ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
א. מישהו יכול לכתוב לי את כל הקריטייונים + הסבר קטן על מה הכי חשוב, לא חשוב, מה זה כל דבר וכו'. ב. איזה מצלמות מומלצות לצלם חובבן ביותר (אני ) עד 1000 ש"ח בערך?
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לכרטיס מסך שלי יש יציאה לטלוויזיה (GE -force 3 128MEGA) השאלה היא איפה ההבדל שאני אשים לב אליו כשאני אחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה? בקיצור השאלה היא מה ההבדל בין מסך מחשב לטלוויזיה (במשחקים, באינטרנט, ב WORD, בסרטים וכו') תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! בטח נמאס לכם לראות כל יום ת'רדים רבים על אותו נושא - מחשב חדש, אבל מה לעשות, אני צריך שתעזרו לי להחליט לגבי המפרט הסופי לפני שאני קונה, ושתביאו הצעות לשיפור... הערה: שימו לב שאני לא חדש באתר למרות שאני מוגדר כמשתמש חדש כי החלפתי משתמש. אני מאוד מעודכן לגבי המצב בשוק, אבל עדיין יש לי התלבטויות רבות. בנוסף, הסתכלתי במפרטים מומלצים (שלא מעודכנים), אז אל תגידו לי לבדוק אותם. המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג. הוא מיועד למשחקים, מוזיקה ואינטרנט וכו'. ברצוני לקחת את הרכיבים הכי חדישים כדי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן, כי אני לא הולך לשדרג\לקנות מחשב חדש ב-3 שנים הקרובות... התקציב לא מוגדר אבל אני "אסתפק" במחשב שעולה 9000 ש"ח... ;D המערכת הפעלה תהיה windows xp p…
-
- 48 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מעבד - Intel P4 - 1.7GHz 478PIN 996ש"ח לוח אם - אין לי מושג איזה ואם אתם נותנים אחד תוסיפו לידו גם ביקורות טובה זיכרון - CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C2 635 ש"ח כרטיס מסך - GAINWARD GF3 TI500TV - 1410 ש"ח מארז + ספק כוח - Dragon DA-01BD FULL TOWER - 1218 ש"ח אני חייב Full Tower סידירום - Lite on Cd X 52 - 181 ש"ח צורב - PLEXTOR CDRW 40X12X40 862 ש"ח כונן דיסקטים - ALPS FLOPPY 1.44 58 ש"ח וזה יוצא בערך 6200 ש"ח בקשר לכרטיס מסך אני לא כל כך בטוח ויש לי תקציב מההורים שלי רק של 5500 שח ואני לא Hardisk וגם לא מסך ובקשר למעבד אני מוכן להשקיע במפזר חום טוב בהכול רק כדי לעלות את המהירות ליבה של המעבד ל3000 תודה רבה. ואני לא יקח בחיים מערכת Amd .
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה קשה- ברשותי מסך iiyama 19 אינץ' למסך יש 2 כניסות vga ולא אחת כמו ברוב המסכים. אחת הכניסות היא למחשב, אולם יש לי כניסה אחת פנויה. בנוסף לזה יש לי ממיר דיגיטלי שיש בו כאמור יציאת rca ויציאת scart. האם יש לי איזושהיא אפשרות לחבר את הממיר הדיגיטלי למסך ולצפות במסך המחשב ממש כמו טלויזיה? נ.ב יש לי כרטיס טלויזיה pctv pro של pinnacle והוא מצוין אבל זה מזה לא נוח להפעיל את המחשב כל פעם שאני רוצה לראות טלויזיה חוץ מזה שהמחשב צריך לנוח תודה מראש לכולם!!! :lol: :lol:
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה... אבל שלי רוצה מחשב כף יד (לא קוראים לזה Palm נכון? - Palm זה שם של חברה) הוא רוצה משהו נוח לשימוש, שיוכלו לעשות לו Backup על המחשב. בקיצור, אבא שלי לא מבין כלום במחשבים ואני לא מבין כלום במחשבי כף יד אז תעזרו לי בבקשה... במיוחד איך כל העסק הזה פועל - לפי מה נמדדים הביצועים וכל זה... פשוט ראיתי מחשב כף יד של Compaq פעם שיש עליו Win XP אז כאילו יש הבדל בביצועים של מעבדים וכל זה?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש דבר כזה והייתי רוצה לדעת עליו עוד למי שלא מאמין הנה קישור http://www.us.playstation.com/product_detail/product_detail.jhtml?PRODID=337933&CATID=405 בכל מקרה לא נראה לי אלטרנטיבה של ממש אבל ממש ממש מעניין
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב נייד יד שנייהאו שלא כדאי להסתכן כי ראתי הצאה מפתה למדי לנייד של compaq ב6000 מה אתם אומרים
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ההורים שלי ביקשו לאחי מצלמה נורמלית ליום-הולדת שלו. אז ראיתי את המצלמה הזאת :http://www.jugend.co.il/Fujifilm_FinePix_40i.htm עכשיו השאלה שלי היא איך היא מבחינת איכות הצילום ? במיוחד תקריבים(כמו האם היא תצליח לצלם תמונה ברורה וחדה יחסית למשל כתוביות על הלוח אם וכתוביות קטנות אחרות) ובכלל מה דעתכם? אחי הוא חובבן ולא צריך מצלמה "מורכבת".
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש אני רוצה לדעת איזה עכבר מיקלדת וסידירום אתם ממליצים ? :
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה בלבחור חלקים , אני יתן לכם קצת רקע איזה מחשב אני רוצה... אוקי, דבר ראשון המחשב לא מיועד למשחקים!!! דבר שני איזה מעבד אתם ממליצים intel או amd !? איזה לוח אם כדי לשני סוגי המעבדים !? זכרונות מה תומך במה ?! כרטיס מסך ניראה לי שאני הולך randeon 7500 מה אתם חושבים? טוב זול מה עוד ? איזה קירור כדי לקנות או להשאיר בכלל את הקירור המקורי? איזה מארז לקנות אני רוצה big midi אבל משהו טוב מחורר כמו שצריך וגם שיהיה יפה אתם מכירים משהו ?! איזה כרטיס קול צריך זה חשוב בכלל? מודם יש המלצות ?! אני מאוד ישמח אם תענו על כל השאלות ותכינו לי מפרט של מחשב טוב ואם תענו מהר זה יהיה מצויין תודה מראש אהה..ואני מקציב לזה 3000-4000 + - אנ…
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שניהם צריכים להיות זולים פשוטים ושימושים מספר ההרחבות ליואסבי- עדיף ל-4 או 6, משהו קומפקטי ופרקטי, ולא גדול שולחני עם אורות צבעוניים ומנגינה של הבא נגילה כל פעם שמחברים התקן. צריך להיות זמין בארץ בטווח מחירים של 100-400 שקל. (usb 1.0) העכבר צריך להיות קטן ונוח לאחיזה (לא חובה אורגינמי- פשוט נוח) ומאריך ימים למרות הצטברות לכלוך (אין בעיה לנקות אותו על בסיס קבוע). טווח המחירים לעכבר הוא שוב בין 100-400 שקלים חדשים. שוב- דגש על מחיר זול עקב צמצום אדיר בהזרמת מזומנים פוטנציאלים. ואגב אם מישהו מכיר עכבר של נייד קטן ופרקטי אבל נוח לאחיזה- גם זה מעולה מבחינתי. הגודל לא קובע- ברוב המקרים.. תודה מראש- אביעד פארן.
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב בחרתי בזיכרון DDR 333. כמובן שיש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג זה אך ברצוני לדעת איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 333MHZ ולא 266MHZ.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כן קראתי את זה באתר של Viahardware והינה הציטוט: UMAX, a company widely known for its scanner technology, has evidently decided that providing free drivers for product support is too much trouble. Attemping to download any drivers from the company leads to a page that informs the customer they must pay an $8.95 fee to have a program called VistaScan mailed to them. Once they have VistaScan, it will be possible (in most cases) to update their drivers. This is ridiculous. One of the things the Internet has done best is to give end-users of technology quick and easy access to a variety of tools, from drivers to user support. Charging for driver download not only has the pote…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי מסך packard bell ישן (בן 4) 15 אינץ ובחצי שנה האחרונה אי אפשר לקרוא בו טקסט הכל לא חד וצריך להוריד את הבהירות או משהו כזה (אחד הגלגלים למטה) עד לרמה שאפשר לקרוא טקסטאבל אז הכל ''חשוך''. ניסתי לטפל בעיניןן הדריברים של כרטיס המסך וגם להדק את הכבךים לכרטיס. הבעיה חלה רק בשימוש בwindows ולא במשחקים. ניסתי גם רזולוציות שונות ואין מה לעשות (היום אני על 800*600) אני חייב עזרה!!!!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הייתי שמח לשמוע את דעתכם. האם הם שווים את הכסף? האם הייתם בעצמכם משקיעים בזיכרונות מהסוג הזה???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מינימום 3.3 MP אופטיקה מתחלפת טווח רגישות גבוה לאור (100-800 אסא מינימום) מהירות צילום גבוהה שינוי זמן חשיפה תודה...
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
ATHLON XP 1600+ DDR 256MB 266MHz transecond GA-7VTXH+ 40GB 7200RPM IDE maxstor dxl VIRGO P-3 300WATT CD-S520(asus 52) FLOPPY 1.44 Pilot Wheel Mouse Optical KB-16 PINE ROCKWELL 56K ATP3 leadteak gf3 ti 200 זה יוצא 4671¤ יש מה לשפר??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג מספר רכיבים- מעבד,לוח אם, כרטיס מס,כרטיס קול וזכרון המפרט שאני הרכבתי והייתי שמח לקבל המלצות או תיקונים לגביו: מעבד- amd xp1800+ מחיר-790 ש"ח לוח אם- Gigabyte GA-7VTX-H PLUS 266A AMD מחיר-580 ש"ח כולל כרטיס קול ורשת זכרון- 128MB DDR2100 כרטיס מסך- Radeon 8500le עדיין מתלבט בין הרקולס לגיגהבייט עקב הפרשי המחיר ??? מחיר- 930-1050 ש"ח סה"כ כ2600 ש"ח מה אתם אומרים??!!
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אוקיי יש הרבה שאלות תענו על מה שאתם יכולים אבא שלי משדרג את הסרבר במשרד אז נשאר לו מעבד חופשי אז אני כנראה אתן לו את הלוח שלי (intel d815epea2) ואקח לי אסוס tusl2-c כדאי שאני אוכל להריץ את המעבד במספר גבוהה יותר... קודם כל מה אתם אומרים? שווה או לוותר על ההחלפה הזאת? עכשיו אבא צריך גם זכרון למחשב הזה אז חשבתי שאולי אני אתן לו את הזיכרון שלי (kingston + unknown sdram total 512) ואקח לי קרוסאיר מגיע 150 ב2-2-2 כדאי שאני אוכל לעשות oc יותר גבוה. שווה להשקיע עוד 30 שקלים לעומת זיכרון רגיל כדי לקבל את הקרוסאיר? אבא גם צריך הרד דיסק אז הוא קונה סיגייט 40 מביא לי ואני אתן לו פוג'יטסו 10.... עכשיו פה נכנסת הבעיה שלי עם כל הסיפור אני צריך להעתיק את כל החומר על השרת כרגע as i…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לחוות דעת רצוי מנסיון בעיקר יתרונות וחסרונות ולא רק שהוא פחות טוב מ- M$ ולוגיטק
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם על לוח האם של אינטל D845HV? 2. יש לי זיכרון של 256 sdram ואני לא יודע איזו חברה זו יש איזו תוכנה שיכולה להגיד לי את זה?????? זה דחוף!!! פתחתי את המחשב שלי ולא הצלחתי לראות איזו חברה זו כי לא ממש רואים
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
זה המפרט שאני הולך לקנות בקרוב... אם למישהו יש מישהו לומר, זה הזמן MOBO: EPoX 8K3A+ CPU: Athlon XP 1800+ OEM (94$!) Memory: SAMSUNG 256MB PC2700 Video Card: Leadtek Winfast A250 TD Hard Drive: MAXTOR 80GB ATA-133 (זה עם הDynamic Fluid Motor) CD-ROM: SAMSUNG X52 Floppy drive: Teac 1.44 Case and PSU: עוד לא החלטתי... עכבר, מקלדת וכרטיסי רשת יעברו מהמחשב הישן. יש גם קצת קירור: Heatsink: Tr AX-7 Fans: YS-TECH adjustable 80 mm -נגמרו בחנות האלה של ה120) MACPOWER DigitalDoc5
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה. תנו לי שם של צורב מחברה טובה (רק לא פלקסטור - בגלל המחיר) עם 8MB באפר, ובמהירות של מינימום 32X10X40. ואגב, הכתבה שהופיעה היום על צורב של LITEON במהירות 48, כתבו שזה חדש, בארה"ב זה כבר חודש וחצי\חודשיים זה נמכר. וגם ASUS, CYBERDRIVE ועוד חברות מוכרות כאלו.
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם שילוב זה יהיה מוצלח ויציג ביצועים טובים? [glow=Aqua, 2, 300] Intel Pentium 4 2.2A Ghz, MSI 645E Max2 (ATA133, USB2.0), OC System 256MB DDR PC-2700 UnBufferd (With Heat Spreader), MSI GeForce 4 Ti4200 128MB + TV , Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133, MSI 32X12X40, MSI 16X48, Phoebe TV Tuner + Video Capture + Remote, Logitech MouseMan Dual Optical, UMAX ASTRAPIX 380, Microsoft GamePad Pro, Volcano 7+ (Socket 478) / Arctic Silver 2 / 2 Midi ATX Fans, Matav Cable Modem (750KB Per Sec), Lexmark Z23 Full, PROVIEW PK-986 19", Midi ATX for Pentium 4 Pro [/glow]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-