ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (פקס, סורק, צילום, הדפסה) לאבא שלי. עדיף שיהיה של חברת HP, אני שמעתי שיש מדפסות שהדיו עולה מעל 1000 ש"ח למחסנית או משהו כזה (לא מעוניין בזה חח). שהדיו יהיה סביר, יחסית כמובן=] מצאתי את זאת, http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371042 המלצות טובות (קראתי את חלקן), וקיבל ציון 5/5, והמחיר חבל"ז. תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת מחשב כזאת: מעבד I7 920 2.6 GHz לוח אם GAEX58UD3R של gigabyte כרטיס מסך GTX 260 זכרון 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel אני צריך להתאים ספק שיהיה טוב ואמין וגם מארז מארז פחות חשוב ובכלל על על המפרט עם יש בו איזה צוואר בקבוק
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו שרכש את המקלדת הזאת יכול לומר לי מה האורך והרוחב שלה בסנטימטרים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS איזה מארז כדאי לקנות? Chieftec Bravo או Chieftec Mesh או ?HEC Compucase CI-6A21 או Hec 6919 וביחד איתם על איזה ספק אתם ממליצים? (אם אפשר אז תביאו בבקשה קישור) - אמרו לי שמספיק 350W ושאלה אחרונה: אם אני קונה את ה Chieftec אני צריך להוסיף מאווררים או משהו?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תגידו אני רוצה לדעת מי שקנה מנועה האם הוא קיבל את המארז עם מאווררים שקטים וגם שהמאווררים על החלון מוציאים אוויר ואלה שלמעלה מקדימה ומאחורה מכניסים אוויר ... כי אני רוצה לבדוק מה ההבדל אם אני מזמין מפנדה ואם אני מזמין מנועה האם אני מקבל את אותם מאווררים באותו כיוון ..
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הי אני לא מבין למה בסורקים הרזולוציה מחולקת לשתים לדוגמה: 600-1200 UP TO 19200 אז מה הרזולוציה 600-1200 או עד 19200 ???
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות סורק ויש לי כמה שאלות.. קודם כל איך האיכות של הסורקים במכשירים המשולבים לעומת סורקים שולחניים רגילים? בכל הקטלוגים / ZAP וכו מצויינית רק רזולוציית ההדפסה של המכשירים המשולבים ולא רזולוציית הסריקה. אני בעיקר צריך סורק לשם סריקת מסמכים, אבל אני רוצה שתהיה לי גם האופציה לסרוק תמונות באיכות סבירה פלוס. במידה ובסופו של דבר אלך על סורק שולחני עד כמה חשוב להוא יקבל מתח דרך חיבור ה USB ולא דרך שקע חשמל? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מדגם CANON S300, אני רוצה להחליף אותה וחשבתי על CANON PIXMA IP1000 שעולה 380 ש"ח. השאלה האם כדאי? האם החדשה טובה יותר מה-S300? הנה נתונים על 2 המדפסות, אנא עזרו לי להחליט: http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelTechSpecsSupportAct&fcategoryid=231&modelid=6609 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3155
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. אז ככה-- אתמול אבא שלי חיבר לי מערכת סטריאו לטלויזיה, כנראה במהלך העבודה הוא ניתק בטעות את הקבל של הרמקולים של המחשב שלי. הגעתי הביתה,חיברתי אותם ואין קול! דריברים תקינים, בהגדרות הקול אני רואה גרף שמראה סאונד עולה ויורד ועדיין אני לא שומע כלום! ניסיתי התקנה מחדש של הדרייברים ועדיין שום דבר. אני כבר יותר מעובד עצות אם יש לכם רעיון לתופעה הביזארית הזאת אני אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך גויסטיק למשחקים, בעיקר לכדורגל אחד על אחד משהוא לא יקר מידי (עד 300 ש"ח) תודה
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף ת'עכבר שלי ובאותה הזדמנות ת'מקלדת, אבל אין לי הרבה דרישות מהסט (זה לא הגיימר שמזדקן, זה הכיס שלו) אני רק רוצה שיהיה כמה שיותר נוח במחיר זול ככל האפשר.(נגיד עד 250 בערך) ראיתי שממליצים כאן בעיקר על ה-1000 או על EX110 , כשהאחרון נראה לי לא מי יודע מה כי העכבר שלו נראה די מעפן. ל-1000 יש עכבר דומה לשלי(הפשוטים הלבנים האלה, לא זוכר ת'שם) אבל כתוב בזאפ שהגלילה שלו עושה בעיות - אם אכן יש כזאת בעייה -- תקנו אותה כבר? נראה לי שאני מעדיף אלחוטי, זה לא כזה משנה כי גם ככה אין לי דרישה למרחקים גדולים(יהיו על השולחן צמודים למקלט כל הזמן) או לזמני סוללה מטורפים(לא שימוש אינטסיבי).כמו כן התלוננו כאן שהמקשים "קשים" במקלדת והיא לא טבעית - זה נכון? זה בעייתי להקלדות א…
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לסורק שלי (Mustek 1200UB Plus) שייתמוך ב-WinXP. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי אוזניות גדולות וזולות של smartcom שמרגישות מצויין על הראש אבל אחרי חצי שעה אני מבין עד כמה הן לוחצות לי על האוזניים ועל הראש, פשוט בלתי-נסבלות. האיכות שמע לא קריטית - למוזיקה אני משתמש בנגן נפרד ואוזניות in-ear מצוינות של creative, כך שהדרישה היא אוזניות טובות (במסגרת התקציב), סגורות בעיקר למשחקי מחשב. אם אפשר שיהיו סראונד בכלל נהדר. לא מעניין אותי באסים, הפרדת צלילים וכו' כי בסה"כ אני יהיה בלהט המשחק. כן חשוב לי לשמוע מאין האויבים מגיעים במשחקי FPS. האם כדאי לקנות את ה-Medusa 5.1 Home Edition? קראתי כמה ביקורות טובות עליהן ברשת וב-HWZONE. מישהו מכיר חנות שמוכרת אותם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום עיינתי במספר ת'רדים בנושא ובכל זאת החלטתי לשאול בנפרד: ראשית צרכיי הם (לפי הסדר) הדפסה שחור לבן, סריקה (גם שחור לבן ולפעמים צבעוני), ולעתים גם הדפסת תמונות צבעונית (לא מסיבית, לפעמים). חשובים לי כמובן - האיכות, והחסכון בדיו. אין צורך בפקס. מספר הדגמים שבעיקר ראיתי: Brother 330C (זהה ל130C רק עם מסך LCD צבעוני 2") HP 4283 Canon Pixma MP150 כולן עולות בסביבות 500-600 ש"ח. אשמח לשמוע הערות, המלצות, חוויות אישיות מהמדפסות. לגבי הHP, הבנתי שהיא מאוד חסכונית - אבל מה משמעות החסכון אם אתה צריך לקנות בשבילה ראש גדול ב200 ש"ח? אני פשוט אומר... זה מייקר בסופו של דבר את המחיר הכולל למדפסת ; האם הראשים הסטנדרטיים שלה חסכוניים? והאם הBROTHER לא גם חסכונית יחסית פחות או…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
בעקבות השירשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=333158.0 לא נותר לי אלא לקנות מדפסת חדשה, לא משולבת ולא לייזר. הדרישות הן: *מדפסת שאפשר לתפעל אותה בקלות ובלי הרבה תסבוכות. *מדפסת שמדפיסה באיכות טובה. *מהירות לא ממש חשוב לי, שיהיה מהירות סבירה. הערה: אם יש מדפסת שאפשר להעביר אלייה את מחסניות הדיו אני אשמח.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תעזרו לי לבחור את הלוח האם המתאים ל זיכרונות RDRAM ??? ??? הציעו לי של INTEL אבל לדעתי הם נורא יקרים! תעזרו לי לבחור חברה שמייצרת לוחות האם המתאימות לRDRAM! ??? ??? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי עכבר מתוצרת A4Tech דגם X-710. חדש יחסית - כחצי שנה בשימוש. בגדול הוא סבבה לגמרי פרט לבעיה אחת: לפעמים (זה בא והולך) כשאני לוחץ על הכפתור האמצעי שלו, הוא עושה לחיצה כפולה למרות שאין שום "פידבק" לזה. זה מעצבן במיוחד כאשר אני בא לסגור טאבים לדוגמה בדפדפן ופתאום נסגרים לי שניים ביחד. אני יודע שזאת לא תקלה שגוררת את סוף העולם בעקבותיה, אבל זה כן משהו קטן ומציק. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
א. מהי החשיבות של המארז? מהם תפקידיו? ב. אם יש לי את אותו מפרט בשני מארזים שונים האם זה ישפיע על הביצועים? (אם לא אז אני לא מבין למה לקנות מארז יקר). ג. האם כשאומרים מארז מתכוונים גם לספק או שספק קונים בנפרד? ד. כשקונים מחשב חדש (ללא מסך) שמיועד למשחקים כבדים בסביבות 5000 ש"ח. איזה סכום יהיה נכון להשקיע במארז מתוך התקציב הנ"ל? *אם יש לכם עוד משהו חשוב להוסיף על מארזים אז בשמחה. תודה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אממ גיימר ממוצא לא משהו כבד אם זה משנה ושיהיה חוטי!! (נמאס כבר לדאוג לבטריות) תודה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
העכבר השחור יותר נוח הבנתי מהאפור האם זה נכון ? ואם יש לעכבר חיישן שעם לא נוגעים בו זמן מסויים הוא נכנס להשהייה? חוסך סוללה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יודע אם זה בעכבר או במחשב העכבר הכל תקין איתו חוץ משאני לוחץ על הכפתור השמאלי נגיד אני מסמן כמה קבצים זה נעצר לי באמצע אני בא ללחוץ על משהו פעם אחת זה ניכנס לי כאילו לחצתי אבל לא לחצתי בדקתי את ההגדרות הכל תקין ראיתי שזה מסומן על 2 קליקים הבטריה חדשה פתחתי את העכבר ליראות אם יש בפנים לכלוך או משהו אין כלום
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר אופטי של חברת Logitech דגם - cordless mouse man optical הבעיה היא שהוא מהר מאוד גומר לי את הבטריות ולא סתם בטריות . חשבתי על בטריות נטענות אבל עדיין זה מציק לי!!!. השאלה היא: האם יש דרך לעשות מין מפסק קטן שינתק את הזרם במעגל כך שמקום להוציא את הבטריות לעשות עקיפה קטנה ולעשות מספק שינתק את המעגל. מקווה שאתם מבינים אותי. האם יש אתרים כאלה שאולי במקרה אנשים עשו דברים דומים לשיטה הזאת או שאתם עשיתם בבקשה תנו לי עצות בנוגע לדבר. בתודה מראש זאביק.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש את הG7, הגרסא השחורה. ורציתי לדעת האם הG5 יותר נוח מהG7 , כי אומרים שהG7 קצת כבד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
צריך המלצה לספק (לא ג'נרי) מתחת ל 300 ש"ח או בדיוק. (אפשר להוסיף אולי איזה עוד כמה שקלים..)
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קודם כל חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בשולחן עבודה והמקלדת שלי גם די ארוכה (S510) אז מומלץ שהפאד יהיה קטן.. ההתלבטות שלי היא בין ה QcK mini לבין הRazer Goliathus Omega Speed. מה אתם אומרים? ומאיזה אתר אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-