עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לכולם, יש לי מספר שאלות לגבי מכשירי KVM 1 - המכשיר הקיים שלי http://www.intellinet-network.com/en-US/products/8203-2-port-mini-kvm-switch מחבר שני מחשבים ה KVM היה בשימוש תקופה ארוכה ולרוב התנהג בסדר לפני כשנה עשיתי הפרדה בין שני המחשבים והמכשיר לא היה בשימוש לפני כמה ימים התחלתי להשתמש בו שוב מאז יש תופעה מעצבנת של פתיחת מסכי עזרה בכל פעם שאני עוברת בין המסכים זה נראה כאילו המחשבים מקבלים את המקש F1 מבלי שנגעתי בו בכלל במחשב אחד מסך עזרה נפתח פעם אחת (ניחא, הייתי יכולה לחיות עם זה) במחשב השני (טרנטה לפני החלפה) מדובר בכמות מסחרית של מסכי עזרה (60-70) וזה כמובן תוקע את המחשב לזמן רב. המקלדת תקינה, עובדת מצויין בחיבור ללא KVM. אולי יש לכם רעיון איך לסדר את העניין הזה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by havlin,

עשיתי חריטה ל Logitech G15 בעברית החריטה עצמה יצאה יפה מאד אבל התאורה באותיות בעברית היא חלשה . האם למישהו יש רעיון או פיתרון כדי שגם האותיות בעברית יהיו מוארות כמו האותיות באנגלית? תודה מראש

3. Started by smadica,

שלום, יש לי את המדפסת כבר כמה שנים ולארחונה התחלתי להשתמש בדיו לא מקורי. אבל פתאום עכשיו כשהחלפתי המדפסת מזהה אותם והכל אבל כשהיא מדפיסה, היא בעצם לא מדפיסה כלום, כאילו הדיו לא יוצא בכלל. יוצא רק דף מלוכלך קצת... מישהו יודע מה אני יכולה לעשות מעבר לאופציות של הניקוי ראש וכל האפשרויות ניקוי של המדפסת?? פליז פליז צריכה להדפיס דחוף!!! תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן יש לי מדפסת לייזר מדגם kyocera mita fs-1010 שמשום מה כל הדפסה שאני שולחת לה היא מדפיסה לי רק על רבע הדף התחתון כך שההתחלה של המסמך שהדפסתי מתחיל בסוף הדף. אז יוצא לי גם רק רבע מסמך וגם כעט כל הדף ריק..לא הצלחתי למצוא בהגדרות משהו לא בסדר. רעיונות מה יכולה היות הבעיה???!

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  5. Started by Drek Boy,

לנעול

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  6. תקשיבו הרמקול שלי נדפק (yamaha yst-ms50) אם מישהו יודע אם אני יכול לקנות את ה yamaha האלה באיזשהי חנות בארץ אז אני אקנה אותם אם אין אותם כבר אז ככה: אני מחפש רמקולים בתקציב של 500 שקל שיתנו לי ביצועים כמו ה yamaha או יותר טובים. אני מבקש רמקול מחברה טובה ומוכרת, לא חייב להגיע ל500 שקל, אם יש רמקולים ברמה שאני מחפש ויותר זולים אז עדיף אותם... תודה !!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  7. Started by nisimm,

שלום אני מחפש מנקה מסך איכותי, קניתי אחד באיזה 30 ש"ח והוא משאיר איזה כתם מרוח על המסך יש חומר איכותי שאפשר לקנות?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  8. Started by October,

מה קורה חברים אני מאזור המרכז יש לי mx518 כבן שנה במצב טוב שאני רוצה להחליץ לרייזר ברמתו... ה mx518 פשוט לא נוח לי בכלל והיה בשימוש אצל אחותי הקטנה..

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  9. שלום לכולם, רכשנו למשרד לפני זמן מה מדפסת לייזר צבעונית של סמסונג, עם פקס וסורק כמובן. הדגם הוא CLX3175FN. היא לא גרועה כמובן, אבל היא אכזבה אותנו כי היא מעט איטית עד שהיא מוציאה את הדף הראשון (גם בשחור לבן!) ביחס למדפסת לייזר רגילה וישנה של brother שהיתה לנו, והטונר שלה נגמר יחסית מהר לפי התרשמותנו. 1. האם מישהו יכול להמליץ על מדפסת לייזר כלשהי איכותית, מהירה וחסכונית בטונר (עם סריקה, גם ל- PDF ופקס חובה)? בסדר הגדול הזה? גם אם המחיר גבוה יותר (נניח עד 2,000 + ש"ח) 2. הייתי מבקש גם המלצה על מדפסת הזרקת דיו מהירה וחסכונית, שתסרוק מסמכים מהר ובצורה איכותית - גם כאן, אפילו במחיר עלות גבוהה יותר (נניח עד 2,000 ש"ח). אולי יהיה עדיף לי ללכת על דיו מאשר לייזר. בכל מקרה אשמח גם …

10. מי מעוניין לרכוש איתי מאיזור הצפון (קריון או קיון נהריה), סט של לוגיטק של עכבר ומקלדת אלחוטית במבצע של 1+1 במחיר של 1100 ש"ח. לכל אחד זה יעלה 550 ש"ח. יש מעוניינים ? יום טוב, עומרי

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  11. Started by n3b,

קניתי במסגרת המבצע של באג את הסט של לוג'יטק MX5500 וקניתי בנוסף פאד לעכבר משם(המוכר טען שהוא מתאים לעכבר לייזר, אבל על הקופסא רשום לעכבר אופטי ורגיל... ) זה הפאד http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=4143&perur=2&t=9&c=201 עכשיו הפאד הוא מחוספס, רציתי לדעת אם זה מתאים לעכבר הנ"ל...? תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  12. Started by mikko,

שלום! אז ככה אני צריך המלצות למדפסת לייזר אלחוטית, שיהיה להדפיס מכל מחשב ברשת השימוש הולך להיות שחור לבן. אבל גם צבע מיד פעם בעקרון איו הגבלה בתקציב אבל עדיפות למחיר נמוך ושיתן תמורה טובה לכסף תודה!

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  13. Started by Moon-Mage,

האם קיים בישראל משהו שדומה לזה ואם כן איפה אפשר לקנות ומה פחות או יותר המחיר שלו? תודה.

14. Started by Rin,

כן , גם שואב אבק זה ציוד היקפי לא? אז ככה - שמעתי שמשהו קנה שואב אבק באיזה 80 שקל - והוא מקנה את המחשב שלו כל איזה X זמן מהאבק - אז אני חושב שזה רעיון טוב והרבה יותר טוב והספריי לחץ אוויר הזה שאחרי 3 לחיצות הוא ניהיה קרח מינוס 50 מעלות ואי אפשר להתשמש בא עד אחרי 15 דקות או משהו - לכן אם גם אתם משתמשתים או יודעים משהו כזה - אשמח להמלצות לשואב אבק במחיר 80 שקל +- . * כמובן שאני מיפש שואב אבק עם אופציה להוצאת אוויר טובה שיהיה כמו לחץ תודה

15. Started by yossi00,

שלום, מחפש עכבר ומקלדת לטובת גיימינג. מעדיף ששניהם יהיו חוטיים אבל במידה וניתן עכבר אלחוטי (עם מטען/תחנת עגינה) זה יהיה מצויין. תקציב לשניהם ביחד עד 600 שח. שבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  16. Started by Eli100,

כל שנה מתקלקלים לי כאלה חדשים שהייתי קונה ב30-50 שקל שהם היו מעולים היו מתקלקלים אחרי שנה למישהו יש בצעה למשהו איכותי ב100 ש"ח בערך? (שיהיו גדולות - על כל האוזן)

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  17. המדפסת שיש לי PSC1613 ALL IN ONE עד עכשיו הדפיסה נפלא. היום אני באה להדפיס דף מהוורד והמדפסת "טוענת" כי עלי להטעין נייר במגש, השתמשתי ב"יער" שלם ומילאתי את המגש אך עדיין אין הדפסה. מהמדפסת בוקע רעש רגיל של לפני ההדפסה אך משום מה הנייר לא נתפס ונמשך. עשיתי איתחול, סגרתי והדלקתי שוב את המדפסת אך ללא כל הצלחה מה עושים?

18. Started by KillerOfReligion,

מחפש מקלדת עד 200 שקל מקלדת נוחה העדפה למקלדת עם אורות אבל לא חובה , שיהיה כפתורי מולטימדיה , והאמ זהו (: תודה לכל מי שעוזר D:

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  19. תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  20. Started by embedded,

מיועדת לגלישה באינטרנט ותכנות. אני לא צריך משהו מיוחד עם כפתורים מיוחדים. רק שתהייה נוחה ואמינה. תודה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  21. Started by aviel131,

שלום לכולם, קניתי את העכבר והתקנתי את הדריבר עכשיו הליזר לא פועל יענו יש מנורה אבל אין את האדום זה ככה צריך להיות? או שצריך להיות אור אדום? תודה.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  22. Started by Shiker,

היי חברים כמו כל אנשי המחשבים ידוע שבחורף המחשבים נהרסים יותר מהר עקב המתחים בחשמל.. אני שמתי אל פסק בשנתיים האחרונות ובלי עין רעה עובד אחלה, אבל השאלה שלי היא ככה..יש מן שקעים כאלה שקוראים להם מייצבי מתח השאלה אם אני אשים אחד כזה במקום האל פסק האם הוא יעשה את העבודה כראוי ? אני מעוניין להוציא את האל פסק מטעמי נוחות (גדול כבד, יותר מדי כבלים) מה דעתכם ? תודה מראש רועי

23. Started by Or94,

לאחר שיש לי בעיות בגלגלת של העכבר שלי אז החלטתי להחליף את הסט שלי. אני מחפש סט אלחוטי בתקציב של עד 400 שקל שתהיה לו קליטה למרחק יחסית גדול ושיתאים גם למשחקים ואני לא מעוניין בסט חוטי. החנות שאני יקנה היא KSP כנראה. ואם לא אז חנות באיזור חיפה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי, כתבתי את זה בפורום ציוד הקפי מכוון שאני לא בטוח מה אני צריך בשביל זה. לוח אם P5Q-DELUXE, כרטיס מסך 9800GTX+, מחוברים 2 מסכי DVI, אני מעוניין לחבר עוד מסך DVI. אין שום שימוש בו זמנית באף אחד מהם, בכל פעם מחובר מסך אחר. כרגע מסך אחד מחובר קבוע ועל הפורט השני יש כבל מאריך שאני מחליף ידנית בין 2 המסכים, זה סיוט. מה הפתרון הכי טוב לחיבור המסך השלישי? האם יש משכפל אות DVI במחיר סביר בארץ? אולי מתג ברירה (סוויץ') ? ראיתי כבר VGAים במחירים ככה-ככה, DVI לא ראיתי עדיין. ובכל אופן מכוון שב-P5Q DELUXE יש 3 חריצי PCIE X8\16 חשבתי אולי לחבר עוד כרטיס מסך רק בשביל הרחבת התצוגה. השאלה איך זה יעבוד עם הלוח הזה, האם בגלל שהכרטיס הראשון הוא של NV אני מחוייב שגם הכרטיס השני יהיה של NVID…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  25. שאלה פשוטה- האם יש דבר כזה? מכשיר שהוא גם מדפסת משולבת (מדפסת,פקס,סורק) וגם כורך ספירלה? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי, אבל נאמר לי שיש דברים כאלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים