עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by apolo1,

אני מחפש מארז למחשב משהו בסביבות ה 300 שקל +/- שיהיה בו מקום ל 4 מאווררים (1 דלת, 1 קדימה ו 2 אחורה) רצוי 90-120 מ"מ בנוסף אני רוצה לרכוש ספק מתח PURE POWER מחברה עם שם של 450W ומעלה בסביבות מחיר 400 שקל תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by Gnome,

צהריים טובים, (סורי על ההודעה הארוכה :-\) אני צריך את העזרה שלכם ברכישת מחשב כף יד בתקציב של כ-1700 ש"ח +- אם כי פתוח להצעות נוספות. הגיע הזמן לקנות מחשב כף יד חדש אחרי שהקודם נהרס, כרגע שוכב פה לידי IPAQ מסדרה 2200 של HP וניתן לאמר שהוא מת +-... אחרי תקופה קצרה של זמן שנמשכת מקסימום מספר בודד של שעות ועד למספר בודד של כמה שניות הוא נכבה טוטאלית ומבצע HARD RESET כאשר הוא מוחק את כל האינפורמציה עליו (למעט מע' הפעלה כמובן ומידע על ה-SD). התיקון שלו מסתבר עולה כמו חדש כמוהו (איזה הפתעה...) וזה בזבוז לתקן. שכן למרבה ההפתעה הוא החזיק שנה וחודשיים בלבד! המחשב נקנה תחילה כחלק מה-DESTINATOR ובהמשך כמובן שימש כיומן ספר טלפונים וכו'... כאן מגיע החלק בו אני זקוק לעזרה שלכם. ה…

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by wombat,

שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  4. אני מחפש מקלדת רק של Microsoft שתקלוט לטווח של 3-3.5 מטרים. קיים דבר כזה ובמחיר סביר ? ובסביר אני מדבר בסכום של 100-150 שקלים עם חריגה גג 200. אני מחפש לא סט עם עכבר כי קניתי שבוע שעבר את ה-Microsoft Explorer ואני מרוצה ממנו ממש. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by yellow acid,

אז ככה, אני פחות מחפש את ה"גאג'טים" וכל מיני עזרים לגיימרים, המטרה שלי זה שיהיה יותר קל ללחוץ על הכפתורים. אני צריך שיהיו לי כפתורים בעיברית, ורצוי מאד מקש אנטר גדול ומקש באקספייס גדול במחיר הכי זול שאפשר. תודה לכולם!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לרכוש רמקולים למחשב בתקציב של כ-300 ש"ח(ניתן לחרוג מעט, אבל לא בהגזמה). עיקר השימוש שלהם הוא לשמיעת מוזיקה. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by איתמר,

אני לא בדיוק מבין בזה אבל אם אפשר איזה משהו זול

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  8. Started by Curse,

תקציב 500 ש''ח הרכב רמקולים:5.1 של logitech בלבד

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by roisgs2,
    • 0 תגובות
    • 427 צפיות
  10. Started by ben389,

שלום. יש לי מחשב פרסקוט 3G עם לוח P4P800-E DELUX, שני דיסקים קשיחים וכרטיס מסך 9200 (בעתיד מתוכננת קניה של X800GT או דומה). המארז והספק שניהם ג'נריים והקירור למעבד הוא קירור סטוק. יש לי בעיה רצינית של קירור (נכון להיום מעבד:70 ולוח: 36) ורעש. אני מעוניין לקרר את כל המערכת ועם זאת להשתיק אותה שלא יהיה אפשר לשמוע אותה. התקציב לכל העניין הוא ¤1000+-. מארז: חשבתי על המארז הידוע COMPUCASE CI-6A19 ולהוסיף לו מאוורר שקט במיוחד (אולי גם להחליף את הקיים בשקט). איזה מאווררי 120 שקטים אפשר להשיג? :s05: ספק: חשבתי על ENERMAX 420W NOISETAKER. הבנתי שהוא שקט ועושה את העבודה. למה ספק בלי מאווררים עולה בארץ פי 2 מבחו"ל? קירור למעבד: המאוורר המקורי עושה מלא רעש …

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  11. יש לי לוח אם asus p4p800 זכרון 512 DDR מעבד 2.4C של אינטל ATI RADEON 9600 PRO עכשיו שאלותיי הן : 1. האם הלוח שלי תומך בDDR2 והאם כדאי לשדרג לג'יגה של DDR 2 ואיך עדיף לעשות את זה עם 2 סלוטים של 512 או סלוט אחד של ג'יגה 2. אני רוצה לקנות כ.מסך חדש בAGP כמעט קניתי את ה7800GS אבל לפי מה שקראתי והבנתי זה לא שווה את הכסף והכרטיס 6800GT קרוב בביצועים ל7800GS מה אתם ממליצים שכדאי לקנות עד 1500 ש"ח כ.מסך 3. עכשיו אני לא כל כך מכיר מישהו מוכן להסביר לי מה פשר החברות כמו gainward ו leadtek וכדומה כי אני יודע שיש את המוכרים יותר ומוכרים פחות כמו כן ראיתי גם על הXFX שלא כדאי לקנות אותם בגלל שהגוף קירור לא הכי יעיל, הבעיה שראיתי כרטיסים זולים יחסית אבל של חברות שאני לא מכיר ולא שמעתי…

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  12. אז ככה... אני בתהליכי שדרוג ציוד הגיימינג שלי שהוזנח בשנה האחרונה בעקבות חוסר זמן נכון לעכשיו זה הציוד שלי עכבר- Zowie EC1 EVO משטח - Qck+ מקלדת-Ducky Shine 3 MX RED Switches אוזניות - במשך 4 שנים השתמשתי בATH-700 , לפני כמה ימים רכשתי את הSennheiser G4ME ONE White - חייב לציין שאני מאוד מרוצה מהאוזניות !!! בכל מקרה - אתמול בצעתי רכישה של משטח חדש Artisan Hien Soft L Red Whine דרך האתר הרשמי של Artisan לפי סיקורים , המשטח פחות או יותר גדול כמו הQCK שלי , הרבה הרבה יותר איכותי והצבע האדום פשוט קנה אותי : D עכשיו מה שאני מחפש כבר כמה ימים זה שדרוג המקלדת ( שנראה כסיכוי קלוש ותיכף אסביר למה ) ושדרוג העכבר ! נתחיל בעכברים: משלל העכברים שזרוקים לי מתחת למיט…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, זה מפרט המחשב שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*32 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI וכמו שאתם רואים צריך לשדרג אותו {הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול} יש לי 2 אפשרויות: אפשרות א: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 Luxeon sub+2Sp MSI GeForce4 Ti4200 - TD64 סה"כ: 1653 אפשרות ב: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo סה"כ: 1675 והשאלה שלי: איזה משני האפשרויות יותר טו…

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  14. היי ברשותי מקלדת K350 אלחוטית של לוג'יטק ולאחורנה ביצעתי עדכון לתוכנה ומאז אני לא יכול לגשת להגדרות המקלדת והמסך נכנס רק לתפריט בסיסי בלי יכולת לגשת להגדרות של המקדלת.(מצורפת תמונה) אודה מאוד למי שיכול להנחות אותי כיצד לפתוח את המסך הסטנדרטי של ההגדרות כי אני שכחתי.

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by 114508534,

אהלן ובוקר טוב יש ברשותנו , את המשולבת הנ"ל, אבא שלי ברוב חוכמתו החליט להחליף דיו ולא ידע כיצד לעשות את זה אז הוא הרים את המכסה חיכה שהראש יצא וניתק את החשמל וככה החליף ראש, מעכשיו המדפסת לא עובדת בכלל, איך אפשר לאתחל לה את ההגדרות, מדפסת חדשה וחבל לזרוק . תודה ושבת שלום לכולם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by hadary,

שלום לכולם!! אני די חדשה ויש לי שאלה אני רוצה לקנות למחשב כרטיס תלת-מימד... אני צריכה לדעת בערך מחירים והמלצות... תודה רבה מראש!!! :-/

17. לפני 3 שבועות קניתי את האוזניות האלו באיבורי: http://www.roccat.org/Products/Gaming-Sound/ROCCAT-Kave-5-1/ נהנתי מהם ממש אבל תמיד היה ברקע רעש סטטי מעצבן שבקע מהסנטר שלהם (אלו אוזניות 5.1), בקיצור הלכתי היום לאיבורי והסתבר שזה פגם. הביאו לי אחד אחר באריזה והתעקשתי לבדוק אותו במקום. הסתבר שגם לו יש את הרעש הסטטי הזה! קיצר אחרי וויכוח הסתבר שלא ניתן להחזיר לי כסף למרות ששילמתי במזומן מהסיבה שעברו יותר שבועיים. קבלתי זיכוי ואני מסונדל לקנות אצלם. אז איזו אוזניות הכי טובות ממה שיש להם לגיימינג וסרטים? צריך עזרה מהר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2644&filters%5B1806%5D%5B%5D=1815

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by erezforce,

שלום לכולם יש לי עכבר מדגם של -TEACK-OX1100 דגם שניתן למצוא בגוגל ובכול אתר בקיצור אנשים הבעיה שלי היא כזאת נכון בעכבר רגיל אנחנו מכירים 3 דברים גלגל וקליק ימני ודאבל קליק שמאלי אז בעכבר התקנתי אותו והכול והוא לא נותן לי דאבל קליק שמאלי במקש דאבל שמאלי הוא נתן לי תפעולה הזאת בכתפור בצד וזה לא נוח ולא הצלחתי להגדיר שדאבל קליק השמאלי יעשה תפעולה זאת שלו כמו שאנחנו מכירים ברגיל אז למי שמכיר ויכול לעזור אני מאוד אשמח שיהיה שבת שלום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by X,

אנשים תעזרו לי אני לגמרי לא יודע מה לעשות.....לקנות P4 או AMD........ כמעט לכל המדינה הזאת יש Intel ובקושי יש לAMD תמיכה ובקושי יש לאנשים AMD בכלל וגם אני מניח שרוב העם לא מודע ליתרונות של AMD אבל אני אם אני אקנה מחשב איזה מעבד לשים?! :-[

• 53 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by UVnet,

יש לי שני דיסקים קשיחים אחד הוא 20 GB מלא עד הסוף והשני הוא 40 GB חדש איך אני מעתיק את כל המידע שעל הראשון לשני?? אני צריך עזרה ממש דחוף כי הראשון הוא של IBM והוא בתהליכי גסיסה סופניים. ועוד משהו הראשון מחולק ל 4 כוננים של 5 ג'יגה כל אחד איך אני מיישם את אותה שיטת חלוקה על השני? (כלומר 4 כוננים של 10 ג'יגה כל אחד) ושאלה אחרונה האם יש לי דרך שבה אוכל להעתיק את המידע מהראשון לשני מבלי לשנות ע"י כך את התארוך (מלשון תאריך) של כל תיקייה, כלומר שאם יש לי תיקייה שכרגע התאריך שרשום שהיא Modified הוא 20/1/1999 שאחרי שהיא תועבר התאריך לא ישתנה ולא יהפוך לתאריך של היום (היום שבו היא הועתקה). אם תוכלו נא להגיב כמה שיותר מהר תודה רבה מראש לכולם...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ilia121,

יש לי כרטיס pcmcia והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך אפשרית לחבר אותו לפיסי? (בעזרת כרטיס או משהו)

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by tzvia8,

שלום וברכה, משום מה אני לא יכולה לסרוק יותר במדפסת המשולבת שלי HP5610. פירוט התקלה בקובץ המצורף. אודה לעזרה. [attachment deleted by admin]

23. Started by jambo,

החלתטי איזה מחשב אני הולך לרכוש והוצע לי הכרטיס הבא hercules 3d propet 3 geforce 3 64 mb ddr

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  24. חברה צריך עזרה דחוף! מה אתם אומרים על העכברים של GENIUS ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1922 לעומת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1921 פשוט אין במלאי את הMX518.. שווה לחכות לו וזהו ? עזרה דחוף בבקשה ! תודה OCELOT

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  25. היי , בסופו של דבר יש לי קונה סופי למחשב שלי , אני צריך לארגן מחשב חדש מהר... אודה לכם -=מאוד=- אם תתייחסו ותעזרו לי.. בעקרון מה שאני יודע שאני רוצה זה : מחשב מבוסס AMD : 1. מעבד : Athlon 1.4Mhz 3. דיסק קשיח : IBM 40GB 7200RPM 4. כרטיס מסך Gforce 2 MMX 64MB (יש לו TV OUT ?) 5. זכרון - 256MB - איזה דגם וחברה ? 6. לוח אם - איזה (שמתאים למעבד כמובן..) ? 7. מודם פנימי - איזה ? 8. כרטיס קול - איזה ? (לא צריך משהו חזק..) 9. CDROM - איזה חברה ומהירות ? 10. DVD (אני צריך) - איזה ? 11. צורב (לא צריך משהו מהיר במיוחד) - איזה ? 12. מסך , מתלבט בין "19 MAG , לבין "15 LCD (דק) - מה מומלץ ? מתנצל מראש על ריבוי השאלות , פשוט פעם אחרונה שקניתי מחשב , לא ביררתי לפני , ולא יצא משהו.. :-[ א…

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים