ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, החלטתי סוףסוף לשדרג גם את הספק הג'נרי שלי עקב הספק גבוה של כל המחשב שהספק הג'נרי הנוכחי פשוט לא עומד בו ראיתי את ה Thermaltake TT420APD 2-f שעולה 365 ונראה טוב וכולל הגנה וישור מתח, נראה טוב אלא אם כן יש משהו אחר בסביבות ה400 ש"ח פלוס מינוס אמין וחזק תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה עכבר לנייד איזהב עדיף את הקטן של מיקרוסופט או את הקטן של לוגיטק או של פירמה אחרת בכלל
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שלום, רכשתי מצלמה וחיברתי אותה למחשב. כיצד אני גולש עימה ורואה מישהו אחר עם מצלמה ? האם עליי להוריד תכנה כלשהיא ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש מבוסס AMD 64 BIT וכרטיס מסך Gforce 6600 GT הייתי מעוניין לקנות מארז + ספק כוח עד 500 ש"ח. הדגש שאני רוצה לשים עליו לב זה נושא השקט. אני רוצה שהמארז והמאוורים בתוכו יהיו שקטים,בנוסף שיהיה חזק מספיק להחזיק את המערכת שלי. אשמח אם תציגו לי כמה סוגי מארזים וספקים שאני יכול לרכוש במחיר שנתתי. תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קצת מצחיק וקצת לו טק אבל - יש ברשותי מספר רב של דיסקים קשיחים רבים מתוכם נראים חיצונית בדיוק אותו הדבר. מחפש שיטה / מדבקות לסימון חיצוני יציב ואסטטי לכוננים.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מדפסת משולבת של HP דגם OFFICEJET 6313 ועכשיו שהחלפתי את הווינדוס שלי XP לווינדוס 7 אין לי את הדיסק התקנה של המדפסת, אז מאיפה אני מוריד דייבר לווינדוס 7? ועוד שאלה למדפסת יש פקס והוא מחובר ושושלח אבל ברגע שהמדפסת דלוקה אז הפקס ישר עונה אם יש טלפון ולא נותן הזדמנות לטלפון בבית לצלצל, הבנתי שאפשר לכוון את זה שהפקס יענה אחרי כמה צלצולים, איך עושים את זה? תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איך הוא? שווה קנייה? נוח? על איזה פאד אתם ממליצים לשים אותו?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.cpi.co.il/cpi/shop/product.asp?productid=650
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קניתי את העכבר, הוא עובד אחלה, באמת עכבר נורא נוח וכיפי. סוף סוף אני בוטח בטכנולוגיית האל-חוט לאחר עבר לא כל כך טוב.. עכשיו יש לי בעיה קטנטנה.. הגלגלת עדינה ורגישה יותר מדי.. אני רק שם את היד על הגלגלת והיא ישר זזה למטה/למעלה.. האם יש דרך להוריד את הרגישות? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מעוניינת לקנות אולי את הדגם הנ"ל. ממליצים? חסרונות, יתרונות....
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
השאלה בכותר. הכוונה היא כשלוחצים על הגלגלת, ואז לדוגמה נפתח חלון חדש בעת לחיצה על לינק בחלון אינטרנט ( הכוונה היא בדפדפן פיירפוקס). אשמח לתשובה אמינה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק למכונה אמינה ככל שניתן בהתחשב בזה שאני סורק תדיר ומקבל פקסים באופן יום יומי. אני לא מעורה בטווח המחירים ולכן גם לא פירסמתי כזה. ראיתי במבצע את הXerox PE220 במחיר שסובב את ה1300. האם זהו מחיר סביר? בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מה דעתכם על העכבר החדש Habu? יותר טוב / פחות טוב מה 518 וה G5?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מקלדת חוטית לשימושים כללים,סטודנטיאליים ומולטימדיה חשוב שתיהיה נוחה עד כמה שניתן אך יחד עם זאת קומפקטית ומעוצבת יפה ובמחיר סביר... תודה!
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד ! אני סטודנט מתחיל ,מחפש מדפסת (משולב עם סורק ) לטובת הדפסת עבודות ושיעורי בית ואולי כמה תמונות (לעתים רחוקות מאוד ) חפשתי רבות,עברתי על אין ספור פרורומים והגעתי לכאן מבקש המלצתכם (האם כדי לייזר או דווקא ראשי דיו ,חברה ממולצת,אמינות וכ"ד ) התקציב הוא עד 600 ש"ח תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הי חברה מדפסת HP 840 מודיע לי שחסר נייר ולא מדפיסה. בפועל יש נייר במדפסת. מה יכולה להיות הסיבה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארזים הבאים של FOXCONN ? 1) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9354&catid= 2) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13520&catid= 3) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9352 4) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13519
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אם זה לא הפורם המתאים אנא תעבירו את הדיון לפורום הנכון אני פשוט לא מצאתי פורום מתאים אז פתחתי פה אני שוקל לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם לדעתכם כדאי לקנות בזמן הקרוב(אני רוצה קונרו)או לחכות להוזלת מחירים של הלוחות M למשל... מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לא מזמן את הLogitech MX518, פשוט כי עבדתי חצי שנה עם עכבר מאוד ישן בעל 3 כפתורים (ללא גלגלת ), והחלטתי שאם כבר לקנות חדש, אז שיחזיק. אין מה להגיד, העכבר מאוד נוח, וחוץ מהדרייבר שעושה קצת בעיות (בגלל שהמקלדת לא של לוג'יטק, הוא הפך לגמרי את הפעולות של הכפתורים המיוחדים בה), אין תלונות. מה שאני עדיין לא מבין הוא, למה תורם ה1600DPI? המהירות בכלל לא יעילה למשחקים, אלא אם יש למישהו סיבה לרצות לעשות 2 סיבובים של 360 מעלות על כל נגיעה בעכבר (קצת הגזמתי, אבל זו באמת לא מהירות שאפשר לשחק בה), ואני מוצא את עצמי משחק על 800 רוב הזמן. מה גם, שאני לא מבין איפה הדיוק בא לידי ביטוי - 400 DPI, ובייחוד אם אני מאט את הסמן בדרייבר, הוא הרבה יותר טוב לעבודה מדוייקת. תודה רב…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני צריך לבחור בין לייזר או בין רגיל? אם רגיל איזה דגם? אם לייזר איזה דגם? תודה!!! :yelclap: :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום מה היא המערכת הגה הכי טובה מבחינת ביצועים כיום שיש בשוק ואיפה אפשר לקנות? כמובן שיהיה כולל הכל...
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום , יש לי מדפסת חדשה כמעט חצי שנה . אני לא נוטה להפדיס\לצלם הרבה. ממש מעט . האם יש דרך לשמור על המחסנית שלא תתייבש עם הזמן בגלל אי שימוש סדיר . האם יש אפשרות דרך המדפסת לבצע תחזוקה כמו ניקוי ה-CARTRIDGE או משהו אחר . שמתי שאפשר לשים סלוטייפ על יציאת הצבע במחסנית עצמה ע"מ לימנוע ייבוש או מריחה .
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מאז שקניתי את העכבר הזה החוט שלו תקוע בצורות משונות בגלל איך שחוט שלו היה מקופל בתוך האריזה איך עושים שהוא יהיה ישר כמו בעכברים אחרים? זה מחרפן ככה הוא מפריע לתזוזה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-