ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בפורום כמה שאלות אבל לא ממש תשובות... אני רוצה לקנות מתאם IRDA שנכנס לUSB כדי להעביר נתונים בין הסלולרי (nokia 6100) למחשב. ראיתי במחירים מ - 78 ש"ח עד 300. מה ההבדלים? כולם מצהירים על אותם נתונים בערך, כלומר USB 1.1 או 2 ועד 4Mbps FIR compatible וטווח באיזור המטר. יש באמת הבדלים באיכות, או בביצועים ששוה בגללם לקנות משהו חוץ מהכי זול שאפשר למצוא? הייתי שמח לשמוע ממישהו עם נסיון חיובי/שלילי בנושא. חוץ מזה, יש המלצות על דברים מענינים להוריד שיכולים לנצל את החיבור הנ"ל (במקום לשלם לסלקום סכומים מופרכים עבור כל תמונה ששולחים דרך האתר ) אגב מקבלים עם המכשיר תכנת PC SUITE, צריך עוד משהו? ואחרון חביב זה יתאים לעשות sync עם הפאלם בלי כבל?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש פאד steel qck ... איך אני מנקה אותו? לשטוף את כולו ממש במים ולתת לו להתייבש? או רק בסמרטוט רטוב קצת כזה.. מה לעשות כדי לנקות אותו כמו שצריך אבל שלא "יתקלקל" לי..
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.seeo2.com/product/XdaIIs/template/XdaIIsProductInfo.vm מקווה שזה המקום לרשום את זה לא מצאתי מקום אחר... המוצר בלינק למעלה עולה 800 דולר ואינו קיים בארץ עדיין הדגם הקודם שלו עולה בארץ 6000 שקל!!! שווה לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן אנשים עם הגעת לוחות ה nForce4 אני כנראה אקנה מחשב חדש, שיכיל בין היתר AMD64-s939, GF6600GT ושאר הדברים הרגילים אני כבר חודשיים בודק מארזים וספקים וקורא מיליון ביקורות, אבל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שאני בטוח שיתאים לי. אני מחפש מארז שלא יהיה מכוער ורועש, מארז שאני אוכל להשתמש בו איך שהוא, מבלי לעשות מודינג, אבל גם חשוב שתהיה לי האופציה לשפר אותו בעתיד, שיהיה לי כסף לקנות את האביזרים הדרושים למודינג... למרות שאם המארז זול מאוד, אני יכול להשתמש בשארית הכסף בשביל לשפר אותו אני רוצה שהמארז יספק קירור מתאים למעבד בלי אוברקלוקינג, ושיהיה לו מאוורר צד לכרטיס מסך. מעדיף מארז שמכיל או יכול להכיל מאווררים של 12 ס"מ. מבחינת הספק כוח, חשוב שיספק כוח כמו שצריך ושיהיה שימ…
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי לוח ASUS P4P800 דה לוקס שזה תומך גם ב-USB 2.0 , חיברתי PORT HUB USB 2.0 (כולל ספק זרם), איך אני יכול לדעת שהוא באמת מזוהה USB 2.0 , יש תוכנה שאני יכול לראות את זה או בדיקה כל שהיא ?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי עכשיו סלרון 500 ( ;D) ורציתי "לשדרג" לסלרון 900 ורציתי לשאול האם הלוח אם יתאים: יש לי לוח אם של VIA דגם CA64-BC תודה מראש יאיר
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
שלום, הציעו לי ספק 400W של EverPower. אני מניח שהוא גנרי. אמרו לי שאם תוך שבוע אני לא מרוצה ממנו - יוחזר לי כספי באופן מלא. המחיר עבורו הוא 300 ש"ח כולל הרכבה (אני לא כ"כ מבין בזה) בעוד שחנות אחרת הציעה לי לקנות HEC400W בעלות של 370 ש"ח. את החנות השנייה אני לא מכיר ואילו את החנות הראשונה אני מכיר וסומך עליהם (את כל המחשב שלי קניתי שם). אני יודע ש- HEC הוא לא גנרי אבל מה דעתתכם על מה שהציעו לי מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אבקש המלצה לעכבר למשחקים ,המומלץ ביותר ,לא אלחוטי ,תודה!
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חשבתי על מקלדת בסככום של 200 מה אתם חושבים עליה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2459
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
איך המארז הנ"ל http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4973 כמה מאווררים מקבלים איתו,שקטים? מרווח? שווה את הכסף? יש יותר טובה בכסף (400) תודה
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני מעוניין לקנות מדפסת (דיו) משולבת עם סורק (ואם אפשרת שתשמש גם כמכונת צילום) עד למחיר של 450 שח! הכי חשבו שהדיו לא יהיה יקר יש המלצות? בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך גויסטיק למשחקים, בעיקר לכדורגל אחד על אחד משהוא לא יקר מידי (עד 300 ש"ח) תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. מזמן לא הייתי פה אז.. ביי לכולם.. מסתבר שהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי התקלקלה והיא גם שישמשה אותי כמצלמת אינטרנט טובה... כבר יש לי מצלמה דיגיטלית אחרת אבל היא לא יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט.. החלטתי לקנות חדשה ואני לא יודע ממש איזה כדי.. ומה אומרים כל המספרים של מגהפיקסל במצלמות רשת.. מןם הסתם שזה חשוב לאיכות.. בקיצור אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתאים לצורכים בייתים.. לשיחות וידאו מדי פעם.. יהאיכות תיהיה מספיק טובה.. לא חייב מקרופון מובנה.. אבל יכול להיות נחמד שיהיה.. מעדיף מצלמה מחברה מוכרת כך שאוכל גם למצוא ת'דרייברים באינטרנט ושיהיו עדכונים לתוכנה.. (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) ת'אמת השתקציב שלי הוא באזור ה 150 ש"ח אבל אני יכול לגרד ת' 200 בשביל מצלמה שבאמת שווה את…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
ובכן, העניין הוא כזה... יש לי פרוייקט שבו אני צריך להדפיס על כ-200 עד 300 דפי מדבקה (A4). אני מתלבט אם לקנות מדפסת מאוד איכותית או פשוט ללכת למעבדה שידפיסו לי. 1. האם מתחת ל-1,000 ש"ח אני יכול לקנות מדפסת עם איכות שמשתווה לאיכות של מעבדה? 2. אם כן, מה היא? (שום פיצ'ר לא חשוב לי מלבד האיכות) 3. כמה הדפסות בערך אני צריך לעשות כדי שבסופו של דבר (בהנחה והתשובה על 1 היא חיובית) תשתלם לי הרכישה? תודות. נ.ב. האם ניתן להגיע לאיכות מירבית עם נייר מדבקה, כמו עם סוגי הנייר האיכותיים ביותר?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את הסט לייזר MEDIA DESTKTOP 3000 של מיקרוסופט ב195 בKSP האם הוא בהחלט המשתלם ביותר בטווח מחיר הזה ? האם הסט DESKTOP 2000 שלהם נחות בהרבה ? מישהו יכול לתת חוות דעת על ה3000 ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לגיטרה שתעבוד עם כמה שיותר משחקים מסדרת גיטר הירו ורוק בנד. אין הגבלת תקציב אבל אעדיף כמובן להוציא כמה שפחות. אשמח על הדרך גם לחנות ממולצת שעושה משלוחים ותהיה בה את הגיטרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לרכוש מקלדת ועכבר אלחוטיים(כסט או בנפרד). דרישות מהמוצר: 1. עכבר נטען! בלי סוללות נטענות בלי קשקושים, שיעמוד על הקולט שלו ויטען ככה. 2. היה יכו ללהיות נחמד אם המקלדת הייתה גם נטענת אבל אני יודע שזה פחות נפוץ 3. שיקלוט טוב גם מ 3 מטר. 4. לא צריך לייזר ועניינים, אופטי פשוט יספיק אני לא גיימר. 5. מראה סקסי לא הזיק לאיש מחיר אטרקטיבי- למען האמת האופציה ההכי זולה תתקבל בברכה.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, קניתי את העכבר חלק מהMX5500. אני מאוד מרוצה, אבל יש לי כמה שאלות : 1. כשאני משתמש בגלגלת העליונה, קורה המון פעמים שהיא מאבדת את השלבים. כלומר שהגלגל חופשי. האם זה בעיה כללית או משהו ספציפי לעכבר שלי ? אחרי שיקשוק מהיר, או לחיצה זה מסתדר לרוב. 2. הכפתור האמצעי (של הגלגלת) מוגדר בSETPOINT כלא לעשות כלום, אבל אני לא מוצא איזה אופציה זה התפקוד הנורמלי שלו. כלומר אני רוצה לסגור טאבים איתו, לפתוח לינקים בעמוד חדש וכו', אבל לא מצאתי איך ! 3. קצת שולי, אבל בגלגלת צד שלו, אני עובר בין חלונות בAERO. אבל איך אני לכל הרוחות בוחר את החלון הנוכחי ?? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 14:30:08 את 2 מצאתי, נשארו רק 1+3
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את העכבר הבא: Microsoft Wireless Laser Mouse 8000 Mac/Win USB 4CH-00009 אשמח לקבל תגובות ממי שיש לו את העכבר, וכמובן הפנייה למאמרים ומבחנים אם יש כאלה לעכבר. תודה,
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז COMPUCASE 6A21 וכמו שאתם יודעים הUSB מקדימה ממוקמים במקום הכי גרוע שיכול להיות.(למטה ובפנים) אז אני שואל אם יש כזה מתאם USB שיכול להתחבר איפה שהכונן דיסקטים נמצא. תודה
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הי אני מעונין לקנות מדפסת משולבת לייזר עד 900 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אין אחד שעולה פחות מ-400 ש"ח ? אני בסה"כ רוצה לחבר שני מחשבים למסך LCD אחד.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת G15 ואני רוצה לחרוט\לצרוב עליה עברית.(אל תגידו לי שזה מקלקל את היופי שלה כי אמא שלי הטילה וטו על העניין ואם אין עליה עברית אני לא יכול לקנות אותה). אני מבקש שמישהו שחרט\צרב על המקלדת או מקלדת דומה בעלת backlight שיגיד לי בבקשה איפה הוא עשה זאת וכמה עלה לו (ואם אפשר אז שיעלה תמונה גם). תודה. עריכה : 3d7 , קראתי באשכול ישן שיש לך מקלדת כזו וצרבת עליה בעברית כתומה, כתבו שזה יצא מדהים, מחקו את התמונה אז אם אתה יכול להעלות אותה ולשלוח לי זה יהיה נחמד. (אם תראה את זה, אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית עדיין).
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום , קניתי הגה למחשב "Logitech Formula Vibration Feedback Wheel" , הרטט בהגה כל הזמן פעיל , ז"א גם בזמן נהיגה וגם בזמן התנגשויות האם זה מצב נורמלי שהרטט כל הזמן פעיל בכל מצבי הנהיגה או שצריך לשנות משהו בהגדרות שהרטט יופעל רק בזמן התנגשויות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-