ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אין לי מושג בעכברים למשחקים - היום אני משתמש בעכבר אופטי פשוט של microsoft. מחפש המלצה על עכבר טוב ואיכותי שיתאים למשחקי RTS (כמו: Supreme Commander) - כמו שכתבתי בכותרת אין מגבלת תקציב אשמח לשמוע המלצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חשבתי על: Microsoft Basic Optical Mouse אבל בכל אתר מראים אותו בצורה אחרת למשל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4757 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=401 או Microsoft Wheel Mouse Optical שדיי קשה להשיג אותו(הם לא אותו דבר?) או בכלל עכבר של חברת genius, נראה שיש להם אחלה דברים. http://tms.co.il/product/5569 *מעוניין לקנות מ- TMS*
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכבר Deathadder והכפתור של הגלגלת כבר לא מגיב תמיד ומציק. אני רוצה עכבר שיחליף אותו ולאו דווקא Deathadder בגלל עמידות יחסית נמוכה משום מה וגם בגלל המחיר. שיהיה יותר זול מה- Deathadder בעל צורה פיזית דומה ל- Deathadder תאורה לא רלוונטית חוטית שיהיה לפחות כפתור אחד אגודל לרוב לFPS אם ה-Deathadder עדיין עכבר רלוונטי בשוק תגידו לי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש לייעץ דגמים ספציפים העולים על הדרישות: עכבר גדול במיוחד לכף יד גדולה. לחצנים שקטים (silent mouse) חיבור אלחוטי תקציב: לא מוגבל.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות עכבר MX 500 העכבר נראה לי אחלה, כרגע יש לי עכבר ג'נרי ששובר לי את היד דגם: SWOP-35 , האם הייה שינוי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במהלך משחק BF-bc2 יש תקיעות וקטיעות בפעילות העכבר, מה שלא היה קורה לי בעכבר החוטי (עכבר מיקרוסופט מיני לניידים) סיכוי קלוש שזה כתוצאה מהמשטח - משהו שעכבר אופטי פשוט הצליח להתמודד איתו.. האם הגיוני - זה משהו שצריך לצפות ממנו בעכבר אלחוטי? או שזה ספציפי לעכבר שלי והוא תקול מדובר במחשב נייד של לנובו עם מעבד T6500 ו4 גיגה ראם
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע את העכבר האופטי האלחוטי של מיקרוסופט ולאחרונה שאני לוחץ לפעמים על המקש השמאלי הוא חורק...מה לעשות???
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור כזה: עכבר מיקרוסופט Microsoft Intelli Wireless Mouse אבל בצבע שחור עם עור שחור. יענו Black Lether. בבקשה לא את זה בצבע כסוף ושתהיה תמונה חדה ביותר וגדולה!! תודה אנשים ובלי הפניות לאתר מיקרוסופט כי לבד לא מצאתי אותו ספציפית שם תודה !
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי Intelli Mouse Explorer 2.0A של Microsoft כשאני משחק הוא פתאום מפסיק לעבוד, אני מנתק ומחבר את ה-USB ושוב הוא עובד וככה זה קורה בתדירות גבוהה יחסית האמנם בסביבת וינדווס זה לא קורה לי פעם אחת אפילו. עריכה: טוב זה התחיל גם בוינדוס נראה לי אני אזמין בקרוב את ה-MX510 מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש עכבר שיהיה כמה שיותר דומה ל g502 proteus spectrum אבל באלחוטי. יש כל כך הרבה עכברים אבל אף אחד לא פוגע בפיצ'רים שחשובים לי... העכבר ישמש למטרות משחק אבל לא רק. הוא חייב להיות נוח גם לשימוש משרדי אלה הפיצ'רים שמעניינים אותי: שיהיה לו חיישן עם DPI גבוה. שיוכל לנוע גם על משטחים בעיתיים (בדרך כלל החיישנים המודרנים המתקדמים כבר פותרים את זה). כפתור גלילה חופשי פיזי לשינוי מצב הגלילה מקליק-קליק לגלילה חופשית (שימושי ביותר אצלי). לגבי הכפתורים - לא ממש אכפת לי שיהיו לו מליון כפתורים שאפשר להגדיר. מספיק לי 2 כפתורים בשביל הקדימה ואחורה. כפתורים בשביל שינוי DPI בזמן משחק גם לא כל כך חשובים לי. אם אפשר ל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב חברה אני מזמין מחשב גיימינג כבד ורציתי להזמין עכבר מקלדת ורמקולים שמתאימים ודגש אני רוצה מפלונטר בלבד תודה !!!!! כי משם אני מזמין תמחשב במחיר סביר תקציב בסביבות ה 400
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצעות לעכבר אלחוטי לשימוש משרדי (בשביל אמא שלי) ? יש לה הרבה סוללות במשרד אז לא משנה אם איאפשר להטעין את העכבר
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בזמן משחק אם אני לוחץ על הכפתור הימני, הכוונת / הסמן קופצים קפיצה גדולה ימינה, באופן שלא נותן לי לשחק. הדבר קורה בחלק גדול מהמשחקים אבל לא בכולם, ובעבודה רגילה מול Windows אין בעייה בכלל.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שבוע טוב לכם.רכשתי מחשב נייד של ASUS ואני מעוניין לרכוש לו עכבר.מכיוון שאני מתכוון לעבוד הרבה עם העכבר חשבתי על עכבר עם כבל ולא אלחוטי(כדי שלא יגמר לי מהר).מה דעתכם בעניין?על איזה דגם של עכבר אתם ממליצים לי?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר של logitech (הבנתי שהחברה האמינה ביותר בתחום העכברים), אשר יהיה מיועד בעיקר לגרפיקה (בעיקר 3ds max, פוטושופ וכו'). התקציב שלי הוא סביבות 350 ש"ח ומטה. האלמנטים החשובים לי ביותר הם נוחות ודיוק. כמו כן, אני עובד על פד מבד עם תמיכה ליד (הכחול המעוגל), אבל אני יכול לקנות פד לעכבר אם יהיה צורך להתאמה. טוב, אז אשמח לשמוע הצעות. תודה על הקריאה, moshe
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישמש גם לדברים אחרים, אך בסופו של דבר מה שחשוב זה ביצועים ב-FPS ונוחות לאורך זמן. יש סיבה לא ללכת על ה-Logitech G502 Proteus Core? משהו טוב יותר באותו מחיר?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצות על עכבר שמתאים למי שעובד שעות בתוכנת שרטוט אוטוקאד כרגע אני משתמש בעכבר רגיל והיד החלה לכאוב לי האם יש עכבר שמתאים יותר וארגונומי יותר אודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני צריך עכבר סביר לשימושים רגילים. בעיצוב סולידי ולא צעקני מדי. אני גם משחק קצת מידי פעם בcod וכדו'. אין לי צורך באלחוטי. הלכתי לחנות והתבלבלתי לגמרי. על מה אתם הייתם ממליצים? האם יש עכבר בעל יכולות גיימינג במחירים האלה? ולגבי הכבל HDMI. ראיתי שיש הרבה סוגים 1.3 1.4 וגם 1.4a מה זה אומר ומה אני צריך למחשב שלי, אם יש לי מסך eizo fs2331 וכרטיס מסך HD6870 sapphire?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך המלצה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם לוג'יטק lx3 או mx310 או שיש משהו יותר טוב במחירים האלו? בחברת נועה מחשבים מציעים עכברים מתצוגה עם שפשופים ושריטות במחירים טובים אך עלולה להיות נפילה למי שלא בא פיסית לחנות ובודק.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אממ, אני משחק רק משחקי , FSP בעיקר עבודה משרדית. לא צריך אלחוטי. ללא חריגה של שקל בודד, זה מוגזם להוציא יותר מזה על עכבר..... (לפי דעתי) יש בחירה יותר טובה? (אפשר גם בפחות כסף) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר עד התקציב שאמרתי עם תאורה, כאמור עכבר גיימינג. ישרת אותי לגלישה באינטרנט ומשחקי FPS. האחיזה שלי היא CLAW. וכרגע יש לי פד אבל די פשוט, האם חייב אחד חדש? המלצות?
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר עד 300 שקל בערך טיפה יותר שמתאים לגיימינג וגלישה האחיזה שלי זה בין CLAW לPALM איזה עכבר אתם ממליצים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לקנות עכבר LOGITECH Cordless MouseMan® Optical אבל איפה לעזאזל אני יכול לקנות אותו ???????? למישהו יש ררעיון ? ודרך אגב האם כדאי לי בכלל לקנות אותו ????
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-