ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
הי חברה מדפסת HP 840 מודיע לי שחסר נייר ולא מדפיסה. בפועל יש נייר במדפסת. מה יכולה להיות הסיבה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מוצר מצויין , שישנה בעיה אחת שאני נתקלתי בה: יש לי מחשב MAC G4 ובכל פעם שהכנסתי את המוצר ל שקע ה USB הG4 שלי קפא לחלוטין , בכלנית לא ידעו לענות לי לגבי הבעיה. הפתרון היחיד שאני מצאתי זה להפסיק את הFile Sharing לפני שמחברים את הDiskOnKey
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום! ברשותי שני מדפסות האחת HP959C שמשרתת אותי נאמנה והשניה xerox 750 משו כזה, לא זוכר לגמריי - של אחותי היא עושה המון בעיות, והחלטנו להחליפה חישפתי מדפסת כמו שלי (ככה אפשר לקנות שניים מכל ראש דיו כל פעם ויעשו לנו הנחה) אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותן יותר אז אני בא אליכם ושואל איזה כדאי לקנות? (וסוגיה שמעניינת אותי, האם HP עדין הכי טובים בשוק? הם הכי יקרים מבחינת דיו זה בטוח.) הקריטריונים הם שלא תזלול דיו ושתיהיה אמינה ושתיהיה זולה עד כמה שאפשר ושההתקנה תיהיה פשוטה מהירות הדפסה, איכות (לא הולכים להדפס תמונות, סה"כ מסמכים), וגודל ורעש ממש לא משנים תודה!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, זה בעיקר בכדי לעבוד עם נייד על מיטה. אני מתלבט בין שלושה דגמים Logitech Marble Mouse Logitech Trackman Wheel Microsoft Trackball Optical תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת G15 ואני רוצה לחרוט\לצרוב עליה עברית.(אל תגידו לי שזה מקלקל את היופי שלה כי אמא שלי הטילה וטו על העניין ואם אין עליה עברית אני לא יכול לקנות אותה). אני מבקש שמישהו שחרט\צרב על המקלדת או מקלדת דומה בעלת backlight שיגיד לי בבקשה איפה הוא עשה זאת וכמה עלה לו (ואם אפשר אז שיעלה תמונה גם). תודה. עריכה : 3d7 , קראתי באשכול ישן שיש לך מקלדת כזו וצרבת עליה בעברית כתומה, כתבו שזה יצא מדהים, מחקו את התמונה אז אם אתה יכול להעלות אותה ולשלוח לי זה יהיה נחמד. (אם תראה את זה, אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית עדיין).
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי צג של dvd עם 30 פינים למתה ואני רוצה לחבר אותו למחשב עם אפשר ועם לא אז לעושות איתו משהוו תודה לעוזרים :yelclap: תמונות התמונה האחרונה זה משהו אחר רק רציתי לישאול עם זה lcd טוב
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אין לי ממש מושג מזה אני יודע שזה שומר על המחשב מפני נפילות מתח, השאלה אם בכל מחשב יש את זה ואם אני מרכיב מפרט אני חייב לכלול את זה?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם יש יש סט של מיקרוסופט של מקלדת ועכבר אלחוטיים דגם מולטימדיה קיבורד 1.1 השאלה שלי היא עד כמה זמן מחזיקה הבטריה גם במקלדת וגם בעכבר והאם יש איזושהיא דרך לחסוך בבטריה ע"י שימוש נכון בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת ליזר שחור ולבן, חובה לאפשרות הדפסה דו-צדדית אוטומטית (בלי שצריך להכניס את הדפים הפוכים) לא משנה לי מהירות. עדיפות למדפסת עם חיבור רשת לנתב. עדיפות למחיר עד 1000 שח, (אם אפשר בכלל)
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.supermicro.com/PRODUCT/Chassis/SC760.htm חברה לא מוכרת , מייצרת לוחות אם ומארזים , המארז שלהם נראה ממש טוב למשהוא יש ניסיון איתם או מכיר ? את המארז אפשר להשיג בארץ ( ולא יד שניה )
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אפשר לשלוט ב-DPI של ה-death באמצע משחק? משהו דומה לHabu ? אני מתכנן לקנות ואני לא יודע אם יותר משתלם לי לקנות habu במקום ?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אם יש למישהו ניסיון איתה תגידו לי או הוא טוב או רע הם מיצרים ספק בהתאמה אישית
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי חברים. אני צריך מדפסת לשימוש פעם ב.. לא בשותף ביום יום. אשמח להמלצה +חנות זולה. תודה מראש לעוזרים. נ.ב מה שחשוב לי זה הדיו השחור צבעוני פחות.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני משחק הרבה במשחקי רשת ומתחיל לשחק בסימולטורים אשר לאט לאט מתחיל לעצבן לשחק בהם עם עכבר ומקלדת. אז אני פונה כאן אליכם להמליץ לי על ג'ויסטיק מקצועי שיחזיק הרבה זמן, שיש לו הרבה פונקציות ושיהיה לו סיבוב בציר Z... (כלומר גם על עצמו) חשוב ביותר העניין שהוא יחזיק הרבה זמן בשימוש מלא, כלומר בערך שנתיים שלוש. תודה רבה לכל העוזרים, אם צריך עוד משהו אני אוסיף.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. אנא המליצו על שתי מדפסות: אחת הזרקת דיו ואחת לייזר במחיר הנ"ל. לא נחוצה לי מדפסת משולבת המדפסת היא לשימוש משרדי לא מאוד מסיבי. עדיין לא החלטתי עם אני רוצה גם צבעוני ולכן אבקש המלצה גם ללייזר. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפני שאני יתחיל לשגע את כל העולם יש לי שאלה: יש מקומות שמפתחים בהם תמונות מכרטיסי זיכרון (כמו תמונות רגילות)? איפה? כמה זה עולה?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם תוכלו בבקשה לומר לי מה יותר טוב מבין שני הספקים OCZ ModStream Power Supply 520W Enermax Liberty 500W Active PFC תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ומה עדיף או שזה לא משנה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5212 תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
האם יכול להיות שייצא דבר כזה? כי אם כן אני מאוד מצפה לו... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
ראיתי שיש מקלדות מעוצבות חדשות לגיימרים כמו Logitech G13 וגם Saitek Cyborg Command Unitבשילוב עם עכבר האם מישהו התנסה עם זה?יש המלצות?עדיף מגיימפאד?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו את הגוסטיק Logitech Momo Force אני מעוניין לקנות את ההגה הכי טוב שיש היום להשיג בארץ רציתי לדעת אם ההגה הנ"ל מתאים לקריטריונים?? ואם לא אז איזה הגה נחשב להכי טוב כיום??
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות או את זה http://www.extremepc.co.il/exlmarket2/product-info-ext2/453.7.html או את זה http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1051858 עכשיו אני לא יודע מה בדיוק לקחת כי הראשון הוא של חברת Microsoft והוא יותר מוכר ונראה איכותי... השני החברה שלו לא מוכרת, הוא נראה טוב והוא יחסית די זול והראשון והשני אין לי מושג מה סדר הגדול שלהם עם למישהו יש מושג אז שיגיד לי... מקווה שתהנו במהרה ותגידו לי בבקשה מי יותר טוב ומה יותר כדאי
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום , בן דוד שלי ביקש שאני ימליץ לו איזה מתאם בלוטות (BlueTooth) לקנות , אך היות ועדיין לא יצא לי להשתמש בכזה דבר אז אני לא מבין כלכך בזה מישהו יכול להמליץ לי על אחד ולהסביר את ההבדלים והשוני אם יש בין המתאמים ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מתנה לחבר - אוזניות טובות למוזיקה ומשחקים עם כבל ארוך. התקציב הוא עד 300 ש"ח, וזה צריך להיות מרשת גדולה ברחבי הארץ (באג, אופיס דיפו) לפתק החלפה. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-