ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חבר מגיע מארה"ב ויש לו אפשרות להביא לי זכרון 256 DDR PC2100 של NANYA ב-65$. לא שמעתי על החברה הזו קודם וראיתי ברשת שהדעות חלוקות לגבי טיב הצ'יפ שלה. יש מישהו שמכיר או עובד אתו ויכול לחוות דעה? דבר נוסף : אני יודע שכדאי לוודא שה-CAS שלו הוא לכל היותר 2.5 כמו הצ'יפ שיש לי כרגע שלא ברור בדיוק של מי הוא אבל בינתיים עומד יפה בהגדרות ביוס מיטביות, אבל האם צריך לבדוק דברים נוספים כדי לוודא ששני הצ'יפים יעבדו בהרמוניה זה לצד זה?
-
mitstaer al asafa. eize masach yoter tov: Proview PK986 19" or LG B770 17"?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה לפחות מה שרשום בעיתון הקצר שיצא לבאג ביום שישי האחרון יחד עם ידיעות. ואין להם בושה לקחת עליו כמעט 900 ש"ח, ולהגיד שלפני זה הוא עלה כמעט 1200 ש"ח......... פחחחחחחחחחחח בלעדי....
-
טוב אז אני עדיין לא קניתי רמקולים חדשים למחשב - ועברו כבר 3 חודשים... אז הגיע הזמן! אני מזכיר שוב - אני מחפש רמקולים עם סרראונד - 4.1 או 5.1 (ויש לי כרטסי קול AUDIGY, בלי הפאנל החיצוני, ומחשב 1.47 של AMD, 512 מ"ב ראם, וגם RADEON 8500 למי שזה מעניין אותו ) קראתי את הביקורת על ה ADA880, והרמקולים באמת נראים מצויינים אבל כתוב שאין תמיכה של ממש ב 4.1 או 5.1 במשחקים - אלא יש הדמייה בעזרת PROLOGIC או טכנולוגיה אחרת. עכשיו יש לי התלבטות בין ה ATP5 - שעליו אני לא יודע יותר מדי - האם הוא תומך ב4.1 של ממש במשחקים? כללית בביקורות שקראתי הוא קיבל ציונים טובים מאד וכולם אומרים שהסאונד בו מצויין והחסרונות היחידים הם שאין מקום לאוזניות (לא נורא אני אחייה) ושהבאס נורא חזק אפילו בהגדרו…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לפני כחודש בעת הרכבת המחשב החדש שלי, נתקלתי בחלק מוזר שלא ברור לאן הוא קשור, בקופסה של הספק (Enermax EG465P-VE). החלק הוא מעין טבעת עבה ושחורה העשוייה מתכת שחורה (שממש מזכיר מתכת של מגנט - אבל זה לא!). תמונה מצורפת למטה (ותסלחו לי על היכולת הציורית הירודה שלי). בנוסף, בספרון של הספק המכובד הנ"ל לא טרחו לציין שום פרט על העב"מ. אם מישהו מכיר, יודע, שמע, ראה או משהו בסגנון ויכול לעזור, אני ממש אשמח. המון תודות...
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כל כרטיסי הGEFORCE4 4600 עובדים על 300 מגה"צ, למה ASUS יוצאת מן הכלל והכרטיס שלה יעבוד ב330 מגה"צ? איך יכול להיות? הרי כולם צריכים להיות אותו דבר, לא?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אם יש עצות איך לשפר בלי להעלות את המחיר יותר מדי אז לתת עצות בבקשה תודה רבה AMD XP 1700 GIGABYTE 7VTXH DDR 256 GEFORCE MX 400 64+TV צורב LG 24*10*40 MAXTOR 40GB 7200 מסך SAMSUNG 765DFX 17'' MIDI TOWER ATX GENERIC FLOPPY DRIVE QUANTUM PS/2 מקלדת עכבר GENERIC PS/2 ACER *52 רמקולים 300W מודם GENERIC 56K
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ראיתי במפרט שלך שיש לך מסך בדיוק כמו שלי רק כשהמסך שלי ברזולוציה 1024X768 וקצב ריענון 85 הוא מרצד רציתי לדעת אם גם אצלך זה כך אתה יכול בבקשה לבדוק בשבילי?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום שלום אז ביקרתי לי בנטאקשין וראיתי לי כרטיס קול נחמד במכירת פי3וץ (מכירה קבוצתית) ;D אז הנה הכרטיס: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=421695 הוא שווה את זה? יהיה הבדל רציני בין הקריאטיב 4.1 שיש לי על ה7VTX שלי? מה בעצם הדגם המקביל שלו פחות או יותר של קריאטיב? הוא פועל טוב על XP?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ובהמשך לשאלותיי מאתמול.. אני עדיין מתלבט בין הAMD ל-Intel, ויש לי כמה שאלות בנושא: א. חברי הטוב המתעסק רבות עם מכירת ציוד, אמר שנתקל בעבר בבעיות תאימות מסויימות בין ה-Chipset של VIA המשמש את לוחות האתלון, לבין כרטיסי מסך מסויימים מבוססי nVIDIA. הבעיות נפתרו עם התקנת הדרייבר הספציפי של לוח האם. אולם, דבר זה גרם לי לתהות - האם קיימות בעיות תאימות תחת LINUX בין כרטיסי מסך מבוססי nVIDIA לבין צ'יפסט של VIA? האם מישהו מכיר ספצפיצית את כרטיס ההרקולס פרופט ואת לוח האם של Gigabyte (VRXP) שאני מתעתד לקנות והאם הם נתמכים בלינוקס? ב. אם אני מחליט לקנות את ה-AMD, אני לוקח אותו עם לוח מבוסס KT333. כמה עולים יותר זכרונות 333 לעומת 266? ועד כמה שווה לי להשקיע בהם? מה ההבדל בביצועים? ג. …
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
נשאר לי להחליט רק על הזיכרון והכונן. אני צריך זיכרון DDR333, השאלה היא החברה. קראתי הברבה דבים טובים על הזכרונות DDR333 של CRUCIAL, אבל לא ראיתי אותם באף חנות (בחו"ל), הם עדיין לא למכירה? הבנתי שלא כדאי ללכת על OCZ, אז איזה חברה כדאי? בקשר לכונן יש לי רק שאלה קטנה. אחרי הביקורת במנטור החלטתי שאני יקנה את הSamsungx52, שהחיסרון היחיד שלו אלה הטעויות שליפת אודיו. לא נראה לי קריטי. מה דעתכם על הכונן?
-
- 14 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי! מאחר וכרטיס המטרוקס שלי כבר מיושן ,בלשון המעטה, ובהיותי 'חרד' לאיכות תמונה, האם יהיה שווה לי להחליפו בכרטיס של הרקולס, שבליבו מככב צ'יפ הרדאון 8500 LE החדש? יש לו DAC איכותי, הוא מהיר בטירוף (מבחינתי לפחות...) גם בלי שום אוברקלוק (לא שאני מתכנן כזה!), יש לו פונקציונליות ויחד עם האיכות המעולה של הרקולס והמחיר המפתה הוא נראה כומחליף הולם ל"מטרוקס" שלי... שאלתי היא - באם אני לא מחליף דבר זולת הכרטיס מסך, האם אוכל להנות מחווית משחקים העולה בהרבה על המטרוקס האיטי שלי? אין לי כסף להחליף מעבד בנוסף לקניית LE... האם זה עדיין שווה? הנה המפרט: מטרוקס G450 - דה... ;D פנטיום 3 533 Asus P3V4X 17.2 Seagate 128MB DVD Asus CD-RW LG LG 795FT + 2+Sub של קיימברידג' תו…
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עכשיו מחליף עכבר אז אני רוצה את דעתכם עכבר או track ball עדיין לא חברות או דגמים אלא הקונספט עצמו תנו ל בעדים ונגדים תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקנות בחו"ל Logitech Mouseman optical בגלל העיצוב המעולה שלו, ונחרדתי לגלות שהוא פשוט נעלם לאחרונה ! גם מהאתר של לוג'יטק וגם מכל אתרי פיירס ואטצ' ! נשאר רק הDUAL עם העיצוב הנחות ! למישהו יש הסבר? או חנות בניו יורק שמוכרת ?? תודה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מכיוון שאין לי מושג בדגמים וכאלה אני אשמח לקבל המלצות , אני צריך אחד עם שתי חיבורים לחשמל (מחשב ומסך ) לא חשוב לי כמה זמן הבטריה העיקר שלא יכבה תוך שניה בהפסקת חשמל ויהרוס לי הרדיסקים ( מקרה מצער לפני כמה חודשים :'( )....
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
טוב, אני יודע שאת'לון יותר טוב מפנטיון רגיל עם ליבת ווילמייט או משהו כזה, ושפנטיון עם ליבת northwood יותר טוב להמהרות. אם אני לא מעוניין בהמהרה, מה עדיף לקחת: 1)Athlon XP 1700+ 2)Inter 1700A (בלי התחשבות במחיר)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1700 PLUS GIGABYTE 7VTXH PLUS MAXTOR 40GB ATA133 7200RPM HD RICOH 24x10x40x CD-R TOSHIBA 16x48x DVD-ROM 256DDR BUFFALLO PC2100 MIDI-TOWER SILVER TASK 3003 CASE HP DESKJET 840C LG FLATRON 795FT PLUS 4USB DELTA SP-903 SPEAKERS WITH 2 SUB INNOVISION GEFORCE 2 MX400 32MB + TV OUT LAN 10/100 REALTEC 2 CARDS CREATIVE ON BOARD SOUND CARD CT5880 CHIP HP SCANJET 2200C SCANNER ADSL 0.5MB NETVISION OPTICAL EXPLORER MOUSE MICROSOFT GENIUS MULTIMEDIA 112 KEYS KEYBOARD תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
מבקש לדעת מי היבואנים של GIGABYTE בארץ + מספר טלפון תודה
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
האם יש הבדל מהותי בין הג'יניוס 5.1 לייב לבין הסאונד בלאסטר5.1 לייב (קריאייטיב), ואם כן מהו?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:AR15: למה לשחוט? מדובר ב-Gainward Ti 4600 שבארה"ב עולה 400$, והם מוכרים ב-550$ לפני מע"מ כמובן. ידוע הרי שאין מס על הכרטיסים הללו. נבלות, אל תיקנו אצלם.
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
מצאתי את הכרטיס הזה ואני שוקל לקנות אותו! האם זה כרטיס טוב? למה HERCULES 3D PROPHET ALL IN WONDER 7500 DV שהוא אמור להיות חלש יותר (?) יותר יקר? האם הכרטיס הזה טוב יותר (משתלם) מבחינת האוברקלוק ומהירות אליו הוא מסוגל להגיע מה - Gainward GeForce3 PowerPack!!! Ti/500 - 128mb DDR - JUMBO - TV/OUT ( GeForce 3 TI 200 - 128MB DDR ) אשר נמכר בזיגזג ואגב שימו לב להפרשי המחיר שכן ATI עולה 170$ וה GF3 עולה 219$!
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-