עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by X,

האם שווה להשקיע בלוח של ה-KT333 או להסתפק בלוח הדי ישן של ה-266? ואני רוצה GA ולא ASUS כי אני רוצה את הכ.רשת המובנה...או שמא עדיף לקחת ASUS+כ.רשת?! ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איזה חברה יותר טובה לכרטיסי מסך Chaintech או INNOVISION, ועוד שאלה, ההבדל בין החברות זה כל כך קריטי!?! להביא לשינויים של מאות שקלים במחירי כרטיסים?!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by udicol,

חברי קנה מחשב מבחור שעובד איתי , וכמובן בהמלצתי והמלצות באתר .... מדובר במחשב Amd 1600XP לוח אם של Gigabyt VTX-E עם כל התוספות המענינות - Dvd , Geforce 2 ... חיברנו את הצורב שלו (מהמחשב הקודם ) והכל טוב ויפה . רק שלפני חג הפסח , המחשב הודלק ע"י חברתו , ו- ריח שרוף , והמחשב מת . מהמוכר נאמר לי שזה המחשב ה-6 שנשרף לו .(הוא חושד ברשת הביתי החשמלית אבל זה לא הגיוני) ובכן הנזקים הם : לוח אם נשרף , מעבד , DVD , דיסק קשיח , הצורב (לא קנוי בקניה האחרונה ) . המוכר סיפק לו מחשב חלופי (בינתיים) ונאמר לי שהוא ינסה למכור לו צורב במחיר עלות . מה דעתכם ? האם הנזק שנגרם לדיסק הקשיח (גיבוים חומר אישי וכ.. ) והצורב שווים סוג של תביעה נגד חברת ספרי הכוח ? כל השאר באחריות חוץ מ-הצורב , …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ^DaRk-MiNd^,

האם צריך כרטיס מסך ספציפים כמו ה MSI וASUS כדי לחבר אותו למחשב ללא כרטיס טלוויזיה ? האם האיכות מהטיונר שלו טובה יותר משל הכרטיס טלוויזיה פליי וידאו ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by EllaNikolich,

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  6. כדי לא להציף יותר מדי את הפורום בהודעות יש לי שתי שאלות, בנושאים שונים לגמרי (שקשורים לחומרה) אבל בדיון אחד: 1) קיבלתי מגירה ישנה רצח, בכל מקרה בחוברת שלה כתוב שהיא אוניברסלית (מתאימה לSCSI לIDE לMFM), והחיבור שלה, אמור להיות 50 פינים, ולחיבורים קטנים יותר אתה מחבר את הפלאג וזה יעבוד. בכל מקרה, לחלק החיצוני אני מצליח להתחבר, אבל לחבר את ההארדיסק לחלק הנשלף זה דבר בלתי אפשרי כי זה גדול מדי, בקיצר יש איזה פלאג או ממיר או משהו אחר, או שהמגירה לא תעבוד וזהו... 2) בחנות חשמל לידי החליטו להרחיב את העסק, ולהוסיף גם עסק של תיקון ושיפוץ מחשבים, ואני בגלל שאני מכיר את הבנאדם עוזר לו. בכל מקרה בגלל שראיתי פה בפורום שמישהו כתב יבואן של חברה מסויימת (שכחתי מי), אז בכל מקרה חשבתי בטח א…

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  7. יש לי את המסך הזה כחודשיים והייתי מאד מרוצה ממנו אלא שבימים האחרונים שמתי לב לתופעה של רעד טקסט ברענון של 85 Hz. זה ניתן להבחנה רק ממש מקרוב ממרחק של כמה ס"מ. הורדתי ל-75 Hz והרעד פחת בצורה ניכרת. מכיוון שגם החלפתי כרטיס מסך לאחרונה תהיתי אם יכול להיות קשר לכך או שהבעייה היא כולה של המסך. ייתכן גם שקיבלתי יחידה פגומה וכדאי לי להחליף. רציתי לבקש ממי שיש לו את המסך הנ"ל לבדוק את עניין הרעד אצלו ולהודיעני על ממצאיו או כאן או ב-rhis_il@yahoo.com. בתודה מראש, RH

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by yirmi_opp,

יש איזה לוח עם יותר מ2 יציאות IDE, של חיבור כוננים.? לא יצא לי לראות עד עכשיו... אם אין, מישהו יודע למה אין? אם יש, האם זה לוח לשרתים וכאלה או שיש גם למחשבים ביתיים?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by shaipeleg,

וקיבלתי 11125 3D marks יש רעיונות לשיפור

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by g_man,

אני רוצה לרכוש סורק ומדפסת חדשות. יש לי על סורק לתת 700ש"ח ועל מדפסת 600ש"ח אני דיי רוצה ללכת לכיוון Epson כי הם אחלה של חברה והדיו שלהם זול מאוד שזה חשוב. אני דיי רוצה לקנות את המדפסת C20ux היא זולה וטובה. מה אתם חושבים? בקשר לסורק אני לא יודע יש לי התלבטות בין epson prefection 1250 canon fb n670u mustek bearpaw 2400cu מה אתם חושבים?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by UnSined,

לחברי הפורום שלום, אני אכן משתמש חדש, לכן אין אני יודעת אל כל כללי הכתיבה בפורומים. זו היא עוד שאלה בנוש אינטל אי.אמ.די. והשאלה שלי מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהחברות. באיזה מערכת עדיפה לשימושים הבאים: שרת, מחשב משרדי,מחשב משחקים. ולמה? מה נותונות כל הטכנולוגיות של אינטל 0.13 מיקרון ו512 CACHE והעם הם קיימים ב AMD בתודה UnSined

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RedHat_Lover,

אוקי, כפי שחלקכם יודעים, אתמול קיבלתי את ה-Hercules GTXP שלי, ועכשיו אני צריך רמקולים לסרטים ומשחקים אשר יהיו ראויים להיות מחוברים לכרטיס, אני מתלבט בין ה-ATP5 שהם 4.1 ולא יתאימו לסרטיס אבל הם ממש טובים, ה-ADA880, שעולים כמו ה-ATP5, הם 4.1 אבל בעצם 5.1 עם הרמקול המדומה,אני לא שמעתי עליהם עוד כלום בקשר לאכות קול ועוד..., הייתי רוצה לדעת אם יש להם תמיכה ב-Dolby Digital, מישהו יודע? ואחרונים שלפי מה שאמרו פה לא הגיעו עוד לארץ, ה-Hercules XPS510, קראתי ביקורת עליהם שהיה רשום שהאיכות מצויינת והדבר היחיד שבגללו הם קיבלו 9.5/10 זה בגלל שהשליטה על הוליום שהיא על הסאב וואפר, אבל לי זה לא משנה כי אני יכול לכוון דרך התוכנה והכרטיס, טוב אז יש המלצות? :smoke:

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by shaipeleg,

איפה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אז ככה אני קונה לוח אם MSI KT333 ULTRA ולפי מיטב הבנתי הלוח הנל מגיע עם כרטיס רשת ONBOARD לכן אני מתלבט בשאלה האם להוסיף למפרט שלי כרטיס קול או שהכרטיס קול על הלוח יספיק את דרישותי אם אני יוסיף חשבתי ללכת על FORTISSIMO של HERCULAS איך הבחירה? והם באמת כדי להשקיע 51 דולר בפורטיסימו או שהאיכות שלו דומה לזאת של הכרטיס על הלוח?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לפורום HWzone! אני חדש כן ובוא נגיד אני מודה אני "ניובי" בעסקי מחשבים, חומרה וכו'. לכן אני מבקש את עזרתכם. הנה המחשב שאני רוצה: הנה המחשב שאני רוצה תזכרו! אני החלפתי את המעבד בAMD Athlon Xp 1600+ ואת הכרטיס מסך ב GeForce 2 400mx 64 Mb ואת הזיכרון הפנימי למבוסס DDR במקום SDR. הורדתי מהמחיר את הרמקולים, מקלדת ועכבר. אחרי החישובים שלי הגעתי לסביבות ה 700-800 דולר. אז הלכתי לעתיד מחשבים בשביל הצעת מחיר ותרא מה נתנו לי! מארז- MIDIATX-כולל הרכבה- 600 ש"ח לוח אם-AMD gigabyte GA-7 VTXE כולל קול-574 ש"ח מעבד- AMD Athlon XP 1600 במהירות של 1400Mhz במחיר של: 970 ש"ח זכרון- 266 mhz DDRM 184 pin מ"ב 256 דיסק קשיח-בדיוק מה שרשמתי למעלה 40 Gb- מחיר 556 ש"ח כרטיס מסך-Gainward …

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  16. Started by puNani,

מה ההבדל בדיוק? ראיתי בכמה אתרי חומרה שכרטיסי המסך בהם מחולקים בין כרטיסי מסך PCI לעומת AGP... מה ההבדל? מה היתרונות והחסרונות? ואיזה כרטיס הוא ה RADEON? AGP או PCI?

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  17. Started by hagay,

;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by 6kwar,

אבל אני רוצה שיהיה לו את הציפ של via kt333 amd ומאיפה אפשר לקנות את זה תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Michael,

ובכן, יום הולדתי קרב ובא, ואיתו כרטיס המסך הבא שלי! (יי). אז רציתי להתיעץ איתכם (החברה המבינים יותר) למען עתיד כרטיסים טוב יותר בביתי. כרגע אני סובל עם מטרוקס 3d פלקס מילניום (כרטיס טוב, אבל תמיכה בתחת) ואשמח להחליפו עם כרטיס חדש ונוצץ מסדרת ג'יפורס (או 3ti או 4ti) או רדאון כלשהו. עכשיו כמובן שהייתי רוצה כרטיס של VisionTek (בגלל האריזה המגניבה, והאיכות בעיקר) אבל המחיר לא מאפשר.... אז החלטתי להתפשר וללכת על משהו כמו GF4Ti4400 של אסוס (מכאן) או (מכאן) אבל מה לעשות, עדיין קצת יקר, אבל עדיין, הגיוני. אחרי זה יש את הGF4Ti4400 השני של LeadTek שעולה קצת פחות (1750) מכאן. אז זה מכסה את סדרת GF4Ti.* עכשיו יש את כל GF3Ti200-500 שמהדגמים האלה אני אקח רק משהו איכותי, אלסה, או הרקולס…

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by biodome,

שלום לכם חבר'ה.. אני מתכנן מערכת קטנה לכל מני צרכים והיא דורשת לוח קטן ביותר. היא תהיה מבוססת פנטיום 4 החדש (1.8 כנראה) וזיכרון DDR. אז אלו השאלות שלי... כמדומני, אין ממש הבדל בין הביצועים של ה-845D של אינטל לעומת המתחרה של SiS645.. האם אני צודק? חוץ מהעובדה שה-SiS תומך ב-333 והרבה יותר זול וכל מני דברים.. אני אישית מעדיף לוח עם הצ'יפסט שלהם.. אבל בקושי מצאתי כאלה Micro ATX של היצרניות השונות, ובכלל בארץ לא מצאתי כלום. מישהו יודע על משהו? הלוחות שאני יודע שקיימים הם: * Asus P4S333-M * MSI MS-6533GL אבל לא מצאתי אותם בארץ עדיין.... מבחינת הצ'יפסט של אינטל: * Abit BD7m * MSI MS-6507L * ECS P4IBMD * Asus P4B-M * Gigabyte GA-8IRML אני יודע שיש את האסוס בא…

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  21. Started by fim,

האם משהו שמע כי ב-15 לאפריל צפויה ירידת מחירים למעבדי AMD וזכרונות ?

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  22. בן דוד שלי קנה כרטיס מסך חדש (msi gf4 ti4600) ויש לו כרגע asus v7700 gf2 gts 32mb ddr בלי יציאה לטלוויזיה לי יש כרגע asus v7100pro gf2 mx400 64mb sdram עם יציאה הוא יעביר את הgts שלו למחשב המשני שלו אז אמרתי לו אולי נחליף הוא אמר שזה בסדר אבל שאני אחשוב על זה כי אני מאבד את היציאה לטלוויזיה......... מה אתם אומרים? שווה או לא?

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by benor,

יש לי במחשב אחד Generic Softk56 Conexant ובמחשב השני ES56T-PI של Pine. עכשיו לשאלה שלי איזה מודם יותר טוב לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by tttal,

למכירה מעבד של אינטל P-3 1000 ולוח אם של ASUS מדגם CUV-4X וגם ספק כח של P-3 במחיר של 1300-1500 ש"ח בלבד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smoke: :smoke: :AR15: :AR15: למי שמעוניין שישאיר לי אימייל שהוא: tttal@hotmail.co.il בתודה: טל כהן.

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  25. Started by InspectorGadget,

איזה צורב כדאי לקנות ?? של איזה חברה ?? איזה מהירות כדאי ?? לא משנה כסף עכשיו... אלא יותר איזה חברה כדאי... תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים