ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
על מחשב חזק מחובר לרשת ה NGN (עם Upload של 800KB) יש שימוש במצלמת הרשת בסקייפ, מציגה את תמונת הווידאו בהילוך איטי.. הכוונה היא שהצד השני רואה אותנו ב Slow Motion, וגם אנחנו רואים את עצמינו בתמונה שזזה באיטיות (את הצד השני אנחנו רואים תקין). מה יכול להיות הגורם לכך ? אשמח לקבל המלצה למצלמת רשת סבירה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגילית איכותית (אמרו לי 4 מליון פיקסלים זה מה שווה כיום) משהו בתקציב 2000 עד 3000 לכיוון ה-2000 משהו לשימוש ביתי טיולים וכו' משהו שיחזיק המון זמן, חיבור למחשב כמובן וכל האפשרויות המתקדות (וכמובן איפה לקנות את זה, עדיף באיזור תל אביב והסביבה) תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הודעה פרטית!
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אז זה מגיע עם ספק? ואם אפשר חוות דעת לגבי המארז והספק, המארז מבחינת אוירור והספק מבחינת הרעש תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם הסט microsoft wireless 4000 שווה ב-200 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הי, אני מחפש עכבר אלחוטי שיש לו כמה שיותר כפתורים - לפחות 3 כפתורים רגילים + 2 בצד ואחד מלמעלה. אבל המרבה בכפתורים הרי זה משובח. אם יש כפתור גלילה נוסף/כפתורים ייעודיים לזום, בכלל מצויין. עקרונית, אני רוצה לקנות מחו"ל, אז עדיף משהו שלא עובר את סביבות ה-$50 (כמובן, עדיף כמה שפחות), אבל מקסימום תזרקו דגמים ואני כבר אבדוק מחיר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות וממה שקראתי כאן ובפורום של ANANDTECH החלטתי לקנות את השילוב של מעבד VENICE 3200 + לוח MSI K8NGM2-FID עם ציפסט 6150 של NVIDEA יש לי 4 התלבטויות \ שאלות : 1. ספק כוח - האם 300W HEC יספיק עבור המחשב (יהיו מחוברים 2 צורבים+2 דיסקים SATA , מדפסת , עכבר ומקלדת PS2 ,בעתיד אולי התקנת כרטיס מסך X1300PRO וקצת אוברקלוק...) , או שלקחת 350W HEC . עוד משהו, הציעו לי בחנות ספק ג'נרי (ככה נראה לי..) 350W -> TRUE WATT , יש חיה כזאת ??? יש אפשרות לדעת אם באמת הספק הוא TRUE WATT , תוכנה שבודקת ?? 2. מאוורר למעבד - אפשר בבקשה המלצה למאוורר טוב לOC סביר של חברת GLACIALTEC או THERMALTAKE. או אם מישהו יכול להמליץ על חברה אחרת במחיר לא יקר עבור רמת OC נמוכה . 3. מאו…
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי מארז בן 3 +- (בלי USB מקדימה) ואני רוצה (מטעמי חיסכון נטו) להלביש עליו את המפרט הבא: Sempron 2500+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5200 128MB TV ,DVI 128bit 60GB (8MB) SATA +צורב. זה יכול לשנות לי במשהו קריטי או רק להזהר מהספק? כי אני ממש בלחץ כספי ומנסה לחסוך איפה שאפשר. חשוב להבהיר- זה לא מחשב שהולך להתאמץ יותר מדי (כפי שניתן להבין מהחלקים)- בעיקר אינטרנט, משחקים מעפנים ואופיס. תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אממ גיימר ממוצא לא משהו כבד אם זה משנה ושיהיה חוטי!! (נמאס כבר לדאוג לבטריות) תודה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
אני מחפש מדפסת אמינה עם הדפסה איכותית, שתהיה קטנה (יחסית) ורצוי שקטה. המדפסת צריכה להיות לייזר צבעוני משולבת עם אפשרות לעבוד ברשת (רוב המחשבים ברשת עובדים עם ויסטה). אני מתלבט בין הדגמים הבאים : Brother MFC9420 HP LaserJet 2840 Samsung CLX-3160FN מה דעתכם ? ולמה אני לא מוצא בארץ חנויות שמוכרות את - המיכל עודפים עבור המדפסת של samsung - יחידת קיבוע של המדפסת של Brother אני לא רוצה להגיע למצב שהמדפסת תהיה לא שמישה ברגע שאני אצטרך להחליף אותם.(כי לא ניתן לקנות חלק חדש כזה). תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לשימוש כללי וקצת משחקים בצורה לא רצינית. תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה טיימר, שמדליקה ת'מחשב בזמן שנקבע לה ומפעילה ת-WINAMP או כל נגן אחר, אוטומטית?????
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי ספק של 300w ואני רוצה לקנות מחשב חדש על בסיס מעבד של amd שאלתי היא , האם הוא יספיק לי למחשב החדש או שאני צריך לקנות חדש? ואם כן, אז באיזו עוצמה?
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
בזמן משחק אם אני לוחץ על הכפתור הימני, הכוונת / הסמן קופצים קפיצה גדולה ימינה, באופן שלא נותן לי לשחק. הדבר קורה בחלק גדול מהמשחקים אבל לא בכולם, ובעבודה רגילה מול Windows אין בעייה בכלל.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
צריך או לא?? יש מדריך כזה בכלל בפורום שאני לא אכתוב סתם אם אין וצריך מדריך כזה אני מוכן לכתוב תוך שעה הוא בפורום עם תמונות בדיוק היום ניקתי את המקלדת שלי וצילמתי לפני אחרי ;D
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אין לי ממש מושג מזה אני יודע שזה שומר על המחשב מפני נפילות מתח, השאלה אם בכל מחשב יש את זה ואם אני מרכיב מפרט אני חייב לכלול את זה?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קישורים: Cidav 770 U Connect Skype Box B2K אני מחוייב, למען האתיקה, להגיד שאני מקושר למוכרים של המוצר האחרון. בכל זאת הייתי רוצה לדעת את דעתכם האובייקטיבית, שכן אני לא יכול להיות כזה. אביעד.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית HP 720 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בה כ WEB CAM כמו מצלמת אינטרנט ב NETMEETING ודברים כאלה.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני משחק DOTA2 והמיקרופון המובנה\מיקרופון של אוזניות לא ממש טוב. מחפש המלצה למיקרופון וסטנד שאוכל לשים ליד המקלדת להתחיל להרכיב זרועות למעלה ומהצדדים פחות מתאים. אשמח לכיוונים
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS איזה מארז כדאי לקנות? Chieftec Bravo או Chieftec Mesh או ?HEC Compucase CI-6A21 או Hec 6919 וביחד איתם על איזה ספק אתם ממליצים? (אם אפשר אז תביאו בבקשה קישור) - אמרו לי שמספיק 350W ושאלה אחרונה: אם אני קונה את ה Chieftec אני צריך להוסיף מאווררים או משהו?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את המפרט הבא: Pentium 4 1.7GHz 478 512MB DDR ASUS P4SGX-MX Gigabyte Radeon 9000 Pro WD 80GB 7200 WD 20GB 5400 לא מערכת מדהימה אבל מספקת לצרכי החייל שבאמת נוגע במחשב רק בסופ"ש :'( לאחרונה הספק הגנרי (300W) התחיל לעשות רעשים ולעשות אתחולים תדירים פתאום באמצע העבודה. ההנחה שלי היא שהוא לא סוחב את המערכת, לכן צריך להחליף לספק חדש. על מה אתם ממליצים? דגמים ואפילו חברות יקבלו בברכה. אני מחפש את הספק הזול ביותר (אמרתי, חייל...) שיכול לספק מענה למערכת שלי (כמה W היא צורכת בכלל?) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת מדגם CANON S300, אני רוצה להחליף אותה וחשבתי על CANON PIXMA IP1000 שעולה 380 ש"ח. השאלה האם כדאי? האם החדשה טובה יותר מה-S300? הנה נתונים על 2 המדפסות, אנא עזרו לי להחליט: http://consumer.usa.canon.com/ir/controller?act=ModelTechSpecsSupportAct&fcategoryid=231&modelid=6609 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3155
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום וברכה, רציתי להתייעץ עם חברי הפורום איזה ראוטר סלולרי הם ממליצים שיש לו יציאה לטלפון נייח. מצאתי לפני כמה שבועות את הראוטר הנ"ל- https://www.aliexpress.com/item/1005001344164738.html ורציתי לשמוע מה חברי הפורום חושבים עליו, כנ"ל האם הם מכירים מוצר מומלץ דומה באותו טווח מחיר או יותר זול... אם הפורום הנ"ל צריך להיות משיוך לרשתות ואינטרנט אשמח שיעבירו אותו לשם, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-