ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בקרוב אקבל x800GTO באפיק agp, המפרט שלי: פנטיום 4 3.0 ht גיגה זכרון (2כפול512) לוח אביט as8-v צורב דיוידי,כונן קשיח 160 גיגה wd וספק גנרי מksp שעל המדבקה כתוב " מקסימום 300 320 380. אתם חושבים שהספק יזייף על החלפת הכרטיס מ5200 לx800gto? בתודה מראש,דן.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 670 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 HITACHI 160GB SATA2 8MB 7200RPM 420 Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E 1770 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 265 COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 סה"כ5575 : ¤ FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm 330 הוא מספיק טוב בשביל המפרט או שצריך משהוא אחר (רצוי באותו מחיר) תודה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תקציב 500 ש''ח הרכב רמקולים:5.1 של logitech בלבד
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המארז: A-TOP Alien Aluminium Silver + LCD + 2 Led Fan no PS Case הוא מלוג'יק וראיתי שיש לו למטה מסך LCD עם תצוגה של טמפ, השאלה שלי היא האם התצוגה מדוייקת? כמו כן, כמה חיבורים של טמפ' הוא מציג? (כלומר רק את טמפ' המעבד? או גם כ. מסך וכו'? ) זאת אני שואל משום שבביקורות שמצאתי לא דיברו על הLCD הזה(רק הזכירו שיש) תודה לכל העוזר.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך לכאן. אבד לנו במעבדה כבל שהיציאות שלו מכל צד די סטנדרטיות אבל החיבור של שתיהן לא טרוויאלי. היצרן שלח לי מקנדה את האינפורמציה הבאה: The adapter cable consists of an adapter and a cable. Adapter: referring to attached drawing for RJ 12 to DB9 FEMALE adapter, Arrange as below RJ12 color DB9 2---------black------5 3---------red---------2 4---------green-----3 cable: standard modular telephone cable. ניסיתי בכמה חנויות ולא הצלחתי למצא. יש למישהו מושג איפה בארץ אפשר למצא כזה דבר (יש לי עוד קצת אינפורמציה על הכבל בקובץ PDF). נראה לי שמי שמייצר כבלים עושה כבל כזה ב 5 דקות. מכירים מישהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר טוב שגם יהיה לי למשחקים........ יש לי עכבר אופטי של Quantom שנדפק לי (נתקע אין ספור פעמים). האמת חשבתי על mx 510 שמעתי ביקורות טובות ושהוא מצוין למשחקים. הייתי משחק cs אבל לא יכולתי עם התקיעות האלו של העכבר. האם כדאי לקנות ת- mx 510 או שעכבר אחר וזול יותר יספק אותי.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת להדפסה על נייר פוטו ממצלמה דיגיטלית Sony P73. כמובן על נייר פוטו , אני לא צריך תוצאות מדינמות אבל שיהיו טובות . יש דבר כזה בסביבות 400 ? ראיתי את הCanonים , IX1500',1600,IP2200 . איך הם ? ואיך הם בתור מדפסת ?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש חנות בארץ באזור הדרום שמוכרת פייטינג סטיק לפלייסטיישן 3 , כוון שראיתי מודעת מכירה דומה באתר אך לא הצלחתי ליצור קשר עם המשתמש. תודה על העזרה (אשמח אם תשאירו מספר טלפון רלוונטי ליצירת קשר אם מעוניינים למכור).
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז חדש, בתקציב של עד 500 שקל, חריגה קטנה לא תהרוג אותי..חח יש לי כבר ספק כוח, אז אין לי בעיה שיבוא בלי. מה שחשוב לי זה חלון, אוורור טוב(הכי חשוב), ושיהיה יפה עשיתי כמה בדיקות ומצאתי את המארז הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6273 א. מה אתם אומרים עליו? ב. יש הצעה למארז יותר טוב בתקציב הנוכחי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי מעבד AMD 64 DC X2 3800 בקיצור אבל אני מאמין שהבנתם לוח אם לא ממש רלוונטי וגם לא זכרון אבל אני רוצה להחליף ספק קיים(TT), שאמרו לי שהוא לא יספיק ל2 כרטיסי מסך חדשים בSLI. אני לא יודע אם כרגע אני מתכוון לקנות 2 כרטיסים אבל מה שבטוח סהספק שאני רוצה יתמוך בSLI בשביל העתיד... עכשיו השאלה היא כזאת: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4658 - ANTEC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4254 - OCZ האם אלה ספקים טובים? כי המליצו לי על שניהם, עכשיו שאלתי היא, מי מהם יותר מומלץ? בתאכלס האנטק הרבה יותר נח לי במחינת מחיר אבל אם הOCZ עובר אותו בהרבה אני אלך על הOCZ אני מאמין... מצפה לתשובות, ותזכרו: מחיר את ביצועים זה מה שאני מחפש, נקודה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. פקס עצמאי. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), 3. משטח לצילום וסריקה של ספרים וכדומה (זה ממש חשוב לי כי כרגע אם אני רוצה לצלם משהו מספר או לצלם תמונה או משהו זה בלתי אפשרי כי הדף המצולם צריך להיות דף בודד) 4. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). מעבר לזה, רצוי: 1. מהירה ככל שניתן. 2. קומפקטית ככל שניתן. חשבתי על ה HP5783 או על ה canon pixma310. יש מדפסות אחרות מומלצות שעונות לדרישות? תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
האחד: RAIDMAX scorpio 868 black לינק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 השני: CHENMING 301KES-0-AW Silver Aluminum ATX Mid Tower לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811125459 מה אתם אומרים כדאי לקחת ?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (ודי פיצוצי) בחלקים, ואני מחפש כעת מקלדת ועכבר בתקציב של בערך 500 שקל. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות אופטי או לא (גם עכבר וגם מקלדת) ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) שמעולם לא עבדתי עם כזאת? ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכברים האופטיים explorer של מיקרוסופט, שהם הרבה יותר זולים? אולי שווה להשקיע פחות במקלדת ויותר בעכבר? יש לי אופציה לקנות סט אופטי של מיקרוסופט בזול מחו"ל (בערך 200 שקל) אבל המקלדת תהיה בלי עברית.
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
קניתי מחשב, מחר את האמת אני אוסף אותו, מפרט דיי נחמד אפשר לומר (בסביבות 8K) בכל מקרה, פתאום שמתי לב שלא בחרתי איזו מקלדת השאלה היא אם להשקיע רק משהו כמו 200 ש"ח באיזו מקלדת דוגמת לוג'יטק מדיה(או אופיס?) עלית (ELITE) או יותר - למשל ZBOARD שעולה איזה 300 ש"ח, או לדפוק השקעה רצינית ולקנות את ה לוג'יטק G15 שהיא ממש מדליקה אבל דיי יקרה - 450 ש"ח... אודה לתשובות מהירות כמובן שיש לי בבית איזו מקלדת ג'נרית... תודה
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז שיקלול בתוכו ספק נורמלי, יתן פתרון קירור זול. כרגע יש לי חרא מארז עם ספק 250 W עם נפילות מתח עצבניות. אני מתקוון להתקין את שני המאוררים שיש לי במארז וגם לפרק את הספק שיש לי עכשיו ולשים את המאורר של הספק במארז. ושהמארז יוכל לכלול בתוכו את המאווררים הנ"ל. ועם אפשר שהחנות תהיה מאזור המרכז.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי, אני מחפש עכבר אלחוטי שיש לו כמה שיותר כפתורים - לפחות 3 כפתורים רגילים + 2 בצד ואחד מלמעלה. אבל המרבה בכפתורים הרי זה משובח. אם יש כפתור גלילה נוסף/כפתורים ייעודיים לזום, בכלל מצויין. עקרונית, אני רוצה לקנות מחו"ל, אז עדיף משהו שלא עובר את סביבות ה-$50 (כמובן, עדיף כמה שפחות), אבל מקסימום תזרקו דגמים ואני כבר אבדוק מחיר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף ת'עכבר שלי ובאותה הזדמנות ת'מקלדת, אבל אין לי הרבה דרישות מהסט (זה לא הגיימר שמזדקן, זה הכיס שלו) אני רק רוצה שיהיה כמה שיותר נוח במחיר זול ככל האפשר.(נגיד עד 250 בערך) ראיתי שממליצים כאן בעיקר על ה-1000 או על EX110 , כשהאחרון נראה לי לא מי יודע מה כי העכבר שלו נראה די מעפן. ל-1000 יש עכבר דומה לשלי(הפשוטים הלבנים האלה, לא זוכר ת'שם) אבל כתוב בזאפ שהגלילה שלו עושה בעיות - אם אכן יש כזאת בעייה -- תקנו אותה כבר? נראה לי שאני מעדיף אלחוטי, זה לא כזה משנה כי גם ככה אין לי דרישה למרחקים גדולים(יהיו על השולחן צמודים למקלט כל הזמן) או לזמני סוללה מטורפים(לא שימוש אינטסיבי).כמו כן התלוננו כאן שהמקשים "קשים" במקלדת והיא לא טבעית - זה נכון? זה בעייתי להקלדות א…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
יש לי עכבר מתוצרת A4Tech דגם X-710. חדש יחסית - כחצי שנה בשימוש. בגדול הוא סבבה לגמרי פרט לבעיה אחת: לפעמים (זה בא והולך) כשאני לוחץ על הכפתור האמצעי שלו, הוא עושה לחיצה כפולה למרות שאין שום "פידבק" לזה. זה מעצבן במיוחד כאשר אני בא לסגור טאבים לדוגמה בדפדפן ופתאום נסגרים לי שניים ביחד. אני יודע שזאת לא תקלה שגוררת את סוף העולם בעקבותיה, אבל זה כן משהו קטן ומציק. מישהו יודע כיצד ניתן לפתור זאת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
א. מהי החשיבות של המארז? מהם תפקידיו? ב. אם יש לי את אותו מפרט בשני מארזים שונים האם זה ישפיע על הביצועים? (אם לא אז אני לא מבין למה לקנות מארז יקר). ג. האם כשאומרים מארז מתכוונים גם לספק או שספק קונים בנפרד? ד. כשקונים מחשב חדש (ללא מסך) שמיועד למשחקים כבדים בסביבות 5000 ש"ח. איזה סכום יהיה נכון להשקיע במארז מתוך התקציב הנ"ל? *אם יש לכם עוד משהו חשוב להוסיף על מארזים אז בשמחה. תודה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, היום התקשרתי לחנות מחשבים באזור שלי והיא גם דיי זולה והיא קרובה מאוד לפי מה שחבר שלי אמר, אני קונה ממנה leadtek 6600gt ב1070,זה זול לא? וגם קרוב ,בהתחלה הוא רצה עליה 1200 וגם הוא יבוא להרכיב אבל אמרתי שאני לא צריך, בכל מקרה,רציתי לקנות ממנו ספק ומארז למחשב, שאלתי אותו אם יש לו HEC-Compucase והוא אמר לי שזה חרא של ספק,הספק אין לו הגנות כלל והוא גורם להרבה שריפות,ריסטרטים ודברים כאלו, ואמר שגם אין לו את המארז הזה בחנות, הוא אמר שיש לו רק Thermaltake עכשיו,אני עוד מעט רוצה לקנות כרטיס מסך 6600GT וגם לשים במארז משהו כמו 4 מאוררים+OC לכרטיס+קירור לכרטיס מסך,יש איזשהו ספק של TT שיחזיק לי את הדבר הזה 380 ללא חריגה!?,יש לי גם מערכת חזקה,ראו במפרט ואני עוד עושה 1GB ז…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. התקנתי את התוכנה שבאה עם המקלדת ופשוט חסרות בה מחיצות כדי שאוכל לקנפג את כל כפתורי האינטרנט והגלגלת. ב HELP יש כמה צילומי מסך של איך התוכנה אמורה להיראות אבל אחרי שאני מתקין פשוט אין בה (פיזית) את כל האפשרויות. ניסיתי גם להוריד גרסה חדשה מהאתר אבל זה אפילו יותר גרוע מהמקורית... למישהו יש את המקדלת והצליח להשתמש בגלגל ה iNav וכל כפתורי האינטרנט ? (אני עובד ב WIN2K) תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לפני שאני יתחיל לשגע את כל העולם יש לי שאלה: יש מקומות שמפתחים בהם תמונות מכרטיסי זיכרון (כמו תמונות רגילות)? איפה? כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-