עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. כאמור, קיבלתי ספק מזיגזאג - ספק שקט של Tt עם מאוורר 120ממ. כנראה שהספק יותרן חדש כי יש לו ידיות למשיכה במחברי הide ... כנראה שגם המאוורר השתנה- רץ על 938 סל"ד. האם זה נורמלי?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  2. קראתי את הידיעה על LOGITECH Cחדשות ותפסה אותי התמונה של הHARMONY655 האם ניתן להשיגו בארץ? נראה לי ממש מגניב הבחור הזה... ;D

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by udi,

שלום אני צריך המלצה לגבי מצלמה לאינטרנט כרגע אין לי תקציב מסויים אבל אני לא רוצה להשקיע יותר מ 500-600 שח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by amd950,

קניתי חלקים למחשב והרכבתי לי מחשב : athlon xp 1700 256/266 mushkin gigabyte 7vtxh innovision geforce 2 ti 64 mb ddr sound blaster live value התוצאה ב 3D MARK 2001 הייתה 4158 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. איזה מצלמת ועידה הכי כדאי לי לקנות? (עדיף לוגיטק), ובמחיר סביר.... עריכת המודר: ערכתי לך את הכותרת, כי אתה משתמש חדש- אתה מתבקש לקרוא את כללי הפורום ולהפנים.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  6. שאטל? לא רואה ממטר

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  7. Started by Black_Citadel,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=3411 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4014 INTEGRAL המליץ לי לפני כמה זמן על הFSP אבל אני מזמין MX1 מZIGZAG אז אמרתי אם הHEC יותר טוב אז אני יזמין גם אותו משם... כדי שיהיה לי סיבה לבזבז 39 שקל על משלוח

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by g_s,

בתקציב עד 500 ש"ח המערכת היא amd 64 3000+ s939 msi k8n neo4 platinum gigabyte 6600gt צריך שיהיה כמה שיותר מאוורר והרעש לא מפריע לי תודה

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by pringles,

אני רוצה לרכוש מצלמה דיגיטלית שגם אפשר לצלם וגם לצלם סירטונים הכי חשוב שיהיה איכות טובה בסירטונים יש לי בערך גג 2000 שקל

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by jj516,

יש לי IPAQ חדש ואני לא יודע איך אני עושה שם REBOOT או SOFT RESET איך שהם קוראים לו, יש למישהוא מושג?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  11. אחים שלי עיזרו לי! יש ברשותי מכשיר אינפרא אדום למחשב בקשה תמונות:

12. בילינו תקופה עם אוזניות גיימינג אלחוטיות - על מנת לגלות האם היתרונות של טכנולוגיית העידן החדש עולים על החסרונותלכתבה

13. Started by barvl96,

יש לי אוזניות ומתוכם יוצא המיקרופון עכשיו האוזניות עובדות והמיקרופון לא. עד אתמול בשעה 8 בערב הם עבדו מה עושים ?? אתמול בזמן שעבדו הייתה הפסקת חשמל אם חשוב לציין זאת

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by ezb2co,

שלום, אני מחפש אוזניות למטרת מוסיקה עד 100 ש"ח. הדרישות שהן יהיו אזניות קשת מלאות (כאלה שמכסות את כל האוזן) ושתהייה חסימה טובה לרעשי רקע מהסביבה. אשמח להצעות, תודה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by almor12,

יש לי את העכבר הנ"ל כמעט שנתיים ואחרי שפירמטתי את המחשב ושמתי WIN7 הוא התחיל טיפה לזייף, הוא פשוט לא עובד ניכנסתי לאתר של LOGITECH ושם הורדתי את הדרייברים וניסיתי גם ללחוץ על הRESET במעמד וגם על העכבר ושום דבר לא עובד.... מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני מסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by Raziel Elmaliach,

שלום אני מעוניין לרכוש מדפסת אלחוטית שאני יוכל להדפיס דרך מחשב נייד והאייפון שלי (בעזרת אפליקציה) אני מעדיף מדפסת מחברת hp בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. Started by HilaX3,

אני לא בטוחה אם זה שייך לפה, אז תסלחו לי מראש. טוב, פתחתי דיון בעבר על כך שאני מחפשת לוח אם/כרטיס קול עם תמיכה בסראונד. לבסוף הסבירו לי שהלוח אם שלי כן תומך סראונד ושאין צורך בחומרה חדשה. עכשיו השאלה שלי.. איך אני הופכת את זה לסראונד? נכנסתי לדרייבר, הכתי את זה ל"5.1", חיברתי מאחורה את החיבור השחור לחיבור הורוד, אני חושבת שכך זה צריך להיות, ועידכנתי אותו בדרייבר כ"רמקול מרכזי/סאב וופר" והבעיה זה שזה משמיע לי רק את הסאבוופר.. ולא את הרמקול המרכזי שמחובר. זה הלוח שברשותי - Gigabyte GA-MA74GM-S2H רמקולים - Logitech x530 5.1 דרייבר - Realtex HD audio maneger. תודה לעוזרים. [glow=red,2,300]תודה רבה, הצלחתי להבין לבד.[/glow]

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. היי חברים יש לי כרגע את הלוגיטק RX 250 עכבר חביב ופשוט ואני מחפש לקנות משהו יותר נוח ויוקרתי, חשבתי כמובן על אלחוטי אבל נבהלתי קצת שראיתי שבכל החנויות עכברים אללחוטים נמכרים ללא"בית" אלה מתחברים עם משדר USB כזה ושהסוללות נגמרות צריך להחליף אותן. יש לי בבית את ה MX LASER של לוגיטק הוא אחלה אבל מחובר במחשב השני קצת כבד גם הייתי אומר. אשמח לשמוע מה תוכלו להציע לי תודה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. היי כולם, אני מחפש המלצה על מדפסת. אני מכוון לתקציב של גג 800 שקל (בלי לחרוג), כשיש לי מגבלות נוספות: 1. נדרשת מדפסת לייזר בלבד - בעיקר משיקולי עלויות זולות לדפים. 2. שחור לבן בלבד, אין צורך בצבע. 3. משיקולי המקום שבו המדפסת תהיה - רוחב המדפסת המקסימלי שאני מחפש הוא 35 ס"מ. 4. מן הסתם מחפש מדפסת אמינה וטובה, ולא סתם מדפסת שהיא זולה ובגודל הזה. מישהו יכול להמליץ? :[br]פורסם בתאריך: 20.03.2010 בשעה 10:55:40 בנתיים איתרתי את 2 אלה:Samsung ML-2150 HP LaserJet P1005 Printer יש למישהו דיעות עליהן? יש משהו אחר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by Bengo5,

אני רוצה לשחק אחד נגד השני במחשב,אך המקלדת והג'ויסטיק עובדים לי על אותו player מה עושים?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מחפש קוניקטור מיני USB זכר שמעביר ל USB נקבה . אם מישהו מכיר מקום \ חנות באזור תל אביב זה יהיה הכי טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  22. לפני כשנתיים קניתי מחשב (הנוכחי שלי). כרגע מה שיש לי עליו זה ככה: P4 2.6Ghz HT 512kb Cache Asus P4P800 WD 80Gb 7200Rpm IDE 8mb Cache WD 40Gb 5400Rpm IDE 2mb Cache 2xGeil DDR 256mb 400Mhz CL2.5 ATI Radeon 9600XT 128mb LG 12x DVDRW עכשיו הספק כוח שיש לי הוא ג'נריק, עם 500-570W, אני לא סגור על זה. בקרוב אני הולך להחליף את ה-40 ג'יגה שלי ב: WD 160Gb 7200Rpm SATA 8mb Cache ולהוסיף עוד 2 סטיקים של 512mb של זיכרון (מאותה חברה: Geil). אני לא מתכנן לעשות שום OC. לדעתם הספק כוח הזה יספיק? לדעתי כן כי עכשיו המחשב מחזיק מצויין, אבל רציתי לדעת מה אתם אומרים... וגם, האם הוא יחזיק אם אני אשאיר את ה40 ג'יגה? ומה אם אני אוסיף עוד מאוורר איכותי? הוא עדיין יחזיק טוב? תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  23. שלום! קניתי ג'ויסטיק USB שעובד טוב בכל המשחקים אבל כשאני מנסה לשחק איתו FIFA 2006 , אחרי הטעינה המחשב כותב דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. כשאני מנסה לשחק במשחק בלי הג'ויסטיק אז הוא עובד בסדר. מישהו יכול לעזור לי תודה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. Started by Timewalker,

אני מתכנן מערכת הכוללת CF של X1900 (אחד יש לי כיום והשני יגיע בעתיד) אני זקוק לספק שיחזיק את שניהם + OC בינוני. חשבתי על OCZ GameXStream 700W אבל הוא ממש יקר. תקציב : עד 1000. יש עוד הצעות?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  25. שלום לכולם , לפני שבועיים הזמנתי את המקלדת הזו : שם החנות נערך, אין לדבר על חנויות בפורום לחיוב או לשלילה. - ד"ר נוב לאחר יומיים קיבלתי אותה בדואר רשום , וכשפתחתי אותה , במקלדת היה שבור לחצן ה H ולאחר הרבה מאמצים הצלחתי לסדר אותו , למרות שהוא עדיין עקום קצת. בנוסף ,המשדר האלחוטי היה חסר!!! וממש התבאסתי , יצרתי קשר עם החברה , והם הופתעו (עאלק) , וכל יום אומרים לי שיבדקו ויחזרו אליי מחר , מתקשר להם כל יום! כל יום ואותה תשובה! אני לא יודע מה לעשות.. מאיפה ניתן להשיג משדר כזה בנפרד? אפשר לבנות אחד? מה אפשר לעשות במקרה כזה??

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים