ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום, היכן ניתן יכול למצוא את Xerox phaser 3428N במחיר הזול ? אודה לכם אם תפנו אותי ללינוקים של חנויות תודה !
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
היי, צריך המלצה למקלדת ועכבר עד 300 - 250 ש"ח. יש להדגיש כי היעד הוא עד 5 מטר (קליטה גבוהה) ושרמת הסוללה תשמר לאורך זמן ככל האפשר. ע"פ הדגשים הללו והסכום הנכון אבקש להמלצותיכם בבקשה. תודה מקרב לב, אמיל.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערכת HTPC בסלון שמשמשת גם לצפייה בסרטים וגם לגיימינג. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים שיהיו נוחים גם לשימוש בעת רביצה על ספה, וגם כשמניחים אותם על שולחן (בשביל משחקים). חוצמזה צריך שיהיה טווח קליטה טוב, דיוק ושלא יהיו בעיות התנתקות שבין המקלדת/עכבר למחשב כמו שקורה לפעמים. אני לא בטוח לגבי התקציב, אשמח לשמוע הצעות כלשהן וכשאראה מה האפשרויות אשקול את עניין המחירים. תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סט עכבר+מקלדת, שחשוב לי המרחק(משמש בסלון שלי...) ככה שהייתי מעדיף 2.4GHZ כי אני מאמין שבלוטוס' יקר מאוד... התקציב הוא פחות או יותר 300 ש"ח (יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש מוצר ששוה את זה...)
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
EB-DGC2 Edimax זה הבלוטוס שיש לי עכשיו המכשיר עצמו מזהה תפאלפון והפאלפון מזהה תמחשב אבל אני רוצה לעביר משהו או להיכנס לפאלפון עצמו מי הבלוטוס זה רושם לי Service Discovevry Failed אני מנסה להעביר משהו זה תמיד רושם לי Service Discovevry Failed מה יוכל להיות הבעיה בחיית נשבע לכם אין לי מזל כול דבר שאני קונה תמיד חייב להיות איזה בעיה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את העכבר והתקנתי את הדריבר עכשיו הליזר לא פועל יענו יש מנורה אבל אין את האדום זה ככה צריך להיות? או שצריך להיות אור אדום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במקלדת גיימינג בעיקר ל FPS ומעט MMORPG. צריך שתהיה איכותית, לא סתם אני עומד לשלם 350 על מקלדת. הנוחות חשובה לי יותר מהכל. אני אוהב ללחוץ על מקש ולהרגיש מעט גומי מתחת למקש, ולא תחושה של פלסטיק זול. כמו כן לא אכפת לי אם היא תהיה רק באנגלית, אני מקליד עיוור בשתי השפות. המקלדת תקנה בארה"ב במידה ושם המחיר זול במידה יחסית ניכרת. יש כמה אופציות שעליהן חשבתי: 1) איך לא, Logitech G15. 2) לוג'יטק G110. 3) רייזר "לייקוסה" או "אקטוסה" (נשמע כמו שמות של חיידקים , ). לא הרגשתי אף לא אחת מהמקלדות הנ"ל, אשמח לחוות דעת על הנתונים שאני מעוניין בהם (מרגש "גומיאי", וכו'). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מארז טוב ושקט ואם אפשר שיהיה יפה.. ואני מתכנן לעשות אוברקלוק קטן המערכת של המחשב שלי היא: 2.66 כפול הליבה ג'יגה זיכרון 160 גי'גה דיסק קשיח כרטיס מסך 7600 gs
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אז קניתי מדפסת חדשה של חברת HP מסוג all in one 1515, היא לא פעלה אבל חשבתי שזה בגלל אי תמיכה זמנית בWIN 10, אבל לאחרי שניסיתי ארותה במחשב נייד פתאום שם היא פעלה. ניסיתי לקבל תמיכה מחברת HP והם אמרו שיכול להיות שחסר איזשהו DRIVER של הCHIPSETת ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וזה עדיין לא פתר את הבעיה, יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים בלבד לילד בבצפר. אם אפשר שהדיו יהיה כמה שיותר זול. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי פה על הגה למחשב לא יקר מידי אבל לא זבל אני רוצה לנהוג ולהרגיש שאני באמת נוהג ;D . משהו רוטט משהו טוב ... תודה .
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
לא הצלחתי להבין למה הן יותר יקרות ולמה טוענים שהן יותר טובות. אשמח להסבר, תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למקלדת גיימינג עם עברית בתקציב של 350 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
היום יום ב' נשרף הזיכרון :'( עיגלתי את הכבלים והוצאתי את הזיכרון החזרתי אותו הפעלתי את המחשב והתחלי לצאת עשן! הוצאתי את הזיכרון ויש (נכון איפה שיש זהב) אז אחד שחור! הזיכרון באחריות ואני לא יכול ללכת למי שקניתי ממנו את המחשב כי הם יראו שהוצאתי את המדבקה במארז כדיו לפתוח אותו ואם מוציאים את המדבקה אז האחריות פגה )-: רציתי לדעת מי היבואן שלו כדי ללכת אליו להחליף, הזיכרון הוא: רשום על השבבים NANYA ועם ועל אחד יש מדבקה שרשום REMOVAL OF LABEL VOVLO WARRANTY ורשום שזה 256 DDR תעזרו לי מהר!!!!!
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן אחד עם usb 1.0 אז השאלה שלי היא: איך אני יכול לקנות/להחליף ל-USB 1.0 ל-USB 2.0 וגם להוסיף מפצל כדי שהיהיו יותר USB (יש לי רק 2 שמה). תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
לשימוש ממרחק של שני מטרים בין המקלדת/עכבר למחשב - מהו הסט הכי זול אך אמין שניתן למצוא או להרכיב ? רצוי מIQPC ובסביבות 250 ש"ח - אך אם יש משהו טוב בחנות אחרת או ביותר כסף, אשמח לדעת מהי ההצעה הכי מינימלית. תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
יש לי מצלמה HP318, אני קיבלתי אותה בלי תוכנה, ואני לא מצליח למחוק את התמונות מהכרטיס. מישהו מכיר את המצלמה הזאת ויכול לעזור לי בנושא.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן החלפתי את שתי המחסניות שלי במדפסת (שחורה וצבעונית) למחסניות חדשות. את המחסנית השחורה קניתי לפני שבוע אבל את המחסנית הצבעונית קניתי לפני הרבה מאוד זמן (חצי שנה בערך). כשהדפסתי מסמך בפעם הראשונה עם המחסניות החדשות הצבע השחור הופיע והיה בסדר אבל לא הודפס צבע צבעוני בכלל. הדפסתי את המסמך עוד כמה פעמים וקרתה אותה תוצאה. הדפסתי גם עמוד ניסיון של המדפסת ולא הופיע צבע צבעוני. מה לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
אהלן המחשב שלי ( לא הרמקולים , המחשב עצמו ) עושה רשים של טה טו טה טו .. ככה כמה שעות ברציפות והוא לא מפסיק זה לא שקרה משהו הוא סתם עושה את זה האם יש דרך להשתיק את זה?! intel P4 2600 אגב.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
חברה משהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג תוכנת gps למחשב כף יד!!! למה יש לי את ה destinetor 3 והיא לא עדכנית
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
האם כאשר עושים אוברקלוקינג למעבד של המחשב אז כשמדליקים את המחשב ה-BIOS נותן שם אחר למעבד??? לדוגמא: אם נעשה אוברקלוקינג למעבד PENTIUM 4 1.6GHZ והמהירות שתתקבל לאחר האוברקלוקינג תהיה 2.3Ghz ואז נדליק את המחשב מחדש, מה יהיה כתוב??? Intel Pentium 4 at 1600Mhz או Intel Pentium 4 at 2300Mhz?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש כבל HDMI To HDMI Cable 10m Male מהמחשב לטלויזיה באורך 10 מטר באיכות FLH. מוכן להשקיע כמה שצריך העיקר שהכבל יהיה טוב!! אשמח לקבל ייעוץ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano67.htm שמו הרבה דברים מגניבים, אבל אני עדיין מחכה לגירסא שתקרר גם ת'הארדיסק
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-