עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by lawpower,

קניתי מחשב, מחר את האמת אני אוסף אותו, מפרט דיי נחמד אפשר לומר (בסביבות 8K) בכל מקרה, פתאום שמתי לב שלא בחרתי איזו מקלדת השאלה היא אם להשקיע רק משהו כמו 200 ש"ח באיזו מקלדת דוגמת לוג'יטק מדיה(או אופיס?) עלית (ELITE) או יותר - למשל ZBOARD שעולה איזה 300 ש"ח, או לדפוק השקעה רצינית ולקנות את ה לוג'יטק G15 שהיא ממש מדליקה אבל דיי יקרה - 450 ש"ח... אודה לתשובות מהירות כמובן שיש לי בבית איזו מקלדת ג'נרית... תודה

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by warsfear,

מקלדת בכ 160 שח, איזו הכי משתלמת??

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  3. תקשיבו המקלדת שקניתי היא זאת: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2459 אני מאוד מרוצה והכל אבל יש משהו אחד מציק, מציק מאוד.. אתם רואים את מקש השיפט בצד שמאל מתחת לכפתור ה CAPS LOCK כאן מתמונה הזאת הוא ארוך לאללה וגרסא שאני קניתי משום מה קיצרו אותו והוסיפו מקש נוסף במקום השטח שהם קיצרו (מקש מאוד לא שימושי של \ שיש אותו כבר ליד האנטר) זאת שלי: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5374 הוסיפו משום מה עוד מקש בלי קשר וזאת בדיוק אותה מקלדת, למה זה והאם זו גרסא אחרת שונה של המקלדת חדשה יותר ישנה יותר? ועוד שאלה, הכפתור של ה- CAPS LOCK ושל הNUM LOCK משום מה הם כאלה חתוכים וזה דיי מרגיז, למה זה (אפשר לראות את זה בברור בתמונה הראשונה). תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  4. היי, בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי ובו: Athlon 64 3000+ venice, DFI Lanparty NF4 Ultra-D, OCZ EL PC3200 Platinum Rev 2, Leadtek Geforce 7800GT ורציתי לשאול אם הספק שיש לי כרגע ( Thermaltake 420W) יספיק למערכת (אני מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות) חוץ מזה, איזה מארז (וספק אם צריך) הייתם ממליצים עבור המערכת הזאת, במחיר של 700-800 שקל תודה

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  5. אז יש לי את המצלמה הזו, אבל כל פעם שאני מתחיל לצלם, אחרי חמש דקות קופץ לי איזה חץ בצורה הזו באמצע המסך והמצלמה לא רוצה לצלם פשוט. מה הבעיה פה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by yaloner,

מחפש מארז בסיסי למחשב משרדי. לא חשוב איך נראה, חשוב שיהיה אמין וזול ככל האפשר. בגלל האמינות חשבתי ללכת על ה-compucase הכי זול שמצאתי: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1513&catcode=270 מה דעתכם [glow=yellow,2,300]?[/glow]

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  7. שלום! ברשותי שני מדפסות האחת HP959C שמשרתת אותי נאמנה והשניה xerox 750 משו כזה, לא זוכר לגמריי - של אחותי היא עושה המון בעיות, והחלטנו להחליפה חישפתי מדפסת כמו שלי (ככה אפשר לקנות שניים מכל ראש דיו כל פעם ויעשו לנו הנחה) אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותן יותר אז אני בא אליכם ושואל איזה כדאי לקנות? (וסוגיה שמעניינת אותי, האם HP עדין הכי טובים בשוק? הם הכי יקרים מבחינת דיו זה בטוח.) הקריטריונים הם שלא תזלול דיו ושתיהיה אמינה ושתיהיה זולה עד כמה שאפשר ושההתקנה תיהיה פשוטה מהירות הדפסה, איכות (לא הולכים להדפס תמונות, סה"כ מסמכים), וגודל ורעש ממש לא משנים תודה!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by nim901,

אז זה מגיע עם ספק? ואם אפשר חוות דעת לגבי המארז והספק, המארז מבחינת אוירור והספק מבחינת הרעש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by gshhar,

אני מחפש מארז טוב ואיכותי שיהיה מקורר טוב (יש לי AND2000),כדי שבקיץ לא ייצלה לי המחשב. יש לי כמה אפשרויות והייתי רוצה שתחוו דעות והסברים על כל אחד מהם כי אני ממש חדש בעסק. 1 Enermax FS-710 Case (P/S not included) NIS 451.20 2 Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case (P/S not included) NIS 591.22 3 Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) NIS 676.80

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  10. Started by game kILLer,

איזה מארז עדיף למודינדג וגם שהטמפרטורה של המחשב לא תהיה גבוהה לפני המודינג (ביחד עים המאווררים שהוא מגיע איתם) בעיקרון יש לי עד 600 ש"ח אני חושב לכיוון המארז של ציפטק הדגם מאלומיניום עים החלון. יש לי שתי יציאות שלוש פינים בלוח איפה אני יכול לקנות מאורר ל3 פינים והאם אני יכול לחבר אותם לפאנבאס

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  11. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by maxxy,

מחפש המלצה על מדפסת צבע טובה, לא יקרה (גם טונרים לא יקרים) בשביל שימוש לא מרובה (להדפיס עבודות). המדפסת\סורק\פקס המשולב של HP שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  13. Started by GQ4U,

מי שרכש לאחרונה את המוצר הנ"ל - הייתי רוצה לשמוע את ההתרשמות (רעש - קרור - תאורה ) בנוסף המלצות למארזים אחרים

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by טייגרהיל,

יש לי מחשב חדשת לפי הקבלה במארז עם ספק כוח 300w, אני מניח כי זהו ספק ג'נרי (?) אני לקראת רכישת כ. מסך חדש ומעוניין להחליף לספק חזק יותר שיתמוך בכרטיס חזק. מעוניין בהצעות (הספק 400, 450, 500 ?) תקציב: עד 350 ש"ח

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by razoli,

איזה סט אתם הייתם ממליצים (לי אישית חשוב עכבר נוח) אפשר לקבל הצעות משני חלקים קלומר מקלדת אפחלו רגילה ועכבר בניפרד אלחותי בהתחלה חשבתי על mx700 של לוגיטק אבל העכבר ניראה על הפנים עריכה מצאתי עוד כמה סטים מעניינים אנא תנו חבת דעת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=11963 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=5652 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_210_1340&products_id=13250 בתודה מראש רז

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  16. אני רוצה לקנות להדפיס איתה תמונות על דף גלוסס...ולהדביק על מגנט.. איך היא טובה,מישו עבד איתה??! = רציתי גם לדעת מה כדאי לקנות דיו חילופי או מקורי? ומאיפה אפשר לקנות GLOSE PAPER?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by ac1240,

http://reltronics.shopy.co.il/products/55385 איך זה והאם זה עובד בכל הDVDS ? תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by OmegaShadow,

אני מחפש מדפסת אמינה עם הדפסה איכותית, שתהיה קטנה (יחסית) ורצוי שקטה. המדפסת צריכה להיות לייזר צבעוני משולבת עם אפשרות לעבוד ברשת (רוב המחשבים ברשת עובדים עם ויסטה). אני מתלבט בין הדגמים הבאים : Brother MFC9420 HP LaserJet 2840 Samsung CLX-3160FN מה דעתכם ? ולמה אני לא מוצא בארץ חנויות שמוכרות את - המיכל עודפים עבור המדפסת של samsung - יחידת קיבוע של המדפסת של Brother אני לא רוצה להגיע למצב שהמדפסת תהיה לא שמישה ברגע שאני אצטרך להחליף אותם.(כי לא ניתן לקנות חלק חדש כזה). תודה

19. שלום! אני צריך המלצה ל-KVM עם תמיכה במסך LCD עם יציאת DVI, מקלדת ועכבר USB, ויציאות PL לרמקולים ומקרופון. אני רוצה של-KVM תהיה תמיכה ב-2 מחשבים (או 4), שהוא יהיה מחברה מוכרת ואמינה, ורצוי שיהיה לו עיצוב יפה (הנדסת אנוש טובה). לגבי התקציב, מאחר ואני לא מכיר שום KVM עם תמיכה ב-DVI, אני משאיר את התקציב פתוח. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by Ferrari599,

יש לי mx1000 והיום הוא הפסיק לעבוד. הוא רק בן חודש. שלושת הנורות הירוקות דלוקות אבל העכבר לא מגיב. עשיתי rest ‎‏ בעכבר ובdock. לא עזר כלום. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  21. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות פאד לעכבר מיקצועי למישחקים כי אילה שמקהלים מהבנק נימאסו עליי יש לי עכשיו עכבר לייזר (G5 לוגיטק הדגם החדש ) ועל המישטח שלי הוא ממש גרועע ועל השולחן הוא קצת יותר טוב אבל הורס את כול העכבר מיתחת * הגבול של המחיר שלי הוא 80 שקל שזה גם מוגזם מאוד * שלא היה לי על השולחן שטיח המליצו לי על Steelpad QCK איך הוא מה אתם אומרים עליו ..... ואם הוא ממולצ אתם יכולים להביא לי לינקים שלו בכול מיני חנויות תןדה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  22. לגבי הסמסונג 17 אינטש הדגם הוא 740n והאסר הוא 1917al אינטש19 הסמסונג עולה 1000 והאסר עולה 1200 מה כדאי האם החברה חשובה א שעדיף מסך יותר גדול? בבקשה צריכה עזרה דחוף כי אני צריכה להודיע למוכר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. Started by seffi,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות סורק ויש לי כמה שאלות.. קודם כל איך האיכות של הסורקים במכשירים המשולבים לעומת סורקים שולחניים רגילים? בכל הקטלוגים / ZAP וכו מצויינית רק רזולוציית ההדפסה של המכשירים המשולבים ולא רזולוציית הסריקה. אני בעיקר צריך סורק לשם סריקת מסמכים, אבל אני רוצה שתהיה לי גם האופציה לסרוק תמונות באיכות סבירה פלוס. במידה ובסופו של דבר אלך על סורק שולחני עד כמה חשוב להוא יקבל מתח דרך חיבור ה USB ולא דרך שקע חשמל? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. Started by yuval_f,

...סקר....

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by crssa,

שלום לכולם מבקש המלצה לעכבר אמין בעל כפתורים שניתנים לקונפיגורציה, שיעבוד טוב גם על משטחים לא קונבנציונלים (למשל מיטה ) וגם ממרחק של כ3 מטר מהמקלט. כזה שיפחית את הצורך להתעסק עם המקלדת בפעולות שכיחות (copy, paste, הגדלת תצוגה וכו) אבל עדיין לא יהיה עמוס מדי בכפתורים. לא לגיימינג. אלא לעבודה לאורך זמן באינטרנט ועם מעבדי תמלילים. הוא צריך להיות נוח ומתאים ליד גדולה. למישהו יש המלצה? תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים