עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by RYaniv,

יש לי עכבר מתוצרת A4Tech דגם X-710. חדש יחסית - כחצי שנה בשימוש. בגדול הוא סבבה לגמרי פרט לבעיה אחת: לפעמים (זה בא והולך) כשאני לוחץ על הכפתור האמצעי שלו, הוא עושה לחיצה כפולה למרות שאין שום "פידבק" לזה. זה מעצבן במיוחד כאשר אני בא לסגור טאבים לדוגמה בדפדפן ופתאום נסגרים לי שניים ביחד. אני יודע שזאת לא תקלה שגוררת את סוף העולם בעקבותיה, אבל זה כן משהו קטן ומציק. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

יש לי MX518 שאני מאוד מרוצה ממנו חוץ מזה שהם לפעמים מתנתק לי מהמחשב. אני רוצה לקנות עכבר באיזור ה60$ מחול כמובן.. למטרת משחקים ועבודה שוטפת. אני רוצה אלחוטי אבל אני מתלבט בגלל שאני לא בטוח שעבר אלחוטי יגיב לי מספיק מהר. הבעיות של התגובה נפתרו לגמרי בעכברים האלחוטיים החדשים? בכל מקרה הG7 קורץ לי... אבל יש משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by bennnn,

שלום קניתי היום דיו שחור. למדפסת יש אפשרות גם להדפיס בצבע,אך כנראה המחסנית של הצבע נגמרה.איך אני מגדיר שידפיס רק שחור לבן? כל בזמן היא מבקשת ממני להחליף את המחסנית של הצבע. לחצתי setup אבל אין שום איזכור באפשריות להגדיר רק לשחור,ובחנות אמרו שאפשר.בבקשה עזרה אני פשוט חייב להדפיס עבודה היום תודה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. מצטער מראש על הפגנת הבורות האפשרית. אני אפילו לא בטוח בעצם ההגדרה - 'מצלמת רשת', כי תכל'ס - כל מצלמה (דיגיטלית) יכולה להיות מצלמת רשת.. בכל אופן - אני מדבר על מצלמה שלא אמורה לעשות הרבה יותר משיחות וידאו במסנג'ר/סקייפ. אחת שנשארת מחוברת למחשב כל הזמן. השאלה היא בנוגע למושג "מעקב פנים" שמופיע לעתים במפרטים. ממה שאני יודע, מדובר בתוכנה שמזהה את הפנים ומשתמשת בזום הדיגיטלי של המצלמה כדי להשאיר תמיד את הפנים בפוקוס, גם אם הראש זז. האם מדובר רק בתוכנה? האם זה יכול להתבצע בעזרת כל מצלמה עם זום דיגיטלי? האם המונח "מעקב פנים" קשור למושג "זיהוי פנים"? בהנחה שמדובר בפיצ'ר של המצלמה עצמה (לא בתוכנה) - איזה מצלמה זולה ומומלצת כוללת את התכונה הזאת? המון תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by galirimon,

שלום יש לי עכבר שיש לו 2 כפתורים כאלה בצד והוא מגיע ללא דיסק התקנה האם אפשר לשנות את התפקוד שלהם ? ניסיתי להוריד את הדריוורים של עכברי מיקרוסופט אבל זה לא עבד יש למישהו רעיון? תודה מראש גלי

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fpctuning.tyden.cz%2Findex.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D7401%26catid%3D34%26Itemid%3D70&sl=cs&tl=en&history_state0= האם מישהו יודע אם המקלדת Genius ErgoMedia 700 שקטה כמו הCURVE 2000? המיקרוסופט שקטה מאוד זה יבוא לזכותה אך ההתרגלות למקשים די בעייתית. אחי גם מחפש מקלדת על הדרך ואנחנו באותה ההתלבטות. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  7. יש לי מקלדת של LOGITECH הדלקתי את המחשב ורק מקשי המולטימדיה עובדים לי. יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by ekmo,

שלום, אני שוקל לרכוש עכבר אנכי אלחוטי, הבעיה היא שיש לי כבר בבית מערכת עכבר+מקלדת אלחוטית. האם אני יכול לרכוש עכבר אלחוטי נוסף בלי לפחד שהתדרים יתנגשו? הם מסוגלים לחיות בשלווה אחד עם השני? האם בכלל ניתן לחבר את העבר החדש למקלט של המערכת הקיימת?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  9. האם יש פה מישהו שיש לו את הדגם C290 של ברדר ויכול להמליץ לי על המדפסת הזאת? האם המדפסות של חברה זאת נחשבים כמדפסות טובות?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by shimi58,

מעונין לקנות את המדפסת רוצה לקרוא חוות דעת .

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by Fighter,

מאז שקניתי את העכבר הזה החוט שלו תקוע בצורות משונות בגלל איך שחוט שלו היה מקופל בתוך האריזה איך עושים שהוא יהיה ישר כמו בעכברים אחרים? זה מחרפן ככה הוא מפריע לתזוזה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. קניתי הגה לפני יומיים של חברה בשם MULLER, ההגה עלה לי 199 שקל מOFFICE DEPOT. גיליתי אחרי שחיברתי אותו שיש בעיה עם ההגה.. כשמסובבים לצד ימין הכל מגיב מעולה,אבל לצד שמאל צריך לסובב יותר בשביל שהוא יסובב במשחק את הגלגל. חשבתי שזה בטח בעיה בהגה הספציפי הזה, אז החלפתי אותו באותו אחד כי חשבתי שמה שקיבלתי היה דפוק, חיברתי, ואותו אחד, כאמור, היה עם אותה הבעיה. בדקתי על מחשב אחר, וגם שם, אותו דבר. הבעיההיא שיש לי חבר שאומר שאין לו תבעיה הזאת.. הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה שאפשר לסדר, ואם לא, מישהו שיכול להמליץ לי על הגה עם הילוכים ודוושותשיעלה בסביובות ה250-300. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2009 בשעה 20:04:04 מישהו בבקשה יכול לעזור לי? כי מחר אני ככל הנראה מחזיר את ההגה, והייתי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. ואם כן אשמח לקישור. תודה.

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  14. אני יעשה את זה הכי פשוט והכי מהר שאני יכול יש את החיבור לאוזניות ולמקרופון במחשב קיצר חיברתי לשתיהם היה הכל סבבה וזה עד שבגלל שהחוט ארוך אז הוא התלפף סביב הכיסא שלי ואז שזזתי החיבור עצמו הדבר הכסוף הזה נתקע לי בתוך החור של החיבור ויעני חצי בפנים.. (אני לא יכול לגעת בוא עם היד זה יעני חלק קטן בתוך החור) חח קיצר. מה לעשות?? יש לי עוד חיבור אחד כזה מאחורה שרשום גם לאוזניות וגם למקרופון חיברתי אוזניות חדשות שומעים טוב אבל המיקרופון לא פועל

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  15. Started by levy18,

אני רוצה לקנות את ה- RAZER DeathAdder + SteelSeries QcK Mini ואני מתלבט אם לרכוש מפיסי גיימס או מנועה מחשבים??? אני עושה הזמנה ד"א ככה שגם עניין המשלוח צריך להילקח בחשבון (לא מבחינה כספית)

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by amia,

שלום מומחים יקרים, הלכה לי מדפסת Canon IP3000 אשר שרתה אותי 4 שנים ואני מחפש מדפסת חדשה. אני צריך מדפסת צבעונית להדפסה בשימוש נמוך יחסית בעיקר להדפסה של עבודות ילדים, מאמרים מאינטרנט, ומסמכים על נייר או קרטון. יש אין סוף מדפסות, ואשמח להמלצות לתחליף ברמה דומה למה שהיה לי. האם תוכלו לסייע בהמלצות או בשאלות מנחות למה אני צריך לתת תשומת לב בבחירה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  17. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....1MFITRIGUE2300 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MNLogX140 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....F51MF1610AA001 באחד מהאלו יש יציאה לאוזניות+מיקרופון בשני נראה לי שיש אבל אני לא בטוח ב 100% ערוך/הסר הודעה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by ratzabi,

שלום, אני רוצה לקנות סט אלחוטי של מקלדת ועכבר נטען, למרחק של 3-4 מטרים (והגזמתי). אני מעדיף שהוא יהיה כמה שיותר איכותי, אבל בלי להגזים במחיר. רצוי עד 400 ש"ח. יש המלצות/הצעות? אשמח לתגובות מהירות כי אני רוצה כבר מחר ליקנות (כנראה מ-KSP בירושלים). תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by ImpZ,

אז ככה, פתאום נעלם לי הקול במחשב אין לי מושג למה.. ב device manager הכל בסדר אין תקלות.. ניסיתי להתקין תדריברים מחדש וכלום לא עזר גם בדקתי ואין MUTE בשום מקום ואין, עדיין לי קול במחשב.. אני זוכר לפני כמה זמן היתה לי אותה בעיה ומישהו הביא לי איזה קובץ REG שהייתי צריך להכנס לadministrative tools ושם לעשות משהו אני כבר לא זוכר זה היה מזמן אבל זה עזר באותו הרגע למישהו יש איזה פתרון להביא לי? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eliil1,

בינתיים חשבתי על אלו : Fuji FinePix Z10 FD Samsung Digimax S600 Olympus Stylus 840 Canon Powershot A590 Panasonic DMC LZ8 Panasonic DMC FS3 רצוי שהמלצמה תיהיה קומפקטית, אבל כמובן לא הכרחי, העיקר שתיהיה איכותית,שאיכות התמונה תיהיה מאוד טובה, גם במצלמה גם במחשב, שלא תישבר או תתקלקל אחרי איזה כמה חודשים, שתיהיה סוללה מספיק טובה, זום טוב, אפשרות הסרטון טובה (איכות תיהיה טובה) והמסך יהיה טוב. תודה, יום טוב

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by tidan26,

שלום רכשתי את ההגה של לוגיטק התקנתי אותו וכאשר אני נכנס למשחקי מכוניות אני לא מצליח להגדיר אותו במשחק כדי להשתמש בו אני משחק הרבה ב-grid ואני לא מצליח להשתמש בו במשחק מדוע?... ???

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש מדפסת משולבת (לא איכפת לי הזרקת דיו או ליזר.. אני משער שהתקציב שלי גם מתאיםיותר להזרקה) שיהיה פקס סורק מדפסת ומכונת צילום שיהיה לה איזשהו ממשק שיתחבר לרשת... אלחוטי/חוטי... התקציב הוא עד 700 השאלה העיקרית היא האם כדאי לקנות מדפסת ולהוסיף לה שרת הדפסה או שעדיף ללכת על זה מובנה...

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by מא2שי,

שלום, רוצה לקנות מדפסת. מה דעתכם על HP 4580? מה דעתכם על HP 4480 מה דעתכם על MFC260C או MFC250C? ראיתי חוות דעת שליליות על 4580 ועל 260C בזאפ..... האם יש למישהו נסיון עם המדפסות האלו כאן? יש לכם המלצה אחרת למדפסת? אני מעדיפה עם פקס, אבל אם תהיה לכם המלצה מפתה של כזו בלי פקס, אז מוכנה לשקול גם את זה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. שלום אני מחפש כרטיס טלביזיה שתומך בהקלטה וצפייה של HD, ושתומך בשידורים דיגיטלים ואנלוגים, ושיהיה גם כרטיס עריכת וידאו עם חיבור האודיו ווידאו וחיבור s-video ושיהיה לו חיבור PCIE מכיוון שזה חיבור יותר מיתקדם. אני רוצה כרטיס שיש לו את כל מה שרשמתי באיכות הכי טובה, אני מוכן להשקיע את 1500 שקל.. אתם מכירים כרטיס כזה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  25. 2.קניתי דיסק קשיח של 160 ג'יגה ואני רואה רק 80 למישהו יש הסבר למה זה? תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים