ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי טוב עד 100 ש"ח. העכבר מיועד לגלישה באינטרנט ודברים בסיסיים. לא לגיימינג בכלל! על מה אתם ממליצים?? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
מצאתי מצלמת אינטרנט ואני צריך דרייורים בשביל להפעיל אותה, אבל אני לא יודע מאיזה דגם היא ובגלל זה אני לא יכול למצוא דרייברים. ניסיתי לבדוק באוורסט אבל כל מה שהוא כתב לי שם זה: "tescorp usb2.0 webcam" חיפשתי בגוגל ומצאתי : tescorp JPEG webcam driver אבל הדרייברים לא עבדו כי זאת כנראה מצלמה אחרת. מישהו יכול לעזור לי למצוא דרייברים בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אז ככה , כולנו הבנו שרוב החברות לאחרונה עשו עדכונים למוצרים שלהם כמו NV עם ה9600 שחודש והפך -לGT220 או כמו לוג'יטק שהפכו את ה-G5 ל-G500 ומכיוון שזה פורום ציוד הקפי, מן הסתם לא נדון בכרטיס אלא בעכבר.. ומכיוון שזהו פורום עם לא מעט משתמשים .. לכל אחד יש דעה שונה וכל אחד בא עם דעות קדומות שכל אחד יביע את עמדתו בנוגע למה הוא מעדיף - G5 או G500 מהבחינות : מחיר , עיצוב , ההתחדשות עצמה האם כדאי לקנות כרגע וכו' ..
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני רכישת HTPC ומתלבט לגבי סט אלחוטי טוב של מקלדת+עכבר בטווח המחירים של 250-300 ש"ח כאשר ההתמקדות העיקרית היא נוחות בגלישה,מקשים שקטים,עכבר ומקלדת עם טווח סוללה ארוכים ככל שניתן וטווח קליטה ארוך ככל שניתן.סטייה קלה תיתכן בהתאם לדרישות כמובן. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום. אני מדפיס 200-300 עמודים בחודש (לרב שחור לבן, לעיתים צבע) ומחפש מדפסת משולבת, רצוי עם פקס, שתהיה חסכונית בדיו ואמינה וגם שאיכות הצילום שלה תהיה סבירה-טובה. ראיתי שממליצים עד דגם HP 6500 ואומרים שהיא חסכונית, לא הבנתי איך החסכון בא לידי ביטוי, משום שלמרות שיש מחסניות XL ל-1200 דפים, למדפסת יש 4 מחסניות שונות לכל צבע.. כך שבעצם צריך לקנות 4 מחסניות ולא 2. אשמח אם תוכלו להסביר לי בעניין זה ולענות על שאלותיי. 1. האם אתם ממליצים על דגם זה או על דגם אחר? 2. האם יש צורך ב-4 מחסניות דיו והאם זה חסכוני לטווח הרחוק? 3. האם ידוע לכם מחיר של כל מחסנית דיו לדגם הזה או לדגם אחר עליו אתם ממליצים? מקורי/תחליפי? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
הקדמה... יש לנו נסיון לא טוב עם מדפסות בעיקר בעייה של משיכת דפים... יש לנו כרגע 2 מדפסות ישנות יחסית - אחת לייזר צבעונית פשוטה של זירוקס שלא מושכת שום דף... והשניה מדפסת הזרקת דיו ישנה וקטנה של HP שמוכנה למשוך דף בודד עם נותנים לו פוש... אז חשוב לי מאוד למצוא מדפסת כזו שלא סובלת מבעיית משיכת דפים, כי אם היא מדפיסה 30 דפים בדקה אבל לא מסוגלת למשוך אותם, זה לא משנה שלום מן הסתם... אחרי כל זה... מה מומלץ לצרכים שלנו? ההדפסות שלנו אינן רבות, מדובר במשפחה שלא מדפיסה יותר מידי אבל היה נחמד אם מה שכן יודפס יהיה איכותי מבחינת צבע. אין התנגדות למהירות סבירה... בזמנו חשבתי שכדאי מדפסת לייזר, אבל עכשיו אני חושבת שרק מדפסת מקצועית לייזר שעולה הון היא אכן מדפסת לייזר יעילה... המדפסת ש…
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום, התעורר אצלי בבית צורך לקבל ולשלוח פקסים על דפי A3 (אמא שלי מתעסקת באדריכלות), כפי שציינתי בכותרת הדרישות הן: *אפשרות לקבל פקסים על A3 - חובה *עד 1000 ש"ח - אפשר לחרוג מעט אם זה ממש שווה את זה. *חסכונית מבחינת עלויות. *ethernet - יתרון. בינתיים מצאתי את brother mfc 5890cn, האם יש עוד מכשירים שעונים על הצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלוש האופציות האלו עכבר אלחוטי אופטי Logitech דגם Wireless Mouse M305 http://ivory.co.il/product.asp?productid=4413&CatCode=412 עכבר אלחוטי Microsoft דגם Mobile Mouse 4000 טכנולוגיית BlueTrack http://ivory.co.il/product.asp?productid=4702&CatCode=412 עכבר לייזר אלחוטי Logitech דגם V450 Nano http://ivory.co.il/product.asp?productid=5142&CatCode=412 המחיר לא משנה, חשוב לי יותר האיכות תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לקנות מקלדת ואוזניות גיימינג ב700-800 שקל חשבתי על Razer Lycosa SteelSeries Siberia V2 מה אתם חושבים? כרגע יש לי את הMicrosoft Curve, להשקיע יותר לע אוזניות אולי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת של HP J6413 אני מנסה להתחבר למדפסת דרך הwireless ואני לא מצליח דרך המחשב. יש לי ראוטר. יש אומרים שעדיין אין תמיכה של המדפסות האלה בווינדוס 7 אשמח על כל עזרה שתגיע
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
יש אותם בתקציב שלי: Razer Sphex Mouse Pad Razer Goliathus Gaming Mouse SPEED\CONTROL Razer eXactMat Mouse Pad SteelSeries QcK Mass Mouse Pad QcK+ Limited Edition Fnatic Mouse Pad QcK+ Limited Edition SK Gaming Mouse Pad SteelSeries 4HD Mouse Pad טוב זהוא הרבה אפשריות חשוב לי דיוק לא מהירות יהיה לי מספיק עם הIMP אני חשבתי על 4HD של SS הרבה בעלים שלו המלצו עליו....
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
איזה חיבור עדיף לעכבר - חוטי, אלחוטי או Bluetooth?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, לאחר שמקלדת ה-PS/2 שלי החלה לזעוק שאגאל אותה מיסוריה, החלטתי לעשות את הצעד הנדרש ולשדרג. אז אני מבקש את עזרתכם במציאת מקלדת שעונה על ההגדרות הבאות: (במצטבר ) 1. מקשים בעברית 2. חוטית 3. אני משתמש בה גם למשחקים, אז שלא תהיה מעוגלת מדי. 4. המחיר לא כזה קריטי, אבל בין 100-400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי לפטופ חדש עם וינדוס 7 ואני לא מצליח להדפיס דרכו הורדתי דרייבר למדפסת אבל היא לא מגיבה כשאני שולח מסמך להדפסה. שמעתי מעוד אנשים שנתקלו בזה לאחר ששידרגו ל-7 למישהו יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~33536~19~0.htm כותרת..
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש סט (מקלדת + עכבר) אלחוטי סביר עד 250 ש"ח. אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל לצורך העניין אפשר לקנות דרך אמאזון כולל משלוח, לראייה : http://www.amazon.com/Logitech-Cordless-Desktop-710-Laser/dp/B000HCUTU2 הדגש העיקרי שלי בסט אלחוטי הוא זמן סוללה. יש לי סט פח אשפה כרגע, של לוג'יטק והסוללה של העכבר דורשת תחלופה של אחת לחודש, בד"כ אפילו תחלופה קצרה יותר וזה מעצבן אותי. יש לי עוד עכבר אלחוטי, שהוא עצמו עלה לי בסביבות ה200 ש"ח ואני מחליף בו סוללה אחת ל3-4 חודשים באותו עניין, אני מוכן לגלישה של 150-200 ש"ח מהתקציב היות ואני צריך גם עברית ורוסית על המקלדת. עיינתי קצת במקומות שעושים הדפסות בלייזר על מקלדות וביינתים הכי זול שמצאתי זה 150 ש"ח. אם מישהו מכיר מק…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אהלן כולם, יש לי MX-518 יחסית חדש שקניתי ב-KSP ואני רוצה להחליף אותו אחרי שהנקודה האדומה פשוט הפסיקה לעבוד. בהנחה ש-KSP לא יירצו להחליף לי אותו עקב מגוון של תירוצים: איזה עכברים מומלצים עד טווח מחיר של 250ש"ח? הייתי מרוצה מאד מה-MX-518, אבל יש אולי משהו יותר חדש ממנו ויותר טוב ממנו באזור המחיר שלו? איך ה-DeathAdder? האם גם לו יש כפתורים לשינוי ה-DPI כמו ל-MX-518?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום חברים אני מאוד מתלבט בין mx-1100 לבין vx-rev לבין vx-nano אשמח לשמוע את דעתכם וכן המלצות של כאלה שמחזיקים בדגמים הנ"ל תודה מראש g0vner_x3
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש.. ואני מתלבט בין אילו עכברים.. בהתחלה אני אציין שאין לי הגבלת תקציב... אבל לא הייתי רוצה גם לזרוק כסף . אז בעיקרון אני מתלבט בין razer imperator Razer DeathAdder Razer Mamba (מאוד יקר, אבל יש אפשרות להחליף בין אלחוטי לחוטי, שזה מאוד מעניין) SteelSeries Xai השימושים העיקריים שלי הם: עבודה שותפת במחשב, ומשחקי מחשב (לא בהכרח FPS). כרגע יש לי Logitech MX1100 ואני מאוד מאוכזב מימנו.. כל הזמן נתקע ולא כל כך נוח. ד"א הדיעה שלי נוטת לכיוון DeathAdder, אבל בתוספת של 60 שקל אפשר לקנות את Imperator שמגיע עם DPI יותר גבוה, גימור יותר טוב ולייזר. אשמח לשמוע חוות דעת, תודה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169418300 זהו פד חדש של רייזר שעשוי מסיליקון, חשבתי עליו אחרי שנתקלתי בבעיה עם הרייזר גוליאתוס ספיד, הוא מושך אבק ובבית שלי יש מכת אבק שומני מעצבן שמופיע משום מקום 24\7 (אולי הקרבה לחולות וים?) זה לא ממש מפריע לביצועים של העכבר אבל זה ממש מציק ביד ובמיוחד אחרי שנפצעתי לפני שנה ביד ימין והאבק עושה לי שורף ביד ואני יכול לנסות לנקות אותו עם טונה של מגבונים וזה לא נגמר כיזה בד שסופג פנימה איך יהיה עם פד סיליקון? אפשר להעיף ממנו את האבק בניעור קל? אפשר לשטוף אותו?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אני מתכוון לעכבר שאין בו כפתור שיכול לעבור מרגישות מסויימת לרגישות אחרת בהנחה וה- DPI קבוע ולא ניתן לשינוי
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מיתלבט בין שני העכברים מהם היתרונות\חסרונות בין שניהם במיוחד "בקטע" האלחוטי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן , אני רוצה לקנות מקלדת חדשה ומתלבט בין Microsoft SideWinder X6 ל-Logitech G15 מה יותר כדאי לקנות ?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
כמו בתמונה http://www.soarland.com/Hot-Swap_SAS_Drive_Adapter-product-265.html בארץ תודה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-