ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לעכבר איכותי מבית לוגיטק שלא יהיה יקר מידי ושהיה מדוייק וכדאי. ובנוסף רציתי לשאול מה ההבדל בין אופטי לליזר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי את כרטיס המסך החדש שלי (asus v7100 pto-t ) בנתיים נראה מדליק למדיי אך מכיוון שהמשחק הכי "כבד" גרפית שאני משחק הוא BZflag ,לפחות עד שאני יסדר לי קצת משחקים בהתאם לכרטיס מסך החדש ;D אז עוד לא בדקתי אותו לעומק.... אבל יש בעיה רצינית!!!!! היישום המרכזי במחשב ,מבחינת החברה שלי , "ספידר" לא עובד כראוי ! פתאום האנימציה שלו זזה נורא לאט. אז נכון שאני עובד על 2000 וזה משחק ל ME אבל לפני כן היה לי Rage IIC וזה עבד מצוין. הצילו אותי מזעמה המצטבר של החברה ,היא עוד תדרוש להחזיר את ה RAGE ..... ושאלה נוספת (תתיחסו בסבלנות עד עכשיו לא הכרתי כרטיס עם יכולת עיבוד גרפית .... ) בעת התקנת הכרטיס הותקן גם כלי tweak המאפשר לשנות את תדירות ליבת המעבד ואת תדירות…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
טוב אנשים אז יש לי אורגנית עם יציאת וכניסת מידי עגולות וכרטיס קול עם יציאת\כניסת מידי אחת שטוחה (15 פינים) אז רציתי לדעת מאיפה אני משיג כבל מידי שיבחר בניהם וכמה זה בערך אמור לעלות! אז אם מישו יודע בבקשה תעזרו! אני מחיפה.. תודה רבה לעוזרים !!! אם הנושא הזה לא מתאים לנושא הזה אז אני מצטער אבל לא ידעתי באיזה נושא לשים אותו
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה עם המדפסת.הבעיה היא שאחרי שהתקנתי את הדרייבר הכל נראה טוב המדפסת רשמה שהיא מדפיסה והכל אבל אחר כך היא הדפיסה רק דפים ריקים.היא גם מדפיסה ממש מהר וגם ריק כאילו יש בעיה במחשב או במדפסת.המדפסת היא z612 של לקסמרק.עכשיו התקשרתי למרכז של לקסמרק והם אמרו לי לשים את הראשי דיו במים רותחים ל15 שניות ולנגב.לא עזר לי.מדפסת ממשיכה להדפיס דפים ריקים אבל אין לי שום הודעת שגיאה.אני אשמח לעזרה,תודה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מאז ומתמיד הכונןDVD שלי היה מוגדר כDMA בלי שום בעיות... אבל היום שרציתי להעתיק סרט לארד-דיסק לקח לו המון זמן ובאמת שמתי לב שבזמן האחרון הוא עובד לי לאט מתמיד. אז הלכתי לבדוק אם הוא מוגדר כDMA ואז להפתעתי ראיתי שמסומן PIO only. כמובן ששינתי אותו לDMA if available אבל אחרי שעשיתי restart ראיתי שהוא לא נותן... למה?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
ראיתי בפורום כמה שאלות אבל לא ממש תשובות... אני רוצה לקנות מתאם IRDA שנכנס לUSB כדי להעביר נתונים בין הסלולרי (nokia 6100) למחשב. ראיתי במחירים מ - 78 ש"ח עד 300. מה ההבדלים? כולם מצהירים על אותם נתונים בערך, כלומר USB 1.1 או 2 ועד 4Mbps FIR compatible וטווח באיזור המטר. יש באמת הבדלים באיכות, או בביצועים ששוה בגללם לקנות משהו חוץ מהכי זול שאפשר למצוא? הייתי שמח לשמוע ממישהו עם נסיון חיובי/שלילי בנושא. חוץ מזה, יש המלצות על דברים מענינים להוריד שיכולים לנצל את החיבור הנ"ל (במקום לשלם לסלקום סכומים מופרכים עבור כל תמונה ששולחים דרך האתר ) אגב מקבלים עם המכשיר תכנת PC SUITE, צריך עוד משהו? ואחרון חביב זה יתאים לעשות sync עם הפאלם בלי כבל?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש מצב ? :s05:
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
צריך עברית למכשיר מסוג mio168 rs eyron מגירסא 4.5 ומעלה ( כולל 4.5 ) כי היתה לי 4.0 וזה לא מתאים לו זה נותן עברית ב 80% ורק 4.5 תתן 100% עברית . תודה רבה רבה לכל העוזרים ואם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אז סורי כי זה ניראה לי הפורום הכי מתאים ...
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
LINE DUBBLER זה מכשיר שמחברים למסך בחיבור VGA ומקבלים כניסות S-VIDEO, RCA, VGA נוספות זה דבר לא סטנדרטי זאת אומרת שכמעט שלא תמצאו את זה אבל בכל זאת מה אתם חושבים על זה?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בעיקרון הוא צריך להפעיל מחשב עם ספק גנרי של 400W (בקרוב ספק 480W של TT), מסך מאג 19 (לא חובה), סוויץ ומודם ADSL. לא יזיק אם יהיה לו גם הגנה על קו טלפון ורשת ראיתי כל מיני דגמים של advice אבל לפי מיטב ידעתי יש להם רק 2 שקעים ואני צריך 3-4. יש אפשרות לחבר להפ מפצל ואם זה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק חדש חשבתי על זה: tt 420 watt או tt 410 ppfc עכשיו אני צריך ספק שיחזיק לי את המחשב גם עם אוברקלוק.. יש לי עכשיו מארז מעפאן של סתם חברה אז חשבתי להחליף אותו לזה: compucase hec midi tower black 6a19 hec 300 watt אתם אומרים שהספק הזה יחזיק לי טוב את המערכת? הנה המפרט: amd 2600 barton abit an7 twinmos 512 ddr 400 mhz maxtor 80 gb sata+ w.s 40 gb ata sapphir r9800 pro 256 mb ddr2 צורב,דיוידי, פלופי ועוד משהו כמו 3-4 מאווררים רגילים. מה אתם אומרים?? HEC 300 WATT יספיק לי. או להשאר עם המארז שלי ולקחת TT 420 WATT APFC\ TT 410 WATT PPFC???? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מצאתי את זה: UMAX - ASTRAPIX 380 מה אתם אומרים? יש עוד המלצות? האמת שאני מעדיף בפחות, אם יש ... איכות לא איכפת לי כ"כ, העיקר שיהיו תמונות בסדר, ווידאו גם כן... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי אותם שנה וחצי בערך, היום פתאום הרמקול הימני הפסיק לעבוד. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני קונה הגה למחשב ואני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא טוב. הגעתי לדגם Saitek R220 הוא טוב??? אשמח לקבל דגמים נוספים מומלצים במחיר 300 ש"ח +-
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני מתכוון ליציאות של המארז,אני לא יודע בדיוק איך זה נקרא,למה זה משמש?
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה ההבדל יש הבדל במראה? איזה חברות מייצרות כל אחד מהמחשבים?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום הביאו לי מקלדת Creative Desktop Wireless 7000 אבל בלי המשדר האלחוטי ...יש לי מקלדת של מייקרוסופט wireless multimedia keyboard אז אולי חשבתי שאני ינסה עם "המשדר האלחוטי" שלהם.. זה בכלל יכול לעבוד ואם לא יש איזשהו פיתרון אחר? תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה לעכבר אמין בעל כפתורים שניתנים לקונפיגורציה, שיעבוד טוב גם על משטחים לא קונבנציונלים (למשל מיטה ) וגם ממרחק של כ3 מטר מהמקלט. כזה שיפחית את הצורך להתעסק עם המקלדת בפעולות שכיחות (copy, paste, הגדלת תצוגה וכו) אבל עדיין לא יהיה עמוס מדי בכפתורים. לא לגיימינג. אלא לעבודה לאורך זמן באינטרנט ועם מעבדי תמלילים. הוא צריך להיות נוח ומתאים ליד גדולה. למישהו יש המלצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
לא יודע מה לקנות. ראיתי את אלה Z4 של לוג'יטק הם יפים מאוד אבל השאלה אם הם שווים את המחיר שלהם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378923 אפשר לחרוג בעוד 50 שקל אבל חייב רמקולים טובים עם עדיפות ל-2.1 איכותיים וטובים ואם אפשר 5.1 איכותיים!!! גם טוב. שומע בעיקר שירים
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אין אחד שעולה פחות מ-400 ש"ח ? אני בסה"כ רוצה לחבר שני מחשבים למסך LCD אחד.
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם USB למחשב לג'ויסטיק של פליסטיישן2 מהאתר http://enjoystick.co.il/shop/product.asp?productid=90&catcode=9&AdCat=9&parentid= ואני לא יודע אם זה פועל :xyxthumbs: :xyxthumbs: תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הכונן של ASUS מנגן דיסקים של (SACD (super audio CD ואם אני צריך איזשהי תוכנה מיוחדת כדי לנגן דגם E616 אם מישהו צריך לדעת תדגם תודה מה קרה שאף אחד כאן לא יודע\עונה ?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חבריה שלום :s05: יש המון הצעות לרכש מדפסות משולבות אשמח לקבל מנסיונכם המלצה אשמח לקבל המלצה לסדר גודל של 400-500 ש"ח האם בשכלול ההמלצה יש מחיר המחסניות של הצבעים אשמח לקבל תגובה בברכה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-