ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום. 1. אני מחפשת המלצה למצלמת מחשב טובה שניתן לצלם בעזרתה תמונה לכרטיס לקוח. אין לי דרישות ספציפיות מאחר ואני לא מכירה כלל נתונים של מצלמות מחשב, אני כן זקוקה למצלמה שמצלמת באיכות טובה. המחיר, אני מניחה, עד 200 שקל. אבל אפשר יותר. 2. על אילו מצלמות מחשב, אם בכלל, אתם ממליצים בנושא הבא - אני מעוניינת להתקין מצלמת מחשב בחדר בו מתקיים חוג ושתקרין את הנעשה בו למסך טלוויזיה בחדר אחר (חדר המתנה להורים). אשמח להמלצות ולעזרה, מקווה שזה הפורום הממתאים, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש KVM PS/2 ומתלבט בין שלושה דגמים: http://global.level1.com/products2.php?Id=634 http://catalog.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=137412 http://www.trendnet.com/en/products/TK-205K.htm אין לי ניסיון במוצרים דומים או במוצרים אחרים מחברות אלו. הייתי שמח לקבל ביקורות מאנשים שמשתמשים בהם, או לחילופין המלצות לKVM אחרים. שלושת המוצרים באותה סביבת מחיר (180 שח) כשהKVM של בלקין מגיע עם 3 שנות אחריות בניגוד לשנה אחת באחרים. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה D: קניתי לא מזמן את הסט של לוגיטק MX3200, המקלדת זוהי המקלדת אחת הטובות שראיתי והשתמשתי מכל הבחינות, לגדי העכבר אני מתלבט בגלל שאני משחק הרבה במשחקי FPS והוא קצת גדול ליד שלי... אז חשבתי לקנות את הG7??? כדאי? או שבכלל כדאי לקנות את הG5??? ספרו לי על העברים האלה. אין בעיה אם תקציב
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה זה ה-3 ג'אמפרים שיש לו מאחורה ? והאם שתי המאווררים שלו מכניסים אויר לתוך הספק במקום שאחד יכניס ואחד יוציא אני לא מצליח להרגיש כל כך זה או ככה או שהמאוורר חלש ובגלל זה אני לא מרגיש כל כך ! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. אני קצת הסתבכתי ואני מבקש ייעוץ. אני מעוניין לשדרג את הספק שלי. להלן מפרט המחשב שלי: פנטיום 4, 3 גיגה הרץ, HD SATA עם 120 גיגה בייט, 512 DDR, כונן CDROM, צורב DVD של סמסונג, כונן דיסקטים, לוח אם של Asus, כרטיס מסך Geforce 6600GT, כמו כן יש לי שני מאווררים. הספק שיש לי הוא סטנדרטי PL250. עד 250 W. אני לא מתעסק ב OC וכו'. הסיבה שאני מעוניין לשדרג היא שבמשחקים כבדים, המשחק הופך לממוזער אחת לכמה דקות ולעייתים אני מקבל הודעה שלא מגיע מספיק חשמל לכרטיס מסך שלי. האם זה מצביע על ספק חלש מדי? אני יודע שחברות כמו FSP, ChannelWell, Hec ו-Sirtec, ,HEC,Enermax,Antec,Seasonic הן המויבלות בתחום. האם תוכלו להמליץ לי על ספק + דגם מדוייק + חנות שבה קונים. אני בכוונה לא נותן עלות כי …
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך המלצה עד 200 ש''ח למצלמת אינטרנט, וחשבתי על לוג'יטקים חלק אמרו לי לא סתם משלם על חברה חלק אמרו לי הכי טוב בקיצור תמליצו לי משהו ספציפי... תודה .
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
נראית מעולה יחסית למחיר, והמפרט נראה טוב, הינה לינק ל skypc: http://www.skypc.co.il/pl_product~LV950~22~0.htm שאלות: 1. מה אתם חושבים עליה? 2. מה הכוונה ב dynamic 2.0 megapixels? 3. 2. מה הכוונה ב static 5.0 megapixels? 4. הנה משהו מוזר, מצאתי את המצלמה בחנות אחר ושם רשום שהיא רק 0.3 megapixels! הנה הלינק : http://www.gcomputer.co.il/pl_product~14_LV950~166~0.htm מה אתם אומרים? נראה חשוד... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
ואת מי הייתם מעדיפים, אותם או את Altec Lansing VS242?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
עריכה: ההורים שלי הצליחו להשיג מחירים טובים על 2 דגמים: ה- HP 4343 וה- BROTHER DCP-150C השאלה, איזה מדפסת עדיפה לשימוש ביתי? תודה רבה לעוזרים (:
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יודע מה המידות של GIGABYTE 3D AURORA, אם אפשר לקבל אותן בס"מ זה יהיה טוב.... ניסתי לעשות חיפוש, לא מצאתי..!!!! זה די דחוף, אז בבקשה תעזרו תודה.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש בארץ איזה שהן מקלדות מאלומיניום חיפשתי בכלל דגמים של מקלדות מאלומיניום ולא מצאתי הרבה, אך מהדגמים שמצאתי, ה Enermax Aurora נראה לי הכי מתאים בשבילי אך לצערי לא מצאתי את הדגם בארץ, ושום מקלדת אחרת מאלומיניום בארץ (חיפוש און ליין) אני יודע שלמקלדת שאני רוצה אין אותיות עם הדפסה בעברית אבל זה לא משנה לי, אולי בגלל זה לא מייבאים אותה? -אם אין פה את הדגם הזה או מקלדת אחרת איכותית מאלומיניום, מאיזה אתרים מחול אפשר להזמין לארץ ללא בעיות? -אילו מקלדות אחרות גם לא מאלומיניום תמליצו לי? אני רוצה משהו פשוט אך איכותי, ועדיף לי עם מקשים דקים, כמו שיש למחשבים נישאים
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי עכבר mx510 כבר 5 חודשים עכשיו בחודשיים האחרונים יש לו בעיה שהוא מתנתק ומתחבר לבד עם usb או בחיבור הרגיל הוא פשוט מפסיק לפעול לכמה שניות ואז חוזר לעצמו חשבתי שזה הלוח אם אבל כבר החלפתי מחשב הדרייברים מותקנים 9.8 של החברה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פונה לבעלי העכבר G5 קיבלתי מתנה עכבר כזה, נראה משהו טוב אשמח אם מישהו יגיד לי (במקום שאתחיל להתעסק עם זה כי ממש אין לי זמן), כמה משקל כדאי לשים לו שיהיה הכי נוח למשחקי יריות ולעבודה שוטפת. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני לא מדבר על החברות אני מדר על המוצרים האלה: Microsoft: mouse: HKA-00003 SIDEWINDER keyboard: AGB-00014 SIDEWINDER VS Logitech: mouse: G9 keyboard: G15 VS Razer: mouse: DeathAdder keyboard: TARANTULA או כל דבר אחלה, אתם יכולים גם לחבר למשל לעשות G9 + AGB-00014 SIDEWINDER בבקשה אני צריך את זה עוד היום [24.12] תודה מראש D:
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקשה בבחירת אל-פסק כדי שיוכל להחזיק את המחשב למשך כ-5 דקות לכל היותר. הוא יחזיק רק את המחשב(P4, כרטיס מסך יחסית פשוט, כרטיס קול ושאר הדברים הבסיסים) והמודם. עדיף מאוד שיהיה המלצה מהחנות KSP: יש שם דגם ב 235 ועוד אחד ב- 385. האם אם יכול להסתפק באל-פסק הזול או שעדיף להשקיע כבר על שני ב-385? או שבכלל עדיף משהו מחנות אחרת? בכל מקרה אם יש המלצה מחנות אחרת אז לא לחרוג מה-400 שקל (למרות שעדיף כמה שיותר זול). אני גם לא ממש מתמצא בנושא הזה אז אם אפשר גם קצת פרטים: כמה זמן הוא יכול להחזיק את המחשב דלוק? האם הוא מכבה את המחשב אוטו'? מה הגודל שלו +-? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, הרצתי חיפוש על המדפסת OfficeJet 5610 ולא מצאתי כלום האם למישהו יש ניסיון עם המדפסת המשולבת הזו ויכול לתת חוות דעת? (תקלות, צריכת דיון, פקס , צילום, תפעול שוטף וכו..)
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
^^ מה אתם אומרים? מקלדת טובה? שווה את המחיר?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
להדפסה על דיסקים והדפסות משרדיות שגרתיות.... 1200 שח שתיהיה איכותית...
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב אז יש לי את הסורק הזה ולא השתמשתי בו איזה שנתיים (מעט מאוד סריקות אם בכלל) ועכשיו חשבתי לסרוק את כל התמונות שיש לי בבית ולשים אותם במחשב אבל אני רואה שהזכוכית של הסורק נורא מלוכלכת מבפנים (!), יש כמו אובך כזה מבפנים אז התקשרתי ל-HP ודיברתי איתם ומישהו שם אמר שאני יכול לבוא לפ"ת משהו והם ינקו את זה מבפנים ב-180 ש"ח וזה לא מתאים לי אז בקיצור, איך פותחים את הדבר הזה? אין ברגים אין כלום, איך אני אמור לפתוח את זה? אשמח לקבל עזרה, תודה רבה. הנה הסורק:
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני עוד מעט יהיה בחנות בחו"ל ואני הולך לקנות שם כמה דברים, אחד מהם הוא ה Death Adder עכשיו אני קצת מבולבל לגבי הגירסאות שלו: יש את הגירסה הזאת: GuildWars edition http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3321428&CatId=539 ויש את זאת: שלפי מה שאני הבנתי היא הגירסה הרגילה של העכבר.. http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2823951&CatId=539 שתי הגירסאות ממש זולות (פחות מ 200 ש"ח) והן בהפרש של 5 דולר.. מה ההבדלים בין 2 העכברים האלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, הזמנתי את העכבר LOGITECH MEDIAPLAY, וכעת נודע לי שלא מייצרים כאלה יותר ואין במלאי. האם יש עכבר עם תכונות דומות בשוק? אני רוצה שישמש אותי כמו שלט למדיה פלייר. * אם אין חיה כזאת, אז לפחות עכבר שניתן לתכנת לו 2 כפתורים שיהיו PLAY ו-STOP במדיה פלייר, ושיהיה לו טווח של לפחות 3 מטרים. תקציב 250 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום כבר קניתי ג'ויסטיק אחד לפני כמה חודשים בעלות של מאה שקל (אם מישהו מאיזור הצפון רוצה לקנות אותו ממני אני אשמח).... הבעיה היחידה איתו היא האנלוג הימני. הג'ויסטיק עובד מצוין בכל משחק ששיחקתי בו עד עכשיו חוץ מפיפא, שבתכלס די בגלל המשחק הזה קניתי ג'ויסטיק (נורא נהניתי לשחק בסוני 2 אצל חבר פיפא ובג'ויסטיק זה יותר כיף אז אני מניח שהבנתם את ההמשך...) בכל מקרה, אני בקרוב מקווה לרכוש מחשב חדש, ואני רוצה להוסיף לו קצת חומרה פה ושם ולשנות קצת דברים בחדר. בין השאר אני נורא רוצה לרכוש ג'ויסטיק אלחוטי שתומך בכ-ל המשחקים שיצאו לשוק, גם בעתיד, ולכן הבחירה הטבעית שלי היא שתי חברות הענק לוגיטק ומיקרוסופט. ההתלבטות שלי היא גם בעניין המחיר, אבל בעיקרון אני רוצה לקבל מכם חוות דעת של …
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק LX710 והוא מגיע עם העכבר LX7. הבעיה התחילה לא מזמן והיא שכאשר עושים תנועות איטיות (לדוגמא: רוצים למזער חלון מסויים אז אתה זז לאט עם העכבר...) הוא קופץ כזה ולא עושה תנועה חלקה... הבעיה החלה ניראה לי (אני ממש לא בטוח) שעדכני את הדרייבר שלו. אבל הבעיה גם קוראת שהSetPoint סגור... אז איך אני פותר את הבעיה? נ.ב... ניסיתי להחליף את החיבור לUSB וזה לא עזר.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-