ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על העכבר החדש Habu? יותר טוב / פחות טוב מה 518 וה G5?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי בHP 930C, שעדדין עובדת למרות קרטועים ותקיעות נייר למיניהם. HP זאת מחלה ידועה והתרופה היא להתרחק מהם כמו מאש, עקב שירות קלוקל, אמינות לא בשמיים ובעיקר מחירים מטורפים לראשי דיו.. לאחרונה עברתי דירה מהבית של ההורים, ובגלל שאני סטודנט וצריך מדפסת צבעונית בהישג יד להדפיס רפרנסים, דוחות וכו' (אני סטודנט לרפואה, לרוב הרפרנסים מכילים תמונות, צילומים של משטחים פתולוגיים וכו' ולכן אני ממש לא יכול להשתמש במדפסות לייזר בפקולטה). התעניינתי במדפסות חדשות, וגם במכשירים משולבים, ואני מחפש מדפסת שתיתן תמורה טובה, תהיה חסכונית בדיו ושראשים חדשים לא יעלו כמו מדפסת (180 שקל לראש? שHP ישרפו יחד עם הדיו שלהם). לגבי איכות תמונה - אני לא מחפש איכות של מעבדה ביתית,…
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם כמה מאווררים מגיע המארז וכמה מאווררים כדאי להוסיף לו בשביל להגיע לביצועי אוברקלוק טובים במחשב חדש מבוסס AMD 2400 וקירור חזק למעבד.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מאז שקניתי את העכבר הזה החוט שלו תקוע בצורות משונות בגלל איך שחוט שלו היה מקופל בתוך האריזה איך עושים שהוא יהיה ישר כמו בעכברים אחרים? זה מחרפן ככה הוא מפריע לתזוזה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם יכול להיות שייצא דבר כזה? כי אם כן אני מאוד מצפה לו... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב! מישהו יודע אם ה-Mac Edition: http://www.razerzone.com/p-124-razer-deathadder-mac-edition-gaming-mouse.aspx מתאים גם לשימוש בויסטה? אולי מישהו קנה וניסה? פשוט אני יכול לקנות אותו בזול יותר אז חשוב לי לדעת. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=5241;start=17 :AR15: :AR15: סוף סוף מצאתי
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אייך המצלמה הזאת http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1013974 אני צריך שתיהיה באיכות מספיק טובה לצלם דפים שיראו את הכתב בדף.
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
steelpad 5L razer mantis speed ? תודה לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש בארץ את העבר של RAZER DIMONDBACK חוץ מהחנות שמופיע ב- zap? אני גר באזור הדרום אז עדיפות לחנות באזור אבל לא חובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה אתם אומרים..??? לגיימר כבד?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קראתי את הידיעה על LOGITECH Cחדשות ותפסה אותי התמונה של הHARMONY655 האם ניתן להשיגו בארץ? נראה לי ממש מגניב הבחור הזה... ;D
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש פה אנשים שמפתחים ל-Palm OS ?!.. אני מתעניין עכשיו בתחום ונראה לי שאני הולך להכנס לזה חזק עכשיו... ;) .. בעיקרון אני הולך לקנות שבוע הבא Palm ולראות מה אני יכול לעשות עם זה.. .. דרך אגב אם יש לכם עצות-הצעות לגבי PalmS ( מחירים, מפרטים וכו..) תשלחו אותם פה בבקשה.. 8) 8)...
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איזה מצלמת רשת הכי כדאי לי לקנות.. תיתנו אופציה של מצלמה במחיר עד 100 שקל.. וגם מצלמה במחיר של עד 200 שקל. בחנות שבה קניתי את המחשב ..ניסו לתת לי "מצלמת חיפושית M350"..ניסיתי לחפש עליה משהו באינטרנט ..כלום.. אז אם מישהו מכיר את הדגם שיכתוב איך הוא.?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איזה ספק מומלץ למערכת הבאה: AMD 64 3000 939 לוח אם MSI (לא זוכר את הדגם) 512*2 MB זיכרון X800XL / 6800GT דיסק קשיח צורב DVD פלופי ואולי עוד 1 או 2 כרטיסי PCI האם ספק 350W של ANTEC או חברה אחרת דומה יוכל להחזיק את המערכת או שרצוי משהו אחר יותר חזק? (אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, אבל קחו בחשבון שידרוגים עתידיים).
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בדקתי גם אצל פנדה וגם אצל נועה... את הפד המומלץ על STEELPAD ה-QCK הרגיל בכלל אי אפשר להשיג, פנדה שמו באתר שלהם חברה חדשה- COREPAD, וחשבתי להזמין (ביררתי באינטרנט וראיתי שהם ברמה של ה-QCK) אז הזמנתי ב-24/10 ואמרו שזה יגיע למלאי יתקשרו אליי... כשניסיתי לשאול לפני יום יומיים מתי זה אמור להגיע, אמרו שלא יודעים (ניסיתי גם במייל וגם בטלפון). רק מזל שלא שילמתי מראש.... למישהו יש מושג על חנות שמחזיקה פאדים לעכבר במלאי? תודה לעוזרים מרש
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מיק אני גם כנראה אקנה באיזה 20 שקל ככה. P= אוקיי, אני צריך עכבר, אוזניות ו פאד. כנראה שאני לא אקנה גם וגם, אבל עכבר ופאד אני בטוח קונה ביחד. התקציב הוא בערך 400-450 לעכבר והפאד. ועוד איזה 250 - 300 לאוזניות. ועכבר חשבתי אולי MX518. הוא עולה בערך 350, נכון? ואם יש פאד טוב בחמישים שקל סבבה, אבל אפשר גם בערך במאה שקל... אני מקווה שיהיה לי מספיק כסף לשניהם, אם לא, כנראה שזה יהיה אוזניות.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי היום מכשיר משולב של פקס-סורק-מדפסת של HP ואני מתקשה בהגדרות הפקס. הכל עובד מצויין חוץ מזה שכל פעם שאנחנו מקבלים שיחה הביתה הפקס מתחיל 'לפעול' ומשום מה חושב שכל שיחה שנכנסת לקו טלפון מיועדת בתור פקס (אני מנחשת) וכתוצאה מכך שומעים הפרעות בשיחות אחרי בערך חצי דקה (צלצולים של הפקס). יש לי בבית קו טלפון אחד ורשת ביתית בין 3 מחשבים. הפקס מחובר לשקע טלפון באחד החדרים (לא המחשב הראשי), ניסיתי לחבר עם המסנן הרעשים של בזק שיש לו יציאה אחת של ADSL ואחת של טלפון וזה גם לא עזר. יש לכם רעיונות מה לעשות? זו פעם ראשונה שאני משתמשת בפקס..
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
מצטער על הדרישות הגובוהות. יש כזה? כי לא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת לקסמרק מדגם Z645 דגם די פשוט שעלה בערך 200 ש"ח צריך עכשיו לקנות דיו חדש לשני הראשים והמחירים של דיו חדש עולים כמו מדפסת חדשה ואפילו יותר יש מדפסות כבר בתג מחיר של 160 ש"ח השאלה היא האם בראש הדיו שמקבלים עם מדפסת חדשה יש פחות דיו מאשר בראש שקונים בנפרד ?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד IBM r50e אותו הייתי רוצה לחבר לטלויזיה, באם בחיבור 21פינים או RCA. הצרה היא שמהנייד יוצא וידאו רק בחיבור moniter (לא יודע איך קוראים לו בשפה המקצועית). השאלה היא האם יש מתאם או מרצד או איזה שהוא התקן חיצוני שמסוגל לתרגם את האותות בשביל שיתאימו לתצוגה בישראל (PAL) ? תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הספק שלי הגיע כחלק מהמארז. רשום על המדבקה שהוא 400W אבל המדבקה היא של KSP איך אני יודע שהוא באמת 400W ?? מצורפת תמונה :
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי כרגע HP930C והלך כבר כל הדיו ( יש לי עוד אחד מקורי צבעוני בצד) וכמובן כולנו יודעים שהדיו הוא היקר אז חשבתי שאולי שווה להוסיף עוד קצת ולקנות מדפסת חדשה (עם דיו) תקציב 600~ עדיף פחות אבל עם יותר אז גג 650
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מבקש המלצה לעכבר מעולה, שיהיה אלחוטי , אופטי (לא לייזר), ועם לפחות 5 לחצנים מתוכנתים.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-