ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית שאני יוכל להדפיס דרך מחשב נייד והאייפון שלי (בעזרת אפליקציה) אני מעדיף מדפסת מחברת hp בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
בתקציב עד 500 ש"ח המערכת היא amd 64 3000+ s939 msi k8n neo4 platinum gigabyte 6600gt צריך שיהיה כמה שיותר מאוורר והרעש לא מפריע לי תודה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי עכשיו סלרון 500 ( ;D) ורציתי "לשדרג" לסלרון 900 ורציתי לשאול האם הלוח אם יתאים: יש לי לוח אם של VIA דגם CA64-BC תודה מראש יאיר
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=14628 אך הוא? שווה את המחיר? אני משחק בכל המשחקים מF.E.A.R. ועד C&C הוא נוח? אך הכפתורים שלו? לייזר יותר טוב מאופיטי?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=3411 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 INTEGRAL המליץ לי לפני כמה זמן על הFSP אבל אני מזמין MX1 מZIGZAG אז אמרתי אם הHEC יותר טוב אז אני יזמין גם אותו משם... כדי שיהיה לי סיבה לבזבז 39 שקל על משלוח
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי את העכבר חלק מהMX5500. אני מאוד מרוצה, אבל יש לי כמה שאלות : 1. כשאני משתמש בגלגלת העליונה, קורה המון פעמים שהיא מאבדת את השלבים. כלומר שהגלגל חופשי. האם זה בעיה כללית או משהו ספציפי לעכבר שלי ? אחרי שיקשוק מהיר, או לחיצה זה מסתדר לרוב. 2. הכפתור האמצעי (של הגלגלת) מוגדר בSETPOINT כלא לעשות כלום, אבל אני לא מוצא איזה אופציה זה התפקוד הנורמלי שלו. כלומר אני רוצה לסגור טאבים איתו, לפתוח לינקים בעמוד חדש וכו', אבל לא מצאתי איך ! 3. קצת שולי, אבל בגלגלת צד שלו, אני עובר בין חלונות בAERO. אבל איך אני לכל הרוחות בוחר את החלון הנוכחי ?? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 14:30:08 את 2 מצאתי, נשארו רק 1+3
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
משום מה, אני לא מוצא אם ב-HP dv6160 שלי יש חיבור של p/s2 לעכבר. אם מישהו יודע - איזה עכבר אתם מציעים? משהו שיהיה בדיוטי פרי, מישהו בבית נוסע מחר. ומה הקטע של העכברים הקטנים האלה? יצא לי לראות אצל חבר ממזמן, הם נוחים בכלל?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את הסט לייזר MEDIA DESTKTOP 3000 של מיקרוסופט ב195 בKSP האם הוא בהחלט המשתלם ביותר בטווח מחיר הזה ? האם הסט DESKTOP 2000 שלהם נחות בהרבה ? מישהו יכול לתת חוות דעת על ה3000 ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי מצלמת רשת מהנ"ל ב15$, והשתמשתי בVLC לנסות איך האיכות... והצילום ממש קטוע, דיליי ארוך ממש לא מוצלח. רציתי לשאול: האם ככה זה בכל המצלמות הזולות? [לא הענין איכות הצילום אלא ענין שקטוע מאוד ולא ניתן לשימוש] או שלא? ואם כן, איזו מצלמה תתן לי שימוש חלק בה? אני צריך אותה לשימוש מינימלי בZOOM. תודה, דוד. אלו הנתונים שמופעי בעמ' המכירה ens: HD lens Sensor Type: CMOS Video Format: AVI Frame Rate: 30FPS Drive Type: free drive. Plug and play USB Cable Length: 120cm Photo Format: BMP JPG Resolution: 1920 * 1080 P Output Format: M-JPEG Interface Type: USB2.0 Blink Control: 50Hz Microphone: Buil…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי תמחשב אני מקבל את החלקים כבר.. חסרים לי עוד כמה אבל לא משנה. היום נזכרתי שאין לי עכבר ומקלדת (!!!) בקיצור יש לי תעכבר הכי בסיסי שיש של מיקרוסופט.. עכבר אופטי.. והמחשב חדש.. אני רוצה לשחק במשחקים כמו שצריך אבל.. אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף... 200 שקל זה הסכום... אולי קצת לפה או לפה האלחוטיות לא הכי חשובה לי.. אבל תמיד רציתי לשחק משחקים מהמיטה חשבתי על כמה דברים: או לקנות עכבר טוב ומקלדת פושטית או לקנות עכבר בינוני ומקלדת בינויות.. בינתיים ראיתי את זה ?MS Internet + MS Mouse Wireless Optical? זה נחמד ב 220 שקל.. או את זה ?MS Explorer 2.0 Optical + Wireless? ואיזה מקלדת פושטית ב20 שקל.. בעצם אני יכול להישאר עם המקלדת הזאת ולהביא לאחותי את הפוש…
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מצלמה דיגיטלית שגם אפשר לצלם וגם לצלם סירטונים הכי חשוב שיהיה איכות טובה בסירטונים יש לי בערך גג 2000 שקל
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://www.seeo2.com/product/XdaIIs/template/XdaIIsProductInfo.vm מקווה שזה המקום לרשום את זה לא מצאתי מקום אחר... המוצר בלינק למעלה עולה 800 דולר ואינו קיים בארץ עדיין הדגם הקודם שלו עולה בארץ 6000 שקל!!! שווה לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, קוראים לי מתן ואני שמאלי,אני משתמש ביד ימין לעכבר, אני לא בטוח אם ימנים גם, זה מוזר. בכל מקרה, השאלה שלי זה האם הG5 והMX518 וכל העכברים הימנים מחזיקים אותם ביד ימין לרוב? או שפשוט לא יהיה לי נוח. אני עם העכבר תמיד בצד ימין כמו רוב האנשים שאני מכיר אפילו שאני שמאלי אני לא בטוח מה ימנים עושים אז תגידו לי פליז... תודה. בקיצור אני רק רוצה לדעת אם אתם ימנים ואם כן באיזה יד אתם עם העכבר
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לסט אלחוטי עד 180-200 ש"ח בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למה אף אחד לא ממליץ על הספקים האלה... יש להם מחירים אטרקטיבים, מפרט סבבה, הם לא ג'נריים... קיימת איזה בעיה איתם?? למשל זה : THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC שעולה רק 300 שקל http://www.thermaltakeusa.com/2005/purepower/w006162tr2/w006162.htm תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב ואני מעוניין במקלדת ועכבר אלחוטיים למטרות גלישה, משחקים ולפעמים שליטה מרחוק בסלון (במרחק של 3-4 מטר מהמקלט). חשבתי בהתחלה על microsoft optical deskop 1000 ואז הבנתי שהוא קולט רק עד 2 מטר(WTF?!?!), ועכשיו הכי נראה לי ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ששמעתי שקולט 6-7 מטר, אבל שמעתי עליו שהוא לא כ"כ נוח... בקיצור - מה לקנות?? שיתאים לצרכים שלי, יהיה נוח ויגיע רחוק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
איך הספק הזה? THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=988 אני יודע שיש הסתייגות בקשר לטרמלטק בספקים אבל המחיר הוא 300 והוא נראה מספק את התמורה למחיר.. אני מחפש ספק בגג-300 ש"ח תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום מה היא המערכת הגה הכי טובה מבחינת ביצועים כיום שיש בשוק ואיפה אפשר לקנות? כמובן שיהיה כולל הכל...
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי את הסט הזה קרוב לחצי שנה ועד עכשיו לא היתי משחק משחקים. התחלתי עכשיו לשחק קצת ושמתי לב שהמקלדת ועכבד לא מגיבים הרבה פעמים. למשל בפיפא אני רץ לאיזה כיוון עם מהירות ואני לא יכול להרים רק עם אני עוזב את אחד הכפתורים. יש פתרון לזה או שהסט הזה כזה חרא ? ואם אין פתרון תמליצו לי על שילוב של מקלדת ועכבר עד 300 שח עם עדיפות לכמה שפחות
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד IBM r50e אותו הייתי רוצה לחבר לטלויזיה, באם בחיבור 21פינים או RCA. הצרה היא שמהנייד יוצא וידאו רק בחיבור moniter (לא יודע איך קוראים לו בשפה המקצועית). השאלה היא האם יש מתאם או מרצד או איזה שהוא התקן חיצוני שמסוגל לתרגם את האותות בשביל שיתאימו לתצוגה בישראל (PAL) ? תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בן 3 מארזים. תעזרו לי בבקשה להחליט. 1. שקל Enermax CS-3181L-S Neon Lighting 320 2. שקל COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 390 3. 320 שקל Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON תודה חבר'ה. [עריכה] אני צריך את המארז ל-http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=41538 [עריכה]
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
infrared זה רכיב חומרה נראה כמו ראוטר שהכבלים מתחברים אליו? והמידע עובר בעזרת ליזר אדום?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
מחר אני קונה וזוהי השאלה הסופית הייתי סגור על הRazer Deathadder Mac Edition LunarWhite (לבן סקסי rawrrrrr) עד אתמול, שהציעו לי לשקול את הIKARI מה אתם אומרים? :s05: עריכה: למשחקי FPS בעיקר
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-