ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז אחרי שהחלפתי עכבר אני מעוניין לקנות מקלדת. התקציב שלי הוא 200-400 אני ראיתי כמה אופציות כמו SPEEDLINK ב 200 קורסייר K40 ב 330 ואת ROCCAT MK ב 400.(אגב יש דגם של רוקאט שהוא מכני עם מקשים שחורים ב-450) אשמח לחוות דעת מאנשים שיש להם או התנסו עם המקלדות האלו.
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני לא יודע איך ולמה אבל פתאום המחשב שלי השתגע והוא מתחיל להריץ כל מיני ישומים מוזרים שבחיים לא ראיתי. אשמח לקבל את השם של תוכנת האנטיוירוס ושל תוכנת האנטיספייוור הכי חזקה שאתם מכירים על מנת להיפטר מזה... אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל לא מצאתי אחד יותר מתאים :-X תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת שתי מדפסות אחת לעסק קטן ואחת לבית. טוב אז הראשונה צריכה להיות טובה ואמינה (מבחינת תוכנה וחומרה גם כן ) להרבה מאוד הדפסות בחודש (מעל 80 דפים) בעיקר בשחור לבן המהירות לא קריטית אבל רצוי מהירה וגם מידת השקט לא קריטית בכלל רוב ההדפסות הן בשחור ומעט מאוד בצבע. האיכות גם לא קריטית אבל שתהיה סבירה. גם לא חשוב גודל. מה שכן חשוב זה מחיר של פחות מ700 שקל שהדיו יהיה זול או שיהיה דיו חלופי זמין . ושוב שלא יהיו תקלות לא בחומרה ולא בתוכנה כי מאוד חשוב שתהיה מדפסת זמינה כל הזמן . לבית אני רוצה מדפסת אמינה המהירות לא קריטית יש הדפסות גם בשחור וגם בצבע ואין לי הרבה הדפסות בחודש (פחות מ40 דפים הייתי אומר). שהמדפסת לא תהיה גדולה במיוחד. שהאיכות תהיה סב…
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
הזמנתי את Hp photosmart 850 , הכל טוב ויפה. כבר שבוע וחצי אני מחכה, והיום התקשרו אליי מחנות שהזמנתי מהאינטרנט (הזמנתי מוואלה דרך איזה חברה, וידיאו 2 בי משהו כזה), ואמרו לי ככה: "תשמע, יש למצלמה הזאת בעיה שהיא לא קוראת כרטיסי זיכרון של 128 מגה, זה בעיה שמופיעה אצל כל מיני סוגי זיכרונות, וכדי לפתור תבעיה (והוא אמר שהוא מקווה שככה הבעיה תיפתר)- HP הוציאו פאצ' באתר שלהם שאני צריך להוריד את זה למצלמה ואז כנראה שיעלמו לי הבעיות וזה יקרא תזיכרון". השאלה שלי- מישהו נתקל בבעיה כזאת? זה לגיטימי כזה דבר? כיאלו אני קונה מצלמה עם באג, מה זה הטימטום?! שקלתי כבר לבטל תהזמנה או משהו, לא יודע זה הוריד לי תחשק מהמצלמה הזאת, אם למישהו שיש תמצלמה או יודע יכול לעזור ולהסביר לי אני אהיה מאו…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה רמקולים קטנים כאלה X-Mini Max High Quality Stereo Capsule בKSP הם עולים 195 אז אני רוצה לקנות אותם ואמרתי אולי יש לכם עצה לרמקולים יותר טובים מהם במחיר הזה או טיפה יותר יקרים גג עד 220 שקל
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מקלדת מכנית חדשה (Filco majestouch-2, brown, לייאוט UK), רציתי לשאול על מקומות אמינים וטובים לחריטת עברית. וכמו כן על האפשרות להוספת או-רינגים (Dampeners) למקשים, האם מישהו התנסה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מתאם כזה ל-HD ? כמובן שבישראל, ואם ממש אפשר אז באשדוד. זה משהו כזה מצאתי אחד בזיגזג, יש עוד מקומות אולי?
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש עכשיו ברשותי את המקלדת Cordless Desktop® Comfort Laser, שהיא נוחה ומעולה למטרת הקלדה במעבד תמלילים, אך גרועה בכל דבר אחר. אני מעוניין להחליף אותה למקלדת גיימינג מוארת, ושלושת הבאות בתקציב שלי (עד 500ש"ח) ומביקורות שונות הן מעולות (אתם מוזמנים להוסיף עוד אופציות). Logitech G15 MS X6 Razer Lycosa למיטב הבנתי רק ה- MS X6 היא עם עברית חרוטה ומוארת (?), כמה קשה להתרגל למקלדת ללא עברית ? האם מישהו התחרט שהוא קנה מקלדת ללא עברית ? איזו מקלדת עדיפה מבין שלושתן (אני אישית נוטה לכיוון ה- G15, אבל העברית והמקלדת הנומרית המתפרקת מאוד קורצים לי ב- X6, יש לי מקום מוגבל למקלדת בגלל משטח קשיח של Razer) ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למה הצג משמש? כמה בערך הוא עולה? איפה ניתן להשיג? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אמא שלי התעניינה במכונת צילום + מדפסת וכו' וכו' זאת המדפסת: http://www.mega-sale.co.il הכנסו למחלקת מכירות -- > המדפסת הכי תחתונה בצד שמאל. היא במבצע והיא שימושית בשביל המשפחה שלי , האם שווה לקנות אותה במחיר כזה ? במקום כזה? זה לא סתם חארטה?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת משולבת ,שתהיה איכותית....לא צריך עם פקס..... אמרתי אם כבר קונים מדפסת עדיף שיהיה משולב עם מכונת צילום וסורק...וכמו שאמרתי בלי פקס... השוויתי בזאפ ויצא שיש לי 2 בררות פחות או יותר : מדפסת הזרקת דיו HP PSC 1513 http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1203 או מדפסת משולבת CANON דגם MP150 http://www.powerelectric.co.il/product.asp?productid=925 אשמח אם תמליצו לי מה לקחת... כמו כן אם מכיר מדפסת אחרת טובה משולבת בלי פקס והמחיר לא בשמיים שיכתוב את החברה והדגם בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ללכת על QCK חדש, אבל אני לא יודע איך לבחור, מה הכי טוב שלהם? יש לי QCK רגיל עכשיו, אני מתלבט בין S&S , 5L, 4D או כל הדברים החדשים האלה, אני לא מבין מה כל ההבדלים ביניהם, מישהו יכול להסביר לי? ומה הכי טוב שלהם? בקשר לאוזניות, אני מתלבט בין הRazer לבין ה5H V2, מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מחפש כבר חודשיים מאיפה אפשר לקנות את ה Thermaltake Hardcano 13 שנסקר באתר בעבר: http://hwzone.co.il/reviews/hardcano13/ באיביי לא מצאתי את הדגם, אני יודע שהוא דיי ישן אבל הוא נורא שימושי לי, תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני צריך מארז טוב בשביל OC סכום הכסף לא חשוב ואני צריך FULL TOWER :D
-
- 13 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני רוצה היום לקנות ספק, וללוג'יק יש רק את האנרמקס 420W, הוא יחזיק את המערכת שלי? וזה לא ליברטי, פשוט אמרנקס 420W רגיל, הטכנאי שמה אומר שליברטי זה כמו רגיל רק מודולרי, זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום. אז ככה..בלוח אם יש י חיבור של USB 2.0. השאלה היא האם מתחברים אליו עכברים, מצלמות וכל דבר אחד שבדרישות שלהם כתוב USB 1.1?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=416&OrderBy=saleprice בטווח ה-130-160 שקל. עדיף מישהו שיש לו את אחד המוצרים האלה ויודע שהוא טוב (יחסית כמובן). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס, סורק ומכונת צילום. מספר הצילומים שאני עושה ביום אינו גדול. זה מכשיר שישמש אותי בבית בלבד. התקציב הוא בערך עד 1500 ש"ח, אבל אפשר קצת יותר. מצד שני, אם יש משהו זול יותר, אני אשמח לא לבזבז כל כך הרבה כסף, ולקחת את היותר זול. מה שחשוב לי זה האיכות. אני צריך מכשיר, שיעשה את העבודה. נקודה. המדפסת צריכה להיות צבעונית. אני גם לא מתנגד למדפסת לייזר, אך המחיר עד כמה שידוע לי לא מאפשר זאת (מדפסת צבעונית, לא שחור לבן). אני מצאתי שלושה מכשירים. 1 - HP Officejet 7213. מחירה כ-1600 ש"ח. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06a/1090041-1090153-1090461-1090461-11536417-11536421.html 2 - HP Officejet J5783. מחירה כ-750 ש"ח. http://h10010.www1.…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי החליט לקנות הגה בשעה טובה, אבל הוא לא אוהב רטט (והאמת גם אני לא) הציעו לנו בכל מיני חנויות את הג'וניוס ואת מיקרוסופט המיקרוסופט עלה 299 אבל הם משום מה הפסיקו להביא אותו בטענה ש"מיקרוסופט הפסיקה את פס היצור של ההגאים" לג'יניוס יש 2 דגמים עיקריים, משהו 2 ומשהו 3 =] זה אותו משהו המשהו 2 מגיע בצבע צהוב, עם ספוג לידיים, וגירסא 3 שחורה דיי יפה לטעמי על איזה הגה אתם ממליצים? הכי חשוב שהוא יהיה בעל שליטה נוחה כי אנחנו רגילים לשחק במקלדת ואנחנו שולטים על זה טוב הוא רוצה הגה שלא יוריד לו מהביצועי משחק זאת אומרת שלא יקרה מצב שבמקלדת יותר נוח לשחק, ואז הוא יתבאס עם ההגה ולא ירצה לגעת בו..
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ה-Performance MX שלי מתחיל לגמגם ואני רוצה להחליף אותו. ממה שראיתי המחליף שלו זה ה-MX Master שיש בו כמה שדרוגים מצד אחד, אבל חיסרון משמעותי בשבילי מצד שני - לפי מה שאני מבין הם ביטלו בו את האפשרות להסיט את הגלגלת ימינה/שמאלה. זה היה ה-back/forward שלי וזה קריטי עבורי (הכפתורים הייעודיים ל-back/forward שימשו אצלי לשינוי ווליום). בהנחה שהם באמת ביטלו את התכונה הזאת בדגם הזה (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון), איזה עכבר באותו סגנון (נוח וארגונומי עם אותו סידור כפתורים פחות או יותר) אני יכול לקחת?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני כרגע משתשמש בmx518 כשהוא יושב על השולחן שלי והוא כל הזמן תופס לכלכוך וזה וזה לא נוח לשים את היד על השולחן אז חשבתי לקנות פד לעכבר אבל אני ממש לא גיימר כבד ולכן אני לא צריך משהו מיוחד אני צריך משהו פשוט ונוח ולא יקר מדי ובגודל סביר לא 50 על 50 אשמח לכל עזרה שתכולו לתת בעדיפות לפנדה כי הם החנות הנורמלית היחידה באזור הדרום כמו כן יש לי בעיה במקלדת נפל לי אחד מהגומי בתחתית איך להדביק אותו כי ניסיתי עם דבק מגע פשוט והוא נפל.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מתלבט כבר הרבה זמן אם לקנות משהו כזה ( הכיוון כרגע הוא לבקר חוטי איכותי של לוג'יטק http://www.tms.co.il/product/10828 ). הרציונל - שולחן המחשב במרחק של פחות ממטר מהמיטה, ונראה לי שיהיה כיף לשכב במיטה עם בקר ולשחק. מצד שני, אין לי קונסולה ומעולם לא הייתה/תהייה - אין לי נסיון עם בקרים כאלה ואין לי מושג אם אני באמת אוהב לשחק עם בקר או לא. המשחקים היחידים ששחקתי על בקר בקונסולות של חברים הם משחקי מכות - והמשחקים שאני משחק במחשב הם RTS, RPG, FPS, מרוצים, ולמעשה כל דבר שהוא לא MMO. אשמח לשמוע דעותיכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי,מחפש המלצה לשולחן מחשב גדול. רמות מחיר עד 1000 ש"ח פלוס מינוס. עדיפות לצבע לבן.מידות: רוחב - 150 -140 ס"מ.עומק- 80 ס"מ. גובה- 75 ס"מ. תודה רבה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-