עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. על המדפסת לעמוד בכמויות האינטנסיביות שבכותרת, ושמחיר הדיו שלה יהיה כמה שיותר זול (יעילה). היא מיועדת לעבודה שוטפת של משרד. אשמח להמלצות (אין תקציב מוגדר). תודה.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  2. Started by kobi_af,

שלום הביאו לי מקלדת Creative Desktop Wireless 7000 אבל בלי המשדר האלחוטי ...יש לי מקלדת של מייקרוסופט wireless multimedia keyboard אז אולי חשבתי שאני ינסה עם "המשדר האלחוטי" שלהם.. זה בכלל יכול לעבוד ואם לא יש איזשהו פיתרון אחר? תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by anoneme,

אני רוצה לבצע פקס למייל ולשם כך אני צריך צריך תוכנה מצאתי תוכנה Ez fax 2 mail אבל היא בתשלום אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by def,

ראיתי עכשיו את הגוסטיק Logitech Momo Force אני מעוניין לקנות את ההגה הכי טוב שיש היום להשיג בארץ רציתי לדעת אם ההגה הנ"ל מתאים לקריטריונים?? ואם לא אז איזה הגה נחשב להכי טוב כיום??

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by axon,

לחבר טוב יש יומולדת, הבחור מתעניין בשלטים למחשב ... חיפשתי חיפשתי ולא ממש מצאתי המלצה פה לשלט למחשב :s05: (אם יש אז יצאתי קצת טאמבל) אז לפני שהבוס שלי מגיע וחונק אותי על זה שאני יושב על המחשב יותר מידי אני אצא בבקשה נואשת.... יש המלצות ? או להתייאש ופשוט לקנות מה שנראה טוב ויפה ??? אני כבר די אובד עצות :'( אין ממש מגבלת תקציב זה פשוט צריך להגיע בקרוב או להיות איפשהו באיזור המרכז כדי שאני אוכל לקחת את זה תודה או משהו

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by DaTHE,

שלום, יש איזה שהוא פד ממולץ מחנות SKYPC? (ראיתי שיש להם פדים שונים של RAZER) תודה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  7. שלום, יש לי מארז COMPUCASE 6A21 וכמו שאתם יודעים הUSB מקדימה ממוקמים במקום הכי גרוע שיכול להיות.(למטה ובפנים) אז אני שואל אם יש כזה מתאם USB שיכול להתחבר איפה שהכונן דיסקטים נמצא. תודה

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  8. אני חייב דחוף. מה המחיר בארץ? היכן קונים בארץ? האם אפשר להזמין מחול? אם כן כמה יעלה משלוח לארץ?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  9. What is better the Enermax EG 365VE - 350watt OR Antec TruePower 380 Watt btw i saw that The true power got only 18A on the +12V will it be enough these days and in the farther future for overclocking?? עריכת המודר: יישור טקסט לשמאל.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by kobi_af,

שלום אני עומד לקנות מדפסת משולבת ובגלל התקציב הלא גדול שלי בחרתי במדפסת זאת.. איך היא לדעתכם?עלוות הדיו נמוכות? תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  11. טוב תראו זה של המחשב הישן, פנטיום 1, אבא שלי קנה לי פעם אני חושב ב98 [לא ממש השתמשתי בזה כי לא ידעתי מה זה] לגבי מה הוא עושה אני אעשה חיפוש, אבל אני רוצה לדעת אם הוא שווה משו ואם כדאי לחבר אותו. כתוב UPS והחברה היא SUSTAINER מאחורה כתוב Model:S-40A מישהו מכיר? כדאי לחבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  12. אני רוצה לקנות מתאם USB למחשב לג'ויסטיק של פליסטיישן2 מהאתר http://enjoystick.co.il/shop/product.asp?productid=90&catcode=9&AdCat=9&parentid= ואני לא יודע אם זה פועל :xyxthumbs: :xyxthumbs: תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  13. יש איזושהי שיטת מדידה שתאפשר לי לקבוע על כמה אחוזים (או כמה הוא מספק עכשיו בוואטים[את האחוזים אני אחשב לבד]) הספק עומד? אני לא יודע אם זה רלונטי אבל מדובר בספק 350 וואט יש לי מולימטר תודה לעוזרים -שי- טוב, אז אני אשאל שאלה אחרת, מישהו יודע אם יש איבוד של אנרגיה בין הכניסה של הספק ליציאה שלו, כלומר: כבל חשמל -------- המחשב עצמו ->---->---->-| ספק |-->---->---->----->---- --------- האם מישהו יודע אם נגיד 300W ניכנסו לספק (כלומר לדוגמה המונה של חברת החשמל רשם 0.3) כמה יצאו ממנו חשבתי אולי לחבר מונה חשמל רגיל לכניסה של הספק (החיבור שלו לחשמל) ולראות כמה וואט הוא רושם ושוב, תודה לעוזרים ותודה לפסיכו על האתר, אבל אני זקוק למשהו…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by yaloner,

שלום לכולם, אבא שלי גילה סוףסוף את SKYPE וביקש ממני לקנות לו אוזניות ומיקרופון כדי שיוכל לדבר. מאחר והוא ממש לא צריך איכות אלא רק שיהיה אמין חשבתי ללכת על משהו זול ומצאתי את זה: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=73058&saleNo=1539699&comp=1 זה צריך להספיק רק בשביל לדבר נכון ? ועוד שאלה, האם כדי לדבר הוא יצטרך כל פעם לחבר את האוזניות (בגב המחשב) ? אם כן זה בעיה, כי הוא מבוגר ויהיה לו קשה כל פעם להתכופף. האם יש פתרון שמאפשר לבחור אם רוצים לשמוע מהאוזניות או מהרמקולים ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. Started by DAVIDD,

צריך או לא?? יש מדריך כזה בכלל בפורום שאני לא אכתוב סתם אם אין וצריך מדריך כזה אני מוכן לכתוב תוך שעה הוא בפורום עם תמונות בדיוק היום ניקתי את המקלדת שלי וצילמתי לפני אחרי ;D

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by gogober,

האם ניתן להתחבר לאינטרנט עם מכשיר זה דרך ה- USB, אני מעוניין להעביר/לשלוח את האימיילים שבמכשיר. ???

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by ori83,

היי, אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען. אני לא גיימר, אני רק רוצה משהו שיהיה לי נוח עם הלפ טופ

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by lael,

כותרת

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  19. מישהו יכול בבקשה להביא לי המלצה למארז + לספק כוח שיבואו ביחד ושיעלו לא הרבה שיתאימו למפרט הבא ושיהיו ממש טובים בשבילו ושיספקו לו מספיק קירור ושקט וכוח המפרט הוא כזה : מעבד - פינטיום D820 כפול ליבה לוח אם - GA-8I945P-G של גיגה בייט כרטיס מסך - ATI Radeon X1600 PRO דיסק קשיח - 160 ג"ב SATA II של וסטרן דיגטל צורב - LG GSA-4167B זיכרון - DDR 2 256 מ"ב 533 גה"ץ (כאלה 2) עכבר - MX510 בבקשה תמהרו כי אני כבר רוצה לקנות את המחשב תנו לי סכום כמה שנמוך אבל אני חייב שהוא יתן קירור טוב מעוד כי צריך קירור טוב לא אבל OC או משהו כזה רק קירור טוב שיהיה שקט ושיתן הרבה כוח

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני צריך גויסטיק למשחקים, בעיקר לכדורגל אחד על אחד משהוא לא יקר מידי (עד 300 ש"ח) תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by Johnny,

צריך הצעה ללוח הכי טוב לדעתכם לפנטיום 4 2.2 (עדיפות לאסוס). המון תודות.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  22. כולם אומרים שהמארז הכי מומלץ הוא זה Compucase 6A19 Black - 0.8mm Steel - 1x120mm fan - NO PSU אבהל אני רוצה להבין למה הוא נחשב כזה טוב לכן יש לי כמה שאלות שאני רוצה שיענו לי עליהם 1. מה הקירור שלו והאם הוא מספיק מקרר ושקט למפרט למעבד פנטיום D930 + כרטיס מסך : ניוונה 7600GS וכו' 2. האם הוא בא עם ספק כוח והאם זה ספק כוח טוב או שצריך לקנות ספק כוח חדש שיבוא איתו (אני מתכנן מחשב בשביל משחקים כמו NFL 2006 וכו') 3. האם הוא הכי טוב לקנות בלי עוד קירור למעבד ובלי עוד ספק כוח ?(כמה הוא עולה?) בבקשה תענו לי כי זה ממש ממש חשוב לי לדעת את זה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by raananan,

טוב אז ככה, אני גר בחיפה אז עדיף מהחנות KSP כי אני מעדיף שהם ירכיבו לי את המחשב. אני צריך מארז סולידי, לא שקוף או משהו מטורף. בואו נגיד שהכי טוב שאני מוכן לקנות יהיה בסביבות ה 400 שקל. העניין הוא האם באמת יש הבדלים בסכומים האלה (עד 400) או שרק במארזים המאוד יקרים מרגישים בהבדל. תודה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  24. Started by wooper,

הי אני מעונין לקנות מדפסת משולבת לייזר עד 900 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  25. שלום! אני צריך המלצה ל-KVM עם תמיכה במסך LCD עם יציאת DVI, מקלדת ועכבר USB, ויציאות PL לרמקולים ומקרופון. אני רוצה של-KVM תהיה תמיכה ב-2 מחשבים (או 4), שהוא יהיה מחברה מוכרת ואמינה, ורצוי שיהיה לו עיצוב יפה (הנדסת אנוש טובה). לגבי התקציב, מאחר ואני לא מכיר שום KVM עם תמיכה ב-DVI, אני משאיר את התקציב פתוח. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים