ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
דרישות: שידע לסרוק שקופיות (כלומר שתיהיה לו תאורת על). הדרישות והטווח מחירים משאירים אותנו עם הרשימה הזו (מתוך זאפ): http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?sog=C-Scanner&DB67401=67402&DB37002=42827&DB37002=42835&DB37002=42837&DB37005=129083&DB37005=129085&DB37005=129084 אפשר המלצה על אחד מהם (או אחד שלא מופיע שם)? תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אחרי ששאלתי בקשר למסדרופ וראיתי שהוא אמין רציתי לשאול האם האוזניות שוות ב 330 שקל? יש עכשיו מבצע ואני ממש רוצה לקנות אבל רוצה לוודא.. הקישור: כאן
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש (2-3) מצלמות שניתן יהיה לצלם בעזרתן הרצאות ממרחק של כ 5-7 מטר, כל מצלמה תצלם לוח באורך של כ 2 מטר וגובה של כ 1.5 מטר. האיכות צריכה ליהיות טובה מספיק כדי שיהיה אפשר להבין מה כתוב על הלוח בלי מאמץ. המצלמות יהיו מקובעות לתקרה ולא תיהיה גישה אליהן בלי סולם לכן צריך אפשרות לחבר אותן ישירות למחשב ולשלוט עליהן מהמחשב, שיהיה אפשר להתחיל/להפסיק הקלטה, להעביר את הקבצים למחשב. כמובן שהמצלמה תקבל אספקת חשמל ממקור חיצוני ולא מבטריות(עדיף מחיבור USB). חשבתי על מצלמות USB באיכות גבוהה והקלטה בעזרת תוכנת מחשב(אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה הקלטה/עריכה שתתאים זה יהיה נהדר) ומיקרופון אלחוטי שהמרצה ישים על החולצה. אין תקציב מוגדר אך עדיף מצלמה כמה שיותר זולה ושתע…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שווה לקנות מסרטה דיגטלית Mustek DV 3000 http://www.mustek-europe.com/eng_/html/produkte/dv3000.htm ב300-400 שקל...? אני לא כל כך מבין במצלמות אז מישהו יכול להסביר לי בכללי מה האיכות והביצועים של המצלמה הזאת..? (ומה החסרונות שלה..בשביל מחיר כזה בטח יש לה הרבה חסרונות... )
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן פשוטה עם יכולת להדפיס ישירות מהסמארטפון. איזה מדפסות מומלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש משטח לאחד העכברים האופטיים המומלצים בפורום (ואולי גם לייזר).לאחר חיפוש בפורום ראיתי שיש המלצות רבות על משטחים של SteelSeries ובמיוחד QCK. בשל העדפתי למשטח עבה וגדול יותר מה-QCK הסטנדרטי מצאתי מס' משטחים שיכולים להתאים. SteelSeries QCK+ heavy SteelSeries NP+ כמו כן, ראיתי מס' דגמים שרציתי לדעת מה מיוחד בהם: 4HD ו-9HD. אשמח אם למישהו יש חו"ד על המשטחים הללו ויוכל לעזור לי לבחור את המתאים ביותר עבורי. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה סט אתם הייתם ממליצים (לי אישית חשוב עכבר נוח) אפשר לקבל הצעות משני חלקים קלומר מקלדת אפחלו רגילה ועכבר בניפרד אלחותי בהתחלה חשבתי על mx700 של לוגיטק אבל העכבר ניראה על הפנים עריכה מצאתי עוד כמה סטים מעניינים אנא תנו חבת דעת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=11963 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=5652 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=13250 בתודה מראש רז
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קורא כרטיסים (רצוי 3.5 אינץ') החובה היא שתהיה בו אפשרות לכרטיסי מכיוון שיש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י. הרצוי הוא פאנל שחור. לגבי תקציב קשה לי להגיד כי אני ממש לא מבין... תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת נחמדה למשחקים, רצוי שיהיה בה גם מקשי מולטימדיה. התקציב כמו שאמרתי בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת לייזר All in One, של HP. התוכנה הסתבכה וניסיתי לעשות Uninstall כדי להתקין מחדש. משום מה ההסרה לא מצליחה. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא לא מסכים כי הוא מזהה את ההתקנה הישנה. ניסיתי את ה Uninstall שמגיה עם ההתקנה (4 שלבים במסך DOS) וגם זה לא עזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת מה עדיף לי לקנות. אני מעוניין בבקר למחשב, וזה בעצם רק למשחק pes6. אבל בכלל, מה עדיף לי לקנות? הייתי מעוניין לדעת איזה בקר עמיד יותר,נוח יותר לידיים,חזק יותר, וטוב יותר. SONY playstation2 DUALSHOCK Controller (תמונה כאן) או Logitech® Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad (תמונה כאן) את השלט של הסוני אני יכול להשיג ב150, ועוד מתאם למחשב USB יעלה בסביבות ה80 (מתאם USB ל2 שלטים של סוני) - רק אני לא יודע אם המתאם יתמוך ברטט של השלט של סוני (שידוע ברטט החזק שלו). ואת הלוג'יטק אני יכול לקנות בKSP ב190 שקל. - בזה יש רטט לשלט (וגם אני לא יודע איזה רטט יש לו). אבל עניין התקציב פחות חשוב כרגע, הייתי מעוניין לדעת מה עמיד יותר,חזק יותר,מדוייק יותר, נוח ליידיים …
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סט מקלדת ועכבר אלחוטי עד 400 ש"ח. השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה,גלישה באינטרנט ומשחקים מידיי פעם שיוצאים (crysis וכו ..אפילו CS ). לצערי לא היה באפשרותי לקנות את הסטים שהיו בבאג ואופיס דיפו במבצע (באסה \= ) בינתיים יש אפשרות אחת: Logitech Cordless Desktop LX710 או LogiTech CordLess DeskTop Wave מהחנות Saletech . מישהו מכיר את החנות הזאת? http://www.saletech.co.il קצת מוזר המחיר של הסט הזה בהתחשב שבנעה מוכרים אותו ב 1000 ש"ח. בכל אופן,יש הצעות? תגובות בנוגע למקלדות הנ"ל יתקבלו בשמחה:
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם קיים דבר כזה מדפסת והדפים שמתי שמחממים [אפשר לגהץ את הדף הזה אם התמונה על חולצה ואז הצבע עובר לחולצה], מה ששמים על חולצות בצפר ובכלל כל הציורים על החולצות.
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
איזו מצלמת אינטרנט הכי טובה בסיביבות ה - 100 ש"ח?אפשר קצת יותר
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מה המדפסת/סורק הזולים ביותר שיכולים לבצע סריקה של חבילת דפים משני הצדדים ולעלות אותם בתור קובץ? אני לא מעורה בתחום אבל שמעתי שיש דגמים כאלה (כלומר יצירת PDF בודד הבנוי מכל הסריקות) מבחינת יכולות הדפסה, לא מעניין אותי, ידפיס אולי 2 דפים בחודש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, פתאום נעלם לי הקול במחשב אין לי מושג למה.. ב device manager הכל בסדר אין תקלות.. ניסיתי להתקין תדריברים מחדש וכלום לא עזר גם בדקתי ואין MUTE בשום מקום ואין, עדיין לי קול במחשב.. אני זוכר לפני כמה זמן היתה לי אותה בעיה ומישהו הביא לי איזה קובץ REG שהייתי צריך להכנס לadministrative tools ושם לעשות משהו אני כבר לא זוכר זה היה מזמן אבל זה עזר באותו הרגע למישהו יש איזה פתרון להביא לי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי , לחבר שלי יש את המפרט הבא : AXP 2500+ Barton with CoolerMaster Aero 7+ cooling EPoX 8RDA+ 512MB DDR PC3200 - Samsung WD 80GB 800JB 8MB ATA100 LiteOn 52X32X52 - Black Toshiba DVD - Black 48X16 SuperTalent Black Tower Modded Case 6 80MM Case Fans 1 Cold UV Cathode HEC-475VD 408W - PSU עכשיו , בזמן הקרוב אני הולך להוסיף לו למפרט את אלו : מאורר לדים ירוק של TT 80MM(אני מוציא את המאורר שבגג בשבילו ככה שעדיין נשארים 6מאוררים) שני קטודות , אחת כחולה אחת ירוקה של SUNBEAM(זה אומר שיהיו שלוש קטודות) וכמה כבלים של IDE ופלופי עכשיו רציתי לשאול? האם הספק יחזיק את כל הדברים למעלה +שני קטודות + עוד מאורר לדים? נראה לי שכן , אבל אני רוצה להיות בטוח שכן הקטודות צורכות הרבה חשמל(לפ…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אנשים מבקשת אני את עזרתם. אני צלמת חובבת ורוצה מדפסת אשר תוציא תוצאה טובה ובאיכות טובה. תקציב גג 500. אין לי מושג אם משתמשים בלייזר או בדיו? אשמח לעזרתכם. המשך יום מקסים
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות אוזניות של לוג'יטק (G633) אבל אני חייב לנסות אותם כדי לוודא שהם נוחות לי. איפה אפשר לדעתכם לעשות את זה? בחנויות של באג אין אותם
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס במחשב חדש שאני רוצה לקנות שיהיה אפשר להעביר איתו סרטים ממסרטת וידאו דיגיטלית שיש לי (עם קסטות) שמהם אני מעביר אל המחשב, ויש לזה חיבור IEEE1394 או בשמו הנוסף (כך נאמר לי) firewire. הכרטיס נראה כך בכל אופן: נאמר לי שאפשר שיהיה מובנה עם לוח האם שאבחר. המעבד שאני מתכנן ללכת עליו הוא Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E האם זה מתאים לדרישה שלי או כדאי להחליף למשהו מתאים/לקנות כרטיס נפרד. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה המקום. אשמח לקבל קומפרסור למחשב/ניקוי אבק למחשב במחיר סביר לכל בית. שינקה את האבק שיש במחשב. תודה רבה תום.
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נראה לי שפתחתי פעם אשכול כזה אני לא מוצא אותו.... טוב אז המחיר שאני מחפש הוא עד 350 ש"ח גג גג גג. בבקשה לא להגיד תוסיף X שקלים וזה יהיה שווה כי אין לי כל כך מאיפה אלחוטי אם אפשר...ושלא יבלע בטריות בקצב מטורף. אם זה אפשרי מצידי אפילו שמי שיכול "יבנה" לי סט, ז"א יבחר עכבר ומקלדת (אפילו משתי חברות שונות) העיקר שיעבדו טוב וישרתו כמו שצריך. שיהיה נוח להקלדה ולמשחקים... חברות מועדפות-לוגיטק ומיקרוסופט. מחכה להצעות, תודה
-
- 12 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לעבר ומקלדת ... עכבר עדיף RAZER.. איך ה Imperator ? חשוב לדעת שאלה מיודעים לגיימינג! עכבר חוטי לא אלחוטי... ומקלדת חוטית גם .. שונא אלחוטי.. תקציב מקסימלי עד 700 שקל שניהם.. אה שכחתי .. עברית ואנגלית צריך על המקלדת! תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על מדפסת משולבת הכוללת מדפסת, פקס וסורק בסכום של סביבות 500 ש"ח בנוסף על איזה תכונות מומלץ להסתכל שקונים מדפסת משולבת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי הצעה לקנות את ההגה Microsoft SideWinder Force Feedback Wheel במחיר נמוך מאוד, ההגה בא עם Game Port שעלול להוות בעיה, אך עכשיו אני עובד עם הגה בעל חיבור זהה ללא בעיות. אני רוצה לדעת אם כדאי לי קנות את ההגה (למרות שהוא ישן), ואיזה בעיות יכולות להיות לי איתו ומה החסרונות שלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-