עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gation,

תקשיבו יש לי בעיה יש לי עכבר בסדר של apple אני משחק איתו אני בסדר אבל יש את העכבר של הגיימרים שמשנה את המהירות אבל אני לא יודע עם כדאי לקנות עכבר כזה כי עם העכבר שיש לי אני משחק איתו במשחקי מחשב ואני נורא טוב איתו אבל אני חושב שעם העכבר לגיימרים אני יהיה יותר אבל אני לא בטוח אז בקשה תנו לי עצות .. תודה לעוזרים מראש !!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by pavelr,

אני מתלבט מה לקחת מבין המארזים הללו: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7830 או http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4466 לדעתי המראה של Foxconn יותר נחמד, כך שאני נוטה לכיוונו. וחוץ מזה הספק של thermaltake אמור להיות טוב יותר מספק של HEC, לא?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. Started by yaloner,

שלום לכולם, אבא שלי גילה סוףסוף את SKYPE וביקש ממני לקנות לו אוזניות ומיקרופון כדי שיוכל לדבר. מאחר והוא ממש לא צריך איכות אלא רק שיהיה אמין חשבתי ללכת על משהו זול ומצאתי את זה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73058&saleNo=1539699&comp=1 זה צריך להספיק רק בשביל לדבר נכון ? ועוד שאלה, האם כדי לדבר הוא יצטרך כל פעם לחבר את האוזניות (בגב המחשב) ? אם כן זה בעיה, כי הוא מבוגר ויהיה לו קשה כל פעם להתכופף. האם יש פתרון שמאפשר לבחור אם רוצים לשמוע מהאוזניות או מהרמקולים ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by LivingDead,

אני מחפש מדפסת לייזר שחורה,כמות הדפסות חודשים של עד 500 דפים. (לימודים...) האם היא טובה לדעתכם??? בנתניה גם יש חנות שממלאת טיונרים למדפסת הזאת..מילוי עולה בערך 200 ש"ח+. (מישהו מכיר מקום זול יותר???) הנה האתר: http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=577841&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=375632&SID=1FJ6KTBTXH139KUWXBN2CJVKUCV32G08 ושם אני מתכוון לקנות. לא מצאתי מקום זול יותר .

5. Started by MOFRA,

אתם כותבים פה שכדאי לקנות ספק כח אכותי למה? לי יש ספק כח ג'נרי והכל עובד בנתיים : על מה ספק כח באכות ירודה יכול להשפיע בכלל

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  6. Started by vacuuuum,

רציתי לשאול, עד כמה פאד איכותי משפיע על הביצועים במשחקים? יש לי תקציב של 300 ש"ח האם שווה לקנות עכבר ופאד או ששווה יותר להשקיע רק בעכבר ולהשאר עם פאד ב20 שקל? ואיזה פאד מומלץ לקנות?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  7. יש לי צורב דוידי, ניסיתי לראות על המחשב סרט דיוידי והכונן לא קרא אותו , חשבתי שאולי יש עליו הגנות או משהו כזה. אבל אתמול צרבתי סרט מהמחשב שלי לדיוידי (מאותו כונן שהוא גם צורב) וניסיתי לראות את סרט (שרק עכשיו צרבתי) אם הוא פועל טוב , אבל הכונן מזהה אותו כמו דיסק ריק אבל הוא פעל מצויין בדיוידי! וככה המשכתי לנסות וראיתי שדיסקים של דיוידי שהיה לי עליהם גיבוי של קבצים שהשתמשתי בהם ההרבה פעמים לפני פתאום לא עובדים אבל CD רגילים הוא קורא כמו שצריך אני שוב חוזר ואומר הוא צורב מצויין אין שוב בעיה עם הצריבה שלו גם לא קבצים של דיוידי הוא קורא כל סוגי הקבצים הרגילים רק דיסקים של דיוידי הוא מתיחס אליהם כאילו הם דיסקים רקים! מה עושים?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. הדבר העיקר שמעניין אותי במצלמה זה איכות התמונה... לא מעניין אותי אם היא יכולה לקחת סטילס, או שיש בה חיישן תזוזה, או כל דבר אחר, העיקר האיכות שהיא משדרת, אז למישהו יש המלצות על מצלמות טובות בקריטריון הזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. שלום אני רוצה להמיר קלטות וידאו לDVD (כמות גדולה של קלטות) באיכות גבוה אבל אני רוצה שזה גם ישמש אותי ככרטיס טלוזיה מקליט ברזולוציה גבוה של HD בעדיפות: ליותר מהקלטה אחת בו זמנית להצגת המידע מהממיר לאפשרות של טיימר שיכבה וידליק תמחשב כצריך לגבי התקציב הוא לא מוגד כרגע אבל אני לא מתכוון להתפרע סתם לדעת מה דעתכם על הממיר הזה שמשמש גם ככרטיס (אבל עד כמה שידוע לי לא עונה על העדפות שלי) http://www.keep-on.co.il/index.php?option=com_product&view=product&id=317 תדוה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by nimrodim,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... אני מחפש מאריכים לחיבורי 4 פינים MOLEX אם משהו יודע היכן להשיג...או פיתרון אחר אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  11. Started by O.G.D 2k5,

אם עיזה תוכנה אני יכול להטמיע לצמיתות כתוביות בסרט ואיך???

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  12. Started by hadar_p,

אז ככה: קניתי Rio 500 שזה ממש אחלה מכשיר ויש בו 64 מגה זיכרון מובנה. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון בשבילו. בחוברת שלו כתוב שאפשר להכניס בו כל כרטיס זיכרון עד 32 מגה. למזלי מצאתי באתר החברה עדכון Firmware שמאפשר לי כרטיסים עד 64 מגה. עכשיו נשארה לי רק השאלה איזה סוג אני צריך. הבנתי שיש שני סוגים: LEAD DATA 64MB COMPACT FLASH CARD MEMORY שעולה 58 דולר. 64MB Smart Media גם של Lead Data שעולה 54 דולר. האם שני הכרטיסים האלו מתאימים לי, או שאני צריך לקנות משהו מיוחד בשביל הריו? ההפרש במחירים קטן במיוחד, אז מבחינה זו זה לא משנה ממש. תודה תודה ותודה...

13. Started by Meidan2005,

אוקי אז ככה : 1.האם הוא מנגן MP3 ? איך הסאונד ? 2.האם הוא טוב לשימושי אינטנרנט ? 3.יש לו GPS מובנה או אנטנטתGPS ומה עדיף ? 4.האם הוא טוב למשחקים ? תודההה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  14. אני מעדיף את athlon xp במיוחד אני מחכה ל 2800 2.2gh

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  15. XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  16. Started by mirileh,

עובדת עם לפטופ וגם מחשב שולחני, ומחפשת סוויצ' KVM שיאפשר לי לעבוד מול אותה מקלדת ועכבר. מכירים סוויצ' שהוא לא מעצבן? (ולמשל לא קופא כשאחד המחשבים עובר למצב שינה?) (אגב האם קיים איפשהו סוויצ' שמאפשר לעבור בין המחשבים בשילוב מקשים? היה לי פעם סוויצ' כזה, וזה היה נוח)

17. Started by ofir667,

שלום, אני קונה מחשב לעריכת וידאו ואני צריך לקנות מקלדת ועכבר, אני מתלבט בין חוטי לאלחוטי.. יש לי חשש שאלחוטי עושה בעיות - זה נכון? אני מתלבט בין logitech mk120 לבין logitech mk260, יש מה לחשוש? או שפשוט לקחת את ה-260?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  18. Started by N.S,

רציתי לדעת איזה חוזק (כמה וואט או וולט ) המנורות שנמצאות במארזים השקופים. (המנורות הסגולות\כחולות). ועוד משהו רציתי לדעת אם צריך למנורה איזה מאוורר מיוחד שצריך לקנות . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. Started by נועה רפאל,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לבית, לא חשובה המהירות... אני רוצה שעלות הדיו תהיה יחסית זולה - אני יודעת שיש דיו חלופי ודברים כאלה. התקציב שלי הוא בערך 200, 250 שקל. שמעתי ש- HP זה מועדף, אם אפשר פרטים על מדפסות ומחירים ומה מומלץ, תודה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  20. Started by Sargon,

במחשב היישן שלי יש שתיי כניסות USB מקדימה וכמה מאחורה. בדרך כלל לא הייתי מקדיש יותר מדי מחשבה לכניסות USB, אבל זה אחד החלקים הכי חשובים במחשב. העניין המעצבן יותר זה כשכניסות הUSB מתחילות לא לעבוד טוב. כלומר, המגע נהיה רופף, מכשירים מתנתקים מותחברים כל הזמן, דברים כאלה... זה עוד בלי להיכנס למהירויות וגירסאות חדשות של USB. אז מה כל הטיפים שלכם לגביי כניסות USB? אתם מקפידים על מארזים שבהם הכניסות עמידות גם מבחינה "מכנית"? והאם כדאי לי לנסות להחליף את הפאנל הקטן של המחשב הישן בפאנל אחר עם כניסות יותר "עמידות"?

21. Started by almogila,

שלום וחג שמח לכולם אני מחפשת מצלמת רשת ברמה גבוהה עד סכום של 400 ש"ח המטרה של המצלמה היא בעיקר שיחות ברשת. יש לכם המלצות למצלמה טובה? תודה רבה

22. לפני כעשרה חודשים קניתי WAVE חוטית של של לוג'יטק ומאתמול פשוט לא ניתן להשתמש כראוי במקשי ה-SHIFT רק כ~20% מהאותיות מגיבות וכל השאר - כלום! אי אפשר לרשום באותיות גדולות באנגלית מלבד לממש אחריות (אופיס דיפו - נקנה במסגרת Black Friday), יש מה לעשות? ד"א: חזרתי למקלדת סטנדרטית (גם של לוג'יטק) בינתיים וההבדל פשוט עצום! עד עכשיו לא הייתי מודע עד כמה ההבדל מורגש. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. ב"ה מבקש המלצה למדפסת משרדית - מדפיסים כ500 הדפסות רובם צבעוניות בחודש. אני נוטה יותר לכיון של לייזר (אני טועה?) חשוב לציין שמתוך 500 ההדפסות 400 נעשות ביום אחד (פחות או יותר ברצף), ועוד מאה פזורים על פני כל החודש.

24. שלום, אני צריך המלצה לעכבר אל חוטי בטכנולוגיית לייזר או אינפרא אדום , נוח, שלא נתקע, עמיד ושלא עושה בעיות. אני לא גיימר . רציתי לדעת איזו טכנלוגיה עדיפה לייזר או אינפרא אדום? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  25. Started by Bragiz,

הכל טוב ויפה מקלדת פשוט פצצה אבל כל הכפתורים של הקיצורי דרך לא עובדים לי .. אני לא יכול להגביר ולהנמיך דרך המקלדת ויש לי SetPoint הגרסא הכי מעודכנת והגדרתי את המקשים והכל וניסיתי למחוק ולהתקין מחדש ועדיין המקלדת לא מגיבה לקיצורי הדרך... מה עושים?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.