ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש בארץ איזה שהן מקלדות מאלומיניום חיפשתי בכלל דגמים של מקלדות מאלומיניום ולא מצאתי הרבה, אך מהדגמים שמצאתי, ה Enermax Aurora נראה לי הכי מתאים בשבילי אך לצערי לא מצאתי את הדגם בארץ, ושום מקלדת אחרת מאלומיניום בארץ (חיפוש און ליין) אני יודע שלמקלדת שאני רוצה אין אותיות עם הדפסה בעברית אבל זה לא משנה לי, אולי בגלל זה לא מייבאים אותה? -אם אין פה את הדגם הזה או מקלדת אחרת איכותית מאלומיניום, מאיזה אתרים מחול אפשר להזמין לארץ ללא בעיות? -אילו מקלדות אחרות גם לא מאלומיניום תמליצו לי? אני רוצה משהו פשוט אך איכותי, ועדיף לי עם מקשים דקים, כמו שיש למחשבים נישאים
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ואין לי דרייבר, יש דרך לזהות את סוג המצלמה ולמצוא לה דרייבר להורדה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני מתכוון לא לפי חברות (מותגים)!! רק באמת הדברים החשובים תודה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לביתי למדפסת פקס וסורק, והייתי מעוניין במכשיר אחד אמין שיישלב את שלושתם, כמובן שאם יותר מומלץ לפצל זה אפשרי. השימוש יהיה לשימוש ביתי, ונפח ההדפסה קטן. אך אמינות היא ערך עליון. אני מעוניין שהמכשיר יחזיק מספר שנים, עם מינימום תחזוקה. בתודה איגור
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת די ישנה canon i320 היא היתה מחוברת בעבר למחשב ישן אשר שווק חיים (windows xp). קניתי מחשב חדש (vista 64bit) והמדפסת מחוברת אליו ישירות. יש לי רשת אלחוטית שאליה מתחבר מחשב נייד (windows xp). בעבר המחשב הנייד היה מוגדר להדפיס דרך המדפסת ולא היתה שום בעיה. כיום כשאני מנסה להגדיר את המדפסת במחשב הנייד הוא טוען שאין לו דרייבר מתאים ומבקש ממני לחפש אחד. המדפסת מוגדרת לשיתוף במחשב החדש. חיפשתי בכל מקום דרייברים ולא עזר שום דבר, ניסיתי דרך הדיסק של המדפסת דרך האינטרנט וכלום. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן עם 2 יציאות usb בלבד ואליו אני מעוניין לחבר מפצל Usb שקיבלתי מתנה. למפצל 4 יציאות ואין לו ספק כוח חיצוני. עד כה ברגע שחיברתי אותו למחשב וחיברתי אליו יותר מהתקן אחד - הוא ישר הקפיץ הודעה בסגנון: "your usb hub has exceeded the maximum connection allowed" והשבית את כל מה שמחובר ב-Usb למחשב. ביטלתי את ההודעה המציקה דרך ה-device manager. אולם זה לא פתר את הבעיה: כשחיברתי את המדפסת אל המפצל - הדפסות ששלחתי "נתקעו". כשחיברתי את המדפסת ישירות - ההדפסות נשלחו כשורה. נראה כי המחשב מסרב לקבל יותר משני התקני usb הקיימים לו כעת. האם יש דרך לעקוף בעיה זו? כרגע רק העכבר והמדפסת מחוברים. צירפתי צילום מסך של כל ה-usb root hub שקיימים אצלי במחשב - אין לי מושג כ…
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני צריך עזרה!!! האם ביטול מס הקנייה מחו"ל מאפשר הזמנה של מוצרים כמו MP3 JUKE BOX דרך ה-WEB ללא מס שחיטה במה זה כרוך NEED HELP PLEASE ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה מקלדת של LOGITECH אין ל דגמים אני רוצה שהיא תהיה נוחה לשימוש עד 300 גג 350 וזה חייב להיות של LOGITECH
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש עכבר זול וטוב שיעשה עבודה טובה במשחקים.... רציתי לדעת אם ה-MX500 הוא טוב למשחקים יחסית למחירו (120~150)? הוא נראה נוח מאוד ובנוסף יש לו מפרט טכני לא מבייש יחסית למחירו... כרגע אני עובד עם עכבר זול ופשוט עם רזולוציה של 400dpi וב-CSS וגם ב-BF2 הוא פשוט עלוב! :-X שלא נדבר על הסרף ב-CSS בתודה מראש לעוזרים, ברק.
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
Dimension(D/W/H) 470/21.5/410mm Driver space 4 x 5.25" 2 x 3.5" exposed 5 x 3.5" hidden Power supply 400W Main board size ATX TOWER Front panel 2x USB 2.0 Audio Fans Front 80 mm Back 120 mm Side 80mm (Color Light) טוב אני רוצה לדעת אם המארז שווה ב300 שקל ואם המאווררים כאילו יספיקו לקרר טוב יענו לא קרור לאובר קלוק כי אין לי אובר קלוק אלא שפשוט לא יתחמם. ואם יש ססיכוי כלשהו שתוכן של המחשב שלי לא ייכנס בפנים או שאין דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
דרישות: *קל מאוד לתזוזה (פחות להתאמץ כדי להזיזו), כמה שיותר ייחליק טוב על הפד. *מדוייק. *עיצוב יפה (עדיף בשחור). *שלא יהיה גדול מידיי. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי ליפני כמה ימים סט רמקולים 2.1 של corsair דגם SP2500 קראתי עכשיו את הביקורת שערכתם באתר על הסט הזה והבנתי שבמערכת הזאת לא מרגישים מספיק את צלילי הביניים ה"מיד" ושהבאס צריך איזון ושהוא לא עוקב מהר מספיק ולא מתואם תמיד עם הסטלטיים, אם מישהו יכול קצת לעזור לי לתת לי טיפים ועצות ותוכנות איך אפשר לאזן ולסדר קצת את איכות השמיעה של הרמקולים אני אשמח תודה רבה ..
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישה של מחשב בעל המפרט הזה: מעבד קונרו E6600 לוח asus p5wdh זכרון 2gb g.skill ddrIII 800mhz כרטיס מסך X1900 או 7900GT כרטיס וידאו צורב dvd כונן dvd 4 HD של 400GB כ"א אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספק שיחזיק את המערכת הנ"ל, אם צריך לחרוג מהתקציב אז אין בעיה. תודה שחר
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש הגה למחשב עם תופסנים לשולחן עץ (ולא גומיות פומפה) עד 350 ש"ח. עם דוושות + לא חובה ידית הילוכים
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום לכם, במוסף 7 ימים של ידיעות אחרונות יש פרסומת למדפסת לייזר של Xerox ב500 ומשהו שקלים (בתוספת כוכבים של ישראכארד). אני לא מוצא כרגע את העיתון אבל הדגם היחידי של החברה בתווך המחירים הזה הוא הXerox Phaser P3210. בהתחשב בדגם ובאיכותו- האם כדאי לאדם כמוני שרוב הדפסותיו בשחור-לבן לקנות מדפסת כמו זאת? יש דגמים טובים של חברות אחרות בתווך המחירים האלו? תודה מראש amitoff
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי.. עכבר Logitech MX700, דרייברים מעודכנים מערכת הפעלה WinXP SP1 שמתי לב לתופעה מאוד משונה... במצב רגיל, הרגישות של העכבר מוגדרת מצויין למצב שהכי נוח לי. התנועה חלקה לחלוטין ואין שום בעיות. יכול להיות שאני הוזה, אבל אני מוכן להישבע שברגע שאני פותח "תפריט" כלשהוא בווינדוז (נניח, תפריט "התחל"), הרגישות של העכבר יורדת והתנועה נהיית איטית יותר... אני לא בטוח, אבל יכול להיות גם שהרגישות יורדת רק בשטחים מחוץ לתפריט, ובתפריט עצמו הרגישות נשארת כמו שהיא אמורה להיות. מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אם יש טובים גם בפחות אז סבבה .אני רוצה שיהו נוחים .אם כפתורים שמתאימים לכל משחק בעקרון אני קונה אותם לשחק ב Pro Evolution Soccer 6 אני פעם ראשונה שקונה אז אני לא מבין כלכך .אם יש איזה מבצע על שנים ביחד אשמח לשמוע הצעה טובה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי! יש לי מארז קטן שהלך לו ספק כוח. העניין הוא שהספק "מיקרו" אשמח לקבל המלצה לספק איכותי,ומהיכן ניתן לרוכשו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איזה צורב DVD מומלץ לקנות? לא כ"כ הבנתי למה יש התקנים שונים של צריבות DVD. אמשח להמלצות. מסך דק - אני רוצה מסך דק טוב ולא במחיר יקר מדי. אפשר להסתפק ב17" נכון? מה חשוב שיהיה טוב במפרט הטכני - זמן תגובה מהיר כמו 16ms, גודל נקודה 0.26 ומה עוד? אשמח ללמוד על החומרה הזאת כי זה חדש לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? או שמישהו יכול למכור לי? אני צריך את המעבד למערכת הראשית ואת הסלרון למשנית.... דרך-אגב אסור שהמעבד יהיה 2100+ אבל לא משנה אם הוא יהיה ירוק.....
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי מקלדת חדשה מהסוג הנ"ל. השאלה שלי היא כזו. איפה שיש את מנורות שמלמשל מסמנות לחיצה על Num lםck ו Caps Lock יש עוד שתי נוריות שעד כמה שנשמע מביך אני לא יודע מה תפקידם ומתי עלי להישתמש בהן... ליד מנורה אחת כתוב F וליד השניה יש חץ עבה שמופנה כלפי מטה ונגוע בקו דק. אני מאוד יודה לכול מיש שיש לו מידע בעניין! בתודה מראש יוסי ???
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני לא יודע באיזה פורמט כדאי לבצע לכידת וידאו דיגיטלית (פנסוניק NV DS50) כדי להעביר את החומר ששמור על הקלטות(צילומים משפחתיים) לצריבה על דיסקים (כי הם זולים יותר מקלטות), כרגע אין לי DVD שאוכל לצפות בעזרתו בחומר שאצרוב בטלויזיה ויכול לצפות בו רק במחשב, דרך כונן ה-CD, אבל אני לא בטוח שכדאי לי להתפשר באיכות בגלל זה, והייתי רוצה לשמור את האופצייה לצפייה מיטבית גם דרך DVD בטלויזיה. הייתי רוצה עיצה או מדריך בנושא לפני שאני מעביר את החומר ומוחק את הקלטות הישנות. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היי, הזמנתי את העכבר LOGITECH MEDIAPLAY, וכעת נודע לי שלא מייצרים כאלה יותר ואין במלאי. האם יש עכבר עם תכונות דומות בשוק? אני רוצה שישמש אותי כמו שלט למדיה פלייר. * אם אין חיה כזאת, אז לפחות עכבר שניתן לתכנת לו 2 כפתורים שיהיו PLAY ו-STOP במדיה פלייר, ושיהיה לו טווח של לפחות 3 מטרים. תקציב 250 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לעוזרים. אני צריך לבחור בין עכברים, ויש באפשרותי את העכבר האופטי אלחוטי של TEAC: (+מקלדת לוג'יטק פרו שחורה) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3500 או את הסט האלחוטי של microsoft : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=392 תודה MORIEL.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-