עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shimon-med,

שלום, אני מחפש פרזנטר למצגות, כאשר הדרישה היא שידור 2.4, כך שתהיה קליטה יחסית רחוקה ובנוסף שיהיה מצביע לייזר. אם יש אחד כזה עם "ג'ולה" המשמשת כעכבר, מה טוב, ועבור פרזנטר כזה אני יכול לחרוג עד 200 שקלים, אבל זה לא חובה. תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אחרי צמד מוצרים מוזרים ואלמוניים יחסית, טכנולוגיית המקשים האנלוגיים מגיעה גם למוצרי המיינסטרים לכתבה

3. שלום לכולם אני מחפש פד לעכבר שבהתחלה יעבוד עם העכבר של EX110 ולא מכן עם MX REVATION . יש לציין שאני לא גיימר אני מחפש נוחות. תודה...

• 11 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by eli_t,

היי, יש לי את ה MX 620 שבגדול הוא עכבר טוב אבל מה שמעצבן אותי זה המשקל שלו, בגלל שהוא עובד על 2 סוללות הוא מאוד כבד, רמת הדיוק שלו גם לא גבוהה במיוחד לדעתי. מה שחשוב לי זה שיהיה קל ומדויק !! מתחתי את התקציב ל 600 ש"ח.. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Gil80,

היי, אני לא יודע איזו חברה כדאי מבחינת אמינות, מחיר וכו' ולכן אשמח לעזרה. הפרמטרים: 1. תאורה כחולה. 2. סוויצ'ים חומים. 3. כבל USB ארוך (כמו שמגיע עם ה- blackwidow ultimate שאגב יש לי אותה אבל היא רועשת בטירוף. סוויצ'ים כחולים וגם לד אחד הפסיק לעבוד). 4. כפתורי מאקרו בצד שמאל. 5. אופציונאלי - כפתורי מדיה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Pandiani,

יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. היי, אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, של חברה טובה ומוכרת כמו מיקרוסופט או לוג'יטק, שהעכבר והמקלדת יהיו ברמה גבוהה(לא סופר מקצועית,אבל שתהיה ברמה טובה), שיהיה מקשים יעודיים כמו לMy Computer,מחשבון וכאלה... שתהיה קליטה טובה,ושלא ידרשו ממני להחליף בטריות כל יומיים, ופעם אני ראיתי משהו של מיקרוסופט High Definition,עם 1000dpi,זה משהו סטנדרטי היום בעכברים? טוב אז קיצר, עכבר ומקלדת אלחוטיים,איכות טובה,חברה מוכרת,כפתורים יעודיים,שיהיו טובים גם למשחקים וגם לגרפיקה,תקציב עד 300 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by ppe,

http://engchinesedev.weblogsinc.com/photos/razer-intros-orochi-portable-bluetooth-gaming-mouse-fancy-kabuto-surface-1/2162667/ http://www.razerzone.com/gaming-mice/razer-orochi/

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

10. הצעות, הארות ושטרות בלתי מסומנים של 100$ התקבלו בברכה: מעבד: AMD ATHLON XP 1600 לוח אם: Gigabyte GA-7VTXH כרטיס מסך: Geforce 3 TI500 (תראו תגובה מספר 38) כונן קשיח: Maxtor 40GB 7200RPM D740X זיכרון: 256MB DDR 2100 כונן דיסקטים: TEAC 1.44 מארז: Enermax FS-710B 350W כונן דיוידי: ASUS E616/AOPEN 1648 (תלוי בחנות) כרטיס קול: Creative Audigy Live 5.1 צורב: Plextor 24x10x40 IDE מקלדת: Microsoft Natural Keyboard Pro מסך: LG FLATRON 915FT PLUS רמקולים: ALTEC LANSING ATP-5 כרטיס טלביזיה: Life View FlyVideo 98 אל תציעו לי מסך אחר, כי (בינתיים) אני מקבל אותו חינם...

• 48 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. Started by Boomer,

כל מה ששמעתי זה שהוא מאוד זול.. מישהו יודע אם הוא שווה משהו??? כי האינטרנט הרגיל שלהם גם היה זול, אבל הוא בכלל לא זז!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by onn_the_vy,

????

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by zombie,

אני שוקל לקנות למחשב את הxbox 360 controller כי נמאס לי לשחק גריד ולתקתק שמאלה האם הוא מספיק אנלוגי שאני לא יתקתק ויקפוץ בזויות?(של סיבוב ההגה) או שזה חלקלק כמו בהגה שאפשר ללחוץ בעדינות והוא פונה בקטנה? והאם גם הכפתורים מגיבים ככה?כאילו גז\ברקס?גם הם אנלוגים?(ומספיק? ) והאם יש עוד משחקים חוץ מגריד שאני באמת ישתמש בו?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by bora8,

היי שלום אני מעוניין לקנות כיסא טוב למחשב רציתי לדעת מה דעתכם על הכיסא COUGAR ARMOR והאם יש משהו אחר שאתם ממליצים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אורח ^Rockford

מחירם בארץ זול מאוד ובביקורת שקראתי, היו מרוצים מהם. האם מישהו רכש את הסט הזה ויכול להמליץ עליו?

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  16. איזה פילטרי 2D יותר איכותיים, של CREATIVE או HERCULES (בכרטיסי מסך)? (או שווים) בכלל, איך הכרטיסים של קריאטיב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, מחפש מדפסת + סורק + פקס, במחיר של עד $250. אני יודע שלייזר עדיף, אבל זה לא כזה חשוב, העיקר שתהיה אמינה (היה לי HP 8500 שנהרסה אחרי שנה, כנראה נזילה באחד הטריים של הצבע). השימוש הוא משרדי, לא מחפש הדפסת תמונות או משהו מיוחד, אבל שהמדפסת תהיה מסוגלת להדפיס בשחור לבן וגם צבעוני. קונה מאחת החנויות (לא גר בארץ): www.amazon.con www.newegg.com www.tigerdirect.com תודה.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by onn_the_vy,

הזמנתי מפלונטר בקר IDE, דבק טרמי, גריז טרמי, ומצלמת אינטרנט. כל המוצרים הגיעו אליהם, חוץ מהמצלמה, הם אומרים לי שיש להם בעיות עם היבואן ושזה יגיע רק באמצע שבוע הבא. הזמנתי את זה ב06.01.2002, וכבר עברו מ-ז-מ-ן- 10 ימי עבודה.. עכשיו השאלה..: מה אני יכול להגיד להם שיפצו אותי בדרך כל שהיא.. או שילחו לי את שאר הדברים ואת המלמה יותר מאוחר בלי שאני יוסיף להם עוד כסף על משלוח. או שכדאי לי לבטל את ההזמנה ולהזמין במקום אחר, לממרות שלא שנראה לי שיצא לי יותר יקר בגלל שהדולר המז*ין הזה עולה ועולה ועולה .... יש הצעות<?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by roeiw,

מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  20. Started by dd7,

אני צריך אבטחה בראשון לציון שטח פתוח 100 מ"ר משו כזה, ולשלוט בה בצפת ע"י מחשב מה הציוד שאני צריך...

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by gal,

בשניים או שלושה הדיסקים האחרונים שצרבתי בסוף הצריבה היתה הודעה:"BUFFER UNDERRUN WAS AVOIDED 1 TIME" ולפעמים גם פעמיים ממה זה נגרם? זה קרה דרך אגב רק בדיסקים האחרונים לפני זה צרבתי בלי שום הודעות ובמהירות מקסימלית דרך אגב!!! ובכן?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. HW ZONE אני חושב שכדאי לכם לעשות מפרטים גם ב12,000 כדי שעוד כמה פריטים חשובים כמו זה למשל יוכלו להכנס בלי לפגוע בביצועי המחשב. 2990 ש"ח המסך הזה סך הכל..... הידד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Y.k,

היי אני צריך מארז בסביבות ה 500 ש"ח שיהיה טוב ושאני אומר טוב אני מתכוון אלומיניום אם אפשר ושתהייה בו זרימת אוויר טובה למה המארז שיש לי עכשיו פשוט מסכן! שיהיה מקום להרבה מאווררים ואם יש מארזים עם בקרה מובנית זה יהיה נחמד .. חשבתי על משהו בסגנון האלה של TT אבל כנראה שיש יותר טובים.. (לא ממש משנה החיצוניות)

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by Johnny,

שלום לפני כחודש בעת הרכבת המחשב החדש שלי, נתקלתי בחלק מוזר שלא ברור לאן הוא קשור, בקופסה של הספק (Enermax EG465P-VE). החלק הוא מעין טבעת עבה ושחורה העשוייה מתכת שחורה (שממש מזכיר מתכת של מגנט - אבל זה לא!). תמונה מצורפת למטה (ותסלחו לי על היכולת הציורית הירודה שלי). בנוסף, בספרון של הספק המכובד הנ"ל לא טרחו לציין שום פרט על העב"מ. אם מישהו מכיר, יודע, שמע, ראה או משהו בסגנון ויכול לעזור, אני ממש אשמח. המון תודות...

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by ONKYO,

אני עוד כמה זמן הולך לשדרג את כל המחשב אני כבר חושב לשים את המעבד amd athlon 2000 xp יש לי כמה שאלות (כמה מגה הרץ הוא?) מה המהירות שלו, כאילו 266 או 133? ואיזה זכרונות מתאימים לו? (rdram/ddram או sdram )?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.