עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני לא מצליח להעביר קבצים למכשיר וממנו, האם אני צריך איזה שהיא תוכנה בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אני מעוניין בהתקן בעל הפונקציונליות הבאה: - מסך שניתן לקרוא עליו לפחות 150-200 תווים של טקסט (עדיף יותר), ב-10 שורות לפחות - מקלדת (אפשר שתהיה מחוברת חיצונית, אבל צריך אז שהמכשיר יתמוך בכך, ושתהיה מקלדת קטנה ו/או מתקפלת) - אפשרות שמירת קבצי טקסט - נפח אחסון כולל של לפחות, נאמר, 25MB (אפשר ע"י כרטיס) - אפשרות להעביר את התוכן למחשב (עדיף כבל טורי או USB, אבל מצידי שיהיה גם IR או BlueTooth או מה לא) - זמן בטריה ארוך - אפשרות טעינה משקע חשמל רגיל - מחיר נמוך! (רצוי גם - יחס ניגודיות טוב למסך, כך שאפשר לעבוד איתו באור יום - עמיד בטלטולים ונפילות שימו לב שאני לא צריך שום יכולת אחרת - לא ריבוי משימות, לא PIM, לא סרטים ומוזיקה, לא GPS ולא שום שטויות אחרות. אני פשוט צר…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  3. Started by MadEddy,

טוב,מכיוון שאף אחד לא ענה לשאלה הקודמת שלי אני ניח שאני כבר אצטרך צורב DVD חדש איזו חברה הכי טובה לצורבי DVD? מה זה DVD+- ? מה זה DUAL LAYER ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  4. Started by lordgod,

האם ראוטר/מודם/נתב הוא כמו פיירוול ? מעיף האקרים? אשמח אם תענו לי.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. אבא שלי רוצה לקנות מחשב כף יד... הוא נהג מונית והוא רוצה את זה בשביל הGPS אני לא מבין בזה כלום... מישהו יכול להסביר לי בערך מה הולך עם זה? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה לו GPS באוטו? הוא משומה סגור על MIO 210 מישהו יכול להגיד לי אם זה באמת טוב? ומה טווח המחירים שלו? ומאיפה בכלל אני יכול לקנות אותו... אין לי מושג אם זה קשור לפורום הזה... אם זה לא קשור אז אני יודה לכם אם תעבירו את השאלה לפורום המתאים.. תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  6. Started by redead,

קיבלתי מסך LCD חדש של פיליפס ויש לו חיבור DVI וגם בכרטיס מסך שלי יש חיבור כזה.. הבנתי שזה חיבור דיגיטלי שעדיף מהאנלוגי הקיים ולכן אני רוצה לחבר אותו דרך זה.. השאלה אם יש משהו שאני צריך לדעת חוץ מזה או שפשוט לבקש מהמוכר כבל DVI או שיש יותר מסוג אחד? כמה זה אגב אמור לעלות? תודה..

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  7. Started by BoRiS.K,

צריך מארז טוב מPANDAS תודה..:]]

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. Started by Lirux,

מה ההבדל בספקי fsp בין thn ל GLN והאם הוא משמעותי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by shovel_xxx,

אני קונה XBOX 360 מארה"ב ואני רוצה לדעת איזה שנאי ליקנות לו וכמה הוא יעלה לי?? אני הבנתי שצריך שנאי של 500 וואט אבל אין לי מוסג כמה הוא עולה מישהו יכול לתקן אותי??

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. Started by D-Viper,

יש לי מחשב ישן אחד עם usb 1.0 אז השאלה שלי היא: איך אני יכול לקנות/להחליף ל-USB 1.0 ל-USB 2.0 וגם להוסיף מפצל כדי שהיהיו יותר USB (יש לי רק 2 שמה). תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  11. Started by a_halachmi,

יש לי בעיה של התנגשות דרייברים בין סורק (Mustek 1200 CU) דרייבר TWAIN לבין מצלמה ( Canon PowerShot A520) דרייבר WIA לא מצאתי דרייברים תואמים לשניהם. מע' הפעלה Windows XP. איך אפשר להתגבר על הבעיה? כלומר לאפשר לשניהם לעבוד ביחד?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. Started by ShahafH,

חשבתי לקנות MP3 של Creative כי שמעתי שהם ממש איכותיים בנוגע למדיה ואני צריך שהוא יהיה עם ג'יגה זיכרון. התקציב הוא עד 800 שקל וצריך שהרדיו יהיה מובנה בMP3 ולא באוזניות. תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. Started by ההוא משמה,

שלום,אני חדש פה דרך אגב. אני מחפש לקנות מדפסת לא משהו מיוחד רק משהו להדפיס עבודות וכדומה.. חשבתי ללכת על מדפסת שראיתי באיזה עלון: מדפסת לייזר brother HL 2040 *רזולציית הדפסה: 2400X2600 dpi *מהירות הדפסה עד 20 דפים בדקה *מזין נייר עד 250 דפים הייתי הולך וקונה אותה אבל היה לי מדפסת שדיי עיצבנה אותי,ההתקנה שלה תמיד הסתבכה ופעם היא עבדה פעם לא,פתחתי את הנושא הזה אם אפשר לקבל המלצות או סתם מידע בנוגע למדפסת שכתבתי וגם מדפסות אחרות אולי. יום נעים!.

14. היי, יש לי נוהג נקות מקלדות בצורה יסודית פעם בשנה, ועם מקלדת רגילה זה הלך טוב, פרקתי אותה מהאלקטוניה ורק את הפלסיקים ניקיתי עם סבון, בכל אופן אני כמו מטומתם חשבתי שכך הדבר גם במקלדת microsoft elite ובאמת הלך טוב, שטפתי וייבשתי רק את הפלסיקים, וגם ההרכבה הלכה טוב, בעה שני מחבר את זה למחשב היא לא עובדת! בבקשה תעזרו לי !! זה מקלדת ממש יקרה וכבר אי אפשר להשיג כאלה היום!, תודה מראש *סליחה על השגיות, זה ממש קשז לכתוב עם וויטואל קיבורד*

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון..יש לי כר מפרט מוכן לקנייה ונשארה ההתלבטות על ספק ומארז . המפרט כולל: לוח אם RS482M4-ILD MSI (כולל כרטיס מסך מובנה X200 ATI) צורב DVD מעבד AMD 3200 חיבור ל-TV +DVI מובנה (יהיה חיבור ל-TV בפועל ..אם זה משפיע על צריכת החשמל) 2 דיסקים קשיחים של 80 גיגה בעתיד כנראה שידרוג כרטיס מסך PCI-E 6600 ומדפסת - פקס USB בגלל שהלוח הוא MICRO , קיבלתי הצעה בחנות לקחת מארז MICRO ATX של COMPUCASE (מידי) מדגם 6k29 שכולל גם ספק HEC 300 WATT (זה בחבילה אחת) . המארז עצמו נמוך לעומת מארזי ATX אחרים שראיתי . 1. האם המארז+ספק יספיקו להחזיק את המחשב ללא קריסות ? 2. האם ייווצר עומס חום במארז קטן כזה עם המפרט שציינתי (כולל השידרוג העתידי) ? כל הצעה לסט …

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. שלום קניתי כרטיס מסך x1600 pro וזה הגיע עם כבל hdtv . ראיתי שאפשר לחבר שם מצלמת וידאו . האם אני אחבר את המmלמה וידאו לכבל אני אוכל לצפות בסרטי וידאו ? או להעביר את הסרטים למחשב . דרך ulead video studio או שצריך אאיזה כרטיס לכידה? תודה לעונים אני לא מבין למה העברת לי את ההודעה . זה שאלה שקשורה לתצוגה וגרפיקה ופה אף אחד לא עונה

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. Started by Guy King,

שלום, יש לי מחשב נייד חדש (T42) ואני מחפש להתאים לו עכבר אלחוטי או בלוטות'. התקציב שלי נע בסביבות ה-150 שקל, מה כדאי לקנות? ד"א, אין צורך בעכבר למשחקים, כי אני לא משחק הרבה, המטרה היא שהוא יהיה נוח וקל.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  18. Started by alfus73,

סליחה על בורותי, איך מחברים ספק? איך מחברים אותו ללחצן הפעלת המחשב?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  19. Started by alfus73,

מתי יודעים כשצריף לשדרג את הספק? הספק שלי תקין. איזה בעיות או אירועים מוזרים יכולים להופיע אשר שדרוג ספק יפתור אותם?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה מצלמת הרשת הכי טובה כיום בשוק?ומה צריך לדעת(אילו נתונים-מפרט)לפני הקנייה? אשמח לתגובה בתודה מראש ZIK

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. Started by BoRiS.K,

למפרט הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק Gainward GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז הספק: ?HEC 525W ACE (SILENT)?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  22. Started by alfus73,

שלום, מה ההבדל בין HEC Power Supply Model: HEC-400ART 400W ל- HEC Power Supply Model: HEC-400TRT - 400W

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. Started by alfus73,

שלום, הציעו לי ספק 400W של EverPower. אני מניח שהוא גנרי. אמרו לי שאם תוך שבוע אני לא מרוצה ממנו - יוחזר לי כספי באופן מלא. המחיר עבורו הוא 300 ש"ח כולל הרכבה (אני לא כ"כ מבין בזה) בעוד שחנות אחרת הציעה לי לקנות HEC400W בעלות של 370 ש"ח. את החנות השנייה אני לא מכיר ואילו את החנות הראשונה אני מכיר וסומך עליהם (את כל המחשב שלי קניתי שם). אני יודע ש- HEC הוא לא גנרי אבל מה דעתתכם על מה שהציעו לי מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. Started by flatout,

האים הספק הזה טוב: xtremre 450 וואט

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  25. Started by WaRez.,

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={346606A2-1114-4AC6-8363-0F9EE6D08445}&details_type=1&itemid={99CBD1E3-9FE5-4567-9275-624880CA2F8A} הוא בא עם ספק ? תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים