עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dorosen,

סליחה על הבורות, אבל למה אף פעם לא מדברים על לוחות מקוריים של אינטל לדוגמא Intel D850MV-L Marrivel i850/RDRAM/S478/Audio/LAN/6PCI/400Mhz ???

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  2. אני יודע שזה לא הפורום המתאים ביותר לשאלה כזאת, אבל בכל זאת.... המצלמה מסוג olympus דגם c-1zoom מישהו יש לו את המצלמה הזאת, או יצא לו לראות ולהשתמש ויכול לתת חוות דעת על הצלמה הזאת? מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by iib,

הקשבתי אתמול בלילה לפגישת תוצאות הרבע הראשון של AMD וכמה פרטים מענינים נחשפו במסיבת העיתונאים: א. AMD לא תמשיך ביצור מעבדי Duron. מעבדים אלה כידוע לכם ייוצרו ב FAB25 באוסטין טקסס שעכשיו עובר המרה ליצור מוצרי Flash AMD אישרה שהיא אינה מתכוונת ליצר מעבדי Duron ב FAB30 שבדרזדן גרמניה וגם לא כחלק מהשיתוף פעולה שלהם עם UMC וכך למעשה קו הDuron לא יראה לעולם תהליך יצור של 0.13u. יתרה מזאת - מנכ"ל חברה גרי סנדארס ציין שעד סוף השנה לא יהיו יותר מעבדי Duron זמינים בשוק. ב. מנכ"ל AMD ציין שהסיכוים שהיא תשיק את ה ClawHammer לפני סוף השנה הם "High". ג. AMD גם אישרה שהיא דוגמת (sampling) את מעבד ה SledgeHammer שמורכב מ 100,000,000 טרנזיסטורים. כמו כן AMD דגמה תצורת Hammer עם שני מעב…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by Haflo,

קצת לא קשור לפורום,אבל בכל זאת, יש למישהו פה Palm Pilot M505 או מכשיר דומה? איך התצוגה של המכשיר הזה? מה ההבדלים העיקרים בינו לבין ה M515? (אתרי ה Pocket/Palm בארץ נותנים ממש מידע דל בנושא....)

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  5. Started by KishKashTa,

יש לי סלרון 1000 עם לוח אם של חברה לא ידועה שנקראת BIOSTAR דגם M6VCG עם ציפסט via vt82c694X apollo pro133 זה לוח אם זול יחסית עם ATA66 דברים עובדים לי די לאט על המחשב ניסיתי להריץ את המחשב ב - 1150 ולא ראיתי שיפור משמעותי בביצועים למרות ההאצה וש-sisoft sandra טוענת ש- PR=1370 ובמבחנים אחרים למעבד מסתבר שהוא חזק יותר אפילו מאטלון 1GHZ ! הייתי אצל חבר שיש לו סלרון 670 והמחשב שלו עובד הרבה יותר מהר - לדוגמא אקסל ווורד עולות תוך שניה יש לו לוח אם אסוס די ישן עם BX 440 אמנם יש לו 400 מגה זכרון ולי יש 256 אבל המחשב שלו היה מחובר לאינטרנט כבלים ומועמס קשות !! מבדיקה באתר של יצרן לוח האם שלי מסתבר כי המהירות המקסימלית המאושרת ללוח היא 900 ! מהתכתבות עם שירות התמיכה של היצרן ולא…

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  6. המחשב שאני שוקל לקנות עולה בארץ 6,400 ש"ח ב-KSP שזהו המחיר הזול ביותר. בחנויות אחרות הרבה יותר. אותו מחשב בדיוק יעלה בארה"ב 4,800 ש"ח. האם שווה לחסוך 1,600 ש"ח בקנייה. מה קורה עם רכיבים שנקנו בארה"ב מבחינת אחריות מקומית? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי את הכרטיס מסך Voodoo 3 3000 עם המערכת הפעלה WinXP Pro ושום משחק חדש לא פועל וגם משחקים דיי ישנים לא פועלים על המחשב שלי ויש לי מחשב יחסית חזק AMD 700MHZ לא כזה חזק אבל בסדר בשביל להריץ משחקים. רציתי לדעת אם המשחקים החדשים לא פועלים בגלל שאני על WinXP Pro? או בגלל שעבר זמנו של הכרטיס הזה? לי אמרו שהכרטיס הזה גוסס מפעיל משחקים לא בגרפיקה מדהימה אבל סוחב ובגלל שגם WinXP Pro על המחשב אז לא פועלים המשחקים. האם זה נכון או שטויות? לאיזה מערכת הייתם ממליצים לעבור? WinXP HOME או Win98? איזה מערכת מהם יותר יציבה בלי שתתקע הרבה שכל המשחקים יפעלו..?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by elgard,

יש לכם המלצות על מצלמה דיגיטלית עד 400 ש"ח שכוללת גם Web-cam? חשבתי על זה: http://getit.co.il/index.asp?advertisment=true&frame=productdetails.asp?productid=10994&storeid=71&ref=12 אני יכול להשיג את זה ב350

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

שיש להם מאווררים שקטים למעבדי AMD (שתומכים עד 2100+ ובטח בעתיד ייתמכו ביותר) עם עוצמה של 27 דציבילים..... מאווררים שקטים. מי היבואן שלהם... יהיה טוב להביא מאוורר עם עוצמת רעש נורמלית. (זה לא מאוורר לOC..... רק 3500 סיבובים, אבל עדיין....)

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by se7en,

לאחרונה התפתחה פה תופעה די מעצבנת של אנשים שמתחננים לעזרה. לחלק גדול מהת'רדים יש כותרות כמו:"צריך עזרה דחוף", "אנא עיזרו", "יש לי שאלה מטומטמת" ועוד כל מיני כותרות מיותרות. אני לא חושב שיש פה ת'רדים שלא נענים, צריך פשוט סבלנות זה פורום לא צ'ט ולאנשים לוקח לפעמים זמן לענות. אני לא יודע למה אבשים מתננים לעזרה, אנשים פה עוזרים ומגיבים מעל ומעבר למה שאני מכיר בארץ והעזרה בדרך כלל מקצועית ואמינה. אז אנא מכם משתמשים יקרים, לא צריך להתחנן ולדחוק במשתמשי הפורום, הם עושים את זה מרצונם החופשי.

• 9 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by smtm,

רציתי לרכוש את ה-8500 LE של הרקולס. מספרים שיש קצת בעיות עם היבואן כרגע, אז אני מחפש כרטיס אחר, באותה רמה - מבחינת איכות התמיכה בדו-מימד ובתלת מימד ומבחינת הביצועים. אני אשמח לשמות של דגמים מתאימים, כולל מחירם והיכן ניתן להשיג אותם. תודה וחג עצמאות שמח.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ory,

אני צריך כמה שיותר מידע בקשר ללוח-אם הבא Aopen AK73pro + Sound -אפשרויות אוברקלוק -תמיכה בזיכרון? -איזה התקנים יש עליו איזה AGF איזה ATA איזה USB וכו וכו -איזה מעבד אפשר להשים עליו T-BIRD / XP ?? -עם איזה ציפ הוא עובד -האם הוא שווה משהו עכשיו בחלק איזה אני לא רוצה שתגידו לי תקח לוח K266A או 333 איזה MSI או גיגהבייט חדש ויפה כי אתם צריכים להבין שאני קונה מחשב הלוח-אם הנל יגיע עם מעבד DURON 800 אז חווה תעדכם על הלוח-אם בהנחה שהוא משומש ולא שהוא מערכת HIGH END חדש לחלוטין רשום

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  13. אני מעוניין לשפר את המחשב שלי ולהשקיע עד 2500 ש"ח אני רוצה לקנות מעבד של AMD 1800 XP ATHLON ואני רוצה זיכרון 256 DDR והדבר היחיד שאני מתלבט זה הלוח אם אני לא יודע מה לקנות או MSI K7N420 PRO שהוא בא עם כרטיס מסך וכרטיס קול און בורד או ASUS A7N266 שהוא בא גם עם כרטיס מסך וכרטיס קול און בורד! ואני לא מעוניין לקנות כרטיס מסך בנפרד כיוון שאני חובב מוסיקה ואני הייתי רוצה לדעת איזה משני הלוחות הללו יותר טוב ובאיזה מהם יש את הכרטיס קול הטוב ? והאם ישנה אפשרות לכוון TRABLE ו-BASS בכרטיסי הקול הללו וגם האם אפשר לחבר להם 4 רמקולים?? יש לי רמקולים של ALTECH AP3

14. Started by udicol,

אני משתמש בכרטיס קול רגיל של קריאטיב , ומחבר את היצאיה - Line-out למערכת Sterero רגילה של ימאה . דגם של המערכת - Yamaha natural sound stereo reciever rx-v390 . כל מה שאני מחפש הוא ממשק טוב בין המחשב למערכת , אני לא צריך חיבור מהמחשב ל5-6 רמקולים חיצוניים . האם לוחות אם שמבוססים על 6 ערוצים יכול להוציא Line-out רגיל למערכת ? איזה חיבור יותר איכותי אני יכול לנצל ולחבר למערכת ?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by yair_gobani,

יש לי לוח של VIA דגם CA64-TC איך אני יכול לעלות את המתח כי לפי החוברת הלוח יכול לתת למעבד עד 3V אני צריל עוד 0.20 אני עכשיו על 1.51

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by 6kwar,

קניתי זיכרון KINGSTON PC333 256MB ורציתי לדעת באיזה קפוסה זה בא???

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  17. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

חבר שלי קנה מחשב ב PC2GO: (כחלק ממכרז שכביכול הוא "זכה" בו) P4 1.6 . . . . החבר שלי אומר שהמחשב שלו מצויין (למרות שיש לו מאיץ גרפי "מעולה" מובנה על הלוח) עכשיו אני מתווכח איתו די הרבה זמן לגבי המחשב אז אולי תוכלו להסביר לו מדוע ולמה אני לא מביא לו משחקי מחשב? (=למה הם לא יעבדו אצלו?)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. כבר חודשים אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ומן הסתם המפרט משתנה כל רגע. עכשיו זה כנראה עומד על amd xp 1.8-9, 512ddr, כרטיס מבוסס ati radeon 7500 all in wonder, ועל בורד וקייס אני מוכן לשמוע המלצות. בכל אופן, שמתי לב שכל החנויות שנתקלתי בהם, כולם גנבים רמאים וחובבנים. יש למישהו שמות של חנויות מומלצות? (זולות, שירות, מקצועיים). שמעתי על שבי ברח' גאולה דברים טובים. מישהו מכיר עוד? (כמובן שעדיף לקנות את הרכיבים לבד מהיבואנים ולהרכיב בבית, אבל אין סיכוי שאני אתמודד עם ההרכבה של הבורד/מעבד), כל השאר שטויות. מאזור המרכז והסביבה. (ת"א, ר"ג, וכו'...) תודה רבה מראש!

• 47 תגובות
    • 10k צפיות
  19. Started by IIIways,

אהלן חברה, מישהו כבר קנה את הזיכרון הזה? האם משהו יודע האם זה אותו זיכרון שיש גם בחו"ל? המחיר בKSP מפתה, אני חושב לקנות משם, אבל אני ממש לא בטוח בהם, למישהו יש ניסיון איתם? אשמח לשמוע חוות דעת ;D

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by RedHat_Lover,

עכשיו אני קורא על ה-IPC rating של AMD ואני רואה שמעבדי AXP =9IPC ן-p4=6IPC אז הנה כמה חישובים: הנה המעבד שהולך להיות ספינת הדגל של AMD: ה-2800+ שירוץ במהירות של 2.2Ghz 2200*9=19800 נחלק את זה ב-6 ונרא מה הפנטיום 4 המקביל לו : 19800/6=3300, שתבינו באיזה מהירות הפנטיום 4 צריך כדי להתחרות ב-2800+, AMD עוד מורידם מהקצב..... זה בעצם שווה ל-3300+ אבל שיהיה....(או שאני טועה פה...) נ.ב זהו אין סיכוי שהמעבד הבא שלי יהיה p4... בקשר לסלרון אני לא ידוע אני חושב עכשיו על ה-Duron החדש אם הוא יהיה טוב ל-O/C או על איזה 2000+..... אני יודע שזה לא חדש לחלק מכם.... ואני גם מבין עכשיו למה כולם הולכים אחרי AMD... ;D אני חוזר בי על כל דבר טוב שאמרתי על ה-p4 חוץ מיכולות ההמהרה שלו(Northwood)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gnk,

אני לא יודע במה תאימות המארז תלויה.. אז אני הולך על מעבד athlon xp 1800 ולוח אם: gigabyte 7vrxp האם - TASK-TK-6100-300W ATX Case מתאים לזה?

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  22. Started by gnk,

זה ממש משנה אם אני קונה מעבד של אייאמדי Retail או OEM ?? לפי מה שהבנתי זה רק שאחד בא עם אריזה יפה והשני לא

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by 6kwar,

amd xp 1800 giga byte ga 7vrxp (kt333+raid) kingston pc333 256 ddr hercules 3d prophet fdx 8500 le

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by 6kwar,

ניכנסתי לאתר של פלונטר וראיתי שני סוגים של זיכרונות אבל משהו מוזר KINGSTON 256MB PC266 DDR ECC KINGSTON 256MB PC333 DDR עכשיו מה מוזר שהPC266 יקר יותר ב8 שקל מהPC333 עכשיו אם אני הבנתי טוב הPC333 זה ללוחות עם השבב KT333 וללוח שקניתי והוא תומך בזה (giga byte ga 7vrxp) ובגלל זה אני שואל אז אני בטוח ב99.9 שאני צריך להחליף מה אתם אומרים

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by Regev,

שלום חברי היקרים - בבקשה, אבל באמת בבקשה - מהו הלוח הכי טוב לאוברקלוקינג ל-AMD עם זכרונות PC2100. ולכמה MHZ אתם משערים שיגיע מעבד AMD ATHLON XP 2100+ באוברקלוקינג עם לוח אם זה, זכרון מושקין.

• 8 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.