עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by boss,

HP PSC2510 זה מעולה? תציעו לי מפדסת רק מעולה..? מקציב 2000 -2200 שקל

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  2. אני מעוניין להעביר מצלמת אינטרנט מהחדר שלי לסלון...ואני זקוק לכבל USB באורך 5 מטר... השאלה אם אני יחליף את הכבל הקיים של המצלמה בכבל באורך 5 מטר (או יותר) זה לא ישפיע על אות השידור?? מה המרחק המקסימות בשימוש בכבל USB?

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  3. Started by badmama,

שיחה ערה שערכתי היום עם נציג שירות אדיב בפנדה קצת הבהילה אותי בנוגע לכרטיס המסך הבא שלי. הוא טוען שספק הכח הג'נרי שלי (520W שהגיע עם המארז הבסיסי), לא יתמוך במספיק כח עבור ה 7800,7900 ו ה X1800, X1900. האמנם נכון? כדאי להשקיע בספק כח אחר (תרמל טק ודומיו)? ה X1800 בנועה אגב מאוד מפתה, האם גם בשבילו אצטרך ספק כח אחר? תודה לכל עונה ותודה על הסובלנות.

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  4. מדברים על הכרטיס של VIA והכל, אבל תזכרו שיש בארץ כרטיס PCI USB 2.0 והוא נמכר בלמיר למשל...

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  5. Started by tzilber,

יכול להיות שזה שייך לפורום משחקים אבל בכל זאת המשחק מגיע עם ההגה. בקיצור קניתי ב-BLACK FRIDAY את ה-G25 של לוג'יטק. ההגה מגיע עם rFactor. מניסיוני הקודם כשקונים ג'ויסטיק וכלול בו משחק, המשחק מלא. אבל המשחק מבקש הרשמה עם מספר סיריאלי. ונותן לשחק בו רק כדמו. אין שום מספר סיריאלי לא על העטיפה של המשחק ולא בשום מקום באריזה על האריזה וכל חוברת שמצורפת לעסק. אם מישהו שקנה את ה-G25 יכול לענות אשמח לתשובה תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  6. אני לא מצליח למצוא מתאם בין ide2.5 ל 3.5 ide באף חנות בחיפה כולם מוכרים רק את המתאמים ל usb האם מישהו כאן מכיר מקום שמוכר את המתאם או לחילופין האם יש כאן מישהו שיש לו כזה כבל ומעוניין למכור אותו

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  7. Started by SimonSays,

מה אתם אומרים על זה? http://www.cpi.co.il/cpi/shop/product.asp?productid=650

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. Started by liran11,

שלום לכולם ! אני חדש פה... אני חייב שתעזרו לי.. אני קונה מצלמה דיגיטלית חדשה! אבל היא ממשק יו אס בי 2 ! יש בעיה .. אין לי מושג מה זה אומר... אז אני אמשח אם תעזרו לי... יש לי מחשב סלרון 850.. זה פנטיום 3... עם 128 זיכרון.. אני ישדרג אותו בעתיד... עכשיו .. מה זה יו אס בי 2?.. יש דבר כזה יו אס בי 1?... אם המצלמה על ממשק יו אס בי 2 זה לא יעבוד אצלי.?... ואם זה לא יעבוד.. כמה עולה יו אס בי 2?.. אני ישמחחח מאד אם תעזרו לי... כי המבצע של המצלמה הזאת נגמר בעוד יומים.. תודה רבה לכם.. :

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by chmmr,

הספק שלי הגיע כחלק מהמארז. רשום על המדבקה שהוא 400W אבל המדבקה היא של KSP איך אני יודע שהוא באמת 400W ?? מצורפת תמונה :

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  10. Started by Bah_gots_pIII_450,

שלום, אני מתלבט רבות בין מארזים אלו. אני בעיקר מחפש מארז שקט, ללא צורך אסטטי גבוה מדי. האם מישהו בבקשה יכול לעזור לי להחליט בינהם? תודה. עריכה: *אין לי צורך בספק *אינני מתכוון לpretorian 731

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  11. קניתי עכבר אלחוטי אופטי מסוג: microsoft wireless intellimouse explorer USB התגובה של העכבר הזה עגומה למדי - כל פיפס בכונן הקשיח מפסיק את תנועת הסמן. תנועת הסמן תהיה רציפה רק במקרה של שקט תעשייתי מוחלט. באתר מיקרוסופט הם ממליצים להעביר כל כונן שמפריע לעכבר למוד DMA. העברתי את כונן הCD, שגם הוא שיתק את תנועת הסמן, למצב DMA ואין הפרעות מכונן CD. ניסיתי את העכבר במחשב מתקדם עם XP ומחשב מיושן עם 98 -- אין הבדל. העכבר מאוד יקר -- נראה הגיוני כל הסיפור הזה?

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  12. Started by Ice-maniac,

שלום, רכשתי לאחרונה מדפסת HP c4283. הורדתי לה את הדרייברים הדרושים מהאתר - את אלו בגרסא הבסיסית (כי יש גם גרסא למתקדמים). לצערי כאשר המדפסת ביצעה כיול היא לא הצליחה להדפיס בשחור אלא רק בצבע ולכן הכיול נכשל. כמו כן במסמכים נוספים שניסיתי היא בקושי הדפיסה בשחור, משמע אם לא הייתי יודע שזו מחסנית חדשה (או שאולי לא?!?!) הייתי בטוח שנגמרה לי מחסנית. בנוסף, אין באפשרותי לבצע סריקה דרך המכשיר (הוא טוען שחיבור ה USB אל המחשב לא תקין) ורק באמצעות שימוש אקטיבי (פתיחת תוכנת הסריקה של HP) אני יכול לבצע סריקה שגם את תוצאות הסריקה במצב זה המחשב מסרב לשמור. אם מישהו נתקל בבעיה כזו או שיש לו עצה, יותר ממוזמן לפרסם אותה. בתודה מראש וחג מצות שמח לכולם.

13. Started by yaloner,

מחפש מארז בסיסי למחשב משרדי. לא חשוב איך נראה, חשוב שיהיה אמין וזול ככל האפשר. בגלל האמינות חשבתי ללכת על ה-compucase הכי זול שמצאתי: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1513&catcode=270 מה דעתכם [glow=yellow,2,300]?[/glow]

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  14. אני מחפש מקלדת אלחוטית RF לא אינפרה שיש לה עכבר משולב בה בצורה של פד מקשים או אולי כדור עקיבה.. יש למישהו המלצות לדבר כזה ויודע איפה מוכרים כי משיטוט באינטרנט לא מצאתי משהו כזה. תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by scot,

אני מעוניין במדפסת (E120 )ורציתי לדעת אם ניתן להדפיס בה גם תמונות (בשילוב עם הטקסט) האם ה-E240 תהיה מתאימה יותר?

16. Started by darkman,

אז ככה החלטתי כדי להחליף תספר הג'נרי שלי (SUNSHINE) בעקבות מקרה של חבר היום הלכתי עליו והתקנו VOLCANO 12 אנחנו פותחים תמחשב, המחשב נתקע אני מריח ריח של שרוף או פאק הספק הלך בכל זאת היום לו מלא בעיות (ריסטים לא ברורים, בזמן האחרון המחשב בכלל לא עלה) אגב גם לו היה SUNSHINE עכשיו אני מפחד שגם לי זה יקרה תמליצו לי על ספר טוב שיחזיק Amd Athlon XP 2500- 333MHz L2-512K Barton ABIT NF7-S nForce2 | Geil 512 PC3200 400MHz DDR WD 80GB 7200RPM 8 MB | GF 3 TI 200 128MB קטודה +כמה מאווררים שני CD ROMS

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי מולטימדיה קיבורד אלחוטית של מיקרוסופט כבד די הרבה שנים שמתפקדת מעולה אני מעוניין להסיר את האופציה של מצב SLEEP על המקלדת הורדתי את הגרסה החדשה של ה INTELLI דרייבר של מיקרוסופט על כל הכפתורים יש אופציה לשנות מצב חוץ מה SLEEP יש פתרון??? אגב ה HIBERNATION לא מאופשר

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by ozwrx,

שלום לכולם רכשתי השבוע מקלדת ועכבר אלחוטיים של לוגיטק דגם EX110 יש לציין שלפני כן היה לי מיקרוסופט 700 (ממש על הפנים) עכשיו בסט החדש הבעיה שלי היא כזאת: כשאני מכבה את המחשב העכבר אופטי תמיד דלוק! כאלו האור האדום דלוק תמיד למה זה? זה לא גומר את הסוללה? יש מצב שהוא ניכבה ואני לא יודע? כי בדקתי כשהמחשב מכובה אפילו אחרי 3 שעות הרמתי סתם את העכבר והאור דלוק

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by ran07,

שלום חברה מעוניין בספק כוח 300-400 שקל למסך 20" אין לי בעיות עם החשמל וכאלה לכן לא רוצה משהו יקר לכמה מכם יש ספק כוח

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  20. בתור גיימר מגיל 13 (היום אני בן 22) שיחקתי בהמון משחקים פופולריים יותר או פחות עם השנים משחקי ה FPS (או איך שפעם קראו להם 3D SHOOTERS) עברו המון שיפורים, עם זה בתפעול הבסיסי (יותר פונקציות שימושיות במקלדת) גרפקיה פיזיקה ועד לכבר. עם השנים היו לי אולי 3 סוגי עכברים, החל מעכבר עם הגולה הזאת שמסתובבת ועד היום - עכבר אופטי. תמיד נהגתי לשחק במשחקי FPS ועם השנים לא שמתי לב לשום חיסרון שעכבר יכול לגרום לו. בשנים האחרונות עכברים חדשים מגיעים לשוק במיוחד לגיימרים, עכברים רגישים ומדוייקים יותר, עם יותר כפתורים, וכו השאלה הנשאלת היא עד כמה העכבר באמת משנה את חויית המשחק. בתור שחקן FPS רציני (לא מהטובים אבל עדיין רציני) אף פעם לא שמתי לב להבדל בין עכבר MICROSOFT רגיל לעכבר MX300 לדוג…

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  21. מחפש עכבר אלחוטי עם כפתורים להעברת שקופיות. אם אפשר שיהיה גם כפתור החשכת מסך ואולי גם סמן ליזר (לחלקם יש) בהתחלה חשבתי לתכנת את המקשים הפונקציונלים בעכבר 5 לחצנים רגיל לפונקציות אבל כשהרצתי חיפוש ראיתי את המגוון הענר שיש. בעיקרון הייתי שמח גם להמלצות של עכברי 2.4 GHZ לצורך טווח ואם אפשר אחד שיהיה עם דונגל שנצמד לעכבר. בבקשה תוסיפו אם יש לכם ניסיון שימוש עם עכברים כאלה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. שלום חברים. אני מחפש סט רמקולים חדש (משום מה הסט לוג'יטק הנוכחי שלי עושה בעיות. הבאס מפסיק לעבוד, ואז חוזר, ואז מפסיק. בנוסף, נגיע בווסת הבאס, ודחיפתו למעלה ולמטה גורמים לבאס לעבוד או לא לעבוד. מוזר. אולי בעיה של מגעים... בכל מקרה....) מצאתי את הסטים הללו: http://goo.gl/eOtSt וגם: http://goo.gl/ewZ9q אולי יש אחרים (אני לא ממש מבין משהו בתחום הזה). מה דעתכם? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. Started by yair_gobani,

Mushkin 256MB High Performance DDR SDRAM 222 266MHZ האם הזיכרון הנ"ל טוב וכמה הוא אמור לעלות

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by surui,

מחפש פד לעכבר שהיה טוב עכבר Laser שהיה טוב ונוח ושיעלה בערך 50 עדיף מאתר Pandas.co.il

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  25. SteelSeriers SIBERIA v2 megalodon rocket kave או שלכם יש משהו אחר ויותר טוב להציע לי עד מחיר 500...

• 0 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים