עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Miordechai,

מוצר מצויין , שישנה בעיה אחת שאני נתקלתי בה: יש לי מחשב MAC G4 ובכל פעם שהכנסתי את המוצר ל שקע ה USB הG4 שלי קפא לחלוטין , בכלנית לא ידעו לענות לי לגבי הבעיה. הפתרון היחיד שאני מצאתי זה להפסיק את הFile Sharing לפני שמחברים את הDiskOnKey

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  2. החלטתי לקנות את ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series אבל אני לא מצליח למצוא חנות שיש לה אחד כזה במלאי לכולם או נגמר או תרוצים אחרים איפה אני יכול למצוא אחד עכשיו? אני קונה בימים הקרובים תעזרו

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  3. AMS 64 3200 VENICE ASUS A8NE CORSAIR 1GB CAS 2.5 160 GB SAMSUNG SATA MSI X800XL NEC 3540A LCD LOGITECH MX 310

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. רציתי לדעת מה זה בדיוק ומה זה עושה. אני יודע שזה לא חוקי בארץ ואין את זה אבל זה סתם מעניין אותי. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. Started by k_700,

אין לי ממש מושג מזה אני יודע שזה שומר על המחשב מפני נפילות מתח, השאלה אם בכל מחשב יש את זה ואם אני מרכיב מפרט אני חייב לכלול את זה?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by Artist,

בזמן משחק אם אני לוחץ על הכפתור הימני, הכוונת / הסמן קופצים קפיצה גדולה ימינה, באופן שלא נותן לי לשחק. הדבר קורה בחלק גדול מהמשחקים אבל לא בכולם, ובעבודה רגילה מול Windows אין בעייה בכלל.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by frank053,

שלום לכולם. אני מחפש ספק כח, שיעשה את עבודתו בצורה טובה ושלא יהיה יקר במידת האפשר. המחשב שיש לי: Pentium 4 2.4Ghz Intel Gigabyte 865G 80GB HD ATI Radeon 9200 512MB RAM *400Mhz LG CD-RW LG DVD-RW אני מחליף כרטיס מסל ל-GeForce 7800GS. ומוסיף עוד RAM, או 512MB או 1GB. תודה לכם.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO 7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן הוא טוען אותו בלי הפסקה ולא ניתן להפעיל את הדיסק או לצרוב איתו

9. Started by yair_gobani,

Mushkin 256MB High Performance DDR SDRAM 222 266MHZ האם הזיכרון הנ"ל טוב וכמה הוא אמור לעלות

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by DF30,

אני מחפש אתר שמשווה וממליץ על מחשבים ניידים! (משהו כמו האתר הזה, רק שמתמקד בניידים - ישראלי או זר, לא משנה...) מישהו מכיר? יודע? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה! דרור :smoke:

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  11. Started by R3gM4n,

אני משחק הרבה במשחקי רשת ומתחיל לשחק בסימולטורים אשר לאט לאט מתחיל לעצבן לשחק בהם עם עכבר ומקלדת. אז אני פונה כאן אליכם להמליץ לי על ג'ויסטיק מקצועי שיחזיק הרבה זמן, שיש לו הרבה פונקציות ושיהיה לו סיבוב בציר Z... (כלומר גם על עצמו) חשוב ביותר העניין שהוא יחזיק הרבה זמן בשימוש מלא, כלומר בערך שנתיים שלוש. תודה רבה לכל העוזרים, אם צריך עוד משהו אני אוסיף.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  12. בקיצור המדפסת המשולבת שהכי קנה לעסק מתה בHP אמרו לו שתיקון יעלה 700 שקל :screwy: ובמחיר הזה עדיף כבר לקנות מדפסת אחרת אז הוא מחפש מדפסת משולבת בה: פקס(אמיתי לא דרך האינטרנט) \מכונת צילום\סורק רצוי זולה ואמינה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by lael,

כותרת

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by tabazzz,

שלום. מכירים שלט-אלחוטי למצגות? משהו קטן שנכנס לכיס ואפשר לשלוט איתו על כמה פונקציות בסיסיות במצגת? יופי. אני מחפש משהו דומה. אני מחפש משהו שיאפשר לי ללחוץ על מקש-ארוך באופן אלחוטי. מישהו מכיר גאדג'ט כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by SOAD,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש חנות בארץ באזור הדרום שמוכרת פייטינג סטיק לפלייסטיישן 3 , כוון שראיתי מודעת מכירה דומה באתר אך לא הצלחתי ליצור קשר עם המשתמש. תודה על העזרה (אשמח אם תשאירו מספר טלפון רלוונטי ליצירת קשר אם מעוניינים למכור).

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by alia,

הלוח במידות בערך 26x26 ס"מ והתושבת של המעבד בזוית של 45 מעלות ביחס ללוח לא הבנתי האם יש הבדל מבחינת תאימות דוגמא ללוח:d915 gmh של אינטל תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  17. Started by Chura,

שלום אני מחפש לאבא שלי מדפסת משולבת פקס והכל.... אני לא מחפש עם איכות אלוהים וכדומה אבל אני כן רוצה שתהיה באיכות טובה המליצו לי בכמה חנויות על Brother MFC-425CN http://www.fax4u.co.il/Product.asp?Pid=1070111&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=15 מישהו התנסה איתה ? מצד שני גם המליצו לי על HP Officejet 5610 אבל הבנתי שהיא לא מי יודע מה ... http://www.ctm.co.il/product.asp?id=570 אשמח אם תייעצו לי לגבי הBrother היא נראית לי אחלה, גם מתאימה במידות :-) תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. ידועות לי האופציות בשוק.. הרייזר טרנטולה הרייזר לייקסה והG15 של לוג'יטק.. הייתי רוצה לשאול איזה מהן נחשבת לאיכותית יותר? והאם באחת מהן יש שליטה על המדיה פלייר? זה קיים במקלדת הפשוטה שיש לי היום (של מיקרוסופט) וזה שימושי מאד לדעתי.. תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. חיברתי גיימפאד של הXBOX360 ועוד גם גיימפאד ג'נרי כלשהו למחשב ושניהם עבדו ללא כל בעיות. אם אני אחבר עוד גיימפאד של XBOX360, כך שבעצם יהיו לי שני גיימפאדס מאותו הסוג על המחשב, האם הם עדיין יעבדו בנפרד?

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by itaic,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת משולבת, בעיקר להדפסת טכסט ומסמכים, ומעט מאד לתמונות. דרישות: 1. פקס עצמאי. 2. Feeder איכותי (הזנת דפים אוטומטית), 3. משטח לצילום וסריקה של ספרים וכדומה (זה ממש חשוב לי כי כרגע אם אני רוצה לצלם משהו מספר או לצלם תמונה או משהו זה בלתי אפשרי כי הדף המצולם צריך להיות דף בודד) 4. זיהוי אוטומטי של פקס (מענה אוטומטי לפקס, ואי מענה כשזה טלפון). מעבר לזה, רצוי: 1. מהירה ככל שניתן. 2. קומפקטית ככל שניתן. חשבתי על ה HP5783 או על ה canon pixma310. יש מדפסות אחרות מומלצות שעונות לדרישות? תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by VanHalen,

היי, אני צריך סט אלחוטי לגיימינג קליל מול הטלוזיה. ראיתי שיש מלא סטים זולים (עד 150 שח) של מיקרופוסט, לוג'יקט רפו וכו'. האם הם עושים את העבודה, יש למישהו טיפ/משהו חכם להגיד בנושא? תודה

• תודה!
    • 2 תגובות
    • 697 צפיות
  22. לא ציפיתי שלקסמרק תפרוץ את מהכשול האחרון. גם מאוד מאוד מהירה. צעד שיווקי חכם מאוד (בתור אחד שיודע שHP וEPSON לא ישבו בשקט ויוציאו מקסימום עוד חצי שנה מתחרות חזקות בהרבה, אני לא עד כדי כך מתלהב מהלקסמרק). אבל תבינו, אדם שייקנה מדפסת עוד שנה יוכל לקנות מדפסת שמדפיסה באיכות צילום אמיתית. גם עכשיו, מדפסות HP עם רזולוציה 2400*1200 מדפיסות נפלא, עם מעט מאוד נקודות נראות אם בכלל. אז תארו לכם מה רזולוציה של 4800*1200 תביא, יחד עם מהירות מדהימה של 21 דפים לדקה בשחור. בצבעוני נראה לי 15.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by hagai-,

צריך המלצה למצלמת אינטרנט לצרכי Netmeeting במיוחד (שיחות ועידה בוידאו), ותמונות סטילס ברזולוציה של 640x480. תקציב: עד 450 ש"ח. חשבתי על ה Logitech QuickCam® Web הנמכרת בסיפלטק ב- 415 ש"ח. אם למישהו יש המלצה טובה יותר אשמח לשמוע, רצוי עם כפתור ללכידת תמונות על המצלמה עצמה, מיקרופון פנימי.. כפי שיש בלוג'יטק.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by ThePinkPanther,

לי יש במחשב 2 ספקים 1) 350 W חדש 2)180 W ענתיקה השני קיים כי הוא מופעל לא ע"י לוח אם אלא ע"י כפתור שמחובר אליו ככה אני מפעיל את רוב המאווררים במחשב 24/7,וככה הוא מקורר גם כשהוא סגור וזה שומר עליו קר מאוד עכשיו בדקתי,ומסתבר שבענתיקה המולקס הוא 9 V,לא 12. איך זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים