עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by singera,

ברצוני לקנות שבוע הבא בדיוטי פרי סורק HP 4470 רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הסורק ואם הוא יכול לתת סיבות בעד או נגד הסורק הנל או החברה

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by benor,

אם תסתכלו במפרט שלי אז יש לי חומרה שלדעתכם היא בטח חלשה מאוד....... אני רוצה להחליף כבר את MX200 אז מה כדאי לי חשבתי על: Geforce 4 MX 440 ATI Readon 8500LE Hercules Geforce 4 TI 4200 מה אתם אומרים? הכרטיס המעפן שלי מקבל 900 ב 1024X768 איזה כרטיס הכי ינצל את המעבד שלי? בכרטיס העכשוי שלי המשחקים עובדים נורא לאט

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by amd950,

להלן המפרט : gygabite 7dxr xp 1700 256/266 ge force 4 mx 440 innovision 5354 הציון המסקנה הלוח של gygabite עם הציפ' של AMD טוב יותר ומהיר יותר מvtxh

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by someone,

אני עומד לקנות מחשב מתישהו בחופש הגדול. עכשיו, בגלל שזה הרבה זמן אני מחפש את נקודות האור בזמן הציפייה... : מה יהיה יותר טוב עוד בערך 2-5 חודשים מעכשיו?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by Ooza,

AMD ATHLON XP 1800Plus + FAN Msi KT3 Ultra-RU OCZ DDR PC3000 Memory 256MB Maxtor 40GB 7200RPM Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE ASUS CD X 52 Mitsuni floppy 1.44 TASK CASE - 3003G מה אתם אומרים על הלוח אם והזכרונות? עובדים טוב ביחד? Msi KT3 Ultra-RU OCZ DDR PC3000 Memory 256MB הלוח הוא טוב כמו הלוחות של אסטס גיגהבייט? מישהו יכול להסביר לי טיפה על הלוח הזה? יש בו כרטיס רשת וכרטיס קול?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים אלה. (אם זה רלוונטי מדובר בפנטיום 4 2.0A, זכרון 512 RDRAM, דיסק 80G של Maxtor ??? וכרטיס מסך GF4 Ti4600) המחיר הטוב ביותר שמצאתי בארץ הינו ב-KSP ועומד על 6,600 ש"ח לפני מע"מ (לפני מארז) אם אקנה את המחשב בחלקים בארה"ב - הכל יעלה 4,800 ש"ח למערכת זהה. בהנחה שיש מי שיטפל לי במשלוח מארה"ב לכאן, האם הייתם רוכשים את המחשב בארה"ב וחוסכים, או שקונים כאן מטעמים של אחריות, תאימות או כל סיבה אחרת. יש כיסוי ע"י היבואנים של הרכיבים השונים בארץ למוצרים שנקנו בחו"ל? אשמח לשמוע את דעתכם. אמיר ???

7. Started by golani,

חשבתי לרכוש רכזת במקום הרכזת הקיימת שהיא 10 מגה עכשיו ראיתי שיש הפרש משמעותי בין רכזת 10/100 לרכזת 100 בלבד אני חייב לציין שאני מתכוון לעבוד רק עם כרטיסי רשת של 100 PCI יש סיבה נוספת לרכוש את ה10/100 חוץ מאשר תאימות אחורה?? דבר שני נתקלתי בדבר מוזר.... מה יותר מהיר : הגדרות של כרטיס רשת כדופלקס מלא או חלקי כי דווקא החלקי הרבה יותר מהיר כרגע בבקשה תשובות מקצועיות ומובנות

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by -JobNick-,

הצורבים נבדיל זה מזה במספר דברים שאחד מהם זה ההגנות שהם יודעים לצרוב, חלק יודעים יותר חלק פחות. השאלה שלי נגיד יש לי צורב שלא צורב איזושהי הגנה ואני בכל זאת רוצה לצרוב את הדיסק הרי אני יכול לעשות מהדיסק הזה אימג' (הגיד עם התוכנה WINISO) ואז אני אצרוב את זה מההרדיסק. אומנם דרך ארוכה יותר מאשר לצרוב ישר מהCDROM עצמו אבל בכל זאת יהיה לא דיסק צרוב של משחק/תוכנה שהיו מוגנים. או שאי אפשר לעשות ככה (אני מתכוון שאפילו עם אני אצרוב את הקובץ ISO שעשיתי זה עדיין ידפוק לי את הסדיסק ורק הצורב יוכל לקרוא אותו)?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by Regev,

קניתי רמקולים חדשים מעולים במחיר מציאה בנטאקשן ואחר כך לא רצו למכור לי אותם כי הם הפסידו בעסקה, אבל בסוף זה הגיע. הבעיה היא שברמקולים האלו אני שומע בשירים את המנגינה יותר מאשר את הזמר ששר. מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by Lioriii,

אני ממש לא יודע איזה לוח אם לקנות .... אני רוצה משהו עם כרטיס מסך וכרטיס קול משהו טוב שיהיה אפשרות לכוון את ה-TRABLE ואת ה-BASS בפקדים מתקדמים. שמעתי על ASUS A7N266 איך הוא?? ואיזה בורד יותר טוב GYGABYTE או MSI תתנו לי בבקשה דגמים לא יקרים אם אתם אומרים לא לקחת לוחות אם בלי כרטיס מסך וכרטיס קול!! תודה רבה!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש ברשותי מחשב פנטיום 3 633 על לוח אינטל VC820, אני רוצה לשדר את המעבד ל 1 גי'גה אני יודע שהלוח תומך בזה הבעיה היא שאיו לי מושג אם יש כזה דבר : מעבד 1 ג'יגה SLOT1 ... אם אין , מישהו יכול להגיד לי אם הוא כבר ניסה להשתמש במתאם על לוח כזה ואם זה הצליח ? בפעם האחרונה שרכשתי מתאם עבור לוח , זה לא עלה יפה... הלוח לא זיהה את המעבד (זה היה לוח 440LX) תודה.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by huber,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd1018329433.htm what do u think of thos in compare to the creative 5300?

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  13. אני חושב שמצאתי חלופה ששווה את כספי, הוא מסודר ליופי של אוברקלוק! אני הלכתי לחטוף אחד!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני מחפש איזה מערכת רמקולים למחשב לקולנוע מחשבי ... חחח ... נתקלתי בסטים של קיראיטיב ואלה בערך היחידים שאני מכיר , אני אשמח אם מישהי יאיר את עיני במציאות אחרות ... תודה מראש אנשים חביבים , יפים ויקירים ! ???

• 50 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by AK,

ATI FireGL 8800 128MB DDR With DVI out - עולה בערך 1000$(בערך 5500 ש"ח אחרי המע"מ) מביס את כול כרטיסי Nvidia הקיימים(וגם עולב כמעט פי 2 ???)

16. Started by DJO,

כמו שודאי שמתם לב אח שלי קונה מחשב חדש. המחשב הישן שלו (לוח אם שרץ ב 66MHZ עם סלרון 500) כנראה עובר לאחי, חשבתי אולי לקחת את הלוח והמעבד שלו אלי.. בעקרון המעבד רץ במהירות יותר גבוהה אבל הלוח ב 66 ולא ב 100 כמו שלי.. למרות שבעקרון עשיתי לאח שלי כרגע OC ל 75. אשמח אם תייעצו לי. אולי אפשר להשאיר את הלוח שלי ואת הסלרון? או שה P2 יותר טוב וחאלס על הת'רד?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by nice-1,

משפחתי ואנוכי עומדים לקנות את המצלמה החביבה הזו מחירה סביר ביותר (גם בארץ, יחסית לחו"ל) והזום (האופטי, הדיגיטלי לא מעניין לי את השערות באף) מצוין תגיבו מה אתם אומרים עליה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  18. אם לא... אז למה לא ? ???

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by MoAv,

ok i've a proplem, i have one AGP card with gr8 Tv out and other AGP card for games and such. how do i connect them simultanieslly ? is there motherboard with two AGP's ? if not anyone has an idea how do i replace between them as fast as can be

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by DEMON HUNTER,

המסך שיש לי עכשיו הוא ממש מצויין ואני מזה מרוצה ממנו ( SAMSUNG SYNCMASTER 750s 17 אינץ') והציאו מסך של אותה חברה SYNCMASTER 759 במחיר של 500 שקל בערך מישהו מכיר את המסך החדש והאם הוא שווה משהו ומה ההבדלים בין הדגמים.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by LermanIsUberCool,

יש לכם מידות פיזיות לכרטיס? אני מניח שאין הבדל בגודל בין חברה לחברה.

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO 7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן הוא טוען אותו בלי הפסקה ולא ניתן להפעיל את הדיסק או לצרוב איתו

23. Started by Darkone,

אני חושב לקנות GFORCE4 TI4400 של ASUS, כרגע יש לי G2 MX200 מה השינויים שאני יראה בין השניים במשחקים כגון MEDAL OF HONOR או DUNGEN SIEGE? ממישהו שיש לו את הכרטיס או כרטיס שמתקרב לביצועים שלו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Ibrow-Now,

אם יש דיסק קשיח, צורב וDVD, מה מומלץ? אני חושב: הדיסק הקשיח pri. master הכונן DVD יהיה pri. slave והצורב יהיה sec. master סדר טוב?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by fim,

איך מומלץ לחבר 4 רכיבי IDE צורב,2 HDD ,ו-CD PRI MASTER-? PRI SLAVE-? SEC MASTER -? SEC SLAVE-?

• 7 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.