ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, אשמח לעזרה בהמלצה על מדפסת הזרקת דיו משולבת שזמינה לקנייה. הסתכלתי בפורום וראיתי שהיו שאלות דומות ללא תשובה. מקווה שהפעם יהיה מי שיוכל לסייע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מעדיף אוזניות אטומות עם מיקרופון. מה שחשוב לי שיהיה אפשר להרגיש את הבאסים באוזניות. סוג המוזיקה שאני שומע הוא רוק קלאסי + פסי קול של סרטים. התקציב הוא עד 400 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יודע אם זה בעכבר או במחשב העכבר הכל תקין איתו חוץ משאני לוחץ על הכפתור השמאלי נגיד אני מסמן כמה קבצים זה נעצר לי באמצע אני בא ללחוץ על משהו פעם אחת זה ניכנס לי כאילו לחצתי אבל לא לחצתי בדקתי את ההגדרות הכל תקין ראיתי שזה מסומן על 2 קליקים הבטריה חדשה פתחתי את העכבר ליראות אם יש בפנים לכלוך או משהו אין כלום
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת. חיפשתי באתרים שונים ומצאתי סוגים שונים ומדפסות שונות שברמת העקרון כולן עונות על הצרכים : מדפסת לייזר צבעונית משולבת (סורק ופקס). עכשיו נשאלת השאלה הבלתי נמנעת... מה לקנות ? מבחינת צרכים אנחנו מדברים על הדפסה שהיא ברובה מסמכים ש/ל כאשר מתווספים גם צילומים והדפסות בצבע. כ- 600 דף בשנה. אודה לכם על תשובות.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
איזה צורב DVD מומלץ לקנות? לא כ"כ הבנתי למה יש התקנים שונים של צריבות DVD. אמשח להמלצות. מסך דק - אני רוצה מסך דק טוב ולא במחיר יקר מדי. אפשר להסתפק ב17" נכון? מה חשוב שיהיה טוב במפרט הטכני - זמן תגובה מהיר כמו 16ms, גודל נקודה 0.26 ומה עוד? אשמח ללמוד על החומרה הזאת כי זה חדש לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Dimension(D/W/H) 470/21.5/410mm Driver space 4 x 5.25" 2 x 3.5" exposed 5 x 3.5" hidden Power supply 400W Main board size ATX TOWER Front panel 2x USB 2.0 Audio Fans Front 80 mm Back 120 mm Side 80mm (Color Light) טוב אני רוצה לדעת אם המארז שווה ב300 שקל ואם המאווררים כאילו יספיקו לקרר טוב יענו לא קרור לאובר קלוק כי אין לי אובר קלוק אלא שפשוט לא יתחמם. ואם יש ססיכוי כלשהו שתוכן של המחשב שלי לא ייכנס בפנים או שאין דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש את זה HEC Compucase CI-6A19 ויש את זה אם אני לא טועה HEC Compucase CI-6A21 לכל מארז מחיר שונה.. מה שונה בכל אחד מהם? אם קונים מארז כזה... צריך לקנות מאווררים, גופי קירור או דברים נלווים? תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
בכל כבל VGA וDVI שראיתי יש כאלה חלקים עבים כעין משקולות שמתלבשים על הכבל לפני החיבור עצמו, מישהו יודע למה זה מיועד? למה שמים את זה, זה סתם מעבה את הכבל בחלקים האלו.... סתם שאלה כללית....
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת טובה שיש בה ALL IN ONE (פקס עצמאי סורק מכונת צילום ומדפסת) במחיר של בערך 1000 ש"ח ולא משנה איזה חברה העיקר שתדפיס באיכות טוב ומהירה ושהדיו לא עולה כמו מדפסת חדשה תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר אופטי של חברת Logitech דגם - cordless mouse man optical הבעיה היא שהוא מהר מאוד גומר לי את הבטריות ולא סתם בטריות . חשבתי על בטריות נטענות אבל עדיין זה מציק לי!!!. השאלה היא: האם יש דרך לעשות מין מפסק קטן שינתק את הזרם במעגל כך שמקום להוציא את הבטריות לעשות עקיפה קטנה ולעשות מספק שינתק את המעגל. מקווה שאתם מבינים אותי. האם יש אתרים כאלה שאולי במקרה אנשים עשו דברים דומים לשיטה הזאת או שאתם עשיתם בבקשה תנו לי עצות בנוגע לדבר. בתודה מראש זאביק.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי בבית ענתיקה, HP600, עם מחלה. לאחר אבחון, הבעיה היא שהיא לא מושכת דפים - ע"מ להדפיס אני צריך להחזיק דף,להמשין שהיא תנסה למשוך אותו, לדחוף אותו מעט פנימה - עד שהוא ימשך. אחרת, הדפים לא נמשכים. ניסיתי כמויות שונות של דפים (ע"מ להגביה/להנמיך את גובה הדף הנמשך) - לא עזר. מישהו מכיר את המחלה ויש לו תרופה ? (חוץ מלהשמיד אותה )
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לסורק שלי (Mustek 1200UB Plus) שייתמוך ב-WinXP. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
משלשום לאח שלי גם יש מחשב והבעיה שאין לו עכבר ורמקולים, בגלל שאני יצרתי את הבעיה (קצת קולה עם קרח עושה את העבודה תאמינו לי...) אז אני צריך לקנות לו עכבר ורמקולים! אז ככה:א. יש לי 200 שקל (עדיף שהמאתיים יספיקו גם למשלוח!) ב. העכבר צריך להיות אופטי אבל בלי כפתורים בצד.... זהו... תודה רבה למי שימצא לי את הדברים האלה... אם אתם לא רוצים לפרסם שם של חנות בת'רד אז תשלחו לי בפרטי... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. אז אני מתלבט בין הספקים האלו, ואין לי מושג מהם הפרשי הביצועים. ממה שהבנתי אז ה- TT זול מה- Antec ב- 20 אגורות או משהו כזה, וזה למרות שה- TT הוא מודולרי + סליבים ומציע הספק של 480W (!!!). אבל מה שקובע כאן הוא הביצועים, ואם של האנטק יותר טובים אני אתאמץ לשלם יותר... אז תספרו לי קצת על הריילים והוולטג'ים של שני הספקים... וזהו בערך. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://service.madonion.com/compare?pcm=2796 דרך אגב זה בודק את 2 ההרדיסקים או רק הדיסק שעליו התוכנה\מאסטר ומה עם הזיכרון של כרטיס מסך ... יש לי (רק לעוד יומיים בעזרת ה') MX 400 עם SDRAM זה משפיע גם ?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני זקוק לחוות דעת רצוי מנסיון בעיקר יתרונות וחסרונות ולא רק שהוא פחות טוב מ- M$ ולוגיטק
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין בכל העניין של מתח , זרם וכל מה שקשור לספק. אני רוצה לקנות עכשיו מארז וספק חדשים (יש לי הרבה מאווררים , והמארז שלי לא מספק אותי). השאלה שלי היא , אם אני יקנה עכשיו ספק של 430w , הוא יספיק למשל לדור החדש של המעבדים? האם כל לוח אם דורש כמות חשמל שונה מלוח אם אחר , וכך גם בקשר למעבדים , זכרונות וכרטיסי מסך? אני פשוט רוצה לקנות עשיו ספק חזק וטוב שיספיק לי גם לשידרוג המעבד בעתיד. תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
הלוגיטק לא עובד לי עם כול המשחקים למי שיש מושג (למה?) מוזמן להגיב
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אממ...שהספק יהיה זול יחסית ואיכותי. שיהיה גם טוב לשדרוגים עתידיים, בעקרון זה מיועד למחשב עם כרטיס מסך טוב, מעבד של AMD , בקיצר זה מיועד למחשב של משחקים וoc. שנה טובה.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מכשיר משולב - כשהדגש הוא על המדפסת, ליתר דיוק הדיו. המכשיר צריך לעמוד בכמה קריטריונים קטן יחסית, זול (אין לי מושג מה טווח המחירים לכן הייתי מעוניין לקבל המלצה למכשיר הזול ביותר) ובנוסף מכשיר משתלם, ז"א שלא יצא מצב שהמכשיר יהיה זול והדיו יהיה יקר מאוד. אני מעוניין לקנות את המכשיר בדחיפות לכן אשמח לקבל המלצות בהקדם האפשרי, תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אוקי לאחר שעברתי על כל הודעות הפורום לגבי העכברים הנ"ל בשנה האחרונה ועדיין אין לי מושג על מה ללכת. החלטתי לערוך את הסקר הבא
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
תקציב 400-500 שקל השימוש הוא פעם ב- שיש איזה עבודות לבצפר , אז מדפיסים כמה דפים לא משהו רציני , תמונות כמעט ולא מדפיסים. אפשר המלצות ? תודה מראש :
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום , אמא שלי התעניינה במכונת צילום + מדפסת וכו' וכו' זאת המדפסת: http://www.mega-sale.co.il הכנסו למחלקת מכירות -- > המדפסת הכי תחתונה בצד שמאל. היא במבצע והיא שימושית בשביל המשפחה שלי , האם שווה לקנות אותה במחיר כזה ? במקום כזה? זה לא סתם חארטה?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-