עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי HD של מאקסטור 40GB 6L040J2 עכשיו לפי הדגם באתר שלהם רשום שזה תומך ATA133 וגם כך אמרו לי בחנות חיברתי את הכונן על הצמה שהביאו לי יחד איתו לתוך לוח ה gigabte 7vtxh+ שלי התומך ב ATA133 והתקנתי מערכת הפעלה XP. בתוך ה XP הכונן מזוהה כ Ultra DMA Mode 5 המקביל ל ATA100 !! עכשיו אני שם לב שהמחשב נדלק הוא רושם ליד ההארד דיסק UDMA6 IS CAPABLE BUT DISABLED . ואני כרגע עובד עם כונן שהוא כמו ATA100. לא חבל?! בבקשה עזרה ותודה מראש לעונים אתם תעשו אדם מאושר

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by supercars,

קיבלתי לפני כמה ימים את העכבר הזה: מישהו יודע מה זה ואם זה שווה משהו? ???

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by Svartberg,

שלום זאת, דבר ראשון החומרה : athlon xp 2800+ | asus a7n8x motherboard elsa gladiac geforce 6800gt seagate barracuda 120gig audiophille + sb128pci הספק כוח שכרגע יש לי זה thermaltake silent purepower 480w , ואני חייב להגיד ששקט הוא לא (החלקים האחרים די שקטים), ושקט בא אצלי במקום ראשון. לפי מפרטים שבדקתי אני צריך רק 18 אמפר לרייל של ה12 וואט (אני לא עושה אוברקלוקינג ולא מתכוון לעשות). הספק היחידי שראיתי והיה גם מומלץ זה הenermax noisetaker אבל היחידי שראיתי זה 475 וואט, לא ראיתי את ה420 בשום מקום, ומן הסתם לא שמעתי כמה הוא שקט או רועש. המלצות והארות אל תהססו לשלוח :]

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by Stealth,

שלום, החלטתי סוףסוף לשדרג גם את הספק הג'נרי שלי עקב הספק גבוה של כל המחשב שהספק הג'נרי הנוכחי פשוט לא עומד בו ראיתי את ה Thermaltake TT420APD 2-f שעולה 365 ונראה טוב וכולל הגנה וישור מתח, נראה טוב אלא אם כן יש משהו אחר בסביבות ה400 ש"ח פלוס מינוס אמין וחזק תודה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  5. האם יכול להיות שייצא דבר כזה? כי אם כן אני מאוד מצפה לו... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  6. האם כדאי להחליף FSP 400w GLN שעולה 380 שקל ב ENERMAX LIBERTY 400W שעולה 530 שקל זאת אומרת להוסיף 150 שקל ולקבל את האנרמקס? הסיבות שמצאתי שכדאי להחליף זה כי זה אנרמקס! יש לו סליבינג... והוא מודולרי...

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  7. שלום,היום חיברתי הגה די ישן שיש לי בבית אבל מדהים עד כמה שזה מדוייק לעמות המקלדת אבל נורא קשה להשתלט על זה מהירות גבוה. אני ניסיתי רק את המשחק NFS MSW כנראה זה משחק הכי טוב להגה. המממ אז זה נכון שיש משחקים יותר טובים לנסות?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  8. Started by SupeRnovA,

אני רואה את המילה הזאתי כמעט בכל מקום.. מישהו יכול להסביר לי אולי מה זה? ואם מה שאני שואל לא שייך לדיון אז אני מצטער, כי אני לא יודע מה זה אז אין לי מושג איפה לשאול את זה, אני בחרתי בצורה רנדומלית איפה לרשום...

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by udi,

שלום אני צריך המלצה לגבי מצלמה לאינטרנט כרגע אין לי תקציב מסויים אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מ 500-600 שח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by maverick,

קיבלתי במתנה מצלמה דיגיטלית מסוג VIVITAR. מישהו יודע מה השווי של המצלמה. כמו כן אני רוצה לשדרג אותה אבל עד סכום של 500 ש"ח. יש למישהו המלצה על מצלמה בסדר גודל הזה שנותנת ביצועים סבירים??

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by jj516,

יש לי IPAQ חדש ואני לא יודע איך אני עושה שם REBOOT או SOFT RESET איך שהם קוראים לו, יש למישהוא מושג?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by barvl96,

יש לי אוזניות ומתוכם יוצא המיקרופון עכשיו האוזניות עובדות והמיקרופון לא. עד אתמול בשעה 8 בערב הם עבדו מה עושים ?? אתמול בזמן שעבדו הייתה הפסקת חשמל אם חשוב לציין זאת

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. שלום לממליצים היקרים, אני זקוק לגיים פאד איכותי למחשב. חשוב לי שהוא יהיה חוטי כי אני משחק במשחקים שהlag הקטן יכול להיות משמעותי. המחיר - עד 250 ש"ח. תודה מראש.

14. לאיזה דסקטופ יש עכבר יותר טוב? הכי חשוב לי בעכבר שיהיה נוח לעבוד איתו.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by spektrum,

אני צריך לבחור בין לייזר או בין רגיל? אם רגיל איזה דגם? אם לייזר איזה דגם? תודה!!! :yelclap: :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  16. אני מחפש הגה בסיסי אבל סביר למשחקיי מכוניות עד 300 שקל....יש חיה כזאת? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by max_cool,

יש לי מחשב ישן פנטיום 200 MMX 64 SDARM ורציתי לדעת האם TNT2 OR GEFORCE2 MX 200 יעבוד על המעבד הזה או אם יש איזה כרטיס מסך מהשנתיים האחרונות שיעלה ושיש לו ביצועים סבירים כמו כרטיסי ATI PCI למיניהם.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by myjunkmail0000,

יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...

19. Started by lmlm,

איך המארז הנ"ל http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4973 כמה מאווררים מקבלים איתו,שקטים? מרווח? שווה את הכסף? יש יותר טובה בכסף (400) תודה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by kobx,

איך הספק הזה? THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=988 אני יודע שיש הסתייגות בקשר לטרמלטק בספקים אבל המחיר הוא 300 והוא נראה מספק את התמורה למחיר.. אני מחפש ספק בגג-300 ש"ח תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  21. שלום מה היא המערכת הגה הכי טובה מבחינת ביצועים כיום שיש בשוק ואיפה אפשר לקנות? כמובן שיהיה כולל הכל...

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by danielzy,

שלום, יש לי כרגע G9, מכוון שהשגתי אותו ממש ממש בזול, אין לי בעייה למכור אותו בפחות או יותר אותו מחיר ולקחת משהוא אחר. כשקניתי תG9 התייחסתי ל DPI וכפתורים, ממש ככה. אחרי חודשיים שלושה עם הG9, אני מבין שכל השיט הזה של ה DPI זה חרטא ואף אחד לא משחק על יותר מ1000DPI. האופציות שחשבתי עליהם : DeathAdder \ Habu קורצים לי גם בגלל שאפשר לקנות אותם ב PCgames באמצעות PayPal, שיש לי שם כסף. המלצות ?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by Crazy-Hawk,

שלום לכולם, אני מתלבט בן 3 מארזים. תעזרו לי בבקשה להחליט. 1. שקל Enermax CS-3181L-S Neon Lighting 320 2. שקל COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 390 3. 320 שקל Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON תודה חבר'ה. [עריכה] אני צריך את המארז ל-http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=41538 [עריכה]

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by Dusk,

מחר אני קונה וזוהי השאלה הסופית הייתי סגור על הRazer Deathadder Mac Edition LunarWhite (לבן סקסי rawrrrrr) עד אתמול, שהציעו לי לשקול את הIKARI מה אתם אומרים? :s05: עריכה: למשחקי FPS בעיקר

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  25. שלום! אני מחפש מקלדת חוטית לשימושים כללים,סטודנטיאליים ומולטימדיה חשוב שתיהיה נוחה עד כמה שניתן אך יחד עם זאת קומפקטית ומעוצבת יפה ובמחיר סביר... תודה!

• 3 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים