ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
האם המצלמה Kodak EasyShare CX4200 טובה, כי אני יכול לקנות אותה במחיר 850 שקלים שווה לי?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
אחרי שאמרו לי שהמצלמה של HP לא שווה את הכסף. אני מתלבט בין שלושת המצלמות האלה: איזה מהם נותנת את התמורה הטובה ביותר? KODAK Easyshare CX4230 במחיר של 1670 ש"ח. FujiFilm FinePix2600 במחיר של 1700ש"ח. או את ה Nikon CoolPix 2000. במחיר של 1800 ש"ח. ראיתי כבר ברחבי הרשת צילומים שצולמו בכל אחת מהמצלמות האלו, כולם היו איכותיות להפליא.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, נדלקתי על הדבר הקטן הזה... ובכן אני רוצה רק מארז ולוח אם שיתאימו למה שיש לי עכשיו! תוכלו להציע לי... תודה!
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מתלבת בין: Olympus C 730 ZOOM Olympus C 4000 Olympus C 720 ULTRA ZOOM שלושתם נעים בסביבות ה-3000 ש"ח אם יש לכם המלצה למצלמה יותר טובה בתווח מחירים הנ"ל אני פתוח להצעות....... (אם מישהוא יוכל להסביר לי מה היתרונות והחיסרומנות של כל אחד מהדגמים הנ"ל אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
לא הבנתי אם יש לו מאוורר מקדימה למטה או לא...אם כן איך הכלוב להארדיסקים לא מפריע? ומה זה הפילטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לרכוש מדפסת לא ממש יקרה (עד 500 ש"ח בערך). מה שאני מחפש במדפסת היא שתהיה אמינה שקטה (עד כמה שאפשר), זולה (אך לא זולה מדי) ושתדפיס במהירות סבירה (לא דף בשעה). ראיתי את הדגם של קנון s-200 אך אני לא מכיר אותו ממש. מטרת המדפסת היא הדפסות קטנות בדר"כ בשחור לבן אך שתדפיס באופן סביר בצבע. אשמח לקבל תגובות.
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אבא שלי מעוניין לרכוש מחשב כף-יד והוא לא מבין כל כך במחירים וגם אני לא (למרות שהמחיר הזה נראה לי מטורף...), אז אני סומך עליכם שתיעצו לי איזה מחשב כף-יד הכי טוב יש כיום בתקציב הזה... תודה לכל העוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו מאז מידי טאוורר בצבע כסף עם חלון מובנה ודלת לכל אחד ממכסי הכונן כך שיש בהם שימוש במארז 2 מאווררים ומנורת קטודה כחולה שבאה ביחד איתו כל זה 250 שקל שווה לי? או שיש יותר זול זה בא עם 400 ואט ספק כוח וזה של MASTER I LU חברה טובה.. כך הוא נראה:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי אצל חבר אתמול ויש לו פנטיום 4 1.7 בתוך מארז (מאוד אלגנטי יפה ומרווח) של HP. המחשב היה ממש ממש ממש שקט. בצורה שלא הייתי רגיל אליה. ישנתי אצלו, קרוב למחשב, וממש לא ידעתי עם הרעש היה המחשב או המיזוג אוויר. לי יש ATHLON XP+ והמחשב עצמו די רועש (הכל באופן יחסי). עד שלא שמעתי את המחשב שלו לא חשבתי שיש שקט יותר. פתחתי את המחשב שלי והגעתי למסקנה (אולי לא נכונה) שמקור הרעש העיקרי מגיע מהספק. דווקא המאוורר של המארז ומאוורר המעבד לא מרעישים יותר מדי. זה נשמע הגיוני שספקים של פנטיומים שקטים יותר? אולי זה היה המארז שלו שעשה את ההבדל? נ.ב. עכשיו אני נזכר במחשב של חבר אחר שגם לו יש פנטיום 4 במארז (גנרי) מאוד שקט.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי אותו נמכר באתרי המכירות בחו"ל סביב 60 דולר כולל ספק 300 ואאט של אנרמקס. אני לא אוהב מארזים גדולים ואת המראה של אנרמקס\צינטק\אנטק בדגמים הגדולים...השאלה שלי האם הדגם קיים בארץ? אם לא יש איזה חנות בחו"ל ששולחת אותו לארץ? האם זרימת האויר בו טובה וכדומה... כל פרט יעזור... בניוחד משקל.... תודה מראש,עמית קישור לעמוד המארז באתר אנרמקס: http://www.enermax.com.tw/cs-a1qx-02.htm
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני נדלקתי על המארז הזה מה אתם אומרים עליו ? למישהו יש נסיון איתו, כדי לקנות ? ובעיה נוספת - יהיה חבל לחורר אותו
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג בארץ מתאם 8 ערוצים בין שלט רחוק ליציאה סריאלית שיתאים גם ל RealFlight G2 וגם Aerofly Pro ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מחפסת סורק לנגטיבים גדולים כמו צילומי פנורמיים ברפואת שיניים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
החלפתי ספק מספק at 200W ל- atx 300w המחשב הוא סלרון 500MHZ הכל עובד חוץ מהסידירום... הוא פשוט התרגל לעבוד עם הספק הישן שנותן פחות זרם יש דיסקים שהוא לא מצליח להעתיק למחשב...(אפילו דיסקים לא שרוטים) פעם הוא היה עושה רעש כמו טרקטור ועכשיו הוא שקט...ולא עובד טוב! אפשר לתקן את זה בלי להחליף סידירום?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה אבל אני לא יודע למה זה קשור... ונראה לי שזה הכי מתאים לפה... אני רוצה לדעת מה ההבדל בין מארז מאלומניום לבין מארז רגיל..? עריכת המודר: הכותרת.
-
- 8 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אז כך: יש לי את המדפסת הזה כבר איזה שנה. בעיקרון היא עובדת בסדר. אני עכשיו בנקודה שנגמר לה הדיו ואני תוהה אם כדי לקנות מדפסת חדשה בקומה. בעיקרון אני לא צריך משהו הרבה יותר טוב ממנה. אני לא מדפיס הרבה תמונות או דברים כבדים. רק מסמכים פה ושם. העלות של ההחלפה של הדיו היא בערך 210ש"ח לשני ראשים מקוריים. אני תוהה אם יש משהו בבערך עד 500ש"ח שווה לי להחליף את המדפסת שלי עבורו. עוד שאלה שרציתי לשאול בקשר לדיו: אם יכולים להביא לי פיתרונות יותר חסכוניים לדיו? 210ש"ח זה דיי יקר בשבילי, אם אפשר לחסוך אני בשמחה אנסה. אני זוכר שאני קניתי חסניות של Demo2 או חברה בשם דומה בComputax. הן אומנם עלו לי רק 109ש"ח אבל נוצר לי רושם כיאלו היה שם רבע כמות או משהו כזה. הזמן שהן הסיפקו לי ממש שערו…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אוקיי עם בוא החורף מתעוררת השאלה: באיזה אל פסק לבחור? ראיתי משהו כמו 4-5 חברות עם בערך אותו מפרט ואותו טווח מחירים ככה שהשאלה היא מה הכי טוב ומתאים למחשב אחד עם מסך 17? עד כמה קריטית ההגנה גם על קווי תקשורת? כמה va צריך לפעולה תקינה וטובה? לאילו נתונים הכי חשוב להתייחס ומה צריך לשאול? וכמובן למי שיש מערכות שכאלה מי מרוצה ומי לא (ומאיזה מוצר/חברה)? הרבה שאלות- נושא כאוב..
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הורדתי אותה ולפני זה הגלגלת לא עבדה ועכשיו היא כן עובדת. כולם לכו להוריד אותה כפי שזה נראה הבעיחה נפתרה. תגידו לי מה קורה אצלכם, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המצלמה MUSTEK MDC 3500 3.1Mega Pixel שמחירה 1100~ שקל. עכשיו יש לי כמה שאלות. 1. האם כאשר המצלמה מחוברת למחשב אני יכול לצלם אין סוף תמונות? (שאלה קצת מצחיקה). 2. האם המצלמה עושה שימוש בסוללות כאשר היא מחוברת למחשב ? 3. האם יש דרך לפתח את התמונות כמו שמפתחים תמונות רגילות ע"י שימוש בפילים ? (שאלה שמאוד חשובה לי) 4. מה אתם אומרים על המצלמה? האם היא שווה קנייה ? והאם באותו מחיר אני יוכל לקנות מצלמה דיגיטלית יותר טובה ? תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מדפסת של HP מדגם Deskjet 3820, אך לא מצאתי דיו למדפסת הזאת אמרו לי שאני צריך לקנות דיו של דגם אחר שיתאים למדפסת הזאת, למישהו מכם יש את המדפסת ויכול לומר לי איזה דיו (של איזה דגם יותר נכון) אני צריך לקחת? בתודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
קיבלתי עכבר חדש והוא בהתחלה עם הPS/2 אז לחבר אותו איתו או להוריד את הPS/2 ולהשאר עם הUSB ואיתו לחבר את העכבר?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה קודם כל רציתי לשאול אם מישהו רכש לארונה מארז גנרי MIDI בצבע כסף ובחזית יש לו מן חלק שקוף כזה כם לד כחול זוהר. אם יש ביניכם מישהו כזה אנא רשמו פה כי יש לי כמה שאלות לגבי מארז זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-