עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום לפני שבועיים פחות או יותר קיבלתי את הסט האלחוטי של לוג'יטק,ה-LX500 הסט כולל מקלדת מדיה עם הרבה כפתורים שניתנים לתכנות,ועכבר עם רזולוצית סריקה של 800DPI. הכל היה מצוין בהתחלה,העכבר פעל נפלא,ופרט למהירות טיפה גבוהה [אני עובד בדסקטופ על רזולוציה של 600X800,ובמשחקים אני משחק ב-1024X768,ככה שזה לא בעיה רצינית] הכל היה מצוין. לפני כמה ימים עשיתי מעשה טפשי למדי: התקנתי את הדרייברים של לוג'יטק שסופקו עם הסט... [פחדתי מההתחלה להתקין אותם,כי אני זוכר כמה וכמה אנשים שתלוננו שזה דפק להם ת'עכבר] ואכן,לאחר ההתקנה,העכבר פשוט עובד בצורה מבחילה... תנועת הסמן היא לא טבעית,ואני לא מצליח בשום אופן לכוון את המהירות שלו למהירות נכונה או שהוא מהיר מדי,או שהוא איטי מדי ובכל מצב-הוא ממש ממש …

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  2. לא ציפיתי שלקסמרק תפרוץ את מהכשול האחרון. גם מאוד מאוד מהירה. צעד שיווקי חכם מאוד (בתור אחד שיודע שHP וEPSON לא ישבו בשקט ויוציאו מקסימום עוד חצי שנה מתחרות חזקות בהרבה, אני לא עד כדי כך מתלהב מהלקסמרק). אבל תבינו, אדם שייקנה מדפסת עוד שנה יוכל לקנות מדפסת שמדפיסה באיכות צילום אמיתית. גם עכשיו, מדפסות HP עם רזולוציה 2400*1200 מדפיסות נפלא, עם מעט מאוד נקודות נראות אם בכלל. אז תארו לכם מה רזולוציה של 4800*1200 תביא, יחד עם מהירות מדהימה של 21 דפים לדקה בשחור. בצבעוני נראה לי 15.

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by tomarie,

שלום לחברי הפורום, מדפסת ALL IN ONE שברשותי שבקה חיים לפני כשבועיים ואני מעוניין לקנות חדשה. הייעוד העיקרי מסתכם בהדפסת מסמכים ( בעיקר הדפסת שחור לבן ) ושליחת פקסים. מחיר השקעה משוער : 500-600ש"ח. -- מדפסות ששמתי עליהן עין עד כה: Deskjet Ink Advantage 4625 HP Officejet 6500A Plus Brother MFC-J430W תודה מראש

4. Started by lesForce,

שלום לכולם! אני מחפש פאד חדש לעכבר. עכשיו אני משתמש בפאד שהוא סביר (סתם פאד) אבל הוא ממש ממש קטן (כמעט בגודל העכבר ) ולכן אני רוצה לקנות חדש. עכשיו חשבתי אם כבר לקנות - אז שיהיה משהו בכיף. שאני אזיז את העכבר וזה יחליק כמו על שמן. ולכן התקציב שלי הוא 150. אם אפשר פחות אז בכיף... מה שחשבתי בינתיים זה ככה: או ה-Razer eXactMat כולל הג'ל לכף היד. או Razer Goliathus (שאין לי מושג למה יש כ"כ הרבה סוגים מהם בנועה ואיזה הכי מתאים לי) או Razer Destructor מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by artifakt,

עכבר לגיימרים בתקציב 150. תודה

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by NOOB?MASTER,

אני משחק הרבה ואני חושב שכדי להחליף את העכבר שלי Logitech® Cordless Mouse וליקנות אחד חדש השאלה איזה בדקתי קצת בפורם וראיתי כמה דברים ויש לי שאלות 1. מה בדיוק זה רזולוציה בעכר לא מבין את הקשר 2. מה עדיף MX או אחד הRazer 3. עם השיפור כול כך גדול בין הMX510 ו MX518 4. היה כתוב בפורם שה MX518 הוא יבוא עצמי של החניות כך שלא שווה ליקנות עד למאי זה נכון? 5. איזה מוצר עדיף (לינק יעזור ) תודה!

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by ReDeOn,

אני רוצה לקנות או את זה http://www.extremepc.co.il/exlmarket2/product-info-ext2/453.7.html או את זה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051858 עכשיו אני לא יודע מה בדיוק לקחת כי הראשון הוא של חברת Microsoft והוא יותר מוכר ונראה איכותי... השני החברה שלו לא מוכרת, הוא נראה טוב והוא יחסית די זול והראשון והשני אין לי מושג מה סדר הגדול שלהם עם למישהו יש מושג אז שיגיד לי... מקווה שתהנו במהרה ותגידו לי בבקשה מי יותר טוב ומה יותר כדאי

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. Started by אביטל12,

שלום,יש לי בעיה עם המדפסת.הבעיה היא שאחרי שהתקנתי את הדרייבר הכל נראה טוב המדפסת רשמה שהיא מדפיסה והכל אבל אחר כך היא הדפיסה רק דפים ריקים.היא גם מדפיסה ממש מהר וגם ריק כאילו יש בעיה במחשב או במדפסת.המדפסת היא z612 של לקסמרק.עכשיו התקשרתי למרכז של לקסמרק והם אמרו לי לשים את הראשי דיו במים רותחים ל15 שניות ולנגב.לא עזר לי.מדפסת ממשיכה להדפיס דפים ריקים אבל אין לי שום הודעת שגיאה.אני אשמח לעזרה,תודה.

9. Started by RealTime,

לא משנה טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  10. ראיתי את הXbox 360 Wireless pad והוא נחמד אבל אני חושש שזמן התגובה שלו יהיה איטי מהWired ובכלל אולי עדיף גיימפאד של לוג'יטק תביאו המלצות

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by _dudi_,

הי אני לא מבין למה בסורקים הרזולוציה מחולקת לשתים לדוגמה: 600-1200 UP TO 19200 אז מה הרזולוציה 600-1200 או עד 19200 ???

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by spike_staff,

שלום אנשים! אני ראיתי באינטרנת יש הרבה מאוד ואני לא מבין בהם בכלל לכן באתי לשאול פה. אני צריך שהוא יתחבר לממיר של YES ויוכל להקליט. תקציב עד 300 ש"ח (אם אפשר) אם לא מה יהיה מחיר מינימלי למה שאני צריך? ואם זה חשוב אז אני מחבר אותו למסך 22 לא HD

13. LINE DUBBLER זה מכשיר שמחברים למסך בחיבור VGA ומקבלים כניסות S-VIDEO, RCA, VGA נוספות זה דבר לא סטנדרטי זאת אומרת שכמעט שלא תמצאו את זה אבל בכל זאת מה אתם חושבים על זה?

14. Started by Dvich,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת ספק למערכת הבאה: AMD X2 4400 ASUS A8R32-MVP Deluxe GSKILL PC-4000 1GB HZ * 4 Connect3D Radeon X1900XTX WD 250GB 16MB * 2 RAID 0 + מתוכנן OC בינוני למעבד ולכרטיס מסך. הספק צריך להיות מהחנות www.noacomp.co.il ובמחיר של מקסימום 700 ש"ח ועדיף שפחות. חשבתי על הTAGAN 2Force 580W, האם הוא טוב? האם יש ספק שיחזיק עם המערכת עם הדרישות במחיר נמוך יותר? תודה.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by roiroi2,

א. מהי החשיבות של המארז? מהם תפקידיו? ב. אם יש לי את אותו מפרט בשני מארזים שונים האם זה ישפיע על הביצועים? (אם לא אז אני לא מבין למה לקנות מארז יקר). ג. האם כשאומרים מארז מתכוונים גם לספק או שספק קונים בנפרד? ד. כשקונים מחשב חדש (ללא מסך) שמיועד למשחקים כבדים בסביבות 5000 ש"ח. איזה סכום יהיה נכון להשקיע במארז מתוך התקציב הנ"ל? *אם יש לכם עוד משהו חשוב להוסיף על מארזים אז בשמחה. תודה, רועי.

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by User_Name,

שלום לכולם! האם יש פה מישהו שיש לו את הסורק HP 3500c , ויכול לתת לי את מידותיו? (אורך, רוחב גובה) חיפשתי באתר היצרן אבל לרוע המזל זה באינצ'ים... תודה!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by Coca Cola,

המארז: A-TOP Alien Aluminium Silver + LCD + 2 Led Fan no PS Case הוא מלוג'יק וראיתי שיש לו למטה מסך LCD עם תצוגה של טמפ, השאלה שלי היא האם התצוגה מדוייקת? כמו כן, כמה חיבורים של טמפ' הוא מציג? (כלומר רק את טמפ' המעבד? או גם כ. מסך וכו'? ) זאת אני שואל משום שבביקורות שמצאתי לא דיברו על הLCD הזה(רק הזכירו שיש) תודה לכל העוזר.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  18. Started by kabirsh,

שלום יש לי שאלה בקשר לכיוון טלוויזיה מה זה המושגים RF D/K RF B/G RF I/I ודבר שני באיזו שיטה עובדים בארץ ? PAL או NTFS

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by elgard,

לפני שאני יתחיל לשגע את כל העולם יש לי שאלה: יש מקומות שמפתחים בהם תמונות מכרטיסי זיכרון (כמו תמונות רגילות)? איפה? כמה זה עולה?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  20. שלום לכולם . יש באפשרותי לרכוש כרטיס מסך של חברת PINE Excalibur GeForce2 Titanium AGP 4X 64/32M DDR w/ LCD-out+TV-out new! השאלה שלי איך הכרטיס מסך הנ"ל ואיך החברה הזאת בכלל אני מאוד מרוצה מהמודמים שלהם שמבוססים על ציפים של ESS השאלה איך הם בתחום ..בלי להשוות עם כרטיסים של יצרנים מובילים כי אני חושב שהתחום מחירים הנ"ל קצת שונה הכרטיס הנ"ל ב 125 $ בארץ

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  21. Started by yuval_f,

...סקר....

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by Michael,

יש לי ספק שכתוב עליו MLT 400W ולמטה כתוב בקן איפושהו LG tech. כרגע יש אצלי הרבה דברים במערכת והכל פועל טוב. (נדמה לי). 1. האם ספק גרוע או לא יציב יכול להיות סיבה לאי מימוש מירב הפוטנציאל הגלום במערכת? 2. האם הוא ג'נרי?? (מה זה לעזאזל ג'נרי? חברה? כינוי לחרא של ספקים?). 3. הוא יהיה מסוגל לשאת OC של המעבד מ2500 ל3200? תודה מראש. עריכה: כשאני מכניס את הכבל של החשמל של המחשב (הכבל מהספק לשקע, כבל של קומקום כזה) יש הבזק של חמשל, אפילו הבזק דיי גדול.. ולפני כמה רגעים גם המארז חישמל אותי..מה זה בדיוק אומר?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  23. ראיתי שיש מקלדות מעוצבות חדשות לגיימרים כמו Logitech G13 וגם Saitek Cyborg Command Unitבשילוב עם עכבר האם מישהו התנסה עם זה?יש המלצות?עדיף מגיימפאד?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים