ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
מה זה מגירה לדיסק קשיח למה צריך אותה ואיפה שמים אותה ואיך מחברים אותה בבקשה תענו לי על השאלות בתודה מראש יאיר
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
כולם פו ממליצים על AMD אבל אתם לא מדברים על זה שלאינטל יש אחריות לכל החיים והם ממש אמידים וגם אי אפשר לעשות שום-דבר אשר יכול לגרום לביטול האחריות (בניגוד ל OC אשר יש ל-AMD) בבקשה תסבירו!!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
-
-
ולא הכתובת היא לא www.spire.com (הכוונה לחברה של הHSFים למי שלא הבין) תודה מראש אני (Jim)
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מה כדאי יותר: להוסיף 256 מ"ב של זכרון ל 128 הקימים או להוסיף הארד דיסק 40 ג"ב 7200 RPM ל WD 30 GB 5400 RPM ?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בבקשה, תכתבו לי שם של כרטיס מסך טוב, עם יציאת TV וקידוד לDVD. שיהיה 32MB מספיק. ושלא יעלה על 470 ש"ח. חשבתי על VOODOO 5500 64MB ? TV או על KYRO II 4500 אבל תגידו אתם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממ יש לי תקציב של 300 שח וראיתי את הכרטיס הזה http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_list.asp?subcategory=9 (זה הכרטיס אחד לפני האחרון ברשימה הזאת שם למטה) עכשיו אין לי מושג מה החברה הזאת בחיים לא שמעתי אליה ניראה לי משהו POWER COLOR משהו מכיר מה אתם אומרים??? חוץ מזה הייתם ממליצים על כרטיס מסך אחר ב300 שח?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שניהם X24. אם כל ההבדל בינהם הוא שה PLEX טיפונת יותר מהיר(0.1% לפי CDRINFO) זה לא נראה לי מספיק כדי להצדיק את ההפרש הבנתי שה PLEX גם יותר בעייתי/בררן מבחינת מדיות האם ה LITEON תומך ב OVERBURN ובכל ההגנות (יש למישהו ניסיון איתו?) אני יודע שהPLEXTOR נחשב ליותר טוב השאלה היא האם הוא שווה את ההפרש של כ-30% במחיר ? אני הולך לקנות מחר את ה LITEON אלא אם מישהו יעלה טענות נגדו (ושמישהו ינסה לעצור אותי ) דרך אגב ב CDRINFO צינו את העובדה של LITEON אין מאורר.מה ההשלכות של החוסר במאורר?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קיבלתי מאמא של חבר שלי כמות לא מבוטלת של חלקי מחשב ישנים. מסתבר שהיא אספה במשך השנים חלקי חומרה בכפיתיות, ולפני שבוע תיקנתי להם את המחשב בתור טובה אחרי שפתרתי את הבעיה והתקנתי הכל מחדש היא שואלת אותי אם אני רוצה כסף אז אמרתי שלא (P166 לא שווה שקל השקעה ולא היה לי לב לקחת כסף) וזה היה משתלם. היא לקחה אותי למחסן שלהם ופתאום אני רואה מערת קבורה עם כמה וכמה ארונות קבורה ובאחת חיוך נסוך על פני ;D "קח מה שאתה רוצה" אז השלל הוא: 7 מארזי קבר עם 3 מחשבי XT ו-2 מחשבי 286 ו-1 386DX ו-1 486DX2. 4 לוחות אם עם מעבדים וזכרונות 2 XT ו-1 286 ו-1 486SX. שקית גדולה מלאה בכרטיסים מכל הסוגים. שקית קטנה עם זכרונות. גלוק שברתי אותך ;D
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CELERON 1000 לוח אם: VIA CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *2 FANS מסך: PROVIEW 17" מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 196MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD- ATAPI *50 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג את ה: [כרטיס מסך [דיסק קשיח [סידי רום האים יש הבדל גדול בין הג'יפורס 4 440 MX לTNT2 שלי מה עדיף LG*52 TOSHIBA *52 ASUS*52 ומה עדיף WD ; MAXTOR; SEAGATE
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי דעתי הוא פשוט מלך ה-Overclocking.... אנשים בקלות מגיעים איתו ל-2.2 עם המאוורר שמגיע בקופסא. המעבד עולה בארץ 973 ש"ח(כולל מע"מ) בזיגזאג, שווה לקנות בשביל ההמהרה? הוא כמו הסלרון 300A הבא. אני מתכנן ל-2.5, שזה בהחלט מעבד לא חלש, בשביל כזה מחיר.
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין במסכי LCD אבל בגלל מידותיהם הקטנות אני צריך אחד כזה אני מתכוון לשחק המון בQUAKE. בבקשה המלצה על מסך LCD 15 אינץ תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול איפה יותר כדאי לי לקנות, ב-pandas.co.il או ב-hardware.co.il. בפנדה או באקסלנט? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא כל כך מתמצה בזה ואני לא מכיר את החנויות האלה. מי יותר זול? יותר אמין? וכו'.
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חברה דיברתי עם אחד שאני מכיר והוא אמר לי שיש לו את המחשב הבא 2.2 P4 1.5GIGA DDR 250 GIGA SCSI hd chita 10000rpm ביקשתי ממנו להריץ את PCMARK2002 אבל הוא לא רצה כי הוא לא מתעסק בתוכנות האלה... מעניין כמה הוא היה מקבל אני מאמין..זיכרון:4200 מעבד:5000 והרדיסק:1200 מה אתם אומרים? :-) עריכה: מה עם כותרת נורמלית?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מעדיף את athlon xp במיוחד אני מחכה ל 2800 2.2gh
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות בחול שמוכרות ויותר נכון שולחות לארץ.. ובעיקר כרטיסי מסך..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות החלטתי שאני אקנה את הג'יפורס 3 T200 הזול ובכרטיס קול אני אשקיע בפעם אחרת, ובסכום שנותר אקנה מסך 19 טוב יותר מה כדאי לי ? התקציב הוא בערך 2300 (בערך, אבל אל תגידו "תוסיף [glow=red, 2, 300]רק[/glow] 200 שקל ותקנה .....) חשבתי על סמסונג 959 אבל אין לי מושג מה הנתונים שלו כי הוא לא מופיע באתר הרשמי הצעות ?
-
כמה שאלות ברשותכם: מארז זה שווה 318 ש"ח? (ואנא אל תגידו לי "השקע עוד X שקלים וקנה Y, אם היה לי עוד הייתי קונה אחר) למישהו יש כמה "הגיגים" לגביו? או אולי לינק לכתבה/סקירה עליו? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000 שקל טיפה יותר איזה רמקולים כדי לי לקחת?? השימוש בעיקר למוזיקה, משחקים וקצת לסרטים מה אני יקח?? שווה להשקיע כזה מחיר ברמקולים למחשב?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין למצלמה עדיין לא החלתי בין מצלמה סטילז לדיגיטלית. השימוש העיקרי יהיה לשירות הצבאי שמתחיל בעוד שבוע. אני לא יודע עם כדיי לי לרכוש מצלמה דיגיטלית כי לא הכי חסונה. מישהו יכול להמליץ לי מצלמה עד 1000 שקל, שתהיה עמידה לטלטולים.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-