עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by שועל האש,

היה לי עכבר g5 של לוג'יטק שהיה מצויין ונשבר (אם היה לי אפשרות הייתי קונה כזה שוב) אני מחפש עכבר עם אותם תכונות ליייזר חוטי ושיהיה אפשר לכוון את המשקל של העכבר המליצו לי על עכבר של לנובו https://ksp.co.il/?select=.1043..221..1295.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=46380&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= הייתי ב ksp או אייבורי או אופיס דיפו הם לא מוכנים לפתוח את האריזה כדי לבדוק אם זה נוח זה כמו לקנות חתול בשק אי אפשר לדעת מה קונים לא רוצה לקנות עכבר שיום או יומיים אחרי יתברר כלא נוח האם…

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. אני מחפש עכבר טוב למשקים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מצלם הרבה ועובד הרבה על התמונות בפוטושופ, משחק קצת וכמובן גולש\עובד באופיס. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי\אלחוטי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  4. טוב , העכבר שלי דיי שווק חיים , קראתי את הביקורת כאן על העכבר החדש של רייזר והבנתי שהוא ממש טוב , וככה גם המחיר שלו , אבל קראתי בפורום אחר , של ארה"ב , שכל הדברים האלו שיש לו כלומר 1600dpi , 16bit וכל הנתונים האלו , פשוט לא יהיו משמעותיים . כי כדי לנצל את זה , תריך להוזיז בערך 40 אינץ ל שניה , שאני לא חושב שיש מישהו בעולם שעושה דבר כזה. בכל מקרה , אני צריך שהעכבר יקרא מהר את המשטח , כי אני משחק על רמת סנסטיביטי יחסית נמוכה ולפעמים אני צריך להוזיז את העכבר דיי מהר , אז רצוי שלא יתקע :\ הממ , אני מעדיף עכבר קטן וקל , מאשר עכבר גדול כזה ש "מתלבש" על כל היד... בואו נגיד שמבחינת צורה , הרייזר דיי טוב בשבילי , הרבה יותר מה mx למשל , שהוא כבר נראה לי יותר כבד , וגדול פיזי. ובלי…

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by R_G,

אהלן לכולם, יש לי MX500 וחברה שלי מאוד התלהבה ממנו (למרות שהוא נראה כבר רע לגמרי ועם כפתור תקוע..) בכל אופן, אני מחפש המלצה לעכבר בשבילה - אותו סגנון (היה לה נוח..).. לא גיימינג בכלל, עבודה משרדית במחשב הנייד וזהו.. תקציב נניח עד 200 - הסיבה שזה התקציב כי ראיתי שיש ב-160 ש"ח את MX518 וחשבתי עליו.... עצות? רעיונות? כן? לא? אולי? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by tomystein,

העכבר צריך להיות אופטי אלחוטי והמקלדת צריכה לעבוד נורמלי תקציב של עד 300 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  7. מה קורה חבר'ה? קניתי לפטופ של DELL 1520 :yelclap: ואני מחפש עכבר + מקלדת אלחוטיים בשבילו, עדיף BT ולא דרך מתאם כלשהו. (בשביל משחקים בעיקר) אלא אם כן תמליצו שלא כדאי אלחוטי, ועדיף חוטי וזהו, אשמח להצעות נוספות, רק תציינו שזה לא אלחוטי ומשהו פחות קשור, אבל אם אתם מכירים וממליצים, על תיק גב ללימודים, גדול, עם מקום ללפטופ תודה מראש

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by zagreb,

על מה אתם ממליצים? שימוש: משחקים, אינטרנט וכו.. רצוי אלחוטי ואופטי.. לא חשבתי על מחיר אז תמליצו על ביצועים ביחס למחיר, ופד שיהיה בסדר.. תודה.

• 43 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by mr. president,

אני רוצה לקנות עכבר חדש. עם עדיפות שהוא יהיה עם יותר מ-2 כפתורים. אלט הסוגים שמצאתי בKSP: ?Microsoft NoteBook Optical Mouse 3000? ?Microsoft IntelliMouse Explorer? ?Microsoft Wireless Optical Mouse 5000?. אני שמאלי, לכן אני צריך עכבר שמתאים לשמאליים מישהו יכול להמליץ לי על משהו? מה ההבדל ביניהם?(חוץ משהאחרון הוא אלחוטי)

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  10. אני מחפש המלצה לעכבר יש לי כבר 3 עכברים בבית שקניתי ולא טובים בשבילי, כרגע עדיין משתמש בישן שדי נהרס ונשבר הדרישות: שיעבוד חלק ללא קירטועים עם תגובה טובה על משטחים רבים אבל חשוב ביותר על משטח שנראה כמו עץ כלומר לא משטח מיוחד לעכבר ולא חלק 5 כפתורים (ימין, שמאל, קדימה אחורה, וגלגלת לחיצה) מבנה ארגונומי-רגיל ליד גדולה כמו הM705, לא מיני\לפטופ\מתקלפים למיניהם בלוטופ, ללא דונגל שיכבה אוטומטית מתי שהמחשב נכבה או לא בשימוש, נראה לי שכל החדשים עושים את זה מעדיף שהחיישן יהיה במרכז או מקסימום טיפה למעלה או למטה אבל לא בצד כרגע העכבר שאני משתמש בו נראה ככה כמו זה עם הגימור מט, אז קניתי אותו בפחות מ20$ באיביי ולא קיים שם יותר http://www.dhgate.com/product/usb-rechargeable-5d-wireles…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן חבר'ה,צריך את המלצותיכם. עקב שימושי הרב בלפטופ,אני מחפש לשדרג את חווית השימוש בעכבר(את האמת מאסתי בTARGUS האדום שיש לי). אני מחפש עכבר קטן ונוח לשימושים פשוטים(לא לגיימרים) כיאה לעכבר שאמור להיות מיועד ללפטופ. מאוד נדלקתי על עכברי הBT,הבעייה שממה שראיתי בזאפ קיימים סה"כ 7 שאולי רק 3 באים בחשבון משיקולי תקציב ועיצוב - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Mouse&DB27504=187015 עכשיו עכבר אלחוטי יכול לבוא בחשבון,אבל כאופציה של חוסר ברירה עקב אי מציאת משהו מתאים BT. לא כ"כ הבנתי את ההבדלים בין חיישן אופטי ללייזר ואת כל הקומבינות השונות שיש לאלחוטי עם בטריות,משדר וכדו'. אני לא אוהב את עניין המשדר שצריך לתקוע בצד של הלפטופ ע"מ להפעיל את העכבר האלחוטי. כמו שכתבתי אני מע…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חשבתי על mouseman או הדגם השני שלו , רק דואל אופטיקל (2 לייזרים) אבל שמעתי על סדרת mx מה יותר מדיוק ונוח?לא חשוב מחיר... ומה ההבדל בין mx310 לבין mx500 חוץ מזה שיש יותר כפתורים?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. מבקש לא לעלות במחיר מכיוןן שזה ממש כבר גג! תודה!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  14. היום אני הולך לקנות עכבר אלחוטי עם עוד כמה חלקים למחשב שלי.. אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב במחיר של עד 350 ש"ח וחייב שהוא יהיה מבאג.. כי אני הולך אליהם היום.. אם אפשר לא לחרוג מהתקציב כי אני קונה איתו כמו שאמרתי עוד כמה חלקים וזה התקציב המקסימלי שלי לעכבר.. הנה רשימת העכברים שם: http://bug.co.il/productpage.asp?c=201&t=30 מה אתם אומרים על העכבר הזה : Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  15. אני מעדיף עכבר של חברה מוכרת וגודל מלא ולא כל מיני עכברי מיני למחשב נייד. תקציב עד 200 שקל אם אפשר פחות אז מה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. בשביל מחשב מדיה-סנטר. צריך שיקלוט טוב לטווח גדול (6-7 מ'). בתקציב של עד 150 ש"ח. פשוט העכבר שיש לי כרגע (Microsoft Notebook Optical Mouse 3000) כמעט ולא קולט מעבר ל-3 מ'.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shimon166,

חיפשתי קצת באינטרנט וראית כל כך הרבה דגמים וסוגים שונים. אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי איכותי שיהיה גדול ונוח לעבודה מרובה כמובן שאיכותי. שיהיה תואם ללפטופ. תקציב: בין 100-200

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  18. שלום, אני צריך בבקשה המלצה לעכבר אלחוטי למחשב נייד. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. ויש לי אפשרות להזמין גם מאתרים בחו"ל. בינתיים חשבתי על אלה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7782&perur=2&t=9&c=201 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3315 מה אתם אומרים?? אגב מחו"ל הם עולים הרבה פחות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום אני עובד כל יום שעות רבות מול מחשב, ואחר כך בבית עוד קצת. אני משתמש בעבודה בעכבר פשוט של HP ובבית יש לי מיקרוסופט אלחוטי. לאחרונה החלו לי כאבים בפרק היד ורציתי לקנות עכבר ארגונומי יותר שלא יגרום לי נזקים. ראיתי באינטרנט שיש כל מיני עכברים מוזרים (עכברים אנכיים, למשל) ואני כנראה לא אלך על אחד כזה. שני המועמדים העיקריים שראיתי הם: 1. Logitech MX performance (or the older revolution) 2. Microsoft natural mouse 6000 הראשון נראה יותר "רציני" אבל מחירו קצת גבוה בשבילי ואני לא בטוח לגבי היותו ארגונומי ונוח. ואז ראיתי את העכבר השני שמצהיר על היותו ארגונומי ונוח מאד ובמקביל עולה הרבה פחות. מצד שני הוא פחות יפה וגם לא נטען. מה אתם ממליצים לעשות ? האם העכבר של מיקרוסופט שווה מש…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by edbd,

אוקיי בזמן האחרון אני משחק המון המשחקים ואני תקוע עם עכבר אופטי מעאפן ברמות על איזה עכבר נוח אצתה יכולים להמליץ לי? הרבה אנשים אומרים G5, אבל הוא באמת טוב? אמרו לי שהוא מיועד אך ורק לגיימרים ואני גם באופיס אינטרנט וכל זה לפעמים.. לא משנה עם יהיה לוג'יטק או מיקרוסופט..

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  21. מחפש עכבר בסביבות ה230 של בעיקר למשחקים ושלא יהיה אלחוטי.. חשבתי על הG5 אבל אני רוצה עוד המלצות

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  22. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום, אני מחפש עכבר גיימינג עד 500 ש''ח ראיתי עכבר של לוג'יטק G502 Proteus Core האם כדאי לי לקנות את העכבר הזה ? אם לא, תמליצו על משהו תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכם! אני מחפש עכבר נורמאלי, מהיר, איכותי, מדויק, שאפקטיבי למשחקים כמו למשל CALL OF DUTY 1/2/4/5 , FAR CRY וכו'... לא אכפת לי אם הוא יהיה חוטי, פשוט שיהיה מהיר ומדויקק מאוד אני משתמש כל החיים שלי בזבל סיני - עכברים ב10-15 ש"ח, ומאוד נמאס לי! תודה חברה!

• 33 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. שלום לכולם לחבר שלי יש כף יד די ארוכה ולא נוח לא עם ה logitech mx500 שלו הוא ביקש ממני להשיג לו המלצה לעכבר ארוך יותר שיהיה לו נוח תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  25. Started by psybrain,

אני צריך המלצות לעבר ומקלדת ... עכבר עדיף RAZER.. איך ה Imperator ? חשוב לדעת שאלה מיודעים לגיימינג! עכבר חוטי לא אלחוטי... ומקלדת חוטית גם .. שונא אלחוטי.. תקציב מקסימלי עד 700 שקל שניהם.. אה שכחתי .. עברית ואנגלית צריך על המקלדת! תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.