עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by daniel_geva,

שלום לכולם, אמא שלי בקרוב חוזרת ללימודים לתואר שני והיא אמרה שהיא צריכה מדפסת משולבת. אז ככה, צריך מדפסת טובה שתהיה מהירה (לא טיל, אלא סבירה+) שתדפיס, תצלם,תסרוק ותפקסס (אם יש כזה דבר). עדיפות hp/lexmark. התקציב הוא בערך 700-800 שקל. תודה מראש, דניאל

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by SMSM,

כמו שראיתם בתרד הקודם - HP 850 VS. 3100 .... לא כל כך ידעתי מה אני רוצה , הפעם אני קצת יותר ממוקד - מה שאני רוצה מהמצלמה זה - רזולוציה של לפחות 3MP, לא אוטומטית מלאה ( שיהיה אפשרות לשלוט על הגדרות הצילום ידנית ) , שתהיה לה יכולת הקלטת וידאו עם SOUND ( אם אפשר אז שלא תהיה מוגבלת בהקלטת וידאו - כלומר על כל נפח כרטיס הזכרון ולא רק 60 שנית או משהו כזה - עוד יותר טוב ! ) , קטנה כמובן, כרטיסי זכרון נורמליים ( SONY MEMORY STICKS לא כל כך אידיאליים למשל ... ) איכות תמונה טובה ומחיר סביר בארץ - אני לא כל כך מתלהב לקנות מחו"ל - אבל אם לא תהיה ברירה .... תקציב - עד 2500 ש"ח !

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  3. שלום אז ככה, הייתי נעול כבר על מצלמה מסויימת, ועכשיו אמרו לי שמוכנים לקנות לי מצלמה דיגיטלית במחיר גבוה יותר. הטווח מחירים הוא עד לסביבות 2000-2100 בדגש על ה עד, אני לא רוצה שיבואו וישר ימליצו לי על משהו ב 2200 או אפילו כמעט מאה ש"ח יותר סבא שלי טס בעוד כשבועיים אז הוא מוכן לרכוש מהדיוטי פרי מצלמה דיגיטלית בשבילי, אין לו ידע בנושא והוא לא ידע בדיוק מה להביא אם לא יהיה משהו אחד אז אני אמור להביא לו דף עם משהו כמו 3-5 מצלמות לפי סדר עדיפויות, אני גם רוצה לקחת שבב זכרון, כנראה ש 128 כמובן ;D אם מישהו גם יכול, אלה שיכתבו פה לפחות להסביר לי מה ההבדל בין שבבי זכרון מלבניים כאלה או מרובעים וגם להעביר לינק למידע על מצלמה ספציפית שהמליץ ומחיר שלה וגם אם יכולים לכתוב ל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם עכבר שתהיה אלחוטית כאשר המחשב נמצא בחדר צמוד לסלון כאשר המחשב מחובר למסך ולמערכת בחור שעשיתי בקיר . ברצוני להפעיל עם המקלדת את כל פעולות המחשב והמדיה סנטר כולל משחקי מחשב מה אתם ממליצים ומה דעתכם על BTC 9029

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. היי, אני צריך המלצות למקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות 200-400 ש"ח לשימוש כללי במחשב (ולמשחקים אבל לא צריך משהו רציני) הדברים שחשובים לי זה שגם המקלדת וגם העכבר יעבדו טוב בטווח של 2-3 מטרים, יהיו חסכוניים בסוללות עד כמה שאפשר ושהעכבר יעבוד על כל משטח (שוב עד כמה שאפשר). אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 23:44:06 אגב קצת יוצא מהמחיר שרציתי אבל מישהו ניסה את Logitech Cordless Desktop Wave ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by benor,

היום הלחצן הימני של העכבר שלי מת (Microsoft) , ואני צריך לקנות עכבר חדש. חשבתי על העכבר הזה של לוג'יטק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2887 אוליי יש הצעות טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת חדשים לגיימר. ואני לא יודע מה לקחת.. בעכברים: ראיתי שיש את ה-G5 אבל חברים אמרו לי שהוא לא טוב ונתקע מלא פעמים.. ראיתי MX518 ולא אמרו עליו שום דבר רע.. (אבל הוא אופטי.. אז אני מפחד שלא יהיה מדוייק..) וראיתי שיש עוד כמה של חברות אחרות ואני לא יודע מה לקחת... מקלדות: יש G15 (הישן- הכחול) שניראת לי מצויין יש 2 מקלדות של microsoft שאני לא זוכר איך קוראים להם. אשמח אם תגידו לי מה העכבר והמקלדת הכי מומלצים,אמינים,נוחים,מדוייקים לגיימרים. התקציב הוא לא מוגבל.. (אבל אל תציעו לי למשל עכבר שעולה 900 שקל..).. משהו סביר..(במילא אני קונה אותם בחו"ל..) תודה.

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by galz,

יש לי mx510 כבר כמעט שלוש שנים, ואני ממש אוהב אותו. מאז שקניתי אותו אני משתמש בפד של חברת fellowes, איזה חברת זבל סינית כזאת נראה לי, שמאד נוח ליד וגם איכותי במחינת חומרים ועמידות, אבל אני מרגיש שהוא מגביל את העכבר. אני מרגיש שאפשר להוציא מהעכבר הזה יותר. במיוחד כשאני משחק איתו על השולחן בלי פד מורגש הבדל ברור מאשר כשאני משחק על הפד. יש המלצות לפדים טובים שאפשר להשיג בארץ? אין לי בעיה להוציא הרבה כסף (200-250) על פד טוב שיחזיק מעמד שנים ויעבור איתי גם לעכבר הבא שלי... מה שכן אני לא רוצה משהוא ענק אלא פד בגודל סטאנדארטי. בחנות הזאת יש המון פדים http://www.pcgames.co.il/ מישהו מכיר אותה? היא אמינה?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by kobine,

מפרט : p-4 2.6 dual neo 2 2 סטיקים של 256 חברה לא מוכרת פועלים בDual fx 5200 ספק 300 ג'נרי תצלום של הלשונית memory בcpu-z אם צריך http://img41.imageshack.us/img41/8499/mem1oy.jpg תקציב :1200 עם אפשרות לחריגה אני צריך כרטיס מסך שיתאים לneo 2 ,ספק שיתאים לכרטיס, ואם ישאר משהו אז גם עכבר לגיימינג (מעדיף razer ) תודה מראש ואם זה לא הפורום המתאים תעבירו

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. Started by Load,

אהלן אנשים, אני צריך שתגידו לי איך המארז הזה- Super Talent Aluminum Mid Tower 616BZ Galaxy http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4448 לא הבנתי מהאתר כמה מקומות למאוררים יש לו ??? כמו כן אם למישהו יש את המארז הזה אני אשמח לדעת אייך החלל במארז והאם יש מקום להכול, כי אני לא מחפש מארז ענק אלה מארז שיפה לעין עם מקום להכל. TNX10

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by IP,

אני צריך עזרה בקניית מדפסת חדשה לחבר. אין לי עדיפות לחברה מסויימת, אבל שתיהיה אמינה, ושהדיו שלה לא יהיה יקר מידי. אם יש לכם את המדפסת שאתם ממליצים עליה, אם תוכלו בבקשה להוסיף את המחיר שאתם קניתם אותה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  12. שלום אני צריך המלצות לעכבר מקלדת רמקולים פד לעכבר העניין הוא כזה המקלדת והעבר שיש לי כרגע הם פשוטים ואני קונה מחשב חדש למטרת גיימינייג ואין לי ציוד היקפי כזה מתאים התקציב שלי לכל מוצר הוא בנפרד בהקשר של הרמקולים יש לי כרגע של חברת מיקרולוב אבל לא זוכר איזה דגם ואני חושב להחליף אותם ברמקולים אל חוטים כי חוץ מגיימיניג אני מסתכל תכני HD אז מן הסתם אני רוצה רמקול איכותי וההפד להעכבר שיבוא ביחד עם העכבר בתודה ויום טוב

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by poyzon,

נכון בכבל חשמל שיוצא מהספק יש ארבעה כניסות.. מה עושה כל אחת..וכמה זרם מעבירה... שתיים שחורים,צהוב ואדום. תודה רבה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. צריך הצעה לדגם של מארז ......המארז צריך להיות יפה עד יפה מאוד עם חלון +גומי...בלי ספק כח וחייב להיות בצבע כסף או שחור לא בצבע אחר.....תודה רבה לעונים .....התקציב עד 300 ואפשר קצת לחרוג לכיוון ה400 אבל לא יותר......

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by night-fire,

שלום, אני עוד מעט מזמין את המחשב החדש שלי והייתי רוצה גם איזה פד נחמד לעכבר \מקלדת. מפאת חוסר בכסף עקב קניית המחשב אין הרבה תקציב ואני צריך את זה ממש ממש זול בסביבות 30-65 שקל? (לא צריך איזה משהו יקר של מייקרו$ופט\לוג'יטק וכאלה-אני לא גיימר ) תודה! ד"א אני צריך הצעה אחת לעכבר ואחת למקלדת כן (אני לא באמת חושב שיש גם לעכבר וגם למקלדת ב65 שקל ) CYA לילה טוב.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by idan1836,

אני צריך לדעת פרטים עליה... כי אמרו לי שהיא יכולה להכיל זיכרון בנפח עד ג'יגה 1 ובמקום אחר אמרו לי עד 128 מגהביט..? למי יש אותה ואיך היא?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by Nasok,

זכרונות עד 1.8K מקס' DDR2 בשביל הקונרו החדש שאני יקנה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  18. שלום, הרצתי חיפוש על המדפסת ‏OfficeJet 5610 ולא מצאתי כלום האם למישהו יש ניסיון עם המדפסת המשולבת הזו ויכול לתת חוות דעת? (תקלות, צריכת דיון, פקס , צילום, תפעול שוטף וכו..)

19. Started by yz101,

הצרכים בסיסיים, שתדפיס ותסרוק. אני קונה אותה בחצי מחיר במבצע במבה של אופיס דיפו. עריכה: המדפסת נרכשה, אני מתנצל שפתחתי את הת'רד כבר בחנות, אני אשתדל להעלות ביקורת שלה בקרוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זה חשוב לי נורא אז תודה לכל המתייחסים והמגיבים אני מעריך את זה הדעה שלכם חשובה לי בגלל זה אני שואל סמסונג 845 או נוקיה 3220 וסתם אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על נוקיה 6230 תודה רבה ...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. ההתלבטויות הם : 1. http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=7 2. http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_modstream_power_supply 3. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22380 4. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22430 5. http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=22480 הספקים 3, 4 ו-5 הם בעצם אותו הספק רק עם הספקים שונים . המערכת המיועדת היא : amd 64 3200 512 ddr 400 (שניי סטיקים) 6800 GS לסלוט (PCIE) . 2 דיסקים קשיחים , 2 כוננים אופטיים ן- 2 מאוורריי 120 הבהרה : חשוב לציין שיש לקחת בחשבון אוברקלוק קטן (עתידי). וגם רצוי להתייחס אך ורק לספקים שניתנו כאן ! תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by stas12,

אני צריך את דעתכם לגבי גויסטיק זה... והאם הוא קיים במחיר זול יותר מ 171 שקל ואיפה?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. אני מתכוון להזמין ביום ראשון את ההגה הנ"ל: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2490 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by marvje,

מצלמת 1.3MP עם 8MB, בקיצר הנה מפרט: חיישן CMOS (1.3 Mega Pixel)המאפשר צילום תמונות ברזולוציות של עד 1280x1024. מצורף כרטיס זיכרון SmartMedia בנפח 8 MB המאפשר שמירה של עד 133 תמונות ברזולוציות 640x480 או 25 תמונות ברזולוציה של 1280x1024. (מספר רב יותר של תמונות או זמן ארוך יותר של וידאו יתאפשר ע´´י שימוש בכרטסי הרחבה). חריץ הרחבה לשימוש בכרטיסי SmartMedia בנפחים של עד 128MB (כרטיס 8MB כלול במצלמה). שימוש כמצלמת אינטרנט איכותית. פלאש מובנה להפעלה אוטומאטית או נגד עיניים אדומות. אפשרות לקביעת איכות התמונה : FINE 1280 x 960. LOW 640 x 480. צילום עצמי באיכות גבוהה או נמוכה. אופציית White Balance לשיפור איכות הצבעים. יציאת TV Out לחיבור המצלמה למכשיר טלוויזיה. העבר…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by marvje,

זוהי מצלמה דיגיטלית עם 3.1MP (שני מגה פיקסל אלקטרוני ושלוש מגה פיקסל ע"י Coach Technology) וזיכרון 16MB. או בקיצור, הנה מפרט של המצלמה : Image Sensor: SONY 1600 x 1200 pixels SuperHAD CCD sensor Picture Resolution: (Fine) 2048 x 1536 by coach technology (High) 1600 x 1200 with standard quality (Low) 800 x 600 with standard quality Other Resolutions for Life Video over USB: 320 x 240 - 25 frames/sec. Video clip: 320 x 240 - 20 frames/sec. max. storage time to 30 seconds Display: 1.8" TFT 61.6k Pixels color LCD Focus Range: Auto focus lens, 20 cm to infinity Aperture Ratio: F2.8/F 5.6/ F11 Electronic Mechanic Shutter: 1/25 ~1/2500 sec Flashlight: IGBT T…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.