ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
NZXT Black Mid Tower Case Model "NEMESIS Elite" זה פשוט מארז מדהיפ הוא מגיע עם שלושה מאווררים של 120 ופילטרים והוא נראה ממש טוב ועוד מלא פיטרים טובים זה המארז היחידי שמצאתי עם שלושה מאווררים של 120. [url=]http://www.hardcoreware.net/reviews/review-246-1.htm
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מקלדת ועכבר חדשים. כרגע יש לי מקלדת פשוטה ועכבר מייקרוסופט רגיל למדי. השימושים: 70% בתור סטודנט - הרבה הקלדה ועבודה שוטפת עם המקלדת (ווינדוס/אינטרנט). 30% בתור גיימר - משחקי FPS מהירים, אסטרטגיה וכו' (FarCry2, RA3, Team Fortress 2 לדוגמא). אני לא רוצה עכבר אלחוטי כי אני מבין שלמשחקים זה ממש לא טוב. אין לי שום בעיה עם עכבר רגיל. כפתורי גלילה בצד או כל כפתור אקסטרה יתקבלו בברכה. מקלדת - לא אכפת לי אם אלחוטית או לא, זה ממש לא משנה לי. אני מאוד אוהב לעבוד עם קיצורי דרך מהמקלדת במקום עם עכבר, אז חשוב שהיא תהיה נוחה לעבודה זריזה. דרישה חשובה - אני שונא מקלדות בהם כפתורי ה PageUp, PageDown, Home, End, Delete לא מסודרים בצורה הקלאסית (2 שורות, בכל אחת 3 כפתורים). …
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים, קודם כל שיהיו נוחים,ושיהיה קל ולא קשה ללחוץ על כפתורי המקלדת,ושהעכבר יהיה בגודל סטנדרטי ולא בגודל של ציפורן, ושלמקלדת יהיה כל מיני מקשי קיצורי דרך כמו לאינטרנט,למחשבון,למיי דוקיומנטס,מי פיקטורס וכו'... ושטווח הקליטה יהיה משהו טוב,ושהמקלדת והעכבר יהיו אלחוטיים,נוחים,ויפים... וגם שיהיה מוצר של חברה מוכרה כמו Microsoft,Logitech אם הם בכלל טובים אני לא ממש יודע, וטווח המחיר יהיה גג אבל גג גג 400 ש"ח(כלומר משהו בסביבות 200-300 ש"ח בערך). הצעות בבקשה! תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי כדי להחליף תספר הג'נרי שלי (SUNSHINE) בעקבות מקרה של חבר היום הלכתי עליו והתקנו VOLCANO 12 אנחנו פותחים תמחשב, המחשב נתקע אני מריח ריח של שרוף או פאק הספק הלך בכל זאת היום לו מלא בעיות (ריסטים לא ברורים, בזמן האחרון המחשב בכלל לא עלה) אגב גם לו היה SUNSHINE עכשיו אני מפחד שגם לי זה יקרה תמליצו לי על ספר טוב שיחזיק Amd Athlon XP 2500- 333MHz L2-512K Barton ABIT NF7-S nForce2 | Geil 512 PC3200 400MHz DDR WD 80GB 7200RPM 8 MB | GF 3 TI 200 128MB קטודה +כמה מאווררים שני CD ROMS
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
תקציב - לצערי לא גבוה,רק 50 ש"ח. שימושים - מוזיקה,גיימינג קל. מיקרופון - כן,רצוי שיהיה. שמתי לב לTeac HP-X8 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11796 יש המלצה עליהן? ואם אפשר אז המלצות לעוד אוזניוות? אני יכול לקחת רק מKSP,סניף נצרת עילית.שום מקום אחר.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מעונינת בעזרה איזה ספק אני צריכה לכרטיס: GEFORCE 8800GTS 640 MB ואיזה סוג מארז יכול להתאים?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צריך פנל שחור שטוח לקידמת המארז(מה שיש המקום של ה-CD) כדי לחבר מסך LCD מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה שחשבתי הוא על: דגם: mio 338 plus מערכת הפעלה: microsoft pocket pc 2002 premium edition מעבד: mhz 400 intel xscale זיכרון: flash rom 64mb, sdram 64mb חריצי הרחבה: with mmc memory card sd slot copatible ממשק: usb (cradle), infrared תצוגה: tft color display with led backlight transflective 3.5 משקל: 118g מקור כח: lithium-ion rechargeable battery (internal)p דילגתי על המידות כי זה לא משנה (הרי כולם דקים). על המחשב מציעים לי 5200 ש"ח. אם אפשר את חוות דעתכם ואפילו אם יש לכם המלצה אחרת. כל תגובה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איזה מארז הכי כדאי לקנות ב350 שקל? לא שקל יותר PPL, אל תשאלו אפילו.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי את העכבר הנ"ל כמעט שנתיים ואחרי שפירמטתי את המחשב ושמתי WIN7 הוא התחיל טיפה לזייף, הוא פשוט לא עובד ניכנסתי לאתר של LOGITECH ושם הורדתי את הדרייברים וניסיתי גם ללחוץ על הRESET במעמד וגם על העכבר ושום דבר לא עובד.... מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למדפסת טובה ואמינה משולבת עם פקס בתקציב 600-700, חשבתי על ה5610 - אך שמעתי על דרייברים בעייתיים.
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי חברים יש לי כרגע את הלוגיטק RX 250 עכבר חביב ופשוט ואני מחפש לקנות משהו יותר נוח ויוקרתי, חשבתי כמובן על אלחוטי אבל נבהלתי קצת שראיתי שבכל החנויות עכברים אללחוטים נמכרים ללא"בית" אלה מתחברים עם משדר USB כזה ושהסוללות נגמרות צריך להחליף אותן. יש לי בבית את ה MX LASER של לוגיטק הוא אחלה אבל מחובר במחשב השני קצת כבד גם הייתי אומר. אשמח לשמוע מה תוכלו להציע לי תודה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! קניתי ג'ויסטיק USB שעובד טוב בכל המשחקים אבל כשאני מנסה לשחק איתו FIFA 2006 , אחרי הטעינה המחשב כותב דו"ח שגיאות ויוצא מהמשחק. כשאני מנסה לשחק במשחק בלי הג'ויסטיק אז הוא עובד בסדר. מישהו יכול לעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מתחת למקלדת רשום MADE IN CHINA =/ אמממ זה לא סין אבל.. איפה אני בודק
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי את הסט הזה קרוב לחצי שנה ועד עכשיו לא היתי משחק משחקים. התחלתי עכשיו לשחק קצת ושמתי לב שהמקלדת ועכבד לא מגיבים הרבה פעמים. למשל בפיפא אני רץ לאיזה כיוון עם מהירות ואני לא יכול להרים רק עם אני עוזב את אחד הכפתורים. יש פתרון לזה או שהסט הזה כזה חרא ? ואם אין פתרון תמליצו לי על שילוב של מקלדת ועכבר עד 300 שח עם עדיפות לכמה שפחות
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי 8)!!! קניתי די וי די נייד של Apex דגם JDP-707 עכשיו התרגום שאני שם ביחד עם הסרט בתור Data רואים אותו הפוך על המסך ... הבנתי שיש צורך בתוכנה שהופכת בחזרה את התרגום (לפני שאני שם את הסרט על דיסק) וניתן לצפות ללא בעיה מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה שם התוכנה ??? בבקשה בבבקשהה תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
זה המפרט איזה אל- פסק יתאים לי? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-X48-DS4 מארז: Tagan CS-EL Diablo BM 25CM Front, 36CM Side ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מקווה שהגה למחשב נכנס לקטגוירה של "ציוד היקפי".... שלום רב. אני מעוניין לרכוש הגה למשחקי מירוץ במחשב. שתי שאלות: 1. איזה הגה מומלץ בטווח מחיר של עד 350 ש"ח (כולל דוושות) 2. איזה משחקי מירוץ תומכים במשחק עם הזה תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
ומה עדיף או שזה לא משנה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5212 תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש ספק כח, שיעשה את עבודתו בצורה טובה ושלא יהיה יקר במידת האפשר. המחשב שיש לי: Pentium 4 2.4Ghz Intel Gigabyte 865G 80GB HD ATI Radeon 9200 512MB RAM *400Mhz LG CD-RW LG DVD-RW אני מחליף כרטיס מסל ל-GeForce 7800GS. ומוסיף עוד RAM, או 512MB או 1GB. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לאיזה דסקטופ יש עכבר יותר טוב? הכי חשוב לי בעכבר שיהיה נוח לעבוד איתו.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קורא כרטיסים (רצוי 3.5 אינץ') החובה היא שתהיה בו אפשרות לכרטיסי מכיוון שיש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י. הרצוי הוא פאנל שחור. לגבי תקציב קשה לי להגיד כי אני ממש לא מבין... תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-