ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מאז ומתמיד הכונןDVD שלי היה מוגדר כDMA בלי שום בעיות... אבל היום שרציתי להעתיק סרט לארד-דיסק לקח לו המון זמן ובאמת שמתי לב שבזמן האחרון הוא עובד לי לאט מתמיד. אז הלכתי לבדוק אם הוא מוגדר כDMA ואז להפתעתי ראיתי שמסומן PIO only. כמובן ששינתי אותו לDMA if available אבל אחרי שעשיתי restart ראיתי שהוא לא נותן... למה?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
תקציב 1000 פלוס מינוס שימוש: עבודה מול המחשב יום שלם משקל כבד.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג חשבתי על האימפרטור יש משו יותר טוב בכמעט באותו מחיר? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
תגידו אני רוצה לדעת מי שקנה מנועה האם הוא קיבל את המארז עם מאווררים שקטים וגם שהמאווררים על החלון מוציאים אוויר ואלה שלמעלה מקדימה ומאחורה מכניסים אוויר ... כי אני רוצה לבדוק מה ההבדל אם אני מזמין מפנדה ואם אני מזמין מנועה האם אני מקבל את אותם מאווררים באותו כיוון ..
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם ניתן לתכנת את הכפתורים של העכבר לכל אופציה? במשחקים או ב-WINDOWS . כמה לחצנים יש לעכבר? ולמה בדיוק הגלגלת התחתונה מתוכנתת למה ייעודה? (האם זו גלגת או רק משמשת אחורה וקדימה? ) האם העבכר נוח או שהוא כמו שנאמר על ה- G7 כבר ששימוש מרובה בו מזיעים איתו? MX Revolution האם עכבר זה מתאים למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה עכבר למשחקים מדוייק ונוח לשימוש גג עד 300 ש"ח, תציעו הצעות
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני גר בחיפה אז עדיף מהחנות KSP כי אני מעדיף שהם ירכיבו לי את המחשב. אני צריך מארז סולידי, לא שקוף או משהו מטורף. בואו נגיד שהכי טוב שאני מוכן לקנות יהיה בסביבות ה 400 שקל. העניין הוא האם באמת יש הבדלים בסכומים האלה (עד 400) או שרק במארזים המאוד יקרים מרגישים בהבדל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
אחרי שאמרו לי שהמצלמה של HP לא שווה את הכסף. אני מתלבט בין שלושת המצלמות האלה: איזה מהם נותנת את התמורה הטובה ביותר? KODAK Easyshare CX4230 במחיר של 1670 ש"ח. FujiFilm FinePix2600 במחיר של 1700ש"ח. או את ה Nikon CoolPix 2000. במחיר של 1800 ש"ח. ראיתי כבר ברחבי הרשת צילומים שצולמו בכל אחת מהמצלמות האלו, כולם היו איכותיות להפליא.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם לוג'יטק lx3 או mx310 או שיש משהו יותר טוב במחירים האלו? בחברת נועה מחשבים מציעים עכברים מתצוגה עם שפשופים ושריטות במחירים טובים אך עלולה להיות נפילה למי שלא בא פיסית לחנות ובודק.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי אני מחפש מצלמת רשת HD ושמתי את עיני על שתי מצלמות. LOGITECH WEBCAM PRO 9000 ו C510 ההפרש במחיר זניח וה C510 חדישה יותר. ל 9000 יש עדשת צייס לא יודע מה להחליט. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
האל-פסק שלי החליט לשבוק חיים. צריך מחליף... ראיתי את הדגם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355&products_id=6379 כן, אני יודע שזה 2000VA וזה בערך ההספק שאני צריך (מעבר למחשב אני חייב לחבר עליו עוד כמה דברים). עכשיו העניין הוא שאני לא מוצא אותו בשום מקום באתר של אדוויס: http://www.advice.co.il/default.aspx מישהו יכול אולי להיות נחמד ולמצוא את ה-UPS החמקן... תודה.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מארז וחשבתי ללכת על המארז הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2666 האם הוא טוב?ואם הוא לא טוב תגידו לי למה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש ורק פה יש לי כמה התלבטווית, התחיל מהדבר הפשוט, אני לא יודע איזה מארז לבחור האם עדיף זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=12195 ששמעתי עליו דברים טובים. אופציה שנייה זה זה שהוא יפה אבל לא יודע איך הוא מקורר, והאם ב50 ש"ח הפרש אולי שווה לקנות מאורר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1571&products_id=9470 אתם מוזמנים להציע לי משהו אחר לא יותר מ300 ש"ח מנעה או פנדה. בקשר לספק כוח, המפרט זה יהיה עם מעבד AMD כפול ליבה, יהיה כרטיס מסך 7800, יהיה 2GB ראם, יהיה דיסק קשיח 160GB. אם אני אקנה מנעה אני אקח את הFSP 400W GLN , אבל אם אני אקח מפנדה אין שום ספק שיכול להחזיק את זה במחיר סביר ממ…
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
What is better the Enermax EG 365VE - 350watt OR Antec TruePower 380 Watt btw i saw that The true power got only 18A on the +12V will it be enough these days and in the farther future for overclocking?? עריכת המודר: יישור טקסט לשמאל.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם מאריך לרסיבר של העכבר (במקרה זה ה- MX Revolution) יפגע בביצועיו? אם לא, עד איזה אורך נחשב "לבטוח"?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
מחפש סוללה למחשב שקבלתי במתנה http://www.ciao.co.uk/Fujitsu_Siemens_LiteLine_Plus_325A__5374564 לעזרתכם אודה 0547976794
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש עכבר זול וטוב שיעשה עבודה טובה במשחקים.... רציתי לדעת אם ה-MX500 הוא טוב למשחקים יחסית למחירו (120~150)? הוא נראה נוח מאוד ובנוסף יש לו מפרט טכני לא מבייש יחסית למחירו... כרגע אני עובד עם עכבר זול ופשוט עם רזולוציה של 400dpi וב-CSS וגם ב-BF2 הוא פשוט עלוב! :-X שלא נדבר על הסרף ב-CSS בתודה מראש לעוזרים, ברק.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
האם ספק ג'נרי שרשום עליו "400W" כאילו 400W תיהיה בעיה להחזיק מפרט דוגמת זה: sempron 2800 AM2 לוח של GIGABYTE שכולל כרטיס מסך מובנה ככה שאין עוד כרטיס שזולל מתח על הלוח. וזיכרון פשוט במהירות 533 או 667 עדיין לא הוחלט. אז ככה אומנם הספק מוציא 200W בקושי אבל האם צריכה להיות לו בעיה עם מפרט כזה שלא זולל מתח בכלל ואין בו שום מעבד זולל או כרטיס מסך חזק? נ.ב הלוח הוא: Gigabyte GA-M51GMI-S2G nForce 430
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, מחפש הגה למחשב עם תופסנים לשולחן עץ (ולא גומיות פומפה) עד 350 ש"ח. עם דוושות + לא חובה ידית הילוכים
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
חברה אני קונה עוד שבוע מהיום מחשב חדש ועוד אין לי מארז: -שלא יהיה יקר מדי -אם אפשר אז שיהיה משולב - שיהיה עם אורות וחשוב מאוד שיהיה יפה -שיהיה שקט -איך אני יודע אם כלול במארז ספק כוח? -איך אני צריך לבחור כרטיס קול? איך אני יודע אם הוא ONBOARD? כדאי לקנות את הסמוראי ב340 ש"ח? איך אני יודע אם המארז כולל ספק כוח?? הצעות בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו שרכש את המקלדת הזאת יכול לומר לי מה האורך והרוחב שלה בסנטימטרים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-