ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
1) יש לי מערכת: Msi k7t266 pro 2,256mb ddr, athlon xp 1600, asus v7100t 32 mb וקיבלתי ב-3DMARK2001 2650 נקודות. זה הגיוני? אם לא אז מה עליי לעשות כדי לשפר את זה? (אגב ההגדרות הם על DEFAULT) 2)יש לי מסך MAG מדגם XJ700T . ובתחתית הזכוכית יש כתמים (נראה לי שזה חומר מיוחד ששמו שמתחיל לרדת) האם אני צודק? ואם יש לי עדיין אחריות שי סיכוי שיחליפו לי את הזכוכית?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי 128MB RAM של 133MHz לבן דוד שלי יש 128MB ב 2 חתיכות של 64 אבל ב MHz100 עכשיו הוא קונה 256MB זיכרון ב 133MHz וניפטר מה 128 עם ה 100MHZ כדי לי לקחת אותם?? או שזה יעבוד לי רק יותר לאט? יותר מהר? או שאני בכלל לא יכול להשתמש בהם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אממממ יש רעיונות מה לעשות בשביל לנקות אותה? בין הכפתורים יש טונות של לכלוך ואני משתגע מזה.. חייב לנקות את זה אבל.. ניסיתי אם קיסם או כל מיני רעיונות מטומטמים ולא עזר במיוחד יש למישהו רעיונות ???
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה טוב ללכת לMY COPUTER - PROPERTIES - DEVICE MANGER וללחוץ על איזה רכיב שיש לך במחשב פעמיים ואז ללשונית DRIVER ואז UPDATE DRIVER ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אנשים קניתי את העכבר הזה Microsoft Basic Optical Mouse וגם כשהמחשב שלי מחובה הלד האדום שבתוך העכבר דולק וזה מפריע לי לישון ... האם זה צריך ליהיות ככה ? או שאפשר לנתק ?
-
- 10 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
מעבד שח"1068 1800+ amd athalon לוח אם ש"ח gygabite 7vix 266 470 זכרון דידיאר 256 378 שקל מארז 136 שקל מה כדאי מה לא? הצעות לכרטים מסך בתחום ה600 שקל. האם asus g-force ti 64 ddr טוב? יש לי סה"כ עד 2800 שקל תעזרו בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מזה כשבוע יש לי בחדר פרסקוט 3.2, המשרה אווירה של סאונה בשילוב עם חדר המנועים של הטיטניק ז"ל, וכעת החלטתי (אחרי שפיתחתי הפרעות נפשיות הודות לרעש) להחליף מארז ומאוורר. בעניין המאוורר כבר בחרתי את ZALMAN 7000, וכעת נשאר לי לבחור מארז. אני צריך (וזה הרי חשוב) שיהיה שקט, לא איכפת לי איך הוא נראה. טווח המחירים הינו עד 700 ש"ח (ועדיף פחות כמובן) - וישכלול ספק, מן הסתם. אשמח להצעות והמלצות, עדיפות לכאלו בעלי נסיון. תודה
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לאחרונה התפתחה פה תופעה די מעצבנת של אנשים שמתחננים לעזרה. לחלק גדול מהת'רדים יש כותרות כמו:"צריך עזרה דחוף", "אנא עיזרו", "יש לי שאלה מטומטמת" ועוד כל מיני כותרות מיותרות. אני לא חושב שיש פה ת'רדים שלא נענים, צריך פשוט סבלנות זה פורום לא צ'ט ולאנשים לוקח לפעמים זמן לענות. אני לא יודע למה אבשים מתננים לעזרה, אנשים פה עוזרים ומגיבים מעל ומעבר למה שאני מכיר בארץ והעזרה בדרך כלל מקצועית ואמינה. אז אנא מכם משתמשים יקרים, לא צריך להתחנן ולדחוק במשתמשי הפורום, הם עושים את זה מרצונם החופשי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות gamepad למחשב בתקציב של 350 שקל.. אפשר בקשה הצעות?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מעבד - Intel P4 - 1.7GHz 478PIN 996ש"ח לוח אם - אין לי מושג איזה ואם אתם נותנים אחד תוסיפו לידו גם ביקורות טובה זיכרון - CORSAIR 256MB DDR CMX256A-3000C2 635 ש"ח כרטיס מסך - GAINWARD GF3 TI500TV - 1410 ש"ח מארז + ספק כוח - Dragon DA-01BD FULL TOWER - 1218 ש"ח אני חייב Full Tower סידירום - Lite on Cd X 52 - 181 ש"ח צורב - PLEXTOR CDRW 40X12X40 862 ש"ח כונן דיסקטים - ALPS FLOPPY 1.44 58 ש"ח וזה יוצא בערך 6200 ש"ח בקשר לכרטיס מסך אני לא כל כך בטוח ויש לי תקציב מההורים שלי רק של 5500 שח ואני לא Hardisk וגם לא מסך ובקשר למעבד אני מוכן להשקיע במפזר חום טוב בהכול רק כדי לעלות את המהירות ליבה של המעבד ל3000 תודה רבה. ואני לא יקח בחיים מערכת Amd .
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ... רציתי לדעת מה דעתכם על המקלדת של לוג'יטק שבקישור הבא:: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3850 והאם אתם ממליצים על אחת אחרת בתקציב של עד 90 ש"ח??? תודה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי את מאג 17" 786fd שקניתי לפני שנה וחצי. אני צריך מסך חדש לדודה שלי וראיתי שהדגם הזה עדיין חזק בשוק (אני מרוצה ממנו מאוד) ועולה 1400 ש"ח. ראיתי גם את הדגם החדש יותר (796fd) שעולה 1500 ש"ח בערך. רציתי לשאול אם שווה ללכת עליו?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
רציתי לרכוש את BROTHER MFC-J430W כשהתקשרתי המוכר ניסה לשכנע אותי לרכוש את הגרסה החדשה של המדפסת : BROTHER MFC-J470DW חוץ מההבדל במחיר( כ40 ש"ח יותר ב470), הצבעים לפי מה שראיתי יותר יקרים ב470 . אז האם כדאי לי בכל זאת לרכוש אותה במקום 430? השימושים שלי צנועים למדי, מדי פעם לסרוק/להדפיס משהו... פשוט מבחינת תמיכה באתר של בראדר אפילו לא מצאתי את המודל 430.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לשים מצלמות נסתרות בחדר בבית שלי, גודל החדר הוא כ-10 מטר על 10 מטר וצמוד עליו יש עוד חדר קטן יותר (מרפסת סגורה - 5 על 3) רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי? אין לי אף אחד לפנות עליו התקציב זה עד 2,000 ש"ח אם אין בררה.. עדיף פחות, לא צריך משהו איכותי - זיהוי פנים וכו.. לא איכות DVD חיפשתי קצת ברשת ומצאתי: מצלמת וידאו נסתרת אלחוטית צבעונית G 2.4 http://www.e-sales.co.il/index.htm?573.htm&1 ואפשר להוסיף לזה עוד מצלמות: http://www.e-sales.co.il/index.htm?579.htm&1 זה נראה לי קצת זול יחסית למה שמצאתי בזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=G-UnSpy&keyword=מצלמה%20אלחוטית&orderby=price יש בזה איזה תרגיל? המצלמות האלה מתאימות לי…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע על קיומו של כרטיס עם יציאות של Usb2 או יודע על כל דרך אחרת להוסיף יציאה מסוג זה למחשב?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם למישהו יצא להתנסות עם העכבר הזה ויכול להגיד האם לדעתו הוא באמת שווה 500-600 ש"ח? עד כמה הוא נוח, מדוייק ומגיב מהר? אני כרגע משתמש בG9 על DPI מקסימלי (3600) וזה די נוח לי. אבל נראה לי שאני אהנה יותר ב-5600 אחרי תקופת התרגלות קצרה. בנוסף לכך ה-G9 די קטן עבור כף היד שלי (או בערך כל כף-יד אחרת ביקום נראה לי) ואני אשמח למשהו שימלא אותה טוב יותר (עכבר עם "תחת" גדול יותר/ארוך יותר ולחצנים טיפה גבוהים יותר). בתודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך מדפסת USB במחיר של עד 300 ש"ח, עדיפות למדפסות אמינות ועם דיו זול. אני יודע שאי אפשר להשיג מדפסת משהו משהו עם זה אבל זה מה יש :\ תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול אחרי שניקיתי עכבר של מיקרוסופט רגיל שלי של יותר מ4 שנים, הוא התחיל לעבוד מוזר ועכשיו לא מסוגל לעשות תפקידו. אני צריך משהו בסביבות 150-300 ש''ח חוטי עדיף יותר מאלחוטי לאייזר עדיף יותר מאופטי לפחות 3 כפתורים כמו בעכבר רגיל האם מישהו מכיר עכבר ארגונומי טוב? אודה אם תמליצו משהו מפה: http://bit.ly/ouOtYf חג שמח לכולכם!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה פשוטה- האם יש דבר כזה? מכשיר שהוא גם מדפסת משולבת (מדפסת,פקס,סורק) וגם כורך ספירלה? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי, אבל נאמר לי שיש דברים כאלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, אשתי מורה לערבית, ולכן אני מחפש מקלדת לעברית / ערבית / אנגלית (עד 100 ש"ח): מה מומלץ? אשמח ללינק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, צריך המלצה למדפסת משולבת אמינה הכוללת סורק+פקס. דבר חשוב מאוד הוא שהמדפסת תיהיה חסכונית בצבע ולא תזרוק יותר מידיי על כל הדפסה. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למכשיר משולב מדפסת + סורק + פקס + מכונת צילום. מבחינת כמות ההדפסה, היא נמוכה מאוד, מספר דפים בודדים בשבוע, חשוב שהמכשיר יהיה קטן וקומפקטי, ואם אפשר לחבר אותו ללא כבלים (יש בדירה גם רשת קווית וגם WiFi) באופן אלחוטי לדוגמא, זה עדיף. במידה ורלוונטי, זה המפרט שאליו יצטרף המכשיר שתמליצו עליו, חשוב שהמכשיר יהיה ניכן לרכישה ברשת KSP. http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-