עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by oba3k,

אחרי שהעכבר הישן שלי התחיל לחסל סוללות בקצב מטורף ו/וא לא לעבוד לפרקים החלטתי לזנוח את WIRELESS OPTICAL MOUSE 2 היקר שלי ולחפש מחליף. לא ממש מעניין אותי הDPI שלו - אני לא ממש גיימר. הבנתי שכרגע הכי טוב שיש לשוק להציע זה הMX REVELOUTION - רציתי לדעת האם אני טועה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  2. Started by Asher82,

שלום, ברשותי מדפסת HP officejet J4580. קניתי דיו לא מקורי, הכנסתי את המחסנית והמדפסת הציגה הודעת שגיאה בה כתוב שמיכל הדיו ריק לחלוטין. האם זה מכיון שמדובר בדיו לא מקורי? זו בעיה ידועה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן, יש לי את הספק כוח" xtreme p4 500w atx 12v " ואני מעוניין לדעת אם הוא יוכל להריץ את הכרטיס המסך של סאפיר X1800XT 256MB. בדקתי עליו נתונים מתוך המדבקה שעליו והיה כתוב את הנתונים הבאים : +12v = 20a -12v = 0.8a +5vsb = 2a -5v = 0.5a +5v = 33A +3.3v = 25a *אלו הפרטים החיונים בראיתי שצריך אם אני טועה תקנו אותי. אם לא, אז אני פתוח להצעות, 380ש"ח גג. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. Started by postup,

הDVD הישן שלי התקלקל ואני מחפש עכשיו DVD חדש... חשוב שהDVD יתמוך בכתוביות בעברית ובכל הפורמטים הקיימים. המליצו לי על DV383 של PIONEER. מכמה בדיקות שעשיתי ראיתי שקיים גם מכשיר שנקרא DV393 גם של PIONEER. איזה מהם עדיף? (המספר אומר שה393 יותר טוב??) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  5. Started by scratch,

שלום, יש לי מערכת רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר וסאב - genius sw5.1. החיבור של המערכת לכרטיס הקול הוא כבל אדיו כאשר בצד החיבור למחשב יש שלושה פינים לחיבור- אחד של שני הקדמיים אחד של שני האחוריים ואחד של הסנטר והסאב. במחשב שלי יש שלוש כניסות ירוקה כחולה ואדומה אבל רק הירוקה מגיבה כשמחברים אליה משהו, ככה שאני צריך לבחור לשמוע רק עם אחד מהפינים. רציתי לדעת אם יש איזשהו כבל שמרכז את שלושת הפינים לאחד ככה שאוכל לחברם למחשב דרך הכניסה היחידה שעובדת אצלי... תודה מראש. נ.ב http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=164 יש פירוט בלינק כולל סוג הכבל במדויק

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  6. Started by ido_,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת סורק ופקס. דרישות: - כרטיס רשת מובנה - אפשרות להדפסה דו-צדדית תקציב 1200~ ש"ח (אם זה בתקציב אז אפשר גם עם הדפסת צבע)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני רוצה לשדרג לעכבר כי נמאס לי מה X500 הישן הזה. אז אני רוצה לקנות או LX7 או mx revolution עכשיו אני יודע שmx revolution הרבה יותר טוב אבל הוא יותר יקר וזה אומר שאני צריך לחסוך הרבה יותר זמן ולכן אני מעדיף לקנות את ה LX7 הזה. מה עדיף?,וספרו לי mx revolution מה הקטע עם הגלגלת שלו בתודה

8. Started by EAD,

היי יש לי העכבר החדש ואני צריך עזרה אני תחת חלונות VISTA 64 ביט אני מנסה לעדכן את הFIRMWARE שלו ולא מצליח! כאשר אני מתקין, הוא זורק לי (החלונות) מסך של "מצאתי התקן חדש בלה בלה" והתוכנית עדכון של העכבר נתקעת. אחרי זה העכבר תקוע, אני צריך להוציא ולהכניס אותו לUSB ואז פועל שוב יש למישהו את הפתרון עבורי??? בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  9. אהלן חברים, שאלה לי אליכם, מקווה שתדעו לעזור לי בפתרון. אני משתמש במחשב שלי בכרטיס קול חיצוני של חברת Line 6, הדגם הספיציפי הוא UX2 סתם לשם העניין, החיבורים בכרטיס הם חיבורי XLR וג'ק לגיטרה, כשחיבור האוזניות הוא חיבור 1/4', מה שמונע ממני להשתמש באוזניות גיימינג לדוגמא, שכוללות גם מיקרופון עם חיבור 3.5 מ"מ. עד עכשיו כשהייתי משחק ורציתי אוזניות עם מיקרופון, פשוט הייתי משתמש ב-LX 3000 של מיקרוסופט, לא מושלמות, אבל מתחברות ב-USB וכוללות בעצם דרייבר משלהן, ככה שכשאני מחבר אותן אין צורך בכרטיס קול עצמו. השאלה - איך אני מחבר את האוזניות גיימינג 3.5 מ"מ כדי להשתמש גם במיקרופון? מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת, אשמח כמובן…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by UltraToxic,

אהלן חבר'ה! אני עובד בחופש וגם אני ימשיך לעבוד גם אחריו ואני רוצה לקנות מדפסת ,פעם ראשונה שאני קונה מדפסת התקציב שלי זה 200-300 שקל אני יכול לעבוד ולהגיע ל400 אם צריך אבל מדפסת ראשונה לא יקרה מדי ,מצלמת מהר ,יש לה ביצועים טובים,חסכונית. בשילוב עם סורק ומכונת צילום אבא שלי המליץ לי על מדפסת של לייזר ולא של הזרקת דיו,אני ישמח לדעת מה אתם חושבים ומה אתם ממליצים תודה מראש אם יש משהו ששכחתי לכתוב תקנו אותי

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  11. Started by dotan131313,

יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…

12. Started by amir_nimni,

אני חדש פה אז אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה שלי... יש לי מקלדת של לוג'יטק ולאחרונה עברתי דירה ואבד לי המקלט של המקלדת. מה עושים במצב כזה? האם יש מקלט חליפי? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  13. Started by NeptuneMB,

שלום רב צריך בבקשה המלצה למדפסת + סורק - דגם פשוט וזול לבית - שימוש מועט מאוד. אני לוקח בחשבון גם את עלות הדיו / מילוי. תודה מראש, מוטי

14. ^ אם צריך למתוח תקציב- אחשוב על כך. אך עד אז, אעדיף לחפור במסגרת ה-800 ומטה. תודה מראש. .swg

15. מחפש משטח לעכבר G5 של לוגיטק. אני ממש לא לא יודע מה טוב ומה לא אבל אמרו לי שבד יותר טוב. בכל מיקרה אני צריך משטח כי השולחן הורס את החולדה. ;D

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  16. Started by Dr.Drek,

אהליין אנשים. אז ככה, יש לי כבר שנתיים את מצלמת HP315... לפני שנה כבר נדפק לי הפלאש...והוא יותר לא עובד... אני חושב שפשוט הנורה נשרפה או משהו כזה... הלכתי למעבדה מורשית של HP והם אומרים שאין לי יותר אחריות...וטיפול ללא אחריות יעלה לי כמו המצלמה... כי הם לא באמת מתקנים אלא מחליפים את היחידה... האין מקום שבו אפשר פשוט לתקן את הפלאש? להחליף נורה? או משהו כזה??? תודה מראש, אמיר.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. בשעה טובה נגמרה לי מחסנית הדיו הצבעונית למדפסת HP 930C שלי בת השלוש. היכן אני יכול לקנות מחסנית דיו במחיר זול יחסית, כי כמובן שאני יכול לקנות מחסנית דיו צבעונית מקורית מאופיס דיפוט ב200 שקל, וזה לא מה שאני רוצה. אני מוכן לשמוע המלצות לחנויות כאלו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by moranhoresh,

אשמח לשמוע על איכות המקלדות של ג'ניוס, אורך חיים, נוחות. יש להן מחיר יחסית נמוך.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  19. Started by tidan27,

שלום! רכשתי רמקולים של קריאטיב דגם: a220 חיברתי את הרמקולים למחשב הנורת ביקורת עובדת וברגע שמגבירים את הווליום ישנו צליל חזק מהסאב והרמקולים ואין שמע מה הסיבה?

20. Started by asi123,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה מארז חיצוני לדיסק קשיח בשביל מחשב נישא? מה אני צריך לעשות, לקחת הארד דיסק רגיל כמו שיש במחשב שולחני עם חיבור EIDE ולחבר אותו דרך המארז למחשב נישא? עכשיו בקשר לזיכרון, יש לי IBM THINKPAD 600E עם זיכרון 160, האם זה אפשרי להוסיף לו עוד זיכרון? מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על כרטיס רשת רגיל? לא אלחוטי

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  21. שלום, אני מחפש המלצה למערכת רמקולים 5.1/2.1, למחשב. למען האמת אין מטרה עיקרית, אני כן שומע הרבה מוזיקה ואני מאמין שזה יהיה הדגש העיקרי, אבל גם גיימינג חשוב לי וסרטים בין לבין. עד עכשיו הסתובבתי עם מערכת של MIcrolab FC360 5.1, היא הייתה אחלה אבל נהרסה לי אחרי מס' שנים. עוד שאלה - האם שווה להשקיע במערכת של 5.1 שוב פעם? או שפשוט ללכת על הבייסיק של 2.1? אם כן שווה, איזה יתרונות יש למערכת 5.1 על 2.1. תקציב - לא מוגבל, העיקר שיהיה טוב, שניתן יהיה לסמוך על זה, ושיתן ביצועים. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dlivneh,

המחשב אינו מצליח להגידר את הפאלם שלי. יש לי וינדוס XP PRO מופיה הודעה " התקן USB לא מוכר" מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by asili,

הי משהו בעל הדי וי די הזה של סוני הצליח להוריד סרט VCD מהאינטרנט והצליח לראות אותו על הדי וי די הזה של סוני ואם כן שיגיד לי איך הוא עשה את ההישג המדהים הזה? והכי חשוב באיזה דיסק הוא השתמש? כי הדי וי די הזה קורא רק CDRW ולא כל חברה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש לך לכם איזה מקום טוב שאפשר לקנות שולחן מרווח וגדול למחשב.. כל מה שראיתי במקומות כמו הום סנטר או אופיס דיפו הם קטנים ומעצבנים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.