עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shaks,

איזה ספק יותר טוב? ( הספק ישמש למחשב משחקים ובעיקר לOC) ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ ModStream Power Supply 450W או TAGAN EasyCon TG430-U15 430Watt Active PFC

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by ydonfeld,

קניתי מחשב חדש (ודי פיצוצי) בחלקים, ואני מחפש כעת מקלדת ועכבר בתקציב של בערך 500 שקל. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות אופטי או לא (גם עכבר וגם מקלדת) ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) שמעולם לא עבדתי עם כזאת? ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכברים האופטיים explorer של מיקרוסופט, שהם הרבה יותר זולים? אולי שווה להשקיע פחות במקלדת ויותר בעכבר? יש לי אופציה לקנות סט אופטי של מיקרוסופט בזול מחו"ל (בערך 200 שקל) אבל המקלדת תהיה בלי עברית.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by gogober,

האם ניתן להתחבר לאינטרנט עם מכשיר זה דרך ה- USB, אני מעוניין להעביר/לשלוח את האימיילים שבמכשיר. ???

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by k_700,

אין לי ממש מושג מזה אני יודע שזה שומר על המחשב מפני נפילות מתח, השאלה אם בכל מחשב יש את זה ואם אני מרכיב מפרט אני חייב לכלול את זה?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by ofir667,

Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS איזה מארז כדאי לקנות? Chieftec Bravo או Chieftec Mesh או ?HEC Compucase CI-6A21 או Hec 6919 וביחד איתם על איזה ספק אתם ממליצים? (אם אפשר אז תביאו בבקשה קישור) - אמרו לי שמספיק 350W ושאלה אחרונה: אם אני קונה את ה Chieftec אני צריך להוסיף מאווררים או משהו?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  6. Started by seffi,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות סורק ויש לי כמה שאלות.. קודם כל איך האיכות של הסורקים במכשירים המשולבים לעומת סורקים שולחניים רגילים? בכל הקטלוגים / ZAP וכו מצויינית רק רזולוציית ההדפסה של המכשירים המשולבים ולא רזולוציית הסריקה. אני בעיקר צריך סורק לשם סריקת מסמכים, אבל אני רוצה שתהיה לי גם האופציה לסרוק תמונות באיכות סבירה פלוס. במידה ובסופו של דבר אלך על סורק שולחני עד כמה חשוב להוא יקבל מתח דרך חיבור ה USB ולא דרך שקע חשמל? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by moonjib,

טוב אז יש את ה- hp deskjet 5743 ב- office depot ב- 349 שקל: http://www.officedepot.co.il/(y32hfl45fkwsve55cnfszf55)/catalogSku.aspx?id=614891&famid=376095&PR=QJ5 התקציב שלי הוא עד 400 שקלים. מדפסת לשימושים כלליים, לא משולבת (לפי מהשהבנתי המכשירים המשולבים השונים עוד לא בשלים כמו מוצרים ספציפים:סורקים,מדפסות, פקסים וכולי..) וזהו. המלצות ונימוקים ייתקבלו בברכה. איתי.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by ofir_16,

יש לי מחשב יחסית ישן שאין לו תקן של usb 2.0. לאחרונה קניתי צורב חיצוני שיש לו גם חיבור של usb 2.0 וגם חיבור של firewire. רציתי לדעת אם יש איזשהוא כרטיס שיכול לשדרג לי את התקן ל- usb 2 או ל- firewire. ואם כן, מה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. Started by dvirl,

למשהו יש מתאם כזה? האם זה עובד טוב? איפה אפשר להשיג?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by Make_Party,

שהמחשב שלי פתוח אז המעלות יורדות בין 8-10 מעלות רציתי לדעת עם יש איזה בעיה או סיכון להשעיר מחשב פתוח?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  11. Started by innoVision,

הספק שלי עוד מעט מת...אני רוצה לקנות חדש שיהיה אם קירור טוב, לפחות 300 וואט במחיר 200-300... (אם יהיה אחד ממש טוב ב400 אז גם טוב)

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  12. היי, צריך המלצה למדפסת ב400 שקל הזרקת דיו...הייתה לי hp עד היום אבל אני רוצה להחליף כי הדיו ממש במחיר מטורף וכך לא שווה, עכשיו השאלה היא האם קאנון או אפסון שוות (לקסמרק לא שווה בכלל)? שמעתי שהדיו של קאנון הוא בטכנולוגיה שמתייבש מהיר כך שצריך לנקות כל הזמן ויכול להתקלל אם לא מדפיסים כל הזמן.. אני צריך לשימוש ביתי של עבודות ומעט תמונות... תודה על כל עזרה

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by alia,

הלוח במידות בערך 26x26 ס"מ והתושבת של המעבד בזוית של 45 מעלות ביחס ללוח לא הבנתי האם יש הבדל מבחינת תאימות דוגמא ללוח:d915 gmh של אינטל תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. Started by SharP,

בבנק הראשון או השני או השלישי? זה משנה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  15. Started by RayZ,

צריך המלצה לספק (לא ג'נרי) מתחת ל 300 ש"ח או בדיוק. (אפשר להוסיף אולי איזה עוד כמה שקלים..)

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  16. היי אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו + פקס שתעבוד אלחוטית ברשת. תקציב לא ממש משנה. תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by OFIRLEVY66,

שלום אני חדש פה D: קניתי לא מזמן את הסט של לוגיטק MX3200, המקלדת זוהי המקלדת אחת הטובות שראיתי והשתמשתי מכל הבחינות, לגדי העכבר אני מתלבט בגלל שאני משחק הרבה במשחקי FPS והוא קצת גדול ליד שלי... אז חשבתי לקנות את הG7??? כדאי? או שבכלל כדאי לקנות את הG5??? ספרו לי על העברים האלה. אין בעיה אם תקציב

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  18. אני חייב דחוף. מה המחיר בארץ? היכן קונים בארץ? האם אפשר להזמין מחול? אם כן כמה יעלה משלוח לארץ?

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by moshiko200,

האם מישהו מכיר תוכנה טיימר, שמדליקה ת'מחשב בזמן שנקבע לה ומפעילה ת-WINAMP או כל נגן אחר, אוטומטית?????

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by Drogba,

FSP 350W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 + מארז של Foxconn ( פחות 50 שקל זיכוי על הספק ) http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6252 440 NIS~ or The Same Foxconn Case http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6252 + HEC-350W (350TRT) - ATX 2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_295&products_id=3411 410 NIS ~ or Hec 6919 400W White No Front exits 420 NIS ~ BTW - what do you say about this PS http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4978

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by sapir5522,

איך המקלדת הזאת? היא ברמה של G15 ולייקוסה?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  22. שלום לכולם, התקלקל לי העכבר ששירת אותי שנים בנוחות, האלחוטי הראשון של מייקרוסופט. החלטתי ללכת על ה-2000 כי חיפשתי עכבר זול יחסית לשימושים יומיומיים והקודם של מייקרוסופט היה לי נוח וטוב אז הנחתי שאם אקנה את ה-2000 לא יהיו הפתעות מיוחדות. קיבלתי אותו היום והתאכזבתי מאוד מהגלגלת שלו - חורקת, ממש לא מתגלגלת חלק, לפעמים יותר בקלות ולפעמים קצת נתקעת ובאופן כללי מאוד לא מדויקת. מישהו יודע אם זו מחלה של הדגם הזה או שפשוט קיבלתי אחד פגום? לדעתי אני בכל מקרה מחזיר אותו, השאלה אם לבקש אחד אחר או שיחליפו לי לדגם אחר?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. חשבתי על mouseman או הדגם השני שלו , רק דואל אופטיקל (2 לייזרים) אבל שמעתי על סדרת mx מה יותר מדיוק ונוח?לא חשוב מחיר... ומה ההבדל בין mx310 לבין mx500 חוץ מזה שיש יותר כפתורים?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  24. חיברתי גיימפאד של הXBOX360 ועוד גם גיימפאד ג'נרי כלשהו למחשב ושניהם עבדו ללא כל בעיות. אם אני אחבר עוד גיימפאד של XBOX360, כך שבעצם יהיו לי שני גיימפאדס מאותו הסוג על המחשב, האם הם עדיין יעבדו בנפרד?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  25. עד עכשיו הייתה לי בBROTHER HL2030 שאני סה"כ מרוצה ממנה. אני לא מדפיס הרבה מדיי אבל בכל זאת מעוניין בלייזר. שלא תזלוז יותר מדיי אבקה, שחורה לבנה ואיכות פחות חשובה לי כי אני מדפיס בעיקר טקסט. עוד דבר חשוב שהיא תהיה במידות כמה שיותר קטנות, 40CMX 40CM (הבסיס שעומד על השולחן) - לכל היותר. אם אפשר בפחות מ500 אני אשמח ,אני לא כלך בקיא בעולם המדפסות היום והתקציב שנתתי הוא חצי שרירותי. תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים