ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חברה אוסטרלית וותיקה שהתמקדה בתחום המיקרופונים עד כה קופצת אל המים של שוק האוזניות עם דגם שמבטיח לתת הרבה בתמחור שפוילכתבה
-
- 0 תגובות
- 325 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאחי הקטן מתנה ליום הולדת באזור ה 200-300 ש"ח. חשבתי על עכבר+פד. הוא משחק בעיקר במשחקי FPS, אבל גם ב-GTA, AC וכאלה. הבנתי ש-MX518 די מומלץ, אבל יש גם את ה-DeathAdder וה-Diamondback יש המלצות מבין שלושת אלו, או למשהו אחר? חוץ מזה, אני צריך המלצה לפד טוב שישאר במסגרת התקציב אחרי קניית העכבר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עם החברה שלי כבר 9 חודשים יחד וחשבתי לקנות לה משהו מגניב... היא דיי אוהבת את המשחק אסאסין קריד, יש לה מחשב שסבבה, מקלדת ועכבר של RAZER. חשבתי לכיוון אוזניות, יש הצעות \ דעות נוספות ?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת עם מישהו שמע או יש לו ניסיון עם המדפסת לייזר צבעונית HP Color LaserJet 2600n ואו יכול להמליץ על מדפסת לייזר צבעונית טובה ולא יקרה גם מבחינת ההחזקה שלה. השימושים העיקריים הינם הדפסת מסמכים, פרוספקטים וכד'.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שנה וחצי אחרי שהענקית הטאיוואנית החליטה לנסות למצוא את מקומה גם בתחום ספקי הכח לגיימינג עם שלישיית דגמים צנועה יחסית - היא עוברת את רף ארבעת הספרות לראשונה עם דגם 1,000 וואט מחוזקלכתבה
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
- 1 follower
-
-
אני בקרוב עומד להחליף מקלדת, אני מחפש מכאנית עם סוויטצ'ים שחורים וכרגע אני די סגור על שתי מקלדות: Roccat Ryos MK או Tt eSports Meka G-UNIT. כרגע אני נוטה יותר לכיוון המקלדת של Thermaltake בגלל הUSB HUB בגב, אבל מצד שני אני לא צריך 12 מקשי מאקרו (מעדיף מקלדת עם חמישה, כנראה יכול להסתדר גם בלי) והרוחב שלה ענקי (5 ס"מ יותר מהמקלדת של Roccat שלה 5 מקשי מאקרו). איזה שווה לי לקחת מבין 2 אלה? יש מקלדות אחרות שאתם ממליצים עם סוויטצ'ים שחורים? אני מחפש לקנות בארץ במחירים של עד 500 שקל. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה לבחור - Razer BlackWidow Ultimate 2013 Gaming Keyboard או Logitech g710 ? תודה. עריכה - לא רלוונטי, ניתן למחוק.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של ברודר. לאחרונה עבדתי עם דיו חליפי שרכשתי אצל ספק בשם "אייניד דיו" מכפר אחים, בין היתר כי היה אחד הזולים. כמאמר הידוע 'זול עולה בסוף יקר' אכלתי אותה והדיו דפק לי את המדפסת ,כך שניקוי או כל דבר אחר לא עוזר. ההדפסה יוצאת מרוחה. באתר החברה הנ"ל רשום בין היתר: "אתר איי ניד דיו ממשיך ללוות אותך עד שתהיה מרוצה. מהשאומר, שבכל עניין ושאלה הינך יותר ממוזמן להרים מיידית טלפון לקבלתהדרכה מלאה בנוגע לראש דיו למדפסת שקנית. ב- איי ניד דיו אין כזה דברלקוח שנשאר "לבד". כל לקוח זוכה ליחס הטוב ביותר, לכל מידע לו הואזקוק , וכמובן – לדיו המשובח ביותר. זו שאיפתנו העיקרית." לצערי הרב כשיצרתי קשר לקבל איזה סיוע, הכוונה,אולי עצה איך לפתור את הבעיה הבן אדם התנער לחלוטין מכל עזרה ו…
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
הם נגמרות אחרי שבועיים בערך. יש לי את המקלדת שנה וחצי וכל 7 חודשים אני מחליף סוללות. עכשיו הם נגמרות כל שבועים. מישהו יודע על דבר כזה? תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה נגן DVD לTV עולה בערך איזה 4000 שח (איכותי כמובן) ונגן DVD למחשב עולה 200 שקל... ואיך זה שהנגן DVD לTV יותר גדול?
-
- 11 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום בביקורת כל הנגן mp3 cd sm 200 c של Pine נאמר שהוא טוען את הסוללות הנטענות שבו, האם אופציה זו קיימת גם בנגן הפשוט יותר של Pine ה sm 300 t יש את טוען הסוללות?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
צריך המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים עד 200 שקל.. בינתיים אני מתלבט בין 2: Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 או Logitech® Deluxe 650 Cordless Desktop שהמייקרוסופט עולה 160 והלוג'יטק 125 מה יותר טוב לדעתכם? על מה הייתם הולכים? צריך שזה יקלוט עד 3 מטר תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מקווה שזה מקום טוב לשאול אותו אם לא אשמח אם תכוונו אותי לפורום אחר שמישהו יוכל לעזור -- אז.. יש לי אוזניות steelseries siberia v2 איזה 3-4 שנים טובות שעבדו מעולה ושמרתי עליהם אבל בזמן האחרון המיקרופון עושה בעיות, זתומרת הכבל שלו לא המיקרופון עצמו אלא הורוד הזה שמתחבר לחיבור של החיבור.. הוא די נדפק כזה ואני צריך להחזיק אותו באיזשהו זווית כדי שהמיק יעבוד וישמעו אותי ובזמן שאני מכוון אותו ככה אני שומע מלא רעשים סטטים וגם מי שאני מדבר איתו שומע את זה אני מדבר על החלק הזה: מישו יודע איך אפשר לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי אוזניות thermaltake shock one,והיום ששמעתי איזהשהוא שיר שמתי לב שאני שומע אותו מוזר וחלש יותר,דומה לבעיה שהייתה ב5Hv2 הישנות שלי לפני שלוש שנים,הייתי צריך להזיז את הכבל קצת בשביל לסדר את זה,עכשיו אני צריך להזיז את הכבל הרבה עד שאני מגיע לנקודה ששומעים בסדר וזה חוזר אחרי כמה שניות. מה עושים?ממשים אחריות ? ;/
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כך, לפני עשרה חודשים קניתי לוח Abit KT7-RAID מאקסלנט, היות והם היו היחידים שהביאו את הלוח הזה לארץ, ולכן קניתי אותו מהחלאות האלה. בשבועות האחרונים המערכת סבלה מחוסר יציבות בתלת-מימד ומפריזים לא ברורים, כשפתחתי את המחשב גיליתי להפתעתי שהקבל, שאחראי על ויסות החשמל לAGP, התפוצץ וכל הנוזל הכימי שבתוכו יצא, והנה קיבלתי את התשובה לשאלה שלי. הבעיה שלי היא כפולה: המחשב הזה זה המחשב הנורמאלי היחידי שיש לי עובד, ואני יודע שלקבל החלפה מאקסלנט יקח חודשים ואפילו שנים, ואני לא מתכוון להשאר בזמן הזה בלי מחשב. עוד דבר, זה שאני בוודאי אקבל לוח משופץ, עם תקלות דומות. יתרה מזאת, בשיחותי עם אקסלנט החלאות רוצים שאני אביא את כל המחשב אליהם(לא קניתי כלום מהם חוץ מהלוח, כל שאר החלקים הם מזיגזג/פ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו את זה: לינק יכול להיות שנדפקתי עם הG400 המגעיל הזה לתמיד? ועוד הכרטיס עריכה הזה (RT2000) נחשב מקצועי אני ממש לא מבין איך כרטיס שעלה בזמנו (לפני חצי שנה) 1000$ יכול לעבוד רק עם כרטיס מסך מסויים! אני ממש בדכאון מזה.... :'( הנה עודדו אותי בבקשה... יש איזה כרטיס מסך PCI ששווה משהו? (לא יותר מ200 דולר) תודה רבה, DiSc@MaN
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
Hi guys, I'm looking for a new game mouse because my deathadder is dead now, I can spend $ 60 at most and so far I have this list, https://www.techlectual.com/best-gaming-mouse-under-50/ https://www.reviewsed.com/best-gaming-mouse-under-50/ My main options are G403 and G502 because they have a PMW3366 sensor from Pixart, but I do not know if the other mice have the one that is supposed to be the best. The idea is to find good value. The Steelseries MMO mouse also looks solid. I usually play RTS, RPGs and CSGO. What would you recommend to me? Looking forward to hearing from you
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התיאור של הכרטיס: זהו כרטיס PCI שכאשר הוא מחובר ללוח, בצד שמול החיבור ללוח, יש חיבור כמו של כונן קשיח (IDE) ולידו (הצד שבולט מן המארז החוצה) ישנו חיבור כמו של מדפסת, פרללי. את הכרטיס הזה קיבלתי מחבר שידע שאני צריך עוד 2 מקומות בשביל לחבר עוד 2 כוננים קשיחים, הוא אמר שהוא חושב שהכרטיס הזה יאפשר לי לחבר אליו עוד 2 כוננים קשיחים אבל הוא לא בטוח. גם אני לא בטוח. לכן אני צריך שתעזרו לי ותאמרו לי בבקשה מה הכרטיס הזה ולמה הוא משמש?
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום,היום חיברתי הגה די ישן שיש לי בבית אבל מדהים עד כמה שזה מדוייק לעמות המקלדת אבל נורא קשה להשתלט על זה מהירות גבוה. אני ניסיתי רק את המשחק NFS MSW כנראה זה משחק הכי טוב להגה. המממ אז זה נכון שיש משחקים יותר טובים לנסות?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
כפי שכתוב הכבל USB של הG5 שלי הרוס בהתחלה העכבר היה מתחיל להיכבות באמצע עם הצליל של הUSB של win ועכשיו צריך ממש להתעסק עם המגעים כדי שהו יעבוד בדקתי את החוט ויש עליו קרע קטן אחריות אין . למישהו יש הצעה \ G5 תקול שמוכן לתרום לי ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מכאנית, עדיף עם סוויצ'ים כחולים. לא צריך מאקרו. לא חייב תאורה. עד כה מצאתי רק את ה Quickfire xt שטכלס נראית על הכיפאק. עוד רעיונות לא מצועצעים?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009722601&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ה Geforce 4 ? לפי דעתי זה ביזבוז כסף לקנות Ti 4600 בגלל הבדל הביצועים הקטן בינו לבין ה Ti 4400 והבדל הכסף הוא כ 100$ !!!! מה אתם חושבים ???
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהה כן ואיך לעזעזאל מכוונים אקוליזר של 10-band? זה די מדאיג אותי כי על הlive value שלי יש פשוט כיוונוני treble/bass וזהו...
-
- 3 תגובות
- 917 צפיות
-