ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
חשוב שתיהיה נוחה ועם כמה שיותר פיצ'רים (מולטימדיה\כיבוי הדלקת המחשב) אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אשמח להמלצה שתענה לכמה שיותר דרישות בכמה שפחות תקציב... שימושים כללים וסטודנטיאליים תודה ושנה טובה!!!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מדריך מצולם לתיקון בעיית הלחצן בעכברי לוג'יטק, המדריך צולם ונעשה על העכבר לוג'יטק G700, תהנו: חברים אם מצאתם מידע זה שימושי, אשמח אם תלחצו על לחצן התודה--------------------------->
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מדפסת Canon IP4200 שנמצאת בתקופה האחריות - התקלקלה, נשלחה לתיקון, ובמעבדה אמרו שראש המדפסת התקלקל, יש להחליפו (בעלות של המדפסת כולה, כמעט), ושהנ"ל לא מכוסה באחריות. אין ממש איך לבדוק האם המעבדה לא משקרת, אבל בכל מקרה - האם יתכן / מקובל / הגיוני שהחלק העיקרי במדפסת אינו מכוסה באחריות ? (קשה לי להאמין שכן, וגם אם כן - האם זה מחובתם לציין נתון חשוב זה, כאשר "מעניקים" אחריות ?)
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש ממיר מ DVI ל ETHERNET IP STREAM מישהו מכיר ממיר כזה כל לינק יתקבל בברכה!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי חברה קודם כל רציתי לשאול אם מישהו רכש לארונה מארז גנרי MIDI בצבע כסף ובחזית יש לו מן חלק שקוף כזה כם לד כחול זוהר. אם יש ביניכם מישהו כזה אנא רשמו פה כי יש לי כמה שאלות לגבי מארז זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=5241;start=17 :AR15: :AR15: סוף סוף מצאתי
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אייך המצלמה הזאת http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1013974 אני צריך שתיהיה באיכות מספיק טובה לצלם דפים שיראו את הכתב בדף.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קורא כרטיסים (רצוי 3.5 אינץ') החובה היא שתהיה בו אפשרות לכרטיסי מכיוון שיש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י. הרצוי הוא פאנל שחור. לגבי תקציב קשה לי להגיד כי אני ממש לא מבין... תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב, חוץ ממפצל לעוד שישה חיבורי USB יש עוד משהו? משפר את האיכות של המסך?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת עם סורק, פקס ומכונת צילום של חברת BROTHER כאשר הדגם הוא MFC-215C. השאלה שלי היא האם המדפסת הזו יכולה להתחבר לרשת הביתית כך שאני אוכל לתת פקודה להדפסה במחשב הנייד שלי,י מבלי שזה יהיה מחובר למדפסת בכבל, והמדפסת אכן תדפיס? מקווה שהבנתם את השאלה. במידה והתשובה לשאלה שלי חיובית, אז אני אשמח לקבל הסבר איך אני עושה זאת. תודה מראש יגאל
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות על DDR (וזכרונות בכלל): 1)מה זה ה-cas, שמומלץ לקנות ב2-2-2? 2)ראיתי זכרון של OCZ אצל הדובים, בעל מהירות 333MHz, אבל היה כתוב שהוא cas 2.5 במהירות 166MHz. אז באיזו מהירות הוא עובד באמת?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו קטנה וקומפקטית, עם חיבור אלחוטי. אין צורך במכשיר משולב, אינני צריך סורק או מכונת שכפול, רק מדפסת קטנה. אני מדפיס מעט מאוד, בממוצע מספר דפים בודדים בשבוע, מקסימום. אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה מאות שקלים.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי את הידיעה על LOGITECH Cחדשות ותפסה אותי התמונה של הHARMONY655 האם ניתן להשיגו בארץ? נראה לי ממש מגניב הבחור הזה... ;D
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה מוזרה, גם העכבר שלי Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 , וגם העכבר של חבר שלי Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 v2.0 פועלים על סוללה אחת! , כאשר הם אמרוים לפעול עם 2 סוללות. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה דעתכם על המקלדת הזאת http://cgi.ebay.com/Flexible-Full-keys-2-4GHz-Wireless-Multi-Keyboard-BK_W0QQitemZ180294421515QQcmdZViewItem?hash=item180294421515&_trkparms=39%3A1|66%3A2|65%3A15|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 ? אני מחפש מקלדת נוחה אלחוטית ולנייד 150 ש"ח גג
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ למערכת הבאה: AMD 64 3000 939 לוח אם MSI (לא זוכר את הדגם) 512*2 MB זיכרון X800XL / 6800GT דיסק קשיח צורב DVD פלופי ואולי עוד 1 או 2 כרטיסי PCI האם ספק 350W של ANTEC או חברה אחרת דומה יוכל להחזיק את המערכת או שרצוי משהו אחר יותר חזק? (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אבל קחו בחשבון שידרוגים עתידיים).
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מחשב Lenovo IdeaPad Slim 5-16IRL8 i7 ואני רוצה לקנות סוללת גיבוי כלשהי. משהו שיכול לתת כמה שעות טובות של עבודה (בנוסף לסוללה המובנית של המחשב) מה מומלץ לקנות ואיך אדע שזה מתאים למחשב ולא הורס אותו? תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי את העכבר הנ"ל כמעט שנתיים ואחרי שפירמטתי את המחשב ושמתי WIN7 הוא התחיל טיפה לזייף, הוא פשוט לא עובד ניכנסתי לאתר של LOGITECH ושם הורדתי את הדרייברים וניסיתי גם ללחוץ על הRESET במעמד וגם על העכבר ושום דבר לא עובד.... מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://service.madonion.com/compare?pcm=2796 דרך אגב זה בודק את 2 ההרדיסקים או רק הדיסק שעליו התוכנה\מאסטר ומה עם הזיכרון של כרטיס מסך ... יש לי (רק לעוד יומיים בעזרת ה') MX 400 עם SDRAM זה משפיע גם ?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה הגה למחשב ולפלייסטישן שהוא טוב ומותאם לכמה שיותר משחקים במחשב אני יודע שיש את ההגה של לוג'יטק MOMO אבל בארץ הוא יקר..מישהו מכיר חנות שבה המחיר הוא בסביבות 300? יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי חבר'ה.. מזמן לא הייתי פה אז.. ביי לכולם.. מסתבר שהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי התקלקלה והיא גם שישמשה אותי כמצלמת אינטרנט טובה... כבר יש לי מצלמה דיגיטלית אחרת אבל היא לא יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט.. החלטתי לקנות חדשה ואני לא יודע ממש איזה כדי.. ומה אומרים כל המספרים של מגהפיקסל במצלמות רשת.. מןם הסתם שזה חשוב לאיכות.. בקיצור אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתאים לצורכים בייתים.. לשיחות וידאו מדי פעם.. יהאיכות תיהיה מספיק טובה.. לא חייב מקרופון מובנה.. אבל יכול להיות נחמד שיהיה.. מעדיף מצלמה מחברה מוכרת כך שאוכל גם למצוא ת'דרייברים באינטרנט ושיהיו עדכונים לתוכנה.. (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) ת'אמת השתקציב שלי הוא באזור ה 150 ש"ח אבל אני יכול לגרד ת' 200 בשביל מצלמה שבאמת שווה את…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת ב 500 ש"ח בעיקר שהדיו שלה יהיה זול לא חושב איזה מדפסת רגילה או משולבת חשבתי על canon pixma mp210 איך המדפסת הזו ?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום. כרגע יש לי סט של TEAC אלחוטי שקניתי מבלוקבסטר במבצע במחיר של 99 ש"ח הסט מעולה ונידרש הסתגלות הסוללות מחזיקות אחלה ואין שום טענות....אבל.... עכשיו עברתי להשתמש יותר בטלויזיה והמרחק פשוט לא מספיק רק לאיזה חצי שעה כשהסוללה טעונה במלואה. המרחק הוא 1-2 מטר בלבד! המקלדת אינה עושה בעיות מרחק, אבל העכבר כן. לכן אני מחפש סט חדש שיהיה מרחק אמיתי של 4-5 מטר. שיהיה נוח, קל משקל, שהסוללות יחזיקו מעמד. שמתי עין על מספר סטים: EX-110 שעולה בחנויות 170 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 שעולה 155 ש"ח Wireless Optical Desktop 2000 שעולה 185 ש"ח יש עוד המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום! קניתי ג'ויסטיק USB שעובד טוב בכל המשחקים אבל כשאני מנסה לשחק איתו FIFA 2006 , אחרי הטעינה המחשב כותב דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. כשאני מנסה לשחק במשחק בלי הג'ויסטיק אז הוא עובד בסדר. מישהו יכול לעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
מיק אני גם כנראה אקנה באיזה 20 שקל ככה. P= אוקיי, אני צריך עכבר, אוזניות ו פאד. כנראה שאני לא אקנה גם וגם, אבל עכבר ופאד אני בטוח קונה ביחד. התקציב הוא בערך 400-450 לעכבר והפאד. ועוד איזה 250 - 300 לאוזניות. ועכבר חשבתי אולי MX518. הוא עולה בערך 350, נכון? ואם יש פאד טוב בחמישים שקל סבבה, אבל אפשר גם בערך במאה שקל... אני מקווה שיהיה לי מספיק כסף לשניהם, אם לא, כנראה שזה יהיה אוזניות.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-