עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by pringles,

אני רוצה לרכוש מצלמה דיגיטלית שגם אפשר לצלם וגם לצלם סירטונים הכי חשוב שיהיה איכות טובה בסירטונים יש לי בערך גג 2000 שקל

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by RayZ,

אהלן חבר'ה. תשמעו, אני נתקעתי פה עם עכבר ללא גלילה ומקש שמאלי שפגום משימוש, עכשיו אני משתגע פה. אני מעצב, יש לי עבודות עיצוב חשובות ועוד הרבה דברים. אני חייב המלצה לסט מקלדת ועכבר טובים. שהעכבר יהיה אופטי, המקלדת אלחוטית.. (יודעים מה? לא חייב אלחוטי אם זה עולה יותר) במחיר: 150 ש"ח ככה. בבקשה, שהעכבר תיהיה לו תזוזה מהירה במחשב ולא איטית כזו, למישהו שאני מכיר יש עכבר אופטי ואלחוטי של מייקרושיט, והוא פחות מהיר במחשב מאשר עכבר רגיל אפילו (עם ג'ולה למטה, ועם כאבל\חוט) תודה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת (מדפסת+סורק+פקס - אבל הפקס לא הכרחי), בתקציב של 350 ש"ח. אשמח להמלצות, תודה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  4. בדקתי גם אצל פנדה וגם אצל נועה... את הפד המומלץ על STEELPAD ה-QCK הרגיל בכלל אי אפשר להשיג, פנדה שמו באתר שלהם חברה חדשה- COREPAD, וחשבתי להזמין (ביררתי באינטרנט וראיתי שהם ברמה של ה-QCK) אז הזמנתי ב-24/10 ואמרו שזה יגיע למלאי יתקשרו אליי... כשניסיתי לשאול לפני יום יומיים מתי זה אמור להגיע, אמרו שלא יודעים (ניסיתי גם במייל וגם בטלפון). רק מזל שלא שילמתי מראש.... למישהו יש מושג על חנות שמחזיקה פאדים לעכבר במלאי? תודה לעוזרים מרש

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. שלום, קוראים לי מתן ואני שמאלי,אני משתמש ביד ימין לעכבר, אני לא בטוח אם ימנים גם, זה מוזר. בכל מקרה, השאלה שלי זה האם הG5 והMX518 וכל העכברים הימנים מחזיקים אותם ביד ימין לרוב? או שפשוט לא יהיה לי נוח. אני עם העכבר תמיד בצד ימין כמו רוב האנשים שאני מכיר אפילו שאני שמאלי אני לא בטוח מה ימנים עושים אז תגידו לי פליז... תודה. בקיצור אני רק רוצה לדעת אם אתם ימנים ואם כן באיזה יד אתם עם העכבר

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  6. איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 אוקיי אני צריך מקלדת עם 3 דרישות אשר על השלישית אני לא מתעקש, כי אני לא חושב שקיים דבר כזה. 1) אלחוטית. אין לי בעיה אם זה קיט שכולל עכבר, כי גם ככה הדרישות שלי לא פשוטות אז אני לא אתפנק כאן. 2) שתהיה בסטייל מקלדת של מחשב נייד. בלי יותר מידי רווחים בין הכפתורים. בלי פונקציות מולטימדיה, אופציה של מצב שינה וכל מיני שטויות שכאלו. שתהיה כמה שיותר קלה, קטנה, פשוטה... ודקה. 3) כמו שציינתי כבר, לא חושב שזה קיים.. אבל אני רוצה שהיא תהיה בסגנון המקלדות המתקפלות מסיליקון, שיהיה מאוד קל לנקות אותה. ניקיון חשוב לי מאוד, אני יכול לוותר על הניקיון של המון דברים באיזור המחשב אבל כשזה נוגע למקלדת אז זה הכי חשוב. שיהיה…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by daniel0089,

עריכה: מישהו יודע למה גם שאני משנה מקשים במשחק אז עדיין יש לי מעגל משותף? אשמח להסבר קטן על מעגלים משותפים ותשובה לשאלה שלמעלה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, מחפש ספק כח חדש לפנטיום 3 בסכום של עד 250 ש"ח, 350 וואט ומעלה עקב הוספה עתידית של מאוררים (אני לא חושב שה-300 וואט שלי יעמוד בזה)

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by kobx,

איך הספק הזה? THERMALTAKE W0061RI 420W DUAL 12V RAILS PFC http://www.winbuy.co.il/product.asp?product=988 אני יודע שיש הסתייגות בקשר לטרמלטק בספקים אבל המחיר הוא 300 והוא נראה מספק את התמורה למחיר.. אני מחפש ספק בגג-300 ש"ח תודה מראש על העזרה

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  10. מתחת למקלדת רשום MADE IN CHINA =/ אמממ זה לא סין אבל.. איפה אני בודק

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  11. מצטער על הדרישות הגובוהות. יש כזה? כי לא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by Amir_ca,

זה המפרט איזה אל- פסק יתאים לי? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 מארז: Tagan CS-EL Diablo BM 25CM Front, 36CM Side ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  13. Started by Boomer,

יש לי חבר שיש לו Geforce 2mx 200 ו-MOH:AA רץ אצלו חלק לגמרי על רזולוציה 768*1024 ועל פרטים הכי גבוהים... גם יש עוד מישהו שיש לו TNT וגם פועל חלק לגמרי על הפרטים הכי גבוהים ועם רזולוציה 600*800. איך זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by מר שאלה 2000,

מה עדיף G5 או MX518??

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by lib1,

אהלן אנשים! אני מעוניין לקנות מדפסת (דיו) משולבת עם סורק (ואם אפשרת שתשמש גם כמכונת צילום) עד למחיר של 450 שח! הכי חשבו שהדיו לא יהיה יקר יש המלצות? בתודה מראש...

16. Started by morpheus1234,

חשוב שתיהיה נוחה ועם כמה שיותר פיצ'רים (מולטימדיה\כיבוי הדלקת המחשב) אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אשמח להמלצה שתענה לכמה שיותר דרישות בכמה שפחות תקציב... שימושים כללים וסטודנטיאליים תודה ושנה טובה!!!

17. רציתי לדעת עם כמה מאווררים מגיע המארז וכמה מאווררים כדאי להוסיף לו בשביל להגיע לביצועי אוברקלוק טובים במחשב חדש מבוסס AMD 2400 וקירור חזק למעבד.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מקלדת "SILVER LINE " המקלדת תקינה ,אולם אני לא מצליח להפעיל את הכפתורים בחלקה העליון של המקלדת,ששולטים על המולטימדיה ומקשי הקיצור ( HOME E-MAIL PLAY\PAUSE STOP) קיבלתי את המקלדת במתנה ,כך שאין לי את ה-cd שאמור לבוא איתה,ואני גם לא מוצא ברשת את הדריבר שלה. (על המקלדת רשום אך ורק SILVER LINE ולא מופיעים שום פרטים נוספים בתחתית המקלדת כמו דגם ויצרן ) רעיונות?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  19. מה דעתכם על המארז הבא: Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include הייתם ממליצים על משהו אחר?באותו תווך מחירים עד 440 ש"ח. הבנתי שמארזי COOLERMASTER הם בין הטובים כי הם קרים,מאלומיניום ובאמת שווים. מצפה לעצה,ואם אפשר גם על איזה ספק טוב כדאי ללכת לא יותר מ 230 ש"ח. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by NTT,

שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, קודם כל שיהיו נוחים,ושיהיה קל ולא קשה ללחוץ על כפתורי המקלדת,ושהעכבר יהיה בגודל סטנדרטי ולא בגודל של ציפורן, ושלמקלדת יהיה כל מיני מקשי קיצורי דרך כמו לאינטרנט,למחשבון,למיי דוקיומנטס,מי פיקטורס וכו'... ושטווח הקליטה יהיה משהו טוב,ושהמקלדת והעכבר יהיו אלחוטיים,נוחים,ויפים... וגם שיהיה מוצר של חברה מוכרה כמו Microsoft,Logitech אם הם בכלל טובים אני לא ממש יודע, וטווח המחיר יהיה גג אבל גג גג 400 ש"ח(כלומר משהו בסביבות 200-300 ש"ח בערך). הצעות בבקשה! תודה!!!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  21. Started by G-DIABLO,

אבא שלי מתלבט אם לקנות מדפסת לייזר שחור לבן בגלל שהוא מדפיס הרבה מסמכים. רציתי לשאול מה החסרונות של מדפסת לייזר לעומת רגילה ומה היתרונות. ד"א יש לנו 2 מדפסות דיו רגילות בבית. ושאלה נוספת עד כמה החיסכון במחיר של הטונר לעומת דיו משמעותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by Timewalker,

אני מתכנן מערכת הכוללת CF של X1900 (אחד יש לי כיום והשני יגיע בעתיד) אני זקוק לספק שיחזיק את שניהם + OC בינוני. חשבתי על OCZ GameXStream 700W אבל הוא ממש יקר. תקציב : עד 1000. יש עוד הצעות?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  23. כאמור, קיבלתי ספק מזיגזאג - ספק שקט של Tt עם מאוורר 120ממ. כנראה שהספק יותרן חדש כי יש לו ידיות למשיכה במחברי הide ... כנראה שגם המאוורר השתנה- רץ על 938 סל"ד. האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by max_cool,

יש לי מחשב ישן פנטיום 200 MMX 64 SDARM ורציתי לדעת האם TNT2 OR GEFORCE2 MX 200 יעבוד על המעבד הזה או אם יש איזה כרטיס מסך מהשנתיים האחרונות שיעלה ושיש לו ביצועים סבירים כמו כרטיסי ATI PCI למיניהם.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים