עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by oren6666,

פשוט יש ים דגמים ואני לא ממש מתמצא... חשבתי על mp610 אם מישהו מכיר את הדגם הזה (מניסיון אישי ולא ממפרט זה לא אומר לי כלום) אשמח אם הוא ימליץ לי עליו... הדרישות שלי: איכות הדפסה וסריקה מעולה, סריקה גם כשהדף אינו כתוב בעט(כתב עיפרון חלש ודהוי(לא מוגזם)). הדיו צריך להיות יחסית זול ואם קרה מצב שלא הדפסתי חצי שנה שלא יתיבש לי או משו. *עדיפות למדפסות בעלות מסך lcd. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by was955,

שלום רציתי לשמוע ממכם מה הסט הכי מומלץ בעיניכם ?ומה אתם משתמשים כרגע במחשב שלכם? כרגע יש לי סט מייקרסופט 3000 והעכבר מתחיל לעשות בעיות לחיצה שמאלית נתקעת

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  3. כבר הרבה זמן שאני בלי מדפסת בבית, מאז שהקודמת התקלקלה. אנירוצה לקנות מדפסת צבעונית ביתית, ומתלבט לגבי שני דברים: 1. האם יש טעם לקנות מדפסת משולבת? (כמה פקסים אני כבר אשלח? כמה מסמכים אני כבר סורק? במקרה הגרוע אפשר לצלם בסלולרי). 2. יש לי נטייה להעדיף מדפסת לייזר - לדעתי ההדפסה יותר איכותית (צודק?), וגם יש צרכים ספציפיים באחד התחביבים של אשתי שמתעדף שימוש במדפסת לייזר. אשמח לקבל המלצות ודיעות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Gnome,

רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על המצלמה הזו (PHILIPS PCVC740K-TOUCAMPRO) כי לא מצאתי עליה הרבה מידע, אם אתם מכירים אותה אז איך היא? האם יש לה זום? ועוד כל מני דברים... בכל מקרה אשמח מאוד לקבל לינקים וקישורים לדפים של הסבר או כל מני דברים של המצלמה הזו ד"א: מה לדעתכם עדיף, היא או ה LOGITECH QUICKCAM PRO 4000? כל העניין הוא שאני רוצה לצלם דרך הטלסקופ שלי ואני יודע שאותה קל יחסית להתאים לעדשה של הטלסקופ אז רציתי לשאול אם גם ה QUICKCAM PRO 4000... בכל מקרה אם אתם לא מתמצאים בזה אשמח מאוד ללינקים, קישורים והסברים תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  5. עבור המשרד הביתי עם 3 מחשבים. עדיפות למדפסת לייזר צבעונית, שתהיה חסכונית ועלות טונרים סבירה/נמוכה. אמינה, אחריות טובה וחיבור רשת לראוטר לשאר המחשבים. לא מדפיס הרבה בצבעוני, מידי פעם. אמשח להמלצות לדגמים מומלצים ואמינים. תודה מראש לכל המגיבים/ממליצים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by n_aviv1,

פד לעכבר משפר את הביצועים של כל עכבר - בדוק על זה אין מה להתווכח. השאלה היא אם פד שעולה 70 שקל בערך נותן ביצועים טובים יותר מפד של סילבר ליין שעולה 25 שקל(זה שבתמונה)? ואם כן אז לכל עכבר או נגיד רק לייזר או אלה שיש להם יותר מX DPI?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Chymes,

רכשתי לאחי ליום הולדת G9. הבעיה שהוא לא מסתדר עם העכבר. לטענתו העכבר פשוט לא מדוייק, קשה לשימוש ואפילו עכבר אופטי של מיקרוסופט ב-80 ש"ח יותר נוח לשימוש ממנו. אני לא יודע אם מדובר בעכבר פגום או כיול גרוע או שפשוט העכבר לא בשבילו. אני מניח שיש בפורום בעלי G9. אודה מאד אם תרשמו את ההגדרות שלכם כדי שאוכל לבדוק אם המצב משתפר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by YTZ,

אני רוצה לקנות לעצמי למחשב הנייד עכבר אלחוטי טוב ואני מתלבט בין 2 העכברים האלה. לפי מה שקראתי, ה-M705 בעל חיי סוללה ארוכים מאוד (אומרים ש-3 שנים, אני מניח משהו כמו חצי שנה), לעומת ה-MX PERFORMANCE שהם בקושי שבועיים. ה-MX נראה הרבה יותר גדול ונוח, בעוד שה-705 נראה לא נוח לכף היד. ה-MX בא עם מטען וכבל USB שניתן לחבר בעת שנגמרת הסוללה, אין דבר כזה ב-M705... יחד עם זה, נראה שיהיה לי יותר נוח לקחת איתי את ה-M705 מבלי חשש שיינזק בתיק עם המחשב. אני מחפש חוות דעת על שני (או אחד) העכברים, מישהו ניסה אותם (או אחד מהם)? -------------- עריכה: עקב בעיות מלאי בחנות שממנה אני רוכש של ה-MX, החלטתי ללכת על ה-M705.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. לגבי המשטח, חשוב שיהיה ארגונומי(יש לי טיפה כאבים במפרק כף היד). חשבתי על הMX518, ובפדים אני פחות מבין, הבנתי שהרייזר טובים בתחום הזה .. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by saar3,

שלום! אני כנראה הולך לקנות מקלדת ועכבר חדשים למשחקים. עכבר חשבתי על da כי שמעתי שאין משהו יותר טוב ובמקלדת רציתי לדעת אם המקלדת Microsoft Reclusa gaming Board טובה או שיש משהו אחר בפחות כסף יותר טוב,חשוב שלא יהיו תקיעות כאשר אני לוחץ על כמה מקשים! ערוך/הסר הודעה

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Netanel o_0,

כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by TMJ,

המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב עד 400 שח למחשב נייד!!! תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by OnlyOne,

היי, קיבלתי מחבר כ45 בולים למגה בעיר(המבצע הזה של הבולים...) אז יש לי אפשרות לקחת את אחד מהמוצרים הבאים ב50 ש''ח... האחד זה הגה ps2-AndGame 2 In 1 Turbo Racing Wheel http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1285&affid=1492 האפשרות השנייה זה מקלדת ועכבר אלחוטיים של teac. לא מצאתי את המוצר באינטרנט... מה דעתכם? היה לי את ההגה הזה(שנשבר) - http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=908090&Cat2Cat1ID=40&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he שדווקא נהנתי ממנו... המקלדת ועכבר שיש לי הם: מקלדת של cliker ועכבר ג'נרי...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה המצב חבר'ה ? אני מחפש לקנות מחבר USB ללפטופ שיאפשר לי לראות תצוגה של כרטיס מסך מתחנת עבודה / שרת. כך אני אוכל להסתובב עם הלפטופ היה שלי ובעת הצורך להתחבר לפלט מכרטיס המסך של כל מחשב במשרד, זאת במקום לסחוב איתי מסך CRT כבד ומעצבן. האם מישהו מכיר מחבר קסם כזה ? תודה מראש, מקסים.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by Morfium,
    • 0 תגובות
    • 444 צפיות
  16. [glow=red,2,300]שלום כולם![/glow] אני מעוניין למצוא מקלדת דומה למקלדת שמאוד נוחה לי - Dell L30U. העניין הוא שה-L30U אינה אלחוטית, ואני כבר התרגלתי לכל הנוחות של האלחוט אז חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי על מקלדת דומה מבחינת המבנה, פשוטה (משום מה נוח לי במשחקים ואני מקליד הרבה יותר מהר עם הפשוטות ולא עם כל הארגונומיות למיניהן) שתהיה גם אלחוטית. לא בהכרח של Dell. אני מצרף תמונה בכדי שתוכלו להבין לאיזה מבנה מקשים אני מתכוון. תודה מראש לעוזרים! מור. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  17. שלום יש לי שאלה - מה יותר חשוב בזיכרון - המהירות או הגודל ??? כלומר מה יגרום למחשב ולמערכת ההפעלה לפעול יותר מהר ??? עוד משהו בלי קשר - מה ההבדל בין אריזת OEM לבין אריזת RETAIL???? :

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. מי יותר מהיר , חדיש וכו....? מה ההבדלים ביניהם?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Matrix2002,

1 האם זה לוח טוב? 2 האם הוא תומך בT-BIRD 1.4 וב-XP 3 ואיזה מארז טוב ומתאים לו FULL TOWE? 4 והאם הGA-7VXT-P יותר טוב ממנו אני צריך תשובה דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by elgard,

http://www.xraypc.com זהו אתר שבודק את המחשב שלך ומפרט איזה חומרה יש לך ובודק אותה עד לפרט הכי קטן. בטח אתם מכירים את זה אבל אם לא אז תיכנסו לזה, זה אתר נחמד מאוד!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by omri2211,
    • 0 תגובות
    • 467 צפיות
  22. Started by shlomibandit,

תציעו לי ג'ויסטיק טוב עד 150 -200 שקל שיהיה טוב למשחקים..

23. איך אני יכול לדעת איזה סוג של ספק לבחור..? למחשב...? איזה רמת וולט מומלצת... - שלא תשרוף את אחד החלקים!!!??? הייתי שמח לקבל גם המלצה על סוג של ספק

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by prince amir,

בקרוב אני קונה כמה חלקים להרכיב מחשב חדש יש לי שני אופציות 1. שני מעבדים פנטוים 3 1GHZ עם לוח DUAL ויש לי זכרונות ECC או 2. מעבד AMD 1900+ עם לוח טוב וזכרונות DDR 256 על שניהם אני אחבר HD SCSI 10000 RPM 18 GB מי יותר טוב ולאורך זמן ?? זקוק באמת לעצה טובה אני עובד על WINDOWS 2000 SERVER ISA FIREWALL ADSL IIS G6FTP משחקים וסרטים וPHOTOSHOP

• 6 תגובות
    • 854 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.