עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Gnome,

שלום, אבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות מדפסת לייזר למרפאה שלו, כי עד עכשיו הייתה לו מדפסת ישנה אפילו מדי הייתי אומר. הוא אמר לי שהוא רוצה HP. אני לא בטוח למה אבל אולי זה בגלל התוכנה שהוא עובד איתה, אבל בכל מקרה חשבתי על ה HP LASERJET 1010 מ PANDAS עולה 1085 ש"ח.... מה אתם חושבים, מי שמכיר אותה? זה מספיק טוב? כל השימוש שלה זה להדפסת מרשמים, חופשי מחלה וכד'..... אשמח לקבל הערות ועוד הצעות, גם אם יש הצעות למדפסות מחברות אחרות במחיר דומה אשמח...(עוד מעט אבא שלי יבוא ואני אעדכן למה הוא רצה דווקא HP) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  2. בבקשה תעזרו לי להשוות ולבחור בין שתי המארזים הבאים: 1. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/sc868wand42p3.html 2. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/trblwi35wi.html בבקשה תגידו לי מה יותר משתלם מה יותר טוב מבחינת איורור, ביצועים, למי יש ספק יותר טוב ואיכותי ובכלליות מה אתם הייתם לוקחים. ואם מישהו יודע גם כמה יעלה לשלוח את זה לארץ עם מסים והכל אז בקשה תגידו גם. תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  3. scorpio 868 w/window and 420w power supply יש אותו בארץ או רק בחול??

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by someone,

מישהו יודע איך היא? ולמישהו יש הצעה יותר טובה? אולי הA70 של CANON? או הHP 850?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  5. לאתרונה התחלתי להתעניין בסט שכזה שמעתי דברים מאוד טובים על לוג'יטק ועל הסטים שלהם, אך כמובן שראיתי את הסטים של מיקרוסופט במיוחד ה PRO (והמחיר שלו הזול יחסית) אני חייב לשאול אותכם. כמשתמשים של אחד הסטים הנ"ל ואם יש לכם תלונות או בעיות איתם או בקיצור איזה לקנות.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by EagleX2,

חברה בבקשה תמליצו לי על מארז מתאים למודינג ואובור קלוק רציני (גדול אפשרות לתוספות בעתיד) עד 800 ש"ח

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  7. אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ולאחרונה אני רואה המון מצלמות טובות במחירים מצחיקים, למשל מצלמה 3 מיליון פיקסל ב-500 ש"ח... אבל מוזכר שם שזה "אינטרפולציית חומרה" וזה החשיד אותי נורא - רציתי לדעת מה זה בדיוק אומר ואיפה הקאץ'...

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by Martok,

היום קיבלתי את הספק החדש שלי מדגם Zalman 400A. הסיבה להלחפה היתה חוסר יציבות של הספק הקודם HEC 300 באובר קלוקינג כבד וגם רעש בלתי נסבל של הספק. לאחר קריאת המלצות באתר של טום בחרתי בזלמן בגלל שילוב של יציבות מתחים,הספק ושקט. ההמלצות של טום אכן היו במקום - מדובר בספק שקט לחלוטין! אפילו אם מצמידים את האוזן למאורר לא שומעים כלום. רמת הרעש של המחשב שלי ירדה בצורה משמעותית וכעת ניתן לעבוד ליד המחשב בלי להשתגע מהרעש. יציבות המתחים טובה והסטיות נמוכות מאוד. הספק גם מעוצב יפה - צבוע כולו בשחור ומתאים למארזים בעלי חלון. הנושא הכאוב היחיד הוא המחיר - עלה לי במחירי ספק מחשבים כ 600 ש"ח כולל מע"מ כך שהמחיר בחנות צריך להיות כ 700 ש"ח. לא זול אבל שווה את המחיר למי שמחפש ספק חזק אבל שקט.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by hagai-,

צריך חוות דעת על המצלמה. העניין הוא שיש לי הזדמנות לרכוש אותה ב 18x103 וזה מאד מפתה. (1854 ש"ח) ראיתי קצת (4) ביקורות והמון תמונות שצולמו איתה, אציין שסה"כ זוהי המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי והיא לשימוש ביתי בלבד. משיטוט בפורום הבנתי גם שאולי יש טובות יותר באיזור המחיר הזה, אך כמו שציינתי המחיר ואפשרות ה-18 התשלומים מאד קורצת. מה אתם אומרים? לוותר או ללכת על זה? שאלה נוספת, מהן בטריות NiMh ?

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by Saliman,

למישהו יש עצה?

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  11. עם המארז קיבלתי ספק של "סאנשיין קומה" מפרט טכני ראשון מסביר מה יש לי במארז, כולל אוברקלוקינג קטן האם יש סיבה לקנות ספק כוח חדש ? מה יתן לי ספק אחר לאומת הסאנשיין קומה והאם 300W יספיקו לי?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by maverick,

קיבלתי במתנה מצלמה דיגיטלית מסוג VIVITAR. מישהו יודע מה השווי של המצלמה. כמו כן אני רוצה לשדרג אותה אבל עד סכום של 500 ש"ח. יש למישהו המלצה על מצלמה בסדר גודל הזה שנותנת ביצועים סבירים??

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  13. שלום לכולם, נזכרתי שיש לי מצלמה בעיצוב יחסית מרשים ואיחודי של Canon שקיבלתי מאבא שלי לפני בערך 5 שניים... אני יודע שהמצלמה נחשבת למאוד ישנה, אבל רציתי לדעת עם קיימת אפשרות שזוהי מצלמה דיגיטלית ואפשר לחבר אותה למחשב ולפתח את התמונות... כפי שידוע לי המצלמה היא מצלמת פילים רגילה אבל האם עצם היותה מצלמת פילים שולל את האפשרות שהיא דיגיטלית? אני ממש לא מבין במצלמות ככה שהסבר קטן יעזור לי מאוד, תודה מראש לעוזרים! DrowNz

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  14. שלום שלום :-* אז בעצם מה שאני צריך זה שהמקלדת תהיה די קטנה (כמו מקלדת של 20 שקל) בלי כל הכפתורי אינטרנט והבולשיט זה לא חייב להיות סט העכבר חשוב שיהיה איכותי (אבל לא יקר מדי) המרחק שהם צריכים להגיע לא גדול מדי (2 מטרים אפילו פחות) תקציב? עדיין אין. אתם תציעו לי ונראה מה אבא יגיד. רק שיהיה כמה שיותר זול!! תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב :-*

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  15. Started by EG,

אני מתכנן לקנות עכבר חשבתי על MX 700 של לוג'יטק. רק אם אפשר לקבל חוות דעת - האם הוא מתאים למשחקים שמזיזים בהם את עכבר במיהירויות גבוהות? ??? למשל ב - ET.

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by rk666,

אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד, ואין לי מושג מאיפה להתחיל, מה הכי ממולץ בתקציב של 1000 שקל? האם יש צבעוניים(בתקציב)? כמה זכרון ממולץ לכאלה מחשבים אני לא מבין כלום בעניין שלהם, אשמח להמלצות

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by composite,

אנ מדבר על אחד במיוחד בשביל גיימרים, הכוונה למדויק מאוד. אחד שיתאים ב- 100% למנוע של ה- MX500. אני רוצה אחד יפה, אך לא יקר. מומלץ מחומר איכותי, ולא סתם כרית ספוג כמו של הפשוטים. התקציב הוא עד 150 ש''ח, בערך. ולעת עתה, מה אתם אומרים על אלו? - http://www.pch.co.il/docs/pi-1697526790.htm נראים איכותיים ונכנסים במדויק לתקציבי. תודה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by SpLAsH,

אמנם היא רק 2 מגה פיקסל ואין בה מצב ידני :-\, אבל מבחינת איכות התמונות, נוחות וכו' היא משתלמת? (אל תציעו מצלמות אחרות, כי אני כנראה אקבל אותה) תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  19. אני ממש נואש לדעת, מכיון שאני קונה מחשב...ואני חייב 2 מקומות לכונני דיסקטים...אחד לפלופי ואחד לפאנל של הוולקנו 12 באתר הרשמי רשום 2 גלויים ו-עוד אחד מוחבא...אבל בתמונה מצאתי רק אחד...? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  20. תמיד רציתי לדעת אם אני יוכל לשים בתוך המחשב ספק נוסף , הכוונה שלי היא לשים את הספק לחבר לחשמל ואליו לחבר את כל המאווררים בלי שיהיה עומס על הספק הראשון,(הספק השני בכלל לא יהיה מחובר ללוח.) רציתי לדעת אם זה אפשרי , ואם כן אז כדאי.? תודה. עריכה: עכשיו בעצם כשאני חושב על זה זה נשמע לי לא כל כך הגיוני, הרי מה ידליק את הספק? ??? , מחכה לתשובות

• 9 תגובות
    • 985 צפיות
  21. Started by oleg,

טוב, לאחר שחרשתי על ביקורות וכתבות וראיתי המון תמונות החלטתי לבסוף לקנות את קנון A80 מקווה שאתם מסכימים איתי שזו בחירה טובה יחסית למחיר. עכשיו, נתקלתי בבעיה מאוד מבלבלת והיא שמצד אחד כתוב במאפייני המצלמה שאפשרות צילום הוידאו עד 3 דקות אפשרית רק עם כרטיסי זיכרון (CF) מהירים! ומצד שני כתוב שהמצלמה מתאימה רק לCF מסוג 1 ולא מסוג 2 (המהירים יותר אם הבנתי נכון) אז אני לא מבין איזה כדאי לי לקנות? ואם אקנה סוג 2 אז זה לא יתאים בכלל או שפשוט לא ינצל את כל המהירות? בבקשה שמישהו יסביר את העיניין. תודה מראש. :cwm16:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש את הCANON A70 המוכרת לכולם, והומלצה בידי הרבה אנשים בתור מצלמה מעולה וטובה לשוק הביתי הממוצע, ויש את המצלמה הזאת של סוני: Sony DSC-P10 http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=43&cID=34 למצלמה של הסוני יש 5.2 מגה פיקסל לעומת הקאנון שהיא עם 3.2, אך יש עוד הרבה פיצ'רים ודברים שאני לא מבין, אז כאן הגיע תורכם להסביר לי מי יותר טובה :-) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  23. האם יש דרך אחרת חוץ מלהעתיק דברים ממחשב למחשב ע"י דיסקים זיכרונות או חיבור Master slave? אולי יש איזה כבל מיוחד שמאפשר להעתיק ממחשב למחשב ללא פירוק המחשב (אני מדבר על 20-40 ג"יגה)

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  24. Started by J.allmighty,

שלום לכולם , אני צריך לקנות לי סורק שלא יעלה יותר מדיי, בסגנון ה300 שקל +- אני פשוט לא יודע איזה לקנות: דגם. ראיתי סורקים בp1000 (האתר), מחירים טובים אבל אני מתלבט איזה לקנות. הסורק יעודו יהיה לסריקת מסמכים ותמונות ולא בכמויות רק "מדי פעם", אני לא צריך משהוא איכותי , רק שייתן תוצאות טובות. תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  25. בגלל התדרים ששתי המכשירים עובדים בהם? או סיבה אחרת? כי צילמתי קטע מסרט עם המצלמה הדיגיטלית sony cyber shot dsc p72 יש לי מסך lcd tft אם זה משנה.... שמעתי שזה הורס את המצלמה האם זה נכון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים