עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by דרומי,

למערכת AMD על איזה מארז וספק הייתם מציעים לי ללכת? לא יותר מ 650 ש"ח זה התקציב לכך. אני חשבתי על: 1.Antec 3700AMB Metallic 350W Case שעולה 592 ש"ח. או 2.Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include עולה 439 ש"ח+ ספק:Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply שעולה 226 ש"ח. סה"כ 665. מה אתם הייתם מציעים?בסכום הנ"ל? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by eran131,

שלום קניתי מחשב חדש ורמקולים גם של Logitech דגם- Logitech S-220 2.1 Speakers OEM תמונה להמחשה- עכשיו לבעיה- כאשר אני שם את הרמקולים על Full ווליום אז שומעים את הbass נורמלי אבל הרמקולים עצמם שומעים ממש חדש. הכוונה שלי זה איך לאפס את ההגדרות של הרמקולים במחשב בבקשה תעזרו לי ערן

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. היי, אתמול קניתי את השלט הזה וכשנכנסתי לשחק איתו למשל בgta הבנתי שהמשחק בנוי לשלט של xbox שהd-pad והlsb מוחלפים, ועכשיו כשאני משחק אני צריך להשתמש בחיצים המעצבנים האלו. נסיתי להוריד את התוכנה של Logitech gaming software 9.02 כדי לשנות את המיקום של הכפתורים אבל לא כל כך הבנתי איפה האופציה הזאת נמצאת שם. גם במשחק עצמו אי אפשר לשנות את הכפתורים בגלל שזה שלט אלחוטי.. אם מישהו יודע אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. Started by BoRiS.K,

למחשב הזה...אל תגזימו במחיר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  5. האם יש מקום להבריג לוח אם של פנטיום 3 במארז של פנטיום 4? מישהו ניסה פעם?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by h2o,

כמו שרשום למעלה: -אלחוטי -עד-250 ש"ח -אני לא גיימר(אבל זה לא אומר שאם עכבר של גיימרים שונה ויותר טוב אני לא אקנה אותו)

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  7. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  8. Started by jean-paul,

מישהו מכיר את המארז יש לו ספק של 350w .אשמח אם מישהו יכוון אותי ללינק מתאים

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. אז כך: יש לי את המדפסת הזה כבר איזה שנה. בעיקרון היא עובדת בסדר. אני עכשיו בנקודה שנגמר לה הדיו ואני תוהה אם כדי לקנות מדפסת חדשה בקומה. בעיקרון אני לא צריך משהו הרבה יותר טוב ממנה. אני לא מדפיס הרבה תמונות או דברים כבדים. רק מסמכים פה ושם. העלות של ההחלפה של הדיו היא בערך 210ש"ח לשני ראשים מקוריים. אני תוהה אם יש משהו בבערך עד 500ש"ח שווה לי להחליף את המדפסת שלי עבורו. עוד שאלה שרציתי לשאול בקשר לדיו: אם יכולים להביא לי פיתרונות יותר חסכוניים לדיו? 210ש"ח זה דיי יקר בשבילי, אם אפשר לחסוך אני בשמחה אנסה. אני זוכר שאני קניתי חסניות של Demo2 או חברה בשם דומה בComputax. הן אומנם עלו לי רק 109ש"ח אבל נוצר לי רושם כיאלו היה שם רבע כמות או משהו כזה. הזמן שהן הסיפקו לי ממש שערו…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  10. Started by simon15,

שלום חבר'ה רציתי לשאול לדעתכם על המארז הבא... שבא עם ספק 400 watt זה המארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5355 איך המארז הזה? האם הספק שמגיע איתו ג'נרי או לא ג'נרי?

11. Started by generalA,

קניתי עכבר מייקרוסופט IntelliMosue V.2 Wireless לפני שבועיים בערך ב- 120 שקל. הקנייה כדאית?? מדובר בעכבר האלחוטי עם הכפתורי Back Forward בצדדי העכבר... המתאים לימניים בלבד...

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by LaSagna,

טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  13. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט טובה ואיכותית , במחיר לא יקר , שתתמוך לי בוויסטה . יש לי אחת של קראיטיב ישנה וטובה רק שהיא לא נתמכת במערכת ההפעלה הנ"ל ( נסיתי כמה דרייברים ולא עזר ). רציתי לדעת האם יש מצלמה שאכן תתמוך במערכת הפעלה וויסטה אם כן , תמליצו לי תודה ולילה טוב [br]פורסם בתאריך: 3.01.2008 בשעה 00:29:03 לא משנה , כבר קניתי אחת טובה ואיכותית !!Microsoft Vx-3000

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by eran1,

שלום לכולם, יש לי מצלמת אינטרנט של GPT כשאני רוצה להפעיל אותה במסנג'ר זה לא נותן לי וכשאני הולך לאשף מצלמה הוא כן מראה לי אבל כשאני הולך להגדרות או רושם לי שהמצלמה לא מחוברת או שהיא נמצאת בשימוש בתוכנה אחרת, ושום תוכנה לא פועל עם המצלמה הנטמיטינג אומנם פעל אבל הוא נסגר.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by Atom Mother Heart,

שלום אני צריך מדפסת שתהיה "סוס עבודה" אמינה וחסכונית, הדפסה בעיקר בשחור לבן (טקסטים) אין חשיבות למשולב(אבל אני לא פוסל) ועדיף שהמדפסת עצמה תהיה קומפקטית יש הצעות? נ.ב. עדיף לא להשקיע את כל הסכום...

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by Crazy_red,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום המתאים ונעבור לשאלה שלי , כמה עולה מתאם של שלט PS למחשב? מישהו יכול להביא לי לינק לאתר כלשהו שבו אפשר לקנות את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים אבל לא מקצועיים. מבחינתי העכבר הזה: http://www.glabs.co.il/Product.aspx?productid=330 הוא מצויין לשימושים שלי מבחינה של איך שהוא עובד בעיקרון זה מה שיש לי עכשיו: http://shop.awex.hu/images/microsoft-multimedia-keyboard_big%5B2%5D.jpg עכשיו למחשב החדש אני רוצה סט אלחוטי טוב שלא צריך להיות מקצועי...דומה בביצועים למה שהראתי קודם. הכי חשוב שלא יהיה ניתוקים שפתאום הוא קולט ופתאום לא.

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  18. טוב אז ככה , מחר על הבוקר אני נוסע לבאג .. אני חייב שתענו לי עד מחר ! יש לי 550 שקל ואני רוצה מקלדת + אוזניות גיימינג , בעבר היו לי אוזניות למוזיקה AKG K518, עכשיו אני רוצה לקנות חדשות למשחקים. אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת+אוזניות שביחד יצא לי 550 שקל . עכשיו , זה חייב להיות מבאג! בגלל המבצע שיש להם .. וחייב להיות כולל במבצע , רק SS וRAZER. עכשיו אל תמליצו לי על דברים שלא מהחברות האלה ! המבצע שיש בבאג הוא 50 אחוז על המוצר השני , כיאלו אני יכול לקחת לדוגמא את האוזניות SSSV2 ואת המקלדת SS SHIFT . ויצא לי ביחד 550 שקל , (המבצע הוא על הנמוך מבין השניים , אז האוזניות 400 שקל ועוד 150 שקל על המקלדת שבהנחה . ) עכשיו קצת פרטים אני רוצה אוזניות + מקלדת לגיימינג , ח…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by xgamer,

שלום המחשב שלי: AMD BARTON 2500 EPOX 8RDA+ 2*256 DDR 400 MHZ CORSAIR READON 9700 NP 2 HD 80 GB WD עכשיו יש לי ספק ג'נרי עד לפני כמה חודשיים המחשב עבד טוב.. ואז פתאום ירד לי הבאס ל 100 באיזה יום שאני לא יודע... העלתי ל 166 ובדקתי vcore במאמץ משהו כמו 1.22 אז שאלתי מישהו ולפי דעתו זה כנראה בטוח הספק... הרצתי פריים עבד כמה דקות והוציא שגיאה... בקיצור אני רוצה ספק חשבתי על HEC או TT משהו בסביבות 400 רצוי ספק מפנדה (קרוב אליי) או מישהו שיודע מה יכול להיות הבעיה ולא צריך בכלל לקנות ספק...

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  20. שלום לכולם , אני צריך המצלמה למדפסת משולבת לבית , ללימודים .. חשבתי על זאת Brother MFC5440CN http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=126763 או על HP 5610 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371536 HP נחשבים טובים במדפסות , אבל Brother ? למישהו יש ניסיון עם המדפסת הזאת? או עם Brother בכלל? או שיש מדפסת אחרת מומלצת במחיר הזה?? תודה !!!

21. Started by Mike-zet,

Hello I wanted to know the sizes of the case - ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server if some one has it I want to make sure that its can get in my table thanks

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  22. אבא שלי בחו"ל והוא אמר לי לתת לו כמה אופציות לקניית עכבר. אופטי (לא חייב אלחוטי אבל אם כן אז עדיף נטען). נתתי לו כבר את הMX500 וה 700 ואני צריך עוד לפחות אופציה אחת ששוה קניה. תודה.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by semi-t,

היי אני מעוניין שתמליצו לי על UPS טוב.. היה לי את של חברת Advice בעוצמה של 750va אך לצערי הסוללה הלכה לעולמה (האל פסק בן 5 שנים) ראיתי שכיום יש של כל מיני חברות נוספות ואני מתבלבל בין המבחר, תוכלו להמליץ לי על חברה ודגם טוב? (אני מעוניין שהוא יגבה לי רק את מחשב והמסך, עדיף ל-10 דקות ויותר..) כמו כן תוכלו להמליץ לי על ספק כוח של Thermaltake (עדיפות שלי) בעל 2 מאווררים? ראיתי דגם מסויים.. http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm האם הוא בעל 2 מאווררים? ואם לא, אז האם המאוורר בגודל 12ס"מ שלו שואב אוויר חם החוצה?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by kooyool,

אני רוצה לקנות גויסטיק למחשב בשבוע הקרוב ואני אשמח אם תביאו לי כמה הצעות אני צריך גויסטיק קרבי עד 1000 שקל (יש לי עכשיו את ה extreme 3d pro ואני רוצה משהוא יותר טוב) אני צריך משהוא בארץ כי אני רוצה את זה שיגיע השבוע תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  25. אני מתלבט בין מצלמה דיגיטלית או canon power shot a70 או fuji fine pix 2800(2.0 או fuji fine pix 3800 או olympus camedia c-720 ultra zoom האם ידוע לכם אם המחירים בהולנד זולים משמעותית מישראל?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים