עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zini1,

אני מעוניין לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים שתנאי העבודה הם 4-5 מטר מרחק מהמחשב והעכבר צריך לעבוד על משטח לא חלק (מזרון מתחת לשמיכה).

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by nim901,

אז זה מגיע עם ספק? ואם אפשר חוות דעת לגבי המארז והספק, המארז מבחינת אוירור והספק מבחינת הרעש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  3. אני מתלבט בין: XEROX ,PHASER 3117 לבין BROTHER HL-2030 לכל אחת יש יתרונות וחסרונות מול השנייה. מה שמפחיד אותי ב - Brother זה שצריך להחליף גם טונר וגם תוף הדפסה, בעוד ב - xerox נדמה לי שזה בא ביחד. מצד שני טונר של Brother זול יותר. המעבד של Xerox מהיר יותר, יש להן אותו זיכרון, הרזולוציה של Brother טובה יותר. ניסיתי גם למצוא לשווא מידע בנוגע לתמיכה של חלונות ויסטה במדפסות האלה. לא מצאתי שום אזכור לדרייברים מתאימים לויסטה, זה עלול להוות בעיה ? מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  4. אני מחפש להחליף את הספק הג'נרי שיש לי ב-HTPC לאחד שקט, עקב העובדה שאני אשתמש בו הרבה בקרוב, וכל המחשב עובר השתקה. המארז הוא Coolermaster ATC-620 Aluminium. עכשיו כבר יש לי ספק 400W של זלמן למחשב אחר, והוא אמור להיות שקט, אבל לדעתי הוא לא שקט לחלוטין (למרות שה-HTPC לא ישב כל כך קרוב אלי בכל מקרה). הספק שאני מעוניין בו - Thermaltake 410W: http://www.thermaltake.com/purepower/W003536.htm סה"כ העיצוב שלו נראה דיי חכם, זהה לספק של Nexus וזול ממנו משמעותית (בהנחה שאם nexus אז אזמין מחו"ל). מאוורר 120 מ"מ שמגיע למקסימום של 2000RPM, אני מניח שזה ב-LOAD, ושבד"כ הוא יהיה שקט יותר מ-21dBA (אם כי ל-TT בד"כ המדדים אינם מדוייקים במיוחד). במארז שלי אני אצטרך לשים אותו הפוך כי זה מארז De…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by WarMachine,

אני טס לתאילנד בקרוב ובדקתי בנוגע לכמה פלאפונים ואני די רוצה ללכת על הטלפון הזה, השאלה שלי היא אם הוא בכלל פועל בארץ ברשת של סלקום או אורנג' ואם הוא בכלל סים פרי, לא מצאתי על הנושאים האלה כל כך מידע ברשת, ככה שמי שיכול לעזור זה יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by x-dude,

אני מחפש בנרות edge card extender שיש לו מרווח בין הפינים של 1mm,חיפוש בגוגל מעלה כמה אתרים אבל ממש מבולגנים שקשה לחפש בהם את הדבר הספציפי שאני מחפש,אז אם מישהו מכיר אתר (מעדיף כמה שיותר אתרים) שמוכר\מייצר דברים כאלו,אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  7. יש לי לוח ASUS P4P800 דה לוקס שזה תומך גם ב-USB 2.0 , חיברתי PORT HUB USB 2.0 (כולל ספק זרם), איך אני יכול לדעת שהוא באמת מזוהה USB 2.0 , יש תוכנה שאני יכול לראות את זה או בדיקה כל שהיא ?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by zoman,

האם מישהו מכיר את המארז הבא ויכול לתת לי חוות דעת לגביו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4377 ? איוורור ? תמורה עבור מחיר? ובכללי יחסית למארזים אחרים?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  9. יש טלפון סלולרי שיש לו יציאת אודיו? שאפשר לחבר אותו למחשב ולהקליט? היציאה לאוזנית למשל אבל הקטע הוא שכאשר היא מחוברת למשהו אז אי אפשר לשמוע בטלפון עצמו בקיצור מה אני צריך לעשות בשביל להקליט שיחת טלפון סלולרית איזה מכשיר הכי יתאים לי בשביל זה (מאלה שיש בארץ ואני לא אצטרך למשכן תבית בשביל לקנות אותם)?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  10. <אין פרסום חינם> אם לא, למה?? תודה לכל העוזרים...

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by missT,

מעוניינת לקנות אולי את הדגם הנ"ל. ממליצים? חסרונות, יתרונות....

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  12. שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by orgo0126,

אני היום משתמש בg5 אבל הוא מתחיל לגסוס לי לי מחפש עכבר palm שיחליף אותו התקציב שלי הוא עד 350 ועד 60 שקל לפאד אני ישמח גם לחוות דעת על razor אימפרטור כי כרגע לפי מה שראיתי הוא הכי מתאים לי אבל עדין לא יצא לי לנסות אותו....

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  14. אוקי אז דבר ראשון האל פסק של חברת ADVICE דגם E-320 יושב עליו מסך 17 אינץ של LG מחשב: סלרון 2400 לוח אסוס הרדיסק 80 גיגה 8 מגה באפר צורב 2 מאוררי סמארט פאן חזקים מאורר למעבד ספארק 7+ חזק כרטיס מסך MX440 מאורר ג'נרי מאורר מעבד 70מ"מ מתוצרת SPIRE וקטודה כחולה! הכל בסדר עד שהתחלתי אוברקלוקינג באובקלוק, כל טסט שהייתי מריץ שמעמיס על המעבד אפילו קצת (גם ב PCMARK וגם ב 3DMARK) האל פסק התחיל לצפצף בצורה היסטרית מה זה יכול להיות? באדוויס אומרים לי שזה תוצאה של עומס יתר, אבל האם אוברקלוקינג למעבד (אפילו בלי העלאת מתח!) יכול לגרום לזה? תודה. עריכה: אה כן ואדוויס הציעו לי שידרוג למכשיר אם אני מביא את המכשיר שלי + 650 שקל אני מקבל את הדגם PR-600 מה אתם אומרים? שווה לי?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by gggilad13,

איפה (אם בכלל) מוכרים בארץ ג'וייסטיקים של SAITEK? (בעיקר את הX45 והX52)

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by Regev,

האם כאשר עושים אוברקלוקינג למעבד של המחשב אז כשמדליקים את המחשב ה-BIOS נותן שם אחר למעבד??? לדוגמא: אם נעשה אוברקלוקינג למעבד PENTIUM 4 1.6GHZ והמהירות שתתקבל לאחר האוברקלוקינג תהיה 2.3Ghz ואז נדליק את המחשב מחדש, מה יהיה כתוב??? Intel Pentium 4 at 1600Mhz או Intel Pentium 4 at 2300Mhz?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  17. האם כדאי להחליף FSP 400w GLN שעולה 380 שקל ב ENERMAX LIBERTY 400W שעולה 530 שקל זאת אומרת להוסיף 150 שקל ולקבל את האנרמקס? הסיבות שמצאתי שכדאי להחליף זה כי זה אנרמקס! יש לו סליבינג... והוא מודולרי...

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by Michael,

יש לי ספק שכתוב עליו MLT 400W ולמטה כתוב בקן איפושהו LG tech. כרגע יש אצלי הרבה דברים במערכת והכל פועל טוב. (נדמה לי). 1. האם ספק גרוע או לא יציב יכול להיות סיבה לאי מימוש מירב הפוטנציאל הגלום במערכת? 2. האם הוא ג'נרי?? (מה זה לעזאזל ג'נרי? חברה? כינוי לחרא של ספקים?). 3. הוא יהיה מסוגל לשאת OC של המעבד מ2500 ל3200? תודה מראש. עריכה: כשאני מכניס את הכבל של החשמל של המחשב (הכבל מהספק לשקע, כבל של קומקום כזה) יש הבזק של חמשל, אפילו הבזק דיי גדול.. ולפני כמה רגעים גם המארז חישמל אותי..מה זה בדיוק אומר?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. האם אתם חושבים שספק כוח של 300W יספיק למחשב הזה: Athlon 64 3000+ (S-754) (box) 1470nis EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655nis A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 655nis MSI RADEON 9800Pro 128MB 1390nis WESTERN DIGITAL 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 395nis MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 BLACK 71nis HEC Compucase Midi Tower CI-6A19 Black 354nis Computer Building 185nis בתודה מראש לעוזרים,ניצן.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  20. איזה מצלמת ועידה הכי כדאי לי לקנות? (עדיף לוגיטק), ובמחיר סביר.... עריכת המודר: ערכתי לך את הכותרת, כי אתה משתמש חדש- אתה מתבקש לקרוא את כללי הפורום ולהפנים.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  21. Started by sapinir,

שלום! אני מתכנן לקנות חלקים למחשב חדש. ואני ממש לא מתמצא בקטע של מארזים וספקי כח. אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז טוב במחיר סביר, אם אפשר עם ספק כח בתוכו, אם לא אני זקוק גם להמלצה לספק כח (350 וואט). המחשב מיועד למשחקים ואינטרנט בעיקר, ללא OC וכל השאר... תודה! :smoke:

22. שלום, אשמח בבקשה לקבל ממי שיכול לתת דעה על הסט מקלדת ועכבר של לוגי'טק MX5000? (טוב\לא טוב- יתרונות\חסרונות - דעה כללית \ עצות....) כל דבר יתקבל בברכה תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by ac1240,

http://reltronics.shopy.co.il/products/55385 איך זה והאם זה עובד בכל הDVDS ? תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  24. שמתי לב שהעכברים החדשים עוצבו בעיקר לכף יד קטנה,כנראה החתך שוק המבוקש הוא ילדים או מבוגרים עם התפתחות מעוכבת. אז לעניין - הG9 מומלץ ברוב המקומות שבדקתי אבל אנשים אומרים שהוא מתאים לאנשים עם כף יד קטנה. אצלי.... טוב לא ממש ענקית אבל גדולה. חשבתי על ‏Logitech® MX518 ,האם הוא בעל מימדים כמו ה G9? אם יש משהו אחר אשמח לשמוע,השימושים הם כלליים דגש על נוחות ,עבודה רציפה. אם קיים סט אלחוטי טוב אז אני אגדיל את ההשקעה ל 400 ש"ח כולל מקלדת. תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  25. אני רוצה לחבר מסך חיצוני + מקלדת ועכבר לנייד שלי. אידיאלית יהיה לחבר אותו ב USB או ב wireless (למרות שאין לי צורך מיוחד ב wireless ואני מניח שזה יהיה יקר יותר). חשוב לי שהוא יתאים גם למקינטוש וגם ל WIN, רצוי שהחיבור למסך יהיה DVI וגם איזה מפצל USB על ה docking station יהיו טובים. חיפשתי באינטרנט ויש מלא כאלה אבל אני מחפש המלצה ממישהו שיש לו משהו בסגנון או review מאתר שאפשר לסמוך עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים