ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אהלן לעוזרים. אני מחפש קופסא שתכלול גם DVI אם אפשר במסגרת התקציב. יש כל כך הרבה סוגים שאני ממש התבלבלתי, זאת, נוסף לאי ההתמצאות שלי בנושא. ראיתי בפנדה מגוון רחב של קופסאות אבל לא ידעתי איזו חברה נחשבת לטובה בתחום. אני אשמח לכל עזרה. טוב, אחרי נבירה קלה מצאתי את המוצרים הבאים: הדגם הזה של חברת ATEN עולה 382 ש"ח באתר למיר מחשבים http://www.dcsil.com/newd/info_heb.asp?pro_id=849 יש גם את הדגם הזה של חברת D-LINK שנראה לי מוצלח במחיר של 184 ש"ח. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=6231&catcode=456&AdCat=&parentid= הם אמנם ללא DVI אבל זה הכי טוב שמצאתי. מישהו יכול להמליץ?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
רכשתי לאחי ליום הולדת G9. הבעיה שהוא לא מסתדר עם העכבר. לטענתו העכבר פשוט לא מדוייק, קשה לשימוש ואפילו עכבר אופטי של מיקרוסופט ב-80 ש"ח יותר נוח לשימוש ממנו. אני לא יודע אם מדובר בעכבר פגום או כיול גרוע או שפשוט העכבר לא בשבילו. אני מניח שיש בפורום בעלי G9. אודה מאד אם תרשמו את ההגדרות שלכם כדי שאוכל לבדוק אם המצב משתפר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך המלצה ללוח כתיבה אלקטרוני, בגודל A4 לכתיבת טקסט בעיקר, אפשרי גם רק עט, כמו כגון: http://www.bar-ezuz.co.il/sg_product~91226-70000~2255~2856.htm ובאופן כללי, האם ניתן לראות את מה שכותבים על הלוחות האלקטרונים, או שהם רק מקבלים מידע. ויש למישהו מוצר דומה שיכול להמליץ עליו?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
האם מאריך לרסיבר של העכבר (במקרה זה ה- MX Revolution) יפגע בביצועיו? אם לא, עד איזה אורך נחשב "לבטוח"?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
המליצו לי על המדפסת הזאת: DCP 150C http://www.pcworld.idg.com.au/index.php/taxid;4567;pid;4289;pt;1 אני קונה אותה ב-350 שקל, ועוד 4 מחסניות דיו ב-99 שקל (מבצע). שווה לי לקנות אותה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בעכבר בלוטות' לנייד שלי, אני לא משתמש מתוחכם, רק משהו שיעבוד בלי חוטים ובלי USB התקציב הוא כ-200 שקלים, אבל אם קיים הבדל משמעותי כלשהוא, אני אשקול גם עכבר בעבור 300 שקלים. תודה לעוזרים, גיל.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
לא הגיע הDRIVER - ואני לא יודע איך לכוון את ה-DPI ל-3200, מה אני יכול לעשות? *****טעות - צריך להוריד מהאתר*******************************************
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה על האנלוג סטיק שיש בגיים פאדים, בהגדרות של משחקים תמיד יש אחוזי deadzone מה הכוונה של זה ? מה זה deadzone וככל שזה יותר גבוה מה קורה לאנלוג סטיק ?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP 1315 משולבת. אני שולח דף להדפיס וזה רושם במצב שזה מדפיס אבל בעצם המדפסת לא עושה כלום. כל פעם שאני מוחק ומתקין מחדש את הדרייבר המדפסת עובדת אבל אחרי כמה זמן היא שוב לא מדפיסה. מדי פעם אני שולח משהו להדפסה וזה לא מדפיס ואחרי ריסטארט פתאום מדפיס. קיצר לא יודע לא מבין מה נסגר .. אפשר עזרה בבקשה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
האם הבקר של הXBOX 360 האלחוטי יכול לשמש גם כגיים פד למחשב?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי יש לי העכבר החדש ואני צריך עזרה אני תחת חלונות VISTA 64 ביט אני מנסה לעדכן את הFIRMWARE שלו ולא מצליח! כאשר אני מתקין, הוא זורק לי (החלונות) מסך של "מצאתי התקן חדש בלה בלה" והתוכנית עדכון של העכבר נתקעת. אחרי זה העכבר תקוע, אני צריך להוציא ולהכניס אותו לUSB ואז פועל שוב יש למישהו את הפתרון עבורי??? בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים בלבד לילד בבצפר. אם אפשר שהדיו יהיה כמה שיותר זול. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תG15 החדשה צלצלתי לחנות שאלתי עם יש לה על המקשים עברית והמוכר אמר שכן.... אבל לפי דפדוף קצר בפורום אני מבין שלא... אז יש או אין? ;D
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קבלתי מחשב משומש בירושה. האיתחול מתחיל בצורה מסודרת,אך בסופו ולפני הצגת הלוגו של windows והטענת התוכנה (איני יודע אפילו איזה WIN הוא ) מופיעה הודעהזו: TYAP THE NAME OF THE COMMAND INTERPRETER e.g ., c:\windows\command.com במצב זה המחשב ממתין כנראה לתגובה כל שהיא אך איני מצליח למוצאה. אודה למי שיתן לי פתרון . בתודה למפרע.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
דבר ראשון ה"מוחק" לא מוחק ברצף כלומר אם אני חזיק אותו כדי שימחק שורה שלמה הוא לא עושה את זה לכל מחיקה צריך ללחוץ בניפרד דבר שני לפעמים כפתור לא פועל מלחיצה שניה - למ אם אני כות משפט כזה ארוך וכותב רצוף כמה זמן אז ישותיות או רווח שליפעל מדי פע ???? שכחתי להגיד שזה מקלדת (+עכבר) אלחוטית של BELKIN
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר העדיפויות שלי הם ככה: קודם כל אני רוצה חברה טובה (LOGITECH,MICROSFT) ולא חברות מדבקה לדוגמא GPT TEAC וכו'... (גם תקופת אחריות סבירה שנתיים שלוש) אני מעוניין במקלדת והעכבר שיהיו עם הרגשה איכותית וסולידית ולא פלסיק מצועצע לגמרי.. עוד העדפה היא לסט אלחוטי בתור ניסיון להפחית כבלים ההיתי מעדיף שתיהיה קליטה של 2 שניים וחצי מטר לפחות הסט בין היתר מיועד למשחקים אבל זה לא סדר העדיפויות שלי אם יוצא שהעכבר לא ממש מתאים למשחקים אבל מדובר על עכבר סולידי ואלחוטי מחברה טובה אני מוכן להתפשר ואם יהיו עוד כמה כפתורים ניתנים לתכנות על העכבר יכול להיות נחמד כמו כן חייב מקלדת עם כל הכפתורים של הWMP ואינטרנט וכו'. החנות שממנה אני קונה אני גר במחרק הליכה מKSP OFFICE DEPOT …
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
כמו שכתבתי אני רוצה מדפסת משולבת (סורק, מדפסת מכונת צילום, ואם יש פקס אז מה טוב ) מה שאני רוצה זה,להדפיס תמונות מדי פעם וגם להדפיס עבודות ושהצבע למדפסת יהיה זול יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD שקורא USB... אבל צריך שה- USB יקרא את הדיסק נייד .. דיסק נייד WD 250 GB כול USB קורא דיסק נייד ? + קורא DIVX וכתוביות בעברית + שאפשר לעשות גודל כתוביות ולשחק שם עם ההגדרות .. איזה DVD הכי טוב ? מכיר מקסימלי 300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על עכבר טוב ב200 שקל ? השימושים זה בעיקר משחקי RPG .. חשוב שיהיה נוח בעיקר ומדוייק , לא חשוב לי שיהיו מלא כפתורים של העכבר (רק גלגלת) אם אפשר מKSP או חנות אחרת בסביבת חיפה, אם זה שווה את זה אז יש אפשרות לחריגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי,שבת שלום יש לי עכבר MX620 כמעט שנה. אני מרוצה מאוד מהעכבר,הוא אלחוטי וזה נוח מאוד,זה נותן חופש תנועה ונוחות. הבעייה היא,שהעכבר לפעמים קצת נדפק,אני לוחץ על כפתורים והוא לא מגיב.פשוט צריך ללחוץ כמה פעמים כדי שהוא יגיב... ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו קירוב המקלט,כיבוי והדלקת העכבר למשך כמה שניות ולראות אם זה עוזר,וזהו בינתיים הכיבוי וההדלקה עזר,אבל אני מפחד שזה יחזור על עצמו,ולא שאני מפחד אלא אני די בטוח שבסוף זה יחזור על עצמו... זה די מפריע לי כי אינ רוצה לגלוש בצורה רציפה באינטרנט וכו',וזה יהיה יותר קריטי במשחקים,אם פתאום העכבר נתקע לי ואני בקטע של יריות אז בגלל זה יכולים להרוג אותי מה אפשר לעשות?כדאי לפנות ללוג'יטק ולספר להם על הבעייה שיש לי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש את mx518, את g5(יקר שרך אגב) ויש עוד הרבה עכברים טובים... אני שחקן סיאס משמה אני צריך עכבר טוב... בכל אופן אני עובד מחר אז אמא שלי הולכת לקנות את העכבר אז אני לא יוכל לנסות אותו במקום או משהו כזה אז אם מישהו יכול לייעץ לי מנסיון איזה עכבר להגיד לאמא שלי לקנות אשמח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מחפש מדפסת שאני מדפיס דף עם תמונות ואחרי זה אני מדביק אותם למגנט ושהתמונות יצאו באיכות אני לא יודע דגמים סוגים וכו.. וזה על דף מיוחד לא רגיל ואני לאיודע איזה דף זה...זה לא דף זה מיוחד זה העניין..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד חדש, 1 לנייד אין BT, ואני רוצה לקנות לו מתאם USB BT, רצוי שיתמוך בסטיריאו A2DP , איזה מתאם טוב , וקטן כדאי שיעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות וקישורים 2 איזה אוזניות למוסיקה BT סטריאו כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם ? 3 איזה אוזניות BT עם מיקרופון כדאי לקנות כך שיעבוד טוב עם המתאם BT ואוכל לדבר ברחבי הבית בסקייפ? 4 האם יש היום טלפון סקייפ או ציוד הקפי BT, WIRELESS או אחר כמו לדוגמא כזה שיתחבר לטלפונים אלחוטים קיימים שיש לי כך שאוכל לדבר בסקייפ ודומיהם ? עם ודרך חיבור למחשב או בלי חיבור למחשב ורק לנתב? 5 למחשב נייד שלי יש יציאת FULL HDMI - כולל למעשה יציאה דיגיטלית של סאונד, לי יש בחדר, רסיבר ישן וטוב 5.1 של YAMAHA וטלוויזיה ישנה וטובה 29 של סוני כך שאי…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית עבור דפים A3 התקציב הוא כ - 30K - + שתוכל להתחבר לרשת שתהיה מהירה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך הפאד הזה לעכבר (G5)? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23841 ערוך/הסר הודעה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-