עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SharP,

בבנק הראשון או השני או השלישי? זה משנה?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  2. http://www.skypc.co.il/pl_product~33536~19~0.htm כותרת..

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  3. לא ראיתי תואמים. האם זה משנה בכלל? האם ניתן לקדוח חור עם מקדחה במיכל המקורי ולקנות מילוי ואז להוסיף דיו עם סתם מזרק? ואז לסגור עם סרט הדבקה?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. שלום,היום חיברתי הגה די ישן שיש לי בבית אבל מדהים עד כמה שזה מדוייק לעמות המקלדת אבל נורא קשה להשתלט על זה מהירות גבוה. אני ניסיתי רק את המשחק NFS MSW כנראה זה משחק הכי טוב להגה. המממ אז זה נכון שיש משחקים יותר טובים לנסות?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. Started by GALITT2000,

היי, רציתי להתייעץ איתכם על איזה מהם אתם ממליצים, תקציב כ 200 ש"ח. אחד שתיים שלוש תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by avivz,

שלום לכולם, למישהו יש העדפה מסוימת בין השתיים ויכול להגיד לי אם אחת מהן עדיפה על השנייה? SteelSeries Apex Raw vs Razer DeathStalker Essential תודה מראש.

7. Started by eladsh,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=584805 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464166 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=454964 איזה מומלץ לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  8. Started by Component,

היי אמא שלי גרפיקאית והיא רוצה לרכוש מדפסת חדשה במחיר של עד800 ש"ח. שמענו המלצות על HP 930 אך אמא שלי מעדיפה מדפסות של קנון בגלל מחסניות הדיו הנפדות שלהן. כמו כן אני מבקש את המלצתכם גם לגביי מדפסת A3. בתודה מראש, עדי רובין.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אשמח לקבל המלצות למדפסות משולבות ביתיות לשימוש לביצוע עבודות גרפיות חובבניות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by D_N_A,

במגירות לארדיסקים תמיד יש כזה חיבור מוזר - גדול - שכולל את IDE והחשמל ביחד... למה לא משתמשים פשוט בחיבורים רגילים?!

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  11. שלום חברה !!! לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה ולכן רשמתי פה !!! אני צריך המלצה לטלפון שמתחבר למחשב וממנו אפשר לדבר חינם אם תוכנת סקייפי ולהתקשר לאנשים לטלפונים רגילים ???? כל מידה אל טנולוגיית voip בעברית תעזור !!!! ותיתנו לי קישורים בעברית לנושא תודה ....

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. האם הצי'פים שעל לוח האם (VIA,Nvidia...) עוזרים/תורמים במשהוא למשחקים?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  13. Started by Ancient1,

קשה למצוא את הדרייברים ברשת ככלל. אז לטובת הציבור גולשי גוגל אני מעלה לכאן NCF-402.rar

14. Started by Andreyy,

מחפש המלצה לערה כלשהי או דברים שיעזרו לי לנקות את המחשב בעיקר בתוכו במקומות הקטנים. תודה לעוזרים ואם מישהו יכול להביא לי אולי איזה מדריך לניקוי מחשב אני אשמח כי לא מצאתי בפורום.

15. Started by tronado,

איך הספק הזה THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA ב540ש"ח? באמת שווה את המחיר?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. Started by Eviljelly,

שלום, קורה לי הרבה כשאני מכוון על מישהו שנמצא רחוק אני לא מצליח לכוון לאן שאני רוצה, ותזוזה מינימלית של העכבר מזיזה יותר מדי ימינה \ יותר מדי שמאלה ואז הוא בסוג של נקודה מתה שאני לא יכול לכוון עליה, זה בולט בעיקר כשאני משחק עם הRecon וברובי צליפה לטווחים ארוכים 500+ ממש קשה לכוון במדוייק. אני חושב שהעכבר שלי לא מדוייק מספיק (Microsoft Wireless Optical 2000) ואני שוקל לשדרג לעכבר לייזר עם רזולוציה גבוהה. השאלה שלי אם זה לא איזה הגבלה במשחק ואז גם אם אני אקנה עכבר יותר טוב זה לא יעזור?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

המשקל נטו של המארז Golden Blue DA-01BLD הוא 14kg ? כלומר רק המארז לבד ? קצת הרבה לא

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  18. Started by reuven5,

זה הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332 היי רציתי לדעת האם הספק טוב כמו המחיר אם הוא סטנדרטי לדוגמא ויש לו ריילים טובים כי אני לא הצלחתי לבדוק את המסילות ושטויות אחרות רק שהוא 420W נ.ב גיליתי שהחברה הזאת גם מוכרת מארזים ומי שמחזיק אותם בארץ נותן על הספק בתוך המארז 3 שנים אחריות זה מה שסיקרן אותי כל כך בספקים האלה טוב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  19. Started by asilic,

היי אני מעוניין לקנות מדפסת שעיקר עבודתה תהייה הדפסה בשחור לבן. ואולי לפעמים הדפסת צבע קטנה מאוד על איזו מדפסת אתם ממליצים לי? חשוב שמחיר הדיו יהייה נמוך...ושלא יגמר מהר... מה אתם חושבים על מדפסת לקסמרק Z45?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  20. Started by jeger01,

איך המארז הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7225 לעומת המארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6AR6-2F Black Silver (P/S Not Inc) Case ? מי יותר קר/שקט/יותר נפח? ואפשר עוד המלצות על מארזים?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. Started by taimor,

אין לא משש מבין באל-פסקים, אבל השאלה שלי מה המספר של הVA אומר? וכמה זמן בערך כל אל-פסק יחזיק בכל רמה של VA.... דוגמה: כמה יחזיק אל-פסק של 500VA? כמה יחזיק אל-פסק של 850VA? כמה יחזיק אל-פסק של 1000VA? וכמה VA אני צריך בשביל אל-פסק שיעבוד כולה 5 דק' +- בשביל שאחרי שיש הפסקת חשמל אני ישר אכבה אותו, זאת המערכת: CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: HIS Radeon X1900 XT 512MB , Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W. Hard Drive: Western Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional X64. Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Samsung Syn…

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. Started by NiceShoTe123,

שלום, אני צריך המלצה למקלדת "גיימינג" (תאורה אחורית - חובה), אבל היא חייבת להיות קצרה כי אין לי הרבה מקום על המגירה. כרגע X4 היא האופציה המועדפת. היא באורך 48.2 ס"מ ואני רוצה אפילו פחות, אז תציעו מקלדות עד לאורך הזה. אני מוכן להתפשר על הכל חוץ מתאורת מקשים בשביל האורך. התקציב לא מוגדר, אני רוצה לראות את כל האופציות ואז אני יראה כבר... פשוט תגידו על כל מקלדת מתאימה שניתן להשיג בארץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  23. Started by Analytical,

אהלן אני חדש מקווה שזה הפורום הנכון.. אני רוצה להזמין כרטיס קול חיצוני למחשב מאיביי..על חומרת מחשב אני יודע שיש רק מעמ 18 אחוז (אם מתחת ל1200 שקל)..אבל על מעבדי קול 36%. כרטיס קול זה ללא ספק חומרת מחשב כי בלי מחשב הוא לא שווה כלום..השאלה מה החוק אומר?האם כרטיס קול חיצוני הוא באמת חומרת מחשב? ומה אפשר לעשות כדי להימנע מבלבול במכס? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by AngelicDemon,

היי אני רוצה מדפסת פשוטה אבל מרוב מבחר אני כבר לא בטוח מה יותר טוב הדרישות שלי הן מינימליות שחור לבן דו צדדי כמה שיותר חסכוני-לייזר/החדשות של HP שאומרים עליהן שהן מאוד חסכוניות? ליין שיש לו טיונרים לא מקוריים/ממשיך להדפיס גם אחרי שהנורה נדלקת (אין לי מושג אפילו איפה לחפש את המידע הזה) ואם אין קפיצה גדולה מידי במחיר אז גם WIFI המליצו לי על CANON/BROTHER ומרוב המלצות אני כבר אבוד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. מי יכול להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה (לייזר או הזרקת דיו לא משנה) 1. צבעונית 2. שחור/ לבן

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.