עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by RedHat_Lover,

לפי דעתי הוא פשוט מלך ה-Overclocking.... אנשים בקלות מגיעים איתו ל-2.2 עם המאוורר שמגיע בקופסא. המעבד עולה בארץ 973 ש"ח(כולל מע"מ) בזיגזאג, שווה לקנות בשביל ההמהרה? הוא כמו הסלרון 300A הבא. אני מתכנן ל-2.5, שזה בהחלט מעבד לא חלש, בשביל כזה מחיר.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by jamoos,

יש לי ממיר דיגטלי של מת"ב ווידאו חיצוני למחשב אני מבין שאני צריך כרטיס טלויזיה (אני מעוניין לראות טלויזיה ולהקליט לדיסק הקשיח) אז רציתי להתייעץ אתכם מה עדיף: ה aver media או studio pctv pro של pinnacle, או משהו אחר שאתם יכולים להמליץ לי עליו במחיר טוב. השאלה היא מה יותר איכותי, במיוחד בהקלטה וגם בצפייה (המחיר לא משנה)???

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. חברה דיברתי עם אחד שאני מכיר והוא אמר לי שיש לו את המחשב הבא 2.2 P4 1.5GIGA DDR 250 GIGA SCSI hd chita 10000rpm ביקשתי ממנו להריץ את PCMARK2002 אבל הוא לא רצה כי הוא לא מתעסק בתוכנות האלה... מעניין כמה הוא היה מקבל אני מאמין..זיכרון:4200 מעבד:5000 והרדיסק:1200 מה אתם אומרים? :-) עריכה: מה עם כותרת נורמלית?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by pazer001,

רציתי לשאול איפה יותר כדאי לי לקנות, ב-pandas.co.il או ב-hardware.co.il. בפנדה או באקסלנט? כי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא כל כך מתמצה בזה ואני לא מכיר את החנויות האלה. מי יותר זול? יותר אמין? וכו'.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  5. אני מעדיף את athlon xp במיוחד אני מחכה ל 2800 2.2gh

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. Started by menis,

מה כדאי יותר: להוסיף 256 מ"ב של זכרון ל 128 הקימים או להוסיף הארד דיסק 40 ג"ב 7200 RPM ל WD 30 GB 5400 RPM ?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by ETB,

אני מעוניין למצלמה עדיין לא החלתי בין מצלמה סטילז לדיגיטלית. השימוש העיקרי יהיה לשירות הצבאי שמתחיל בעוד שבוע. אני לא יודע עם כדיי לי לרכוש מצלמה דיגיטלית כי לא הכי חסונה. מישהו יכול להמליץ לי מצלמה עד 1000 שקל, שתהיה עמידה לטלטולים.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by Silvering,

מה אתם אומרים על המחשב שלי???

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  9. רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנויות בחול שמוכרות ויותר נכון שולחות לארץ.. ובעיקר כרטיסי מסך..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Iron Man,

שלום אני לא מבין במסכי LCD אבל בגלל מידותיהם הקטנות אני צריך אחד כזה אני מתכוון לשחק המון בQUAKE. בבקשה המלצה על מסך LCD 15 אינץ תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by huber,

כמה שאלות ברשותכם: מארז זה שווה 318 ש"ח? (ואנא אל תגידו לי "השקע עוד X שקלים וקנה Y, אם היה לי עוד הייתי קונה אחר) למישהו יש כמה "הגיגים" לגביו? או אולי לינק לכתבה/סקירה עליו? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Regev,

יש לי את המחשב הזה : Intel Celeron 266Mhz Intel 440EX לוח אם 3DFX VOODOO 3000 16MB + TV כרטיס קול של SPACE WALKER זיכרון 128 SDRAM דיסק קשיח 20GB :

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Regev,

תבנו לי תצורות מחשב עם כרטיס מסך טוב לא על הלוח, שיהיה זול וטוב. כתבו מחיר משוער.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by Regev,

סוף סוף מצאתי כרטיס (שאומרים שהוא טוב...) אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם, מה כדאי? ATI RADEON 32MB DDR לא VE Hercules Kyro II 4500 Hercules Kyro XT 4000

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by Regev,

תנו לי שם של כרטיס מסך טוב עם מעבד מהיר שמתאים לגרפיקה ולמשחקים עם יציאת TV, שלא עולה יותר מ460 שקל. והיכן ניתן להשיג אותו ובאיזה מחיר?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Regev,

איזה מעבד כדאי לקנות למתכנת VB ולאחד כמוני שאוהב משחקי מחשב עם גרפיקה 3D? נ.ב: שלחתי לכם קובץ שהמצאתי. כדאי - בלי קשר שאני המצאתי אותו

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by scorpion,

אני לא מאמין....... עד שהזיכרון pc3000 של ocz הגיע לארץ הוא עולה 135 דולר בלי מע"מ! שזה 750 שקל! שבחו"ל הוא עולה 90 דולר!!!!!!! ועל זה את'לון היה אומר: עשקנים!!!!!!!!!!!! בואו נעשה נגדם אופוזיציה ולא ניתן להם לעשוק אותנו ככה! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

מעבד: INTEL CELERON 1000 לוח אם: VIA CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *2 FANS מסך: PROVIEW 17" מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 196MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומושי CD- ATAPI *50 TEAC 8*8*40 מקלדת+עכבר פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI זה המפרט שלי אני רוצה לשדרג את ה: [כרטיס מסך [דיסק קשיח [סידי רום האים יש הבדל גדול בין הג'יפורס 4 440 MX לTNT2 שלי מה עדיף LG*52 TOSHIBA *52 ASUS*52 ומה עדיף WD ; MAXTOR; SEAGATE

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by yotamoo,

מישהו פה יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין DVI ל-VGA? ומה זה UXGA? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Ibrow-Now,

בתערוכת CEBIT הוא הוצג. סוף סוף AMD מראים דברים שווים. מיוצר ב0.13 כמובן. עכשיו AMD צריכים רק, ואני מדגיש, רק תזמון טוב כדי להיות השולטי בשוק המעבדים הכי חזקים בשוק.

• 47 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. יש לי תקציב של 2000 שקל טיפה יותר איזה רמקולים כדי לי לקחת?? השימוש בעיקר למוזיקה, משחקים וקצת לסרטים מה אני יקח?? שווה להשקיע כזה מחיר ברמקולים למחשב?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by RedHat_Lover,

רציתי לשאול איך זכרון ה-DDR של Crucial? הנה הוא הוא יכול לעבוד במהירות של 160?

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך עדיף לקנות? ATI RADEON VE 64MB DDR + TV GeForce 2 Titanium 32Mb GeForce MX400 64Mb + TV 3dfx Voodoo 3500 16Mb + TV

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by ZigZag,

שלום ההורים שלי עכשיו בהולנד וממה שביררתי המחירים שם יותר זולים, יש לי כרגע הארד דיסק 60GXP בנפח 40 ג'יגה שמתפוצץ כל פעם עד אפס מקום, ואני בתור אדם ששונא צריבות החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף, חשבתי על משהו בסביבות ה60-80 ג'יגה, בהתחלה חשבתי על ה120GXP, אבל ממה שכולנו קראנו, האמינות שלו בספק, נשארו לי בעצם 2 אופציות (מכיוון שסיגייט עם ביצועים נחותים ורעש מעצבן לא בא בחשבון...) : MAXTOR D740X-6L080J3-60GB או WD600BB-A WD 60GB אנא עיזרו לי להחליט תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yuyudodo,

ממ יש לי תקציב של 300 שח וראיתי את הכרטיס הזה http://www.shamir-computers.co.il/shop/product_list.asp?subcategory=9 (זה הכרטיס אחד לפני האחרון ברשימה הזאת שם למטה) עכשיו אין לי מושג מה החברה הזאת בחיים לא שמעתי אליה ניראה לי משהו POWER COLOR משהו מכיר מה אתם אומרים??? חוץ מזה הייתם ממליצים על כרטיס מסך אחר ב300 שח?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.