עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by amir77a,

יש לי כרגע UPS של Gamatronic וותיק ועתיק מסוג On Line בעוצמה של 500VA (שרכשתי לפני 4-5 שנים מחברת הייטק שפשטה רגל וכרגע הגיע מסיבות שונות.). ה-UPS כיום משרת רק את המחשב + המודם אך אני רוצה שהוא ישרת את המחשב (מארז+ספק של Enermax - נדמה לי 350W) + מסך "20 + מודם. 1. מה ההבדל בתכל'ס בין Line Interactive ל- On Line? 2. האם לרמה של מחשב ביתי (המשרת עסק קטן) שווה להשקיע ב-UPS מסוג On Line? 3. האם קיימים הבדלי איכות בין UPS של Gamatronic לבין Advice? 4. ב-Gamatronic יש את דגם ה-750VA שעולה 500 ש"ח לערך אך מדובר ב-UPS מסוג Line Interactive, אך UPS מסוג On Line של החברה כבר מזנק למעל 2,000 ש"ח 5. ל-Advice יש UPS מסוג On Line (דגם PRP750) בעוצמה זהה של 750VA במחיר קצת יותר יקר של …

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by GQ4U,

מי שרכש לאחרונה את המוצר הנ"ל - הייתי רוצה לשמוע את ההתרשמות (רעש - קרור - תאורה ) בנוסף המלצות למארזים אחרים

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by homart,

אהלן, קיבלתי את העכבר הזה ליפני כמה ימים, יש לי בעיה, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני חייבל לחוץ על הכפתור שעל המשדר ועל הכפתור שעל העכבר בשביל שהעכבר יסתכרן, ככה זה אמור להיות??

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by ShahafH,

חשבתי לקנות MP3 של Creative כי שמעתי שהם ממש איכותיים בנוגע למדיה ואני צריך שהוא יהיה עם ג'יגה זיכרון. התקציב הוא עד 800 שקל וצריך שהרדיו יהיה מובנה בMP3 ולא באוזניות. תודה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם המארז הזה Thermaltake Sviking VA4000BWS מארז טוב כדי לקנות אותו? ואין בו ספק נכון?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by giladv,

שלום חברים, אני מחפש לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים(כסט או בנפרד). דרישות מהמוצר: 1. עכבר נטען! בלי סוללות נטענות בלי קשקושים, שיעמוד על הקולט שלו ויטען ככה. 2. היה יכו ללהיות נחמד אם המקלדת הייתה גם נטענת אבל אני יודע שזה פחות נפוץ 3. שיקלוט טוב גם מ 3 מטר. 4. לא צריך לייזר ועניינים, אופטי פשוט יספיק אני לא גיימר. 5. מראה סקסי לא הזיק לאיש מחיר אטרקטיבי- למען האמת האופציה ההכי זולה תתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by dardanadg,

שלום, אני מתכוון להעמיס על הספק כוח שלי עוד יותר בזה שאני מוסיף רכיבים כגון לדים ומאווררים נוספים. לי יש ספק של 300 ורציתי לדעת אם הספק יעמוד בלחץ זה או שכדאי לקנות ספק יותר טוב .. עזרה ממי שיכול בבקשה דחוף תודה ???

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by shaks,

מה אתם אומרים על TT ARMOR? הוא מארז טוב? יש משהו יותר טוב במחיר של עד 1000 שקל ללא חריגות בכלל? צרכים במארז: שיהיה גדול ומרווח שיהיה יפה שיהיה עם חלון צד ושיהיה עמיד ובנוי היטב *לא חייב עם ספק כוח

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by מקס,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131009 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360431 ולמה ? תודה

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  10. רציתי לדעת מה זה בדיוק ומה זה עושה. אני יודע שזה לא חוקי בארץ ואין את זה אבל זה סתם מעניין אותי. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. המקלט שלי שבק חיים. האם ניתן למצוא למכירה את המקלט בלבד?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  12. אני רוצה לקנות עכבר שיעלה בסביבות ה250-300 שזה ממש המקימום, אני מעדיף גם שיהיה עכבר שווה את המחיר ולא סתם להביא לי דגם שעולה 300 שקל. העכבר יהיה ברובו למשחקים... תודה מראש לעוזרים

13. לא ציפיתי שלקסמרק תפרוץ את מהכשול האחרון. גם מאוד מאוד מהירה. צעד שיווקי חכם מאוד (בתור אחד שיודע שHP וEPSON לא ישבו בשקט ויוציאו מקסימום עוד חצי שנה מתחרות חזקות בהרבה, אני לא עד כדי כך מתלהב מהלקסמרק). אבל תבינו, אדם שייקנה מדפסת עוד שנה יוכל לקנות מדפסת שמדפיסה באיכות צילום אמיתית. גם עכשיו, מדפסות HP עם רזולוציה 2400*1200 מדפיסות נפלא, עם מעט מאוד נקודות נראות אם בכלל. אז תארו לכם מה רזולוציה של 4800*1200 תביא, יחד עם מהירות מדהימה של 21 דפים לדקה בשחור. בצבעוני נראה לי 15.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות פאד לעכבר מיקצועי למישחקים כי אילה שמקהלים מהבנק נימאסו עליי יש לי עכשיו עכבר לייזר (G5 לוגיטק הדגם החדש ) ועל המישטח שלי הוא ממש גרועע ועל השולחן הוא קצת יותר טוב אבל הורס את כול העכבר מיתחת * הגבול של המחיר שלי הוא 80 שקל שזה גם מוגזם מאוד * שלא היה לי על השולחן שטיח המליצו לי על Steelpad QCK איך הוא מה אתם אומרים עליו ..... ואם הוא ממולצ אתם יכולים להביא לי לינקים שלו בכול מיני חנויות תןדה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by crssa,

שלום לכולם מבקש המלצה לעכבר אמין בעל כפתורים שניתנים לקונפיגורציה, שיעבוד טוב גם על משטחים לא קונבנציונלים (למשל מיטה ) וגם ממרחק של כ3 מטר מהמקלט. כזה שיפחית את הצורך להתעסק עם המקלדת בפעולות שכיחות (copy, paste, הגדלת תצוגה וכו) אבל עדיין לא יהיה עמוס מדי בכפתורים. לא לגיימינג. אלא לעבודה לאורך זמן באינטרנט ועם מעבדי תמלילים. הוא צריך להיות נוח ומתאים ליד גדולה. למישהו יש המלצה? תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by lesForce,

שלום לכולם! אני מחפש פאד חדש לעכבר. עכשיו אני משתמש בפאד שהוא סביר (סתם פאד) אבל הוא ממש ממש קטן (כמעט בגודל העכבר ) ולכן אני רוצה לקנות חדש. עכשיו חשבתי אם כבר לקנות - אז שיהיה משהו בכיף. שאני אזיז את העכבר וזה יחליק כמו על שמן. ולכן התקציב שלי הוא 150. אם אפשר פחות אז בכיף... מה שחשבתי בינתיים זה ככה: או ה-Razer eXactMat כולל הג'ל לכף היד. או Razer Goliathus (שאין לי מושג למה יש כ"כ הרבה סוגים מהם בנועה ואיזה הכי מתאים לי) או Razer Destructor מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by r1plet,

חיפשתי בקונטרול פאנל ובאינטרנט וזה נדמה כאילו אין אפשרות לעשות את טריק ה200DPI הישן של XP על עכברי PS/2 במערכת ההפעלה החדשה, האם זה באמת כך?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by Arturh87,

אני רוצה לקונת מצלמה דיגיטליתת ראיתי מצלמה 4 מגהפיקסל שמכילה חישן CMOS בעל 2 מגהפיקסל האם זה טוב ומה ההבדל בין חיישן C\CD לבין חיישן CMOS

19. Started by Bvlgari,

לא יודע מה לקנות. ראיתי את אלה Z4 של לוג'יטק הם יפים מאוד אבל השאלה אם הם שווים את המחיר שלהם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378923 אפשר לחרוג בעוד 50 שקל אבל חייב רמקולים טובים עם עדיפות ל-2.1 איכותיים וטובים ואם אפשר 5.1 איכותיים!!! גם טוב. שומע בעיקר שירים

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by רקיע,

אני צריך לקנות מודם או ראוטר (הקופסא שמתחברת בין הקיר למחשב) הכי זול שיש מצידי אפילו בלי אנטנות רק קווי (חוטי) מה אני צריך לרשום באתרים אליאקספרס אייבי וכו ?

21. Started by NOOB?MASTER,

אני משחק הרבה ואני חושב שכדי להחליף את העכבר שלי Logitech® Cordless Mouse וליקנות אחד חדש השאלה איזה בדקתי קצת בפורם וראיתי כמה דברים ויש לי שאלות 1. מה בדיוק זה רזולוציה בעכר לא מבין את הקשר 2. מה עדיף MX או אחד הRazer 3. עם השיפור כול כך גדול בין הMX510 ו MX518 4. היה כתוב בפורם שה MX518 הוא יבוא עצמי של החניות כך שלא שווה ליקנות עד למאי זה נכון? 5. איזה מוצר עדיף (לינק יעזור ) תודה!

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by ac1240,

http://reltronics.shopy.co.il/products/55385 איך זה והאם זה עובד בכל הDVDS ? תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by razoli,

איזה סט אתם הייתם ממליצים (לי אישית חשוב עכבר נוח) אפשר לקבל הצעות משני חלקים קלומר מקלדת אפחלו רגילה ועכבר בניפרד אלחותי בהתחלה חשבתי על mx700 של לוגיטק אבל העכבר ניראה על הפנים עריכה מצאתי עוד כמה סטים מעניינים אנא תנו חבת דעת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=11963 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=5652 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=13250 בתודה מראש רז

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  24. שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט מתחיל ,מחפש מדפסת (משולב עם סורק ) לטובת הדפסת עבודות ושיעורי בית ואולי כמה תמונות (לעתים רחוקות מאוד ) חפשתי רבות,עברתי על אין ספור פרורומים והגעתי לכאן מבקש המלצתכם (האם כדי לייזר או דווקא ראשי דיו ,חברה ממולצת,אמינות וכ"ד ) התקציב הוא עד 600 ש"ח תודה מראש,

25. Started by TrYdEnT,

מישהו יודע אם הכונן של ASUS מנגן דיסקים של (SACD (super audio CD ואם אני צריך איזשהי תוכנה מיוחדת כדי לנגן דגם E616 אם מישהו צריך לדעת תדגם תודה מה קרה שאף אחד כאן לא יודע\עונה ?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים