ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי מחשב חדש (ודי פיצוצי) בחלקים, ואני מחפש כעת מקלדת ועכבר בתקציב של בערך 500 שקל. יש לי המון התלבטויות: א. האם לקנות אופטי או לא (גם עכבר וגם מקלדת) ב. האם לקנות מקלדת "שבורה" (ארגונומית) שמעולם לא עבדתי עם כזאת? ג. האם לקנות עכבר מסדרת MX של לוג'יטק או שאפשר להסתפק בעכברים האופטיים explorer של מיקרוסופט, שהם הרבה יותר זולים? אולי שווה להשקיע פחות במקלדת ויותר בעכבר? יש לי אופציה לקנות סט אופטי של מיקרוסופט בזול מחו"ל (בערך 200 שקל) אבל המקלדת תהיה בלי עברית.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש מקלדת ועכבר אל חוטיים בתקציב של עד 500 ש"ח. יש עדיפות לעכבר (אולי יש גם מקלדת כזאת) שבאים עם מטען במקום עם בטריות חיצוניות. תודה, עמרי
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמת אינטרנט לצרכי Netmeeting במיוחד (שיחות ועידה בוידאו), ותמונות סטילס ברזולוציה של 640x480. תקציב: עד 450 ש"ח. חשבתי על ה Logitech QuickCam® Web הנמכרת בסיפלטק ב- 415 ש"ח. אם למישהו יש המלצה טובה יותר אשמח לשמוע, רצוי עם כפתור ללכידת תמונות על המצלמה עצמה, מיקרופון פנימי.. כפי שיש בלוג'יטק.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי ובו: Athlon 64 3000+ venice, DFI Lanparty NF4 Ultra-D, OCZ EL PC3200 Platinum Rev 2, Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לשאול אם הספק שיש לי כרגע ( Thermaltake 420W) יספיק למערכת (אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות) חוץ מזה, איזה מארז (וספק אם צריך) הייתם ממליצים עבור המערכת הזאת, במחיר של 700-800 שקל תודה
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ראיתי את הXbox 360 Wireless pad והוא נחמד אבל אני חושש שזמן התגובה שלו יהיה איטי מהWired ובכלל אולי עדיף גיימפאד של לוג'יטק תביאו המלצות
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני ראיתי באינטרנת יש הרבה מאוד ואני לא מבין בהם בכלל לכן באתי לשאול פה. אני צריך שהוא יתחבר לממיר של YES ויוכל להקליט. תקציב עד 300 ש"ח (אם אפשר) אם לא מה יהיה מחיר מינימלי למה שאני צריך? ואם זה חשוב אז אני מחבר אותו למסך 22 לא HD
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המארז הזה Thermaltake Sviking VA4000BWS מארז טוב כדי לקנות אותו? ואין בו ספק נכון?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה ל-KVM עם תמיכה במסך LCD עם יציאת DVI, מקלדת ועכבר USB, ויציאות PL לרמקולים ומקרופון. אני רוצה של-KVM תהיה תמיכה ב-2 מחשבים (או 4), שהוא יהיה מחברה מוכרת ואמינה, ורצוי שיהיה לו עיצוב יפה (הנדסת אנוש טובה). לגבי התקציב, מאחר ואני לא מכיר שום KVM עם תמיכה ב-DVI, אני משאיר את התקציב פתוח. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש, אלחוטי אופטי, בסביבות ה-200-300 במצב הכי גרוע. עכשיו הדברים החושבים לי לפי סדר יורד. 1. נח ומתלבש ליד. 2. מדויק ומהיר. 3. לפחות 5-6 כפתורים (שימושי כשלט) 4. צריכה נמוכה בסוללות עכשיו כעקרון ראיתי את ה-LOGITECH MEDIAPLAY ב-300 שקל שנראה מתאים לדרישותיי... רק השאלה היא האם הוא נח ומדויק חוץ מזה שהוא שלט... ז"א מישהו מכיר את העבר הזה יול להמליץ עליו ? אם הוא תועם לכל דרישותיי אני מוכן להשקיע 300 שקל במידה והוא שימושי רק כשלט והביצועים שלו הנוחות שלו לא טובים אני יסתפק בעכבר יותר זול של GENIUS בחצי מחיר. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה בדיוק ומה זה עושה. אני יודע שזה לא חוקי בארץ ואין את זה אבל זה סתם מעניין אותי. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר טוב שגם יהיה לי למשחקים........ יש לי עכבר אופטי של Quantom שנדפק לי (נתקע אין ספור פעמים). האמת חשבתי על mx 510 שמעתי ביקורות טובות ושהוא מצוין למשחקים. הייתי משחק cs אבל לא יכולתי עם התקיעות האלו של העכבר. האם כדאי לקנות ת- mx 510 או שעכבר אחר וזול יותר יספק אותי.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מותקן במחשב SMART SHARE ואני משתף את הכונן עם המדיה על מסך LG OLED שמחובר ישירות לראוטר, בצורה חלקה ללא בעיה. יש לי מסך נוסף שאני רוצה לשתף עליו דרך WIFI .השאלה עם אני רוכש את ה-Xiaomi Mi Box S 4K שהוא אנדרואיד האם הוא יזהה את כונן המדיה דרך אותו ה-SMART SHARE ?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת להדפסה על נייר פוטו ממצלמה דיגיטלית Sony P73. כמובן על נייר פוטו , אני לא צריך תוצאות מדינמות אבל שיהיו טובות . יש דבר כזה בסביבות 400 ? ראיתי את הCanonים , IX1500',1600,IP2200 . איך הם ? ואיך הם בתור מדפסת ?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מדפסת משולבת ובגלל התקציב הלא גדול שלי בחרתי במדפסת זאת.. איך היא לדעתכם?עלוות הדיו נמוכות? תודה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקלקל לי העכבר ששירת אותי שנים בנוחות, האלחוטי הראשון של מייקרוסופט. החלטתי ללכת על ה-2000 כי חיפשתי עכבר זול יחסית לשימושים יומיומיים והקודם של מייקרוסופט היה לי נוח וטוב אז הנחתי שאם אקנה את ה-2000 לא יהיו הפתעות מיוחדות. קיבלתי אותו היום והתאכזבתי מאוד מהגלגלת שלו - חורקת, ממש לא מתגלגלת חלק, לפעמים יותר בקלות ולפעמים קצת נתקעת ובאופן כללי מאוד לא מדויקת. מישהו יודע אם זו מחלה של הדגם הזה או שפשוט קיבלתי אחד פגום? לדעתי אני בכל מקרה מחזיר אותו, השאלה אם לבקש אחד אחר או שיחליפו לי לדגם אחר?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
על איזה תמליצו? (רצוי כאלה שמגיעים בסט) עד 500 ש"ח לשניהם. איך זה: http://wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1695965 חשבתי ללכת עליו, זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איזה מארז עדיף למודינדג וגם שהטמפרטורה של המחשב לא תהיה גבוהה לפני המודינג (ביחד עים המאווררים שהוא מגיע איתם) בעיקרון יש לי עד 600 ש"ח אני חושב לכיוון המארז של ציפטק הדגם מאלומיניום עים החלון. יש לי שתי יציאות שלוש פינים בלוח איפה אני יכול לקנות מאורר ל3 פינים והאם אני יכול לחבר אותם לפאנבאס
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
קודם כל אני אתחיל עם החסרונות או יתרונות שיש בשתיהן: שתיהן לא באות עם עברית;בשתיהן יש כפתורים שאפשר לקנפג;בשתיהן יש תאורה מובנית;שתיהן חוטיות;שתיהן נוחות מבחינת הנדסת אנוש. נתחיל עם הטאראנטולה:מקשים שאפשר להוציא ולהחזיר, מחיר גבוה בכ-100 שקלים מן הG15, יפה יותר מן הG15, גדולה יותר מן הG15, יהיה לה ליין של מוצרים משלימים, שיתחברו לבאטלדוק, חיבור לאוזניות ומיקרופון, 2 כניסות USB, זיכרון מובנה, שקטה בהחלט, 200 O: פרופילים מובנים, זיהוי משחקים. סיכום: נראת טוב, יש בה פ'יצרים מעולים, ANTI GHOSTING לא מושלם, אך בסדר, פרופילים מובנים, פעולות מאקרו ועוד ועוד... G15: מסך LCD, תמיכה בדיי הרבה משחקים, יפה מאוד אך לא כמו המתחרה שלה, תומכת במשחקים שאני אישית משחק D:, זולה בכ-100 שקל מ…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
רציתי לקנות מדפסת משולבת צבעונית (עם סורק ופקס) עד 600 שקל , אם יש מדפסת שטובה בהרבה אז מותר חריגה קטנה. ואם אפשר מדפסת שראשי הדיו שלה זולים וחסכניים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם , לפני שבועיים הזמנתי את המקלדת הזו : שם החנות נערך, אין לדבר על חנויות בפורום לחיוב או לשלילה. - ד"ר נוב לאחר יומיים קיבלתי אותה בדואר רשום , וכשפתחתי אותה , במקלדת היה שבור לחצן ה H ולאחר הרבה מאמצים הצלחתי לסדר אותו , למרות שהוא עדיין עקום קצת. בנוסף ,המשדר האלחוטי היה חסר!!! וממש התבאסתי , יצרתי קשר עם החברה , והם הופתעו (עאלק) , וכל יום אומרים לי שיבדקו ויחזרו אליי מחר , מתקשר להם כל יום! כל יום ואותה תשובה! אני לא יודע מה לעשות.. מאיפה ניתן להשיג משדר כזה בנפרד? אפשר לבנות אחד? מה אפשר לעשות במקרה כזה??
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-