ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש בארץ איזה שהן מקלדות מאלומיניום חיפשתי בכלל דגמים של מקלדות מאלומיניום ולא מצאתי הרבה, אך מהדגמים שמצאתי, ה Enermax Aurora נראה לי הכי מתאים בשבילי אך לצערי לא מצאתי את הדגם בארץ, ושום מקלדת אחרת מאלומיניום בארץ (חיפוש און ליין) אני יודע שלמקלדת שאני רוצה אין אותיות עם הדפסה בעברית אבל זה לא משנה לי, אולי בגלל זה לא מייבאים אותה? -אם אין פה את הדגם הזה או מקלדת אחרת איכותית מאלומיניום, מאיזה אתרים מחול אפשר להזמין לארץ ללא בעיות? -אילו מקלדות אחרות גם לא מאלומיניום תמליצו לי? אני רוצה משהו פשוט אך איכותי, ועדיף לי עם מקשים דקים, כמו שיש למחשבים נישאים
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לביתי למדפסת פקס וסורק, והייתי מעוניין במכשיר אחד אמין שיישלב את שלושתם, כמובן שאם יותר מומלץ לפצל זה אפשרי. השימוש יהיה לשימוש ביתי, ונפח ההדפסה קטן. אך אמינות היא ערך עליון. אני מעוניין שהמכשיר יחזיק מספר שנים, עם מינימום תחזוקה. בתודה איגור
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת די ישנה canon i320 היא היתה מחוברת בעבר למחשב ישן אשר שווק חיים (windows xp). קניתי מחשב חדש (vista 64bit) והמדפסת מחוברת אליו ישירות. יש לי רשת אלחוטית שאליה מתחבר מחשב נייד (windows xp). בעבר המחשב הנייד היה מוגדר להדפיס דרך המדפסת ולא היתה שום בעיה. כיום כשאני מנסה להגדיר את המדפסת במחשב הנייד הוא טוען שאין לו דרייבר מתאים ומבקש ממני לחפש אחד. המדפסת מוגדרת לשיתוף במחשב החדש. חיפשתי בכל מקום דרייברים ולא עזר שום דבר, ניסיתי דרך הדיסק של המדפסת דרך האינטרנט וכלום. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי עכבר LOGITECH G500 ישן שכבר זמן מה התחיל לעשות בעיות כגון: לחיצה כפולה, אי לחיצה או חוסר יכולת להחזיק מקש לחוץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחליף בתקציב 250-350 עוד דרישות : אחיזת PALM ויד גדולה וכמובן חוטי. אם יש אפשרות אשמח גם לגלגול חופשי כמו בG500 כרגע משתמש בפד 4HD של STEELSERIES ישן אם יש הצעות בנוסף לעכבר אשמח 😄 תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אם ידוע לכן מנסיון מקלדת\עכבר מתאימים לכך אני ישמח ... מחיר סביר לא חייב להיןת BT בסביבות 100-500 שקלים ...?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אוקיי אז אני צריך המלצה עד 200 ש''ח למצלמת אינטרנט, וחשבתי על לוג'יטקים חלק אמרו לי לא סתם משלם על חברה חלק אמרו לי הכי טוב בקיצור תמליצו לי משהו ספציפי... תודה .
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי מארז MIDITOWER של COMPUCASE 6A21 אם אני לא טועה (לא כל כך משנה בלאו הכי). היום באתי להכניס צורב ממחשב קודם, וכשהורדתי את הפלסטיק נדהמתי למצוא ברזל שחוסם את כל האיזור. פרטים בתמונה: http://img82.imageshack.us/img82/3387/28072006db5.jpg איך נפתרים מזה? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך יודעים מתי הספק שלי חלש מידי ולא מספיק? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לבדוק אותו?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מאז ומתמיד הכונןDVD שלי היה מוגדר כDMA בלי שום בעיות... אבל היום שרציתי להעתיק סרט לארד-דיסק לקח לו המון זמן ובאמת שמתי לב שבזמן האחרון הוא עובד לי לאט מתמיד. אז הלכתי לבדוק אם הוא מוגדר כDMA ואז להפתעתי ראיתי שמסומן PIO only. כמובן ששינתי אותו לDMA if available אבל אחרי שעשיתי restart ראיתי שהוא לא נותן... למה?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש שלט למחשב (למדיה סנטר כמובן) בתקציב של 100-200. אני מעדיף כמה שיותר זול אבל אם יהיה משהו פצצה ב 200 אז יכול להיות סבבה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכלום יש לי שלט למחשב שמתקשר דרך עיניית שמתחברת דרך USB למחשב מכיוון שהסלון רחוק צשמחשב אני צריך לחבר את העיינית דרך כבל USB ארוך שנמתח לי לאורך הסלון האם מישהו מכיר משדר Bluetooth שניתן לחבר לעיניית והוא יתקשר עם המתאם Bluetooth שקיים במחשב למעשה יחליף את חיבור ה - USB ? תודה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני יודע שזה מארז בכלל לא משהו...ברור שזה יהיה ככה כי קניתי את המחשב מאייבורי ואז לא הבנתי כלום. : מצאתי את התמונה פעם בפנדה כמחשב קומפלט (לא זה היה המארז) מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איזה סידירום קורא את כל הדיסקים ולא עושה בעיות....!! איזה באמת הכי טוב.............?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אז לפי הכותרת כמו שהבנתם אני רוצה ג'ויסטיק... תקציב עד 180... אני רוצה ג'ויסטיק כמו של טיסה ,לא כמו של הPS..
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם למחשב שישמש אותי לבניית מחשב, מבוסס AMD SEMPRON 3000 לשני דברים: 1. שימוש משרדי. כלומר, אני רוצה לבנות לו מפרט עם חומרה לשימוש משרדי (יש לי כבר מפרט). 2. שתהיה יכולת לשדרג את הרכיבים שבו למחשב לגיימרים, במידה ואני אחליט בעתיד הקרוב לשדרג כ. מסך. איזה לוח עדיף? אני מתלבט לגבי DFI NF4 ULTRA INFINITY , אבל ייעצו לי לקנות ASROCK והבנתי שהלוחות שלהם הם די "מעאפנים". תודה מראש על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק LX710 והוא מגיע עם העכבר LX7. הבעיה התחילה לא מזמן והיא שכאשר עושים תנועות איטיות (לדוגמא: רוצים למזער חלון מסויים אז אתה זז לאט עם העכבר...) הוא קופץ כזה ולא עושה תנועה חלקה... הבעיה החלה ניראה לי (אני ממש לא בטוח) שעדכני את הדרייבר שלו. אבל הבעיה גם קוראת שהSetPoint סגור... אז איך אני פותר את הבעיה? נ.ב... ניסיתי להחליף את החיבור לUSB וזה לא עזר.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לקנות את העכבר G9, ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על העכבר מבחינה פיסית-האם הוא נוח? או שהוא "רק" מפוצץ בפונקציות?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ואת מי הייתם מעדיפים, אותם או את Altec Lansing VS242?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך ניתן לגשת ישירות ל - DIMM על גבי מדפסת HP4050 כדי לקרוא משם ולכתוב לשם ? מדובר בזיכרון פלש המוסף למדפסת ומאפשר להוסיף FONTS ותמונות לתוך מסמכים שנשלחים מהמחשב. (ביחוד מתעניין בקריאה מהם) מדפסת HP4050 מחוברת למחשב W2K בעזרת כבל פרללי דו כיווני. תודה
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבל לעינת מכשיר ועברת נתונים אם יש למישהוא אני מוכן ליקנות ממנו תודה.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. חיפשתי באתרים שונים ומצאתי סוגים שונים ומדפסות שונות שברמת העקרון כולן עונות על הצרכים : מדפסת לייזר צבעונית משולבת (סורק ופקס). עכשיו נשאלת השאלה הבלתי נמנעת... מה לקנות ? מבחינת צרכים אנחנו מדברים על הדפסה שהיא ברובה מסמכים ש/ל כאשר מתווספים גם צילומים והדפסות בצבע. כ- 600 דף בשנה. אודה לכם על תשובות.
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז בלי ספק עד 350 ש"ח עם סטיות קלות . אני מבקש שהמארז(ליתר דיוק המאווררים שבתוכו) לא יהיו רועשים יותר מידי. הספק שאני מתכון לקחת בנפרד הוא: ENERMAX LIBERTY 400W חשבתי בנתיים על המארז הזה: Sunbeam Transformer BLUE איך הוא? האם הוא בא באמת עם 4 מאווררים? האם הם שקטים?
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ברצוני לעשות מוד כלשהו ואני לא מצליח לפתוח את הסידוינדר הזה. הברגתי החוצה שני ברגים וזה לא נפתח. יש בתחתית הג'ויסטיק חמישה פדים כאלה שנתפסים כדי שהג'ויסטיק לא יחליק, האם גם במוצר זה מיקרוסופט בחרו לשים את הברגים התחת לפדים? בתודה, Manbot
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על מדפסת משולבת הכוללת מדפסת, פקס וסורק בסכום של סביבות 500 ש"ח בנוסף על איזה תכונות מומלץ להסתכל שקונים מדפסת משולבת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-