ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס קול יש בלוח אם הנ"ל והאם הוא בסדר או שחייבים לקנות אחר??
-
מצאתי מודם חומרה חיצוני של Microcom מדגם OfficePorte voice הוא נמצא במארז פלסטיק קטן עומד עם נורות ביקורת (pwr,TR,OH,CD,Data), יש לו מחבר Serial (וגם כבל Serial 2 Parallel), יציאה לספק כח, שני RJ11 למכשיר טלפון ולקו, ושני יציאות Jackphone למיקרופון ורמקול (יש לו גם רמקול פנימי), פתחתי אותו ועל המעגל יש Chip של Rockwell Rockwell RCV336ACF/SP מישהו יודע מה זה? איפה יש Driver? Conexant קנו את Rockwell לא? איך מחברים אותו? (לא מבחינה פיזית אלא מבחינת הגדרות?) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7087 האם יחזיק AMD3200 שמתוחנן ל OVER CLOCK + GTO2 + OC ? האם הספק רועש ??? חייב תשובה בדחיפות (לגבי הרעש גם) תודה.
-
- 10 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לשאול אם משהו מכיר את ה כסא הזה ואם הוא ממלחיץ עליו ....אני ישבתי עליו לזמן קצר ולא ממש יכולתי להרגיש איך הוא לאורך זמן יש קישור עליו ב http://www.marvo-tech.hk/index.php?c=content&a=show&id=188 המחיר ב HTZONE הוא 888 שקל מה אתם חושבים כדי ????
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , כמה אירוני , ככה נכון. אני צריך לצרוב כמה תוכנות גדולות - כולן ביחד שוקלות 651MB ... דיסק : 650MB שלTDK צורב : Philips X 8 האם המגה הבודד והמיותר יעשה בעיות .. או שהוא "ידחף" פנימה.. ? * ואם בצורבי עסקינן , למרות שהוא X8 , כל ניסיון לצרוב בו מעל X2 דופק את הדיסק .. מישהו יודע מדוע ? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אין GF2 Pro בארץ המ*ורבנת הזו?? ולמה הGF2 Ultra שהוא כבר לא הדבר הכי חדיש עכשיו עולה רק 50 ש"ח עלובים פחות מה GF3? יש לנו את הGTS של אסוס והקיירו2 בערך ב750~ פחות או יותר, את הGF3 של אלסה ב 1950 ש"ח בערך , ואת הGF2 Ultra ב 1900 ש"ח!!!!! כן, 50 ש"ח פחות מ GF3, לכו ותבדקו! ראו איזה חלל עצום בין שתי הרמות הללו!!! מי הפראייר שיקנה אולטרא כשGF3 עולה 50 ש"ח יותר?? את החלל הזה צריך למלא ב GF2 Pro או בUltra לאחר הורדת מחירו לכ 1350 ש"ח לכל היותר! למה אני, שרוצה לקנות משהו יותר טוב מקיירו2 או GTS אבל אין לי תקציב ל GF3 , לא יכול לקנות משהו באמצע?? ד-ר-ע-ק!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 815C, והיא די נדפקה ועושה מלא בעיות. אז אבא שלי רוצה לקנות מדפסת חדשה. המדפסת מיועדת להדפסת עבודות בלבד (עבודות לאוניברסיטה ולתיכון), ואולי מדי פעם (פעם בחודשיים בערך), אני מדפיס תמונת שלמות (אחת או שתיים). אז בעצם אני לא ממש מעוניין שתהיה איכות מצויינת לתמונות (כי אז המדפסת תעלה הרבה יותר), אלא איכות רגילה שאפשר להבין ממנה מה יש בתמונה. ואם אפשר בבקשה תמליצו לי על מדפסת שיש לה צבעים שנמכרים בזול, ולא כמו מדפסות מסוג HP, שהצבעים שלהם נמכרים ב-400 ש"ח (צבעוני ושחור). וגם מדפסת שלא זוללת הרבה דיו. וכמו שאמרתי, התקציב, הכי גבוהה, הוא 300 ש"ח, ויהיה אפילו עדיף אם תמליצו לי על משהו זול יותר.
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין אותה על המחשב ולוחץ על Setup מופיעה לי הודעת שגיאה כזאת "This driver is not supported on windows 2000". יש לי windows xp heb. הדגם של המדפסת הוא 840C. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
*חפירה* - אשמח לעזרה. היי לכולם! אני לא מבין גדול במקלדות ואני רוצה לרכוש לי מקלדת בסכום של כ400 שח +- (מעדיף להזמין מחול- זול יותר). בעניין הסוויטצ'ים, לפי מה שהבנתי, הכחולים הם הרועשים ביותר, ככה שנראה לי שאוותר מראש על הכחולים. שמתי עין על המקלדת הזו Coolermaster ck550 איך החברה ? מוכרת וטובה ? - 400 שח כולל משלוח ומיסים. מישהו מכיר את המקלדת ויש חוות דעת עליה? אפשר לבחור בין סוויטצ'ים כחולים/אדומים/חומים. העניין הוא שאלו סוויטצ'ים gateron ולא צ'רי, ככה שאני בכלל לא מכיר. על מה הייתם ממליצים ולמה? ובכללי, הסוויטצ'ים האלו עדיפים על הצ'רי או פחות? ועוד שאלה, אם לא המקלדת הזו, על איזו מקלדת אחרת …
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אחרי התלבטויות החלטתי לקחת את הסיכון ולקנות את המקלדת מדיה סנטר אלחוטית עם עכבר trackball של koribo vivar הדגם המשודרג של XGEN למי שמכיר. מבחינתי הרעיון עצמו פשוט וחכם, הרבה יותר הגיוני ממקלדת ועכבר לחוד, רק מה מסתבר שלא ממש פשוט למצוא היום בשוק מקלדת כזאת. אחרי זמן הסתגלות של שבוע הייתי די מסופק מהרעיון עצמו ודי התרגלתי לרעיון למרות ביצועים בינוניים ואיכות מכאנית מאוד ירודה. לא יפתיע אותי אם מהר מאוד איזה כפתור יפסיק לתפקד או ייתפרק. למרות הכל אני עדיין חושב שמדובר בשילוב מנצח כתחליף לעכבר מקלדת אבל נראה לי שעדיף לחכות עד שחברות העל יחליטו לצאת עם דגמים שלהם, אמנם קיימים בשוק מספר דגמים של lenovo ו logitech אבל עדיין זה לא ממש זה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I want to install the laser lens cleaner, but I don't know whatever I should do so considering my terrible CD drive (BTC x24). My problem is that my CD refuses to play audio CD disks, and it starts to stammer after a few minutes of playing. If I try to play the CD manually, by pressing the play button, it works well, but if I try to play it automatically - via some audio software - the stammering continues. What do you suggest?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו יש לי את המחשב החדש שלי כבר שבועיים תסתכלו במפרט עכשיו פעם ראשונה היה לי היום הפסקת חשמל ומה ששמתי לב שהאל פסק לא החזיק את המחשב אוטומטית התכבה המחשב כולו ורק המסך נשאר דולק ואז האל פסק התכבה אחרי 5 דקות וקראתי היום לטכנאי והוא אומר שהאל פסק כנראה לא מחזיק את המחשב האם זה יכול להיות ? והחיבור RS232 לא מחובר כי אין לי כניסה במארז לחיבור הזה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש מעוניין לקנות מקלדת + עכבר אלחוטי (לא חייב שיבואו ביחד) יש לי התלבטות בין 2 עכברים + מקלדת - האם היא טובה? עכבר ראשון: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=112&active_tab=overview&color=Black עכבר שני: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=002 מקלדת: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=110 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
בזמן שיש גשם אז המסך שלי מרצד. למשל אתמול היה גשם בבוקר אז המסך שלי התחיל לרצד בתרוף אחרי בערך שעתיים כשה הגשם הפסיק והיתה שמש בחוץ אז המסך שלי עבד נורמלית. וזה קרא לי גם שבוע שעבר
-
- 10 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עכבר טוב לגיימר די כבד, לא משנה אם הוא חוטי או לא. התקציב הוא בסביבות 300 ש"ח. אם אפשר גם לינק לעכבר שאתם ממליצים עליו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי מעל שנה של שימוש במקלדת ה ZBOARD למי שמכיר... ומי שלא : ביקורת מוצר ב HWzone http://hwzone.co.il/reviews/zboard/ אתר החברה Ideazon http://www.ideazon.com/us/ אני קניתי לפני כשנה וחצי את המקלדת הנ"ל ברשת באג מחשבים אבל משום מה הם לא המשיכו להביא את יתר המוצרים של החברה... עכשיו אני וחבר הזמנו את ה FANG מארצות הברית ואחרי שימוש ראשוני של כחודשיים רציתי לחלוק איתכם את ההתרשמות שלי מהמוצר... סקירה: ה FANG הינה מקלדת קטנה שלא מחליפה את המקלדת הסטנדרטית כמו ה ZBOARD אלא משמשת כפד משחק במקום המקלדת רק לשעת משחק ה FANG מאוד מזכירה את הצד השמאלי של ה ZBOARD רק טיפה יותר מאובזרת... הדבר הראשון ששמתי לב אליו הוא איות הבניה - שוב ביחס ל ZBOARD ששם הס…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
קודם כל, זאת המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/177&cl=roeu,en אני חייב לציין שהיא ממש קטנה וחסכונית במקום, נראת לא רע בכלל, המסגרת שלה מאוד מבריקה ומגניבה היא בעלת LOWPROFILE, מקשים "נמוכים" (כמו ב COMFORT CURVE של מיקרוסופט, רק שאצל לוג'יטק הרווח שקט ;D) נוחה להקלדת מילים, אבל מאוד מאוד לא נוחה לשאר ההקלדות. המרחקים של הקונטרול והאלט מהמקשי אותיות קצת לא סטנדרטיים ובכלל אין מה לדבר על כל המסביב של END\HOME מקש וינדוס וכולי שבכלל לא בגודל ובמיקום סטנדרטי, החיצים לא נגישים ברגע מכוון שהם צמודים לשאר המקשים ובלתי אפשרי "להרגיש אותם" בלי להסתכל, כנ"ל לגבי ה BACKSPACE הוא לא המקש הכי עליון ואלה שמעליו צמודים אליו, אז האינסטינקט זה ללחוץ …
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשים מחשב בסלון ולהשתמש במקלדת ועכבר אלחוטיים. הבעייה שהמרחק בין המחשב לשולחן הוא משהו כמו 3.5-4 מטר, והבנתי שהסטים ה"רגילים" טובים ל-2 וחצי מטר או משהו כזה. אני יודע ש bluetooth יפתור לי את הבעיה אבל הוא יקר (700-800 שקל לסט נורמלי של מיקרוסופט או לוגיטק) יש איזה פתרון אחר (בתקציב של כ-500 ש"ח) ?
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת חוטית עד 800 ש"ח לתכנות וקצת משחקים שזה כולל כמעט את כל המבחר שיש בארץ. בגלל שאין אפשרות להתנסות ולהשוות אני דיי מוגבל לסקירות. הגעתי בערך לאפשרויות הבאות: Logitech G815 Linear Crosair K70 MK2 Silent Razer Balckwindow Elite Orange Keys ROCCAT Vulcan 121 Red Linear אני לא ממש יודע אם ROCCAT שייכת לקבוצה הזו כי לא ממש הצלחתי להבין אם היא רועשת או שקטה. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מארז יפה! איכותי! בצורה כמו של פעם זוכרים? הם שוכבים{= עדיף שיבוא עם ספק אבל לא חובה.
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אוקי, אני יודע שיש באתר את ההשוואה בין הפאדים, אבל את רב הפדים לא מצאתי... בנוסף לכך הם לא בחנו את ה-steelpad qck... הבנתי משם שה-aqua3 מעולה אבל לא מצאתי אותו... בכל מקרה, מה עדיך ה-qck, או ה-aqua? אם אפשר לינקים לחנויות אשמח... תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא כולל מסך!!! לא…
-
עומד כאן לידי ספק כח 500W חדש, שנקנה ב80 שקלים בחנות מחשבים מקצועית, לא גנוב ולא משומש. כתוב עליו L&C P4 LC-B500E עכשיו אני מפחד לחבר ספק כזה לחשמל.....מפחד שיקרה משהו למחשב שלי. מישהו שמע על החברה הזאת? עריכה: כתוב VOLTAGE 422W FREQUENCY 500W
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-