ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=5391 האם הספק ג'נרי ?? ממה שהבנתי הוא של סאנשיין.. האם זו חברה טובה של ספקים ???
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום, כיום יש לי אוזניות גדולות וזולות של smartcom שמרגישות מצויין על הראש אבל אחרי חצי שעה אני מבין עד כמה הן לוחצות לי על האוזניים ועל הראש, פשוט בלתי-נסבלות. האיכות שמע לא קריטית - למוזיקה אני משתמש בנגן נפרד ואוזניות in-ear מצוינות של creative, כך שהדרישה היא אוזניות טובות (במסגרת התקציב), סגורות בעיקר למשחקי מחשב. אם אפשר שיהיו סראונד בכלל נהדר. לא מעניין אותי באסים, הפרדת צלילים וכו' כי בסה"כ אני יהיה בלהט המשחק. כן חשוב לי לשמוע מאין האויבים מגיעים במשחקי FPS. האם כדאי לקנות את ה-Medusa 5.1 Home Edition? קראתי כמה ביקורות טובות עליהן ברשת וב-HWZONE. מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה עכבר למשחקים מדוייק ונוח לשימוש גג עד 300 ש"ח, תציעו הצעות
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הספק שלי עוד מעט מת...אני רוצה לקנות חדש שיהיה אם קירור טוב, לפחות 300 וואט במחיר 200-300... (אם יהיה אחד ממש טוב ב400 אז גם טוב)
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמת אינטרנט שתעבוד עם מערכת הפעלה VISTA/XP 64BIT. התקציב הוא כ 150 ש"ח, עדיף פחות. תודה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
חפשתי ולא מצאתי על זה שום דיון. אני מעוניין לחבר את הכרטיס זכרון של הPS2 שלי למחשב על מנת להעלות סרטונים ולגבות קבצים. אני יודע שבחו"ל יש מתאם שנקרא max drive שמתחבר למחשב ב-USB ועושה את העבודה. השאלה שלי האם בארץ יש איזה שהוא מתאם דומה ואיפה אפשר להשיג את זה? כי בחיפוש ברשת לא מצאתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מקלדת , לא משנה לי יכולות מיוחדות או משהו, העיקר בלוטות', 200 שקל בערך. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת אמינה עם הדפסה איכותית, שתהיה קטנה (יחסית) ורצוי שקטה. המדפסת צריכה להיות לייזר צבעוני משולבת עם אפשרות לעבוד ברשת (רוב המחשבים ברשת עובדים עם ויסטה). אני מתלבט בין הדגמים הבאים : Brother MFC9420 HP LaserJet 2840 Samsung CLX-3160FN מה דעתכם ? ולמה אני לא מוצא בארץ חנויות שמוכרות את - המיכל עודפים עבור המדפסת של samsung - יחידת קיבוע של המדפסת של Brother אני לא רוצה להגיע למצב שהמדפסת תהיה לא שמישה ברגע שאני אצטרך להחליף אותם.(כי לא ניתן לקנות חלק חדש כזה). תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קראתי את כל השירשורים בנושא ולא הצלחתי להבין בכל הבלאגן מה העכבר הכי מומלץ מתוך הרשימה מקו תעזרו תצביעו בהמוניכם מה אתם אומרים על העכבר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_3046&products_id=23701
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מארז וחשבתי ללכת על המארז הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2666 האם הוא טוב?ואם הוא לא טוב תגידו לי למה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוד שבועים בעזרת השם נוסע לחול ורוצה לקנות שם מחשב כף יד ואין לי מסוג בתחום שמעתי קצת על MIO וזהו יש למישהו משהו להמליץ לי ?
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש עכבר זול וטוב שיעשה עבודה טובה במשחקים.... רציתי לדעת אם ה-MX500 הוא טוב למשחקים יחסית למחירו (120~150)? הוא נראה נוח מאוד ובנוסף יש לו מפרט טכני לא מבייש יחסית למחירו... כרגע אני עובד עם עכבר זול ופשוט עם רזולוציה של 400dpi וב-CSS וגם ב-BF2 הוא פשוט עלוב! :-X שלא נדבר על הסרף ב-CSS בתודה מראש לעוזרים, ברק.
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלקל לי העכבר ששירת אותי שנים בנוחות, האלחוטי הראשון של מייקרוסופט. החלטתי ללכת על ה-2000 כי חיפשתי עכבר זול יחסית לשימושים יומיומיים והקודם של מייקרוסופט היה לי נוח וטוב אז הנחתי שאם אקנה את ה-2000 לא יהיו הפתעות מיוחדות. קיבלתי אותו היום והתאכזבתי מאוד מהגלגלת שלו - חורקת, ממש לא מתגלגלת חלק, לפעמים יותר בקלות ולפעמים קצת נתקעת ובאופן כללי מאוד לא מדויקת. מישהו יודע אם זו מחלה של הדגם הזה או שפשוט קיבלתי אחד פגום? לדעתי אני בכל מקרה מחזיר אותו, השאלה אם לבקש אחד אחר או שיחליפו לי לדגם אחר?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני מעדיף אוזניות אטומות עם מיקרופון. מה שחשוב לי שיהיה אפשר להרגיש את הבאסים באוזניות. סוג המוזיקה שאני שומע הוא רוק קלאסי + פסי קול של סרטים. התקציב הוא עד 400 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת hp 920c ומלפני כמה ימים היא הפסיקה לעבוד. אני שולח מסמך להדפסה וכלום, אין תגובה של המדפסת. גם כשאני לוחץ על הכפתור שמוציא דפים, אין תגובה. ניסיתי להתקין אותה מחדש גם והעסק לא עזר. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה אני מחפש מקלדת אחוטית משולבת עם עכבר .. לפני כמה ימים נתקלתי ב: ADESSO 2.4GHz MCE Keyboard http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=2878 והיום ראיתי משהו שנראה אותו הדבר רק עם שם אחר : Xgene Imperial http://www.skypc.co.il/pl_product~x-gene-imp~19~0.htm יש ביניהן הבדל ? למעט המחיר והשם ... נ.ב. יש למישהו ניסיון עם המקלדת הזאת ? זה לא משהו שיתפרק\יפסיק לעבוד אחרי כמה ימים ?
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אממ...שהספק יהיה זול יחסית ואיכותי. שיהיה גם טוב לשדרוגים עתידיים, בעקרון זה מיועד למחשב עם כרטיס מסך טוב, מעבד של AMD , בקיצר זה מיועד למחשב של משחקים וoc. שנה טובה.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מידת הנוחות, אמינות, חסכון סוללה, וכל מה שעולה לכם לראש. אשמח אם תוכלו לשתף אותנו. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות מארז למחשב החדש שלי,איך הSamurai? כמה מאווררים מגיעים איתו? הם שקטים? למישהו יש אותו פה? האם הוא שווה את ה200 ש"ח? הוא נראה לי ממש יפה,ואני צריך חוות דעת. תודה רבה, עדן
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מחפש הצעות למארז חדש שבא ביחד עם ספק איכותי עם תקציב של עד 800 שקל... אני מחפש מארז טוב קל מאוורר היטב ויפה כמובן ושיבוא איתו ביחד ספק איכותי שקט ומתקדם יש לי תקציב שאבא שלי אישר עד 800 שקל ולא יותר המפרט שאני אמור לקנות נמצא בצד ימין ....
-
- 13 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1. האם מישהו מכיר מכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום וכו'), או אפילו מכשיר ייעודי, אבל שניתן להזין אליו תמונות במחסנית, והוא יסרוק את כולן אוטומטית ? כלומר, שיהיה לו מגש הזנה שעליו אניח כמה עשרות תמונות שפותחו, והוא יקח אותן אחת אחת ויסרוק לקובץ נפרד. באופיס דיפו הראו לי מכשיר משולב שתאורטית יש לו את היכולת הזו, אבל המוכר אמר שבפועל אם מזינים יותר מ 2-3 תמונות, זה לא יעבוד. האם יש משהו כזה ? 2. בלא מעט חנויות בגדים, הם מדפיסים במקום על החולצות, סמל בית ספר, תמונות, או כל מיני עיצובים משעשעים על בגדים תינוקות. אפשר גם להגיע לחנות עם דיסק און קי, שעליו תמונה/עיצוב, הם מדפיסים במקום, ואת ההדפסה מגהצים על הבגד. מישהו יודע האם צריך מדפסת מיוחדת ? ראש צבע מיוחד ? (הדפים הם…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש הכל טוב ויפה מחשב מצויין חיברתי את המקלדת והעכבר אלחוטי מהמחשב שהיה לפניו ויש לו בעיות זיהוי כשאני מפעיל את המחשב העכבר לא עובד ולא המקלדת ואז בוינודס XP PRO הוא רושם למטה שהוא לא מזהה את ה USB של החומרה הזאת ומהבהב התקן אבל אז כשאני מוציא מנתק את השקע USB של המשדר ומחבר אותו שוב פתאום הם עובדים ואז אם אני עושה ריסאט למחשב הם עדיין עובדים אבל רק כשאני מכבה את המחשב אז שוב התקלה בזיהוי חוזרת מה עלי לעשות? דרייבירים ניסתי להתקין ולא הועיל במחשב הקודם לא היתה לי את הבעיה הזאת!!
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-