ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוב אז כך יש לי מחשב ישן [3 שנים כבר] ואני כבר רוצה לקנות חדש. אז כך התקציב הוא 5,000 ש"ח. אני רוצה משהו טוב שירוץ לי מהר, במשחקים החדשים ובכלל. טוב מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, סידי-רום [כונן הדיסקים], כונן דיסקטים והצורב לא צריך. רק את החלקים החשובים, טוב אז הנה פירוט של המחשב הישן: Field Value Computer Computer Type ACPI Uniprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack [ TRIAL VERSION ] Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name ZZZ User Name Administrator SMTP E-mail Address na****@bezeqint.net Logon Domain [ TRIAL VERSION ] Date / Time 2006-02-24 / 13:58 Motherboard …
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש מארז TOWER או FULL TOWER פשוט, עם פאנל קידמי כמה שיותר פשוט לפרוייקט המודינג שלי. לא צריך ספק כוח ולא כלום. רק שיהיה שם מקום לכמה מאווררים. תקציב של 400 ש"ח אם מישהו יכול להביא לינק אז בכלל סבבה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מידת הנוחות, אמינות, חסכון סוללה, וכל מה שעולה לכם לראש. אשמח אם תוכלו לשתף אותנו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם יש יש סט של מיקרוסופט של מקלדת ועכבר אלחוטיים דגם מולטימדיה קיבורד 1.1 השאלה שלי היא עד כמה זמן מחזיקה הבטריה גם במקלדת וגם בעכבר והאם יש איזושהיא דרך לחסוך בבטריה ע"י שימוש נכון בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי mx510 כבר כמעט שלוש שנים, ואני ממש אוהב אותו. מאז שקניתי אותו אני משתמש בפד של חברת fellowes, איזה חברת זבל סינית כזאת נראה לי, שמאד נוח ליד וגם איכותי במחינת חומרים ועמידות, אבל אני מרגיש שהוא מגביל את העכבר. אני מרגיש שאפשר להוציא מהעכבר הזה יותר. במיוחד כשאני משחק איתו על השולחן בלי פד מורגש הבדל ברור מאשר כשאני משחק על הפד. יש המלצות לפדים טובים שאפשר להשיג בארץ? אין לי בעיה להוציא הרבה כסף (200-250) על פד טוב שיחזיק מעמד שנים ויעבור איתי גם לעכבר הבא שלי... מה שכן אני לא רוצה משהוא ענק אלא פד בגודל סטאנדארטי. בחנות הזאת יש המון פדים http://www.pcgames.co.il/ מישהו מכיר אותה? היא אמינה?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קניתי מקלדת חדשה מהסוג הנ"ל. השאלה שלי היא כזו. איפה שיש את מנורות שמלמשל מסמנות לחיצה על Num lםck ו Caps Lock יש עוד שתי נוריות שעד כמה שנשמע מביך אני לא יודע מה תפקידם ומתי עלי להישתמש בהן... ליד מנורה אחת כתוב F וליד השניה יש חץ עבה שמופנה כלפי מטה ונגוע בקו דק. אני מאוד יודה לכול מיש שיש לו מידע בעניין! בתודה מראש יוסי ???
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי מה המצב לדוד שלי יש מחשב נייד dell latitude cpx עם מעבד פנטיום 3 והבעיה היא שנשברו לו כמה מקשים במקלדת והוא מעוניין לקנות מקלדת חדשה ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג מקלדת חדשה וכמה בערך היא צריכה לעלות ?? זה מאוד דחוף כי זה מחשב עבודה שלו והוא מישתמש בו כל היום תמונה של המקלדת
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות שקשורות לתחום: א. אני הבנתי שבמדפסת שיש לה 4 ראשי דיו ויותר אז כשאר אחד מהם נגמר, המדפסת בעצם מושבתת וצריך לרכוש את אותו ראש דיו בצבע הספציפי כדי שהמדפסת תעבוד.. האם זה נכון? והאם זה נכון גם לגבי מדפסות לייזר? ( שבהן יש טונרים בצבעים שונים- כלומר אם נגמר הצהוב אז חייב לקנות צהוב כדי להמשיך להשתמש במדפסת? או שאפשר למשל להמשיך להדפיס רק בשחור ?)[ ב. במכונות משולבות עם פקס כאשר יש פידר לפקס, האם אני גם יכול דרך אותו פידר של הפקס לצלם מספר עותקים בזה אחר זה? כלומר שאותו פידר של פקס ישמש גם כפידר של מכונת צילום? והאם אפשר לסרוק גם דרך אותו פידר? ג. מה זה אומר מדפסת עם ממשק רשת? לא הבנתי את הדבר הזה.. ומה ההבדל בין כרטיס רשת ( ממשק רשת ) לכרטיס רשת אלחוטי (wi f…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב מכיוון שאני הולך לממש את השידרוג שלי וכרגע יש לי ספק כוח ג'נרי 400W אז אני צריך להחליף אותו בספק אחר. אני צריך משהו סביר מקסימום 500 שקל תודה.
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כאמור בכותרת.. לא מצאתי תשובה באתר שלהם ואני צריך אישור אם הסוויץ' הזה מעביר גם אודיו לרמקולים מהמחשב הנבחר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקניית המדפסת הנ"ל בגלל הרבה תגובות חיוביות עליה. אבל יש לי 2 שאלות לפני-כן: 1. האם 600*600 רזולוציה זה מספיק לשימוש ביתי? מה זאת אומרת? 2. כמה זמן היא תחייה אצלי? לפי כמות דפים.. אם אני לא טועה קוראים לזה תוך?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי mio 168 אני משתמש בו גם ע"מ לקרוא ספרים.. השאלה שלי היא איך אני שומר על העמוד שבו הפסקתי ז"א איך אני חוזר אליו בקריאה הבאה..?. אני יודע שיש בו השהיה ל4 שעות שבה הוא שומר על העמוד האחרון אבל לאחר מכן הוא חוזר לתחילת הספר.. מה עושים? תודה..
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מחפש מדפסת משולבת שתשמש אותי לצילומים ופקסים ללא מחשב, והבנתי שיש מדפסות הזרקת דיו שהעלות לדף פחות מ10 אג' )ב5% כיסוי( בדיו חילופי או ערכות מילוי אבל אני לא מוצא איפה יש נתונים על זה, בינתיים ראיתי רק ברדר MFC240 אבל הייתי רוצה לשמוע עוד הצעות ואם יש יותר זול ומומלץ.[br]פורסם בתאריך: 17.10.2007 בשעה 11:06:42 שכחתי לציין שאני משתמש בצילום שחור לבן. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי להתחדש גם במקלדת ועכבר. אני ממש לא אוהבת שהעכבר כ\זה מגושים וכבד.. אני אוהבת אותם קלים כאלה.. אני לא משתמשת במקשי קיצור שבדרך כלל יש בקלדת (חוץ מ-MUTE) ככה שזה ממש לא חשוב לי. ולא בא לי להרגיש שאני מתאמצת אחרי הקלדה ארוכה. בא לי מקלדת שיהיה בא משהו מגניב כזה... חחח אממ.. אז מה יש לכם להציע בסכום כזה זול? איזה חברה עדיפה מיקרוסופט או לוגיטק ולמה? יש מקלדות עם אור במקשים בסכומים כאלה?.. תודה לעונים..
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
(אם זה אינו הפורום הנכון - תעבירו) אז ככה: בינתיים התכנון הוא לקנות Mobile Xp 2600+ Abit NF7-SL OCZ 433Mhz Platinum Edition והשאלה היא איזה ספק מומלץ ל OC? (אוברקלוקינג כבד ככל שאפשר, עם קירור מים ע"פ התכנון. בינתיים הכל בתיאוריה) חוץ מהחלקים שאמרתי יחוברו גם: WD 80 GB 8 MB Cache ATA100 HDD NEC 2500A DVDRW עוד מספר לדים אולטרא ברייט, אולי אולי גם איזה מאוורר לדים אחד 80 מ"מ וניאון, אבל אלו כנראה שלא בינתיים. (הבהרה: מערכת קירור מים מתחברת לשקע חשמלי 220V בנפרד, בלי קשר לספק) האפשריות הם כאלה, אתם מוזמנים להוסיף עוד, כמובן שההעדפה היא לחסוף כמה שיותר, לא לבזבז סתם כסף: 1. TT butterfly 480W שעולה 530 שקל, נכון לעכשיו הפיבוריט. 2. Antec Truepower 380W/430W/480/550W שעולים 51…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום! לא ממזמן נהרסה לי המדפסת וזאת אומרת ש אני צריך לקנות עוד מדפסת. מכיוון שאין לי ממש מושג לגבי מדפסות החלטתי לפנות אליכם...המומחים. אז ככה אני צריך את המדפסת לצורכי מסמכים ולפעמים כמה תמונות לעבודות של אחותי אבל לא לצורכים גראפיים מתקדמים, מדפסת בתקציב של מקסימום 500 שקל. אבל מחיר המדפסת הוא פחות חשוב מה שיותר חשוב לי זה מדפסת שהדיו שלה יעלה כמה שפחות, אין לי בעיה לקנות מדפסת יקרה אבל שהדיו שלה יהיה זול. זה החשש העיקרי שלי כיוון שברור שההוצאה העיקרית על מדפסת זה דיו ובגלל שאני צריך לשם עבודות של בית ספר איני רוצה לבזבז כל כך הרבה כסף על דיו, אז אם אתם מכירים מדפסת טובה עם ראשי דיו זולים (אבל שלא יגמרו במהירות) בבקשה תמליצו לי. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום!! יש לי מארז יקר מאוד ואחותי רוצה לקנות מארז בידיוק כזה למחשב שיש לה בבית היתי רוצה שתציעו מארזים שהם בערך כמו המארז שיש לי או איפילו יותר טובים ומחיר יתר זול המפרט של המחשב של אחותי intel p4 3.2 ABIT IC7-MAX 3 Intel 875P 1024 ocz ddr3200(2*512) maxtor 200GB המארז שיש לי רשום למטה במפרט שלי
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אם כן, כיצד הוא נקרא, כמה הוא עולה, והיכן ניתן לרכוש אותו
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, צריך המלצה למדפסת ב400 שקל הזרקת דיו...הייתה לי hp עד היום אבל אני רוצה להחליף כי הדיו ממש במחיר מטורף וכך לא שווה, עכשיו השאלה היא האם קאנון או אפסון שוות (לקסמרק לא שווה בכלל)? שמעתי שהדיו של קאנון הוא בטכנולוגיה שמתייבש מהיר כך שצריך לנקות כל הזמן ויכול להתקלל אם לא מדפיסים כל הזמן.. אני צריך לשימוש ביתי של עבודות ומעט תמונות... תודה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מסוג LEXMARK X5100 וממתי שהתקנתי את ווינדוס 7 היא לא מדפיסה. המדפסת כן עושה את כל שאר הפעולות שהיא יכולה כמו סריקה וצילום. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר אופטי של חברת Logitech דגם - cordless mouse man optical הבעיה היא שהוא מהר מאוד גומר לי את הבטריות ולא סתם בטריות . חשבתי על בטריות נטענות אבל עדיין זה מציק לי!!!. השאלה היא: האם יש דרך לעשות מין מפסק קטן שינתק את הזרם במעגל כך שמקום להוציא את הבטריות לעשות עקיפה קטנה ולעשות מספק שינתק את המעגל. מקווה שאתם מבינים אותי. האם יש אתרים כאלה שאולי במקרה אנשים עשו דברים דומים לשיטה הזאת או שאתם עשיתם בבקשה תנו לי עצות בנוגע לדבר. בתודה מראש זאביק.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי בבית ענתיקה, HP600, עם מחלה. לאחר אבחון, הבעיה היא שהיא לא מושכת דפים - ע"מ להדפיס אני צריך להחזיק דף,להמשין שהיא תנסה למשוך אותו, לדחוף אותו מעט פנימה - עד שהוא ימשך. אחרת, הדפים לא נמשכים. ניסיתי כמויות שונות של דפים (ע"מ להגביה/להנמיך את גובה הדף הנמשך) - לא עזר. מישהו מכיר את המחלה ויש לו תרופה ? (חוץ מלהשמיד אותה )
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם מאריך לרסיבר של העכבר (במקרה זה ה- MX Revolution) יפגע בביצועיו? אם לא, עד איזה אורך נחשב "לבטוח"?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-