עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by almor12,

אחרי שהחלפתי מקלדת ( בסוף הצלחתי למצוא מקלדת שלdaskeyboard ביד שנייה). דרך אגב מקלדת בת-ז**ה. הגיע הזמן גם להחליף את האוזניות שלי, מה שקורה האוזניות שלי בנות 5 עם חיבור usb ופעם בכמה זמן המחשב מפסיק לזהות אותם, אחרי בדיקה מול מספר מחשבים אחרים הגעתי למסקנה שכנראה הם עשו את שלהם. האוזניות שלי נקנו בסין והם של חברת aula והם היו סבבה. עכשיו אני מחפש אוזניות גיימרים עד 400+-, רוב הזמן הם ישמשו למשחקים אבל לפעמים ישמשו לסרטים ולמוזיקה במחשב. עדיפות לחיבור 3.5" אבל גם חיבור usb יהיה גם סבבה. יצא לי לראות אוזניות של Logitech , Razer ,corsair בערך כולם באותם מחיר. הדבר החשוב ביותר שלא יהיו אלחוטיים, ניסיון גרוע עם חיבור זה. תודה ומצטער על החפירה

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

יש לי מדפסת HP 6500 כבר כ4 שנים. ואני מתלבט אם לקנות מקורי או תואם?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by zohar678,

יש ברשותי מדפסת מסוג HP דגם Offcejet j4580 בזמן האחרון בכול פעם שאני מדליק אותה יש רעשים חזקים כמו של תרקטור. רעשים אלו חולפים אחרי חצי דקה לערך. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לתקן דבר כזה לבד? האם שווה לתקן דבר כזה במעבדה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. לא הצלחתי להבין למה הן יותר יקרות ולמה טוענים שהן יותר טובות. אשמח להסבר, תודה (:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BerkoLeeor,

מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד בעיקר לעבודות שרטוט באוטוקאד. למישהו יש ניסיון עם logitech mx performance ? איך הוא מבחינת דיוק? ולכמה זמן מחזיקה הסוללה עד טעינה ? תודה! http://www.logitech.com/en-us/product/performance-mouse-mx

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום לכם, מפאת העובדה שאני מבלה לא מעט מול מחשב בעבודה, ומצד שני גם משחקים במחשב... חשבתי לקנות מקלדת ארגונומית. ממממ... האם אפשר להסתדר עם מקלדת ארגונומית במשחקים? עניין של התרגלות? חשבתי לקנות את זאת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tpoo40,

אילו אוזניות לקנות? תקציב: עד 300 ש"ח חריגה: עד 50 ש"ח עדיף שלא מה השימושים: בעיקר להשתקת רעשים מבחוץ (שיהיו אטומות) ובנוסף שיתאימו גם לגיימינג בקשות מיוחדות: השתקת רעשים מבחוץ (חשוב!) אם אפשר שיהיה mixer לשיחות וגיימינג כלומר שבאותו הזמן שאני משחק, אני אוכל לדבר ללא הפרעה למשחק. מחו"ל או מהארץ? מהארץ תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אני צריך מחסניות דיו מסוג HP 178XL, מעוניין במולטי-פאק של כל ה4 צבעים אבל לא מוצא באיביי או בשום אתר אחר במחיר נורמלי (בארץ זה מעל 250 שקל). מצאתי באמזון אבל לא עושה משלוחים לארץ עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  9. אפשר המלצות למוצרים שיתאימו לזה מ-ebay כי יש לי הרגשה שבארץ דברים כאלו לא זולים. אנחנו צריכות לחבר מחשב אחד עם שני מסכים זהים כאמור תודה לעוזרים

10. Started by dardar4,

היי לכולם, אני מחפש המלצה למקלדת שנחשבת שקטה. בגדול, עדיפות למקלדת חוטית מכיוון שהיא תשמש גם לגיימינג, אבל זה פחות חשוב. מחיר - עדיף באיזור ה-300 שח, אבל זה גמיש. העיקר שהאישה תפסיק להתלונן שאני עושה רעש בזמן המשחקים תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Zeev86,

אהלן. קניתי לפני כשנה אוזניות Steelseries Siberia V2 מאייבורי. לאחרונה יש לי בעיה בווליום, שלא שומעים טוב באחת האוזניות (זה יכול להיות בשמאלית או ימנית) ואני צריך כל הזמן לשחק עם הווליום עד שאני מסדר את זה. האם האחריות מכסה את זה? הם יכולים לבוא אלי בטענה שיכולתי לדרוך על החוט וזה בעצם מה שיכול לגרום לבעיה? (לא דרכתי)

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  12. האם ה-CM Storm Trigger במחיר של 300 כפי שהיא מוצעת עכשיו באייבורי זה דיל טוב למקלדת מכנית להקלדה? האם יש הבדל משמעותי בינה ובין CM Storm Quick Fire Pro ? תודה

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  13. אז ככה באתי להשים תאוזניות על הראש ופשוט צד אחד נשבר איך זה קרה מלבישה רגילה של אוזניות. האוזניות תחת השם GAME COM של PLANTRONICS יחסית לאוזניות גימינג תחת השם הזה לא ציפתי שישברו לי פשוט מלבישה על הראש. דגם gamecom780 . האם יהיה אחריות על הדבר הזה? כי זה פשוט בדיחה מלא היו נשברות מתפרקות מנפילה אבל מלבישה על הראש אני מרגיש כאילו קניתי מוצר הכי זבל ולא איכותי שיש. אבל מה שכן שמעו בהם נהדר אחלה אוזניות. ועכשיו אני עם אותו חברה אלחוטי אוזניות אלחוטיות של אותה חברה דגם-995H ששרדות אצלי כבר יותר משנתיים בלי בעיות בלי לפתוח פה. אבל שחברה לוקחת על עצמה את השם GAMECOM אז תמצפה למשהו ברמה גבוהה יותה.... תודה לעוזרים אם תרצו תמונות רק תגידו פשוט בושה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, רכשתי עט אלקרוני למטרה כדי לחברו למחשב נייד, לכתיבה של שימוש בעט אלקטרוני כאילו בעט אמיתי וגם השאלה המרכזית שלי שתוך כדי שיחת וידאו אני אוכל לכתוב משהו עם עט על המשטח אלקרוני והוא (ידיד) יראה, בדיוק מה אני כותב. אין לי בעיה להוריד תוכנת צד שלישית כדי שתוכל ברשת לראות מה אני כותב או שהתוכנה שבאה עם המוצר יש לה אפשרות לשדר את מה שאני כותב? אני רוצה טלפון של תמיכה של חברת Genius כדי שאוכל לשאול אבל אני רוצה לשאול אתכם לגבי זה. העט האלקטרוני בעיקרון מיועד לכתיבה מהירה בלי צורך להשתמש במקלדת. אני מצרף קובץ של אריזה שלא פתחתי במקרה ואצטרך לחנות, ואמרו לי בתמיכה של מוצרים (אבל לא ספצפית מוצרי GENIUS) והם לא ממש ידעו לענות לי. אזי אני מצרף תמונה של מוצר. בתודה מראש ושבוע ט…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by colordew,

מישהו מכיר איפה ניתן לקנות כזה ?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  16. מישהו מכיר איזה מקלדת אלחוטית עם תאורה? הסתכלתי באתר של KSP ואייבורי ולא מצאתי משהו בסיגנון (זה לא בשבילי אגב זה אח שלי מחפש ללפטופ שלו) אם מישהו מכיר איזה דגם של מקלדת אלחוטית שיש בה תאורה ? (לא משהו יקר מידי)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by omrit,

היי, אני מתכוון לרכוש את המדפסת- Brother MFC-J650DW. ראיתי שהמחירים לדיו חלופי שלו מאוד זולים (למשל- http://www.i-needyo.co.il/productslist.asp?modelid=3315) השאלה שלי היא האם אפשר או מומלץ להשתמש בדיו חלופי עם המדפסת הזו, או ששימוש בדיו שלא מקורי יגרום לבעיות במדפסת? למישהו יש נסיון בשימוש עם דיו חלופי במדפסות Brother דומות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ashibud,

שלום לכולם. יש לי טאבלט מסוג teac classic 101. המטען שלו הלך לאיבוד, ואני רוצה לקנות מטען חדש. שקע הטעינה הוא בצורה לא מוכרת לי (לא כמו מכשירי אנדרואיד). מצרף תמונות, אנא עזרו לי, מהו סוג המטען המתאים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רב קניתי מחשב חדש, השימושים שלי הינם כלליים כגון גלישה באינטרנט. ורציתי לקנות את המקלדת והעבר של לוגיטק MK520 בסביבות 220 ש"ח אך נזכרתי שאני רוב הזמן ישב בספה , אני מחפש עכבר שיעבוד לי גם על ספה. אשמח להמלצה לסט של עכבר ומקלדת אלחוטיים אשר מתאימים לדרישות שלי? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Offset,

שלום, לאחרונה התקלקלו לי האוזניות שלי. השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה(פאוור מטאל בעיקר) ושיחות בסקייפ בעיקר. פה ושם קצת גיימינג לא רציני מאוד. אשמח המלצה על אוזניות שמתאימות לשימושים שלי בסביבות 100-300 שקלים, העדפה לKSP כי זה ליד הבית שלי אבל לא לחוץ מידי לקנות שם. נ"ב - אם אפשר גם שיהיה מיקרופון מובנה(אבל לא חובה אם זה בא על חשבון איכות באותו מחיר כי יש לי גם ככה מצלמה עם מיק מובנה). יום טוב, עודד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום מדובר בסט X1800, שהוא סט זול, ומהתמונות עושה רושם טוב. הסט הזה משך אותי במיוחד כיוון שאין לי הרבה מקום על השולחן והוא נראה דיי קומפקטי מצד אחד, מצד שני לא הצלחתי להבין בוודאות האם המקלדת מוקטנת או שהיא בגודל מלא ופשוט הכפתורים מסודרים אחרת (זה נראה שהיא בגודל מלא ורק חסכו ברווחים בין חלקי המקלדת השונים - אותיות, שורת הF, החלק של המספרים מימין)? אשמח אם מישהו יודע. כנ"ל לגבי העכבר. בעיקרון אני מעוניין במקלדת ועכבר בגודל מלא, אלחוטיים וזולים - נניח גג 150-200 שח. אם יש המלצות אחרות אשמח לשמוע. כמו כן, האם העכבר יעבוד חלק על כל משטח? בדומה לסדרת הblue track של מייקרוסופט? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. היי חשבתי עד לא מזמן על ה- G700 של לוגיטק אך ירדתי מזה מפאת המחיר. מחפש עכבר גיימינג אלחוטי(זה די חשוב שיהיה אלחוטי) נוח לעבודה ממושכת, מדויק, עם כפתורים הניתנים לקינפוג. מרבה לשחק ב- BATTLEFIELD 4. אגב, שלא ייזייף באלחוטי. תודה

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  23. Started by PriorTak,

הי. אני מחפש עכבר או סט אלחוטי טוב, וזול ככל שאפשר (תקציב עד 250 שקל). חשוב מאוד שהעכבר יהיה לאחיזת CLAW ולא PALM, כי היד שלי קטנה למדי. אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם זה יותר משתלם מאשר בארץ. תודה.

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  24. Started by ohad5g,

שלום . יש לי בעיה כשאני מחבר את המדפסת לחשמל נדלקים כל אורות של המדפסת והם מהביבים וכתוב trun power of and then on איאפשר להדפיס לעשות כלום. התקשרתי לתמיכה של hp ואמרו שלא שווה לתקן אותה (אין לי אחריות) מישהו מכיר את הבעיה הזאת ואם שווה לתקן אותה רק בדיקה עולה 100 שקל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by h0e,

אהלן! אני מחפש USB HUB עם ספק כוח, שהוא אמין מספיק שכשמחברים מכשירים ומנתקים אותם, לא כל שאר המכשירים מאבדים סנכרון עם המחשב. בקיצור מוצר אמין ואיכותי. אם תוכלו להמליץ לי על מוצר או חברה, זה יהיה מצויין. תודה :-)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים