ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבקש מאבא שלי שיקנה לי סט אלחוטי של לוג'יטק בארה"ב, מהסיבה הפשוטה שהם עולים שם פחות מחצי. האם יש דרך להוסיף אותיות עבריות למקלדת - כאלה שמגרדים ?? מדבקות שקופות ? אם כן מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים את העכבר הזה ויש לי בעיה 3 כפתורים לא מגיבים הכפתורים של השינו dpi והכפתור של back בבקשה תעזרו לי וכן התקנתי את הדרייברים
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1.אני צריך ספק חדש .. אבל חייב שיהיה כמה דברים.. סליבים-היה לי את ההאק בלי עכשיו יש לי עם אני לא מוכן לוותר על זה ואני לא מיתכוון לחזור על התהליך שוב ;D ספק שיראה טוב אם איכות גימור טוב. אם אפשר מודולארי אז למה לא .. וכמובן שיהיה יציב ואיכותי גם בביצועים אם כי לא חייב הטוב ביותר מעל 400W יש לי 300W.. לא מספיק כבר ועוד יבוא כרטיס מסך אחר מקרוב . אז מה האפשרויות שלי ? חשבתי על ה OCZ 450W .. יש משהו דומה בפחות כסף ? 2 אל פסק . אני לא צריך שעה של מחשב עובד ... אלא רק לימנוע את השניה שיש קפיצה . ואני צרי להחזיק מערכת כבדה יחסית .. A64 754 2000@2500 גיגה זיכרון כניראה 6800GT HDD 160 גיגה הספק שיבחר . CTR 17 XJ770 של מאג וזהו בערך אז איכות או כמות ?! או…
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את העכבר הישן שלי, השימוש הוא משרדי בלבד אבל אני רוצה להשקיע בעכבר נוח ואיכותי. אני פחות מלהב מאלחוטיים, בגלל שצריך להחליף בטריות לעיתים תכופות (אלא אם מישהו ממש ממליץ על אלחוטי מסויים). התקציב שלי עד 300 ש"ח. אני מתלבט בין עכבר Logitech G5 Laser Mouse עכבר Logitech G9 Laser Mouse עכבר LogiTech MX518 יש המלצות נוספות\אחרות? תודה רבה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לקנות מקלדת מולטימדיה עם כל מיני תוספות וכתורים שונים ומשונים על מה תמליצו לי ?? והאם יש סט שבא עם העכברים MX518 או MX1000 אם כן תגידו לי איפה מוכרים אותם
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מדפסת משרדית משולבת (כולל פקס וסורק), כמובן מדפסת לייזר, שחור-לבן, איכותית, עם אפשרות להדפסה דו צדדית. התקציב שלי הוא 500-900 ש"ח. אשמח מאוד להמלצות ועזרה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אני מחפש אוזניות ("קשת" ) חוטיות למחשב בדגש על משחקים. אם זה משנה משהו אז גם לסרטים... הכי חשוב שאוכל לשמוע בווליום סביר/גבוה ולא כל הבית ישמע איתי ביחד. תקציב עד 300 ש"ח, אם חייב אפשר לחרוג ב 50 ש"ח. אשמח להצעות של מספר דגמים. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אממ.... מה אתם אומרים על הסט הזה: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KB(S)-2830 עכשיו, אם תשימו לב, העכבר פועל בלי סוללה, והוא שואב את החשמל ממשטח אלקטרומגנטי מתחתיו..... האם זה יוצר קרינה? או בעייתי? בתודה, גבריאל.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אוקי אבא שלי קנה mx 1000 של לוגיטק (לעבודה משרדית) אוקי עכשיו הגלגלת לא מגיבה אבל אם עושים ריסט היא מגיבה שוב לכמה דקות איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
קניתי עכבר ב-50 שח של TECH אני יודע שזה עכבר מעאפן אבל אין כסף! עכשיו יש לו כניסת PS2 ושאני מכניס כלום לא קורה העכבר לא פועל....למה? צריך דריברים או משהו או שצריך להסיר את הדריבר של העכבר הקודם?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש דבר כזה? אם כן תמליצו כי אני ממש רוצה מקלדת גיימינג אבל אני לא רוצה להתבאס שאין עברית...
-
- 18 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אז ככה. אני צריך מקלדת סבירה, לא יקרה ולא בעלת מאפיינים מיוחדים, אני לא רוצה מקלדת אלחוטית אבל שתהיה שחורה. כמה שיותר זול אבל שתהיה איכותית ובעלת שם טוב, תודה.
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש gps לאוטו אני מתלבט בין השניים האלה האם המעבד של ה 169 שחזק ב 100mhz שווה את המחיר? האם האיטיות ב168 מורגשת ? או שזה סתם לחובבי mhz ? אגב הייתי רוצה לדעת איזה תוכנות ניווט אני יכול להתקין בו מה האופציות כאילו..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שאני נותן לו הוא 70 ש"ח (+אפשרות לחריגה קטנה אם החריגה ממש שווה את זה). עדיפויות לפאד: - מגע נוח ו"כייפי" עם כף היד - מדוייק - עקבי (החלקה טובה) נ.ב. יש לי את ה-razer goliathus אבל הוא מאוד שחוק ובלוי והגיע הזמן להחליפו.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את OfficeJet Pro 8710 או OfficeJet Pro 7720 . אני רואה כאן דיו חלופי שמתאים למדפסות הללו. השאלה האם ניתן לשים בהם דיו חלופי ללא בעיה ? כי הבנתי ממזמן ש-HP חסמה את החלופיות. התקשרתי לשירות לקוחות של HP והם אמרו שאין חסימה כזו, ושאם תהיה בעיה להתקשר לתמיכה שלהם שיעזרו. אני לא רוצה להתקע עם מדפסת ללא אופציה לדיו חלופי...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, חסכתי קצת כסף =] ואני צריך מקלדת חדשה כי את שלי שברתי אפשר להגיד אין לי את הרגלים של המקלדת וחלק ממקשים שבורים עקב שימוש בשואב אבק ולמדתי שאסור לשואב אבק במקלדת. אין לי ממש דרישות חוץ מזה שתהיה ככה - שחורה. על מה אתם ממליצים עד 450 שקל, כמובן מומלץ פחות... תודה.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
זכרונות עוד אין כרטיס מסך כרגע יש סתם אבל בקרוב יהיה 6600 או 6600 GT לוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-K8U מעבד AMD Sempron 3100+ 1.8 GHz socket 754 וכל השאר קבוע [שני כוננים אולי בקרוב 3, שני הארדיסקים, וזהו בערך נראה לי] בקשר לתאורה וקירור [עוד לא החלטתי מים או רגיל] יהיה להם ספק נפרד אז מהקטע הזה אין לי מה לדאוג ועוד שאלה, ללוח הזה, כל ספק יתאים לי או שאני צריך איזה משהו אני יודע עם איזה 24 פינים או מה שזה לא יהיה [החיבור החדש שיש ללוחות]? מקווה לתשובה בהקדם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הציעו לי משומש ibm p-III 600 ram 192 MB hd 20 G DVD F.d. modem כרטיס רשת מסך 12" משקל 1.2 ק"ג תחנת עגינה באחריות לעוד הרבה זמן. מחיר: 5500 ש"ח. לדעתי זה ממש מציאה, מחר אני נפגש כנראה עם הבנאדם לבדוק את הכל ולהשאיר לו מקדמה שישמור לי אותו. הבעיה היא שא' זה נשמע לי קצת יותר מדי טוב. (מחשב כזה בלי תח' עגינה ודי.וי.די עם מעבד 700 עולה בפלונטר כמעט 10000 ש"ח) ב' באותו הכסף או קצת יותר בהתחלה חשבתי לקנות compaq 701, שזה אותו מפרט רק AMD Duron 950 ו 256 ram ומסך 14.1, אבל שוקל פי 3, בלי תחנת עגינה, וזה קומפק שנחשב הרבה פחות טוב מיבמ, או לחלופין דגמים מקבילים של קומפק או Hp עם מעבד p-III 800-850. ועכשיו אני בהתלבטויות קשות. מה דעתכם? ובכלל על מה הייתם ממליצים בסכום של עד 6-6.5…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי סופסוף הארד דיסק חדש .... הרכבתי אותו ולוח האם מזהה אותו אבל לא ווינדוס .... אתם יכולים לעזור לי???..
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת מכנית של Razer ומקש ה Home נדפק (כאשר לוחצים עליו הוא לא קופץ בחזרה ב 50% מהמקרים). האם לדעתכם אוכל לקבל על העניין מקלדת חדשה ? זה מקש די חשוב וזה די מעצבן
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אתם חושבים שמחשבים קטנטנים הם שימושיים? והאם, לפי דעתכם הם יהיו טובים למסיבות רשת? והאם מחירם מצדיק את ההשקעה ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורי רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש ללמידוים שלה בטכניון זה צריך להיות מחשב יחיסית זול ובעיקר ללימודים הוא צריךלשמש גם כמערכת לשמוע דיסקים כך שתריך רמקולים טובים התקציב הוא בערך 4500-5000(אם מסך) אתם בבקשה יכולים לתת לי מפרט טוב שיתאים לזה תודה אמנון
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מקלדת שתיהיה טובה לי לגיימינג וגם לעריכה חשוב שיהיה במקלדת כפתורים נוספים שניתנים לתיכנות, מינימום 6 תקציב פחות בעייתי כרגע אבל לא צריך להשתגע מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ע"פ בדיקה שעשיתי ה VCORE של הסרבר שלי הוא 1.5V כשהמתח שהמעבד אמור לעבוד (סלרון 900) הוא 1.75 לא ראיתי בביוס אפשרות להגדיל את המתח כמו כן האם זה יכול לגרום לבעיות? בנתים המחשב רץ בסדר גמור!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-