עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by bigman84,

אני קונה את המפרט הבא ואני צריך לדעת איזה ספק ( כמה שיותר זול) יהיה מספיק טוב בשביל לתמוך ברכיבים: intel pentium D 920 2.8 GHz ATi Radeon x1600 512MG 512MG x2 533Mhz DDR 2 160GB S-ATA 2 HD DVDRW קיצור זה העיקר. כשהלכתי לחנות הציעו לי מארז + ספק באיזה 600 שקל. זה באמת תווך המחירים למארז ולספק שיכול להריץ את המחשב? מארז וספק יותר זולים לא יתאימו למערכת? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by DEMON HUNTER,

המסך שיש לי עכשיו הוא ממש מצויין ואני מזה מרוצה ממנו ( SAMSUNG SYNCMASTER 750s 17 אינץ') והציאו מסך של אותה חברה SYNCMASTER 759 במחיר של 500 שקל בערך מישהו מכיר את המסך החדש והאם הוא שווה משהו ומה ההבדלים בין הדגמים.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by moonjib,

תביאו ביקורות של העכברים החדשים האלו ....דיון רשמי כזה... ביקורת של gamespot על הG7 : http://hardware.gamespot.com/Story-ST-22472-2675-x-x-x

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  4. היי הזמנתי מארז של HEC מדגם 6A19 עם ספק HEC 400 שוב בשוטטותי ברחבי האנטרנט ראיתי 2 מארזים http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11144 ומארז נוסף שאני חושב שהוא מארז ג'נרי לכול דבר,רק שהספק שלו מחברת EZ-COOL מגיע עם 3 שנות אחריות http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10745 האם שני המארזים הללו שווים משהו בכלל מול הHEC שהזמנתי?

5. אז איזה משטח מעדיפים, משהו שהוא יותר פד בד שהוא "רך", או משהו כמו ICEMET וכו', שבנוים על בסיס זכוכית, או ברזל או כל מיני דברים כאלו וקשים. ואם בחרתם בסוג מסויים, אז תגידו גם למה, ועם איזה עכבר מוציאים ממנו מקסימום תוצאות.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  6. מתלבט בין שני סוגי עכברים: הלייזר האלחוטי 6000 או האופטי האלחוטי 5000(מספרי דגם) תודה לעונים ניר

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by -Blaze-,

מצאתי את המארז הזה במקרה, וחשבתי לקנות אותו. לפי ביקורות הוא מאוד קר (10 מעלות יותר קר מהלאנבוי) ולדעתי הוא מאוד יפה. אז איך זה שבחיים לא שמעתי עליו? ואפחד לא ממליץ עליו? ד"א הוא עולה 400 שקל ורציתי לדעת אם כדאי לי לקחת את האנרמקס 535 כשיש ב200 שקל יותר זול את הספייר 500W ברור לי שהאנרמקס הרבה יותר טוב, אבל הספייר 500W לא יחזיק לי X1900XT?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  8. מי שיודע שיכתוב לי מאיפה המחירים בפרטי.... תודה...

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by udi,

שלום יש לי מפרט מחשב חדש שהוא MSI "K8N Neo2 Platinum AMD Athlon 64 3500 Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology raedon 9800pro ועוד ציוד הקפי { עכבר, מצלמה .... } אני מתלבט בין שני דברים שהם הראשון : ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU המארז הזה מגיע עם עם ספק של ANTEC השני : ANTEC מדגם AMG1000 יחד עם ספק Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN { לשים לב שהספק הוא active pfc } ההבדל בין שני האפשרויות לגבי המחיר הוא בסביבות 50-80 ש"ח { האפשרות השני יותר יקרה } והמאר השני הוא עם חלון שזה לא כל כך משנה לי השאלה מה יותר כדי מבין השתיים תודה על העזרה מראש

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by Lior4543,

יש תוכנה כלשהי שאני יכול לשלוט על המיקרופון שלי ? לעשות לו הד , להגביר אותו , להתעסק שם על כל הדברים האלה של המיקרופון וכל זה? (לא תוכנות הקלטה.)

11. Started by doronz,

שלום רב, דרושה המלצתכם על מדפסת/מכונת צילום מדגם samsung scx-4720fn. האם אתם מכירים מדפסות טובות יותר באותו טווח מחיר של 1200 ש"ח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. פנטיום 3, 550MHZ לוח אם 512MB זכרון דיסק קשיח 20GB כונן CD כפול 32 של ACER צורב כפול 8 של פיליפס כונן 1.44 מסך "17 786FD MAG כרטיס מסך TNT RIVA 16MB מודם 56K כרטיס רשת כרטיס קול Creative 128 מה מחיר המקסימום שאני יכול לדרוש עליו ? תודה !!!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  13. Started by ET,

אם כן, אז איך?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by harel1,

תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין תודה!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  15. אז כך: יש לי את המדפסת הזה כבר איזה שנה. בעיקרון היא עובדת בסדר. אני עכשיו בנקודה שנגמר לה הדיו ואני תוהה אם כדי לקנות מדפסת חדשה בקומה. בעיקרון אני לא צריך משהו הרבה יותר טוב ממנה. אני לא מדפיס הרבה תמונות או דברים כבדים. רק מסמכים פה ושם. העלות של ההחלפה של הדיו היא בערך 210ש"ח לשני ראשים מקוריים. אני תוהה אם יש משהו בבערך עד 500ש"ח שווה לי להחליף את המדפסת שלי עבורו. עוד שאלה שרציתי לשאול בקשר לדיו: אם יכולים להביא לי פיתרונות יותר חסכוניים לדיו? 210ש"ח זה דיי יקר בשבילי, אם אפשר לחסוך אני בשמחה אנסה. אני זוכר שאני קניתי חסניות של Demo2 או חברה בשם דומה בComputax. הן אומנם עלו לי רק 109ש"ח אבל נוצר לי רושם כיאלו היה שם רבע כמות או משהו כזה. הזמן שהן הסיפקו לי ממש שערו…

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  16. Started by Black_Citadel,

קניתי מLOGICPC מוצר שנקרא ERGONOMIC GEL PAD... המוצר נראה יפה מאוד חיצונית וכו' וכו'.. אבל - אני לא מצליח להתרגל לכרית ג'יל הזה, אני כאילו צריך להרים את היד מעליה ולתפוס את העכבר שזה מעצבן מאוד ואפילו מעייף את המפרק, אני מפספס פה משהו ? הכרית ג'יל אמורה להיות כלפי הצד ושאני ישתמש בה רק כשאני "במנוחה" או משהו ?

17. אשמח להמלצות גם ל-200 ש"ח וגם ל-300. תודה.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by guyyug,

אני יודע שהנושא נחרש אבל.... השאלות העניניות: ראיתי את הTT 360 בסביבות 300 שקל ויש שני דגמים עם שני מאוררים http://www.thermaltake.com/purepower/w00067.htm עם מאורר אחד http://www.thermaltake.com/purepower/w00045.htm האם הבדל של 30 שקל שווה או שאין בכלל הבדל בביצועים? יש טעם להשקיעה בספק יקר יותר ? אלטרנטיבות עם יחס מחיר תועלת טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  19. הטלפון הזה הגיע אלי במצב קשה עם צג תצוגה חיצוני סדוק אבל הצג הפנימי של הLCD עובד כמו גדול, והדובדבן שבקצפת הוא שניתן להתקין לינוקס על הדברים הללו : לינק 1 http://tuxmobil.org/phones_linux_nokia.html בקיצור אם למישהו יש כבל כזה, או יודע להפנות אותי למדריך כיצד לבנות כבל כזה - אני אשמח מישהו יודע איפה מוכרים דברים כאלו בארץ \./ במחיר סביר? אם תרצו אתם למכור לי אותו גם זה מקובל. תודה. hq4ever(_~_)gmail.com

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. מחשב משולב שיש בו מדפסת סורק מכונת צילום פקס ברמה איכותית למשרד פירסום תגובות הולמות יתקבלו בברכה :-} תנו הצעות למכשרים טובים אמינים ומחירהם תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by sazmanir,
    • 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. היי יש לי ספק כוח של 400W ואל פסק שמספק של 360W. השאלה שלי היא - כל עוד אין הפסקת חשמל והמחשב מקבל את החשמל מהקיר, האם האל פסק פשוט נותן לחשמל הרגיל לזרום והמחשב מקבל 400W? או שגם במצב זה המחשב יקבל 360W? תודה

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by barakfire,

חברה משהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג תוכנת gps למחשב כף יד!!! למה יש לי את ה destinetor 3 והיא לא עדכנית

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  24. היי.. אני מחפש מקלדת אלחוטית קומפקטית ונוחה שמשלבת בתוכה עכבר בצורת כדור עקיבה ראיתי פעם כאלה אבל עכשיו אני לא מוצא. מישהו יודע איפה אפשר לקנות או איך קוראים לכזה דבר שאני יוכל למצוא?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  25. הרדאון 8500 all in wonder מתי הוא מגיע והאם יהיה כרטיס של ati או רק הצ'יפ ?האם יהיה כרטיס של ati עצמה או רק חברות אחרות שייצרו את הכרטיס עם ציפים של ati ואם כך אז איזו חברה עדיפה הרקולס ?

דיונים חדשים בפורומים