עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Regev,

האם כאשר עושים אוברקלוקינג למעבד של המחשב אז כשמדליקים את המחשב ה-BIOS נותן שם אחר למעבד??? לדוגמא: אם נעשה אוברקלוקינג למעבד PENTIUM 4 1.6GHZ והמהירות שתתקבל לאחר האוברקלוקינג תהיה 2.3Ghz ואז נדליק את המחשב מחדש, מה יהיה כתוב??? Intel Pentium 4 at 1600Mhz או Intel Pentium 4 at 2300Mhz?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  2. Started by lesForce,

שלום לכולם! אני מחפש פאד חדש לעכבר. עכשיו אני משתמש בפאד שהוא סביר (סתם פאד) אבל הוא ממש ממש קטן (כמעט בגודל העכבר ) ולכן אני רוצה לקנות חדש. עכשיו חשבתי אם כבר לקנות - אז שיהיה משהו בכיף. שאני אזיז את העכבר וזה יחליק כמו על שמן. ולכן התקציב שלי הוא 150. אם אפשר פחות אז בכיף... מה שחשבתי בינתיים זה ככה: או ה-Razer eXactMat כולל הג'ל לכף היד. או Razer Goliathus (שאין לי מושג למה יש כ"כ הרבה סוגים מהם בנועה ואיזה הכי מתאים לי) או Razer Destructor מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by talikooo,

יש לי פאלם די ישן 3c והמסך שלו לא מגיב טוב הלחיצות לא מדויקות וצריך ללחוץ כמה פעים עד שתופסים את הלחיצה רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו או שתם זמנו של הפאלם בתודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by artifakt,

עכבר לגיימרים בתקציב 150. תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by raananan,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2261&products_id=14914 יש למישהו ניסיון עם המארז הזה או שהוא ראה אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  6. Started by razoli,

איזה סט אתם הייתם ממליצים (לי אישית חשוב עכבר נוח) אפשר לקבל הצעות משני חלקים קלומר מקלדת אפחלו רגילה ועכבר בניפרד אלחותי בהתחלה חשבתי על mx700 של לוגיטק אבל העכבר ניראה על הפנים עריכה מצאתי עוד כמה סטים מעניינים אנא תנו חבת דעת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=11963 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=5652 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=13250 בתודה מראש רז

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by zoyaniv,

שלום יש לי צורב RICHO 7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן הוא טוען אותו בלי הפסקה ולא ניתן להפעיל את הדיסק או לצרוב איתו

8. Started by Li0n1,

קניתי לפני חודש פאד steel qck ... איך אני מנקה אותו? לשטוף את כולו ממש במים ולתת לו להתייבש? או רק בסמרטוט רטוב קצת כזה.. מה לעשות כדי לנקות אותו כמו שצריך אבל שלא "יתקלקל" לי..

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  9. והיא נראת מעולה: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en

10. שלום! המחשב שלי מחובר למסך LCD32 והישיבה מולו קרובה לי מידי וישיבה ממושכת גורמת לי לכאבי ראש, אשמח אם משהו יכול יהיה להמליץ לי אם כדי לי לקנות מקלדת ועכבר אל חוטיים למחשב במטרה לשחק במשחקים או לרכוש קבל מאריך למקלדת ולעכבר החוטיים שקיימים כבר תודה והמשך יום נפלא!

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by אישי555,

מדובר בPhaser 3117 כשאני לוחץ על הכפתור במדפסת הוא מדפיס עמוד נסיון אבל כל מה שאני מנסה להדפיס מהמחשב לא. ניתקתי מהחשמל ואת הUSB וזה לא עזר. מה נראה לכם צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  12. אני רוצה לקנות להדפיס איתה תמונות על דף גלוסס...ולהדביק על מגנט.. איך היא טובה,מישו עבד איתה??! = רציתי גם לדעת מה כדאי לקנות דיו חילופי או מקורי? ומאיפה אפשר לקנות GLOSE PAPER?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by ofirl24,

שלום, אני רוצה לקנות מקלדת G15 ואני רוצה לחרוט\לצרוב עליה עברית.(אל תגידו לי שזה מקלקל את היופי שלה כי אמא שלי הטילה וטו על העניין ואם אין עליה עברית אני לא יכול לקנות אותה). אני מבקש שמישהו שחרט\צרב על המקלדת או מקלדת דומה בעלת backlight שיגיד לי בבקשה איפה הוא עשה זאת וכמה עלה לו (ואם אפשר אז שיעלה תמונה גם). תודה. עריכה : 3d7 , קראתי באשכול ישן שיש לך מקלדת כזו וצרבת עליה בעברית כתומה, כתבו שזה יצא מדהים, מחקו את התמונה אז אם אתה יכול להעלות אותה ולשלוח לי זה יהיה נחמד. (אם תראה את זה, אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית עדיין).

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  14. יש לי צג של dvd עם 30 פינים למתה ואני רוצה לחבר אותו למחשב עם אפשר ועם לא אז לעושות איתו משהוו תודה לעוזרים :yelclap: תמונות התמונה האחרונה זה משהו אחר רק רציתי לישאול עם זה lcd טוב

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  15. מישהו יכול בבקשה להביא לי המלצה למארז + לספק כוח שיבואו ביחד ושיעלו לא הרבה שיתאימו למפרט הבא ושיהיו ממש טובים בשבילו ושיספקו לו מספיק קירור ושקט וכוח המפרט הוא כזה : מעבד - פינטיום D820 כפול ליבה לוח אם - GA-8I945P-G של גיגה בייט כרטיס מסך - ATI Radeon X1600 PRO דיסק קשיח - 160 ג"ב SATA II של וסטרן דיגטל צורב - LG GSA-4167B זיכרון - DDR 2 256 מ"ב 533 גה"ץ (כאלה 2) עכבר - MX510 בבקשה תמהרו כי אני כבר רוצה לקנות את המחשב תנו לי סכום כמה שנמוך אבל אני חייב שהוא יתן קירור טוב מעוד כי צריך קירור טוב לא אבל OC או משהו כזה רק קירור טוב שיהיה שקט ושיתן הרבה כוח

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by Vladgi,

אני מתלבט בין שני המארזים הללו בינתיים אני נוטה לכיוון היפה יותר,גם מבחינת תכונות הקירור שלו מישהו יכל להאיר קצת את הנושא בשבילי?כי אני לא כל כך מבין בזה ואני צריך להחליף מארז דחוף עקב בעיית טמפ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by lawpower,

קניתי מחשב, מחר את האמת אני אוסף אותו, מפרט דיי נחמד אפשר לומר (בסביבות 8K) בכל מקרה, פתאום שמתי לב שלא בחרתי איזו מקלדת השאלה היא אם להשקיע רק משהו כמו 200 ש"ח באיזו מקלדת דוגמת לוג'יטק מדיה(או אופיס?) עלית (ELITE) או יותר - למשל ZBOARD שעולה איזה 300 ש"ח, או לדפוק השקעה רצינית ולקנות את ה לוג'יטק G15 שהיא ממש מדליקה אבל דיי יקרה - 450 ש"ח... אודה לתשובות מהירות כמובן שיש לי בבית איזו מקלדת ג'נרית... תודה

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by _dudi_,

הי אני לא מבין למה בסורקים הרזולוציה מחולקת לשתים לדוגמה: 600-1200 UP TO 19200 אז מה הרזולוציה 600-1200 או עד 19200 ???

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by seffi,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות סורק ויש לי כמה שאלות.. קודם כל איך האיכות של הסורקים במכשירים המשולבים לעומת סורקים שולחניים רגילים? בכל הקטלוגים / ZAP וכו מצויינית רק רזולוציית ההדפסה של המכשירים המשולבים ולא רזולוציית הסריקה. אני בעיקר צריך סורק לשם סריקת מסמכים, אבל אני רוצה שתהיה לי גם האופציה לסרוק תמונות באיכות סבירה פלוס. במידה ובסופו של דבר אלך על סורק שולחני עד כמה חשוב להוא יקבל מתח דרך חיבור ה USB ולא דרך שקע חשמל? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. Started by abnatan,

קניתי לפני שבוע כרטיס USB של חברת ST-LAB מדגם U163 עליו יש צ'יפסט של VIA, וניסיתי להתקין אותו במחשב הישן(P2 400 עם win98) חיברתי את הכרטיס בכל אחד מהסלוטים האפשריים, אבל לשווא-המחשב לא עלה בכלל, וכהוצאתי אותו הוא עלה כרגיל בקיצור החזרתי את הכרטיס לחנות ושאלתי אם יש אחד אחר שהם יכולים להציע, הם אמרו שזה היחיד שיש להם עכשיו אני בלי כרטיס, ולא יודע איזה לבחור ואם הוא יתאים לחומרה של המחשב למישהו יצא פה להתקין כרטיס USB 2 כלשהו על P2 וזה לא עשה בעיות? ואם כן איזה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני צריך גויסטיק למשחקים, בעיקר לכדורגל אחד על אחד משהוא לא יקר מידי (עד 300 ש"ח) תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by dennis14,

רציתי לשאול שתי שאלו תעל המארזים הבאים? 1) מה הי דעתכם/התרשמותכם מהם? 2) האם הם נותנים תמורה טובה למחירם? המארזים: א) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=3509 ב) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=11950 ג) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2880 ד) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=479

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by Holy,

בעיקרון הוא צריך להפעיל מחשב עם ספק גנרי של 400W (בקרוב ספק 480W של TT), מסך מאג 19 (לא חובה), סוויץ ומודם ADSL. לא יזיק אם יהיה לו גם הגנה על קו טלפון ורשת ראיתי כל מיני דגמים של advice אבל לפי מיטב ידעתי יש להם רק 2 שקעים ואני צריך 3-4. יש אפשרות לחבר להפ מפצל ואם זה מומלץ?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  24. כולם אומרים שהמארז הכי מומלץ הוא זה Compucase 6A19 Black - 0.8mm Steel - 1x120mm fan - NO PSU אבהל אני רוצה להבין למה הוא נחשב כזה טוב לכן יש לי כמה שאלות שאני רוצה שיענו לי עליהם 1. מה הקירור שלו והאם הוא מספיק מקרר ושקט למפרט למעבד פנטיום D930 + כרטיס מסך : ניוונה 7600GS וכו' 2. האם הוא בא עם ספק כוח והאם זה ספק כוח טוב או שצריך לקנות ספק כוח חדש שיבוא איתו (אני מתכנן מחשב בשביל משחקים כמו NFL 2006 וכו') 3. האם הוא הכי טוב לקנות בלי עוד קירור למעבד ובלי עוד ספק כוח ?(כמה הוא עולה?) בבקשה תענו לי כי זה ממש ממש חשוב לי לדעת את זה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by R3gM4n,

אני משחק הרבה במשחקי רשת ומתחיל לשחק בסימולטורים אשר לאט לאט מתחיל לעצבן לשחק בהם עם עכבר ומקלדת. אז אני פונה כאן אליכם להמליץ לי על ג'ויסטיק מקצועי שיחזיק הרבה זמן, שיש לו הרבה פונקציות ושיהיה לו סיבוב בציר Z... (כלומר גם על עצמו) חשוב ביותר העניין שהוא יחזיק הרבה זמן בשימוש מלא, כלומר בערך שנתיים שלוש. תודה רבה לכל העוזרים, אם צריך עוד משהו אני אוסיף.

• 7 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.