עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by maya567,

יש לי ספק 400W גנרי שמרעיש כמו מקרר. אני מעוניינת בספק שקט ואמין (כלומר מחברה ידועה), נראה לי שמספיק לי 350W (המעבד שלי הוא את'לון 2500+), ועשיתי חיפוש קצת בפורום וכל הספקים שראיתי מומלצים כאן עולים הרבה מעבר ל-500 ש"ח. הטווח מחירים שלי הוא כ-350 ש"ח גג 400. חשבתי על האנטק SL350 - שהוא לא כ"כ יקר, אבל אין לי מושג אם הוא שקט. בנוסף ראיתי שממליצים על האנמרקס W350 ושיש לו שתי גרסאות - כשאחת היא עם צ'ופצ'יק ששולט על המאוורר - אבל ההבדל במחיר בינהם הוא של 100 ש"ח. האם התוספת מצדיקה את המחיר? תודה מראש!!!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. http://home.rochester.rr.com/mtnbike2day/P1010011.JPG האם ניתן להשיג את החיה הזאת בארץ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by OR007,

לשם שינוי, צריך לזרוק קצת כסף על משהו שהוא לא מסך, או כ.מסך, או מארז חדש בכל אופן, התקציב העומד לרשותי הוא 1500 שקל, התלבטתי בין 2 מצלמות - Canon A70 Fuji FinepixS3000 כעקרון אני "צלם" מתחיל, לא זקוק ליותר מידי פונקציות, אבל רצוי שהם יהיו שם, בעתיד לאחר שאני כן אתנסה קצת בצילום. אשמח לשמוע דעות של בעד ונגד, או המלצות על מצלמה אחרת (רק לא HP, ראיתי מצלמות שלהם, ולמען האמת הייתי מאוכזב)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by bigdady,

יש לי ספק של 300w ואני רוצה לקנות מחשב חדש על בסיס מעבד של amd שאלתי היא , האם הוא יספיק לי למחשב החדש או שאני צריך לקנות חדש? ואם כן, אז באיזו עוצמה?

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by MS-D,

טוב אז ככה , חבר טוב שלי קנה מחשב חדש והוא מטורף על פיפ"א .. הוא רוצה לשחק עם עוד מישהו כאילו GamePad נגד מקלדת אז קודם כל האם כל ה-GamePads מתחברים ל-USB ? ואיפה אפשר ליקנות אותם במחיר זול אבל משהו לא זבל (בין איזה מחירים זה נא וכו'..) תודה מראש חברה !

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  6. Started by Gnome,

שלום, אבא שלי אמר לי שהוא רוצה לקנות מדפסת לייזר למרפאה שלו, כי עד עכשיו הייתה לו מדפסת ישנה אפילו מדי הייתי אומר. הוא אמר לי שהוא רוצה HP. אני לא בטוח למה אבל אולי זה בגלל התוכנה שהוא עובד איתה, אבל בכל מקרה חשבתי על ה HP LASERJET 1010 מ PANDAS עולה 1085 ש"ח.... מה אתם חושבים, מי שמכיר אותה? זה מספיק טוב? כל השימוש שלה זה להדפסת מרשמים, חופשי מחלה וכד'..... אשמח לקבל הערות ועוד הצעות, גם אם יש הצעות למדפסות מחברות אחרות במחיר דומה אשמח...(עוד מעט אבא שלי יבוא ואני אעדכן למה הוא רצה דווקא HP) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by winner,

חברים שלום אני צריך סורק USB שישמש אותי לסריקת מסמכים, תמונות וקצת שקופיות ונגטיבים חשובים לי איכות הסריקה ואמינות המכשיר. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה-HP Scanjet 3970 ואת Canon CanoScan 3000F ואני מעוניין לדעת אם למישהו יש נסיון עם אחד מהם ועל מה אתם ממליצים ?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  8. scorpio 868 w/window and 420w power supply יש אותו בארץ או רק בחול??

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by locke,

איך אני יכול לדעת עם הספק שיש לי מספיק לכל החומרה שיש לי?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. בבקשה תעזרו לי להשוות ולבחור בין שתי המארזים הבאים: 1. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/sc868wand42p3.html 2. http://store.coolmaxx.com/coolmaxx/trblwi35wi.html בבקשה תגידו לי מה יותר משתלם מה יותר טוב מבחינת איורור, ביצועים, למי יש ספק יותר טוב ואיכותי ובכלליות מה אתם הייתם לוקחים. ואם מישהו יודע גם כמה יעלה לשלוח את זה לארץ עם מסים והכל אז בקשה תגידו גם. תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by smalul,

חברי הפורום היקרים, אבקש את המלצותיכם לגבי עכבר אופטי אמין, אך במחיר סביר (עד כ-100 ש"ח). ב8 השנים האחרונות השתמשתי בעכבר מכני (עם הכדור) של Logitech, שעלה כ-100 ש"ח. כל שנתיים בערך התקלקל העכבר (כנראה בעיה בחוט) וקניתי את אותו דגם. הייתי מאד מרוצה ממנו. בשנה האחרונה אני משתמש בעכבר של Genius שקיבלתי ממישהו והוא עשה את עבודתו נאמנה, אבל עכשיו יש בעיות עם הלחצנים שלו ולכן פתחתי את הדיון הזה. חיפוש באתר לא הוביל לתוצאות כלשהן. השוואת מחירים באינטרנט נותנת מספר אפשרויות, אך אני מעדיף לשמוע ביקורות/המלצות ממשתמשים כמוכם. ראיתי שהדגמים הם בעיקר של Microsoft ו Logitech. לא משנה אופן החיבור (USB או PS2). לא קריטי שהוא יהיה אלחוטי (מן הסתם זה רק ייקר את העסק...). תודה לממליצים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Martok,

היום קיבלתי את הספק החדש שלי מדגם Zalman 400A. הסיבה להלחפה היתה חוסר יציבות של הספק הקודם HEC 300 באובר קלוקינג כבד וגם רעש בלתי נסבל של הספק. לאחר קריאת המלצות באתר של טום בחרתי בזלמן בגלל שילוב של יציבות מתחים,הספק ושקט. ההמלצות של טום אכן היו במקום - מדובר בספק שקט לחלוטין! אפילו אם מצמידים את האוזן למאורר לא שומעים כלום. רמת הרעש של המחשב שלי ירדה בצורה משמעותית וכעת ניתן לעבוד ליד המחשב בלי להשתגע מהרעש. יציבות המתחים טובה והסטיות נמוכות מאוד. הספק גם מעוצב יפה - צבוע כולו בשחור ומתאים למארזים בעלי חלון. הנושא הכאוב היחיד הוא המחיר - עלה לי במחירי ספק מחשבים כ 600 ש"ח כולל מע"מ כך שהמחיר בחנות צריך להיות כ 700 ש"ח. לא זול אבל שווה את המחיר למי שמחפש ספק חזק אבל שקט.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by xladead,

as the topic sez i just want a silent comp יש לי רק שני מאוורירים generic וכמובן מאוורר של המעבד amd athlon 1800xp generic כל אלה יחד יוצרים רעש בדרגה מסויימת אבל לאחר מספר ניסויים . מצאתי שיהיה לי הרבה יותר יעיל למצוא דרכים להשתיק את ההארד דיסק ואת ספק הכוח ואם אפשר גם את הסידירום בשביל שקט. - אחר כך אפשר להתעסק במאווררים generic fans אז בקיצור אני מחפש המלצות ל - ספק כוח 350-400W שקט מאוד,זול,וניתן להשגה פה בארץ - מצאתי בפאנדאס ספק כוח של Antec SmartPower 300W http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=3488 זה טוב ? או ש...(תגידו לי אם זה בכלל יעזור) חשבתי על אולי פשוט לקנות מאוורר שקט 60ממ או 80ממ של זאלמאן (קראתי שלהם יש …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ולאחרונה אני רואה המון מצלמות טובות במחירים מצחיקים, למשל מצלמה 3 מיליון פיקסל ב-500 ש"ח... אבל מוזכר שם שזה "אינטרפולציית חומרה" וזה החשיד אותי נורא - רציתי לדעת מה זה בדיוק אומר ואיפה הקאץ'...

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  15. מפרט טכני: בעלת 3.1 מיליון פיקסלים ברזולוציה של 2048x1536 (אינטרפולציית חומרה) רכיב ה-CCD מיוצר ע"י SONY מסך צבעוני אחורי ענק (1.8) לצפייה ודפדוף בתמונות זום דיגיטלי X2 משמשת ל: צילום תמונות, צילום וידאו, וידאו קונפרנס (עינית אינטרנט) המצלמה מתחברת למחשב בחיבור USB חיבור AV לצפייה בטלוויזיה פלאש מובנה פוקוס אוטומטי לדיוק מקסימלי מפתח צמצם F2.8 צילום עצמי 10 שניות, לכידת וידאו 20fps (פורמט AVI) מידות : 116x75x42.5 mm משקל : 120 גרם (ללא סוללות) מצלמה מגיעה עם: חבילת תוכנות לצפייה ועריכת תמונות, 4 סוללות AA, כבל וידאו + כבל USB,תיק מהודר, רצועה, כרטיס זיכרון Compact Flash 16MB(נשלף) לצילום עד 180 תמונות. אז מה אתם חושבים? האם היא שווה 558ש"ח כולל משלוח (מ…

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  16. לאתרונה התחלתי להתעניין בסט שכזה שמעתי דברים מאוד טובים על לוג'יטק ועל הסטים שלהם, אך כמובן שראיתי את הסטים של מיקרוסופט במיוחד ה PRO (והמחיר שלו הזול יחסית) אני חייב לשאול אותכם. כמשתמשים של אחד הסטים הנ"ל ואם יש לכם תלונות או בעיות איתם או בקיצור איזה לקנות.

• 9 תגובות
    • 851 צפיות
  17. Started by someone,

מישהו יודע איך היא? ולמישהו יש הצעה יותר טובה? אולי הA70 של CANON? או הHP 850?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  18. עם המארז קיבלתי ספק של "סאנשיין קומה" מפרט טכני ראשון מסביר מה יש לי במארז, כולל אוברקלוקינג קטן האם יש סיבה לקנות ספק כוח חדש ? מה יתן לי ספק אחר לאומת הסאנשיין קומה והאם 300W יספיקו לי?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. Started by EagleX2,

חברה בבקשה תמליצו לי על מארז מתאים למודינג ואובור קלוק רציני (גדול אפשרות לתוספות בעתיד) עד 800 ש"ח

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  20. שלום לכולם, נזכרתי שיש לי מצלמה בעיצוב יחסית מרשים ואיחודי של Canon שקיבלתי מאבא שלי לפני בערך 5 שניים... אני יודע שהמצלמה נחשבת למאוד ישנה, אבל רציתי לדעת עם קיימת אפשרות שזוהי מצלמה דיגיטלית ואפשר לחבר אותה למחשב ולפתח את התמונות... כפי שידוע לי המצלמה היא מצלמת פילים רגילה אבל האם עצם היותה מצלמת פילים שולל את האפשרות שהיא דיגיטלית? אני ממש לא מבין במצלמות ככה שהסבר קטן יעזור לי מאוד, תודה מראש לעוזרים! DrowNz

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by Saliman,

למישהו יש עצה?

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by maverick,

קיבלתי במתנה מצלמה דיגיטלית מסוג VIVITAR. מישהו יודע מה השווי של המצלמה. כמו כן אני רוצה לשדרג אותה אבל עד סכום של 500 ש"ח. יש למישהו המלצה על מצלמה בסדר גודל הזה שנותנת ביצועים סבירים??

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  23. שלום שלום :-* אז בעצם מה שאני צריך זה שהמקלדת תהיה די קטנה (כמו מקלדת של 20 שקל) בלי כל הכפתורי אינטרנט והבולשיט זה לא חייב להיות סט העכבר חשוב שיהיה איכותי (אבל לא יקר מדי) המרחק שהם צריכים להגיע לא גדול מדי (2 מטרים אפילו פחות) תקציב? עדיין אין. אתם תציעו לי ונראה מה אבא יגיד. רק שיהיה כמה שיותר זול!! תודה רבה לכל העוזרים ויום טוב :-*

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  24. אני ממש נואש לדעת, מכיון שאני קונה מחשב...ואני חייב 2 מקומות לכונני דיסקטים...אחד לפלופי ואחד לפאנל של הוולקנו 12 באתר הרשמי רשום 2 גלויים ו-עוד אחד מוחבא...אבל בתמונה מצאתי רק אחד...? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by rk666,

אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד, ואין לי מושג מאיפה להתחיל, מה הכי ממולץ בתקציב של 1000 שקל? האם יש צבעוניים(בתקציב)? כמה זכרון ממולץ לכאלה מחשבים אני לא מבין כלום בעניין שלהם, אשמח להמלצות

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.