ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים..??? לגיימר כבד?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי ספק 400W של EverPower. אני מניח שהוא גנרי. אמרו לי שאם תוך שבוע אני לא מרוצה ממנו - יוחזר לי כספי באופן מלא. המחיר עבורו הוא 300 ש"ח כולל הרכבה (אני לא כ"כ מבין בזה) בעוד שחנות אחרת הציעה לי לקנות HEC400W בעלות של 370 ש"ח. את החנות השנייה אני לא מכיר ואילו את החנות הראשונה אני מכיר וסומך עליהם (את כל המחשב שלי קניתי שם). אני יודע ש- HEC הוא לא גנרי אבל מה דעתתכם על מה שהציעו לי מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת, עכבר ורמקולים. התקציב עד 500 ש"ח. דגשים: - לא מעוניין במקלדת מאוד גדולה עם מיליון מקשי קיצור וכו' (אף פעם לא משתמש בהם). - השימושים בעיקר משרדיים, אין צורך בעכבר סופר-מתוחכם (זה לא למשחקים). חשובה בעיקר הנוחות. - רמקולים: בעיקר למוסיקה, לא צריך משהו יותר מדי מתוחכם. חשבתי על 2.1 בסיס יחסית (בערך חצי מהתקציב - 250 ש"ח). - עדיפות לצבע שחור. - עדיפות מסוימת לעכבר ומקלדת אלחוטיים, אבל זה לא קריטי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הודעה פרטית!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
http://www.seeo2.com/product/XdaIIs/template/XdaIIsProductInfo.vm מקווה שזה המקום לרשום את זה לא מצאתי מקום אחר... המוצר בלינק למעלה עולה 800 דולר ואינו קיים בארץ עדיין הדגם הקודם שלו עולה בארץ 6000 שקל!!! שווה לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מחשב מבוסס פנטיום 4 ישן, ספק שרוף, אין מפרט מדוייק. חיבור 20 פינים. תקציב 200 שקל (כולל משלוח! אם המשלוח עולה כסף בחנות הנ"ל יש להנמיך את התקציב). אם יש ספק 24 פינים שאפשר בוודאות "להעיף" את 4 המיותרים - גם כן טוב. יש הצעות? חשבתי על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011 או להוסיף טיפה ולקנות את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4013 האם השני תומך בעשרים פינים?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני צריך לבדוק מארז כדי לראות שהוא עובד , כלומר הספק . עכשיו אין לי שום דבר לחבר אליו אבל אפשר לקחת איזה פלייר ולסגור מעגל חשמלי וכך לראות שזה עובד....לא? השאלה שלי לאיזה פינים לחבר את זה , כלומר את הפלייר
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב! אח שלי מעוניין בקנית מחשב כף יד וראה במכרז את הדגם PALM Zire 71 מישהו יכול לתת איזו חוות דעת עליו? טוב לא טוב? ומי שהתנסה איתו.. איך האיכות של המצלמה הדיגיטלית המובנית שלו? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שנים אבא שלי קנה לי סורק בלי שידעתי בכלל שהוא הולך לקנות, הוא הביא סורק שלחברה שלו קוראים Fedelia ומההתחלה הדיסק של הדרייברים היה דפוק, ועכשיו הוא דפוק לגמרי.. מה אני יכול לעשות? מישהו שמע על החברה הזאת או שיש לו את הסורק הזה?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לפי ההשוואה של דן איידלמן בביקורת על ה-mx1000 בין שלושת העכברים:Microsoft Intellimouse Explorer 2, Razer DiamondBack ו-mx1000 שנבחנו בכמה מהמשחקים הפופלארים כיום ובינהם המשחק CSS, צויין שלאחר ביצוע האוברקלוק לדרייבר ה-USB ב- Intellimouse Explorer 2 הורגש שיפור משמעותי ואפילו ביצועיו השתוו ואף עלו על ה-mx1000. עכשיו אני רוצה לדעת.. העכבר הזה חדש? הוא אלחוטי? אני כבר הרבה זמן מחפש עכבר טוב לגיימניג ובמיוחד לCSS ואולי אני יקנה אותו אז מישהו יכול לתת לי לינק לעכבר הזה? כמה הוא עולה?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, האם מחשב יכול להסתדר עם ספק גנרי. ? האם ספק גנרי כ"כ רע למחשב ? למה כולם ממליצים חד משמעית על ספקים לא גנרים? מה הבדלים בינהם? האם ספקים גנרים לא מספקים את הסחורה, כלומר לא יכולים לעבוד ימים שלמים, מתחממים בקלות, נשרפים מהר? האם ספקים גנרים כגון Ever-Power אשר מספקים 400W ב- Real יכולים לספק את הסחורה למחשב שבו יש כרטיס מסך Geforce6600 GT 128 ? אציין שהמחשב הוא לצורך משחקים כבדים ולא בשביל OverClocking וכו'. האם זו סחורה "פגומה"?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד IBM r50e אותו הייתי רוצה לחבר לטלויזיה, באם בחיבור 21פינים או RCA. הצרה היא שמהנייד יוצא וידאו רק בחיבור moniter (לא יודע איך קוראים לו בשפה המקצועית). השאלה היא האם יש מתאם או מרצד או איזה שהוא התקן חיצוני שמסוגל לתרגם את האותות בשביל שיתאימו לתצוגה בישראל (PAL) ? תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מחפש מדפסת+סורק לשימוש קליל ביותר. מעט הדפסות, כמעט ולא בצבע ולכן חשבתי ללכת על ה-5610. עד עכשיו היתה לו מדפסת officejet 4255 והוא חושש שה-5610 גדולה משמעותית. שתי שאלות: האם יש מדפסת+סורק בלי משטח סריקה (בסגנון של ה-4255) שמומלצת כמו ה-5610 ? הוא לא ממש חייב פקס, האם יש דגם בלי פקס שהוא קטן/זול יותר ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מחפש לקנות מדפסת או Wifi או Bluetooth בתקציב של בערך 500 שקל וחשוב מאוד שיהיה סורק המדפסת לא תשמש להרבה הדפסות השימוש העיקרי יהיה הסורק ואני אדפיס גג 15 דפים בשבוע.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי בHP 930C, שעדדין עובדת למרות קרטועים ותקיעות נייר למיניהם. HP זאת מחלה ידועה והתרופה היא להתרחק מהם כמו מאש, עקב שירות קלוקל, אמינות לא בשמיים ובעיקר מחירים מטורפים לראשי דיו.. לאחרונה עברתי דירה מהבית של ההורים, ובגלל שאני סטודנט וצריך מדפסת צבעונית בהישג יד להדפיס רפרנסים, דוחות וכו' (אני סטודנט לרפואה, לרוב הרפרנסים מכילים תמונות, צילומים של משטחים פתולוגיים וכו' ולכן אני ממש לא יכול להשתמש במדפסות לייזר בפקולטה). התעניינתי במדפסות חדשות, וגם במכשירים משולבים, ואני מחפש מדפסת שתיתן תמורה טובה, תהיה חסכונית בדיו ושראשים חדשים לא יעלו כמו מדפסת (180 שקל לראש? שHP ישרפו יחד עם הדיו שלהם). לגבי איכות תמונה - אני לא מחפש איכות של מעבדה ביתית,…
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי אני בלי עכבר, העכבר מת עקב ניסיון מודינג.... אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת. יש את הסט EX110 של לוג'יטק.. איך הוא?? שמעתי גם על ה WAVE... חשוב לי רק שהמקלדת תהיה אלחוטית. בנוגע לעכבר, חשוב הדיוק שלו, אבל שיהיה נורמלי.. אני מעדיף חוטי, אבל אם אין ברירה אז לא נורא. אוקיי.. ראיתי שיש גם WAVE שמגיע עם עכבר וזה סט אלחוטי. האם זה שווה להשקיע פי שניים יותר בשביל זה? האם העכבר יהיה יותר טוב מעכבר פשוט חוטי שהשתמשתי בו עד היום? כי הרי הוא אלחוטי, בטח עם בטריות הוא כבד יותר.. ואני מניח שפחות מדויק מעכבר חוטי פשוט... עזרה בבקשה!!!!!!!! מישהו??????
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, החלטתי סוףסוף לשדרג גם את הספק הג'נרי שלי עקב הספק גבוה של כל המחשב שהספק הג'נרי הנוכחי פשוט לא עומד בו ראיתי את ה Thermaltake TT420APD 2-f שעולה 365 ונראה טוב וכולל הגנה וישור מתח, נראה טוב אלא אם כן יש משהו אחר בסביבות ה400 ש"ח פלוס מינוס אמין וחזק תודה
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
נשבר לי לקנות כל פעם ספריי לחץ אוויר. אני מחפש קומפרסור שינקה ביעילות את המחשב עם לחץ אוויר כמו של הספריי. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=5241;start=17 :AR15: :AR15: סוף סוף מצאתי
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חיפשתי בקונטרול פאנל ובאינטרנט וזה נדמה כאילו אין אפשרות לעשות את טריק ה200DPI הישן של XP על עכברי PS/2 במערכת ההפעלה החדשה, האם זה באמת כך?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי אוזניות ומתוכם יוצא המיקרופון עכשיו האוזניות עובדות והמיקרופון לא. עד אתמול בשעה 8 בערב הם עבדו מה עושים ?? אתמול בזמן שעבדו הייתה הפסקת חשמל אם חשוב לציין זאת
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי מחובר למסך LCD32 והישיבה מולו קרובה לי מידי וישיבה ממושכת גורמת לי לכאבי ראש, אשמח אם משהו יכול יהיה להמליץ לי אם כדי לי לקנות מקלדת ועכבר אל חוטיים למחשב במטרה לשחק במשחקים או לרכוש קבל מאריך למקלדת ולעכבר החוטיים שקיימים כבר תודה והמשך יום נפלא!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחבר תLCD למחשב ואני רוצה שלט שאני יוכל לשלוט על על המחשב כשאני בטלויזיה
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפי המפרט שלי איזה ספק אני צריך לקנות (יש לי עכשיו 400W של סנשיין קומה). המגבלה התקציבית שלי היא 600 שח - חשוב שיהיה שקט כמה שיותר. שיהיה מסוגל להגיע ל OC גבוה ולקחת עוד 3 מאוררי 120 ממ, ותאורה.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לפורום האם ישנה אפשרות לחבר מצלמת אינטרנט (USB2.0),לכניסת FIREWIRE IEEE1394 במחשב נייד ? האם קיים מתאם המאפשר את החיבור הנ"ל ? תודה איתן
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-