עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. האם זה אפשרי? נגיד דיסק קשיח או כרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by mp91,

כשאני מסובב את הגלגלת לכיוון קדימה אז היא משתגעת.. כאילו היא גם יורדת וגם עולה.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  3. אחרי שהיו ברשותי מספר מדפסות לייזר שאהבתי ומספר מדפסות הזרקת דיו צבעוניות ששנאתי, החלטתי להשתדרג ולהשקיע במדפסת לייזר צבעונית, שתשלב את הטוב משני העולמות. מעדיף שלא להשקיע מעבר ל-1000 ש"ח (חריגה קטנה וודאי אפשר אבל לא יותר מידי). על כן במוקד מדפסות ביתיות פשוטות ולא מכשירים משולבים כלשהם. לבי נוטה לכיוון ה-Xerox 6110 מכמה סיבות. ראשית, המחיר שלה נמוך להפליא (ירד מתחת ל-700 ש"ח בחנויות מסוימות ב-ZAP). שנית, היא קטנה וקומפקטית. לבסוף, והכי חשוב - היה לי נסיון חיובי עם שני דגמים אחרים של Xerox (לייזר שחור) - ה-3210 הישן וה-3117 החדש יותר. הבנתי שהחסרון המשמעותי ביותר של ה-6110 הוא הטונרים הקטנים יחסית. קודם כל - האם הכוונה היא לטונרים שלה בכלל, או ספציפית לטונר שבא מותקן במד…

4. עזרו לי בבקשה אני מתלבט לקנות אך בשום מקום לא כתוב..

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. RADIX. חיפשתי באנטרנט חנויות שמכורות אך "העלתי חרס". תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by eyal00,

שלום, עד יום היה לי את הDEATHADDER של RAZER והוא היה מעולה יש תחליף לעכבר הזה שמזכיר אותו קצת? כי ראיתי שעדיין מוכרים את הדגם הזה,אבל משום מה המחיר עלה קצת... אני קניתי אותו ב200 ש"ח... תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by sufgi123,

לאחר הרבה זמן שהייתי ללא מדפסת, אני קצת לא מעודכן בטכנולוגיה. האם יש מדפסת משולבת שאפשר לשלוח ממנה פקס אשר מקבל את קו החיוג מהנייד באמצעות בלותות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by iwantdell,

מישהו יכול להביא לי מארה"ב מקלדת מכנית ורציתי לדעת על איזה דגמים כדאי להסתכל. אני מניח שאני יכול להסתדר עם הקלדה עיוורת ככה שזה בסדר אם זה עם מקשים רק עם אנגלית / בלי כיתוב בכלל.. אני לא יודע כלכך מה לצפות אז אין לי דרישות מיוחדות חוץ משלא תרעיש יותר מדי ותהיה בנויה טוב... (ככה שבטוח שלא תהיה כחול). אז על איזה דגמים הייתם ממליצים לי להסתכל (שאולי אין בארץ או זולים יותר) ?

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. נכון במקלדת, יש מקשים של האינטרנט- כמו דף הבית, מועדפים, קדימה, אחורה.... אני לא מבין למה, הם לא עובדים בדפדפן המוגדר כ-Deafult, שהוא FireFox.... למישהו יש פיתרון לבעיה? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. קיבלתי את מכשיר כף היד הנ"ל ויש איתו בעיה, הבנתי שהוא לא עובד עם הוא לא מחובר לתחנת עגינה שלו, ברגע שאני מוציא אותו מתחנת העגינה שלו הוא לא עובד, השאלה שלי זה למה? הסוללה שלו היא אמורה להיות בסדר, הבנתי שזה משהוא שקשור לזה שהמשתמש הקודם שלו לא השתמש בו תקופה ארוכה ואז הסוללה הפסיקה לעבוד?!? (מילים לא שלי) האם יש משהוא שאני יכול לעשות להציל את הסוללה או שאני חייב לקנות חדשה?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by Vidati,

מה אתם אומרים על הZBOARD היא מקלדת טובה?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by ktanta harta,

מה דעתכם על המארז הזה http://english.aopen.com.tw/products/housing/h700-series.htm שווה משהו? ראיתי שמוכרים אותו עם ספק 350 וואט ובמראה חיצוני שלו הוא מזכיר קצת את הצ'יפטקים נ.ב. שחכתי לציין שיש לו מגש נשלף ללוח האם

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MagnuM_47,

חייב לקנות ספק-כוח. שיהיה מעל 500W, שיראה טוב, מחיר עד 650ש"ח, שלא יהיו מלא חוטים ובאלגן, רוב הספקים החדשים והטובים כל החוטים שלהם מגיעים בצינורות כאלה יפים. (חוסך מקום ויותר יפה) תודה רבה לעוזרים!!!!

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  14. יש לי בעייה במקלדת של המחשב שלי, שהמחשב עולה ואני רוצה להכנס ל- bios אוו ל- f8 הוא לא נותן לי כאילו המקלדת לא עובדת, היא עובדת רק במערכת הפעלה. אבל אם אני מחבר מקלדת רגלית לא usb זה עובד לי יופי?? בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, אז יש לי כבר את הספק: [url]http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4262[/url] עכשיו אני מעוניין לקנות מארז איכותי, שיהיה (עדיף) מאלומיניום,גדול! עם חלון שקוף (אפילו קטן) + מאורר 120 (לא משהו באיזה צד) ואיזה מערכת קירור טובה, מצאתי אותם: מה דעתכם? 1: [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2508[/url] :2 [url]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3011[/url] :3 [url]http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=183#moreDetails[/url] עכשיו, המארז השלישי עולה 1300, אני מוסיף עוד 300 וקונה מארז פצצה כולל מערכת קירור (מארז מס' 3) מה אתם אומרים? או שיש לכם מארזים יותר טובים? TNX :)

• 86 תגובות
    • 8.1k צפיות
  16. Started by evman007,

יש לי ול YOAV ויכוח תמידי על הספקים של SPIRE שמוכרים ב KSP במחירים סבירים.לפי מה שראיתי,הספקים אמורים לעשות את העבודה ושווים את הכסף. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  17. http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200308240051549933&user=wz4 לפי דעתי האיכות טובה אבל יש הרבה תמונות שיצואות לי דיי מטושטשות =\ וזה לא תמיד בלילה אור של פלורוסנט לא מספיק בשביל צילום?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by nargsi,

בוקר טוב, קראתי את כל החומר המומלץ אך עדיין איני בטוח לגבי המקלדת המכנית שמתאימה לי. >קודם כל אני תלמיד חובב מחשבים מושבע, מה שאומר שאני נמצא לא מעט שעות ביום על המחשב וחשובה לי הנוחות. היה לי את הX6 הנהדרת כמעט שלוש שנים אבל היא עשתה את שלה וביום בהיר הפסיקה לעבוד. כרגע אני מקליד על מיקרוסופט פשוטה וחסרה לי ההקלדה הנוחה. בכל מקרה אני החלטתי שאם אני מחליף מקלדת אני מחליף למקלדת מכנית אני על המחשב בעיקר לכתיבה אבל לפעמים כן משחק ולכן חשוב לי שהמקלדת לא תהיה נטו גיימינג או נטו כתיבה. כמו כן אשמח שהמחיר שלה יהיה נורמלי וסביר. הבנתי שסוויץ' חום הוא הכי מתאים לי והמקלדת סווצ'ים חומים היחידה שמתאימה לי (צריך את הלוח מספרים) זה הG710+ אבל בסופו של דבר אני לא סומך על הילדים ב…

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by Salwaby,

Enermax Noisetaker 420W יחזיק כרטיס כמו X1900XT ואם הוא לא יחזיק אז האם Enermax Liberty 400W יחזיק ?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  20. Started by psycho killer,

שלום רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 סטים של מקלדות ועכבר ? אחד עם חיבור PS/2 והשני עם חיבור USB במקביל והאם תיווצר בעיה של התנגשות חומרה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש חנות בארץ שאפשר לקנות בה את האזניות הללו. היות ואני גר בחו"ל אין לי גישה לזאפ, אבל חבר שבדק אמר שהדגם הזה לא מופיע באתר בכלל. האם מישהו מכיר חנות שעדיין מוכרת את הדגם הזה? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by darkman,

קניתי מקלדת של MICROSOFT מאילו שיש להם כל מיני שטויות מעל ה F וגם ה F(כF1-F12) משמשים כקיצורים, אבל םה הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לעשות ALT+F4 זה לא סוגר את החלון ובכלל כל הF לא מתפקדים עכשיו מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי ויסטה 64. לפי האתר של HP, אני לא צריך דרייבר, אלא המחשב צריך לזהות לבד את המדפסת (840C) אבל זה לא קורה. מה אני צריך לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מקלדת אין צורך באלחוטית.. נראה לי אני אקנה את הפשוטה של מייקרוסופט שעולה 90 ש"ח.. מה שאומר שיש תקציב 210 ש"ח לעכבר, כעיקרון אין אף משחק שאני משחק בו עם עכבר כרגע (באיזה משחקים כן משחקים??), הדרישות שלי מעכבר הם שיהיה כרגע לקצת משחקים (בטח מתישהו אני אשחק באיזה משחק כזה) לאינטרנט ושיהיה תקין כלומר שלא יתקלקל לא יהיו לו בעיות שידור וכדומה.. הייתי מעדיף אלחוטי אבל זה לא עקרוני, לדעתי זה מוגזם G5 ב210 ש"ח לעכבר חוטי מדוייק שזו לא דרישה כל כך עקרונית שלי.. אשמח להמלצות (עדיף כמה שיותר זולות )

• 2 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.