עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תודה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  2. שלום לחברי הפורום, הנני מעוניין באוזניות עם מיקרופון מובנה שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ולשיחות שאני מבצע בעבודה. הבנתי שאוזניות עם מיקרופון נחשבות לאוזניות גיימינג ולכן אני שואל כאן. הדברים החשובים הם שהאוזניות יהיו נוחות(יהיו עליי רוב היום), שאיכות השמע במוזיקה תהיה טובה ושהמיקרופון יהיה טוב. כמו כן, התקציב גמיש. חשבתי על סנהייזר pc 360 אך הם מעט יקרות, איך הם יחסית לדרישות שלי? אגב, אני מעדיף שהאוזניות יהיו פתוחות כדי שאני אשמע מה שקורה סביבי. תודה, אוראל.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. בעיה מוזרה והזויה אבל אמיתית כשאני מסמיך מסמך PDF, ההדפסה עובדת יפה. כשאני מדפיס מסמך DOC,חלק מההדפסה יוצאת דהויה וחלקית. דיו שחור לבן, הבעיה היתה גם לפני שמילאתי וגם אחרי שמילאתי דיו. ממה זה יכול להיגרם?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  4. יש לי hp משולבת דגם 4675. היצרן כותב שהפקסים שלהם דורשים עבודה רק עם קוו אנאלוגי ( כלומר בזק, לא יודע אם יש עוד סוג אנאלוגי). לי יש קוו אינטרנטי של נטויזון. אני לא מתקשר דרכו כמעט בכלל, אלא בסלולארי, אבל צריך אותו לשימוש פקס. רק לאחרונה כשנוצרה לי בעיה עם כיווני הנט בוקס שלהם ( שהוא עצמו לא הדבר הכי ידידותי) שמתי לב שאני מקבל ושולח בהצלחה פקסים אל/מ מכונות פקס שישובות על קוו בזק. שולח בהצלחה גם לאלו על קוו אינטרנטי , אבל המשלוח מהנל אלי נכשל. מה שקצת מוזר לי כאן הוא אם hp דורשת קוו אנאלוגי למה זה עובד בכל זאת לצד אחד, כלומר כשאני שולח לאלו שישובות על הרשת? למישהו הסבר לכך? בהערת אגב קצת מוזר שחברה כמו hp במדפסות המדורניות שלה מתעלמת מכך שהעולם הופך ל…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. סליחה על הבורות...אבל אני סקרן לדעת מזה הFirmware שיש לצורבים? ואיך אני מעדכן את שלי? hp9300

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by Kalisto_D,

אני כבר איזה יומיים מתלבט על אוזניות חדשות, יש לי כרגע את הפיראנה שהם אוזניות מעולות שלא תבינו אותי לא נכון, אבל אחרי כמה שעות של MW2 האוזניים שלי מספיק חמות בשביל לעשות ביצת עין עליהם.. הם פשוט לוחצות לי על האוזניים ואונסות לי אותם! אבל באמת אוזניות מעולות. הגיימקום נראות לי אוזניות סבבה ויש עליהם ביקורות יפות והם גם לא כאלה יקרות, ה367 שאני מעדיף אותו על ה377 עם הדיזיין הסגור עולות 195 בקוברה מחשבים.. השאלה מי יותר איכותי ואם בכלל שווה לעשות שידרוג? ואם זה לא יהיה גיימקום, אז אני מתיאש וקונה בראקודה וזהו... http://www.xsreviews.co.uk/reviews/headsets/plantronics-gamecom-367/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מאוד מאוכזב מהציוד של Logitech אני נאלץ לחפש חלופות, עד לא מזמן עבדתי עם ה-Logitech MX Performance של לוג'יטק ומקלדת Logitech K750. אהבתי את זה שהם אלחוטיים ובמיוחד אהבתי את זה שהמקלדת לא דורשת סוללות או טעינה שכן היא נטענת באופן סולרי. בעכבר האהבתי את זה שהוא אלחוטי ומאוד נוח ביד אבל במיוחד את זה שהוא עובד ללא רבב על זכוכית שקופה. העכבר התחיל לזייף (מבצע דאבל קליק למרות שלחצתי פעם אחת, בעיה מוכרת) והיום מקש הרווח במקלדת נשבר. אני לא ילד, אני לא אוכל ושותה ליד המחשב ואני יודע לשמור על הציוד שלי. אני מחפש ציוד היקפי איכותי (עד $200 לעכבר ומקלדת) שיחזיק מעמד הרבה זמן. מה שחשוב לי זה שהעכבר יהיה אלחוטי ויעבוד על זכוכית שקופה בלי פד ושהמקלדת תהיה אלחוטית ותדרוש מינימום טעינה …

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  8. אני רוצה לקנות דיו תום למדפסת ברדר דגם lc-900 ואצלם הכי זול, רציתי לשמוע מניסיון על איכות הדיו והקנייה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ltv,

בס"ד שלום לכולם .אני מחפש ממיר שבעזרתו אוכל לראות טלוויזיה על מסך המחשב שלי. משהו כמו tv box יש כמה סוגים בשוק עם רזולוציות שונות. האם יש כאן המלצה למשהו טוב וסביר באיזור 400 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. שלום , קניתי הגה למחשב "Logitech Formula Vibration Feedback Wheel" , הרטט בהגה כל הזמן פעיל , ז"א גם בזמן נהיגה וגם בזמן התנגשויות האם זה מצב נורמלי שהרטט כל הזמן פעיל בכל מצבי הנהיגה או שצריך לשנות משהו בהגדרות שהרטט יופעל רק בזמן התנגשויות ? תודה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by idgar,

היי אנשים, רציתי לבקש את עזרתכם, מישהו יכול להמליץ לי על שלטים טובים למחשב (בשביל סרטים וגם בשביל מוזיקה)? אני מחפש משהו בתקציב של בין 200 ל300 שקל. אם יש מישהו שיש לו גם אחד כזה והוא מרוצה, אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. אז איזה משטח מעדיפים, משהו שהוא יותר פד בד שהוא "רך", או משהו כמו ICEMET וכו', שבנוים על בסיס זכוכית, או ברזל או כל מיני דברים כאלו וקשים. ואם בחרתם בסוג מסויים, אז תגידו גם למה, ועם איזה עכבר מוציאים ממנו מקסימום תוצאות.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by amisha,

יש לכם המלצה מיוחד למדפסת פוטו טובה אמינה זולה ועלות תחזוקה נממוכה ? בנוסף ארצה המלצה למדפסת פשוטה שתדפיס בעיקר עבודות , עמודי אנטרנט וכו'

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by theking7,

לפני חודשים ספורים קניתי עכבר חדש מדם Microsoft Wireless Mobile Mouse 3000. העכבר עבד מעולה, עד שלפני שבוע לערך הוא התחיל להגיב באיטיות מחרידה שלא מאפשרת שימוש... הוא כן זז, לכן חשבתי שאולי הקליטה היא לא משהו, והגדלתי לעשות והעברתי את המשדר שיישב מולו על השולחן. לא עזר. לעומת זאת, אם אני שם תחתיו חתיכת נייר או מגלגל אותו על החולצה שלי, הוא מגיב מצויין ורגיל. מספר פעמים ניקיתי את העכבר עצמו, וכן את השולחן. לא זכור לי שעשיתי משהו מיוחד בשולחן. למישהו יש רעיון? זה מציק...

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by nisimm,

שלום אני קונה הגה למחשב וחשוב לי קריטריונים של תמיכה בהרבה משחקים כמו ניד פור ספיד ופיור ראיתי הגה מגניב של לוג'יטק-Formula Vibration Feedback Wheel מישהו התנסה איתו?יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. שלום בחדר שלי מותקן מדפסת בדגם סמסונג scx-4729fw, מחוברת למחשב נייח כבל USB, נתב ראוטר אלחוטי נימצא בחדר שלי. ויש לי מחשב נייד HP אני מחובר אינטרנט אלחוטי. ועובד גלישה אינטרנט. אני רוצה להדפיס באלחוטי מהמחשב נייד למדפסת שלי. במחשב נייד HP אני מנסה להתקין תוכנה דרייבר מדפסת אלחוטי סמסונג. בשלב התקנה הוא מחפש באלחוטי ולא מוצא או לא מזהה מדפסת אלחוטי. אני הגדרתי במדפסת סמסונג WiFi ושם מישתמש וסיסמה . וזה מדפסת אלחוטי מחובר לנתב ראוטר אלחוטי. למה התוכנה דריייבר מדפסת בזמן חיפוש דרייבר אלחוטי לא מוצא או לא מזהה מדפסת אלחוטי שלי? אגב: נסיתי לקחת מחשב נייד לגשת לחדר שלי להיות קרוב קליטה לנתב ראוטר וליבדוק אם זה קולט בחיפוש דרייבר מדפסת אלחוטי וג…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by kaboonkal,

אז לאחר שנים ששירתו אותי נאמנה הגיע הזמן להחליף את הSiberia V2 הוותיקות (ולו רק בגלל שהמגעים בגלגל ווליום נדפקו וצריך לשחק עם זה כדי לשמוע בשתי האוזניות). בעקרון משתמש באוזניות בעיקר למשחקים באופן די קז'ואלי, לא תחרותי ולא מקצועי (FPS, ACTION-ADVENTURE, RACING). התקציב הוא באיזור 700 שקל, אפשר להצפין קצת אם שווה את ההפרש. אם יש משהו אלחוטי בטווח המחירים עדיף (אבל לא חובה).

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by ravnadal,

אני משחק DOTA2 והמיקרופון המובנה\מיקרופון של אוזניות לא ממש טוב. מחפש המלצה למיקרופון וסטנד שאוכל לשים ליד המקלדת להתחיל להרכיב זרועות למעלה ומהצדדים פחות מתאים. אשמח לכיוונים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by FreezHer,

אהלן חברה בוקר טוב ניקיתי את המקלדת (microsoft multimedia keybord) ונאבד לי מקש אחד וחבל לקנות מקלדת חדשה בגלל זה...מישהו אולי יודע על מקומות שמוכרים בהם מקשים בודדים למקלדות? תודה.

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by roiv11,

איך הוא? שווה קנייה? נוח? על איזה פאד אתם ממליצים לשים אותו?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by BURTON,

מדובר בטלפון הזה למי שמכיר רציתי לדעת האם יש לו מתאם אודיו לחיבור למערכת או משהו כזה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by אביטל12,

שלום,יש לי בעיה עם המדפסת.הבעיה היא שאחרי שהתקנתי את הדרייבר הכל נראה טוב המדפסת רשמה שהיא מדפיסה והכל אבל אחר כך היא הדפיסה רק דפים ריקים.היא גם מדפיסה ממש מהר וגם ריק כאילו יש בעיה במחשב או במדפסת.המדפסת היא z612 של לקסמרק.עכשיו התקשרתי למרכז של לקסמרק והם אמרו לי לשים את הראשי דיו במים רותחים ל15 שניות ולנגב.לא עזר לי.מדפסת ממשיכה להדפיס דפים ריקים אבל אין לי שום הודעת שגיאה.אני אשמח לעזרה,תודה.

23. c210 שעולה 130 ש"ח או c270 שעולה 195 ש"ח ויש לו תמיכה בצילום 720P (המחשב שלי תואם לדרישות המומלצות לשיחה ב- HD שמתוארות בעמוד המצלמה) או c310 שאני לא רואה בדיוק מה ההבדל בינו לבין c270 אבל אולי אני מפספס משהו והוא עולה 240 ש"ח. אני מכיר מניסיון את c210 ויודע שהוא נחמד, אבל שיחה באיכות HD יכולה להיות אפילו יותר נחמדה, אז תהללו ותקטלו, רק תגידו לי למה אני צריך או לא צריך לקנות כל אחת. אני אשמח לעזרה בהקדם כי אני הולך לקנות אחת מהן עוד פחות משעתיים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by victor99,

אני רוצה לקנות בארץ כי אני לא רוצה להתעסק עם עניין השפה במקשים מחיר? רצוי עד 200-300 אבל יכול לחרוג מהתקציב לא דורש אלחוטי לא דורש שיתאים לגיימינג שיהיה הכי שקט שאפשר תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by gabriel,

אני מחפש לקנות מדפסת אלחוטית (WIFI), ועד כה ראיתי רק כמה דגמים של LEXMARK. שמתי עין על דגם 4550 שלהם, יש לו מחיר טוב, ואופציית האלחוט שלו בהחלט מקנה לו יתרון כי יש ברשותי רשת אלחוטית של 3 מחשבים והגיע הזמן לשים קץ לחוטים. הבעיה היחידה שלי היא הביקורות המעורבות שיש על LEXMARK, שאיכשהו אף פעם לא נחשבה לאיכותית כמו HP או CANON. אגב, הדפסת תמונות היא בעדיפות נמוכה, יותר חשוב לי הדפסת טקסט ועדיף שיהיה גם סורק משולב. אין צורך בפקס. בכל מקרה, תהיתי אם יש עוד דגמים של מדפסות אלחוטיות בשוק בישראל? (מצאתי באינטרנט דגם של HP, אבל לא בארץ)

• 0 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.