ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
על מחשב חזק מחובר לרשת ה NGN (עם Upload של 800KB) יש שימוש במצלמת הרשת בסקייפ, מציגה את תמונת הווידאו בהילוך איטי.. הכוונה היא שהצד השני רואה אותנו ב Slow Motion, וגם אנחנו רואים את עצמינו בתמונה שזזה באיטיות (את הצד השני אנחנו רואים תקין). מה יכול להיות הגורם לכך ? אשמח לקבל המלצה למצלמת רשת סבירה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש לאבא שלי מדפסת למשרד שלו.. מה עדיף לייזר או רגי ממליצים לו לייזר אבל ראיתי שזה שחור לבן! מה שווה לבזבז 1000 שקל על שחור לבן אם אפשר לקנות צבעוני? מה אתם חושבים כדי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב אקבל x800GTO באפיק agp, המפרט שלי: פנטיום 4 3.0 ht גיגה זכרון (2כפול512) לוח אביט as8-v צורב דיוידי,כונן קשיח 160 גיגה wd וספק גנרי מksp שעל המדבקה כתוב " מקסימום 300 320 380. אתם חושבים שהספק יזייף על החלפת הכרטיס מ5200 לx800gto? בתודה מראש,דן.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אפשר לשלוט ב-DPI של ה-death באמצע משחק? משהו דומה לHabu ? אני מתכנן לקנות ואני לא יודע אם יותר משתלם לי לקנות habu במקום ?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
חבריה שלום :s05: יש המון הצעות לרכש מדפסות משולבות אשמח לקבל מנסיונכם המלצה אשמח לקבל המלצה לסדר גודל של 400-500 ש"ח האם בשכלול ההמלצה יש מחיר המחסניות של הצבעים אשמח לקבל תגובה בברכה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אוקי , אני צריך סט אחד למחשב שיש לי.. הדרישות הם מקלדת כמה שיותר קטנה ונוחה.. יש עדיפות שלא תהיה שחורה.. אבל זה לא חובה... בנוגע לעכבר זה פחות חשוב הסט השני קצת יותר בעייתי , הוא ל HTPC שיש לי בבית , אני צריך למרחק של 6 מטר בערך .. פחות חשוב כמה המקלדת נוחה או הצבע שלה.. אבל חשוב שהיא תקלוט בצורה סבירה ממרחק של 6 מטר.. כנ''ל גם העכבר.. לא החלטתי כמה אני רוצה להשקיע על כל אחד מהסטים האלה , אני מעריך שזה בערך 500 ש''ח שניהם.. אם ייצא פחות אז זכינו.. אם לא אז בקטנה :} תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת מחשב כזאת: מעבד I7 920 2.6 GHz לוח אם GAEX58UD3R של gigabyte כרטיס מסך GTX 260 זכרון 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel אני צריך להתאים ספק שיהיה טוב ואמין וגם מארז מארז פחות חשוב ובכלל על על המפרט עם יש בו איזה צוואר בקבוק
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת חדשים למחשב עכשיו ההורים שלי הציעו את זה אחרי שהם ראו מה המצב של המקלדת שלי (הם משלמים) ואני לא רוצה לשזה יעלה הרבה. אז יש שתי אפשרויות: האחת, לקנות סט מולטימדיה שמחירו לא יעלה על 180 ש"ח. והשניה, שההורים שלי יקנו לי מקלדת מולטימדיה עד 120 ש"ח ואת העכבר בנפרד. אז אני לא יודע כמה צריך לעלות עכבר חדש אבל אני רוצה עם הכפתורים האלה בצד לאינטרנט. הייתי עד אתמול על עכבר פשוט של TEAK או איך שקוראים לזה פשוט הכיתוב כבר נמחק מהעכבר שעלה לי לפני 3 שנים 50 ש"ח, ואתמול החלפתי לעכבר של HP שאמור להיות יותר טוב והוא ממש אבל ממש לא, להיפך, הוא פחות מדוייק ולפעמים יש לו דיבוק... (לא שילמתי עליו גרוש) אבל הוא מעצבן אותי אז בגלל זה אני רוצה אחד חדש. * שני העכברים אופט…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
העכבר השחור יותר נוח הבנתי מהאפור האם זה נכון ? ואם יש לעכבר חיישן שעם לא נוגעים בו זמן מסויים הוא נכנס להשהייה? חוסך סוללה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף ת'עכבר שלי ובאותה הזדמנות ת'מקלדת, אבל אין לי הרבה דרישות מהסט (זה לא הגיימר שמזדקן, זה הכיס שלו) אני רק רוצה שיהיה כמה שיותר נוח במחיר זול ככל האפשר.(נגיד עד 250 בערך) ראיתי שממליצים כאן בעיקר על ה-1000 או על EX110 , כשהאחרון נראה לי לא מי יודע מה כי העכבר שלו נראה די מעפן. ל-1000 יש עכבר דומה לשלי(הפשוטים הלבנים האלה, לא זוכר ת'שם) אבל כתוב בזאפ שהגלילה שלו עושה בעיות - אם אכן יש כזאת בעייה -- תקנו אותה כבר? נראה לי שאני מעדיף אלחוטי, זה לא כזה משנה כי גם ככה אין לי דרישה למרחקים גדולים(יהיו על השולחן צמודים למקלט כל הזמן) או לזמני סוללה מטורפים(לא שימוש אינטסיבי).כמו כן התלוננו כאן שהמקשים "קשים" במקלדת והיא לא טבעית - זה נכון? זה בעייתי להקלדות א…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי אותם שנה וחצי בערך, היום פתאום הרמקול הימני הפסיק לעבוד. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, בחיפוש שלי אחר ספק מצאתי את הדבר הבא... מישהו מוכן להגיד לי מה זה? (האנגלית שלי פאקק). http://www.ocztechnology.com/products/power_management/ocz_ddr_booster_diagnostic_device
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק כוח עד 160ש"ח, (אני יודע שבכזה מחיר אני מקבל את הספק הכי פשוט, אבל עדיין יש כל מיני חברות, למישהו יש המלצה?) תודה מראש, גונזילה ---------------------- ואני מצטער על הכותרת הלא עניינית שלי מההודעה הקודמת
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! האם יש פה מישהו שיש לו את הסורק HP 3500c , ויכול לתת לי את מידותיו? (אורך, רוחב גובה) חיפשתי באתר היצרן אבל לרוע המזל זה באינצ'ים... תודה!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הי אני לא מבין למה בסורקים הרזולוציה מחולקת לשתים לדוגמה: 600-1200 UP TO 19200 אז מה הרזולוציה 600-1200 או עד 19200 ???
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה להיפטר מהחוטים לחבר שלי יש מקלדת כזאת של מיקרסופט שחוציה לשניים לכתיבה עיוורת אחלוטית התאהבתי בכזה דבר אבל היא עולה 600 ואני רוצה משהו בה 300 ככה אלחוטי וצבע שחור ........ יש מקלדת מזה יפה אבל אני לא יודע את השם שלה בבקשה מישהו יכל להביא לי ליניקים לקנות מהאינטרנאט את המקלדת . או את השם המלא עם תמונה .
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.... אני אשמח ללינקים אם אפשר יש אפשרות גם בארה"ב (אבא שלי נוסע הרבה ויש לו משרדים שם שישלחו לי לארץ)
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש באפשרותי לרכוש כרטיס מסך של חברת PINE Excalibur GeForce2 Titanium AGP 4X 64/32M DDR w/ LCD-out+TV-out new! השאלה שלי איך הכרטיס מסך הנ"ל ואיך החברה הזאת בכלל אני מאוד מרוצה מהמודמים שלהם שמבוססים על ציפים של ESS השאלה איך הם בתחום ..בלי להשוות עם כרטיסים של יצרנים מובילים כי אני חושב שהתחום מחירים הנ"ל קצת שונה הכרטיס הנ"ל ב 125 $ בארץ
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם כאשר עושים אוברקלוקינג למעבד של המחשב אז כשמדליקים את המחשב ה-BIOS נותן שם אחר למעבד??? לדוגמא: אם נעשה אוברקלוקינג למעבד PENTIUM 4 1.6GHZ והמהירות שתתקבל לאחר האוברקלוקינג תהיה 2.3Ghz ואז נדליק את המחשב מחדש, מה יהיה כתוב??? Intel Pentium 4 at 1600Mhz או Intel Pentium 4 at 2300Mhz?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
מוצר מצויין , שישנה בעיה אחת שאני נתקלתי בה: יש לי מחשב MAC G4 ובכל פעם שהכנסתי את המוצר ל שקע ה USB הG4 שלי קפא לחלוטין , בכלנית לא ידעו לענות לי לגבי הבעיה. הפתרון היחיד שאני מצאתי זה להפסיק את הFile Sharing לפני שמחברים את הDiskOnKey
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
הודעה פרטית!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי צורב RICHO 7163A כל פעם שאני מכניס דיסק לכונן הוא טוען אותו בלי הפסקה ולא ניתן להפעיל את הדיסק או לצרוב איתו
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
Mushkin 256MB High Performance DDR SDRAM 222 266MHZ האם הזיכרון הנ"ל טוב וכמה הוא אמור לעלות
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמשווה וממליץ על מחשבים ניידים! (משהו כמו האתר הזה, רק שמתמקד בניידים - ישראלי או זר, לא משנה...) מישהו מכיר? יודע? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה! דרור :smoke:
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-