ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מדפסת לשימוש ביתי (רצוי של HP) ושתהיה בין 400-500 ש"ח. לאחרונה הסתכלתי על הדגם C3183 של חברת HP. כמה שאלות: 1. האם היא מומלצת? 2. כמה יעלה מיכל צבעוני וכמה שחור של מדפסת מסוג זה? 3. האם יש המלצות נוספות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חבר'ה אם אפשר קצת חוות דעת לגבי הספק הנ"ל Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN דגם W0069 המפרט שלי מצויין למטה מעבד 2000 לא לשכוח ( לא ב-OC ) ... אני מתכנן ככל הנראה גם בעתיד לרכוש כרטיס מסך כגון ג'יפה 6800 שהספק יחזיק לי אותו כמו שצריך ..וגם את המחשב כנ"ל ושאר ירקות ! תודה רבה וב"ט !
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה השוק בארץ מציע? אני מעוניין לראות את כל האופציות, מיועד למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case 2 fans, Front USB, HEC-300ART PS NIS 432.28 עריכת המודר: כותרת.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמת אינטרנט של GPT כשאני רוצה להפעיל אותה במסנג'ר זה לא נותן לי וכשאני הולך לאשף מצלמה הוא כן מראה לי אבל כשאני הולך להגדרות או רושם לי שהמצלמה לא מחוברת או שהיא נמצאת בשימוש בתוכנה אחרת, ושום תוכנה לא פועל עם המצלמה הנטמיטינג אומנם פעל אבל הוא נסגר.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
המעבד הוא בOC על מתח של 1.625 זאת התוצאה אחרי 4 הרצות של הבדיקה ב SANDRA 2005- זה אחרי 8 הרצות (לא כולל את ה 4 מקודם) זה נחשב בסדר?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי ספק 300W של TT, ואני רוצה לדעת איך הוא עובד. הוא נותן לכל חלק בנפרד 300W או שהוא מפיק לכל היותר 300W ומחלק אותו בהתאם לצורך? ומה יקרה אם הצריכה תהיה מעל 300W?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
האם הg5 הוא העכבר הכי טוב בעולם? אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
Hello I wanted to know the sizes of the case - ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server if some one has it I want to make sure that its can get in my table thanks
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כדי להיות מיודע, "אחרי החגים" בכתבה לא הכי מספק בעולם (בעיקר כשבחו"ל כנראה הוא ישוחרר לפני).. פשוט בגלל שהזמנתי מלוג'יטק את העכבר (pre-order) והם לא שלחו לי שום אימייל מתי הוא אמור להגיע..
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
הזמנתי את המארז הנ"ל(VM1000A). מה אתם חושבים עליו, מכל הבחינות? כמו כן: האם ישנה אפשרות להוריד את הדלת שמכסה את הכוננים? http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm דלת: http://www.thermaltake.com/images/cases/products/lanfire/vm1000a/DoorOpen.jpg
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גויסטיק למחשב בשבוע הקרוב ואני אשמח אם תביאו לי כמה הצעות אני צריך גויסטיק קרבי עד 1000 שקל (יש לי עכשיו את ה extreme 3d pro ואני רוצה משהוא יותר טוב) אני צריך משהוא בארץ כי אני רוצה את זה שיגיע השבוע תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש AMD 64 bit 3000 עם לוח אם GIGABYTE GA-K8NF9 וכרטיס מסך פשוט ב- PCI-E (או X300 או GEFORCE 6200). המחשב לא מיועד למשחקים או ל- OC. אמרו לי שצריך להשקיע במארז ובספק כדי לשמור על המעבד. ראיתי הרבה המלצות על COMPUCASE 6A19 כמארז מתאים, אלא שכתב לי מישהו שצריך להחליף את הספק כי הוא לא מתאים, בספק של Thermaltake TT360APD W0004R, כי הוא בתקן ATX 2.0, שחשוב כשמשתמשים ב- PCI-E. לעומתו כתב לי מישהו אחר שהספק הזה גרוע, גם הוא לא בתקן ATX 2.0, ועדיף להישאר עם הספק שבמארז. בדקתי באתר היצרן, ובאמת גם הדגם הזה לא בתקן ATX 2.0. אז עכשיו אני מבולבל. 1. האם זה כ"כ חשוב שיהיה ספק בתקן הזה? הספקים הזולים ביותר בתקן כזה מתחילים ב- 450 ש"ח, רק הספק. מישהו מכיר זולים יותר…
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מצלמה דיגיטלית או canon power shot a70 או fuji fine pix 2800(2.0 או fuji fine pix 3800 או olympus camedia c-720 ultra zoom האם ידוע לכם אם המחירים בהולנד זולים משמעותית מישראל?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בעוד כ שבוע וחצי אני יהיה בארה"ב ורציתי לברר פה לפני שאני קונה אם יש עוד מארזים בסדר גודל מבחינת איכות ואופציות של ה - TEMJIN 07 ? או בכלל האם לדעתכם יש מארזים יותר איכותיים ממנו.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת שתפקידה יהיה לרק הדפיס תמונות התקציב שלי הוא בערך 300 שקל עם חריגה אפשרית המון תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לעשות רשת בשני מחשבים ככה ששני המחשבים יוכלו להיות באינטרנט באותו זמן ??? יש לי win98 בשניהם ו-netvision אמרו לי שאי אפשר לעשות ככה עם כבלים אולי אתם יודעים איך ואם מישהו מכיר את התוכנה Wingate האם זה אפשרי לעשות את זה איתה? ואם כן איך? ואולי יש תוכנה אחרת שאתם יכולים להמליץ לי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני בבבעיה קשה נגמר לי הכסף ואני צריך ספק כח אני לא יודע איזה יתאים לי המפרט שלי: GIGA-BYTE GA-7VAXP AMD ATHLON XP 2000 RADEON 9700 PRO maxtor 80 gb 7200 ספק 400 ג'נרי יספיק לי? איזה חברה כדאי לי גם?
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=zboard תודה
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה: -אלחוטי -עד-250 ש"ח -אני לא גיימר(אבל זה לא אומר שאם עכבר של גיימרים שונה ויותר טוב אני לא אקנה אותו)
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה רציתי לשאול לדעתכם על המארז הבא... שבא עם ספק 400 watt זה המארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5355 איך המארז הזה? האם הספק שמגיע איתו ג'נרי או לא ג'נרי?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי עכבר מייקרוסופט IntelliMosue V.2 Wireless לפני שבועיים בערך ב- 120 שקל. הקנייה כדאית?? מדובר בעכבר האלחוטי עם הכפתורי Back Forward בצדדי העכבר... המתאים לימניים בלבד...
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש סורק. הוא לא צריך להיות משהו מיוחד ( = יקר ). אני רק צריך אותו על מנת שאני אוכל לתייק סיכומים (על דפי נייר) למחשב. בקשר לתקציב אני לא יודע באיזה מחירים נעים הסורקים של ימינו. אם תוכלו כתבו לי דגמי סורקים במחירים סבירים. אני מעדיף שיהיה בסביבות 200 - 350 ש"ח אבל אם צריך יותר גם תכתבו (אבל לא להגזים), אולי אני אעלה את התקציב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-