ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, יש לי כרגע מקלדת של NEC מאיזה מחשב שקניתי לפני 10 שנים מP1000 (לפני שהבנתי במחשבים) ואני חושב שהגיע הזמן להחליף אותה.. ראיתי שיש מקלדות נחמדות עם אורות באותיות ממש התלהבתי מזה. ישתלב טוב עם המארז שלי TT ELEMENT G על מה אתם ממליצים? למישהו שהוא מתכנת בשעות הבוקר וגיימר בשעות הלילה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחים שלום ראיתי באיזה משרד מארז שולחני במידות 30*35*8 ס"מ האם מארז כזה יכול לקלוט כל רכיב של מחשבים רגילים לוח אם HD ספק כוח CD/DVD ומערכת הקירור תומכת בכל מעבד מה החסרונות והיתרונות של כזה מארז בברכה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
בעיקרון אני אקנה בבאג, ונכנסתי לאתר ויש שם כל מיני פדים של RAZER. העכבר שעומד לרשותי הוא MX1100 , ואשמח שתתאימו לי פד מתאים. לאוו דווקא למשחקים, אלא לנוחות ומהירות העכבר. התקציב כמו המחירים הנ"ל. הנה המבחר: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=604&t=9
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שבועיים גיליתי שהEpson Stylus Color 600 שלי שווקה חיים על ראשי הצבע שלה - קניתי לה דיו חדש וכבר היא הדפיסה ממש רע אז לא ניסיתי לתקן אותה גם ככה היו לה לא מעט בעיות עם הצבע בזמן האחרון ובעטתי בה וכבר היא באמת לא מדפיסה. המדפסת הזו הייתה עובדת באמינות רבה וללא תקלות מכניות כלשהן , אך הרעש אוי.. תמיד רציתי לקנות סורק כדיי לסרוק פה ושם תמונות אבל, אין לי מקום ולכן אני שוקל לקנות מדפסת משולבת חדשה מ700 - 1500 שקל (כן תקציב מוזר) וחשוב לי האמינות שלה מכנית ועמידותה לאורך זמן באיכות ההדפסת וראשי הדיו. עוד דרישויות: (1) חוסכת בדיו (2)מחברה שלא נדיר למצוא את הדיו שלה בחנויות (3) דיו זול ביחס לאחרות (4) איכות סריקה טובה. מניסיון של מדפסות שהתקנתי לחברים בזמן האחרון : 1. לקסמרק…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אוקי אבא שלי קנה mx 1000 של לוגיטק (לעבודה משרדית) אוקי עכשיו הגלגלת לא מגיבה אבל אם עושים ריסט היא מגיבה שוב לכמה דקות איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
התקציב שאני נותן לו הוא 70 ש"ח (+אפשרות לחריגה קטנה אם החריגה ממש שווה את זה). עדיפויות לפאד: - מגע נוח ו"כייפי" עם כף היד - מדוייק - עקבי (החלקה טובה) נ.ב. יש לי את ה-razer goliathus אבל הוא מאוד שחוק ובלוי והגיע הזמן להחליפו.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את OfficeJet Pro 8710 או OfficeJet Pro 7720 . אני רואה כאן דיו חלופי שמתאים למדפסות הללו. השאלה האם ניתן לשים בהם דיו חלופי ללא בעיה ? כי הבנתי ממזמן ש-HP חסמה את החלופיות. התקשרתי לשירות לקוחות של HP והם אמרו שאין חסימה כזו, ושאם תהיה בעיה להתקשר לתמיכה שלהם שיעזרו. אני לא רוצה להתקע עם מדפסת ללא אופציה לדיו חלופי...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה: יש לי את מאג 17" 786fd שקניתי לפני שנה וחצי. אני צריך מסך חדש לדודה שלי וראיתי שהדגם הזה עדיין חזק בשוק (אני מרוצה ממנו מאוד) ועולה 1400 ש"ח. ראיתי גם את הדגם החדש יותר (796fd) שעולה 1500 ש"ח בערך. רציתי לשאול אם שווה ללכת עליו?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שאלה פשוטה- האם יש דבר כזה? מכשיר שהוא גם מדפסת משולבת (מדפסת,פקס,סורק) וגם כורך ספירלה? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי, אבל נאמר לי שיש דברים כאלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות מדפסת של HP מדגם Deskjet 3820, אך לא מצאתי דיו למדפסת הזאת אמרו לי שאני צריך לקנות דיו של דגם אחר שיתאים למדפסת הזאת, למישהו מכם יש את המדפסת ויכול לומר לי איזה דיו (של איזה דגם יותר נכון) אני צריך לקחת? בתודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
-
השאלה נוגעת למדפסות משולבות. השימושים הם בעיקר סריקת תמונות סטילס שיישמרו במחשב וצילום מסמכים בש"ל. לילה טוב
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי מקווה שזה מקום טוב לשאול אותו אם לא אשמח אם תכוונו אותי לפורום אחר שמישהו יוכל לעזור -- אז.. יש לי אוזניות steelseries siberia v2 איזה 3-4 שנים טובות שעבדו מעולה ושמרתי עליהם אבל בזמן האחרון המיקרופון עושה בעיות, זתומרת הכבל שלו לא המיקרופון עצמו אלא הורוד הזה שמתחבר לחיבור של החיבור.. הוא די נדפק כזה ואני צריך להחזיק אותו באיזשהו זווית כדי שהמיק יעבוד וישמעו אותי ובזמן שאני מכוון אותו ככה אני שומע מלא רעשים סטטים וגם מי שאני מדבר איתו שומע את זה אני מדבר על החלק הזה: מישו יודע איך אפשר לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי במחשב ממש מעט כניסות PCI - שתיים או שלוש - וכולן תפוסות. יש איזושהי דרך להוסיף כניסות PCI, מבלי להחליף את לוח האם, כמובן? תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
משהו שיהיה מובנה בתוך המארז, או אפילו סתם יונח על השולחן, אני מחפש סוג של צג... שיראה לי נתונים מהמחשב כמו: מהירות הורדה, כמה הורדתי... זה יהיה יותר ליופי מאשר שימושי... אני לא מחפש צג שמראה טמרפוטורות אלא מה שאמרתי-מהירות הורדה וכאלה דברים... יש חיה כזו? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
בעקבות אפל שיצאה עם המיני מק. יש עכשיו את המיני פיסי..... http://www.cybernetman.com/default.cfm?DocId=602
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הטונר המקורי הנ"ל למדפסת לייזר של ברדר . באתר השוואת מחירים המחיר נע מ- 155 ועד 250 שח האם יכול להיות מצב שלא מדובר באותו טונר מקורי ? דגם הטונר TN - 2010
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
Zalman CNPS9500 AT 92mm 319.00 Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) 2363.00 SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB ¤650.00 (לשאול על ה- 7200.10) CREATIVE X-Fi XtremeMusic ¤750.00 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 ¤2,400.00 ASUS P5W DH Deluxe 1,690.00¤ Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ANTEC TX1050B 500W 850 ???
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
איזה מההגאים עדיף למחשב[מתנה לבר מצווה D:]? הDFP מיועד לפלייסטיישן 2, אבל ראיתי שיש לו חיבור USB אז הוא פועל גם על המחשב, השאלה היא אם יש לו דרייברים רשמיים.. הMOMO Racing[לא הMomo Force] יותר חדש ומיועד למחשב, יש לו דרייברים רשמיים.. לDFP יש זווית סיבוב של 900 מעלות[2.5 סיבובים לכל צד] לעומת הMR עם 240[0.66 עד לנעילה].. בעקרון גם אין הרבה משחקי מחשב שינצלו את הזווית סיבוב שיש לDFP ואז אני אוכל להשתמש בו רק במצב של 200 מעלות[או שזה תקף רק לPS2?] * http://www.deafgamers.com/04_05reviews/logitech_drivingforcepro_ps2.htm בביקורת הזו על הDFP, כתוב שמאחר שזה הגה USB חיברו אותו למחשב והוא פעל במצב של 200 מעלות ובלי פורס פידבאק.. אני כנראה אלך על הMR, אבל אם למישהו יש חוות דעת ע…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, מי מספק אחריות למקלדות MICROSOFT שנקנו בחנות פיזית? האם החנות עצמה או שצריך לפנות ישירות למיקרוסופט?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש notebook cooling pad לXPS M1530 ויכול לקנות גם מארה"ב ולכן עניין התקציב גמיש. אשמח להמלצות וביקורות/חוות דעת על משטחים כאלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום אבא של חבר שלי טס בקרוב להונג קונג, ואני רוצה שיביא משם כמה דברים. מישהו יכול למצוא לי אתר של חנות שם באנגלית(אני לא מצאתי וחיפשתי קשות). או מישהו יודע מה רמת המחירים שם נמוכה/גבוהה מיפן?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אוקי אז ככה קניתי את ה AS3 ומעבד p4 1.8 אני שם את המשחה על הליבה אבל השאלה היא כזאותי נגיד ואני ימרח די הרבה יחסית ואז אני ישים את ההיטסינק אז מה שיקרה זה שהמשחה יכולה לצאת החוצה אל הרכיבים האחרים של המעבד האם זה יכול לגרום לנזק? או לקצר או משהו?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי MX REV של לוג'יטק כבר זמן מה (כשנתיים) ובזמן האחרון הכפתור השמאלי שלו נותן דאבל קליקים בלחיצה אחת. כלומר, אני לוחץ פעם אחת אבל יוצאים שתי לחיצות. נרכש באופיס דיפו בזמנו. מה עושים? לא זוכר כמה זמן אחריות. אני חושב 5 שנים. גם אם 3, זה תופס לגביי. למי פונים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם מארז פול טאור 6 מיסלות לכוננים כי היו מותקנים מלא דיסקים וכוננים הכל בוטל נישאר כוננן 1 ודיסק אחד במגירה נישלפת כל החורים בחזית נסגרו יש רק שני מאוורים אחד בחזית למטה השני מאחור למעלה מעל הספק המחשב עם AMD ישן XP2800 בעבודה קשה מגיע ל 49 מעלות קירור מקורי חוץ מיזה אין שום מאוורים עכשיו לעינין רציתי להחליף למארז אחר מידי ניסיתי על מארזי שלי הגעתי עד 4 מאוורים אבל העינין מתבשל ברצוני להחליף את המארז הגדול כי הוא כבד "מברזל" בקושי ניתן להזיזו מניסיונכם הייתי רוצה המלצה על מארז שלפחות יתן ביצועי קירור כמו הישן הבעיה במארזים הקטנים יותר כי הספק נימצא בחלק הגבוהה האחורי של המארז ותמיד יתחמם הלוח הוא ATX גדול ויש מארזים שבקושי ניכנס בו מדובר על מיספר מארזים כ…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-