עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ReDeOn,

אני רוצה לקנות או את זה http://www.extremepc.co.il/exlmarket2/product-info-ext2/453.7.html או את זה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051858 עכשיו אני לא יודע מה בדיוק לקחת כי הראשון הוא של חברת Microsoft והוא יותר מוכר ונראה איכותי... השני החברה שלו לא מוכרת, הוא נראה טוב והוא יחסית די זול והראשון והשני אין לי מושג מה סדר הגדול שלהם עם למישהו יש מושג אז שיגיד לי... מקווה שתהנו במהרה ותגידו לי בבקשה מי יותר טוב ומה יותר כדאי

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  2. רציתי לקבל המלצות... השימושים יהיו GPS, סינכרון עם Outlook דרך רשת אלחוטית, רצוי מאוד גם אופיס. כמו כן, רצוי BlueTooth כדי להשתמש בו בתור אוזנייה אלחוטית לפלאפון (לחבר אליו אוזנייה, הבנתי שאפשר לעשות את זה). כמו כן, לא יזיק אם הוא יוכל לנגן MP3 ולהראות תמונות. תודה

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  3. אני רוצה לחבר מסך חיצוני + מקלדת ועכבר לנייד שלי. אידיאלית יהיה לחבר אותו ב USB או ב wireless (למרות שאין לי צורך מיוחד ב wireless ואני מניח שזה יהיה יקר יותר). חשוב לי שהוא יתאים גם למקינטוש וגם ל WIN, רצוי שהחיבור למסך יהיה DVI וגם איזה מפצל USB על ה docking station יהיו טובים. חיפשתי באינטרנט ויש מלא כאלה אבל אני מחפש המלצה ממישהו שיש לו משהו בסגנון או review מאתר שאפשר לסמוך עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by AMIT_MEG,

רציתי לדעת איזה מקלדת יותר טובה logitech g15 או המקלדת Saitek PK17U לינק: http://www.saitek.com/uk/prod/cykey.htm תודה רבה לעורים

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by אוריגמיש,

על מחשב חזק מחובר לרשת ה NGN (עם Upload של 800KB) יש שימוש במצלמת הרשת בסקייפ, מציגה את תמונת הווידאו בהילוך איטי.. הכוונה היא שהצד השני רואה אותנו ב Slow Motion, וגם אנחנו רואים את עצמינו בתמונה שזזה באיטיות (את הצד השני אנחנו רואים תקין). מה יכול להיות הגורם לכך ? אשמח לקבל המלצה למצלמת רשת סבירה.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  6. שלום לכולם , לפני שבועיים הזמנתי את המקלדת הזו : שם החנות נערך, אין לדבר על חנויות בפורום לחיוב או לשלילה. - ד"ר נוב לאחר יומיים קיבלתי אותה בדואר רשום , וכשפתחתי אותה , במקלדת היה שבור לחצן ה H ולאחר הרבה מאמצים הצלחתי לסדר אותו , למרות שהוא עדיין עקום קצת. בנוסף ,המשדר האלחוטי היה חסר!!! וממש התבאסתי , יצרתי קשר עם החברה , והם הופתעו (עאלק) , וכל יום אומרים לי שיבדקו ויחזרו אליי מחר , מתקשר להם כל יום! כל יום ואותה תשובה! אני לא יודע מה לעשות.. מאיפה ניתן להשיג משדר כזה בנפרד? אפשר לבנות אחד? מה אפשר לעשות במקרה כזה??

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Started by globex,

למי שיש נסיון עם מערכות אל פסק למחשב ביתי - מה נחשב למומלץ? מה דעתכם על אל פסק EVERPOWER 1000VA

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by shimronfio,

אפשר לשלוט ב-DPI של ה-death באמצע משחק? משהו דומה לHabu ? אני מתכנן לקנות ואני לא יודע אם יותר משתלם לי לקנות habu במקום ?

9. Started by Idom,

היי רציתי לדעת האם יש מכשיר אלחוטי אמין וטוב היום בשוק שיודע להעביר וידאו באלחוט?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by ofer40,

היי יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק דגם MX700 אבל יש לי מקלדת ענתיקה ואני רוצה להחליף את המקלדת לאלחוטית. משום מה לקנות מקלדת לבד עולה יותר מלקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים. מכיוון שאין לי כוונה להחליף את העכבר אני חושב לקנות מקלדת אלחוטית כסט עם עכבר פשוט והשאלה שלי האם לא יהיו הפרעות מהמקלדת האלחוטית לעכבר וההיפך. האם אני יכול לקנות מקלדת אלחוטית ללא חשש. תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. היי חברים. אני צריך מדפסת לשימוש פעם ב.. לא בשותף ביום יום. אשמח להמלצה +חנות זולה. תודה מראש לעוזרים. נ.ב מה שחשוב לי זה הדיו השחור צבעוני פחות.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  12. Started by אוריפ,

שלום! אני צריך עזרה בקניית מארז ללא ספק כוח ומאוררים. המארז לא צריך להיות יפה בכלל, כי הוא תקוע באיזה מקום שבקושי רואים אותו! המארז צריך לכלול מקום ל-2-3 מאוררים לא כולל זה של הספק. המאוררים צריכים להיות טובים ושקטים (אני מעדיף שקט על ביצועים). למעבד (פנטיום 4 2.4 ג'יגה הרץ) אני צריך מאורר טוב שיספיק לOC קל-בינוני (עדיף שהמאורר יבוא עם משחה תרמית כי לי אין...). כל העסק של המארז ו2-3 המאוררים עד 400 ש"ח. למעבד (+משחה תרמית אם יש צורך) מוקצבים 100-150. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by orgo0126,

אני היום משתמש בg5 אבל הוא מתחיל לגסוס לי לי מחפש עכבר palm שיחליף אותו התקציב שלי הוא עד 350 ועד 60 שקל לפאד אני ישמח גם לחוות דעת על razor אימפרטור כי כרגע לפי מה שראיתי הוא הכי מתאים לי אבל עדין לא יצא לי לנסות אותו....

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  14. Started by lib1,

אהלן אנשים! אני מעוניין לקנות מדפסת (דיו) משולבת עם סורק (ואם אפשרת שתשמש גם כמכונת צילום) עד למחיר של 450 שח! הכי חשבו שהדיו לא יהיה יקר יש המלצות? בתודה מראש...

15. שלום, אני רוצה לקנות עכבר חדש, אלחוטי אופטי, בסביבות ה-200-300 במצב הכי גרוע. עכשיו הדברים החושבים לי לפי סדר יורד. 1. נח ומתלבש ליד. 2. מדויק ומהיר. 3. לפחות 5-6 כפתורים (שימושי כשלט) 4. צריכה נמוכה בסוללות עכשיו כעקרון ראיתי את ה-LOGITECH MEDIAPLAY ב-300 שקל שנראה מתאים לדרישותיי... רק השאלה היא האם הוא נח ומדויק חוץ מזה שהוא שלט... ז"א מישהו מכיר את העבר הזה יול להמליץ עליו ? אם הוא תועם לכל דרישותיי אני מוכן להשקיע 300 שקל במידה והוא שימושי רק כשלט והביצועים שלו הנוחות שלו לא טובים אני יסתפק בעכבר יותר זול של GENIUS בחצי מחיר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  16. אני צריך מסך בגודל 19 אינץ' גם שטוב לעיניים, גם שטוב מבחינת צבעים, כי אני מעצב גרפי, שיהיה טוב ולא יקר מדיי, אני בהתחלה חשבתי על זה... ואני עדיין חושב עליו : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10328 מפני שהנתונים שלו מדהימים... אשמח לדיון נחמד, עכשיו, יש לי עוד שאלה, יש גם את המסך הזה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10332 וברוטר אמרו לי שע"פ הנתונים שלו אני לא אראה כ"כ הרבה הבדלים, ושכדאי ללכת על הראשון שהצגתי. עכשיו, עוד התלבטות עלתה לי, האם לקחת את אותו המסך כמו הראשון שהצגתי כאן - עם אותם המאפיינים רק בגודל 17 אינץ' במחיר של 1600 שקלים, מה דעתכם חברים, עוד 400 שקלים מצדיקים עוד 2 אינץ' ? תודה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by Or ei,

לפני שאתם מתנפלים עשיתי חיפוש ראיתי כבר ת'רד דומה בעבר אבל הפאטצ' לא עזר יש עוד דרך חוץ מהפאטצ'?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  18. שלום לכולם . יש באפשרותי לרכוש כרטיס מסך של חברת PINE Excalibur GeForce2 Titanium AGP 4X 64/32M DDR w/ LCD-out+TV-out new! השאלה שלי איך הכרטיס מסך הנ"ל ואיך החברה הזאת בכלל אני מאוד מרוצה מהמודמים שלהם שמבוססים על ציפים של ESS השאלה איך הם בתחום ..בלי להשוות עם כרטיסים של יצרנים מובילים כי אני חושב שהתחום מחירים הנ"ל קצת שונה הכרטיס הנ"ל ב 125 $ בארץ

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by talikooo,

יש לי פאלם די ישן 3c והמסך שלו לא מגיב טוב הלחיצות לא מדויקות וצריך ללחוץ כמה פעים עד שתופסים את הלחיצה רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו או שתם זמנו של הפאלם בתודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by artifakt,

עכבר לגיימרים בתקציב 150. תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/18972-18972-238444-410635-410635-3390945-3571342.html קישור לאתר שלהם מצוין שהמדפסת עובדת עם WIN2000 האם יש סיכוי שהיא תעבוד עם 98 ??? (אשמח מאוד לעזרה) תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by ofirl24,

שלום, אני רוצה לקנות מקלדת G15 ואני רוצה לחרוט\לצרוב עליה עברית.(אל תגידו לי שזה מקלקל את היופי שלה כי אמא שלי הטילה וטו על העניין ואם אין עליה עברית אני לא יכול לקנות אותה). אני מבקש שמישהו שחרט\צרב על המקלדת או מקלדת דומה בעלת backlight שיגיד לי בבקשה איפה הוא עשה זאת וכמה עלה לו (ואם אפשר אז שיעלה תמונה גם). תודה. עריכה : 3d7 , קראתי באשכול ישן שיש לך מקלדת כזו וצרבת עליה בעברית כתומה, כתבו שזה יצא מדהים, מחקו את התמונה אז אם אתה יכול להעלות אותה ולשלוח לי זה יהיה נחמד. (אם תראה את זה, אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית עדיין).

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by nim901,

אז זה מגיע עם ספק? ואם אפשר חוות דעת לגבי המארז והספק, המארז מבחינת אוירור והספק מבחינת הרעש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  24. אז ככה יש לי רעיון כלשהוו והוא מצריך מארז שחור ישר חשבתי על המארזים של Compucase - HEC יש לי שאלהה מה כדאי יותר ( לא להתייחס לספק שמגיע) את הסוג הזה : CI-6A19 או הסוג הזה : CI-6919 אני יודע שהשני הוא Super Mid Tower , יותר גבוהה אבל שראיתי תמונות הוא בפנים לא אלומיניום והראשון בפנים אלומיניום מה כדאי יותר ?

• 8 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים