ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חלק מהאנשים טוענים שהוא מאוד מהיר וטוב, וחלק ממש לא התלהבו ממנו. מישהו מוכן להסביר לי אחד ולתמיד אם הוא טוב או לא? (בלי קשר למחיר כרגע - להשאיר את זה מחוץ למשוואה).
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני חושב לקנות אחד מעכברי הגיימינג של רייזור,השאלה היא האם חווית השימוש באחד מעכברי הגיימינג האלו תשתפר אם אני אקנה לו עוד פאד? או שזה לא ממש רצוי עד כדי כך?אשצח לשמוע מאנשים שיש להם עכבר של RAZOR.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לקנות את העכבר הזה באזור המרכז מלבד בפנדה (קצת רחוק לי)? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8662 נ.ב. מישהו שמשתמש בו יודע אם הוא אמין (לא מתקלקל אחרי שנה מקסימום כמו כל עכבר של חברה השונה מלוג'יטק או מייקרוסופט)?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקחנו לסקירה את אחד העכברים המבטיחים ביותר בשוק - הוא מכיל חיישן כפול מתקדם ונורות RGB המשולבות בטוב טעם. הכירו את אחד המועמדים לתואר עכבר הגיימינג התחרותי המוצלח מכולם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה ניתן להשיג בארץ את עכבר הנ"ל? בדקתי בכל הרשתות ואין!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר targus amu03 בחיבור usb. עכבר מעפן שמחליף צבעים אבל התנועה שלו על הפנים קופץ מצד לצד נתקע במקום וכו' אין לו דרייבר משלו ולא מצאתי באינטרנט דרייבר מתאים. ניסיתי דרייברים אחרים של ה windows חוץ מה universal hid device. האם יש דרייבר אחר שאני צריך לנסות או עוד פתרונות שלא כוללים לזרוק אותו/לשרוף אותו/לדפוק עליו עם פטיש וכו'. זה העכבר http://www.targus.com/us/product_details.asp?sku=AMU0301US
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, האם יש עכבר שהוא כמו הטאץ’ פד, נלחץ בנגיעה במקום בלחיצה? כמו כן, במקום זה האם יש עכשיו שהלחיצה שלו שקטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 181 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר חדש. קראתי את הכתבה על ה-Trackball של Logitech באתר. אשמח לשמוע חוות דעת על העכבר ממי שיש בבעלותו עכבר כזה, או כל עכבר Trackball אחר. הדברים שמעניינים אותי: נוחות, תנועה (אם אלחוטי - האם יש Delay?) חשיבות גלגל scroll בעכבר מסוג זה איך הוא במשחקים האם עדיף על עכבר רגיל וכל נושא אחר שתרצו להעלות תודה, PSben
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עושים? אני על אקספי אספי2 עכבר MX510 הדרייבר שלו לא עזר לבעיה.... חוץ מלעבור ל ps/2 יש למישהו פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש הבדל בין העכברים (נגיד מבחינת גודל,משקל,ביצועים) אני יודע שההבדל הוא ברסיבר, אבל רציתי לדעת אם יש עוד הבדל בנוסף מכיוון שבכל האתרים הV450 הרגיל מתומחר במחיר גבוה יותר מה NANO (בכ 50 שקלים) מה שנראה לי מוזר כי ל NANO יתרון מובהק. V450: http://www.logitech.com/index.cfm/business/mobility/mobile_essentials/devices/143&cl=roeu,en NANO: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/4335&cl=roeu,en ניסיתי למצוא מידע על הנושא אבל לא גיליתי כלום שעזר לי (כולל באתר של LOGITECH). אולי מישהו פה שמבין בעניין קצת יוכל לעזור לי לשפוך אור על הנושא. אני מרגיש פספוס כי רכשתי את הV450 הרגיל, ורק לאחר מכן הופנתה תשומת ליבי אל ה NANO. העכבר משמש ללפטופ…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש עכבר בעיקר לעבודות CAD וגרפיקה. כרגע אני משתמש ב G500 שהוא עכבר מצוין, אבל כנראה קצת רחב ליד שלי. האחיזה שלי היא Claw שטוח יחסית (מתקרב לPalm ). חשבתי בכוון ה Zowie EC2 EVO, או SS Kinzu2 PRO. על משטח QCK מיני. חשוב לי שתהיה גלגלת קלה ללחיצה ולסיבוב כמו ב G500 וללא הרבה קשקושים כמו אורות, משקולות וכפתורים נוספים. אין הגבלה בתקציב, מחפש את הטוב ביותר. תודה למשיבים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי 100 ש''ח ואני לא יודע מה לקנות עכבר חדש או אוזניות כרגע יש לי את 2 הדברים אבל לא הכי טובים אוזניות של GENIUS ועכבר של HP אופטי אוזניות אני מוכן להשקיע עד 100 ש''ח ההתלבטות היא האם עכבר גיימר מקצועי יהיה שינוי משמעותי מ HP שלי, אם כן אני מוכן לחסוך לעוד איזה 300 - 350 ש''ח או אם יש משהו משתלם יותר אז ברור חשוב שיהיה לגיימר כי אני משחק הרבה FPS כמו GRAW,PREY,BF וכו' או שעדיך להחליף את האוזניות :s05:
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מעולם לא השתמשתי בעכברים האופטיים (זה בא עם הכדור מתחת )אני לא יודע תתנו לי ידע על עכבר האופטיי וגם תמונה להבין .. תודה
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פיתאום...כאילו שהוא לא בפוקוס...אני מזיז אותו ...והוא נעצר >> ואני צריך להזיז שוב ולהתאמץ - כדי להגיע מיקום המדוייק כמו אפק שהיה בעכבר מלוכלך...בימים של הגלגלת זה עכבר אופי >> בן פחות מישנה >> של מיקרוסופט יש לכם המלצות ? יש אולי תוכנה לאיפוס העכבר או משהו אחר? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי. לאחרונה רציתי לשדרג את העכבר שיש לי ( מיקרוסופט אופטי רגיל) לעכבר עם 5 מקשים . זאת כדי לתפעל יותר מקשים דרך העכבר ולא במקלדת - במשחקים. קניתי עכבר של חברה בשם CHIC ב57 שקל ( בלי גיחוחים בבקשה) בעל 5 מקשים. הוא נוח יותר אך נראה לי שהוא "איטי " יותר מהעכבר שיש לי כרגע. האם הוא באמת איטי יותר? איך נמדד רגישות \ מהירות של עכבר? ואם יש לכם המלצה על עכבר טוב למשחקים ולא יקר- תבורכו. חיים
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש עכבר אופטי אל חוטי למחשב, העכבר לא אמור לשמש למשחקים יותר מידי, מידי פעם פה ושם. דבר נוסף שאני לא יודע כמה הוא חשוב (פה אני רוצה את דעתכם) הוא המעמד של העכבר שגם טוען אותו. הבנתי שהמחירים לעכברי עם מעמד יקרים בהרבה יותר מהאלחוטיים הפשוטים יותר, עד כמה זה משנה אם יש לו טעינה או לא ? כמה זמן מחזיק עכבר עם סוללות רגילות ? אין לי תקציב גדול ואני לא מתכוון להשקיע יותר מ-200 ש"ח. חשוב שהעכבר יהיה נוח במידה סבירה (לא רוצה מסאז'ים ושטויות). העכבר שאני עובד איתו כרגע הוא INTLI MOUSE של MICROSFT, הכי פשוט שיש, 2 כפתורים וגלגלת, אין לי צורך ביותר מזה, אבל יש לי צורך ביותר נוח מימנו, הוא פשוט קטן לי. כל הצעה תתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מתלבט בין שני סוגי עכברים: הלייזר האלחוטי 6000 או האופטי האלחוטי 5000(מספרי דגם) תודה לעונים ניר
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב אני די חדש פה אז ככה שהשאלה שלי מוזרה אני מחפש עכבר אופטי (לא אלחוטי) שטוב למשחקים ועבודה משרדית ב50 שקל פלוס מינוס איזה כדאי לקנות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי עכבר לוג'יטק שהחליט שהוא משתגע פתאום זז לבד ובזמן שאני משחק הוא זז בתנועות חדות כשאני בקושי מזיז אותו החלפתי לעכבר אופטי של מיקרוסופט ואותה בעיה עכשיו ניסיתי עם משטח ובלי משטח אותו דרק ניסיתי להחליף יציאות אותו דרק מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
עד היום אני משתמש בעכבר כדורי רגיל של לוגי'טק. לפני כמה ימים החלטתי לקנות עכבר חדש וקניתי אופטי של TEAK ב40 שקל. כשחיברתי אותו נדהמתי לגלות שהוא ממש לא מדויק בתנועות איטיות, ושזה מאד קשה להתרגל לזה.(ניסיתי לקנפג בווינדוס אבל זה לא עוזר). האם עכברים *אופטיים* של חברות נורמליות כמו מיקרוסופט ולוג'יטק אמורים לפעול כמו העכברים הכדוריים הישנים והטובים? לפני שאני הולך לזרוק כסף אני צריך לדעת.
-
- 11 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי כזה: Logitech MouseMan Whell Optical USB עכשיו העניין הוא שאני יודע שבצורה כללית עדיף לעבוד בלי פד עם עכבר אופטי, כי רוב הפדים שאני מכיר מגידילים את החיכוך בין העכבר למשטח ובכך גורמים ללהשקות את תנועת העכבר. לחבר שלי יש עכבר אופטי של microsoft הואו עובד בלי פד על שולחן עץ רגיל כמו שיש לכולנו. אצלי משום מה יש בעיה, כשאני מנסה לעבוד עם העכבר שלי ללא משטח ישנה תופעה מוזרה שלעיתים המצביע של העכבר קופץ בצורה די דומה לקפיצות מוכרות בעכברים פשוטים עם גולה. לפעמים אני אפילו מניח את העכבר בלי לגוע בו ואני רואה את המצביע על המסך רועד קצת והוא לא מפסיק עד שאני לא מזיז את העכבר קצת. השאלה שלי האם יש מישהו שנתקל בתופעה זהה בעכבר מהסוג שיש לי ? והאם זה טבעי שתופעה כזאת…
-
- 26 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצוח לעכבר אופטי (לא להתבלבל עם אלחוטי.. ) תודה.
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום! יש לי עבר רגיל של ACER והוא לא רע. ובמלא מקומות אומרים שחייב לקנות עכבר אופטי! כדי לקנות אופטי? אלחוטי יותר טוב? שניהם ביחד?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם צריך שיהיה על משטח? או זה לא חשוב? אני שומע כל מיני חריקות שהוא עובר על השולחן עץ שלי
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
האם : שולחן זכוכית + עכבר אופטי = נדפקתי? כי הכבר מזייף וקופץ לי על פד... ועל זכוכית פשוט לא זז :-X
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-