עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by LRa,

שלום, זה בעיקר בכדי לעבוד עם נייד על מיטה. אני מתלבט בין שלושה דגמים Logitech Marble Mouse Logitech Trackman Wheel Microsoft Trackball Optical תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by יונדב,

מישהו יכול לעזור לי בחיבור פאלם מסוג: palm m515 לאינטרנט? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by AdiR^SiNaI,

האם זה נכון INFRARED הוא רכיב חומרה שמכיל משדר ומקלט הוא פולט אור אדום שהוא בעצם המידע במקום אחד איפה שהמחשב יש מקלט ובמחשב השני יש משדר והרכיב חומרה של הINFRARED מוציא אור אדום שהוא בעצם המידע שהמשתמש שולח ומה שיכול להפריע לאינפראראד זה רק שעוברים דרך הרכיב שעוברים דרך הכבל של המידע האדום זה נכון או לא ? ומזה אומר דיודה או אלומת?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  4. Started by lybmann,

קניתי מקלדת חדשה מהסוג הנ"ל. השאלה שלי היא כזו. איפה שיש את מנורות שמלמשל מסמנות לחיצה על Num lםck ו Caps Lock יש עוד שתי נוריות שעד כמה שנשמע מביך אני לא יודע מה תפקידם ומתי עלי להישתמש בהן... ליד מנורה אחת כתוב F וליד השניה יש חץ עבה שמופנה כלפי מטה ונגוע בקו דק. אני מאוד יודה לכול מיש שיש לו מידע בעניין! בתודה מראש יוסי ???

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  5. What is better the Enermax EG 365VE - 350watt OR Antec TruePower 380 Watt btw i saw that The true power got only 18A on the +12V will it be enough these days and in the farther future for overclocking?? עריכת המודר: יישור טקסט לשמאל.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by Vladgi,

אני מתלבט בין שני המארזים הללו בינתיים אני נוטה לכיוון היפה יותר,גם מבחינת תכונות הקירור שלו מישהו יכל להאיר קצת את הנושא בשבילי?כי אני לא כל כך מבין בזה ואני צריך להחליף מארז דחוף עקב בעיית טמפ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  7. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_689&products_id=5391 האם הספק ג'נרי ?? ממה שהבנתי הוא של סאנשיין.. האם זו חברה טובה של ספקים ???

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by itaysp,

שלום! (דבר ראשון אם אני לא בפורום המתאים אז להעביר בבקשה..) קניתי את המחשב החדש שלי עם המארז הזה לפני כחודשיים.. (כמה שהזמן עובר מהר...) עכשיו המארז לא בא עם מאוורר מקדימה אבל יש חורים למאוורר 80 מ"מ ו 90 מ"מ (אני חושב שזה 90) אז חיברתי שם מאוורר לדים כחול של קולר מסטר כי זה המאוורר 80 מ"מ היחיד שהיה לי. עכשיו המאוורר מכניס אוויר והמאוורר מאחורה מוציא אוויר. בפאנל הקדמי לפני המאוורר יש ספוג כזה שסופג את האבק שנכנס, ואחרי זה יש את הפאנל שיש בו הרקבה חורים קטנים לאיוורור. הבעיה שלי שהחלק החיצוני עם החורים כל הזמן מתמלא באבק וזה ממש מכוער :'( ניקיתי את הספוג הזה שיש בפנים כמה פעמים.. עם שואב אבק ופעם אחת גם עשיתי לזה שטיפה עם מים אבל כלום לא עוזר... כדאי לי להפוך א…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by Shbd,

אני צריך המלצה לעכבר טוב שגם יהיה לי למשחקים........ יש לי עכבר אופטי של Quantom שנדפק לי (נתקע אין ספור פעמים). האמת חשבתי על mx 510 שמעתי ביקורות טובות ושהוא מצוין למשחקים. הייתי משחק cs אבל לא יכולתי עם התקיעות האלו של העכבר. האם כדאי לקנות ת- mx 510 או שעכבר אחר וזול יותר יספק אותי.

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by raananan,

טוב אז ככה, אני גר בחיפה אז עדיף מהחנות KSP כי אני מעדיף שהם ירכיבו לי את המחשב. אני צריך מארז סולידי, לא שקוף או משהו מטורף. בואו נגיד שהכי טוב שאני מוכן לקנות יהיה בסביבות ה 400 שקל. העניין הוא האם באמת יש הבדלים בסכומים האלה (עד 400) או שרק במארזים המאוד יקרים מרגישים בהבדל. תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. Started by DAVIDD,

צריך או לא?? יש מדריך כזה בכלל בפורום שאני לא אכתוב סתם אם אין וצריך מדריך כזה אני מוכן לכתוב תוך שעה הוא בפורום עם תמונות בדיוק היום ניקתי את המקלדת שלי וצילמתי לפני אחרי ;D

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by max_cool,

כנסו לכתובת ותיראו לבד: http://www.vgames.co.il/news-single.asp?PressID=4102 אני גם שמעתי חדשות בקשר לזה בערוץ TECHTV שנימצא אצלי בYES זה קשור למניות וגם לטיפ שהגיע למנהלים שיש להם סיכוי טוב לספק את הכאטיס הגרפי לאקסבוקס מלפני שנה בערך כשזה הוכרז שNVIDIA תספק את הכרטיס הגרפי לאקסבוקס.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  13. שלום, אחותי סטודנטית ומדפיסה כמות מאוד גדולה של דפים כל חודש. יוצא לה להוציא הרבה כסף על טיונרים למדפסת שיש לה כרגע, מדפסת משולבת של- brother. התקציב שלה הוא עד- 600 ש"ח עבור מדפסת לייזר. אני יודע שהתקציב הזה הוא דיי קטן אבל אפשר לקנות מדפסת לייזר שחור-לבן. אשמח אם תמליצו לי על מדפסת לייזר שחור-לבן שהטיונר שלה לא יקר. תודה מראש, דורון ריבניק.

14. Started by Exzate,

יש לי את העכבר MX REVOLUTION והכרטיס הUSB של הבלוטוס שמחבר אותו למחשב נישבר לשנים (ניתקה בקיר והחלק הפנימים שנכנס למחשב נישאר בפנים והיחלק השני נפל) יש לי עדין אריות והכל אני יודע שהם לא יתקנו את זה החינם אבל איזו שהיא דרך להסיג רק את הכרטיס?

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  15. שלום רב, יש לי סט חדש של מקלדת ועכבר אלחוטי לוגיטק EX110 למרות שאני מניח שהשאלה רלוונטית לכל הסטים שלהם, לפחות אלה שעובדים בתדר 27MHZ, שזה כמעט הכל חוץ מהדגמים הממש יקרים... אני עם מחשב לא חזק במיוחד שיש לו רק 500 מגה בייט (אפילו לא 512 בגלל כרטיס המסך). בחרתי בינתיים שלא להתקין את הדרייברים שבאו איתו כי הבנתי שהם תופסים המון זכרון והכל עובד סבבה לגמרי. השאלות - 1- האם יש הבדל בצריכת הסוללות כאשר משתמשים בדרייברים של LOGITECH וללא שימוש בהם?? (אני מדבר על תוכנת Setpoint) . האם התוכנה הזאת יודעת לגרום לעכבר להיכנס למצב שינה וכו וכו למטרת חיסכון סוללות? 2- מה צריכת הסוללות הממוצעת של העכבר ושל המקלדת? בינתיים שמתי בעכבר סוללות נטענות של 2700. הבעיה שבמקלדת שמתי את הבטריות…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. Started by OuTsIDe,

כאילו ההבדל היחידי בינייהם שה ה150 הוא לייזר לא יודע מה ההבדל בידיוק בינו לבין האופטי...כאילו זה דיוק אבל עד כמה? אולי יש משהו אחר טוב יותר בסביבות ה 100-150 שקל אפילו עד 130... תודה...

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by אבשה,

אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by albert13,

אני רוצה לקנות עכבר לגיימינג חשבתי על האימפרטור יש משו יותר טוב בכמעט באותו מחיר? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by spacedude,

אני עומד לפני רכישה של מחשב בעל המפרט הזה: מעבד קונרו E6600 לוח asus p5wdh זכרון 2gb g.skill ddrIII 800mhz כרטיס מסך X1900 או 7900GT כרטיס וידאו צורב dvd כונן dvd 4 HD של 400GB כ"א אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספק שיחזיק את המערכת הנ"ל, אם צריך לחרוג מהתקציב אז אין בעיה. תודה שחר

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  20. בנתיים אני מאד נהנה מהאיכות שלו וברוב המשחקים שבדקתי הוא פועל טוב, הבעיה היא במשחק האהוב עלי - GRID... הVBRATION לא פועל.. ניסיתי לחפש פתרונות אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  21. על המדפסת לעמוד בכמויות האינטנסיביות שבכותרת, ושמחיר הדיו שלה יהיה כמה שיותר זול (יעילה). היא מיועדת לעבודה שוטפת של משרד. אשמח להמלצות (אין תקציב מוגדר). תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  22. היי.. אני קונה מחשב חדש ורציתי להתחדש גם במקלדת ועכבר. אני ממש לא אוהבת שהעכבר כ\זה מגושים וכבד.. אני אוהבת אותם קלים כאלה.. אני לא משתמשת במקשי קיצור שבדרך כלל יש בקלדת (חוץ מ-MUTE) ככה שזה ממש לא חשוב לי. ולא בא לי להרגיש שאני מתאמצת אחרי הקלדה ארוכה. בא לי מקלדת שיהיה בא משהו מגניב כזה... חחח אממ.. אז מה יש לכם להציע בסכום כזה זול? איזה חברה עדיפה מיקרוסופט או לוגיטק ולמה? יש מקלדות עם אור במקשים בסכומים כאלה?.. תודה לעונים..

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. נמאס לי לחבר את המצלמת וידאו כל פעם, אז אני רוצה לקנות מצלמת רשת נורמלית. שתהיה באיכות טובה, עם מיקרופון מובנה עד 150 ש"ח. מעדיף שתהיה מלוג'יטק, אם כי לא חובה. תודה : )

24. יש לי mx518 כבר שנתיים בערך, אבל עכשיו הוא מתחיל לעשות פאשלות, כבר איזה 3 חודשים הוא פשוט מתכבה באמצע המשחק, ואני צריך להוציא אותו מה usb ואז להחזיר כדי שהוא יפעל. זה גם קורה על ה ps2 אז אני כבר לא מבין במה הבעיה... להחליף עכבר בקיצור? :>

• 1 תגובה
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים