ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
הי אני מעונין לקנות מדפסת משולבת לייזר עד 900 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת HP משולבת:מדפסת, סורק ופקס. הפקס ניתן להפעלה מן המחשב. את המכשיר מסוג HP6213 רכשתי לפני כ 10 חודשים. מידי מספר ימים התוכנה של הפעלת המכשיר "נעלמת" דבר שגורם לכך שלא ניתן לשלוח פקסים מן המחשב והדפסות רגילות למדפסת. יחד עם זאת המכשיר כשלעצמו ממשיך לתפקד: ניתן לשלוח פקסים צילומים וכו... נהלתי אין ספור שיחות עם התמיכה הטכנית אולם הפתרון היחיד שנתנו לי כצפוי הוא הסרה והתקנה מחדש. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק כוח עד 160ש"ח, (אני יודע שבכזה מחיר אני מקבל את הספק הכי פשוט, אבל עדיין יש כל מיני חברות, למישהו יש המלצה?) תודה מראש, גונזילה ---------------------- ואני מצטער על הכותרת הלא עניינית שלי מההודעה הקודמת
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
Intel® Pentium® D 805 Dual Core 2.6Ghz LGA 775 890 GIGABYTE GA-8I945PG-RH 670 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 620 HITACHI 160GB SATA2 8MB 7200RPM 420 Sapphire Radeon X1800XT 256MB Dual DVI/VIVO PCI-E 1770 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 265 COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU 450 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro 160 סה"כ5575 : ¤ FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm 330 הוא מספיק טוב בשביל המפרט או שצריך משהוא אחר (רצוי באותו מחיר) תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לאבא שלי מדפסת משולבת פקס והכל.... אני לא מחפש עם איכות אלוהים וכדומה אבל אני כן רוצה שתהיה באיכות טובה המליצו לי בכמה חנויות על Brother MFC-425CN http://www.fax4u.co.il/Product.asp?Pid=1070111&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=15 מישהו התנסה איתה ? מצד שני גם המליצו לי על HP Officejet 5610 אבל הבנתי שהיא לא מי יודע מה ... http://www.ctm.co.il/product.asp?id=570 אשמח אם תייעצו לי לגבי הBrother היא נראית לי אחלה, גם מתאימה במידות :-) תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. מכירים שלט-אלחוטי למצגות? משהו קטן שנכנס לכיס ואפשר לשלוט איתו על כמה פונקציות בסיסיות במצגת? יופי. אני מחפש משהו דומה. אני מחפש משהו שיאפשר לי ללחוץ על מקש-ארוך באופן אלחוטי. מישהו מכיר גאדג'ט כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש חנות בארץ באזור הדרום שמוכרת פייטינג סטיק לפלייסטיישן 3 , כוון שראיתי מודעת מכירה דומה באתר אך לא הצלחתי ליצור קשר עם המשתמש. תודה על העזרה (אשמח אם תשאירו מספר טלפון רלוונטי ליצירת קשר אם מעוניינים למכור).
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לשימוש כללי וקצת משחקים בצורה לא רצינית. תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו את הגוסטיק Logitech Momo Force אני מעוניין לקנות את ההגה הכי טוב שיש היום להשיג בארץ רציתי לדעת אם ההגה הנ"ל מתאים לקריטריונים?? ואם לא אז איזה הגה נחשב להכי טוב כיום??
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לא יודע מה לקנות. ראיתי את אלה Z4 של לוג'יטק הם יפים מאוד אבל השאלה אם הם שווים את המחיר שלהם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378923 אפשר לחרוג בעוד 50 שקל אבל חייב רמקולים טובים עם עדיפות ל-2.1 איכותיים וטובים ואם אפשר 5.1 איכותיים!!! גם טוב. שומע בעיקר שירים
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מדפסת משולבת ובגלל התקציב הלא גדול שלי בחרתי במדפסת זאת.. איך היא לדעתכם?עלוות הדיו נמוכות? תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי ספק של 300w ואני רוצה לקנות מחשב חדש על בסיס מעבד של amd שאלתי היא , האם הוא יספיק לי למחשב החדש או שאני צריך לקנות חדש? ואם כן, אז באיזו עוצמה?
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. אז ככה..בלוח אם יש י חיבור של USB 2.0. השאלה היא האם מתחברים אליו עכברים, מצלמות וכל דבר אחד שבדרישות שלהם כתוב USB 1.1?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש פאד steel qck ... איך אני מנקה אותו? לשטוף את כולו ממש במים ולתת לו להתייבש? או רק בסמרטוט רטוב קצת כזה.. מה לעשות כדי לנקות אותו כמו שצריך אבל שלא "יתקלקל" לי..
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מתנה לחבר - אוזניות טובות למוזיקה ומשחקים עם כבל ארוך. התקציב הוא עד 300 ש"ח, וזה צריך להיות מרשת גדולה ברחבי הארץ (באג, אופיס דיפו) לפתק החלפה. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום! (דבר ראשון אם אני לא בפורום המתאים אז להעביר בבקשה..) קניתי את המחשב החדש שלי עם המארז הזה לפני כחודשיים.. (כמה שהזמן עובר מהר...) עכשיו המארז לא בא עם מאוורר מקדימה אבל יש חורים למאוורר 80 מ"מ ו 90 מ"מ (אני חושב שזה 90) אז חיברתי שם מאוורר לדים כחול של קולר מסטר כי זה המאוורר 80 מ"מ היחיד שהיה לי. עכשיו המאוורר מכניס אוויר והמאוורר מאחורה מוציא אוויר. בפאנל הקדמי לפני המאוורר יש ספוג כזה שסופג את האבק שנכנס, ואחרי זה יש את הפאנל שיש בו הרקבה חורים קטנים לאיוורור. הבעיה שלי שהחלק החיצוני עם החורים כל הזמן מתמלא באבק וזה ממש מכוער :'( ניקיתי את הספוג הזה שיש בפנים כמה פעמים.. עם שואב אבק ופעם אחת גם עשיתי לזה שטיפה עם מים אבל כלום לא עוזר... כדאי לי להפוך א…
-
האחד: RAIDMAX scorpio 868 black לינק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506 השני: CHENMING 301KES-0-AW Silver Aluminum ATX Mid Tower לינק: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811125459 מה אתם אומרים כדאי לקחת ?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
על מחשב חזק מחובר לרשת ה NGN (עם Upload של 800KB) יש שימוש במצלמת הרשת בסקייפ, מציגה את תמונת הווידאו בהילוך איטי.. הכוונה היא שהצד השני רואה אותנו ב Slow Motion, וגם אנחנו רואים את עצמינו בתמונה שזזה באיטיות (את הצד השני אנחנו רואים תקין). מה יכול להיות הגורם לכך ? אשמח לקבל המלצה למצלמת רשת סבירה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגילית איכותית (אמרו לי 4 מליון פיקסלים זה מה שווה כיום) משהו בתקציב 2000 עד 3000 לכיוון ה-2000 משהו לשימוש ביתי טיולים וכו' משהו שיחזיק המון זמן, חיבור למחשב כמובן וכל האפשרויות המתקדות (וכמובן איפה לקנות את זה, עדיף באיזור תל אביב והסביבה) תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי המלצה למארז + לספק כוח שיבואו ביחד ושיעלו לא הרבה שיתאימו למפרט הבא ושיהיו ממש טובים בשבילו ושיספקו לו מספיק קירור ושקט וכוח המפרט הוא כזה : מעבד - פינטיום D820 כפול ליבה לוח אם - GA-8I945P-G של גיגה בייט כרטיס מסך - ATI Radeon X1600 PRO דיסק קשיח - 160 ג"ב SATA II של וסטרן דיגטל צורב - LG GSA-4167B זיכרון - DDR 2 256 מ"ב 533 גה"ץ (כאלה 2) עכבר - MX510 בבקשה תמהרו כי אני כבר רוצה לקנות את המחשב תנו לי סכום כמה שנמוך אבל אני חייב שהוא יתן קירור טוב מעוד כי צריך קירור טוב לא אבל OC או משהו כזה רק קירור טוב שיהיה שקט ושיתן הרבה כוח
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמת אינטרנט לצרכי Netmeeting במיוחד (שיחות ועידה בוידאו), ותמונות סטילס ברזולוציה של 640x480. תקציב: עד 450 ש"ח. חשבתי על ה Logitech QuickCam® Web הנמכרת בסיפלטק ב- 415 ש"ח. אם למישהו יש המלצה טובה יותר אשמח לשמוע, רצוי עם כפתור ללכידת תמונות על המצלמה עצמה, מיקרופון פנימי.. כפי שיש בלוג'יטק.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מדגם CANON S300, אני רוצה להחליף אותה וחשבתי על CANON PIXMA IP1000 שעולה 380 ש"ח. השאלה האם כדאי? האם החדשה טובה יותר מה-S300? הנה נתונים על 2 המדפסות, אנא עזרו לי להחליט: http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelTechSpecsSupportAct&fcategoryid=231&modelid=6609 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3155
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לי יש במחשב 2 ספקים 1) 350 W חדש 2)180 W ענתיקה השני קיים כי הוא מופעל לא ע"י לוח אם אלא ע"י כפתור שמחובר אליו ככה אני מפעיל את רוב המאווררים במחשב 24/7,וככה הוא מקורר גם כשהוא סגור וזה שומר עליו קר מאוד עכשיו בדקתי,ומסתבר שבענתיקה המולקס הוא 9 V,לא 12. איך זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-