עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום, לאחר שראיתי מספר מצלמות, אני חושב לרכוש את המצלמה הזו : BenQ DC4500 Digital Camera מהאתר: www.lamir.co.il המחיר שלה הוא 1752 ש"ח. אני רוצה לרכוש גם זכרון: Twinmos Compact Flash 256MB Card במחיר של 382 ש"ח מהאתר: http://www.pch.co.il/docs/pd1804266933.htm באתר הזה: http://211.20.183.101/www/front/BenqMain.asp?MenuHead=138&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=DC4500&style=5648&headline=Tech%20Specs&GenMenu=&RootId=0 יש מידע על המצלמה. השאלה שלי היא: האם אתם חושבים שזאת קנייה משתלמת? אם לא, אתם יכולים להציע חלופה באותו טווח של מחירים.

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  2. Started by The_overclocker,

קיבלתי את המחשב הזה (PENTIUM II) הכל עובד רק אין לי ספק בשבילו, אני לא יודע איזה אני צריך, כיוון שיש לו רק טור אחד של החיבור הזה שנמצא על הלוח אם (במקום 2 חיבורים שיש במחשבים החדשים יותר). האם ניתן אכשהו לחבר ספק "רגיל" של PIII\PIV עם החיבור השל שני הטורים רק לטור אחד יש בלוח, או שצריך לקנות אחד, רק א י פ ה ? תודה לעוזרים\מגיבים\ולכווולם :-\

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by H.I.V,

היי אני רוצה שתתנו לי המלצה למארז טוב עד 700 ש''ח ושיהיה מארז גדול Full Tower חשבתי על המארז הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1094094600.htm יש עוד המלצות? תודה

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by dvirf1,

נכנסתי לאתר של thermaktake ומשם לקישור למארזים בכל מקרה אני רוצה לקנות את המארז הבא: http://www.thermaltake.com/xaserCase/Damier/v5000d.htm והם רושמים שם ומראים תמונות מאוד מעניינות על המארז כולל את התוספות שלו (מאווררים וכו') אבל עם כל התוספות פתאום שמתי לב לבעיה ממש מזערית: איפה יש שם מקום להתקין את הכונן DVD, הצורב הכונן דיסקטים וכד'? תודה מראש ועוד משהו: אתם יכולים בבקשה לפרסם מה המחיר של זה ואיפה אפשר לקנות את זה (עדיף אתר אינטרנט בארץ)..

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by מישה,

אני מחפש דרך לשלוח פקס, יש לי בבית קו של בזק, עם חיבור ADSL ( מודם ADSL USB Rotal ALE070 ) אני לא מעוניין ששליחת או קבלת הפקסים תפריע בדרך כלשהי לגלישה באינטרנט יש לי גם רשת ביתית שאני לא רוצה שתנותק או תופרע מסיבה כלשהי אנא העירו כאן הערות אם עלולה להתעורר בעיה כלשהי. תחילה חיפשתי מכונה משולבת שתכלול סורק ופקס ( מהמדפסת לא אכפת לי ) אך בחנות מסויימת המליץ לי המוכר שלא לקנות מכונה משולבת משום "שמכשירים מהסוג הזה מאיטים את עבודת המחשב" יש לי מחשב P4 2.53GHz עם 768 MB ראם (DDR) אני בספק עד כמה שזה יאיט את המחשב שלי, אבל בכל אופן. מה שמעניין אותי בעצם זאת האפשרות לשלוח ולקבל פקסים, ולסרוק תמונות ומסמכים. היום במקרה ראיתי שניתן לשלוח פקס איכשהו דרך הסורק, זאת א…

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  6. היי איפה קונים או איך מכינים כפפה או רצועה או משהו אחר שימנע פגיעת חשמל סטטי בבורד בזמן הרכבת מחשב? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

חבר שלי החליט לקנות הגה בשעה טובה, אבל הוא לא אוהב רטט (והאמת גם אני לא) הציעו לנו בכל מיני חנויות את הג'וניוס ואת מיקרוסופט המיקרוסופט עלה 299 אבל הם משום מה הפסיקו להביא אותו בטענה ש"מיקרוסופט הפסיקה את פס היצור של ההגאים" לג'יניוס יש 2 דגמים עיקריים, משהו 2 ומשהו 3 =] זה אותו משהו המשהו 2 מגיע בצבע צהוב, עם ספוג לידיים, וגירסא 3 שחורה דיי יפה לטעמי על איזה הגה אתם ממליצים? הכי חשוב שהוא יהיה בעל שליטה נוחה כי אנחנו רגילים לשחק במקלדת ואנחנו שולטים על זה טוב הוא רוצה הגה שלא יוריד לו מהביצועי משחק זאת אומרת שלא יקרה מצב שבמקלדת יותר נוח לשחק, ואז הוא יתבאס עם ההגה ולא ירצה לגעת בו..

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  8. יש לי מכשיר משולב - מדפסת ,סורק ומכונת צילום של HP דגם 2100 וכאשר אני מצלם הוא מצלם הפוך יענו מראה ולא כמו שאמור לצאת ואני לא מבין מה הבעיה , חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי , זאתי לא בעיה בדרייברים כי הוא בכלל לא מחובר למחשב .

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by idan1836,

אני צריך לדעת פרטים עליה... כי אמרו לי שהיא יכולה להכיל זיכרון בנפח עד ג'יגה 1 ובמקום אחר אמרו לי עד 128 מגהביט..? למי יש אותה ואיך היא?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  10. יש לי AMD 2500 ABIT NF7 512DDR ראדיון9200 120 גיגה ??? הספק הזה טוב שווה 250 שקל ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם שווה להשקיע עוד 400 שקל ולהגיע ך7000 שקל מחשב ולקחת את המארז השחור הזה של טרמלטייק? מדגם ?Thermaltake Xaser III VM-3000A midi?

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by EagleX2,

מישהו יכול לתת לי מדריך? (עדיף בעברית אבל באנגלית יתקבל גם) להרכבת מחשב? אתם יכולים לרשום פה מניסיונכם האישי גם..

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by manbot,

ברצוני לעשות מוד כלשהו ואני לא מצליח לפתוח את הסידוינדר הזה. הברגתי החוצה שני ברגים וזה לא נפתח. יש בתחתית הג'ויסטיק חמישה פדים כאלה שנתפסים כדי שהג'ויסטיק לא יחליק, האם גם במוצר זה מיקרוסופט בחרו לשים את הברגים התחת לפדים? בתודה, Manbot

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by Bar_B_q,

אני רוצה לקנות בלוטות למחשב שלי כדי לחבר את ה אנג'ייג' מה אני צריך לדעת שאני קונה בלוטות? שאני לא יקבל איזה משהו שלא יהיה לי טוב כי ראיתי שיש הרבה סוגים עם אנטנטה בלי אנטנה mini לא מיני וראיתי שהרוב זה 2.4 GHZ זה מה שצריך להיות? צריך להיות משהו מיוחד שאני צריך לבדוק שיש?

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

יש לי כרגע 480W של חברת "סאנשיין קומה" האם כדאי לי להחליף לספק שמוזכר ב"נושא" ? ואם כן, למה?

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by zagreb,

בזמנו הוא נבחר ב-TOMSHARDWARE רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו, הוא לא כל כך יקר יחסית לשאר המארזים (380ש"ח) נראה לכם הוא יתאים למערכת מבוססת AMD64?

17. שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  18. אני יודע שיש דבר כזה וזה חוסך המון כסף, השאלה היא אם זה בעיה למלות את המחסניות או שזה פשוט כמו להעביר נוזל מכלי אחד לכלי אחר? תודה על העזרה, וערב מצויין. עריכה: ואיך יודעים איזה צבע הולך לאיזה מחסנית?.

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. היי היי, אממ אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ1000-1200 ש"ח עם זום אופטי ולפחות 2 מגה פיקסל. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים. (חשבתי על canon a60, fuji finepix a303)... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  20. שלום הייתי רוצה המלצות על מצלמות אינטרנט עם מיקרופון פנימי במחיר טוב או מצלמה ניידת שהיא עם 3 פעולות מצלמת אינטרנט + מיקרופון, מצלמת תמונות, מצלמת וידיאו של דקה /שתיים במחיר זול ואל מה אתם יותר ממליצים במחיר של עד 300 ש"ח תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by zag_zag,

אני מחפש סורק לסריקת תמונות (איכות בינונית, לא משהו רציני מדי) ומסמכים. עריכה: ההודעה נמחקה, נא להסתכל בהודעה הבאה. סליחה על הבלגן

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  22. Started by chenc,

שלום! רציתי בבקשה לשאול: האם אפשר לחבר עכבר אופטי רגיל לUSB ועכבר אלחוטי לא אופטי לPS2 - האם הם יכולים לעבוד במקביל? תודה!

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  23. אוקיי אז כך , מציעים לי 2 מצלמות דיגיטליות (רק את שתני הסוגים האלו): c-350 zoom של אולימפוס\ fine pix A 210 מתוצרת פוג'י . שאלתי היא במה כדאי לבחור ? ולמה? אודה לכם מאוד על עזרתכם .

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  24. Started by Falador,

אני קונה מחשב, רציתי את ה-Compucase super Midi Tower CI 6A19 ולא היה אותו במלאי... המליצו על ה- Techno H209-5JA-d ואמרו לי שיש להם אותם פונקציות בלה בלה בלה לדעתי הקומפיוקייס לוקח את הטכנו בגדול ורציתי לדעת מה דעתכם... עזבו שיש 100 שקל הבדל ביניהם. תודה! נ.ב. הרצתי חיפוש על הטכנו בגוגל והדף הראשון שמקבלים הוא הדף בפנדה מה שאומר שלדבר המסכן הזה אין אתר אפילו!

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. שיהיה לו חלון צד ומאורר בצד שיהי גדול וטוב שויהיה יפה !!תודה רבה לכול להעוזרים !

• 13 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים