עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by מעודכן,

בס"ד אני אמור לקנות לטלויזיה שלי מעביר 21 pin to rca ובמעביר הזה יש את החיבורים הרגילים יענו s-video מה שאני צריך ואת שאר הבננות הרגילות אדם צהוב ולבן קול וצבע עכשיו במידה ואני קונה קבל RCA to Mini Stereo ואני יחבר אותו לכרטיס קול של המחשב ולמעביר אני יוכל לשמוע דרך הטלויזיה את המחשב? נכון? ויש לי שאלה משהו כמה עולה המעביר 21 pin to rca ואיפה אני יכול למצוא אותו בירושלים תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  2. שלום לפני שבועיים פחות או יותר קיבלתי את הסט האלחוטי של לוג'יטק,ה-LX500 הסט כולל מקלדת מדיה עם הרבה כפתורים שניתנים לתכנות,ועכבר עם רזולוצית סריקה של 800DPI. הכל היה מצוין בהתחלה,העכבר פעל נפלא,ופרט למהירות טיפה גבוהה [אני עובד בדסקטופ על רזולוציה של 600X800,ובמשחקים אני משחק ב-1024X768,ככה שזה לא בעיה רצינית] הכל היה מצוין. לפני כמה ימים עשיתי מעשה טפשי למדי: התקנתי את הדרייברים של לוג'יטק שסופקו עם הסט... [פחדתי מההתחלה להתקין אותם,כי אני זוכר כמה וכמה אנשים שתלוננו שזה דפק להם ת'עכבר] ואכן,לאחר ההתקנה,העכבר פשוט עובד בצורה מבחילה... תנועת הסמן היא לא טבעית,ואני לא מצליח בשום אופן לכוון את המהירות שלו למהירות נכונה או שהוא מהיר מדי,או שהוא איטי מדי ובכל מצב-הוא ממש ממש …

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by itay.h.,

אני צריך עזרה בבחירת מצלמה דיגיטלית בסכום נמוך - 500 ש"ח כי אני גם קונה צורב ולא נשאר לי עוד כסף............בקיצור היא לא חייבת להיות מקצועית אלא רק לצלם שטויות וחברים בבי"ס תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. ראיתי שיש מקלדות מעוצבות חדשות לגיימרים כמו Logitech G13 וגם Saitek Cyborg Command Unitבשילוב עם עכבר האם מישהו התנסה עם זה?יש המלצות?עדיף מגיימפאד?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  5. אני מתכנן לקנות עכשיו מערכת מחשב חדשה ואיתה גם עכבר... אני אשחק במחשב אבל לא משהו רציני של חוסר חיים... איזה שעה-שעה וחצי ביום אם בכלל. הבנתי שהלייזר מדויק יותר אבל כמה זה באמת משנה? אני עם עכבר אופטי בסיסי של מייקרוסופט שחוגג כבר איזה 6 שנים אצלי... אני רוצה להשתדרג לעכבר עם יותר כפתורים עליו שיהיה נוח לשחק איתו... זתומרת עם 5 ומעלה כפתורים. אני לא צריך עכבר אופטי, כאילו זה יותר נוח פיסית אבל אני מסתדר אחלה עם חוטי ומה גם שבאופטי החיישן תנועה לא נמצא באמצע העכבר אלא קצת בצד וזה דיי מפריע לי כשאני משחק... ראיתי שיש את העכברים g5 ו-MX518 של לוג'יטק, איך הם? משהו התנסה בהם?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by raananan,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2261&products_id=14914 יש למישהו ניסיון עם המארז הזה או שהוא ראה אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  7. Started by nir_ofer,

הכותרת אומרת הכל.... אני אשמח ללינקים אם אפשר יש אפשרות גם בארה"ב (אבא שלי נוסע הרבה ויש לו משרדים שם שישלחו לי לארץ)

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by constantine16,

be eilu hanuiot ani yahol liknot mishtahim la ahbar?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  9. אוקיי אז אני צריך המלצה עד 200 ש''ח למצלמת אינטרנט, וחשבתי על לוג'יטקים חלק אמרו לי לא סתם משלם על חברה חלק אמרו לי הכי טוב בקיצור תמליצו לי משהו ספציפי... תודה .

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by eyal,

מישהו מכיר את החברה והאם היא טובה?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  11. עד עכשיו הייתה לי בBROTHER HL2030 שאני סה"כ מרוצה ממנה. אני לא מדפיס הרבה מדיי אבל בכל זאת מעוניין בלייזר. שלא תזלוז יותר מדיי אבקה, שחורה לבנה ואיכות פחות חשובה לי כי אני מדפיס בעיקר טקסט. עוד דבר חשוב שהיא תהיה במידות כמה שיותר קטנות, 40CMX 40CM (הבסיס שעומד על השולחן) - לכל היותר. אם אפשר בפחות מ500 אני אשמח ,אני לא כלך בקיא בעולם המדפסות היום והתקציב שנתתי הוא חצי שרירותי. תודה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by mol,

בשעה טובה התקנתי את כרטיס המסך החדש שלי (asus v7100 pto-t ) בנתיים נראה מדליק למדיי אך מכיוון שהמשחק הכי "כבד" גרפית שאני משחק הוא BZflag ,לפחות עד שאני יסדר לי קצת משחקים בהתאם לכרטיס מסך החדש ;D אז עוד לא בדקתי אותו לעומק.... אבל יש בעיה רצינית!!!!! היישום המרכזי במחשב ,מבחינת החברה שלי , "ספידר" לא עובד כראוי ! פתאום האנימציה שלו זזה נורא לאט. אז נכון שאני עובד על 2000 וזה משחק ל ME אבל לפני כן היה לי Rage IIC וזה עבד מצוין. הצילו אותי מזעמה המצטבר של החברה ,היא עוד תדרוש להחזיר את ה RAGE ..... ושאלה נוספת (תתיחסו בסבלנות עד עכשיו לא הכרתי כרטיס עם יכולת עיבוד גרפית .... ) בעת התקנת הכרטיס הותקן גם כלי tweak המאפשר לשנות את תדירות ליבת המעבד ואת תדירות…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  13. Started by xbx,

שלום אני מחפש מצלמה דיגילית איכותית (אמרו לי 4 מליון פיקסלים זה מה שווה כיום) משהו בתקציב 2000 עד 3000 לכיוון ה-2000 משהו לשימוש ביתי טיולים וכו' משהו שיחזיק המון זמן, חיבור למחשב כמובן וכל האפשרויות המתקדות (וכמובן איפה לקנות את זה, עדיף באיזור תל אביב והסביבה) תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by hagai-,

צריך המלצה למצלמת אינטרנט לצרכי Netmeeting במיוחד (שיחות ועידה בוידאו), ותמונות סטילס ברזולוציה של 640x480. תקציב: עד 450 ש"ח. חשבתי על ה Logitech QuickCam® Web הנמכרת בסיפלטק ב- 415 ש"ח. אם למישהו יש המלצה טובה יותר אשמח לשמוע, רצוי עם כפתור ללכידת תמונות על המצלמה עצמה, מיקרופון פנימי.. כפי שיש בלוג'יטק.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. קיבלתי מיקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט http://www.sharkyextreme.com/img/2003/03/ms_kb/multimedia_kb.jpg היא פועלת סבבה אבל לא מצליח להפעיל את הכפתורים של המולטימדיה שלה . מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by Kukishin,

תקציב 1000 פלוס מינוס שימוש: עבודה מול המחשב יום שלם משקל כבד.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by _dudi_,

הי אני לא מבין למה בסורקים הרזולוציה מחולקת לשתים לדוגמה: 600-1200 UP TO 19200 אז מה הרזולוציה 600-1200 או עד 19200 ???

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  18. היי כולם כרגע אני משתמש עם העכבר Optical Mouse הישן של מיקרוסופט כבר כמה שנים טובות והוא עשה את שלו, בעיקרון אני מחפש עכבר דומה במחיר סביר לשימושים שהזכרתי למעלה, לא חייב להיות משהו משוכלל.. אלחוטי נטען יהיה נחמד, של לוג'יטק או מיקרוסופט.. איך העכבר MX518? קראתי שהוא די טוב אבל אני לא מכיר את התחושה של השימוש איתו.. יש המלצות? תודה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  19. תקשיבו המקלדת שקניתי היא זאת: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2459 אני מאוד מרוצה והכל אבל יש משהו אחד מציק, מציק מאוד.. אתם רואים את מקש השיפט בצד שמאל מתחת לכפתור ה CAPS LOCK כאן מתמונה הזאת הוא ארוך לאללה וגרסא שאני קניתי משום מה קיצרו אותו והוסיפו מקש נוסף במקום השטח שהם קיצרו (מקש מאוד לא שימושי של \ שיש אותו כבר ליד האנטר) זאת שלי: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5374 הוסיפו משום מה עוד מקש בלי קשר וזאת בדיוק אותה מקלדת, למה זה והאם זו גרסא אחרת שונה של המקלדת חדשה יותר ישנה יותר? ועוד שאלה, הכפתור של ה- CAPS LOCK ושל הNUM LOCK משום מה הם כאלה חתוכים וזה דיי מרגיז, למה זה (אפשר לראות את זה בברור בתמונה הראשונה). תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by spike_staff,

שלום אנשים! אני ראיתי באינטרנת יש הרבה מאוד ואני לא מבין בהם בכלל לכן באתי לשאול פה. אני צריך שהוא יתחבר לממיר של YES ויוכל להקליט. תקציב עד 300 ש"ח (אם אפשר) אם לא מה יהיה מחיר מינימלי למה שאני צריך? ואם זה חשוב אז אני מחבר אותו למסך 22 לא HD

21. Started by ThePinkPanther,

לי יש במחשב 2 ספקים 1) 350 W חדש 2)180 W ענתיקה השני קיים כי הוא מופעל לא ע"י לוח אם אלא ע"י כפתור שמחובר אליו ככה אני מפעיל את רוב המאווררים במחשב 24/7,וככה הוא מקורר גם כשהוא סגור וזה שומר עליו קר מאוד עכשיו בדקתי,ומסתבר שבענתיקה המולקס הוא 9 V,לא 12. איך זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. Started by dennis14,

רציתי לשאול שתי שאלו תעל המארזים הבאים? 1) מה הי דעתכם/התרשמותכם מהם? 2) האם הם נותנים תמורה טובה למחירם? המארזים: א) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=3509 ב) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=11950 ג) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2880 ד) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=479

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. ידועות לי האופציות בשוק.. הרייזר טרנטולה הרייזר לייקסה והG15 של לוג'יטק.. הייתי רוצה לשאול איזה מהן נחשבת לאיכותית יותר? והאם באחת מהן יש שליטה על המדיה פלייר? זה קיים במקלדת הפשוטה שיש לי היום (של מיקרוסופט) וזה שימושי מאד לדעתי.. תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  24. Started by noodle,

שלום לכולם, מהי הדרך הטובה ביותר לנקות את המקלדת? להוציא את המקשים אחד אחד ואז לנקות או שיש דרך טובה יותר? וגם האם הדבר הזה יעיל או סתם קשקוש? http://cgi.ebay.com/MINI-USB-VACUUM-KEYBOARD-CLEANER-PC-LAPTOP-COMPUTER- /270740063168?pt=AU_Components&hash=item3f095d83c0 תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by User_Name,

שלום לכולם! האם יש פה מישהו שיש לו את הסורק HP 3500c , ויכול לתת לי את מידותיו? (אורך, רוחב גובה) חיפשתי באתר היצרן אבל לרוע המזל זה באינצ'ים... תודה!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים