עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shimon956,

שלום לכולם תוכלו בבקשה לומר לי מה יותר טוב מבין שני הספקים OCZ ModStream Power Supply 520W Enermax Liberty 500W Active PFC תודה רבה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  2. מה ההבדל יש הבדל במראה? איזה חברות מייצרות כל אחד מהמחשבים?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by Regev,

האם כאשר עושים אוברקלוקינג למעבד של המחשב אז כשמדליקים את המחשב ה-BIOS נותן שם אחר למעבד??? לדוגמא: אם נעשה אוברקלוקינג למעבד PENTIUM 4 1.6GHZ והמהירות שתתקבל לאחר האוברקלוקינג תהיה 2.3Ghz ואז נדליק את המחשב מחדש, מה יהיה כתוב??? Intel Pentium 4 at 1600Mhz או Intel Pentium 4 at 2300Mhz?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  4. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות פאד לעכבר מיקצועי למישחקים כי אילה שמקהלים מהבנק נימאסו עליי יש לי עכשיו עכבר לייזר (G5 לוגיטק הדגם החדש ) ועל המישטח שלי הוא ממש גרועע ועל השולחן הוא קצת יותר טוב אבל הורס את כול העכבר מיתחת * הגבול של המחיר שלי הוא 80 שקל שזה גם מוגזם מאוד * שלא היה לי על השולחן שטיח המליצו לי על Steelpad QCK איך הוא מה אתם אומרים עליו ..... ואם הוא ממולצ אתם יכולים להביא לי לינקים שלו בכול מיני חנויות תןדה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by talikooo,

יש לי פאלם די ישן 3c והמסך שלו לא מגיב טוב הלחיצות לא מדויקות וצריך ללחוץ כמה פעים עד שתופסים את הלחיצה רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו או שתם זמנו של הפאלם בתודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. שלום, אשמח בבקשה לקבל ממי שיכול לתת דעה על הסט מקלדת ועכבר של לוגי'טק MX5000? (טוב\לא טוב- יתרונות\חסרונות - דעה כללית \ עצות....) כל דבר יתקבל בברכה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  7. אני רוצה לחבר מסך חיצוני + מקלדת ועכבר לנייד שלי. אידיאלית יהיה לחבר אותו ב USB או ב wireless (למרות שאין לי צורך מיוחד ב wireless ואני מניח שזה יהיה יקר יותר). חשוב לי שהוא יתאים גם למקינטוש וגם ל WIN, רצוי שהחיבור למסך יהיה DVI וגם איזה מפצל USB על ה docking station יהיו טובים. חיפשתי באינטרנט ויש מלא כאלה אבל אני מחפש המלצה ממישהו שיש לו משהו בסגנון או review מאתר שאפשר לסמוך עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by Slash87,

אהלן, יש לי לפ טופ של דל STUDIO 1535 אני מחפש עכבר קטן וטוב. אני מעדיף שהוא יהיה אלחוטי, זה לא קריטי אבל אם הרמה של שני עכברים זהה, אני מעדיף באותו מחיר אלחוטי. חשבתי על תקציב כמו 130 שקל בערך... וראיתי בדרך גם את 2 העכברים האלה...: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_2734&PHPSESSID=c5535510 העכבר התחתוןן ואת http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=694826 שעובד על בלוטות. אגב, אם אני משתמש בבלוטות של הנייד לעכבר, אני לא אוכל להשתמש בו להעברת קבצים בו זמנית? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. אני מחפש מארז TOWER או FULL TOWER פשוט, עם פאנל קידמי כמה שיותר פשוט לפרוייקט המודינג שלי. לא צריך ספק כוח ולא כלום. רק שיהיה שם מקום לכמה מאווררים. תקציב של 400 ש"ח אם מישהו יכול להביא לינק אז בכלל סבבה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by ofirl24,

שלום, אני רוצה לקנות מקלדת G15 ואני רוצה לחרוט\לצרוב עליה עברית.(אל תגידו לי שזה מקלקל את היופי שלה כי אמא שלי הטילה וטו על העניין ואם אין עליה עברית אני לא יכול לקנות אותה). אני מבקש שמישהו שחרט\צרב על המקלדת או מקלדת דומה בעלת backlight שיגיד לי בבקשה איפה הוא עשה זאת וכמה עלה לו (ואם אפשר אז שיעלה תמונה גם). תודה. עריכה : 3d7 , קראתי באשכול ישן שיש לך מקלדת כזו וצרבת עליה בעברית כתומה, כתבו שזה יצא מדהים, מחקו את התמונה אז אם אתה יכול להעלות אותה ולשלוח לי זה יהיה נחמד. (אם תראה את זה, אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית עדיין).

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. ;D

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  12. Started by Gangster,

שלום ! אני מחפש מדפסת עם מכונת צילום ופקס לעסק אם אתם יכולים להמליץ לי על מכשיר כלשהו אני לא מבין מה עדיף ליזר או משהו אחר תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  13. אני מתלבט בין: XEROX ,PHASER 3117 לבין BROTHER HL-2030 לכל אחת יש יתרונות וחסרונות מול השנייה. מה שמפחיד אותי ב - Brother זה שצריך להחליף גם טונר וגם תוף הדפסה, בעוד ב - xerox נדמה לי שזה בא ביחד. מצד שני טונר של Brother זול יותר. המעבד של Xerox מהיר יותר, יש להן אותו זיכרון, הרזולוציה של Brother טובה יותר. ניסיתי גם למצוא לשווא מידע בנוגע לתמיכה של חלונות ויסטה במדפסות האלה. לא מצאתי שום אזכור לדרייברים מתאימים לויסטה, זה עלול להוות בעיה ? מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by amir77a,

יש לי כרגע UPS של Gamatronic וותיק ועתיק מסוג On Line בעוצמה של 500VA (שרכשתי לפני 4-5 שנים מחברת הייטק שפשטה רגל וכרגע הגיע מסיבות שונות.). ה-UPS כיום משרת רק את המחשב + המודם אך אני רוצה שהוא ישרת את המחשב (מארז+ספק של Enermax - נדמה לי 350W) + מסך "20 + מודם. 1. מה ההבדל בתכל'ס בין Line Interactive ל- On Line? 2. האם לרמה של מחשב ביתי (המשרת עסק קטן) שווה להשקיע ב-UPS מסוג On Line? 3. האם קיימים הבדלי איכות בין UPS של Gamatronic לבין Advice? 4. ב-Gamatronic יש את דגם ה-750VA שעולה 500 ש"ח לערך אך מדובר ב-UPS מסוג Line Interactive, אך UPS מסוג On Line של החברה כבר מזנק למעל 2,000 ש"ח 5. ל-Advice יש UPS מסוג On Line (דגם PRP750) בעוצמה זהה של 750VA במחיר קצת יותר יקר של …

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by GQ4U,

מי שרכש לאחרונה את המוצר הנ"ל - הייתי רוצה לשמוע את ההתרשמות (רעש - קרור - תאורה ) בנוסף המלצות למארזים אחרים

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by daniel0089,

עריכה: מישהו יודע למה גם שאני משנה מקשים במשחק אז עדיין יש לי מעגל משותף? אשמח להסבר קטן על מעגלים משותפים ותשובה לשאלה שלמעלה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by ofer40,

היי יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק דגם MX700 אבל יש לי מקלדת ענתיקה ואני רוצה להחליף את המקלדת לאלחוטית. משום מה לקנות מקלדת לבד עולה יותר מלקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים. מכיוון שאין לי כוונה להחליף את העכבר אני חושב לקנות מקלדת אלחוטית כסט עם עכבר פשוט והשאלה שלי האם לא יהיו הפרעות מהמקלדת האלחוטית לעכבר וההיפך. האם אני יכול לקנות מקלדת אלחוטית ללא חשש. תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by Electric Boom,

שלום, אני רוצה להחליף ת'עכבר שלי ובאותה הזדמנות ת'מקלדת, אבל אין לי הרבה דרישות מהסט (זה לא הגיימר שמזדקן, זה הכיס שלו) אני רק רוצה שיהיה כמה שיותר נוח במחיר זול ככל האפשר.(נגיד עד 250 בערך) ראיתי שממליצים כאן בעיקר על ה-1000 או על EX110 , כשהאחרון נראה לי לא מי יודע מה כי העכבר שלו נראה די מעפן. ל-1000 יש עכבר דומה לשלי(הפשוטים הלבנים האלה, לא זוכר ת'שם) אבל כתוב בזאפ שהגלילה שלו עושה בעיות - אם אכן יש כזאת בעייה -- תקנו אותה כבר? נראה לי שאני מעדיף אלחוטי, זה לא כזה משנה כי גם ככה אין לי דרישה למרחקים גדולים(יהיו על השולחן צמודים למקלט כל הזמן) או לזמני סוללה מטורפים(לא שימוש אינטסיבי).כמו כן התלוננו כאן שהמקשים "קשים" במקלדת והיא לא טבעית - זה נכון? זה בעייתי להקלדות א…

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by kotel,

אם לארדיסק צריך ATA133 אז מה צריך בשביל ה-RAID?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by erans101,

שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת אני סטודנט ומדפיס בכמויות גדולות, כך שאני מחפש מדפסת שהיא חסכונית בדיו כמה שניתן. עדיף מדפסת צבעונית. יש המלצה למדפסת כזאת? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by orgo0126,

אני היום משתמש בg5 אבל הוא מתחיל לגסוס לי לי מחפש עכבר palm שיחליף אותו התקציב שלי הוא עד 350 ועד 60 שקל לפאד אני ישמח גם לחוות דעת על razor אימפרטור כי כרגע לפי מה שראיתי הוא הכי מתאים לי אבל עדין לא יצא לי לנסות אותו....

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  22. Started by dardanadg,

שלום, אני מתכוון להעמיס על הספק כוח שלי עוד יותר בזה שאני מוסיף רכיבים כגון לדים ומאווררים נוספים. לי יש ספק של 300 ורציתי לדעת אם הספק יעמוד בלחץ זה או שכדאי לקנות ספק יותר טוב .. עזרה ממי שיכול בבקשה דחוף תודה ???

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש, אלחוטי אופטי, בסביבות ה-200-300 במצב הכי גרוע. עכשיו הדברים החושבים לי לפי סדר יורד. 1. נח ומתלבש ליד. 2. מדויק ומהיר. 3. לפחות 5-6 כפתורים (שימושי כשלט) 4. צריכה נמוכה בסוללות עכשיו כעקרון ראיתי את ה-LOGITECH MEDIAPLAY ב-300 שקל שנראה מתאים לדרישותיי... רק השאלה היא האם הוא נח ומדויק חוץ מזה שהוא שלט... ז"א מישהו מכיר את העבר הזה יול להמליץ עליו ? אם הוא תועם לכל דרישותיי אני מוכן להשקיע 300 שקל במידה והוא שימושי רק כשלט והביצועים שלו הנוחות שלו לא טובים אני יסתפק בעכבר יותר זול של GENIUS בחצי מחיר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by Nihility,

שני מוצרים מעניינים: http://www.akihabaranews.com/en/news_details.php?id=15491 trackpad פצפון לשימוש עם לפטופים. נראה שיש לו 2 כפתורים + גלגלת. עריכה: ביקורת http://www.mobilewhack.com/genius-traveler-350-portable-trackball/ http://www.akihabaranews.com/en/news_details.php?id=15489 עכבר שנפתח לגיים פאד [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by maxxy,

מחפש המלצה על מדפסת צבע טובה, לא יקרה (גם טונרים לא יקרים) בשביל שימוש לא מרובה (להדפיס עבודות). המדפסת\סורק\פקס המשולב של HP שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים