ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום. אז אני מתלבט בין הספקים האלו, ואין לי מושג מהם הפרשי הביצועים. ממה שהבנתי אז ה- TT זול מה- Antec ב- 20 אגורות או משהו כזה, וזה למרות שה- TT הוא מודולרי + סליבים ומציע הספק של 480W (!!!). אבל מה שקובע כאן הוא הביצועים, ואם של האנטק יותר טובים אני אתאמץ לשלם יותר... אז תספרו לי קצת על הריילים והוולטג'ים של שני הספקים... וזהו בערך. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך ואני צריך עוד חיבור של הספק השאלה שלי עם אלה בקשר לMolex TO SATA Power Cable זה מין חות שמחברים לאחד וזה מפצל אותו לשני חיבורים? הנה תמונה של זה: והנה המוצר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1101_1347&products_id=10404 הא וגם אני רוצה לדעת עם זה יכול לגרם לספק יותר מדי עומס (אני רוצה לחבר אחד לצורב ואחד לכרטיס)? עריכה : לפי מה שהבנתי זה לא זה אז תתנו לי תשם של איך שקורים לזה בבקשה ותאנו לי על השאלה ששאלתי עם זה פוגע בספק. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חיברתי צורב (LG 12X8X32) למחשב שלי והוא גורם לרעש סטטי עם הרמקולים שלי (CREATIVE INSPIRE) יש לזה פיטרון (חוץ מהרחקת המארז מהרמקולים)?????????????
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי סט מקלדת ועכבר של לוג'יטק LX710 והוא מגיע עם העכבר LX7. הבעיה התחילה לא מזמן והיא שכאשר עושים תנועות איטיות (לדוגמא: רוצים למזער חלון מסויים אז אתה זז לאט עם העכבר...) הוא קופץ כזה ולא עושה תנועה חלקה... הבעיה החלה ניראה לי (אני ממש לא בטוח) שעדכני את הדרייבר שלו. אבל הבעיה גם קוראת שהSetPoint סגור... אז איך אני פותר את הבעיה? נ.ב... ניסיתי להחליף את החיבור לUSB וזה לא עזר.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2520 מישהו מכיר את המארז? האם הוא מגיע עם 2 מקומות ל 120 מ"מ כמו אחיו הגדולים? האם הוא בכלל כדאי? אני מחפש מארז טוב במחיר הכי זול שניתן, התקציב מאוד מוגבל.. המטרה היא גם לקנות בלי ספק ולקבל זיכוי (כמה זיכוי אני אקבל מזיגזג?) אם ישנן הצעות אחרות, GO AHEAD... תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הלוגיטק לא עובד לי עם כול המשחקים למי שיש מושג (למה?) מוזמן להגיב
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מעדיף אחת שיודעת להדפיס גם על דיסקים גם. לא חובה אם מייקר מאוד את המחיר מחיר לא מוגזם.. תודה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
לא משנה לי החברה תלוי מה מומלץ אני מעדיף(לא מחייב) שלא יהיה של HP בגלל זלילת הדיו של המדפסת במידה וישנו מכשיר All In One שמומלץ גם אם הוא חורג מהתקציב זה יעזור גם כן תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת די ישנה canon i320 היא היתה מחוברת בעבר למחשב ישן אשר שווק חיים (windows xp). קניתי מחשב חדש (vista 64bit) והמדפסת מחוברת אליו ישירות. יש לי רשת אלחוטית שאליה מתחבר מחשב נייד (windows xp). בעבר המחשב הנייד היה מוגדר להדפיס דרך המדפסת ולא היתה שום בעיה. כיום כשאני מנסה להגדיר את המדפסת במחשב הנייד הוא טוען שאין לו דרייבר מתאים ומבקש ממני לחפש אחד. המדפסת מוגדרת לשיתוף במחשב החדש. חיפשתי בכל מקום דרייברים ולא עזר שום דבר, ניסיתי דרך הדיסק של המדפסת דרך האינטרנט וכלום. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ישן עם 2 יציאות usb בלבד ואליו אני מעוניין לחבר מפצל Usb שקיבלתי מתנה. למפצל 4 יציאות ואין לו ספק כוח חיצוני. עד כה ברגע שחיברתי אותו למחשב וחיברתי אליו יותר מהתקן אחד - הוא ישר הקפיץ הודעה בסגנון: "your usb hub has exceeded the maximum connection allowed" והשבית את כל מה שמחובר ב-Usb למחשב. ביטלתי את ההודעה המציקה דרך ה-device manager. אולם זה לא פתר את הבעיה: כשחיברתי את המדפסת אל המפצל - הדפסות ששלחתי "נתקעו". כשחיברתי את המדפסת ישירות - ההדפסות נשלחו כשורה. נראה כי המחשב מסרב לקבל יותר משני התקני usb הקיימים לו כעת. האם יש דרך לעקוף בעיה זו? כרגע רק העכבר והמדפסת מחוברים. צירפתי צילום מסך של כל ה-usb root hub שקיימים אצלי במחשב - אין לי מושג כ…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
המדפסת הזו חביבה ככל שתהיה מוציאה על כל דף שורה של צורות ולא אותיות. האם יש דרך לפתור זאת, זה קרה פתאום תודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום , אמא שלי התעניינה במכונת צילום + מדפסת וכו' וכו' זאת המדפסת: http://www.mega-sale.co.il הכנסו למחלקת מכירות -- > המדפסת הכי תחתונה בצד שמאל. היא במבצע והיא שימושית בשביל המשפחה שלי , האם שווה לקנות אותה במחיר כזה ? במקום כזה? זה לא סתם חארטה?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
Dimension(D/W/H) 470/21.5/410mm Driver space 4 x 5.25" 2 x 3.5" exposed 5 x 3.5" hidden Power supply 400W Main board size ATX TOWER Front panel 2x USB 2.0 Audio Fans Front 80 mm Back 120 mm Side 80mm (Color Light) טוב אני רוצה לדעת אם המארז שווה ב300 שקל ואם המאווררים כאילו יספיקו לקרר טוב יענו לא קרור לאובר קלוק כי אין לי אובר קלוק אלא שפשוט לא יתחמם. ואם יש ססיכוי כלשהו שתוכן של המחשב שלי לא ייכנס בפנים או שאין דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש בעת הרכבת המחשב החדש שלי, נתקלתי בחלק מוזר שלא ברור לאן הוא קשור, בקופסה של הספק (Enermax EG465P-VE). החלק הוא מעין טבעת עבה ושחורה העשוייה מתכת שחורה (שממש מזכיר מתכת של מגנט - אבל זה לא!). תמונה מצורפת למטה (ותסלחו לי על היכולת הציורית הירודה שלי). בנוסף, בספרון של הספק המכובד הנ"ל לא טרחו לציין שום פרט על העב"מ. אם מישהו מכיר, יודע, שמע, ראה או משהו בסגנון ויכול לעזור, אני ממש אשמח. המון תודות...
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש רציתי ספק מיוחד...... אם יש למישהו ספק יפה לציע לי אני אשמח!!! חשבתי לקחת את הספק הזה Thermaltake TR2 W0068RUC 460W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=10067 מה דעתכם עליו? ואם יש הצעות מעניינות יותר אני אשמח! תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
לחץ כאן אני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי כך שיהיה לי 512MB DDR 266MHZ הלוח אם שלי תומך במהירות של עד 266MHZ וזה זיכרון טוב שמצאתי שגם עומד בתקציב שלי אה ואם אתם שואלים מה התקציב אז התקציב הוא: 500 שקלים אני אשמח אם תמצאו לי זיכרון יותר טוב במחיר הזה (הסזיכרון שאני קונה כולל דמי משלוח עולה 502 שקל).
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת של HP ו רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון ו/או יכול להמליץ לי על חברה או חנות לדיו חלופי למדפסות HP. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הייתי רוצה עכבר ללא הלחצנים של שיש בעכבר הסטנדרתי.. רוצה עכבר שקט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אם יש טובים גם בפחות אז סבבה .אני רוצה שיהו נוחים .אם כפתורים שמתאימים לכל משחק בעקרון אני קונה אותם לשחק ב Pro Evolution Soccer 6 אני פעם ראשונה שקונה אז אני לא מבין כלכך .אם יש איזה מבצע על שנים ביחד אשמח לשמוע הצעה טובה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי mx510 כבר כמעט שלוש שנים, ואני ממש אוהב אותו. מאז שקניתי אותו אני משתמש בפד של חברת fellowes, איזה חברת זבל סינית כזאת נראה לי, שמאד נוח ליד וגם איכותי במחינת חומרים ועמידות, אבל אני מרגיש שהוא מגביל את העכבר. אני מרגיש שאפשר להוציא מהעכבר הזה יותר. במיוחד כשאני משחק איתו על השולחן בלי פד מורגש הבדל ברור מאשר כשאני משחק על הפד. יש המלצות לפדים טובים שאפשר להשיג בארץ? אין לי בעיה להוציא הרבה כסף (200-250) על פד טוב שיחזיק מעמד שנים ויעבור איתי גם לעכבר הבא שלי... מה שכן אני לא רוצה משהוא ענק אלא פד בגודל סטאנדארטי. בחנות הזאת יש המון פדים http://www.pcgames.co.il/ מישהו מכיר אותה? היא אמינה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
בקיי אס פי יש 4 ספקים שיש אחרי הרשימה של המארזים..כדאי לקנות אותם? יש שניים שרשום עליהם KSP ואחריהם שניים של חברת HEC.. אז הראשון מביניהם HEC 475W (True Watts הוא טוב אתם חושבים מכיוון שאני רוצה ספק איכותי שיחזיק לי את המערכת מפני שבמארז שאני קונה הוא לא מספיק למערכת..
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
נועה מתמחרים את העכבר G5 במחיר של 330 ש"ח. שהוא המחיר הכי זול ברשת. (לפי זאפ) לפני כמה ימים שמתי לב שהם הוסיפו לכותרת המוצר את המילה OEM. מה זה אומר לגבי המוצר? אני מתכנן לקנות אותו ולכן אני שואל את השאלה. תודה לעוזרים מראש נ"ב לינק למוצר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4181
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שאתם יכולים לראות מהכותרת אני צריל המלצה על פד טוב *מצוין בגלל 2 סיבות דבר ראשון הפד שלי עכשיו הוא רגל כתומה מסכנה כזאת. דבר שני בגלל שהיא קטנה הדבר פוגע בי ביכולותיי במשחקי יריות ועוד. המטרה היא בעיקר למשחקי היריות, כאשר איין הגבלת כסף[/b רצוי באזור המרכז אם כי לא חובה ומה שכן שיהיה בארץ .... לא הזמנה מחול. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-