עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ofir_16,

יש לי מחשב יחסית ישן שאין לו תקן של usb 2.0. לאחרונה קניתי צורב חיצוני שיש לו גם חיבור של usb 2.0 וגם חיבור של firewire. רציתי לדעת אם יש איזשהוא כרטיס שיכול לשדרג לי את התקן ל- usb 2 או ל- firewire. ואם כן, מה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  2. מצאתי אחד שמותאם ל G9 Corepad Skatez PRO for Logitech G9 http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=53_175&products_id=25833 יש מצב להשיג משהו דומה בארץ ? אני חייב חדשים כי הזמנתי את ה SteelSeries SX Game pad ואני חייב שיעבוד חלק חלק איתו, יש אומנם שריטות קטנות על הרגליים של העכבר אבל הם לא ממש מפריעים, בכל מקרה בשביל מקסימום ביצועים ואריכות ימים עדיף לשים לעכבר רגליים חדשות.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by Silver Dragon,

איזה פד הכי טוב אני יכול להוציא ב 70-80 ש''ח? משהו חלק טוב למשחקים.. מנועה מחשבים תביאו משהו

4. אז יש לי את המצלמה הזו, אבל כל פעם שאני מתחיל לצלם, אחרי חמש דקות קופץ לי איזה חץ בצורה הזו באמצע המסך והמצלמה לא רוצה לצלם פשוט. מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם יש לי עכבר אופטי של חברת Logitech דגם - cordless mouse man optical הבעיה היא שהוא מהר מאוד גומר לי את הבטריות ולא סתם בטריות . חשבתי על בטריות נטענות אבל עדיין זה מציק לי!!!. השאלה היא: האם יש דרך לעשות מין מפסק קטן שינתק את הזרם במעגל כך שמקום להוציא את הבטריות לעשות עקיפה קטנה ולעשות מספק שינתק את המעגל. מקווה שאתם מבינים אותי. האם יש אתרים כאלה שאולי במקרה אנשים עשו דברים דומים לשיטה הזאת או שאתם עשיתם בבקשה תנו לי עצות בנוגע לדבר. בתודה מראש זאביק.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by shuy,

האל-פסק שלי החליט לשבוק חיים. צריך מחליף... ראיתי את הדגם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355&products_id=6379 כן, אני יודע שזה 2000VA וזה בערך ההספק שאני צריך (מעבר למחשב אני חייב לחבר עליו עוד כמה דברים). עכשיו העניין הוא שאני לא מוצא אותו בשום מקום באתר של אדוויס: http://www.advice.co.il/default.aspx מישהו יכול אולי להיות נחמד ולמצוא את ה-UPS החמקן... תודה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by RayZ,

צריך המלצה לספק (לא ג'נרי) מתחת ל 300 ש"ח או בדיוק. (אפשר להוסיף אולי איזה עוד כמה שקלים..)

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by supercars,

קודם כל חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בשולחן עבודה והמקלדת שלי גם די ארוכה (S510) אז מומלץ שהפאד יהיה קטן.. ההתלבטות שלי היא בין ה QcK mini לבין הRazer Goliathus Omega Speed. מה אתם אומרים? ומאיזה אתר אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. היי אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו + פקס שתעבוד אלחוטית ברשת. תקציב לא ממש משנה. תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. היה לי שבוע לוח של ציינטק וניתקע כל הזמן המחשב ועהד לא יציב באיייפוקס ממש חייה המחשב לא קורס

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  11. Started by bigdady,

יש לי ספק של 300w ואני רוצה לקנות מחשב חדש על בסיס מעבד של amd שאלתי היא , האם הוא יספיק לי למחשב החדש או שאני צריך לקנות חדש? ואם כן, אז באיזו עוצמה?

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by sababchik,

מקס 50 ש"ח

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  13. אוקי , אני צריך סט אחד למחשב שיש לי.. הדרישות הם מקלדת כמה שיותר קטנה ונוחה.. יש עדיפות שלא תהיה שחורה.. אבל זה לא חובה... בנוגע לעכבר זה פחות חשוב הסט השני קצת יותר בעייתי , הוא ל HTPC שיש לי בבית , אני צריך למרחק של 6 מטר בערך .. פחות חשוב כמה המקלדת נוחה או הצבע שלה.. אבל חשוב שהיא תקלוט בצורה סבירה ממרחק של 6 מטר.. כנ''ל גם העכבר.. לא החלטתי כמה אני רוצה להשקיע על כל אחד מהסטים האלה , אני מעריך שזה בערך 500 ש''ח שניהם.. אם ייצא פחות אז זכינו.. אם לא אז בקטנה :} תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by Li0n1,

קניתי לפני חודש פאד steel qck ... איך אני מנקה אותו? לשטוף את כולו ממש במים ולתת לו להתייבש? או רק בסמרטוט רטוב קצת כזה.. מה לעשות כדי לנקות אותו כמו שצריך אבל שלא "יתקלקל" לי..

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  16. חשבתי על mouseman או הדגם השני שלו , רק דואל אופטיקל (2 לייזרים) אבל שמעתי על סדרת mx מה יותר מדיוק ונוח?לא חשוב מחיר... ומה ההבדל בין mx310 לבין mx500 חוץ מזה שיש יותר כפתורים?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  17. והיא נראת מעולה: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en

18. שלום לכולם, יש לי עכבר גיימינג עכבק גיימינג לוג'יטק g305 אלחוטי. לאחרונה התחילו לי כאבים במפרק היד, אני פשוט מרגיש שאין לי איפה להניח את היד... אני זוכר שהעכבר של רייזר, הabyssus של רייזר - היה לי נוח יותר בכף היד (אבל זרקתי אותו, לכן קניתי את העכבר הזה...) הנה טופס, שצילאתי באתר fxp ששם אף אחד לא נתן לי מענה...אורך היד שלי 10. רוחב לא בטוח איך למדוד... תקציבכם: (הסכום שאתם רוצים להשקיע בקניית העכבר) 400 חריגה: (הסכום המקסימלי שתוכלו לחרוג בקניית העכבר) 500 מה השימושים שלכם בעכבר? (גיימינג, עבודה וכו') גיימינג ועריכה בפרימייר פרו אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הנך משחק? (קול אוף דיו…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by aviadbd,

קישורים: Cidav 770 U Connect Skype Box B2K אני מחוייב, למען האתיקה, להגיד שאני מקושר למוכרים של המוצר האחרון. בכל זאת הייתי רוצה לדעת את דעתכם האובייקטיבית, שכן אני לא יכול להיות כזה. אביעד.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  20. Started by ccc,

איפה צריך למקם את החיישן של המעבד כדי שיציג טמפ כמו בביוס? שמתי כמעט בכל מקום וזה מזייך ב5 מעלות.. למי שיש את המארז או מבין בזה איפה מיקמתם בדיוק את החיישן הזה במעבד? יש לי פנטיום 4..

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by yirmio,

צריך המלצה למדפסת לייזר פשוטה ש/ל לשימוש בייתי. חשוב שתהיה כמה שיותר זולה לקניה אך יותר חשוב שתהיה זולה לאחזקה מבחינת תקלות ועלות של טונרים. תודה!

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  22. מאז ומתמיד הכונןDVD שלי היה מוגדר כDMA בלי שום בעיות... אבל היום שרציתי להעתיק סרט לארד-דיסק לקח לו המון זמן ובאמת שמתי לב שבזמן האחרון הוא עובד לי לאט מתמיד. אז הלכתי לבדוק אם הוא מוגדר כDMA ואז להפתעתי ראיתי שמסומן PIO only. כמובן ששינתי אותו לDMA if available אבל אחרי שעשיתי restart ראיתי שהוא לא נותן... למה?? :s05:

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  23. Started by ofir667,

Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS איזה מארז כדאי לקנות? Chieftec Bravo או Chieftec Mesh או ?HEC Compucase CI-6A21 או Hec 6919 וביחד איתם על איזה ספק אתם ממליצים? (אם אפשר אז תביאו בבקשה קישור) - אמרו לי שמספיק 350W ושאלה אחרונה: אם אני קונה את ה Chieftec אני צריך להוסיף מאווררים או משהו?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by moonjib,

טוב אז יש את ה- hp deskjet 5743 ב- office depot ב- 349 שקל: http://www.officedepot.co.il/(y32hfl45fkwsve55cnfszf55)/catalogSku.aspx?id=614891&famid=376095&PR=QJ5 התקציב שלי הוא עד 400 שקלים. מדפסת לשימושים כלליים, לא משולבת (לפי מהשהבנתי המכשירים המשולבים השונים עוד לא בשלים כמו מוצרים ספציפים:סורקים,מדפסות, פקסים וכולי..) וזהו. המלצות ונימוקים ייתקבלו בברכה. איתי.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by Idan-h,

בקרוב אני קונה מארז, כנראה של Compucase. עכשיו היה כתוב פה בפורום שהHEC 400W במארזים שלה רועש. אני לא יודע אם זה השתנה. אם ניקח למשל הHEC 61A9 לעומת ה6919, ה6919 גם גדול יותר, וגם יש לו ספק 400W. ההפרש בשקלים הוא משו כמו 80 שקל, זניח יחסית לתמורה שמקבלים. אני יודע שHEC 300 יכול להחזיק את רוב המערכות, אבל אם אשדרג את המחשב בעתיד או אקנה מערכת חדשה סביר יותר שהHEC 400W יחזיק אותה בלי בעיה וייתכן שהHEC300 לא יצליח. מה אתם אומרים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים