עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Systema,

פתאום בלי שום סיבה מיוחדת נרו התחיל להציג הודעת שגיאה בכל דיסק שאני צורב... כבר דיסק רביעי שזה קורה. ואין לי מה להוסיף כ"כ... אין שום סיבה שלדעתי גרמה לבעיה.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by barvl96,

יש לי אוזניות ומתוכם יוצא המיקרופון עכשיו האוזניות עובדות והמיקרופון לא. עד אתמול בשעה 8 בערב הם עבדו מה עושים ?? אתמול בזמן שעבדו הייתה הפסקת חשמל אם חשוב לציין זאת

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. שלום לממליצים היקרים, אני זקוק לגיים פאד איכותי למחשב. חשוב לי שהוא יהיה חוטי כי אני משחק במשחקים שהlag הקטן יכול להיות משמעותי. המחיר - עד 250 ש"ח. תודה מראש.

4. Started by Timewalker,

אני מתכנן מערכת הכוללת CF של X1900 (אחד יש לי כיום והשני יגיע בעתיד) אני זקוק לספק שיחזיק את שניהם + OC בינוני. חשבתי על OCZ GameXStream 700W אבל הוא ממש יקר. תקציב : עד 1000. יש עוד הצעות?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  5. שלום , יש לי מדפסת חדשה כמעט חצי שנה . אני לא נוטה להפדיס\לצלם הרבה. ממש מעט . האם יש דרך לשמור על המחסנית שלא תתייבש עם הזמן בגלל אי שימוש סדיר . האם יש אפשרות דרך המדפסת לבצע תחזוקה כמו ניקוי ה-CARTRIDGE או משהו אחר . שמתי שאפשר לשים סלוטייפ על יציאת הצבע במחסנית עצמה ע"מ לימנוע ייבוש או מריחה .

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש מדפסת משולבת (לא איכפת לי הזרקת דיו או ליזר.. אני משער שהתקציב שלי גם מתאיםיותר להזרקה) שיהיה פקס סורק מדפסת ומכונת צילום שיהיה לה איזשהו ממשק שיתחבר לרשת... אלחוטי/חוטי... התקציב הוא עד 700 השאלה העיקרית היא האם כדאי לקנות מדפסת ולהוסיף לה שרת הדפסה או שעדיף ללכת על זה מובנה...

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by Bengo5,

אני רוצה לשחק אחד נגד השני במחשב,אך המקלדת והג'ויסטיק עובדים לי על אותו player מה עושים?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by Chura,

אהלן חבר'ה, קניתי את העכבר חלק מהMX5500. אני מאוד מרוצה, אבל יש לי כמה שאלות : 1. כשאני משתמש בגלגלת העליונה, קורה המון פעמים שהיא מאבדת את השלבים. כלומר שהגלגל חופשי. האם זה בעיה כללית או משהו ספציפי לעכבר שלי ? אחרי שיקשוק מהיר, או לחיצה זה מסתדר לרוב. 2. הכפתור האמצעי (של הגלגלת) מוגדר בSETPOINT כלא לעשות כלום, אבל אני לא מוצא איזה אופציה זה התפקוד הנורמלי שלו. כלומר אני רוצה לסגור טאבים איתו, לפתוח לינקים בעמוד חדש וכו', אבל לא מצאתי איך ! 3. קצת שולי, אבל בגלגלת צד שלו, אני עובר בין חלונות בAERO. אבל איך אני לכל הרוחות בוחר את החלון הנוכחי ?? תודה [br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 14:30:08 את 2 מצאתי, נשארו רק 1+3

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  9. שלום רב! היום קיבלתי עכבר G5 חדש דנדש ;D מבחינה היקפית שלו מצאתי שאפשר להטות את הגלגלת ימינה ושמאלה וזה נחשב כשני כפתורים אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שהכפתורים הללו ישמשו ככפתורי מעבר בין טאבים בפיירפוקס? אני חדש בתוכנות של לוגיטק אז אשמח לקבל קצת עזרה :

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  10. שלום רב, אני זקוק למכונה אמינה ככל שניתן בהתחשב בזה שאני סורק תדיר ומקבל פקסים באופן יום יומי. אני לא מעורה בטווח המחירים ולכן גם לא פירסמתי כזה. ראיתי במבצע את הXerox PE220 במחיר שסובב את ה1300. האם זהו מחיר סביר? בכבוד רב, אורי

11. Started by Ashand,

http://www.seeo2.com/product/XdaIIs/template/XdaIIsProductInfo.vm מקווה שזה המקום לרשום את זה לא מצאתי מקום אחר... המוצר בלינק למעלה עולה 800 דולר ואינו קיים בארץ עדיין הדגם הקודם שלו עולה בארץ 6000 שקל!!! שווה לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by A1eX,

ערב טוב. בימים האחרונים שיש לציין מאוד קרים, הספק שלי (ג'נרי 300W) עם כל הדלקת מחשב עושה רעש של מזגן עובד, ואחרי כ10-15 דק' מפסיק. מה עליי לעשות בנידון? האם זה תקין? מה שכן המאוורר שבספק עובד בצורה תקינה הכוונה מוציא אויר ללא בעיות. האם הלך הספק? או שאיך שיתחילו ימים יותר חמים הבעיה תיפתר?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  13. Started by taotao,

קניתי את המארז הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=1563 עכשיו בחיבורים של המארז (אלה שמתחברים ללוח אם) יש חיבור של הרמקול - חובר ועובד חיבור של הכפתור הדלקה - חובר ועובד חיבור של ההארד דיסק (שהוא כותב וקורא אז נדלקת נורה) וזה מה שלא עובד למרות שחיברתי אותו בלוח לחיבור של הIDE_LED הוא לא עובד מישהו יש עצות אולי למה הוא לא עובד? וגם חוץ מהחיבור הזה מגיע איתו עוד 2 חיבורים רשום עליהם 1וחיבור 2 מזה החיבורים האלה מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  14. Started by baruch28,

אני צריך המלצה לסט אלחוטי עד 180-200 ש"ח בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by *BYZ*,

המקלדת של logitech גירסה LX 6/7 טובה ונוחה למשחקים כמו פיפא?? האם האנטר שלהם הוא ישר ---- או מהאנטרים הגדולים??

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש קוניקטור מיני USB זכר שמעביר ל USB נקבה . אם מישהו מכיר מקום \ חנות באזור תל אביב זה יהיה הכי טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  17. שלום אני אולי קונה מחשב חדש (קונרו= LGA 775 ) ואני צריך מארז יפה וכמה שיותר טוב עד 500 ש"ח + - * חשוב לציין שאני קונה ספק בניפרד, כי אני קונה מערכת כבדה וחזקה ואני לא רוצה ספק גיוניר חשבתי לקנות את המארז הזה A-TOP GLADIATOR http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11120 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2874 יש מארז יותר טוב ממנו באותו מחיר ? אם כן אז תשימו לינקים וסיבות (למה המארז שאתם מציעים יותר טוב מהמארז שכתבתי) ... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  18. שלום לכולם אני מתקשה לדעת איזה סוג של סורק לקחת UMAX Astra Slim או MUSTEK 1200UB UMAX Astra Slim מאפיינים: רזולוציה אופטית: 600x1200dpi רזולוציה מקסימלית : 9600x9600dpi שטח סריקה מירבי: 21.6X29.7 ס"מ עומק צבע: 48 סיביות סוג חיבור למחשב: USB הסורק הדק ביותר ללא צורך בחיבור לחשמל MUSTEK 1200UB מאפניינים: רזולוציה אופטית: 600x1200 DPI רזולוציה מקסימלית : 19,200 DPI ב 36 / 48 BIT (טריליוני צבעים) לבעלי מחשב עם חיבור USB *הם באותו מחיר ואין לי שמץ מה לקחת איזה יצרן עדיף לקחת מה אתם ממלצים לי? גם מתוך נסיון אישי שלכם. אני מתחרט כי יש לי סורק ישן שכבר לא עובד אצלי במחשב החדש והיה לו רזולוציה נמוכה בהרבה משתי אלה והספיק לי מאוד לסרוק תמונות באיכות , הסורק הראשון UMAX אהבת…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by Crazy-Hawk,

שלום לכולם, אני מתלבט בן 3 מארזים. תעזרו לי בבקשה להחליט. 1. שקל Enermax CS-3181L-S Neon Lighting 320 2. שקל COMPUCASE CI-6919 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - white 390 3. 320 שקל Simbadda Master I LU - Silver - 480W + WINDOW + NEON תודה חבר'ה. [עריכה] אני צריך את המארז ל-http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=41538 [עריכה]

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by Wolf-Net,

שלום, אני מעוניין ברכישה בכרטיס TV חיצוני, השאלה היא איזה כרטיס היום טוב למערכות דיגטליות+אנלוגיות עם אופציה למשל כבלים ב HD. יש לי ממיר טלויזה שמחובר לכבלים ואני רוצה לראות גם בטלויזה וגם במחשב עם אפשרות של הקלטה + DVD. בזמנו קניתי מחבר USB עם יציאות אנלוגיות (RCA) שאפשר להקליט כל כניסה של וידאו למחשב. (האם יש לי צורך בזה?) אני מחפש משהו עד 300 ש"ח. תוכלו להמליץ לי משהו טוב שיש בשוק ששווה להשקיע... ???? בתודה רבה זאב.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  21. Started by Dusk,

מחר אני קונה וזוהי השאלה הסופית הייתי סגור על הRazer Deathadder Mac Edition LunarWhite (לבן סקסי rawrrrrr) עד אתמול, שהציעו לי לשקול את הIKARI מה אתם אומרים? :s05: עריכה: למשחקי FPS בעיקר

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  22. אוקיי אז כך , מציעים לי 2 מצלמות דיגיטליות (רק את שתני הסוגים האלו): c-350 zoom של אולימפוס\ fine pix A 210 מתוצרת פוג'י . שאלתי היא במה כדאי לבחור ? ולמה? אודה לכם מאוד על עזרתכם .

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. Started by orrm,

אני מחפש מארז למחשב החדש שלי..... אני לא יכול TOWER כי אין לי מקום אליו בבית....... אני צריך משהו עם לפחות 4 של 5.25 ומשהו כמו שלושה או ארבעה 3.5 איזה הכי כדאי לקנות ואם אתם גם יכולים להגיד לי איפה לקנות אותו זה יהיה נהדר.... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  24. Started by randt,

שלום, רכשתי מצלמה וחיברתי אותה למחשב. כיצד אני גולש עימה ורואה מישהו אחר עם מצלמה ? האם עליי להוריד תכנה כלשהיא ? תודה.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  25. קורא שלפעמים כאשר אני מזיז את הסמן של העכבר הוא נתקע באיזור די קטן בפד, באותו מקום גם הלחצנים של העכבר לא פועלים ( זה באיזור ממש קטן, נתקע באיזור של 2 מילמטרים ואז ממשיך לזוז) כאשר אני חוזר חזרה לאותו מקום הסמן נתקע חזרה, בעיה לא מופיעה עם אף עכבר אחר באף פד אחר ( קניתי QCK בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא עדיין קיימת)

• 0 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.