עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by noodle,

שלום לכולם, מהי הדרך הטובה ביותר לנקות את המקלדת? להוציא את המקשים אחד אחד ואז לנקות או שיש דרך טובה יותר? וגם האם הדבר הזה יעיל או סתם קשקוש? http://cgi.ebay.com/MINI-USB-VACUUM-KEYBOARD-CLEANER-PC-LAPTOP-COMPUTER- /270740063168?pt=AU_Components&hash=item3f095d83c0 תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by barakv,

אממ גיימר ממוצא לא משהו כבד אם זה משנה ושיהיה חוטי!! (נמאס כבר לדאוג לבטריות) תודה

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by Silver Dragon,

איזה פד הכי טוב אני יכול להוציא ב 70-80 ש''ח? משהו חלק טוב למשחקים.. מנועה מחשבים תביאו משהו

4. Started by base,

העכבר השחור יותר נוח הבנתי מהאפור האם זה נכון ? ואם יש לעכבר חיישן שעם לא נוגעים בו זמן מסויים הוא נכנס להשהייה? חוסך סוללה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. אז יש לי את המצלמה הזו, אבל כל פעם שאני מתחיל לצלם, אחרי חמש דקות קופץ לי איזה חץ בצורה הזו באמצע המסך והמצלמה לא רוצה לצלם פשוט. מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by hedva,

לא יודע אם זה שייך לכאן. אבד לנו במעבדה כבל שהיציאות שלו מכל צד די סטנדרטיות אבל החיבור של שתיהן לא טרוויאלי. היצרן שלח לי מקנדה את האינפורמציה הבאה: The adapter cable consists of an adapter and a cable. Adapter: referring to attached drawing for RJ 12 to DB9 FEMALE adapter, Arrange as below RJ12 color DB9 2---------black------5 3---------red---------2 4---------green-----3 cable: standard modular telephone cable. ניסיתי בכמה חנויות ולא הצלחתי למצא. יש למישהו מושג איפה בארץ אפשר למצא כזה דבר (יש לי עוד קצת אינפורמציה על הכבל בקובץ PDF). נראה לי שמי שמייצר כבלים עושה כבל כזה ב 5 דקות. מכירים מישהו כזה?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by M-a-T-a-N,

אני מחפש סורק טוב עד 350 ש"ח

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  8. Started by kobi_af,

שלום הביאו לי מקלדת Creative Desktop Wireless 7000 אבל בלי המשדר האלחוטי ...יש לי מקלדת של מייקרוסופט wireless multimedia keyboard אז אולי חשבתי שאני ינסה עם "המשדר האלחוטי" שלהם.. זה בכלל יכול לעבוד ואם לא יש איזשהו פיתרון אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by anoneme,

אני רוצה לבצע פקס למייל ולשם כך אני צריך צריך תוכנה מצאתי תוכנה Ez fax 2 mail אבל היא בתשלום אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by supercars,

קודם כל חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בשולחן עבודה והמקלדת שלי גם די ארוכה (S510) אז מומלץ שהפאד יהיה קטן.. ההתלבטות שלי היא בין ה QcK mini לבין הRazer Goliathus Omega Speed. מה אתם אומרים? ומאיזה אתר אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  11. Started by urik,

היי מישהו יודע איפה ראפשר להשיג רייברים ל מצלמה hp photosmat 215??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by Arturh87,

אני רוצה לקונת מצלמה דיגיטליתת ראיתי מצלמה 4 מגהפיקסל שמכילה חישן CMOS בעל 2 מגהפיקסל האם זה טוב ומה ההבדל בין חיישן C\CD לבין חיישן CMOS

13. אוקי , אני צריך סט אחד למחשב שיש לי.. הדרישות הם מקלדת כמה שיותר קטנה ונוחה.. יש עדיפות שלא תהיה שחורה.. אבל זה לא חובה... בנוגע לעכבר זה פחות חשוב הסט השני קצת יותר בעייתי , הוא ל HTPC שיש לי בבית , אני צריך למרחק של 6 מטר בערך .. פחות חשוב כמה המקלדת נוחה או הצבע שלה.. אבל חשוב שהיא תקלוט בצורה סבירה ממרחק של 6 מטר.. כנ''ל גם העכבר.. לא החלטתי כמה אני רוצה להשקיע על כל אחד מהסטים האלה , אני מעריך שזה בערך 500 ש''ח שניהם.. אם ייצא פחות אז זכינו.. אם לא אז בקטנה :} תודה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  14. יש איזושהי שיטת מדידה שתאפשר לי לקבוע על כמה אחוזים (או כמה הוא מספק עכשיו בוואטים[את האחוזים אני אחשב לבד]) הספק עומד? אני לא יודע אם זה רלונטי אבל מדובר בספק 350 וואט יש לי מולימטר תודה לעוזרים -שי- טוב, אז אני אשאל שאלה אחרת, מישהו יודע אם יש איבוד של אנרגיה בין הכניסה של הספק ליציאה שלו, כלומר: כבל חשמל -------- המחשב עצמו ->---->---->-| ספק |-->---->---->----->---- --------- האם מישהו יודע אם נגיד 300W ניכנסו לספק (כלומר לדוגמה המונה של חברת החשמל רשם 0.3) כמה יצאו ממנו חשבתי אולי לחבר מונה חשמל רגיל לכניסה של הספק (החיבור שלו לחשמל) ולראות כמה וואט הוא רושם ושוב, תודה לעוזרים ותודה לפסיכו על האתר, אבל אני זקוק למשהו…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  15. והיא נראת מעולה: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en

16. Started by DAVIDD,

צריך או לא?? יש מדריך כזה בכלל בפורום שאני לא אכתוב סתם אם אין וצריך מדריך כזה אני מוכן לכתוב תוך שעה הוא בפורום עם תמונות בדיוק היום ניקתי את המקלדת שלי וצילמתי לפני אחרי ;D

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by itaic,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. פקס עצמאי. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), 3. משטח לצילום וסריקה של ספרים וכדומה (זה ממש חשוב לי כי כרגע אם אני רוצה לצלם משהו מספר או לצלם תמונה או משהו זה בלתי אפשרי כי הדף המצולם צריך להיות דף בודד) 4. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). מעבר לזה, רצוי: 1. מהירה ככל שניתן. 2. קומפקטית ככל שניתן. חשבתי על ה HP5783 או על ה canon pixma310. יש מדפסות אחרות מומלצות שעונות לדרישות? תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  18. אוקיי אז אני צריך המלצה עד 200 ש''ח למצלמת אינטרנט, וחשבתי על לוג'יטקים חלק אמרו לי לא סתם משלם על חברה חלק אמרו לי הכי טוב בקיצור תמליצו לי משהו ספציפי... תודה .

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by eyal,

מישהו מכיר את החברה והאם היא טובה?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by ori83,

היי, אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען. אני לא גיימר, אני רק רוצה משהו שיהיה לי נוח עם הלפ טופ

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by ETB,

אני צריך המלצה למארז שיקלול בתוכו ספק נורמלי, יתן פתרון קירור זול. כרגע יש לי חרא מארז עם ספק 250 W עם נפילות מתח עצבניות. אני מתקוון להתקין את שני המאוררים שיש לי במארז וגם לפרק את הספק שיש לי עכשיו ולשים את המאורר של הספק במארז. ושהמארז יוכל לכלול בתוכו את המאווררים הנ"ל. ועם אפשר שהחנות תהיה מאזור המרכז.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  22. שלום. אז ככה-- אתמול אבא שלי חיבר לי מערכת סטריאו לטלויזיה, כנראה במהלך העבודה הוא ניתק בטעות את הקבל של הרמקולים של המחשב שלי. הגעתי הביתה,חיברתי אותם ואין קול! דריברים תקינים, בהגדרות הקול אני רואה גרף שמראה סאונד עולה ויורד ועדיין אני לא שומע כלום! ניסיתי התקנה מחדש של הדרייברים ועדיין שום דבר. אני כבר יותר מעובד עצות אם יש לכם רעיון לתופעה הביזארית הזאת אני אשמח לשמוע. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by Johnny,

צריך הצעה ללוח הכי טוב לדעתכם לפנטיום 4 2.2 (עדיפות לאסוס). המון תודות.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  24. כולם אומרים שהמארז הכי מומלץ הוא זה Compucase 6A19 Black - 0.8mm Steel - 1x120mm fan - NO PSU אבהל אני רוצה להבין למה הוא נחשב כזה טוב לכן יש לי כמה שאלות שאני רוצה שיענו לי עליהם 1. מה הקירור שלו והאם הוא מספיק מקרר ושקט למפרט למעבד פנטיום D930 + כרטיס מסך : ניוונה 7600GS וכו' 2. האם הוא בא עם ספק כוח והאם זה ספק כוח טוב או שצריך לקנות ספק כוח חדש שיבוא איתו (אני מתכנן מחשב בשביל משחקים כמו NFL 2006 וכו') 3. האם הוא הכי טוב לקנות בלי עוד קירור למעבד ובלי עוד ספק כוח ?(כמה הוא עולה?) בבקשה תענו לי כי זה ממש ממש חשוב לי לדעת את זה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by soldier,

שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים