עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. בסך הכל מה שעולה משם שIIYAMA 454 PRO הוא הבחירה שלהם לאנשים שמשתמשים ברזולוציה עד 1600*1200 כי הם אומרים שאחרי זה IIYAMA מתחיל לתת תמונה לא חדה לחלוטין, ובEIZO הם בוחרים בעצם מקום שני בגלל כמה "פגמים"...... גם סוני זוכה למקום השלישי או הרביעי המכובד.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  2. במחשב ? אני יודע שיש המון תוכנות לזה באינטרנט אבל ניסיתי את מה שראיתי וזה לא היצליח -- אוליי יש למישהוא משהוא שעובד? אגב זה אפשרי כי אני מצליח ליקלוט את הום סינמה דרך הלינוקס אצלי אבל באיכות ממש ממש ממש גרועה -אז אולי יש למישהוא תוכנה טובה ל WINDOWS T N X

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  3. שלום ותודה שנכנסתם ;D אני עומד לקנות כמה דברים למחשב שלי (כרטיס קול הרקולס פוטריסמו, עכבר לוג'יטק מאוסמן אופטי והארדיסק מקסטור 60 ג'יגה), מכיוון שהמחירים בחו"ל הרבה(!) יותר זולים, חשבתי על לקנות דרך האינטרנט לשלוח לחבר שלי שגר בניו יורק ושהוא ישלח לי לארץ. אילו תשלומים אני אצטרך לשלם מעבר למשלוח ? האם יש מכס על זה ? (אני ממש דפ"ר בכל הנוגע לזה) טיפים? דעות ? תודה רבה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. ATI ידועים בדרייברים המוזרים שלהם. אחד טוב ושתיים אחריו דופקים הכול...יש גם הרבה דרייברים לא רשמיים לרדאון והם מראים ביצועים נחמדים ביותר..השאלה שלי, מההוא הדרייבר שיתן לי את הביצועים הכי הכי טובים ל-Radeon 32 DDR שלי? השאלה מופנת בעיקר לאנשים שניסו הרבה דרייברים שונים ומשונים ומוכנים לקצר לי את זמן הבדיקות. תודה רבה מראש, Th3 )-(unt3R

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  5. Started by Real_Me,

יש לי AMD XP 1700 שברצוני להריץ במשימות עתירות מאמץ (חישובי נקודה צפה) במשך זמן ממושך (ימים או שבועות) כך שה-CPU LOAD לא יירד מ-100% כמעט כל התקופה הזו. הטמפרטורה של המעבד שלא עוברת את ה-48 היא לא הבעיה אבל רציתי לדעת אם יכול להיגרם לו נזק כלשהו או שיש סכנות אחרות להיזהר מפניהן. האם זמן מנוחה קצר בין העומסים חיוני או שזה לא משמעותי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by puNani,

טוב אז אני עדיין לא קניתי רמקולים חדשים למחשב - ועברו כבר 3 חודשים... אז הגיע הזמן! אני מזכיר שוב - אני מחפש רמקולים עם סרראונד - 4.1 או 5.1 (ויש לי כרטסי קול AUDIGY, בלי הפאנל החיצוני, ומחשב 1.47 של AMD, 512 מ"ב ראם, וגם RADEON 8500 למי שזה מעניין אותו ) קראתי את הביקורת על ה ADA880, והרמקולים באמת נראים מצויינים אבל כתוב שאין תמיכה של ממש ב 4.1 או 5.1 במשחקים - אלא יש הדמייה בעזרת PROLOGIC או טכנולוגיה אחרת. עכשיו יש לי התלבטות בין ה ATP5 - שעליו אני לא יודע יותר מדי - האם הוא תומך ב4.1 של ממש במשחקים? כללית בביקורות שקראתי הוא קיבל ציונים טובים מאד וכולם אומרים שהסאונד בו מצויין והחסרונות היחידים הם שאין מקום לאוזניות (לא נורא אני אחייה) ושהבאס נורא חזק אפילו בהגדרו…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כתבתי לך בהודעה קודמת אבל זה ענין דחוף לי : ענית לי בעבר שיש PATCH של VIA לבעיית ה-INFINITE LOOP ולא מצאתי אותו. יש לך הפניה ספציפית?

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  8. Started by Ewingum,

ידוע לי שההבדל היחיד בינהם הוא מהירות השעון. אבל: האם מקבלים איתם גם מאווררים שונים? (אם זה אותם מאווררים והיטסינקים כמובן שאין בעיה לעשות אוברקלוק לTI4400 לTI4600, אבל אם זה לא...) השאלה מתייחסת גם לזיכרון וגם לGPU...

• 42 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by xena,

אני מחפש CD_ROM טוב ואני לא מצליח להשיג אקטימה 52X. מה אתם ממליצים עוד? נדמה לי שהיה כאן פעם מאמר שמשווה בין CD-ROMS. מישהו יכול לתת לי את הלינק אולי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by JUVE,

אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD ATALON XP 1.8 אני רוצה המלצה על לוח אם של GIGABYTE במחיר נורמלי תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by lazar,

שלום אני צריך מידע על כרטיס טלויזיה שאתם ממליצים כוללל רדיו בתודה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by yair_gobani,

מה זה מגירה לדיסק קשיח למה צריך אותה ואיפה שמים אותה ואיך מחברים אותה בבקשה תענו לי על השאלות בתודה מראש יאיר

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  13. שלום לכולם אני חדש בפורום יש לי שאלה כרגע הנתונים של המחשב שלי הם: אינטל פנטיום 3 100 מגה-הרץ 256 mb ram maxtor 40 gb עוד דיסק קשיח יותר קטן של wd בתוך מגירה נשלפת כרטיס קול רגיל כרטיס מסך voodoo 4 4500 וזה כל מה שרלוונטי לדעתי מי כאן החוליה החלשה? :AR15: כדאי שאציין שהמחשב שלי לא ממש למשחקים (יש לי מותקן אולי איזה משחק אחד או שניים לא יותר)

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by yair_gobani,

הלוח אם שלי תומך ATA100 ואני קונה דיסק קשיח ATA133 יהיה בעיה בזיהוי הכונן? ועוד שאלה הלוח שלי הוא VIA CA64-TC הוא יכול לתמוך בדיסק קשיח של 40גיגה נכון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by or,

כולם פו ממליצים על AMD אבל אתם לא מדברים על זה שלאינטל יש אחריות לכל החיים והם ממש אמידים וגם אי אפשר לעשות שום-דבר אשר יכול לגרום לביטול האחריות (בניגוד ל OC אשר יש ל-AMD) בבקשה תסבירו!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  16. Started by MYST,

AMD OR INTEL?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by guy94,

מה זה VariRec ?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  18. ולא הכתובת היא לא www.spire.com (הכוונה לחברה של הHSFים למי שלא הבין) תודה מראש אני (Jim)

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  19. Started by shimon23,

שלום אני מעונין לקנות מצלמה חדשה, כי הרודמת שלי ביצעה התאבדות באמצע הטיול בחו"ל. אז יש לי התלבטות אם ללכת על מצלמה דיגיטלית או על מצלמת פילם רגילה. אני מעונין לדעת מספר פרטים על מצלמות דיגיטליות למשל: האם מומלץ לקנות מצלמה של 1.3 מגה פיקסל או 2.1? כמה תמונות נכנסות בכרטיס זיכרון של 32 mb (ברזולוציה 1.3 mp למשל). על איזה מצלמות אתם ממליצים? האם ישנם הרבה חנויות שמפתחות תמונות מכרטיס זיכרון, אני גר בנתניה ולפני בערך שנתיים אני יודע שחנות אחת הציעה שירות כזה, אתם יודעים מה מצב השוק בתחום הזה? אני מצלם רק בשביל הכיף ולא מבין יותר מדי בצילום, אז אני לא זקוק לכל מיני פונקציות יוצאות דופן. בתודה שמעון

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by PeaS,

דבר ראשון, מי שעוד לא שם לב, אני טס לארצות הברית בעוד כמה ימים. כמובן שבארה"ב (ובחו"ל בכלל) המחירים בד"כ יותר זולים, לפעמים בהרבה. אני צריך להחליט מה אני הולך לקנות שם. מה שאני צריך זה כמה חלקים למחשב החדש שלי, כמה דברים שקשורים יותר לModding וקירור, ועוד משהו לא פחות חשוב, איפה לקנות. נתחיל עם הרכיבים למחשב? המעבד בחו"ל אמנם הרבה יותר זולים בחלק הזה, אבל הרבה המליצו לי לקנות אותו בארץ בגלל האחריות, שמעבד היא חשובה. מה נראה לכם, חו"ל או לא? ד"א, נראה לי שאני ילך על ה1700+. לוח אם לקנות בחו"ל או לא? לפי דעתי כן, יש שם הרבה מהלוחות המבוססים על הKT333, ונראה לי שבארץ יש איזה אחד או שניים. אני ינסה לנסח את השאלות באופן מסודר.. *לקנות בחו"ל או לא? או יותר נכון, מה השיקו…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by gal,

היי לכולם, השבוע קיבלתי דיסק ממישהו של 870 מגה בייט (100 דקות מוזיקה) ויש לי צורב פלקסטור כפול 24 מישהו יודע האם הצורב הזה מסוגל לזהות דיסק בגודל כזה ובאיזה תוכנה להשתמש כדי שתזהה את הדיסק את גודלו.מניסיונותי בנרו היא זיהתה את הדיסק בתור 140 מגה בלבד ממש מוזר!!!! גל

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by roadrunner,

שניהם X24. אם כל ההבדל בינהם הוא שה PLEX טיפונת יותר מהיר(0.1% לפי CDRINFO) זה לא נראה לי מספיק כדי להצדיק את ההפרש הבנתי שה PLEX גם יותר בעייתי/בררן מבחינת מדיות האם ה LITEON תומך ב OVERBURN ובכל ההגנות (יש למישהו ניסיון איתו?) אני יודע שהPLEXTOR נחשב ליותר טוב השאלה היא האם הוא שווה את ההפרש של כ-30% במחיר ? אני הולך לקנות מחר את ה LITEON אלא אם מישהו יעלה טענות נגדו (ושמישהו ינסה לעצור אותי ) דרך אגב ב CDRINFO צינו את העובדה של LITEON אין מאורר.מה ההשלכות של החוסר במאורר?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by AK,

אני חושב שהוא יצליח יותר מה:athlon mp, ביינתים הקסאון 2200 עקף את ה אתלון 2000 בביצועים!!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Regev,

בבקשה, תכתבו לי שם של כרטיס מסך טוב, עם יציאת TV וקידוד לDVD. שיהיה 32MB מספיק. ושלא יעלה על 470 ש"ח. חשבתי על VOODOO 5500 64MB ? TV או על KYRO II 4500 אבל תגידו אתם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.