ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מיועד גם למשחקים. אשמח להמלצות בכל טווח התקציב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
;D ;D אני מתכוון לקנות מחשב חדש פנטיום 4 1700לוח אם גריבלדי 850256 RDRAMכריאייטיב 12840 ג'יגה 7200 RPMורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע ולקנותge force 3 ti200
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
מחפש המלצה למדפסת לייזר שמדפיסה שחור-לבן ומשולבת עם פקס וסורק . התקציב לא יעלה על 250-650 שח. ומחיר החלפת טיונר לא יעלה על 100-200 שח. כמות הדפסות שבועיות הינה בין 50 ל-120 דף. בתודה מראש לכל המלצהץ
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אני זקוק לכזה בדחיפות. מישהו יודע היכן ניתן לקנות כזה בארץ?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
חמי רכש מצלמה למחשב אבל לטענתו המסך הוא בעל מסגרת מעוגלת והמצלמה לא נתפסת במסגרת המסך. המצלמה היא HD6000 של מיקרוסופט והמסך הוא סמסונג B2230. איני גר קרוב אליו כדי להגיע ולבדוק אבל נניח שהוא באמת צודק - מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלת תם - מה ההבדל בין עכברים שונים? במה מתאפיין ההבדל? לי יש עכבר פשוט USB של לוג'יטק, יש לי אותו כבר 4 שנים והוא מצוין ומאד נח מה מיוחד יותר בעכבר לייזר או בכל העכברים היקרים יותר מהסטנדרט? (שלי עלה בזמנו 100 ש"ח היום כאלה עולים בערך 45 ש"ח)
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
שלום! יש לי מדפסת brother 250C ורציתי לדעת עם מוכרים לדגם הזה טונר כי זה ניראה לי ביזבוז כסף כל פעם ליקנות לה דיו ואני רואה שהרבה פה מדברים על טונרים ושזה זול לפי מה שהבנתי טונר זה כמו בקבוק קטן שאני אמור למלות איתו את המחסנית דיו הריקה שלי זה נכון? ואיך עושים את זה? כמה לישפוך וכו..
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
המחשב מחובר לטלויזה בסלון. המרחק מהמחשב לסלון 5 מטר שבדרך יש קיר לבנים. האם קיים עכבר שיכול לשלוט טוב על המחשב או פתרון יותר אלגנטי דמוי שלט ? בזמנו מכרו את עכבר BLUETOOTH של לוג'יטק שיצורו הופסק וקראתי תגובות שהוא יעיל. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=30404 אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה עם מיקרופון משולב , שתיהיה איכותית עם תמונה טובה. אם אפשר לינק לחנות באזור השפלה... KSP , IQPC , OFFICE DEPOT , ועוד חנויות באזור פה... (סביבות אשדוד / גדרה / רחובות) תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות את RADEON 1800XT, ורציתי לשלאול אתכם איזה מבין שני הספקים האלה יחזיק את הכרטיס לביצועים אופטימליים???? Thermaltake TR2 W0070 430W http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4502 או TOPOWER TOP-450P5 450W http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 בחרתי אותם לפי התקציב ולפי המלצות של אנשים, מה אתם מציעים לקחת ל1800???
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי עכבר עכבר LogiTech MX1000 ושמתי לב שבשימוש על השולחן הוא משאיר סימנים וכתמים שחורים/לבנים. ראיתי שיש המון סוגים של פאדים שמיועדים לסוגים שונים על עכברים. בעיקרון אני צריך רק פאד כדי שיפריד בינהם, על מה מומלץ במקרה הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
חח אני חייב לספר משהו שקרא לי השבוע כמו ששמתם לב הצקתי לכם לגבי מארז טוב וגדול... ועד שמצאתי את הציפטאק מזיגזג הזמנתי אותו ביום חמישי לפני שבועיים ואמרו לי שבוע שבוע יים הוא אצלי טוב אני מחכה מחכה פתאום בשבוע שעבר מתקשרת המוכרת של זיגזג ואומרת לי שיש קצת בעיה במארז הם ניסו לעשות בהם חורים כאילו בדלת שיהיה שקוף ולא הלך להם אז כול המארזים עכשיו אם חורים בדלת אז אין מצב לקנות חח מצחיק מצחיק אז אני מצטער להציק שוב אבל אני רוצה את המארז הכי גדול שיש (ושאפשר להזמין ויגיע מהר) ופשוט לא חייב משהו אם אורות וזה רק שישההיהיה הכיי גדול שיש הציפטק היה 67 ס"מ באורך ישמח לקבל המלצות תודה לעוזרים עריכה: חפשתי קצת בפורום ומצאתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.ph…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
-
זה העכבר שיש לי עכשיו, בצד הימני הגומי התקלף ונהיה מגעיל ודביק אז אני חייב למצוא לו מחליף! זה העכבר הכי טוב שיוצר אי פעם לדעתי... הוא הרבה יותר נוח מהMX500 וכל השאר העכברים היום ויש לו בדיוק את הכפתורים הנחוצים, אבל לצערי לא ראיתי שעדיין מוכרים אותו, מישהו ראה/שמע/קנה ? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
COMiON (IMPRESS CA055) ATX BLACK Front USB Case Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card קניתי תמפרט הנל עכעשיו חסר לי להוסיף ספק (איזה ספק הכי ממולץ מכל אלה? ) HEC-400W (400TRT) - ATX 2 HEC-425VD-T ATX 12V - PSU CooLER Master - eXtreme Power 400W(RS-430-PMSR/P) - ATX Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC CooLER Master - eXtreme Power 350W (RS-380-PMSR/P) - ATX HEC-350AR-TF ATX - 350W - PSU HEC-350W (350TRT) - AT…
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
כשדוד פנחס עובד במעתק, קיבלתי אותו שלשום... הורדתי את ה MX-1000 (אהובי) אחרי שנה של זוגיות ביחד, וזאת לא אותה תחושה. העכבר חלק, נפלא, מותאם ליד. אבל הסקרולר פשוט מטריף אותי! לוג'יטק מבטיחה "שיוט" בין דפים, וכל מה שאני מקבל זה שיוט איתי בקצב הסקרול עד כדי כך שאני פונה לסקרולר של האקספלורר ויורד איתו! ניסיתי לקנפג משהו ב SETPOINT, ללא עזרה. מישהו גם נתקבל בבעייה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למדפסת למטרה של עבודות בעיקר, התקציב הוא 600 ש"ח עם חריגה אם צריך. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
כשאני סתם גולש באינטרנט....קורה תמיד שהמסך מקבל פתאום גוון יותר צהוב ואז לבן זה כבר לא לבן וזה מעצבן...זה קורה, ושוב פעם חוזר כל הזמן....מה אני עושה עם זה?? יש לי CTX PR705F 17"
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מי מעוניין לרכוש איתי מאיזור הצפון (קריון או קיון נהריה), סט של לוגיטק של עכבר ומקלדת אלחוטית במבצע של 1+1 במחיר של 1100 ש"ח. לכל אחד זה יעלה 550 ש"ח. יש מעוניינים ? יום טוב, עומרי
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
האם מקלדת אל חוטית יכולה לעבוד במקביל עם ה-G7?? אולי משהו בעיניות...
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום יש לי את הסורק 1200CU של bearaw ואני מחפש דרייבר לXP אני לא מוצא לXP אלה רק לישנים יותר. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למדפסת משולבת הכוללת פקס ,סורק ושתיהיה אלחוטית ושקטה. בנוסף אני צריך שלמדפסת תיהיה אופציה שאני יוכל לשלוח פקס ישר מכרטיס זיכרון (או מחשב) קבצי וורד (כדי לחסוך את תהליך ההדפסה).
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אני כותבת כי יש לי בעייה עם המפצל הנוכחי שלי. קניתי מפצל בזמנו עם 11 יציאות כי חשבתי לעצמי לשים את כל הביצים בסל אחד. המפצל כולל מקור חשמל חיצוני וכמובן הינו 2.0. לצערי אני מרגישה כבר כמה זמן שהוא מזייף. שהתקנים שמחוברים אליו איטיים. אני מחפשת בנרות המלצה למפצלים אמינים יותר, שיכולים לתת שירות טוב בו זמנית לכמה התקנים אבל אני גם תוהה אם פשוט יש התקנים שלא מומלץ בכלל לחבר אותם לרכזת חיצונית ועדיף שיחוברו לספינת האם.... אז קודם כל הבעיות העיקריות שהיו לי הם עם פריקת תמונות מכרטיס הצילום שלי דרך הרכזת - בעיות של ניתוקים ואיטיות שנפתרו ברגע שהעברתי את הכרטיס ליציאות של המחשב, אבל לא יכולה להגיד שזה פתרון ממש נוח. קורא הכרטיסים שלי די רחב במבנה שלו, ולמרות שאני מחברת אותו ביצי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מקלדת גיימינג מוארת ועדיף עם כיתוב בעברית הטווח הוא בין 300 ל450. אני מתלבט האם לקנות מכנית או רגילה,אודה להסבר האם יש הבדל משמעותי בין השניים? המליצו לי על ה- Razer Lycosa שיש עליה ביקורות טובות. אך ראיתי שני דגמי של חברת טרמל טק, הראשונה Tt eSports Challenger Pro Gaming מוארת ולא מכנית וה-Tt eSports Meka G-UNIT Black שהיא מוארת חלקית אך היא כבר מכנית,האם מישהו מכיר את שני המקלדות הנ"ל? ועכשיו ייש מבצע של 20% הנחה על המוצרים של טרמל טק. אודה לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-