ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלווום ביום שבת ניקיתי את המארז.. קצת שואב אבק קצת אויר דחוס.. ויצא שהמאוורר בגב המארז יותר מרעיש ממקודם בקיצור זה המאוורר הבעייתי.. יש לי עוד מאוורר 120mm של TT על הגוף קירור של המעבד והוא יותר טוב אבל מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים אני חושב שיש משהו יותר טוב ושקט. חשוב לי יותר שקט מביצועים.. אבל שיהיו ביצועים סבירים. לא חשוב לי אם זה מאוורר עם לדים או לא.. זה לא משנה יש לי.. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הוא פתאום מת אני חושב זו קורוזיה , מבינים בזה משהו ? תצורפת תמונה של המכשיר מפורק 6230 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי עכבר בעל 5 כפתורים של BELKIN כמו ברב העכברים הכפתור ה 4 וה 5 הם לזוז אחורה קדימה בדפים של האינט'. הבעיה שכשאני לוחץ אחורה או קדימה (כפתור 4 או 5) זה חוזר או הולך קדימה יותר מדף אחד, איך אני מתרן את זה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
השארתי כאן הודעה לפני שבועיים בערך על סורק ישן במצב חדש לגמרי שיש ברשותי. הדריוור כבר שנים לא ברשותי והחברה, TAMARACK, פשטה את הרגל, כך נאמר לי. אני תקוע עם סורק חדש לגמרי בלי יכולת לחברו למחשב. משום מה ה-PLUG AND PLAY לא עובד עליו ויש צורך בדריוור המקורי. היום מצאתי את החוברת המקורית של הסורק וגיליתי שלדריוור קוראים TWAIN IMAGE DRIVER. אני לא יודע אם זה יעזור אבל שווה לנסות. בכל מקרה גם אם המקרה אבוד ואין סיכוי לאתר את הדריוור אנא עזרו לי למצוא דרך חלופית כמו דריוור דומה של חברה אחרת או של מוצר אחר של TAMARACK או הדרכה בנוגע להגדרות אישיות במחשב עצמו בעזרת ה-PLUG AND PLAY של ה-WIN XP. מליון תודות מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
ניראה לי שזה שייך לפה אז אני מבקש מארז+ספק מKSP.. אז יש שם מארז הAntec ATX MIDI Super Lanboy שהוא מצוין לפי הביקורות..וגם HEC 475W שיש שמה מה אתם אומרים יש דרך לשפר? חסרונות בדברים שאמרתי? מה דעתכם?!
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום ראיתי מספפר ספקים ורשום על רובם בעיקר אלו מתחת ל 500W שהם ATX ועל החזקים יותר ATX2 מה ההבדל בין התקנים אם יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
לא יודע איך קוראים לזה וכמה זה אמור לעלות. מקווה שההסבר שלי ברור.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום.... טוב הבעיה לי היא, לפני כשנה וקצת דוד שלי הביא לי מצלמה דיגיטלית (די פשוטה - מצלמה בשביל שיחות דרך האינטרנט) אחרי כמה זמן ניתקתי אותה והיום אני מעוניין להשתמש בה מחדש. אבל.... הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים שלה למחשב והם ישנים - המחשב אמר להוריד חדשים (כמובן כבר חיברתי את המצלמה ול WINDOWS XP אין דרייבר בשבילה) נכנסתי לאתר של חברת המצלמה (Kensington) והדרייבר הכי חדש שיש שמה הוא לWINDOWS 98 ומילניום הורדתי אותו וניסיתי להתקין אותו אבל קפץ לי הודעה שזה מיועד אך ורק ל98 ומילניום, מה אני יכול לעשות עכשיו? יש מקום או מישהו שיצר דרייבר בשביל המצלמה הזו?? מה אני אמור לעשות??? I need some help... ??? ??? תודה מראש Some Thing... :-\ שכחתי לרשום את הדגם של המצלמה -&g…
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זה המארז: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm אז ככה: 1)אני צריך דיעות עליו... קירור? מראה? 2)אני צריך את המידות שלו ואני לא יודע איפה הן נמצאות בקישור שנתתי תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט טובה ואיכותית , במחיר לא יקר , שתתמוך לי בוויסטה . יש לי אחת של קראיטיב ישנה וטובה רק שהיא לא נתמכת במערכת ההפעלה הנ"ל ( נסיתי כמה דרייברים ולא עזר ). רציתי לדעת האם יש מצלמה שאכן תתמוך במערכת הפעלה וויסטה אם כן , תמליצו לי תודה ולילה טוב [br]פורסם בתאריך: 3.01.2008 בשעה 00:29:03 לא משנה , כבר קניתי אחת טובה ואיכותית !!Microsoft Vx-3000
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הספק FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA יספיק ל: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM DFI NF4 ULTRA INFINITY eVGA 6800GS 256MB PCI-E ¤1,200.00 PQI DDR 1024MB 400MHZ ¤580.00 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ¤370.00 LG GSA-4167B BLACK BULK ¤260.00
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר ע"מ שאוכל לעבוד על המחשב מהסלון, המחשב נמצא כ 8-10 מטר רחוק מהסלון ויש שני קירות גבס בדרך, האם הסט של Logitech® diNovo Media Desktop Laser ידע לתת לי פתרון? תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
צריך המלצה לגיים פאד איכותי, אין לי תקציב מסויים. רצוי שיהיה אלחוטי, ואם אין אלחוטיים טובים אז גם חוטי זה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה קטנה ,יש לי עכבר ומקלדת של razer לצורכי גיימינג והחלטתי להעביר את המחשב לנקודה אחרת בחדר . הבעיה היא שחסר לי משהו כמו חצי מטר של הכבל בשביל להגיע למחשב ,היות ואני משחק המון אני לא יודע אם לקנות כבל שיאריך לא יפגע בעבודה התקינה של העכבר (מהירות וכל זה) אשמח אם תעזרו לי להחליט א.לקנות קבל usb שיאריך את הקיים ב.לקנות מרכזית usb מחוברת למתח חיצוני ולהשתמש בה כמאריך תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אם זה לא שייך לכאן אז להעביר בבקשה אבל אני חושב שזה שייך לכאן כי זה ממש קשור למחשב בתור ציוד היקפי. התקציב שלי הוא סביבות ה-200 או 250 ש"ח המצלמה רצוי שתתלבש על מסך [LCD] צבע כהה חובה...\: כחול או שחור או אפור אני צריך מיקרופון מובנה ואיכות וידאו לייב במסנג'ר הכי גבוהה שאפשר.. רצוי מחנות בראשל"צ [סקייפיסי או גולדטופ או פיסיסנטר או KSP] למה אני צריך להתייחס מבחינת איכות וידאו בלייב? QVGA? לכידת וידאו? כי הרזולוציות שונות בשני המושגים הללו.. איך המצלמה הזאת? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2509
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בדחיפות מדפסת הזרקת דיו טובה במחיר בין 200 ל450. חשוב מאד שהמכליות דיו לא יהיו מצומקות והדיו למדפסת לא יהיה יקר מדי. חשוב עלות תועלת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי יש לי MX 1000 שעבד כמה שנים טובות ופתאום יום אחד בהיר כפתור שמאל וימין הפסיקו לעבוד. מישהו מכיר את הבעיה יודע אולי איך לפתור אותה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני בבבעיה קשה נגמר לי הכסף ואני צריך ספק כח אני לא יודע איזה יתאים לי המפרט שלי: GIGA-BYTE GA-7VAXP AMD ATHLON XP 2000 RADEON 9700 PRO maxtor 80 gb 7200 ספק 400 ג'נרי יספיק לי? איזה חברה כדאי לי גם?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העכבר הזה בצבע כחול, למעט באופיס דיפו שדורשים עליו 300 ש"ח טבין ותקילין !! זאת בזמן שהעכבר האפור הרגיל נמכר בהרבה מקומות ב אזור ה 200 ש"ח בלבד.
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מצאתי את המארז הזה במקרה, וחשבתי לקנות אותו. לפי ביקורות הוא מאוד קר (10 מעלות יותר קר מהלאנבוי) ולדעתי הוא מאוד יפה. אז איך זה שבחיים לא שמעתי עליו? ואפחד לא ממליץ עליו? ד"א הוא עולה 400 שקל ורציתי לדעת אם כדאי לי לקחת את האנרמקס 535 כשיש ב200 שקל יותר זול את הספייר 500W ברור לי שהאנרמקס הרבה יותר טוב, אבל הספייר 500W לא יחזיק לי X1900XT?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש מרחב עבודה גדול שקט ואיכות בנייה טובה. הוא יספק את זה? וזה לא גנ'רי נכון? וזה שווה את המחיר?
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מיטלבת בין שלושה עכברים : LOGITHEC G5 LOGITHEC MX 1000 LOGITHEC MX 610
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה למחשב שמתאים גם ל PS (גם בתור ג'ויסטיק רגיל) וגם עם רטט, קיצר דבר נחמד ביותר אבל הבעיה היא שיש לו חיבור קצת מוזר שאין לי כמוהו ממש במחשב החדש (היה לי בקודם), אתם יודעים במקרה אם אני יכול להשיג מתאם כלשהו? החיבור הוא: זכר 8 פינים מלמעלה ו 7 מלמטה. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש. רציתי לדעת איזה עכבר עדיף לרכוש, אלחוטי או בלוטות'? השימוש השוטף הוא שימוש סטנדרטי של אינטרנט ומסנג'ר. בנוסף - מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-