עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ron_n,

אני רוצה להוסיף למחשב שלי כרטיס PCI שיוסיף לי 2-5 יציאות USB. איזה כרטיס כדאי לקנות? יש משהו שכדאי להזהר ממנו?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  2. אהלן, אני מחפש לקנות מקלדת חדשה בסביבות ה150 ש"ח. שמתי לב לשתי מקלדות שנראות מתאימות לתקציב ולדרישות שלי: Logitech Media Keyboard Elite Microsoft Digital Media Pro Keyboard אפשר המלצות על המקלדות האלה? או בכלל משהו אחר מתאים במסגרת התקציב?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by ZiVa2Ri,

היי חבר'ה, רציתי בבקשה לבקש המלצה על כרטיס קול טוב. יש לי כרגע את ה-Xtreme gamer Fatality של Creative. יש לי אותו מאז 2007 והדרייברים שקריאטיב מוציאה על הפנים... ויש לי מלא בעיות איתו... טיפלתי כבר ברובן BSOD's וכאלה.. אבל עכשיו יש לי רעשים איתו..ובדקתי כבר בפורומים של קריאטיב ומלא לקוחות מחכים לדרייברים וכבר נמאס לי שכל שני וחמישי יש בעיות איתם.. (הם ממש על הפנים בענייני תמיכה) אני לא אוהב איך ששומעים בכרטיס Onboard ... ממש חלש ולא מנצל את המערכת קולנוע שלי. אני רוצה בבקשה המלצה לכרטיס די חדש בשוק, השימוש העיקרי הוא קולנוע ביתי ומשחקי מחשב, יותר דגש על הקולנוע הביתי ומוזיקה. יש לי מערכת 5.1 עם רסיבר תודה רבה לכם על העזרה, טווח מחירים עד 500...

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407 בתוספת שני מאווררים מהמארז שיש לי כרגע. זה בדיוק התקציב שלי, שווה?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום לכולם רציתי לדעת מה אתם חשובים על mx-518 האם הוא מטעים לבעלי ידיים גדולות? או שעדיף את הG5 איזה עכבר עדיף למשחקים? למפרק כף היד ? והנחות כמובן... ובכלל איזה עכבר עדיף מבינהם?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by MoRtZkInG,

אין לי מושג לאיפה זה שייך, זה אולי סוג של מודינג קנוי אז שמתי את זה כאן.... באתר 3DGAMER פורסמה ביקורת חדשה על מחשב הSFF החדש של AOPEN. הוא ממש יפה. האפשרות לקחת צבעים גם תורמת... מה אתם אומרים? http://www.3dgameman.com/videos_archive_03.html

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  7. שלום, יש לי ספק של טרמלטייק 360W עם מאורר אחד וPassive PFC ומישהו אמר לי שהמחבר שיוצא ממנו של ה3 פינים יכול להראות את הRPM אם מחברים אותו ללוח, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשלוט בRPM ואז אני יכול להעלות אותו כי המאורר של הספק מוציא מלא אוויר חם (יש לי חומרה יחסית חזקה). אם אפשר אז באמצעות תוכנה או איך? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by dvirf1,

המארז הזה http://www.antec-inc.com/us/pro_details_customization.php?ProdID=15001# מגיע לי עם ה2 מאווררים של 120 מ"מ או שאני צריך לקנות אותם בנפרד ועוד משהו: המארז כולל ספק כוח או לא?

9. Started by b127,

שלום המערכת היא D930 כ.מ. X600 PRO שני צורבים 6 קשיחים 4 מאוררים קיבלתי המלצה על הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4016 ורציתי להבין משהו כי ראיתי שלחברה הזאת FSP? יש כמה דגמים המובדלים ביניהם על ידי שלושה אותיות THN PLN GLN PLN ועוד ורציתי לדעת איך אני יודע איזה מהם מתאים לי. האם אני באמת חייב 400 וואט או שאפשר להסתפק בפחות? ואיזה מהדגמים האלו שקט באמת? כמובן שעדיף לשמוע מבעל נסיון באחד מהדגמים האלו, איך הם מבחינת רעש? בתודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by nazgull,

יש לי עכבר mx510 כבר 5 חודשים עכשיו בחודשיים האחרונים יש לו בעיה שהוא מתנתק ומתחבר לבד עם usb או בחיבור הרגיל הוא פשוט מפסיק לפעול לכמה שניות ואז חוזר לעצמו חשבתי שזה הלוח אם אבל כבר החלפתי מחשב הדרייברים מותקנים 9.8 של החברה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  11. Started by prexus,

איך ה MX 500 ? שווה להביא אותו בארה"ב ב 35$ בלי משלוח? איך השילוב של ה Antec Sonata 380W + Vantec Sealth 120 mm מקדימה?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by computer_freak,

אם יש לי מכשיר שמשתמש בחיבור usb2 ובמחשב יש לי חיבור usb1 תיהיה בעיה זאת אומרת בלי קשר לזה שאני יפסיד מהירות

13. Started by mr.bigglesworth,

ערב טוב. עכשיו שורקת. טוב שמעו אני מיתלבט בין שני ספקי כוח שניהם עולים אותו הדבר אבל שימו לב בספק אחד יש שני מאווררים של 80 ויש לו 420 W ו active pfc בספק השני יש מאורר 120 410 W סליבינג רשת מוזרה כזאת באזור החיצוני... ו passive pfc אז תגידו איזה ספק יותר כדאי הסליבינג דיי נחמד אבל חשוב שהספק יהיה טוב ושקט (ממש ממש חשוב) והאם אני ארגיש את ה 10 W האלו? אם צריך הנה מיפרט (עתידי) athlon 64 3000+box epox k8da3j 7 fans 2 cathods 2 fun bus dvd rw (DL) MSI geforce 6800 WD 80 gb sata עם צריך עוד משהו תגידו והנה הלינקים לספקים הראשון 420W https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 השני 410W https://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by Moo,

הנתונים של GEFORCE 2 TI יותר גבוהים משל GEFORCE 3 TI200 אז למה כולם ממליצים על GEFORCE 3 TI200 שלא נותן יותר מGEFORCE 2 TI וגם הרבה יותר יקר??

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by tibia,

יש לי AMD 3000 939 k8nf 6600 לא gt 512 mb 80gb האם הספק + מארז יחזיקו ? http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_148_543&products_id=5110 תודה לכולם !

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי את שלושת המכשירים הנ"ל. אני מחפש דרך לנהל ספר כתובות אחד על שלושת המכשירים. שלושתם מסוגלים "לדבר" באמצעות בלוטות'. הבעיה היא שהתוכנה של הפאלם לא מכירה את התוכנה של הטלפון, וההיפך. הטלפון יודע לקבל ולשלוח באמצעות העברת PIM (שולח vCards). הפאלם עקרונית גם מסוגל לקבל ולשלוח vCards. כלומר, אני צריך תוכנה שמסוגלת לבצע סנכרון עם שני המכשירים. כרגע, הפתרון הכי חכם שמצאתי הוא לסנכרן את המחשב עם הפאלם ואז לשלוח את כל הכתובות מהפאלם לטלפון. אבל זה לא ממש סנכרון, אלא יותר מחיקה ושכתוב... יש למישהו רעיון בשבילי?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  17. האם למישהו יש את המארז הנ"ל ויכול לספר חוות דעת האם המחיר נותן תמורה תמורת המוצר?(980 שקל +-)

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  18. איזה סידירום קורא את כל הדיסקים ולא עושה בעיות....!! איזה באמת הכי טוב.............?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  19. בגדול הדרישות הן: 1. מקשים חומים או דומים (מקש "קליקי" שקט) 2. משענת שורש כף יד מובנית 3. מקשי מדיה- ווליום בחוגה, כפתורי פליי\פאוס, קדימה אחורה 4. עברית מובנית בחריטה חיפשתי ROCCAT- לא מצאתי כבר בארץ CORSAIR- מצאתי רק בחנות אחת, עם מחירים אסטרונומים מה אני מפספס?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. שלום, אחותי סטודנטית ומדפיסה כמות מאוד גדולה של דפים כל חודש. יוצא לה להוציא הרבה כסף על טיונרים למדפסת שיש לה כרגע, מדפסת משולבת של- brother. התקציב שלה הוא עד- 600 ש"ח עבור מדפסת לייזר. אני יודע שהתקציב הזה הוא דיי קטן אבל אפשר לקנות מדפסת לייזר שחור-לבן. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת לייזר שחור-לבן שהטיונר שלה לא יקר. תודה מראש, דורון ריבניק.

21. שלום לכולם. אני מעוניין לדחוף 2 מחשבים בתצורת ATX לשטח יחסית קטן. עד היום הייתי עובד עם מארז Mid Tower גדול יחסית (Antec, Chieftec וכו') - ולהחזיק 2 מארזים גדולים כאלו לא בא בחשבון! הנה מפרט משוער של המחשבים (עוד לא נרכשו, למרות שחלק מהרכיבים כבר אצלי): מחשב 1: לוח ATX, מעבד Athlon 64, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-2 דיסקים קשיחים. מחשב 2: לוח ATX, מעבד Athlon 64 DualCore או לחילופין 2 מעבדי Opteron DualCore, כרטיס גרפי קליל, 0/1 כרטיסים נוספים, 0 כוננים חיצוניים, 1-3 דיסקים קשיחים. את שניהם אני רוצה לדחוף לשטח כמה שיותר קטן. רוב הציוד יחובר ב-USB/Firewire ולא בתוך המחשב, לכן כמעט אין כוננים וכרטיסים! כל הקונסטרוקציה הזו ככל הנראה תוצב מחוץ לחד…

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by SuBeX,

אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב שישמש אותי לבניית מחשב, מבוסס AMD SEMPRON 3000 לשני דברים: 1. שימוש משרדי. כלומר, אני רוצה לבנות לו מפרט עם חומרה לשימוש משרדי (יש לי כבר מפרט). 2. שתהיה יכולת לשדרג את הרכיבים שבו למחשב לגיימרים, במידה ואני אחליט בעתיד הקרוב לשדרג כ. מסך. איזה לוח עדיף? אני מתלבט לגבי DFI NF4 ULTRA INFINITY , אבל ייעצו לי לקנות ASROCK והבנתי שהלוחות שלהם הם די "מעאפנים". תודה מראש על העזרה.

• 10 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by Rapture,

אני צריך המלצה לאוזניות כפתור ב100 שקל, אוזניות טובות ופשוטות הישנות הטובות של סוני נהרסו, ועכשיו אני משתמש באוזניות ב20 שקל גרועות של MAXELL מיועדים לMP3 ולמחשב (אני לא גיימר פה ושם משחק לא משהו רציני), 100 שקל בלי חריגה עדיף מחנויות כמו KSP TMS או אייבורי או מבאג תודה מראש

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by spinchicken,

מישהו יכול להסביר לי את התופעה הבאה שקורית לי המון פעמים: אני מחבר רכיב לכבל USB מאריך שמחובר ל PORT מאחורי המחשב. אני מוציא את הרכיב הזה ומחבר רכיב שונה, הרכיב לא מזוהה ע"י המחשב. אני מחליף PORT מאחורה והמחשב מזהה.

25. אני צריך כבלים למחשב כגון:מסך, מקלדת, עכבר (בשביל סויץ') איפה אני יכול לקנות בזול והאם יש מקומות בהם עושים קבלים לי מטר? אני גר באזור המרכז תודה :

• 0 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים