עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gladiator,

מה ההבדל בין זיכרונות rev 2 ל rev 3? מה זה בעצם rev? ולמישהו יש מושג מה ההבדל באחוזים בין cas 2 ל cas 3?

2. Started by erandror,

עם פרסום כתבה על האתר שלנו ב"עסקים און-ליין" של מעריב - אני רוצה להזמין אתכם לבקר. PCאון היא חברת מחקר וייעוץ המפרסמת תחקיר שבועי בתחום המחשבים. אתר PCאון נועד לתת מידע שימושי, בין השאר בנושאי רכש מחשבים וחומרה. תוכלו למצוא שם את "עשרת הדברות לרכש מחשב חדש" - http://pcon.co.il/smartmanager/10com.asp מחשבון והמלצות רכש, ועוד. כתובת האתר הראשי היא: www.pcon.co.il אשמח אם תבקרו ותחוו את דעתכם!

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  3. Started by Psy,

אם אפשר אז שלא תעלה על רוחב של 310מ''מ לא צריך משולבת, העדפה להזרקת דיו לא משנה איזה חברה... אני צריך שהיא תתאים לי למקום בגלל זה אני מחפש מדפסת קטנה אם קיימת בכלל מדפסת בגודל הזה (ניסיתי לחפש ולא מצאתי משהו...) תודה לעוזרים

4. Started by Pitzinyelo,

האם מארזים שמכבדים את עצמם באים עם הוראות מפורטות לגבי התקנת הלוח בתוך המארז? אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ורוצה להרכיב אותו לבד. לאחרונה עשיתי "חזרה גנרלית" ופשוט פרקתי לגמרי את כל המחשב לשי עד היסוד, ומאד התקשתי להרכיב בחזרה את הלוח במארז בגלל שמדובר במארז גנרי מסריח ללא שום הוראות כמובן ואין לי שום ניסיון. אני לא רוצה שהסיפור הזה יחזור שוב עם המחשב החדש, לכן חשוב לי לרכוש מארז שמגיע כמוצר RETAIL לכל דבר ונותן הוראות מפורטות. שאלה כללית: אם המארז בא עם מגש, זה אומר שהוא בהכרח מתוכנן בצורה כזאת שיש קודם להושיב את הלוח על המגש, ואז להכניס אותו למארז? איך המארזים של TT בנושא, למשל?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  5. Started by noneskillz,

אני צריך מקלדת חוטית לגיימינג עם אנטי גוסטינג ומקשי מאקרו ומקשי מולטימדיה בקיצור.... 1. תקציבכם (התקציב שלכם למקלדת ):300-350 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):300 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב/סרטים/מוזיקה/עבודה משרדית 3. בקשות מיוחדות -אני רוצה שיהיה במקלדת מקשי מאקרו/אנטי גוסטינג/הרבה מקשי מולטימדיה(חשוב מאוד)/שתיהיה חוטית כדי שלא תיהיה את הדיליי בגדול זהו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  6. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מסגרת דיגיטלית כמתנת יום הולדת לסבתי. כיוון שהיא אישה מבוגרת אני זקוק למסך גדול יחסית. משיטוט שערכתי באינטרנט, אני לא מצליח להתמקד. הדרישות הינן: 1) תקציב- כיוון שכל בני המשפחה מעורבים, המחיר יכול להיות גבוה 800 ש"ח+ 2) פשטות הפעלה- כמה שיותר פשוט לפעול (אין צורך במסגרת עם רדיו, למשל). המטרה היא שזה יהיה כמה שפחות מסובך לתפעול. 3) נפח- מה הגדלים הסטנדרטים של מסגות? האם ניתן להרחיב זכרון במידה ונוספות תמונות של בני משפחה? 4) האם ניתן ליצור תיקיות ולהחליט באיזו תיקייה לבחור? למשל- תיקיית טיול בחו"ל, תיקיית חתונה של הנכדה וכו'? אילו מותגים מומלצים לי? היכן משתלם למצוא אותם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אני מעוניין בהתקן בעל הפונקציונליות הבאה: - מסך שניתן לקרוא עליו לפחות 150-200 תווים של טקסט (עדיף יותר), ב-10 שורות לפחות - מקלדת (אפשר שתהיה מחוברת חיצונית, אבל צריך אז שהמכשיר יתמוך בכך, ושתהיה מקלדת קטנה ו/או מתקפלת) - אפשרות שמירת קבצי טקסט - נפח אחסון כולל של לפחות, נאמר, 25MB (אפשר ע"י כרטיס) - אפשרות להעביר את התוכן למחשב (עדיף כבל טורי או USB, אבל מצידי שיהיה גם IR או BlueTooth או מה לא) - זמן בטריה ארוך - אפשרות טעינה משקע חשמל רגיל - מחיר נמוך! (רצוי גם - יחס ניגודיות טוב למסך, כך שאפשר לעבוד איתו באור יום - עמיד בטלטולים ונפילות שימו לב שאני לא צריך שום יכולת אחרת - לא ריבוי משימות, לא PIM, לא סרטים ומוזיקה, לא GPS ולא שום שטויות אחרות. אני פשוט צר…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. קודם כל אם נושא הת'רד אינו מתאים לכאן אנא העבירו אותו.(לא מצאתי מקום יותר טוב). אז כמו שכתוב אני מחפש לפטופ לאשתי בערך עד 2000 ש"ח,1.7GHZ לפחות 256MB ועם 60GB הארד דיסק,מעבר לזה לא קריטי.. אני אשמח לקבל כל הצעות / טיפים מכיוון שאין לי מושג בכל הנושא של הלפטופים.(איזה חברות יותר טוב ומאילו יש להיזהר ולאילו יש אחריות גרועה וכו') תודה לכולכם! נ.ב. המחשב מיועד לאופיס , אינטרנט , וסרטים לפעמים.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  9. Started by yakirsh4,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי את הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט מדגם Wireless Desktop 3000. הסט מגיע עם עכבר אופטי בטכנולוגיית בלו-טראק של מיקרוסופט מדגם Wireless Mouse 5000. הכל נחמד ועובד כפי שציפיתי למעט הקטע עם הגלגלת של העכבר - היא זזה חלק. ללא קליקים. אני פשוט משתגע מהקטע הזה וזה ממש לא מסתדר לי מבחינת תחושה ופידבק שהייתי מצפה לקבל. ניסיתי לחפש קצת ברשת על הנושא הזה אבל לא מצאתי פשוט כלום. אפילו לא אזכור לגבי הקטע שהיא חלקה. עכשיו השאלה שלי היא כזו - הגלגלת בעכבר הזה באמת אמורה להסתובב חלק ללא קליקים או שזו בעיה בעכבר שקבלתי ?? תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by AcID-,

שלום פורום HwZone, אני צריך המלצה בקשר לאוזניות ועכבר שמתאימים למשחקי הקאונטר סטרייק. אני מוגבל ב-600 שקל לשני המוצרים. תודה לכל עונה.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  12. Started by NTT,

שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, קודם כל שיהיו נוחים,ושיהיה קל ולא קשה ללחוץ על כפתורי המקלדת,ושהעכבר יהיה בגודל סטנדרטי ולא בגודל של ציפורן, ושלמקלדת יהיה כל מיני מקשי קיצורי דרך כמו לאינטרנט,למחשבון,למיי דוקיומנטס,מי פיקטורס וכו'... ושטווח הקליטה יהיה משהו טוב,ושהמקלדת והעכבר יהיו אלחוטיים,נוחים,ויפים... וגם שיהיה מוצר של חברה מוכרה כמו Microsoft,Logitech אם הם בכלל טובים אני לא ממש יודע, וטווח המחיר יהיה גג אבל גג גג 400 ש"ח(כלומר משהו בסביבות 200-300 ש"ח בערך). הצעות בבקשה! תודה!!!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. Started by ZigZag,

איזה עכבר הוא הכי נוח וטוב?? בהנחה שאין הגבלה על תקציב, ולא אלחוטי

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  14. Started by nisimm,

שלום אני מחפש מנקה מסך איכותי, קניתי אחד באיזה 30 ש"ח והוא משאיר איזה כתם מרוח על המסך יש חומר איכותי שאפשר לקנות?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  15. את הדגם הבא: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1714&scat=182&tcat=22 כתוב באתר שהוא מגיע אם GPS רציתי לדעת אם שאני מקבל אותו ישר אני יכל לשתמש בGPS או שאני צריך לקנות איזה תוכנה משהו ?? או שזה מובנה ישר לפתוח ולשתמש!! תודה ענקית לעזורים,

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. Started by elis02,

שלום, לאור המבצעים של הימים האחרונים, בנוסף למסך מחשב 22-23 אינץ' (פורסם פוסט נפרד בפורום מסכים) עם חיבור hdmi לחיבור למחשב הנייד שלי. (עבודה ב2 מסכים) אשמח לקבל עצה בקשר למקדלת ועכבר חיצוני כלשהם או משהו נוסף אשמח לדעת. (עדיף לא אלחוטי כי לא רוצה להחליף בטריות) המלצה על הדברים תתקבל בברכה. יש לי נייד ASUS N550JK-CN065H תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rbu99fm,

שלום, אני צריך מדפסת לעבודה משרדית,המון הדפסה בשחור לבן, שליחת פקסים, צילום סורק וכו. מדפסת רצינית ומקצועית לעבודה מרובה. עדיפות ל- HP תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. מדובר במצלמה של fujifilm, אם הדגם רלוונטי אעלה אותו עוד מספר דקות...

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  19. Started by Leonardan,

ברשותי כ 300-400 תמונות ישנות של משפחתי, שאני מעוניין לגיבוי במחשב. אני מנסה לעושת זא באמצעות Brother MFC-425CN, הנחתי 4 תמונות בסורק, ביצעתי סריקה, אך התוצאה היתה תמונה אחת גדולה (המורכבת מארבעת התמונות) במקום זיהוי של 4 תמונות שונות ושמירה כ 4 קבצים. בדקתי באפשרויות של הסורק, ולא מצאתי אזכור לנושא הנ"ל. 1. מישהו יודע אם וכיצד ניתן לסרוק מספר תמונות בבת אחת, תוך שמירה אוטומטית של כל תמונה בקובץ נפרד ? 2. האם יש מקומות הנותנים שירותי סריקה כמותית, כלומר, שאעביר אליהם כ 300-400 תמונות, ואקבל מהם 300-400 קבצי תמונה (תשלום לפי תמונה כמובן) ? אשמח לקבל המלצות לחברות כאלה באיזור המרכז, ולדעת כמה בערך זה אמור לעלות. (אגב, איזה חברות עלי לחפש למטרה זו ?)

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, יש לי מתנה לקנות לאבי והוא מאוד רוצה GPS. ואני לא מבין במחשבי כף מקווה שתוכלו לעזור לי. מחיר בסיבבות 1800 ש"ח.

21. כותרת... מסך מקלדת לוח אם + מעבד PSU + בטרייה עכבר ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by scot,

אני מעוניין במדפסת (E120 )ורציתי לדעת אם ניתן להדפיס בה גם תמונות (בשילוב עם הטקסט) האם ה-E240 תהיה מתאימה יותר?

23. Started by Zeev86,

היי. חפרתי את כל KSP, ואני פשוט לא מוצא עכבר אלחוטי נורמאלי. תקציב: 50 עד 200 שקל. מטרה: גלישה, תכנות ומדי פעם משחקי אסטרטגיה ופה ושם פעולה. כל עכבר שמוצא חן בעיניי שמצאתי ב-KSP נקטל על ידי גולשים באמאזון, אם זה עכבר פשוט או של רייזר. אשמח להמלצות. חשוב לי נורא לקנות מ-KSP כי הם ממש קרובים אלי. תודה!

24. Started by idot6,

קראתי באינטרנט שיש בעיה בחיישנים של פיליפס (שמרימים את העכבר) יש עכבר מאילו שנתתי בכותרת שמשתמש בחיישן של פיליפס? אם אפשר התרשמות כללית מבחינת נוחות של העכבר (מאלו שבכותרת)

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  25. Started by ohad651,

מישהו מכיר את החברה הזאת ELLA אמרו לי שזו חברה יפנית וזה דגם של מארז שרוצים לשים לי במחשב אבל אין לי מושג אם הוא טוב כמו שהם אומרים, תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.