עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by tripto,

יש לי עוד בקשה בקשר לmx518 .... אני לא מצליח להשתמש בכפתור שאמור לעבור לי בין חלונות אני הבנתי שאני צרך להתקין תוכנה בשם setpoint מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לתוכנה... תודה...

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by EdenC,

שלום לכם, אני רוצה לקנות מארז למחשב החדש שלי,איך הSamurai? כמה מאווררים מגיעים איתו? הם שקטים? למישהו יש אותו פה? האם הוא שווה את ה200 ש"ח? הוא נראה לי ממש יפה,ואני צריך חוות דעת. תודה רבה, עדן

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  3. Razer Ornata V3 TenkeylessSteelSeries Apex 3 TKLSteelSeries Apex 3SteelSeries Apex 7 TKL

4. Started by galz,

יש לי mx510 כבר כמעט שלוש שנים, ואני ממש אוהב אותו. מאז שקניתי אותו אני משתמש בפד של חברת fellowes, איזה חברת זבל סינית כזאת נראה לי, שמאד נוח ליד וגם איכותי במחינת חומרים ועמידות, אבל אני מרגיש שהוא מגביל את העכבר. אני מרגיש שאפשר להוציא מהעכבר הזה יותר. במיוחד כשאני משחק איתו על השולחן בלי פד מורגש הבדל ברור מאשר כשאני משחק על הפד. יש המלצות לפדים טובים שאפשר להשיג בארץ? אין לי בעיה להוציא הרבה כסף (200-250) על פד טוב שיחזיק מעמד שנים ויעבור איתי גם לעכבר הבא שלי... מה שכן אני לא רוצה משהוא ענק אלא פד בגודל סטאנדארטי. בחנות הזאת יש המון פדים http://www.pcgames.co.il/ מישהו מכיר אותה? היא אמינה?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. נועה מתמחרים את העכבר G5 במחיר של 330 ש"ח. שהוא המחיר הכי זול ברשת. (לפי זאפ) לפני כמה ימים שמתי לב שהם הוסיפו לכותרת המוצר את המילה OEM. מה זה אומר לגבי המוצר? אני מתכנן לקנות אותו ולכן אני שואל את השאלה. תודה לעוזרים מראש נ"ב לינק למוצר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by mr.bigglesworth,

ערב טוב. עכשיו שורקת. טוב שמעו אני מיתלבט בין שני ספקי כוח שניהם עולים אותו הדבר אבל שימו לב בספק אחד יש שני מאווררים של 80 ויש לו 420 W ו active pfc בספק השני יש מאורר 120 410 W סליבינג רשת מוזרה כזאת באזור החיצוני... ו passive pfc אז תגידו איזה ספק יותר כדאי הסליבינג דיי נחמד אבל חשוב שהספק יהיה טוב ושקט (ממש ממש חשוב) והאם אני ארגיש את ה 10 W האלו? אם צריך הנה מיפרט (עתידי) athlon 64 3000+box epox k8da3j 7 fans 2 cathods 2 fun bus dvd rw (DL) MSI geforce 6800 WD 80 gb sata עם צריך עוד משהו תגידו והנה הלינקים לספקים הראשון 420W https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=1566 השני 410W https://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by lironchan123,

יש לי מספר שאלות שקשורות לתחום: א. אני הבנתי שבמדפסת שיש לה 4 ראשי דיו ויותר אז כשאר אחד מהם נגמר, המדפסת בעצם מושבתת וצריך לרכוש את אותו ראש דיו בצבע הספציפי כדי שהמדפסת תעבוד.. האם זה נכון? והאם זה נכון גם לגבי מדפסות לייזר? ( שבהן יש טונרים בצבעים שונים- כלומר אם נגמר הצהוב אז חייב לקנות צהוב כדי להמשיך להשתמש במדפסת? או שאפשר למשל להמשיך להדפיס רק בשחור ?)[ ב. במכונות משולבות עם פקס כאשר יש פידר לפקס, האם אני גם יכול דרך אותו פידר של הפקס לצלם מספר עותקים בזה אחר זה? כלומר שאותו פידר של פקס ישמש גם כפידר של מכונת צילום? והאם אפשר לסרוק גם דרך אותו פידר? ג. מה זה אומר מדפסת עם ממשק רשת? לא הבנתי את הדבר הזה.. ומה ההבדל בין כרטיס רשת ( ממשק רשת ) לכרטיס רשת אלחוטי (wi f…

8. שלום חברה, אני קונה מחשב חדש לסלון מחשב מולטימדיה. בתכנון רציתי לקנות מקלדת ועכבר אופטימליים רגילים של LOGITECH אבל מהר מאוד הבנתי שהמרחק שלהם הוא רק 2.5 - 3.5 מטר המרחק שאני צריך לסלון זה לערך 5-6 מטר. אם למישהו יש המלצה לגבי מקלדת ועכבר שמתאים לי אני אשמח לקבל שם. - אם אפשר משהו יותר זול מ BLUETHOOTH אני ישמח... כי ממה שהבנתי הBT זה ללפחות 9 מטר אבל לא מצאתי BT פחות מ600 ש"ח וזה כבר מוגזם בשביל מקלדת ועכבר... תודה מראש לכל עוזר !!!

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  9. תראו תמיד שאני מביא את העכבר Coperhead אחרי כמה זמן שאני משחק והכל סבבה פתאום הוא לא טוב הוא כל שניה נתקע נדלק נכבה בקיצור הבנתי שהחיבור בין הכבל usb לעכבר שבור וכשאני משחק איתו אני רואה את העכבר מהבהב את העכבר אח שלי קנה לי מחו"ל וזה פעם שניה שזה קורה בפעם הראשונה הוא שלח חדש ושוב הינה אותה הבעיה קיצר מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה.? יש מעבדות בארץ שיככולות לסדר? אין לי ביטוח או אחריות כי זה בא מחו"ל כפרה עלייכם אני מתבאס תמיד עכבר שעולה ככה ומתקלקל משטויות

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by NeptuneMB,

יש לי כרגע SIDEWINDER הישן של מייקרוספט, כל כך נהנתי ממנו וכל מי ששיחק איתו עד אשר רכשתי את המחשב החדש שלי לפני כשנה, וגיליתי לצערי שאין לו חיבור מתאים בלוח אם! :'( :'( :'( דבר ראשון: האם יש מתאם כזה שאני יוכל לחברו למחשב?(לדגם הזה אין USB!) ודבר שני: איזה שלט אתם הכי ממליצים לקנות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  11. שלום, אחותי סטודנטית ומדפיסה כמות מאוד גדולה של דפים כל חודש. יוצא לה להוציא הרבה כסף על טיונרים למדפסת שיש לה כרגע, מדפסת משולבת של- brother. התקציב שלה הוא עד- 600 ש"ח עבור מדפסת לייזר. אני יודע שהתקציב הזה הוא דיי קטן אבל אפשר לקנות מדפסת לייזר שחור-לבן. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת לייזר שחור-לבן שהטיונר שלה לא יקר. תודה מראש, דורון ריבניק.

12. Started by idan100,

ואת מי הייתם מעדיפים, אותם או את Altec Lansing VS242?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by itamarz,

איך ניתן לגשת ישירות ל - DIMM על גבי מדפסת HP4050 כדי לקרוא משם ולכתוב לשם ? מדובר בזיכרון פלש המוסף למדפסת ומאפשר להוסיף FONTS ותמונות לתוך מסמכים שנשלחים מהמחשב. (ביחוד מתעניין בקריאה מהם) מדפסת HP4050 מחוברת למחשב W2K בעזרת כבל פרללי דו כיווני. תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by eegg,

אני מחפש לוח כתיבה דיגיטלי כמתנה, כמה שיותר זול בתקציב של כמה מאוד שקלים 200-500, אבל אין לי יותר מדי מושג לגבי טווחי מחירים. זה בשביל עבודה עם photoshop, illustrator בעבודה על עיצוב אופנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by arik_bulldog,

ואין לי דרייבר, יש דרך לזהות את סוג המצלמה ולמצוא לה דרייבר להורדה?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  16. Started by noodle,

שלום, אני מחפש המלצה על מדפסת משולבת הכוללת מדפסת, פקס וסורק בסכום של סביבות 500 ש"ח בנוסף על איזה תכונות מומלץ להסתכל שקונים מדפסת משולבת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by BloodFist,

שלום אני מחפש עכבר, יש לחבר שלי MX518 והוא ממש נוח לי הבעיה שהמחיר לא משהו בגלל זה חשבתי על MX500 הוא עולה 150 אבל השאלה עם הם נוחים באותה מידה? גם אם כן וגם אם לא אני רוצה המלצות לעכברים במחירים סבבה ושיהיו נוחים, העיסוקים העיקריים שלי הם פוטושופ ואינטרנט (מעצב ובונה אתרים). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by DJ Clue,

שלום אני מחפש גויסטיק מקצועי לחבר שלי גויסטיק ממש מקצועי כמו שבטוסים הקרביים שמעתי שיש אחד מאוד טוב אבל אני לא זוכר תשם מישהו יודע איפה למצוא?(אתר,חנות)

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by talaus,

לחץ כאן אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי כך שיהיה לי 512MB DDR 266MHZ הלוח אם שלי תומך במהירות של עד 266MHZ וזה זיכרון טוב שמצאתי שגם עומד בתקציב שלי אה ואם אתם שואלים מה התקציב אז התקציב הוא: 500 שקלים אני אשמח אם תמצאו לי זיכרון יותר טוב במחיר הזה (הסזיכרון שאני קונה כולל דמי משלוח עולה 502 שקל).

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by Silver Dragon,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407 בתוספת שני מאווררים מהמארז שיש לי כרגע. זה בדיוק התקציב שלי, שווה?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by Mactural,

אני בונה על קנייה של 6800GT. ראיתי באיזה אתר שצריכת החשמל שלו מאוד גבוהה (141), ונזכרתי שאולי צריך לבדוק אם יש לי מספיק כוח. במחשב עכשיו ישנם פחות או יותר הרכיבים: מעבד P4 2.6HT לוח אינטל D865 פרל HD 80 GB ATA WD כונן DVD צורב רגיל כרטיס FX5600 256MB מחזיק אותם ספק 300W של חברה בשם CODEGEN. השאלה היא אם במידה ואני מחליף את הכרטיס ב 6800GT יש לי מספיק מתח (מקווה שהמושג הוא מתח, מספיק וואטים), או שאני צריך להחליף ספק? עוד שאלה בדרך, ראיתי איפשהו שה 6800GT ב AGP דורש עוד חיבור חשמל קטן. השאלה היא אם מדובר באחד החיבורים בתמונה (אחד כבר תפוס, השני פנוי)?: והאם מקבלים בדר"כ כבל חיבור עם הכרטיס? תודה.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by Ashand,

שלום יש לי כרטיס sas lsi תומך ב-6gbs , אם אני מחבר לו backplan לחיבור עד 8 הרדיסקים האם זה יעבוד לי? ואם כן איזה backplan יתאים לי לכרטיס הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by asaf16,

יש לי מארז MIDITOWER של COMPUCASE 6A21 אם אני לא טועה (לא כל כך משנה בלאו הכי). היום באתי להכניס צורב ממחשב קודם, וכשהורדתי את הפלסטיק נדהמתי למצוא ברזל שחוסם את כל האיזור. פרטים בתמונה: http://img82.imageshack.us/img82/3387/28072006db5.jpg איך נפתרים מזה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by Anatal,

איזה צורב DVD מומלץ לקנות? לא כ"כ הבנתי למה יש התקנים שונים של צריבות DVD. אמשח להמלצות. מסך דק - אני רוצה מסך דק טוב ולא במחיר יקר מדי. אפשר להסתפק ב17" נכון? מה חשוב שיהיה טוב במפרט הטכני - זמן תגובה מהיר כמו 16ms, גודל נקודה 0.26 ומה עוד? אשמח ללמוד על החומרה הזאת כי זה חדש לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by Dano,

בקיי אס פי יש 4 ספקים שיש אחרי הרשימה של המארזים..כדאי לקנות אותם? יש שניים שרשום עליהם KSP ואחריהם שניים של חברת HEC.. אז הראשון מביניהם HEC 475W (True Watts הוא טוב אתם חושבים מכיוון שאני רוצה ספק איכותי שיחזיק לי את המערכת מפני שבמארז שאני קונה הוא לא מספיק למערכת..

• 8 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים