ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אם כן... יש משהו מומלץ ? עד עכשיו לא השתמשתי... אבל אולי... תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פאד שמתאים לעכבר הנל' לא משהו יוקרתי מידי אבל איכותי, חשובה לי מאוד הנוחות כיוון ואני עובד הרבה מול המחשב, לא גיימינג. ראיתי סוגים רבים שמשלבים מעיין כרית ג'לי לשורש כף היד, נראה לי שזה הכיוון. את הרכישה אני יכול לבצע גם בחו"ל אם זה עוזר בבחירה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי! מזמן לא הייתי פה,והרבה דברים השתנו מאז..... רכשתי כבר את המחשב,והמפרט בחתימה..... עכשיו אני צריך פאד לעכבר,של סטיל פאד או אייס מאט, מפאנדס בלבד. עכשיו אמרו לי לפי הטמפרטורות שלי שאין צורך במשחה טרמית חדשה. ואמרו לי גם שה4D הוא בעצם S&S מוקטן,השאלה היא האם זה נכון? כעיקרון אני רוצה שתציעו לי מה כדאי לי לקנות,כי תסתכלו את המפרט, אני לא חושב שחסר שם משהו. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פאד לעבר אך אני מתלבט בין S&S או Qck Heavy ויש לי עכבר ליזר. אז השאלה לי היא מה יעבוד לי יותר חלק ויותר טוב כי שתיהם עולים אותו דבר פלוס מינוס.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
בבעלותי פאד לעכבר מדגם Qck Steel mini ולאחרונה נשפך עליו קצת קפה, אחרי ייבוש נשאר כתם מוזר. רציתי לשאול האם אני יכול לנקות את הפאד עם מים בבטחה? בתודה מראש, דור
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות פאד חדש לעכבר (רק בשביל גיימינג Counter-Strike) ואני מתלבט בין שלוש פאדים שונים וצריך את עזרתכם. הראשון: X-Ray Thunder9 Smooth - 250 nis השני: SteelPad 5L - 273 nis והשלישי: SteelPad S&S - 185 nis (קצת פחות מועדף מהאחרים) אם מישהו מבין ויכול להמליץ על אחד מהם, זה יכול להיות טוב, תודה רבה ומקווה שיגיבו.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי עכבר G7 איזה פאד מומלץ לשדך לו למטרת גיימינג? תודה
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בעכבר הנ"ל, ואיתו יש לי איזה פאד ג'ל כזה, שבהתחלה הוא היה מאוד בסדר אבל מתבלה עם הזמן, והאמצע של הפאד התחיל קצת להתפרק, ככה שזה גורם לאי דיוק במשחקים ורוב הפעמים אני פשוט משחק על השולחן בלי כלום.. יש איזה פאד נורמלי במחיר שפוי? 50 +- לא צריך משהו בגודל ענקי, אפשר להסתדר גם עם פאד בינוני (בעיקר ל CS:S ומשחקי FPS) תודה ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעדיף פאד זול כי אני לא רואה סיבה להוציא הרבה על מוצר כל כך פשוט. הפאד שיש לי כרגע הוא זה והוא בסדר, אבל לאחרונה הוא לא יושב שטוח. מלבד הנושא (החשוב) הזה אין לי טענות. השימושים העקריים שלי בעכבר (לוג'יטק G400) הם משחקים, גלישה ועיבוד תמונה. אני מעדיף פאד גדול וללא כרית תמיכה. הצורה והמותג לא חשובים לי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, אז אני מתכוון ממש בקרוב לקנות עכבר ergo 525 של ג'יניוס ונשארו לי כמה עשרות שקלים, אז חשבתי אולי לקנות איתם פאד... לפי מה שהבנתי הפאד aqua 3, יהיה הכי משתלם... השאלה היא אם אני אשים לב להבדל עם הפאד ובלעדיו עם העכבר הזה... כי לפי מה שהבנתי הפאד שימושי בעכברים כמו ה-G5, כדי לשמור על הרגליות שלו או משהו כזה... בעיקרון המשטח שהעכבר עומד להיות על חלק, אבל בכל זאת.... ואם כן, איפה אני יכול להשיג את הפאד הנ"ל בארץ? פשוט חיפשתי אותו בזאפ ובכל מיני חנויות ולא מצאתי.... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בפאד טוב לעכבר שלי וראיתי את הכתבה... מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הAQUA3? (לא מצאתי כלום באינטרנט) וכמה הוא עולה בערך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ICEMAT v1 black יש לי סטוק של פאדים כאלו למכירה .. למי שמעוניין שיתן פרטי ...
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס קול creative sound blaster AUDIGY וראיתי שיש על הכרטיס חיבור לפאנל. לא קניתי את הAUDIGY PLATINUM לכן אין לי פאנל, השאלה אם אפשר לקנות את הפאנל בניפרד? תודה.
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג ולקנות פאנל חדש של לG9. אני מתכוון לפאנל המקורי של העכבר, לא השני שמונע החלקה בגלל זיעה. הסיבה שבגללה אני רוצה לקנות פאנל חדש זה שהפאנל הנוכחי כנראה קיבל כמה צ'אפחות וכולו עכשיו עושה רעשים והוא לא יושב בכלל טוב על העכבר, זה מאוד מעיק על חוויית המשחק/גלישה/ניווט לא משנה מה אני עושה זה מרגיש כאילו הפלסטיק לא יושב טוב ועומד להתפרק. אודה לכם אם תעזרו לי למצוא חנות שמוכרת פאנל כזה מקורי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מוצא חנות שמוכרת מה שאני מחפש אני צריך כניסה לאוזניות USB SATA וחשמל http://consola.weebly.coוגם חשל סט
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי NOKIA 3310 ואני רק פעם אחת הצלחתי להוציא את הפאנל האחורי... מאז, כלום! הדבר הזה פשוט לא זז! אני עוקב אחרי ההוראות הרגילות (ללחוץ על הכפתור התחתון ולהחליק כלפי מעלה) אבל לא זז! יש למישהו רעיון שלא כולל חומר נפץ בליסטי כלשהוא וישאיר את הפלאפון עצמו שלם? הפאנל האחורי זה זה שמצד ימין והכפתור זה זה שלמטה שם: הלכתי לפוצץ בניינים של חברה מסויימת בסקנדינביה, TNX!
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה : אני לא לוקח על עצמי שום אחריות בקטע הזה , אצלי זה עבד , וזה עובד אצל עוד אנשים , וזה מיועד אך ורק לאנשים בעלי מודמים של ALCATEL לADSL . שוב פעם אני חוזר , אני !לא! לוקח על עצמי שום אחריות , מי שמעוניין לקבל את המידע איך עושים את זה , ורצוי נימוק גם כן , כי לא נשמע לי הגיוני שחבר'ה שלא יודעים מה זה ראוטר יעשו את זה , שישאיר לי או הודעה פרטית , או שיגיב עם האימייל שלו , ויקבל את ההסבר בדואל . אני אהיה פה במחצית השנייה של היום , לשאלות וכל מיני כאלה .
-
שלום לכולם, לאחרונה, התחילו בעיות במדפסת שלי HP 8500.(האמת שבחודש הראשון כשקניתי אותה החליפו לי אותה פעמיים כי איכשהו קיבלתי פעמיים מדפסת "חדשה" מקולקלת) ללא כל סיבה נראית לעין המדפסת מחליטה שמחסניות הדיו חסרות ואו פגומות.(התחיל בדיו השחור, וכיום כל המחסניות מצהירות על אותה בעיה) יש לציין שהמחסניות מקוריות מלאות, ולא חסר דיו. אם אני מנתק את המדפסת מהחשמל ומחזיר לאחר כחצי שעה אז אני יכול להדפיס לרגע קט, אבל זה חוזר שוב לאחר זמן קצר ולא נותן להדפיס יותר. בחיפוש בפורום של HP מסתבר שזו בעיה מוכרת וידועה בדגם הנ"ל. http://h30434.www3.hp.com/t5/Ink-Toner-Cartridge-Printhead/Officejet-Pro-8500-A909g-Ink-Cartridge-damaged-or-missing-NOT/td-p/839499 http://h30434.www3.hp.c…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף, Steelpad QcK או Qpad? ומה ההבדלים בין ה-Low\mid\high sense בפדים של Qpad? מה זה בעצם אומר?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מישהו שמע על הפד Megasoma? אני רוצה לקנות אותו עוד כמה ימים, ורציתי לשמוע חוות דעת עליו אם למישהו יש אני ישמח לשמוע עליו
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
התחדשתי בMADCATZ MMO7. עכבר מדהים אבל לצערי לא מדוייק וקופצני (כמו שמופיע בהרבה ביקורות). יש לי פד של רייזר וMM400 של קורסייר, אבל העכבר לא מדייק כמו הרייזר, מה שנובע כפי הנראה מהחיישן המאד רגיש שלו (פיליפס). יש פד מתאים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ללכת על QCK חדש, אבל אני לא יודע איך לבחור, מה הכי טוב שלהם? יש לי QCK רגיל עכשיו, אני מתלבט בין S&S , 5L, 4D או כל הדברים החדשים האלה, אני לא מבין מה כל ההבדלים ביניהם, מישהו יכול להסביר לי? ומה הכי טוב שלהם? בקשר לאוזניות, אני מתלבט בין הRazer לבין ה5H V2, מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, האם יש פד לעכבר אופטי במחיר שפוי (מכסימום 30-40 ש"ח) ? ראיתי משהו ב-20 ש"ח אבל הוא מאוד קטן (18 ס"מ קוטר). אני רוצה משהו גדול יותר. לא אכפת לי הביצועים במשחקים וכו', רק שיהיה פד נוח ושהעכבר יחליק עליו בקלות. מה אתם אומרים?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך פד חדש, משהו טוב לגיימינג כי השולחן שלי פה נוראי אני לא יודע איפה אפשר לקנות בארץ בכלל (יש מצב שהזמנה מחול תצא משמעותית זולה יותר?) ואני בטח לא יודע מה הולך טוב (את הפד הקודם שלי קניתי לפני 8 שנים במסיבת רשת, עדיין משרת אותי נאמנה) בקשר למחיר אני אמשיך את מגמת הדיון בכך שאין לי מושג מה רמת המחירים, אבל נראה לי 100-200 ש"ח זה סביר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-