ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אז ככה. אני צריך מקלדת סבירה, לא יקרה ולא בעלת מאפיינים מיוחדים, אני לא רוצה מקלדת אלחוטית אבל שתהיה שחורה. כמה שיותר זול אבל שתהיה איכותית ובעלת שם טוב, תודה.
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש אותו בארץ ואם כן אז כמה הוא עולה ? למי שלא יודע על מה אני מדבר אז הנה לינק לאתר של העכבר: http://www.logitech.co.il/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=3,CONTENTID=7982 כרגע יש לי MX 500 עובד מעולה באמת עכבר פצצה אני סתם רוצה לדעת על ה MX 510 חבר שלי רוצה לקנות אותו... אם הוא לא ימצא אותו אני יגיד לו לקנות MX 500.... תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
המתמודדים: 1. Chenbro Gaming Bomb aka Xpider יתרונות: - חסר ברגים לחלוטין - לא כבד מדי (8 קילו) - נראה מגניב 8) חסרונות: - בא עם מאוורר יחיד - צריך לקנות/לצבוע כוננים שחורים 2. Chieftec AH-01SL יתרונות: - עשוי מאלומיניוים (לכן קל מאד) - אין דלת לכוננים חסרונות: - אין דלת לכוננים :-P - אין כניסות USB מקדימה 3. Chieftec Dragon DX-01SLDU יתרונות: - מראה סולידי ויציב - דלת לכוננים (מסתיר כוננים לבנים..) חסרונות: - כבד (17 קילו!) - בא ללא שום מאווררים חוץ מאחד בדלת 4. Raidmax Scorpio 668 יתרונות: יש בו בעצם הכל.. מאוררים עם צבעים, חלון, לדים, דלת לכוננים... והוא עשוי מאלומיניום (מבוסס על הצ'יפטק) חסרונות: לא אוהב את המראה. החנות היחידה שמוכר…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי את הפדלים הבאים: http://www.chproducts.com/retail/gp_ch_pedals.html ואני מעוניין לחבר אותם לבד למחשב, לא ביחד עם התקן גיימפורט אחר כגון הגה או יוק כמו שנהוג לעשות (כי יש לי יוק USB). הבעיה היא, שלפי ה-FAQ באתר החברה, ולפי הדרייברים שקיבלתי עם המוצר, לא ניתן לעשות זאת. אולי בכל זאת יש דרך? כי לפני שקניתי שאלתי בפירוש את החברה האם זה יוכל להתחבר בצורה הזו והם ענו לי בחיוב. תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איזה משני אלו עדיף: ANTEC 350 WAT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 THERMALTAKE 420 WATT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4366 תודה!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הזרקת דיו, לצרכי סטודנט. סדר גודל של 100 דפים לחודש, בעיקר שחור לבן ומעט צבע. שיקולי מחיר (כולל דיו ) תודה
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה בדיוק ומה זה עושה. אני יודע שזה לא חוקי בארץ ואין את זה אבל זה סתם מעניין אותי. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
I'm having problems installing my IrDA port, i mean not the actual installation but rather the operation of it. i mean i can't seem to synchronize my port with my new phone, it finds the phone, tells me it's in range but dosn't synch and if it sometimes does synch it Desynchs in like 2 sec's telling me the link was broken. I bought a Sigma Tel IrDA port used the drivers i got with it, but i'm stomped ???. Can anyone help?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איזה צורב DVD מומלץ לקנות? לא כ"כ הבנתי למה יש התקנים שונים של צריבות DVD. אמשח להמלצות. מסך דק - אני רוצה מסך דק טוב ולא במחיר יקר מדי. אפשר להסתפק ב17" נכון? מה חשוב שיהיה טוב במפרט הטכני - זמן תגובה מהיר כמו 16ms, גודל נקודה 0.26 ומה עוד? אשמח ללמוד על החומרה הזאת כי זה חדש לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הספק הוא 350 וואט אמיתי לא איזה 180וואט הוא פשוט מחברה לא מוכרת והוא צריך לספק כוח ל לוחאם +מעבד+ זכרון צורב כרטיס מסך 6800Ultra הארד דיסק 40 גיגה זהו האם זה יספיק?
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מחפש תיק גב מותאם לנשיאת מחשב נייד + כבלי החשמל שלי + מקום לקלסרים. כלומר, במקום תיק יד לנשיאה, תיק שיהיה על הגב, יכיל את המחשב הנייד ועוד מקום לקצת ספרים/קלסרים. עשיתי חיפוש בזאפ, מצאתי רק תיקים בודדים כאלה - יקרים (באיזור ה 400 ש"ח). מישוה מכיר תיקים כאלה, במחירים נורמלים ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצטער על השאלה הנובית אבל בגלל זה אני כאן... רציתי לדעת כמה עוד אני יכול להעמיס על הספק שלי, אני עם P4 2400 512DDR ו radeon 9000 pro לא יודע אם זה משנה... 3 מאווררים - אחד קדמי על המארז, אחד של המעבד ואחד על הספק. לא הוספתי שום דבר לבד, הספק שלי לפי מה שכתוב עליו יכול לעמוד ב 168W ב 12V. אני מעוניין להוסיף עוד מאוורר/שניים של 80 מ"מ, ואולי גם קטודה קרה. האם הספק יכול לעמוד בעומס? האם יש דרך למדוד?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המטרה היא לבנות מכשיר משולב, בגודל של וידאו בערך, שיכיל כונן DVD (ויידע לנגן DIVX וכדומה), וכונן קשיח להקלטה דיגיטלית של תוכניות טלוויזיה. המכשיר צריך להיות שקט (כמה שפחות מאווררים ו/או ספקים רועשים), זול, ומבוסס לינוקס. כל דבר מעבר לזה הוא לא הכרחי. (מראה חיצוני, כוח חישוב, יכולות נוספות) אשמח לעיצה ממי שמכיר את הנושא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
חברים שלום אני צריך מנסיונכם המלצה למצלמת אינטרנט שיהיה לא איכות צילום ורצף תמונות לא שבורות אודה לסיוע ועל תשאלו על כסף כי איכות סבירה שווה את המחיר ? בברכה ???
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי WEBCAM תוצרת MUSTEK דגם USB WCAM 300A MINI על XP. הדרייבר מופיע כ-EXE ולאחר ההתקנה והאתחול עדיין אין זיהוי. התקנתי דרייברים בחיים שלי ככה שהתהליך של לחפש את ה-INI ידנית ולנסות להתקין לא הולך TWAIN מותקן כבר ובכל זאת...התרוצצתי בכל מיני אתרי דרייברים וגם שם אני לא מוצא פיתרון אז לכל האנשים הפיקחים-מה צריך לעשות? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, צריך המלצה למדפסת ב400 שקל הזרקת דיו...הייתה לי hp עד היום אבל אני רוצה להחליף כי הדיו ממש במחיר מטורף וכך לא שווה, עכשיו השאלה היא האם קאנון או אפסון שוות (לקסמרק לא שווה בכלל)? שמעתי שהדיו של קאנון הוא בטכנולוגיה שמתייבש מהיר כך שצריך לנקות כל הזמן ויכול להתקלל אם לא מדפיסים כל הזמן.. אני צריך לשימוש ביתי של עבודות ומעט תמונות... תודה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום קניתי מארז של COMUCASE 6A19 +2 מאווררים של 120מ"מ ויש לי שאלה אני חיברתי את המאווררים לתוך הלוח אם בחיבור שקוראים לו AUXFAN1 ו- AUXFAN2 וראיתי שיש חיישנים על המאווררים וחיפשתי במחשב ולא מצאתי מקום שממנו אני יכול לקרוא אתהנתונים מיהם(החיישן בצבע ירוק) דבר שני איך אני יכול לדעת שהמאוורר מסתובב על המהירות הכי גבוה???? עמית
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרגע ספק כוח ג'נרי של "300" וואט. ובזמן האחרון הוא לפעמים עושה ריסטרטים לא רצויים למחשב אז החלטתי שאני לא יקח סיכון וכנירא לקראת סוף החודש אני יחליף אותו. אני צריך עזרה בלבחור ספק כוח חדש. חשבתי אולי ללכת על הספק הזה:Thermaltake Xaser Silent PurePower 480W 2-fan APFC Power Supply ורציתי לדעת איך הוא? ואם למישו יש עוד ראיונות לספקי כח טובים בסביבות המחיר שלו.תודה מראש לכל העוזרים.והנה בדיוק מה שיש לי כרגע במחשב: cpu: amd barton 2500@182x11 memory:GeIL DDR-RAM 512MB (2x256) 3200 Golden Dragon mobo:CHAINTECH 7NJS NFORCE 2 vga card:ATI RADON 9000PRo 128MB h.d:WD 80GB 8MB 7200 rpm cdrw:lg 52x24x52 cdrom:lg52x dvd:toshiba 16x fans: cpu:COOLER MASTER AERO7 nb: Tit…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם אני יכול להשיג את הקומבו הזה בארץ ? (כל מקום שניסיתי אמר שכרגע אין במלאי ולא יהיה עד סוף אפריל/תחילת מאי). :-\
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
לאחר שbio.... אמר לי כי הcase שלי אולי מספיק החלטתי להתעייץ איתכם שוב אז מה עדיף? Simbadda Q3 LCD Front USB/Firewire/Audio 520W Case או Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case הבדל כספי שם הוא מאוד קטן וגם אני קונה HDD COOLING של Spire HD05040B/S FlowCooler (אני עדיין אצתרך את זה עם ה-Simbadda????) בכל מקרה תודה רבה על הייעוץ..... ;D : 8)
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! אני בטוח (משוכנע במאה אחוזים) שהרוב המוחץ כאן משאיר את המחשב שלו פתוח 24 שעות ביממה! שמעתי על הרבה מקרים מצערים על שריפת חלקים במחשב כתוצאה מפגיעת ברק ונחשולי מתח. השאלה שלי וההתייעצות אתכם זה מה יכול להגן על המחשב שלי (בצורה הזולה ביותר מן התופעה הזאת) והאם כדאי לציית את המחשב ביו פי אס שבעצם מונע גם את התופעה הזאת. אני בכל מספר מחשבים וצריך להגן על כולם חשבתי על המחשב הרשאי והחדיש ביותר לשים יו פי אס ועל השאר להגן בצורה אחרת במידה ואפשר. אני מחכה לתגובות של אנשים שיש להם ניסיון אישי עם הנושא ויודעים כיצד אפשר למנוע את זה. אני אשמח לשמוע חוות דעת על יו פי אסים למינהם ומה לחפש ספציפי ביו פי אס שאני רוצה. בתודה מראש דניאל
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-